Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

06-09-24

22:36
Τι λες ρε Ντέβιλ; Δηλαδή για να μη φάω κέρατο θα πρέπει να τα φτιάξω με κάποιον κοντά στην ηλικία των γονιών μου;
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.485 μηνύματα.

06-09-24

22:39
Τι λες ρε Ντέβιλ; Δηλαδή για να μη φάω κέρατο θα πρέπει να τα φτιάξω με κάποιον κοντά στην ηλικία των γονιών μου;
Σωπα ρε Εριφύλη που ενας 35αρης εχει την ηλικία των γονιών σου... εντάξει 22 εισαι... σε 7-8 χρονια που περνάνε νεράκι θα τα διαβαζεις αυτα και θα γελάς....
φτιάξε τα με εναν 23 τοτε αλλα μετά μην μπαίνεις εδω και γράφεις στερεότυπα.

στα 22-23 ο 35αρης σου φαινεται γέρος αλλα στα 30-35 μια χαρά γλυκοκοιτάτε οσες εχετε μεινει ελευθερες και τους 45+.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

06-09-24

22:42
Ε θα είναι 10 χρόνια μικρότερος από τους γονείς μου ο 35αρης.
Δεν μου αρέσουν οι μεγαλύτεροι δεν θα έχουμε κανένα κοινό.. μιλάμε για 13 χρόνια διαφορά. Εσύ θα τα έφτιαχνες με μια 50αρα δλδ; Τι λέμε τώρα;
Δεν μου αρέσουν οι μεγαλύτεροι δεν θα έχουμε κανένα κοινό.. μιλάμε για 13 χρόνια διαφορά. Εσύ θα τα έφτιαχνες με μια 50αρα δλδ; Τι λέμε τώρα;
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.485 μηνύματα.

06-09-24

22:44
Ε θα είναι 10 χρόνια μικρότερος από τους γονείς μου ο 35αρης.
Ρε συ Ερι ξεκολα απο τους γονεις σου λίγο.... μην έχεις αυτους ώς προσανατολισμό ντε και καλά , οι γονεις σου καλως παντρευτηκαν μικροί... δεν ειναι όλοι ετσι ομως.
Δηλαδη ειναι αστείο τωρα να θεωρεις τον 35αρη μεγάλο... για μια 25αρα που θέλει να προχωρησει και δε μπορεί τους χαζοπηδήκουλες της ηλικιας της που ακομη μένουν με τη μανα τους... ο 35 αρης ειναι μια χαρά.
Εγω ειμαι άντρας με μια 50αρα δεν θα τα έφτιαχνα οχι... εγω μπορω να κάνω και στα 50 παιδί... μη κοιτάς εμενα... δεν έχουν σχέση οι γυναικες με τους άντρες σε αυτό. Η γυναικα απο τα 40 και μετά δυσκολευει το πράγμα με τη κύηση.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

06-09-24

22:45
Μπράβο σου που είσαι άντρας.Εγω ειμαι άντρας με μια 50αρα δεν θα τα έφτιαχνα οχι
Και εγώ είμαι γυναίκα και δεν θα τα έφτιαχνα με τόσο μεγάλο. Δεν γουστάρω πώς το λένε;
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

06-09-24

22:47
Μπράβο σου που είσαι άντρας.
Και εγώ είμαι γυναίκα και δεν θα τα έφτιαχνα με τόσο μεγάλο. Δεν γουστάρω πώς το λένε;
Ωραία. Τότε μην γράφεις στερεότυπα για όλους τους άντρες γιατι θα στα αντικρούω με αυτο το τρόπο.
Φτίαξε τα με όποιον θές τι με απασχολει ; απο αλλου ξεκίνησε η κουβέντα.
Αστείο και μονο να κρίνεις τους άντρες έχοντας στο μυαλό σου τον 22χρονο που θα βγειτε ραντεβού δεν ειναι καν άντρας ακόμη. Και δεν το λέω υποτιμητικά.
Επισης αστειο να κρίνεις τις διαφορές ηλικίας επειδη εσενα οι δικοι σου επέλεξαν να παντρευτουν μικροί και κοντά ηλικιακά. Καλα έκαναν οι άνθρωποι εφοσον ήθελαν αλλα δεν θα κρίνουμε τα πάντα με βάση τι έκαναν οι δικοί σου.

