και ρε φιλε που γνωριζεις κοσμο αν οχι απο τα σοσιαλ μιντια 'η τη σχολη σου?Μονο απο χομπι ισως.
Δεν του είπα να μη γνωρίζει σε ένα από τα δυο. Του είπα πως απ όπου κι αν γνωρίζει, ειναι δικό του θέμα.
Μπορεί να είναι η σερβιτόρα στα Starbucks, μπορεί να είναι μια Κοινωνιολόγα από άλλο τμήμα στην Πάντειο, μπορεί να κάνει Ιταλικά και -συνηθως επειδη ειναι γεματα κοπέλες αυτές οι γλώσσες- να γνωρίσει απο κει. Μπορεί να γνωρίσει από φίλη φίλης. Μέχρι και από το Twitter /X μπορεις να βγαλεις γκόμενα απαντωντας σε σχολια και κανοντας επαφές, μέχρι κι από το στέκι ακόμα κλπ.
Πρέπει ντε και καλά τα ξέκωλα στο Ίνσταγκραμ και μετα να αναρρωτιέσαι γιατί δεν έχουν νιονιό;
Τον κώλο βάζει ο μάγειρας, σκατά θα μαγειρέψει.
Ναι, γιατί όλοι οι άντρες κοιτάτε τις εμφανίσιμες (κατά τα δικά σας μέτρα) bimbo, ψεύτικες χαζογκόμενες..
Ποτέ κανένας κάτω των 35 δεν θα κοιτάξει γυναίκα δυναμική και με προσωπικότητα, αν με ρωτάς, πιστεύω ότι ασυνείδητα τις φοβάστε τις έξυπνες και ανεξάρτητες γυναίκες
Επειδή αυτή την δικαιολογία την ακούω συχνά. Όχι δεν φοβόμαστε τις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ έξυπνες και τις ανεξάρτητες, αυτές που μπορούν να φέρουν κι ένα βουνό βόλτα μόνες τους. Είχα τέτοιες και τις χάρηκα. Ήρεμη δύναμη. Δεν το ούρλιαζαν, το έδειχναν με τις πράξεις τους. Μπορούσες να βασίζεσαι επάνω τους, να σε συμπληρώνουν, να σε σπρώχνουν στις φοβίες σου να καταφέρνεις πράγματα, ενα ταγκό στο οποίο ήσασταν ισάξιοι ηγεμόνες τουτου εδω του κόσμου, που δεν πολεμούσαμε ο ένας τον άλλο ένεκα ιδεολογιών, τις αφήναμε απέξω απο τη σχέση και μεσα στη σχέση υπήρχε μόνο στοργή, έρωτας, πάθος, γέλιο. Είχα τέτοιες και πέρασα τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου μαζί τους.
Εκείνες που δεν αντέχουμε, είναι όσες ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ πως είναι εξυπνες και ανεξάρτητες και δυναμικές με προσωπικότητα, ενω στην ουσία είναι δεμάτια άχυρα με ιδιοτροπίες και ανασφάλειες και η όλη δυναμικότητα περιορίζεται στο να ευνουχίζουν την παρουσία του άντρα δίπλα τους για να νιώθει καλά το υστερικό ανολοκλήρωτο εγω τους κρυμμένο πίσω από μια woke ιδεολογία. Που δεν έχουν τίποτα να συζητήσουν πέρα από επιφανειακότητες, δεν μπορούν να κάνουν μια ζεστή βαθιά συζήτηση για ζητήματα ουσίας πέρα από τα ριάλιτι και τη δουλειά τους και πόσο σκληρά πασχίζουν σε έναν κόσμο που ειναι βαθια πατριαρχικός κι άλλες τετοιες δογματικότητες που εισάγουν μονο αχρειαστο δράμα και χάος μέσα σε μια σχέση.
Ούτε κι εμείς άνω των 35 θα σας κοιτάξουμε
αν έχετε την ψευτικη ανεξαρτησία και την ψευτικη δυναμικότητα. Είστε απλά ενοχλητικές και λίγες.
Αν κοιτάξουμε καμιά μικρή, θα είναι
μονο αν μας προσφέρει ψυχική ηρεμία κι όχι για το φρέσκο φοιτητικό της κορμί όπως πιθανόν να ισχύει σαν στερεότυπο. Ναι, θα το χαρούμε το φρεσκαδούρι, αλλά δίνουμε και πολύ μεγάλη βάση στην ηρεμία. Άμα είναι να μου σπάει η άλλη τ αρχίδια για να χω σχέση, κάθομαι και μόνος μου.
Ελάχιστες μικρές είναι έτσι στα καλά τους. Και συνηθως ειναι αυτές που ΔΕΝ το ξέρουν οτι είναι ΚΑΠΟΙΕΣ.
πχ.
τα δηθεν ασχημοπαπα της διπλανής πόρτας που ειναι μια χαρα πανέμορφες
οι "έχω βαρια φωνή μπάσα δε θα με θέλει κανένας" και είναι γυναικαρα με τα όλα της
οι "πρώτα σε αγαπώ και σε θέλω και μετα οι ιδεολογίες"
οι έξυπνες τυπου Πακ (όταν δεν μπεμπεκίζει), because that is hot as fuck.
και αρκετές άλλες νορμαλ κοπελίτσες.
Οι αλλες καθηστε με το Ίνστα σας κι ανεβαστε καμια φωτο να επιβεβαιωνετε μια στο τοσο οτι είστε κάποιες και μετα να αναρρωτιέστε γιατι σας τυχαινουν μονο φελλοί.