Alma Libre
Επιφανές μέλος

Ο Πάρης/Τζιώτης μου είναι ειλικρινά κάτι που μου άλλαξε τη καθημερινότητα.
Τόσα χρόνια ήθελα αδέρφια και πέρσι μόλις το έμαθα-στη γιορτή μου- ήθελα να πάρω το πρώτο αεροπλάνο για Μαϊάμι και να φύγω.
Σιγά-Σιγά συνήθισα στην ιδέα του οτι θα έχω έναν αδερφό 12,5 χρόνια μικρότερο.
Τη μέρα που η μάνα μου μπήκε χειρουργείο δεν είχα κοιμηθεί απ'το άγχος.
Πήγα απο τα ξημερώματα και μέχρι το μεσημέρι που γέννησε ήμουν στην αγωνία.
Λόγω του οτι γεννήθηκε πρόωρα όμως, το κράτησαν λίγες μέρες στη θερμοκοιτίδα. Όταν πήγα λοιπόν να τον δω, μια νοσοκόμα με έδιωξε. Είχα τόση αγωνία να τον δω. Τελικά τρεις μέρες μετά αντίκρυσα ένα ποντικάκι.

Η Κολλητή μου μόλις το έμαθε άρχισε να με κοροϊδεύει αλλά μόλις τον είδε τον λάτρεψε.
Είναι τρομερά απερίγραπτα τα αισθήματα που νιώθω τώρα.
Μου σπάει τα νευράκια μερικές φορές, αλλά είναι τόσο γλυκούλι. ^^
θα μπορούσα να γράψω ένα σωρό πράγματα.. αλλά τι να τα κάνω όταν μπορώ να τα τελειώσω με μια πρόταση;
Το υπεραγαπάω το σκατό.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Μα τι γλυκια αδελφη που εισαι εσυ!11 μηνών πλέον, τον έχω λατρέψει όσο τίποτα άλλο.
Ο Πάρης/Τζιώτης μου είναι ειλικρινά κάτι που μου άλλαξε τη καθημερινότητα.
Τόσα χρόνια ήθελα αδέρφια και πέρσι μόλις το έμαθα-στη γιορτή μου- ήθελα να πάρω το πρώτο αεροπλάνο για Μαϊάμι και να φύγω.
Σιγά-Σιγά συνήθισα στην ιδέα του οτι θα έχω έναν αδερφό 12,5 χρόνια μικρότερο.
Τη μέρα που η μάνα μου μπήκε χειρουργείο δεν είχα κοιμηθεί απ'το άγχος.
Πήγα απο τα ξημερώματα και μέχρι το μεσημέρι που γέννησε ήμουν στην αγωνία.
Λόγω του οτι γεννήθηκε πρόωρα όμως, το κράτησαν λίγες μέρες στη θερμοκοιτίδα. Όταν πήγα λοιπόν να τον δω, μια νοσοκόμα με έδιωξε. Είχα τόση αγωνία να τον δω. Τελικά τρεις μέρες μετά αντίκρυσα ένα ποντικάκι.
Η Κολλητή μου μόλις το έμαθε άρχισε να με κοροϊδεύει αλλά μόλις τον είδε τον λάτρεψε.
Είναι τρομερά απερίγραπτα τα αισθήματα που νιώθω τώρα.
Μου σπάει τα νευράκια μερικές φορές, αλλά είναι τόσο γλυκούλι. ^^
θα μπορούσα να γράψω ένα σωρό πράγματα.. αλλά τι να τα κάνω όταν μπορώ να τα τελειώσω με μια πρόταση;
Το υπεραγαπάω το σκατό.![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre
Επιφανές μέλος

Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος

Guest 781029
Επισκέπτης

Τις διαφορές σας;;;![]()
Το μόνο κοινό είναι ότι μοιάζουμε στα υπόλοιπα φαγητό, μουσική, διασκέδαση είμαστε τελείως αλλού ..

Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος

Το μόνο κοινό είναι ότι μοιάζουμε στα υπόλοιπα φαγητό, μουσική, διασκέδαση είμαστε τελείως αλλού ..![]()
πω πω :O
δηλαδή εσύ τρως παστίτσιο και αυτή μουσακά? :Ο
εσύ ροκ αυτή ποπ? :O
εσύ πας σε μπαράκια και αυτή σε ρεστοραν

Guest 781029
Επισκέπτης

πω πω :O
δηλαδή εσύ τρως παστίτσιο και αυτή μουσακά? :Ο
εσύ ροκ αυτή ποπ? :O
εσύ πας σε μπαράκια και αυτή σε ρεστοραν???πω πω διαφορές
χαχαχαχα
![]()
Κοντά έπεσες

Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος

Κοντά έπεσες![]()
που έπεσα κοντά???