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

06-09-24

22:48
Άρα και η 22χρονη δεν είναι καν γυναίκα ακόμη. Οπότε γιατί να την θέλει ο 35αρης;δεν ειναι καν άντρας ακόμη
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

06-09-24

22:52
Άρα και η 22χρονη δεν είναι καν γυναίκα ακόμη. Οπότε γιατί να την θέλει ο 35αρης;
Για 25 - 35 μίλησα... λίγο παραπάνω δηλαδή.
Αν δεν θέλει να φυγει απο τη μαμά της και να μείνει σε άλλο σπίτι αρχικά μονη της και μετά με αυτόν
έχεις δικιο θα κοιτάξει και ο 35αρης να βρει μια πιο ώριμη 25αρα ή κ΄κάποια μεγαλύτερη... οι γυναικες μεγαλώνουν και ωριμάζουν γρηγοροτερα.
Ετσι νομίζω. Ακομη ομως και αν αυτό δεν γίνει τότε...μολις η γυναικα καβατζάρει τα 30 και θέλει να κάνει οικογένεια θα κοιτάξει εναν μεγαλύτερο.
Απλα μη κρίνεις τα πάντα με βάση του τι εκαναν οι δικοι σου. Και μενα ο πατέρας μου παντρευτηκε 2η φορά και έκανε εμενα αλλα αν ρωτησεις εμενα δεν θέλω να παντρευτω άλλη φορα θα κοιταζα να το αποφυγω εκτος αν τύχαινε οκ.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

06-09-24

22:54
Ξέρεις κάτι; Άλλο να λες 35 με 45 και άλλο να λες 25 με 35. Στα 20's σου θέλεις εντελώς διαφορετικά πράγματα από έναν άνθρωπο που πλησιάζει τα 40!
Δεν είναι η δεκαετία το πρόβλημα.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

06-09-24

22:56
Ξέρεις κάτι; Άλλο να λες 35 με 45 και άλλο να λες 25 με 35. Στα 20's σου θέλεις εντελώς διαφορετικά πράγματα από έναν άνθρωπο που πλησιάζει τα 40!
Ναι σε αυτό έχεις δίκιο εντάξει.... αλλά και εσυ να ξέρεις (και απο εκει ξεκινησε η κουβέντα) πως ανάλογα και τα θέλω... ο άνθρωπος προσαρμόζεται. Αν κάποιος αντρας στα 25 του εκανε μια μαλακία απιστια και τον έπιασαν και έγινε ρεντίκολο πιστευεις οτι στα 35-40 μετά απο τόσα χρόνια που πιθανώς δυσκολεύτηκε να βρει εναν ανθρωπο της προκοπης να ταιριαξει και να συνενοηθει ΘΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΕΙ για ενα καβλάκι της στιγμής με μια ξεπέτα ;;;;
εγω πιστευω οχι γιατι απο τα 25 έχουν αλλαξει πολλά και αυτος ο άνθρωπος έχει ωριμάσει ενδεχομένως.
Ασε που μια ξεπέτα μπορεί να μην του λεει και τίποτα πλέον και απλα να έχει αράξει στη σχέση του και να μη θέλει κάτι αλλο. Αν και θεωρία αυτο που γράφω που έχει αντίλογο.... έχει υποστηρικτές.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Εν κατακλείδι ΚΆΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ κατι χάνεις σε αυτη τη ζωή....
πας πχ με το μεγαλύτερο και μπορεί να έχεις κάτι που σε εναν μικρότερο δεν το βρίσκεις.
Μη τρελαθουμε τωρα... ο 23χρονος και ο 25χρονος θα σου παρέχει ασφάλεια αξιοπιστία και σταθερότητα
ο κύριος "Αμα της στείλω σημερα θα με νομισει για δεδομένο" ενταξει τωρα... επειδη έκρινες γενικα τους άντρες για αυτο απαντησα... φτιαξε τα με όποιον θελεις δεν με αφορά εμενα αυτο.
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.451 μηνύματα.

