juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

31-08-22

06:40
Ενδιαφέρουσα η επιλογή της Μαυριτανίας...
bigglobaltravel.com

35+ Interesting Things That People Find Attractive in Countries Around the World

Luke87
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Luke87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 971 μηνύματα.

12-11-23

07:51
Παλαιότερα πριν το 90 οι γυναίκες δεν ήταν γυναίκες. Χάλια μαύρα. Σε αυτό το τομέα έχουμε σημειώσει πρόοδο δεν μπορώ να πω αλλά ένα προβληματάκι έχω μόνο ρε παιδιά. Πολλά τατουάζ... :-(
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.448 μηνύματα.

12-11-23

08:27
Αν παρατηρήσεις φωτο πχ δεκαετίας 80/70 οι άνθρωποι μοιάζουν μεγαλύτεροι από ο, τι άτομα αντίστοιχης ηλικίας της εποχής μας.Παλαιότερα πριν το 90 οι γυναίκες δεν ήταν γυναίκες. Χάλια μαύρα. Σε αυτό το τομέα έχουμε σημειώσει πρόοδο δεν μπορώ να πω αλλά ένα προβληματάκι έχω μόνο ρε παιδιά. Πολλά τατουάζ... :-(
Οι κομμωσεις, το ντύσιμο τους μεγάλο έδειχναν, άρα με βάσει τα σημερινά κριτήρια αισθητικής σου φαίνονται μη ελκυστικές οι γυναίκες παλαιοτέρων εποχών. Για την εποχή τους μια χαρά ήταν.
Guest 126033
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

12-11-23

08:42
Η αληθεια ειναι οτι καθε εποχη εχει τα δικα ,αλλωστε χαρακτηριζεται απο αυτα ,ομως αυτη η ¨μαστιγα¨των τατουαζ ειναι λιγακι αποκρουστική σε πολλές περιπτωσεις, ειδικα στο γυναικείο σώμα ..Παλαιότερα πριν το 90 οι γυναίκες δεν ήταν γυναίκες. Χάλια μαύρα. Σε αυτό το τομέα έχουμε σημειώσει πρόοδο δεν μπορώ να πω αλλά ένα προβληματάκι έχω μόνο ρε παιδιά. Πολλά τατουάζ... :-(
Εξου και πολλοι αντρες διαμαρτυρονται για την εξάλειψη της θηλυκότητας.
Ειναι κάποια ωραία διακριτικά που έρχονται και τονίζουν την θηλυκότητα, αλλά δυστηχως περάσαμε στο άλλο άκρο και εδώ ,στην υπερβολή..
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

12-11-23

08:46
Δεν ξέρω αν εννοεί κάτι άλλο η ερώτηση, αλλά το να είναι γυμνασμένο το θεωρώ πολύ εκλυστικό. (άντρες /γυναίκες/άλλο)
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.905 μηνύματα.

12-11-23

09:47
το να συνοδεύεται από ένα ....ελκυστικό μυαλό

28-01-24

19:00
Τα χέρια, τους γλουτούς, τις φαρδιές πλάτες και τα τατουάζ.
Nascentes morimur
Διάσημο μέλος
Η Nascentes morimur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.151 μηνύματα.

02-02-24

12:57
Ουλές/μικρά μικρά σημαδάκια
που δεν τα βλέπεις έντονα αλλά τα νιώθεις μόνο με την αφή.
που δεν τα βλέπεις έντονα αλλά τα νιώθεις μόνο με την αφή.
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

02-02-24

13:01
Βασικά η σωστή στάση σώματος είναι πολύ ελκυστική.
Με τις σκατοδουλειές γραφείων έχουμε γίνει όλοι καμπούρες, ας βελτιώσουμε αυτό.
Με τις σκατοδουλειές γραφείων έχουμε γίνει όλοι καμπούρες, ας βελτιώσουμε αυτό.
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.117 μηνύματα.

02-02-24

13:04
Μαρεσουν πολύ οι γεροδεμενες πλάτες, το ωραίο ανάστημα, οι φλέβες (αλίμονο
) και τα ωραία μπούτια. (Για άνδρες εννοείται όλα αυτα)

glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.448 μηνύματα.

02-02-24

13:54
Οι φλέβες!!! Και έλεγα πως μόνο εγώ είμαι που τρελαίνομαι για φλέβες που κοντεύουν να πεταχτούν έξω. Αν συνδυάζονται και με μακριά δάχτυλα.. Είναι σουπερΜαρεσουν πολύ οι γεροδεμενες πλάτες, το ωραίο ανάστημα, οι φλέβες (αλίμονο) και τα ωραία μπούτια. (Για άνδρες εννοείται όλα αυτα)
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.023 μηνύματα.

02-02-24

15:12
Φήμες λένε πως αν απαντήσω εγώ σε αυτό το θρεντ θα πέσουν βροχή οι ντομάτες @Memetchi (λείπει και ο ζούκοβ).
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

02-02-24

15:16
Πες εσυ τη γνωμη σου ελευθερα χωρίς να προσβάλλεις, και αν στην πέσουν, υπάρχει κόσμος.Φήμες λένε πως αν απαντήσω εγώ σε αυτό το θρεντ θα πέσουν βροχή οι ντομάτες @Memetchi (λείπει και ο ζούκοβ).
Το να μπαινεις και να σταμπάρεις τους άλλους πριν στην πέσουν, ειναι αδύναμο, είναι άδικο και γενικα ειναι μαλακία.
Μπρος, πες.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.023 μηνύματα.

02-02-24

15:23
Βαλ calm down, χαβαλέ κάνουμε. Αν και αυτά είναι βέβαια inside jokes και λογικό να δημιουργούνται παρεξηγήσεις.Πες εσυ τη γνωμη σου ελευθερα χωρίς να προσβάλλεις, και αν στην πέσουν, υπάρχει κόσμος.
Το να μπαινεις και να σταμπάρεις τους άλλους πριν στην πέσουν, ειναι αδύναμο, είναι άδικο και γενικα ειναι μαλακία.
Μπρος, πες.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

02-02-24

15:24
Ε ρε φιλε που να τα ξερω κι εγω, μπαινεις λες εκ των προτερων ααα οουυ θα μου την πει ο άλλος. Κάτσε ρε μαλακα δε μιλησε ο άλλος ακόμα ασούμεΒαλ calm down, χαβαλέ κάνουμε. Αν και αυτά είναι βέβαια inside jokes και λογικό να δημιουργούνται παρεξηγήσεις.

giannhs2001
Επιφανές μέλος

02-02-24

15:29
Στη κουβεντούλα έκανε τις πεσιματικές του.Ε ρε φιλε που να τα ξερω κι εγω, μπαινεις λες εκ των προτερων ααα οουυ θα μου την πει ο άλλος. Κάτσε ρε μαλακα δε μιλησε ο άλλος ακόμα ασούμε![]()
Valder
Τιμώμενο Μέλος

02-02-24

15:31
Θα μας πεις τωρα τι θεωρεις ελκυστικο σε ενα σωμα ή θα μας το βγαλεις απο τη μύτη;Στη κουβεντούλα έκανε τις πεσιματικές του.

rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.117 μηνύματα.

02-02-24

15:46
Γενικά ότι παραπέμπει σε κάτι κάπως μπρουταλ κατά κάποιο τρόπο μας κάνειΟι φλέβες!!! Και έλεγα πως μόνο εγώ είμαι που τρελαίνομαι για φλέβες που κοντεύουν να πεταχτούν έξω. Αν συνδυάζονται και με μακριά δάχτυλα.. Είναι σουπερ

Valder
Τιμώμενο Μέλος

02-02-24

15:49
Μακριά δάχτυλα τσεκ
Φλέβες που πετάγονται (όταν είμαι κατω απο 90 κιλά) τσεκ
Τρίχα στο σώμα τσεκ
Σκίστε τα βρακάκια σας ελεύθερα.
Φλέβες που πετάγονται (όταν είμαι κατω απο 90 κιλά) τσεκ
Τρίχα στο σώμα τσεκ
Σκίστε τα βρακάκια σας ελεύθερα.
giannhs2001
Επιφανές μέλος

02-02-24

15:54
Εμείς οι σωματικά άτριχοι και αμούστακοι δεν είμαστε για αυτή τη χώρα... Για τις ασιάτισσες μόνο έχουμε ελπίδα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 107 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Varus
- BatGuin
- Ωρορα
- bboys
- iren
- vasilis123321
- ghоul
- Robelano
- angela_k
- giannhs2001
- Thinkguy
- Μαρια30
- paolo1
- Requiem
- msk
- jj!
- iew
- Kate1914
- Μήτσος10
- rafaela11
- Wanda
- charmander
- Jack of Spades
- Luludaki
- Wonderkid
- Scandal
- Memetchi
- taketrance
- fmarulezkd
- melina_51
- Εριφύλη
- Paragontas7000
- Libertus
- fourkaki
- kon827
- Phantomas
- thenutritionist
- Kely1234567
- Ριουλα
- milsa
- JohnnyW
- AggelikiGr
- orchidea
- marww
- camil
- touvlo
- tsiobieman
- iiTzArismaltor_
- Helen06
- Giorgos216
- Nikoleta05
- dijccixnc
- _pathfinder_
- kalhkardia
- mpapa
- Sevasti
- SakisRM
- User2350
- Joji
- American Economist
- Μαυρίκιος
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.