Έχω και εγώ έναν αδερφό αλλά δεν μοιάζουμε καθόλουυυυυυυυυυυυ σε τίποτα(ούτε εξωτερικά ούτε σε γούστα

Inartecubus
Νεοφερμένο μέλος

Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος

Αδελφή: Ψαραδέλλη φέρνεις λίγο αυτό;
Ψαρ: Οκ
Αδελφή: Ψαραδέλλη φέρνεις λίγο το άλλο;
Αδελφή: Ψαραδέλλη κάνεις λίγο αυτό;
Αδελφή: Ψαραδέλλη κάνεις λίγο το άλλο;
.....................
Ψαρ: Μου φέρνεις λίγο ένα ποτήρι νερό;
Αδελφή: Δε μας χέζεις λέω εγώ;

Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος

Αδελφική αγάπη
.....................
![]()
κλασσικοτατο

Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

Αδελφική αγάπη
.....................
![]()
Και έλεγα πως μόνο σε εμένα συμβαίνει αυτό! Και αν της πω όχι, μετά μου πετάει το θεϊκό "Εγώ όλα τα κάνω για εσένα και εσύ τίποτα!

Μπορεί να γίνει εκνευριστική, αλλά το αγαπώ το χαζό!

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος

Οταν μαθαινεις πως σε 5 μηνες θα εχεις αλλο ενα σκατακι![]()
Μάθατε τι θα είναι;;; τι φύλο

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Μάθατε τι θα είναι;;; τι φύλο![]()
ια. Παλι αδερφη

Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος

ια. Παλι αδερφηαν και η μανα μου στην αρχη ηταν καπως ετσι
![]()
![]()
Πολύ χαίρομαι

Ευτυχώς εγώ δεν θα έχω άλλο αδελφάκι..την γλύτωσα

Alma Libre
Επιφανές μέλος

ια. Παλι αδερφηαν και η μανα μου στην αρχη ηταν καπως ετσι
![]()
![]()
Κακή συγκέντρωση, να σας ζήσει.

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Τα δύο ετεροθαλή και μεγαλύτερα και άλλη μία 2,5 χρόνια πιο μικρή.Τα δύο μεγαλύτερα πλέον τα βλέπω σπάνια διότι μένουν αλλού.Συν τοις άλλοις όταν άρχισα να "μεγαλώνω" και να καταλαβαίνω πώς είναι να΄χεις αδέρφια αυτά ζούσαν τη φοιτητική ζωή τα κωλόπαιδα.

Πάντως το μόνο περίεργο με όλα μου τα αδέρφια είναι ότι κανένα δε μοιάζει με κανένα.
Με εξαίρεση τους μερικούς βαθμούς στραβομάρας που έχουμε εγώ και τα μεγαλύτερά μου αδέρφια.

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Κακή συγκέντρωση, να σας ζήσει.![]()
Σε χιλοευχαριστω

τρελή φιλόσοφος
Πολύ δραστήριο μέλος

είναι όμορφη
είναι λίγο τεμπέλα όσον αφορά τη σχολή της αλλά δεν πειράζει
είναι έξυπνη και προσπαθεί να με ειρωνευτεί-αν και εγώ ως γνήσια φιλόσοφος,καταφέρνω να βγαίνω από πάνω.
είναι πεινάλω
έχει γούστο στα ρούχα
με νοιάζεται και με βοηθά σε ότι της ζητήσω
με τα ερωτικά ήταν πάντα ανοιχτή μαζί μου-μόνο με τις πολύ σοβαρές τις σχέσεις- εγώ δεν μπορώ

καπνίζει-δυστυχώς
είναι σπάταλη -και βγάζει και λίγα
αυτά
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 102 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- giorgos5002
- Paragontas7000
- rafaela11
- Unboxholics
- synthnightingale
- Debugging_Demon
- American Economist
- Reader
- Scandal
- Kate1914
- Memetchi
- Joji
- iew
- giannhs2001
- ROM32
- Jack of Spades
- charmander
- johnsala
- taketrance
- Μήτσος10
- Giorgkalo
- χημεια4λαιφ
- louminis
- AggelikiGr
- touvlo
- teacher_40
- User2350
- Alma Libre
- CiNeFiL
- harry akritas
- orchidea
- sokliap
- tslef8
- DimitraA.
- kogba
- jj!
- Forgetit
- Griff
- Κλημεντίνη
- Miriam01
- panagiotis econ
- eleni236
- Jocaste
- Libertus
- Εχέμυθη
- fockos
- fmarulezkd
- Nickx
- ioannaion
- Unseen skygge
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.