Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.311 μηνύματα.
08-12-25
11:07
Ηθοποιός είναι δεν είναι ονλυφαντζούΤο ότι μας αρέσει η Κίτσου ως ηθοποιός δεν πάει να πει οτι θα καθίσουμε να κάνουμε και σεξ μαζί της
(ναι λες και θα καθόταν η ίδια στο κάθε ανύπαρκτο, θα ξαναπώ εγω)
adams33
Διάσημο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.122 μηνύματα.
08-12-25
12:23
Ερυφύλη χαλαρωσε λιγο που μπηκες παλι εριστική ...Ηθοποιός είναι δεν είναι ονλυφαντζού
(ναι λες και θα καθόταν η ίδια στο κάθε ανύπαρκτο, θα ξαναπώ εγω)
Ηταν ξεκαθαρο το θεμα και για τι μιλουσαν οι ανδρες ..
Για σχεσεις μιλουσαν ,για σεξ και ειναι ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ενας ανδρας να μην διεγείρεται ερωτικα απο την Κιτσου και την καθε κιτσου ..
Οπως ειναι λογικο η Λατινοπουλου να θεωρειται θηλυκο που ο οποιοσδηποτε την ονειρευται στο κρεβατι του !
Μιλησες για κομπλεξ ,θα σου πω κομπλεξικο ειναι να μην σεβεσαι το θελω και τις σεξουαλικες προτιμήσεις των αλλων ανθρωπων και μαλιστα να συνεχιζεις ΚΑΙ σημερα να μιλας ασχημα με οποιον δε εχει τα ιδια γουστα με εσενα ..
Ειλικρινα αναρωτιεσαι γιατι θυμωνεις ;
Δεν εχει καμια λογικη εξηγηση αυτο που κανεις .
ΜΟΝΟ αν ηταν μητερα σου ,μονο εκει ...
Τωρα τι ειναι τα ονλιφανς και τι ειναι ο κοσμος του θεατρου και γενικα αυτοι οι κοσμοι ελα να μιλησουμε οταν φτασεις 40 και δεις αυτα που βλεπουμε ολοι εμεις τοσα χρονια ...
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.311 μηνύματα.
08-12-25
12:28
να μην διεγείρεται ερωτικα απο την Κιτσου
επειδή 4 άτομα δω μέσα έχουν αντίθετη άποψη δεν είναι θέσφατο αγαπητή. Να μιλάτε για τα γούστα σας.
Και πίστεψε με, ειδικά η συγκεκριμένη, έχει τεράστιο και ταγμένο κοινό
και ναι, για μένα και για πολλούς άλλους είναι καρακουκλάρα και μοναδική. Έχετε πρόβλημα με αυτό;
Jack of Spades
Διακεκριμένο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.212 μηνύματα.
adams33
Διάσημο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.122 μηνύματα.
08-12-25
12:32
Και εσυ εισαι μια βρε Ερυφιλη μου ...επειδή 4 άτομα δω μέσα έχουν αντίθετη άποψη δεν είναι θέσφατο αγαπητή. Να μιλάτε για τα γούστα σας.
Και πίστεψε με, ειδικά η συγκεκριμένη, έχει τεράστιο και ταγμένο κοινό
και ναι, για μένα και για πολλούς άλλους είναι καρακουκλάρα και μοναδική. Έχετε πρόβλημα με αυτό;
Επειδη μας ειπες οτι το θεατρο και τοσες χιλιαδες, ειναι επιχειρημα ..σιγα την ηθικη κοινοτητα ...ενα μεγαλο κρεβατι ολο αυτο οι ιδιοι οι ηθοποιει τα λενε ...ξεχνας το κινημα και τι εχει ειπωθει ...
Ελα κοριτσι μου ,ακομα και 4 ανδρες να ειναι εχουν καθε δικαιιωμα να το λενε χωρις να τους χαρακτηριζεις
Οπως καταλαβαινεις το προβλημα ειναι δικο σου ,φιλια