06-09-24

23:02
Βρε devil σε άλλο κόσμο ζούμε μου φαίνεται. Πιο πιθανό είναι να σου είναι πιστό το 22 χρόνο αγόρι που τώρα γνωρίζει τις σχέσεις ( το βλέπω στα αγόρια μου, σε μαθητές μου, σε, αλλά νέα παιδιά) παρά ο 40ρης, 50αρης κλπ ( όσο το δουλεύει το όργανο) . Η απιστία σε αυτές τις ηλικίες πάει σύννεφοΝαι σε αυτό έχεις δίκιο εντάξει.... αλλά και εσυ να ξέρεις (και απο εκει ξεκινησε η κουβέντα) πως ανάλογα και τα θέλω... ο άνθρωπος προσαρμόζεται. Αν κάποιος αντρας στα 25 του εκανε μια μαλακία απιστια και τον έπιασαν και έγινε ρεντίκολο πιστευεις οτι στα 35-40 μετά απο τόσα χρόνια που πιθανώς δυσκολεύτηκε να βρει εναν ανθρωπο της προκοπης να ταιριαξει και να συνενοηθει ΘΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΕΙ για ενα καβλάκι της στιγμής με μια ξεπέτα ;;;;
εγω πιστευω οχι γιατι απο τα 25 έχουν αλλαξει πολλά και αυτος ο άνθρωπος έχει ωριμάσει ενδεχομένως.
Ασε που μια ξεπέτα μπορεί να μην του λεει και τίποτα πλέον και απλα να έχει αράξει στη σχέση του και να μη θέλει κάτι αλλο. Αν και θεωρία αυτο που γράφω που έχει αντίλογο.... έχει υποστηρικτές.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

06-09-24

23:06
Όντως ζούμε σε άλλο κόσμο. Γιατι ο 50αρης που λές μπορεί να ειναι πλέον καραπουτσαριό... να εχει κανει και τα παιδιά του να χει χωρισει και να μην τον νοιάζει. Δε μπορώ να μιλήσω τόσο γενικά.
Πιο πιθανον μου φαινεται ενας 22-23 που τωρα γνωριζει το σέξ ή εχει 2-3 χρονια στο άθλημα να θέλει και αλλες δοκιμές παρά ενας μεγαλύτερος.
Για αυτο άλλωστε ειναι και επίφοβες αν ρωτας τη γνώμη μου οι σχέσεις με πρωτάρες για εναν 30αρη... γιατι μπορεί η πρωτάρα να μαθει το σέξ με σένα και μετά να σ πει ααα ξερεις χωριζουμε πχ.... δεν νιωθω άλλο. Και να θελει απλα να ζησει τη ζωη της η κοπέλα και με άλλους.
ο 40 που λές αν ειναι χορτασμένος θέλει μια σταθερότητα εκτος και αν ηταν μια ζωη καραπουτσαριό και ότι να ναι αλλο αυτό εκει μπλέκεται και η παράμετρος ιδιοσυγκρασία στη κουβέντα.
Εν πάση περιπτώση δεν θα μιλήσω εξ ονοματος όλων αυτων δεν ειμαι εκπροσωπος τους απλά οταν η Εριφυλη ειναι τόσο απόλυτη σε κάποια θεματα για τους άντρες έρχομαι εγω και τις λέω κάποιες σκέψεις που μπορει να της διαφεύγουν... τι να κάνουμε όταν βάζεις περιορισμούς σε ηλικίες μπορεί να αντιμετωπίσεις και αυτά.
Γιατι το πακέτο νέος 25χρονος , γυμνασμενος με κοιλιακους κουκλος μπιρμπιλομάτης πιστος , εργατικος πλουσιος και σταθερος πιστος χαρακτηρας ειναι μαλλον ονειρο θερινής νυκτός. Απλα μερικές τα θέλουν ολα και δεν επιδέχονται κανεναν συμβιβασμό. Οκ.
Πιο πιθανον μου φαινεται ενας 22-23 που τωρα γνωριζει το σέξ ή εχει 2-3 χρονια στο άθλημα να θέλει και αλλες δοκιμές παρά ενας μεγαλύτερος.
Για αυτο άλλωστε ειναι και επίφοβες αν ρωτας τη γνώμη μου οι σχέσεις με πρωτάρες για εναν 30αρη... γιατι μπορεί η πρωτάρα να μαθει το σέξ με σένα και μετά να σ πει ααα ξερεις χωριζουμε πχ.... δεν νιωθω άλλο. Και να θελει απλα να ζησει τη ζωη της η κοπέλα και με άλλους.
ο 40 που λές αν ειναι χορτασμένος θέλει μια σταθερότητα εκτος και αν ηταν μια ζωη καραπουτσαριό και ότι να ναι αλλο αυτό εκει μπλέκεται και η παράμετρος ιδιοσυγκρασία στη κουβέντα.
Εν πάση περιπτώση δεν θα μιλήσω εξ ονοματος όλων αυτων δεν ειμαι εκπροσωπος τους απλά οταν η Εριφυλη ειναι τόσο απόλυτη σε κάποια θεματα για τους άντρες έρχομαι εγω και τις λέω κάποιες σκέψεις που μπορει να της διαφεύγουν... τι να κάνουμε όταν βάζεις περιορισμούς σε ηλικίες μπορεί να αντιμετωπίσεις και αυτά.
Γιατι το πακέτο νέος 25χρονος , γυμνασμενος με κοιλιακους κουκλος μπιρμπιλομάτης πιστος , εργατικος πλουσιος και σταθερος πιστος χαρακτηρας ειναι μαλλον ονειρο θερινής νυκτός. Απλα μερικές τα θέλουν ολα και δεν επιδέχονται κανεναν συμβιβασμό. Οκ.

