Άμα είναι να γίνω σκυλάκι κάθε μιας και να κάνω θελήματα και ιστορίες για αγρίους...μπα αστο...
Όλοι έχουν δεν αλλάζει όμως κάτι σε αυτά που λεω...
Όντως...εγώ προσωπικά δεν έχω συναντήσει κάποια ώριμη που να έχει προσωπικότητα...Οι περισσότερες χαζογκόμενες είναι που ασχολούνται με το instagram και τη "εμφανισή" 24/7 ... Τέτοια κοπέλα δεν (ξανα) θέλω καταντάει κουραστικό να είσαι με μια κοπέλα δίχως στόχους και φιλοδοξίες...
Το βλέπω όπως θα έπρεπε να το βλέπει κάθε αγόρι που σέβεται τον εαυτό του και τα όνειρα του...δεν γίνεται να γίνεσαι χαλί να σε πατήσει κάθε γκόμενα επειδή είναι όμορφη...έχει και μια άλλη ζωή..έχεις φίλους...σπουδές...χόμπι...δουλειά στην οποία αν σέβεσαι τον κόπο που κάνεις θέλεις να εξελιχθείς και η μέση κοπέλα το 2023 θα σε αφήσει πίσω σε αυτά τα κομμάτια...
Προσωπικά στηρίζω τους άντρες που κάνουν τη δική τους ζωή και ας γκρινιάζει η κοπέλα τους πχ να πάνε γήπεδο με τα φιλαράκια τους δεν είναι η ζωή αφιερωμένη στις γυναίκες...
Ο σεβασμός στη προσωπικότητα μας δεν βλάπτει...
Να παρεμβληθώ;
Το ξέρεις ότι σε εκτιμώ. Απερίφραστα. Και έχουμε πει πολλά πανομοιότυπα πραγματακια κατα καιρούς.
(και ναι έρχεται ένα αλλά εδω)
...αλλά (πω ρε πούστη μάντης είμαι)
Αλλά, δεν χρειάζεται να το φωνάζεις τόσο αυτό που προσπαθείς να στήσεις ως τρόπο ζωής. Μοιάζει θυμός, μοιάζει προσπάθεια υπερ του δέοντος, μοιάζει πολλά.
Και στο λεω γιατί είμαι ο πρώτος διδάξας την μαλακία εδω μέσα.
Οκ γνώρισες 10 φελλές. Εγω σε πιστεύω. Αλήθεια. Εχω γνωρίσει άλλες 30 και βάλε, φελλές.
ΑΛΛΑ
Επειδή έχω γνωρίσει και καλές, και μάλιστα στην ηλικία σου, μπορώ να σου πω οτι πιθανολογω πως η κυρια αιτια που γνωρίζεις παρτσακλά είναι επειδή στοχεύεις στο να τις γνωρίζεις απο την ίδια πηγή.
Τωρα αν αυτη η πηγή θα είναι το Ίνστα, ή η Πάντειος, αυτο είναι δικό σου θέμα και δεν αφορά κανέναν μας.
Εντούτοις, πρέπει να συνυπολογίσεις και αυτη την πιθανότητα να φταίει το μαγαζι που ψωνίζεις γιατί φέρνει κινέζικη απομίμηση.
Αν θες μια σοβαρή γυναίκα, και κακά τα ψέμματα υπάρχουν, οκ έχει διαλυθει η δυναμική και η επικοινωνια των δυο φύλων, αλλά υπάρχουν ακόμα σοβαρές κοπέλες, μπορεί κι εσυ να την αναζητάς σε λάθος μέρος.
Αναφορικά με το "ο άντρας έτσι, ο άντρας αλλιώς". Τα χω πει κι εγω. Και εμμένω, δεν την αλλάζω την άποψη.
Αλλά, αμα με παρατηρήσεις, δεν το λέω τόσο πια όσο παλιά που καθόμουν πιο πολύ στην κόψη του ξυραφιού. Βελτιώνω τη ζωή μου, ασχολούμαι με μένα, εξελίσσομαι, έχω ασχολίες και στο χρόνο που θα μου μείνει θα κάνω και παιχνίδι, γιατί η γυναίκα είναι κάτι ωραίο για μένα και σημαντικό μέρος της ζωής μου.
Γιατί στον πούτσο, και το λέω χύμα, γιατί στον πούτσο, η πρώτη σκέψη που θα κάνεις για μια γυναίκα να είναι "α είναι ο εχθρος που θα με αποκοψει απο το να γινω καλός επαγγελματίας";
Καταρχάς, τσίλαρε, δεν τρέχεις πετρελαιοπηγές ούτε είσαι σαουδάραβας κροίσος. Εκείνοι θα έπρεπε συμφωνα με τη λογική σου να ειναι αγάμητοι. Κι όμως δεν είναι.
Εν συνεχεία, θεωρείς εντελώς αδύνατο να βρεθει ΜΙΑ (δε σου λεω οτι ολες ειναι ετσι, γιατι δεν ειναι) που θα της εκφράσεις ευγενικα τα όρια σου και θα τα συμφωνησετε μαζι με τα δικά της και θα σε στηριξει σε όλες σου τις προσπάθειες;
Ξέρεις εναπόκειται και λίγο σε μας. τι όρια θα εκφράσουμε ή και θα δεχτούμε από τον άλλο. Αυτο που καμια φορά αν έχεις ακούσει τις γυναικες να λένε "αυτο που θα μου βγάλει ο άλλος αυτο θα είμαι. Σκυλα; Πριγκίπισσα; Τρυφερή; Πονηρή;".
Μήπως λοιπόν απλά φοβάσαι ότι αν ερωτευτείς, ΕΣΥ ΔΕΝ θα μπορέσεις να συγκρατήσεις τον εαυτό σου απο το να ξεπεράσεις τα δικά σου όρια (απο το να δουλεύεις, απο το να έχεις φίλους κλπ) και βγάζεις αυτό το "ΜΠΑΜ" προς τα έξω;
Δε λέω οτι δεν υπάρχουν αυτές που δε θα προσπαθήσουν να φέρουν χάος στη ζωή σου και να σε βγάλουν απο τους στόχους σου. Αλλά πρώτον, υπάρχουν και πιο υποστηρικτικές γυναίκες απο αυτές. Και δευτερον, αμα δε θέλει να την κάνει κέντρο του κόσμου του και ήλιο της λατρειας του ο Γιωργος ώστε να ασχολειται μονο με το αν έφαγε ή αν ήπιε νεράκι η αγάπη του, τότε εναπόκειται στο Γιώργο να κρατησει τα όρια.
Αλλά άλλο κρατάω όρια για να μην ξεφυγει η ζωή μου και ως εκ τούτου δεν κάνω μια γυναικα τη μόνη μου ασχολία και κέντρο του κόσμου μου (αλλά συνεχιζω να την έχω ως βασικο και αγαπημένο μέρος της ζωής μου)...
...και άλλο "άκου να δεις κάρχια, σεξάκι, μάσα και μετα παω για δουλεια και μπύρες με τα φιλαράκια, ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙΣ ΕΣΥ".
Τότε άσε να βρουμε καμια γυναικα εμείς ρε Γιώργη και κάτσε και παίζε με τον εαυτό σου μες την πολυεθνική να παρει το αφεντικο σου περισσοτερες μερσεντές για να ανθίζει ο "επαγγελματίας" μέσα σου.
Με αγάπη.