Ακου να δεις γιατι το βλέπετε μονοπλευρα το πραγμα...
οταν ενας άντρας ψάχνει παρέα.... πεφτει στη μια του κανει την υπεράνω...
πεφτει στην αλλη του κάνει την δασκάλα και ξεκιναει τις κριτικές,,
πεφτει στην αλλη εχει τα ψυχολογικα της..... θα χρειαστει να κανει προσεγγισεις προκειμενου να βρει αυτο που ψάχνει απλα εσας ερχονται και σας την πέφτουν οποτε ας πουμε οτι έχετε το αβαντζ να πειτε να μωρε αυτος μ την επεσε κ δεν τον θελω κιολας οπως μου ειπε μια τις προαλλες "μου στελνει ακομη αυτος" ... πραγμα που δειχνει οτι ειναι υπεράνω η πλακα ειναι μετά οτι ειπε εμενα οτι παριστανω τον γαμάω κ δερνω... τον εαυτο τους δεν τον κοιτάνε.
Εγω πχ γιατι θα επρεπε να ξερω οτι κάποιος της στελνει ακομη ;
Αν θέλετε οι σχεσεις σας με το αλλο φυλο να βελτιωθουν θα πρεπει να κανετε πρωτα αυτοκριτική.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Νοεμβρίου 2021
Ειναι παντως πολυ ευκολο να κρινεις τους άλλους οταν εσυ κάθεσαι σε μια θεση και περιμενεις να έρθουν να σε προσεγγισουν αυτοι. Εσυ μπορει να πεις οτι αυτος δεν εχει αφησει ουτε θηλυκη γατα λοιπον κ αυτος να πει οτι ψάχνει μια κοπελα της προκοπης να μπορει να συνενοηθει και δεν βρισκει.
Προκειται περι πλάνης. Εσυ φαινεσαι οτι ενω ψάχνεσαι απλα κάθεσαι κ περιμένεις κ αρα μπορεις να το γυρισεις κιολας το μπιφτεκι μεχρι να βρεις τον καταλληλο σε στυλ δεν ψαχνομαι γιατι στην πεφτουν οι αλλοι ενω ενας αντρας εκτειθετε άμεσα.... οποτε καλο ειναι να σέβεστε τον ανθρωπο που θα έρθει να σας αφιερωσει το χρονο του κ καποιες φορες να τον χάσει κιολας.