rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.163 μηνύματα.

29-02-24

09:38
Ποιο καλέ εγώ δεν το είδα.Το δικό μου με τον κύβο

29-02-24

10:32
Déjà vu indeed.GEMS™ Personality Test
www.DaniJohnson.com Introduction Have you ever taken a personality test that absolutely bored you? I have too! After all those dull and dreary word associations, and endless questions, what do you get? Results that often require a Ph.D. to interpret, with clinical analysis that has no bearing...uquiz.com
Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Luludaki αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.562 μηνύματα.

29-02-24

11:26
Σκεφτείτε έναν κύβο, ποσο μεγάλος είναι
Από τι υλικό είναι και αν ανοίγει.
Από τι υλικό είναι και αν ανοίγει.

rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.163 μηνύματα.

29-02-24

11:43
Δεν ανοίγει ο κύβος, είναι ξύλινος και είναι λίγο πιο μεγάλος αυτό που χωράει το χέρι μου.Σκεφτείτε έναν κύβο, ποσο μεγάλος είναι
Από τι υλικό είναι και αν ανοίγει.![]()
Η πρώτη σκέψη αυτή ήταν

Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Luludaki αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.562 μηνύματα.

29-02-24

11:47
Τέλεια.. μόλις πουν οι περισσότεροι θα σας το εξηγήσω αλλιώς χαλάει..Δεν ανοίγει ο κύβος, είναι ξύλινος και είναι λίγο πιο μεγάλος αυτό που χωράει το χέρι μου.
Η πρώτη σκέψη αυτή ήταν![]()
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ανοίγει? Κ πως ? Α τωρα το ειδα.. δεν ανοίγει χεχεΤέλεια.. μόλις πουν οι περισσότεροι θα σας το εξηγήσω αλλιώς χαλάει..

rafaela11
Περιβόητο μέλος

29-02-24

11:48
Δεν ανοίγει, πρωτο πρώτο το είπαΤέλεια.. μόλις πουν οι περισσότεροι θα σας το εξηγήσω αλλιώς χαλάει..
Ανοίγει? Κ πως ?

glayki
Διακεκριμένο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.502 μηνύματα.

29-02-24

11:49
Μικρός χωράει σε μια παλάμη, με ψυχεδελικά χρώματα . Προσπαθώ να βρω σημείο επαφής για να τον ανοίξω μάταια
Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος

29-02-24

11:50
Υλικό?Μικρός χωράει σε μια παλάμη, με ψυχεδελικά χρώματα . Προσπαθώ να βρω σημείο επαφής για να τον ανοίξω μάταια
glayki
Διακεκριμένο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.502 μηνύματα.

29-02-24

11:52
Υφασμάτινη εξωτερική επένδυσηΥλικό?
Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος

29-02-24

11:55
Τύπου μονο ύφασμα?Υφασμάτινη εξωτερική επένδυση
glayki
Διακεκριμένο μέλος

29-02-24

11:56
Ναι αλλά όταν το αγγίζω καταλαβαίνω πως από μέσα έχει σκληρό υλικοΤύπου μονο ύφασμα?
rafaela11
Περιβόητο μέλος

29-02-24

11:56
Εντυπωσιακό ότι σου ήρθαν όλα αυτά σαν πρώτη σκέψηΝαι αλλά όταν το αγγίζω καταλαβαίνω πως από μέσα έχει σκληρό υλικο

Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος

29-02-24

12:12
Εγώ θυμάμαι είχα πει..
Περίπου 25χ25 cm
Από αλεξίσφαιρο διάφανο γυαλι
Έπρεπε να σκαλισω και να προσπαθήσω να βρω το που ανοίγει..
Και μόλις άνοιγε είχε μέσα έναν άλλον μικρούλη κύβο γυάλινο όχι αλεξίσφαιρο μα απλο γυαλί Φιμε (σκουρο) που δεν άνοιγε..
* ο εσωτερικός κύβος δεν φαινόταν από έξω μα απο μεσα μπορούσες να δεις έξω..
Περίπου 25χ25 cm
Από αλεξίσφαιρο διάφανο γυαλι
Έπρεπε να σκαλισω και να προσπαθήσω να βρω το που ανοίγει..
Και μόλις άνοιγε είχε μέσα έναν άλλον μικρούλη κύβο γυάλινο όχι αλεξίσφαιρο μα απλο γυαλί Φιμε (σκουρο) που δεν άνοιγε..
* ο εσωτερικός κύβος δεν φαινόταν από έξω μα απο μεσα μπορούσες να δεις έξω..

Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.782 μηνύματα.

29-02-24

12:23
Κύβος ε; Το πρώτο που μου ήρθε ήταν ξύλινος κύβος (το ξύλο δεν είναι σκούρο, αλλά πιο πολύ ανοιχτό καφετί), που όμως ανοίγει όπως οι χάρτινοι, με ανάπτυγμα δηλαδή:
Άμα βγαίνει νόημα απ' αυτά τι να πω
Άμα βγαίνει νόημα απ' αυτά τι να πω

rafaela11
Περιβόητο μέλος

29-02-24

12:24
Έπρεπε να πούμε και χρώμα ξυλου; εμένα ήταν της άμμου, ανοιχτό.Κύβος ε; Το πρώτο που μου ήρθε ήταν ξύλινος κύβος (το ξύλο δεν είναι σκούρο, αλλά πιο πολύ ανοιχτό καφετί), που όμως ανοίγει όπως οι χάρτινοι, με ανάπτυγμα δηλαδή:
View attachment 130158
Άμα βγαίνει νόημα απ' αυτά τι να πω![]()
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.782 μηνύματα.

29-02-24

12:27
Ααα δεν ξέρω, απλά είπα να το αναφέρω σαν παραπάνω πληροφορία. Απλά είπα ό,τι σκέφτηκα για αυτόν τον περιβόητο κύβοΈπρεπε να πούμε και χρώμα ξυλου; εμένα ήταν της άμμου, ανοιχτό.
Wonderful
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα.

29-02-24

12:36
Είναι αρκετά μεγάλος, πιάνει περίπου ένα δωμάτιο 35 τ.μ . Είναι σαν μπουμπούκι στο σχήμα του κύβου και όταν ανοίγει ξεπροβάλλουν πολλά μικρά πολύχρωμα λουλούδια που με κάποιο τροπο είναι κολλημένα μεταξύ τους...Σκεφτείτε έναν κύβο, ποσο μεγάλος είναι
Από τι υλικό είναι και αν ανοίγει.![]()

Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος

29-02-24

12:40
Μέγεθος?Κύβος ε; Το πρώτο που μου ήρθε ήταν ξύλινος κύβος (το ξύλο δεν είναι σκούρο, αλλά πιο πολύ ανοιχτό καφετί), που όμως ανοίγει όπως οι χάρτινοι, με ανάπτυγμα δηλαδή:
View attachment 130158
Άμα βγαίνει νόημα απ' αυτά τι να πω![]()
Είναι από λουλούδια? Αυτό είναι το υλικό?Είναι αρκετά μεγάλος, πιάνει περίπου ένα δωμάτιο 35 τ.μ . Είναι σαν μπουμπούκι στο σχήμα του κύβου και όταν ανοίγει ξεπροβάλλουν πολλά μικρά πολύχρωμα λουλούδια που με κάποιο τροπο είναι κολλημένα μεταξύ τους...![]()
Wonderful
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα.

29-02-24

12:43
Ναι , όλο από λουλούδια..Μέγεθος?
Είναι από λουλούδια? Αυτό είναι το υλικό?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 147 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- Kate1914
- despoina13
- Luludaki
- American Economist
- iew
- Paragontas7000
- A350
- Wonderkid
- rafaela11
- Giorgkalo
- dreamer!!
- Advocatus diaboli
- synthnightingale
- johnsala
- taketrance
- jj!
- Ariana2018
- Scandal
- EllieKal
- Μήτσος10
- suaimhneas
- giannhs2001
- Joji
- charmander
- Βασιλης1234
- Memetchi
- epote
- iiTzArismaltor_
- melina_51
- ROM32
- Fernando_A
- globglogabgalab
- touvlo
- phleidhs
- tsiobieman
- Γατέχων
- Alessandra Eliza
- ana.roi
- fourkaki
- camil
- Δροσουλίτης
- Helen06
- Εχέμυθη
- tslef8
- George9989
- l0garithm
- Αναστασία197
- physicscrazy
- louminis
- Athens2002
- SlimShady
- Libertus
- An_uknown_world
- pacheiko
- Tangible
- snowy
- Idontknoww
- kauphy
- gademis
- Ryuzaki
- T C
- Viedo
- Unboxholics
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.