Jack of Spades
Διακεκριμένο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.212 μηνύματα.
08-12-25
12:34
Έχετε πρόβλημα με αυτό;
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Valder
Επιφανές μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.354 μηνύματα.
08-12-25
12:38
Οχι οχι όντως ημουνα καλό κομμάτι μεχρι πριν 10 χρονια. Μετά δε με σεβάστηκα όσο θα πρεπε. Αλλά αλλάζει αυτό. Κοίταγα μέσα τωρα στον καθρέφτη το σώμα μου που έχω ριξει την κοιλιά με τη δίαιτα εμφανώς, και με χαροποιεί πολύ περισσότερο απο το οτι δεν εχω τα μαλλιά που είχα.
Θα θελα να την είχα την κώμη, ήταν παντι ντρόπερ.
adams33
Διάσημο μέλος
08-12-25
12:43
Εφοσον δεν ειμαστε του επιπεδου σας γιατι μας καταδεχεσαι ..Οταν όλοι οι σκηνοθέτες συμφωνούν μαζί μου, η γνώμη των άλλων περιττεύει(για μένα τουλάχιστον) View attachment 155148

Συγνωμη δεν τον γνωριζω τον κυριο και στα 45 δεν περιμένω ενα ηθοποιο ή ενα σκηνοθετη (που ειναι γνωστο σε ποιους δινουν ρολους και απο ποια κρεβατια πρεπει να περασεις,το κινημα τα λεει )να μου μαθουν ηθικη σεβασμο αλλα και αξιοπρεπεια ωστε να μην μιλαω σεξιστικα για μια αλλη γυναικαρα, οποια και αν ειναι αυτη ...
Για ηθικη μιλησα εγω προσωπικα και οχι για την Κιτσου ,ελεος ειλικρινα το μονο που με νοιαζει αυτη την στιγμη ειναι η αξιπρεπεια ενος αλλου ανθρωπου ...σορυ

Jack of Spades
Διακεκριμένο μέλος
08-12-25
12:44
Κι η φαλάκρα είναι panty dropper υπό προϋποθέσεις (καλό σκαλπ, άριστη φυσική κατάσταση, σωστό ντύσιμο κ.α.)...Θα θελα να την είχα την κώμη, ήταν παντι ντρόπερ.
Valder
Επιφανές μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.354 μηνύματα.
08-12-25
12:46
Ε αυτο θέλω να πετύχω. Σιγά μην καθομαι να φυτευω τρίχες στα 42, οχι οτι δεν το σκέφτηκα ή οτι στο παιζω άνετος οτι δε με πειράζει έτσι; Αλλά ας διορθώσουμε το σωμα, τη στάση, το ντυσιμο, τις συνηθειες.Κι η φαλάκρα είναι panty dropper υπό προϋποθέσεις (καλό σκαλπ, άριστη φυσική κατάσταση, σωστό ντύσιμο κ.α.)...
Αυτο που λεμε, έχε ολα τ αλλα σωστα εσυ και ας μην εχεις μαλλιά. Μη γινουμε σα το "της κοντής ψωλής της φταίνε οι τρίχες"
camil
Πολύ δραστήριο μέλος
Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.027 μηνύματα.
08-12-25
12:48
Επιβεβαιώνω αν και δεν πίστευα ποτέ ότι θα το πω αυτό. Όσες τρίχες έχασα από τα μαλλιά μου, τόσες γυναίκες πέρασαν από την αγκαλιά μου, φάση.
Jack of Spades
Διακεκριμένο μέλος
08-12-25
12:49
Για το σκαλπ πάντως δε μπορείς να κάνεις κάτι, ή το 'χεις ή δεν το 'χεις (εγώ π.χ. δεν το 'χω και μάλλον γι' αυτό μου 'δωσε ο Θεός πολλά μαλλιάΕ αυτο θέλω να πετύχω. Σιγά μην καθομαι να φυτευω τρίχες στα 42, οχι οτι δεν το σκέφτηκα ή οτι στο παιζω άνετος οτι δε με πειράζει έτσι; Αλλά ας διορθώσουμε το σωμα, τη στάση, το ντυσιμο, τις συνηθειες.
Αυτο που λεμε, έχε ολα τ αλλα σωστα εσυ και ας μην εχεις μαλλιά. Μη γινουμε σα το "της κοντής ψωλής της φταίνε οι τρίχες"
)...κι όταν λέω «άριστη φυσική κατάσταση» προφανώς εννοώ «φέτες», οτιδήποτε άλλο δε «δείχνει» (π.χ. είσαι απλά αδύνατος με φαλάκρα=είσαι σα σπίρτο με πόδια, είσαι χοντρός με φαλάκρα=είσαι σαν κεφτές με πόδια κ.ο.κ.)...Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
08-12-25
12:50
Δεν καταδέχομαι, δέχτηκα άσχετη επίθεση για το γούστο μου και απάντησα καταλλήλως.Εφοσον δεν ειμαστε του επιπεδου σας γιατι μας καταδεχεσαι ..![]()
![]()
adams33
Διάσημο μέλος
08-12-25
12:53
Μην ψαρωνεις ...καποια γινονται και επίτηδες ...Δεν καταδέχομαι, δέχτηκα άσχετη επίθεση για το γούστο μου και απάντησα καταλλήλως.