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

06-09-24

23:12
Καλά δεν νομίζω ο 35αρης να απατήσει την 20αρα. Αυτό μας έλειπε
Αλλά είναι χάσμα γενεών για εμένα.

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

06-09-24

23:15
Καλά δεν νομίζω ο 35αρης να απατήσει την 20αρα. Αυτό μας έλειπε
Α γειά σου.... αυτό λέμε λοιπον. Την 25αρα δεν θα την απατήσει ευκολα γιατι θα τον πάρει και χαμπάρι και γειά σας μετά άντε βρές αλλη να ταιριάξετε.
Και στο χάσμα συμφωνω εχεις δίκιο ναι. Ενταξει κατάλαβες τι ηθελα να πω.
Κι εγώ ετσι ένιωσα σε άλλο θρεντ για τις σχέσεις. Διάβαζα και διάβαζα τι έγραφαν οι άλλοι και αναρωτιομουν ποσο χαζή πρέπει να είμαι που κάθε μέρα σκέφτομαι τον άλλον και στεναχωριέμαι.
Δεν ελέγχουμε τους άλλους ανθρώπους, μπορούμε να τους αγαπάμε αλλά ας μην τα βλέπουμε ολα μαύρα! Κι ας ασχοληθούμε με το παρόν.
Κοιτα λοιπόν την σχολή σου, μην σκέφτεσαι ότι θα απογοητεύσεις τους γονείς σου γιατί σε στηρίζουν και σε αγαπάνε και μην δώσεις παραπάνω σημασια σε άτομα που απομακρύνθηκαν με άσχημο τρόπο!!
Ίσως επειδή υπάρχουν άνθρωποι που θα ασχοληθούν περισσότερο απο αυτο που είχατε επιλέξει.
Πχ και ο @Valder ειναι πολύ ομιλιτικός και ασχολείται γενικά. Είναι μόνος του όμως δεν ειδα να εχει συγκινηθει και καμία (και δεν εννοω απο εδω μέσα απαραίτητα).
Μήπως πρέπει να ξανακοιτάξετε τον τρόπο που επιλέγετε αγόρια ; αν μου επιτρέπεις.

06-09-24

23:18
Οχι, τους γλυκοκοιταμε και τους 40χρονους και τωρα. Καπου ωπα όμως, σχέση δεν μπορεί να υπάρξει με τέτοια διαφορα ηλικίας.στα 22-23 ο 35αρης σου φαινεται γέρος αλλα στα 30-35 μια χαρά γλυκοκοιτάτε οσες εχετε μεινει ελευθερες και τους 45+.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

06-09-24

23:19
Οχι, τους γλυκοκοιταμε και τους 40χρονους και τωρα. Καπου ωπα όμως, σχέση δεν μπορεί να υπάρξει με τέτοια διαφορα ηλικίας.
Εσυ τι ηλικία έχεις αν θές να μας πεις ;
καλά ποτέ μη λές ποτέ... αμα σ αρεσει κάποιος γιατί οχι ;

06-09-24

23:19
22Εσυ τι ηλικία έχεις αν θές να μας πεις ;
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

06-09-24

23:23
Ο 40αρης έχει τα διπλά μας χρόνια. Αυτό κι αν είναι τεράστιο χάσμα γενεών.τους γλυκοκοιταμε και τους 40χρονους και τωρα
Εγώ προσωπικά δεν θα τα έφτιαχνα με κάποιον πάνω από 22-23. Δεν θέλω. Πρέπει να υπάρχει ένας κοινός δρόμος στα θέλω μας.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

06-09-24

23:23
Συγκινούνται συγκινούνται, αλλα πιο κοντά στην ηλικία μου.Πχ και ο @Valder ειναι πολύ ομιλιτικός και ασχολείται γενικά. Είναι μόνος του όμως δεν ειδα να εχει συγκινηθει και καμία (και δεν εννοω απο εδω μέσα απαραίτητα).
Μήπως πρέπει να ξανακοιτάξετε τον τρόπο που επιλέγετε αγόρια ; αν μου επιτρέπεις.
Οι πιο μικρές το καταλαβαίνω γιατί να μην θέλει κάποια να ασχοληθεί, ειδικά αν δεν έχει ζήσει τον άλλο να καταλαβει οτι δεν ειναι ψοφιο άλογο, αλλά δεν έχω ξαναδει τόση διάκριση ηλικιών. Παλιά δεν μίλαγαν έτσι οι 20άρες για τους 40άρηδες.
Τώρα βλέπεις κανουν κατι σχόλια "πφφφ με το μπαμπά μου θα τα φτιάξω, που πας ρε παππού τι θες απο μια μικρή".
Οκ δε θέλετε, σεβαστό, αλλά τι σχόλια ειναι αυτά; Καταρχάς δοκιμάσατε και σας χάλασε; Οχι.
Αμα δε θέλετε να δοκιμάσετε, κανενα πρόβλημα, δε σας ζητήσαμε να ρθειτε με το ζόρι.
Αμα έρθετε ομως, καλά θα σας φερθουν οι της ηλικιας μου 35-40.
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.451 μηνύματα.

06-09-24

23:25
Τι σας ενοχλεί κυρίως αν σας φαίνεται ενδιαφέρων ένας μεγάλος άνδρας ;;;Οχι, τους γλυκοκοιταμε και τους 40χρονους και τωρα. Καπου ωπα όμως, σχέση δεν μπορεί να υπάρξει με τέτοια διαφορα ηλικίας
Η αντίδραση των οικείων σας, η αίσθηση ότι δε μπορεί να ακολουθήσει τους ρυθμούς σας; το ότι βαδίζει προς τη μέση ηλικία για καλά και αυτό θα φανεί στο σώμα ; μήπως το ότι θα σας υποβάλλει σε ένα στερητικό για την ηλικίας σας τρόπο ζωής;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 205 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ck_chrysiis
- jj!
- Hased Babis
- Joji
- Memetchi
- Scandal
- thenutritionist
- J.Cameron
- GeorgePap2003
- rafaela11
- giannhs2001
- Jack of Spades
- Luludaki
- Reader
- Kate1914
- Advocatus diaboli
- Wonderkid
- Libertus
- A350
- charmander
- fourkaki
- American Economist
- iew
- Paragontas7000
- camil
- Vasiliis
- Ilma
- taketrance
- Ωρορα
- Εριφύλη
- Μήτσος10
- DimitraA.
- Varus
- rorry
- bboys
- dreamer!!
- ayahuasca97
- Fernando_A
- AggelikiGr
- pemo
- vasilis123321
- fmarulezkd
- Giorgkalo
- WanderingSoul98
- S.Giota
- Sosstoss
- iren
- chester20080
- grtt
- tete
- SlimShady
- mhxani tou kima
- kalhkardia
- _pathfinder_
- neraida24
- thequickbrownfox
- Alessandra Eliza
- Fafouta 93
- paolo1
- Erieta29980
- dmav
- Sevasti
- alexd99
- Maria23667
- lugar
- Requiem
- User2350
- touvlo
- PinkButterfly
- Fl0wer
- efiger
- JimmyIT
- Sweet31
- Anonymous girl
- geordimi10
- Ιωάννηςκαρ
- nobody8
- Satan Claus
- Mt73
- Γιώτα Γιαννακού
- Ariana2018
- Fin4
- MarcoReus
- Andreas542
- italian
- Tidus
- Εχέμυθη
- Ole Gunnar Solskjaer
- Nickx
- Freddys
- Phantom_1
- Φωτεινη Τζα.
- Antigonivol
- πεταλουδα001
- Nefeli_
- kogba
- sandana
- Javier7
- McManus
- Λίνα
- Soraya
- Νηματολάγνος
- Cookie_Monster
- billie perrakis
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.