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.353 μηνύματα.
08-12-25
12:56
Δεν ειναι οξύμωρο που στο στέκι δεν επιτρέπεται η εριστική συμπεριφορά αλλα υπάρχει ακομη αυτο το εικονίδιο;;!!!
adams33
Διάσημο μέλος
08-12-25
12:58
Σε λαθος ατομο απευθύνεσαι ,δεν ειμαι εγω η υπεύθυνηΔεν ειναι οξύμωρο που στο στέκι δεν επιτρέπεται η εριστική συμπεριφορά αλλα υπάρχει ακομη αυτο το εικονίδιο;;!!!

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.353 μηνύματα.
08-12-25
12:59
Σε λαθος ατομο απευθύνεσαι ,δεν ειμαι εγω η υπεύθυνη![]()
νΑΙ ΑΛΛΑ το χρησιμοποιείς... άρα αποδέχεσαι την ενεργη νομιμοποιηση του!!! χαχα αστειεύομαι.
Περαιτέρω, θα υποβάλω γραπτό υπόμνημα στους υπευθυνους του σάιτ για τις δικές τους ενέργειες!!!
adams33
Διάσημο μέλος
08-12-25
12:59
Ευχη δινω μπας και ηρεμησουν τα πνευματανΑΙ ΑΛΛΑ το χρησιμοποιείς... άρα αποδέχεσαι την ενεργη νομιμοποιηση του!!! χαχα αστειεύομαι.

touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.892 μηνύματα.
08-12-25
20:57
Αν το χρειάζεσαι, κάντο.Και εγω η αληθεια ενα μινι μποτοξακι δεν θα με χαλουσε αλλα ειμαι χ@στρωνη με τις ενεσεις και φοβαμαι την παραμόρφωση ....Μια βιταμινα ενεσιμη θελω να κανω για περισσοτερη λαμψη και δεν τολμω![]()
Κάποιες από μας, δεν το χρειαζόμαστε. Λάμπουμε από τη φύση μας!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- AggelikiGr
- Jack of Spades
- rafaela11
- charmander
- Memetchi
- taketrance
- Libertus
- Kate1914
- Εριφύλη
- Scandal
- American Economist
- iew
- Varus
- Paragontas7000
- michaela888
- camil
- Wonderkid
- GeorgePap2003
- evangelia_dim
- Gvisbinis
- Ωρορα
- ROM32
- cinephilee
- touvlo
- Mitsos The Great
- giannhs2001
- Entropy24
- Debugging_Demon
- fourkaki
- NeosUser2023
- Eleni123-
- BatGuin
- bboys
- iren
- vasilis123321
- ghоul
- Robelano
- angela_k
- Thinkguy
- Μαρια30
- paolo1
- Requiem
- msk
- jj!
- Μήτσος10
- Wanda
- Luludaki
- fmarulezkd
- melina_51
- kon827
- Phantomas
- thenutritionist
- Kely1234567
- Ριουλα
- milsa
- JohnnyW
- orchidea
- marww
- tsiobieman
- iiTzArismaltor_
- Helen06
- Giorgos216
- Nikoleta05
- dijccixnc
- _pathfinder_
- kalhkardia
- mpapa
- Sevasti
- SakisRM
- User2350
- Joji
- Μαυρίκιος
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool