Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.117 μηνύματα.

28-07-22

19:05
Για εμένα Εριφύλη μου το 1,70 είναι ψηλόςΑ πα πα, τα αντίθετα από αυτά που θέλω δηλαδήεμένα μου αρέσουν οι πιο κοντουληδες 1,70 πχ. Και καθόλου ντούκια
![]()

Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.084 μηνύματα.

28-07-22

19:08
Από εξωτερική εμφάνιση "φλωρέ" φατσούλα, σκουρόχρωμα μάτια και να είναι ψηλός. Βέβαια για να πω την αλήθεια έχω βρει ελκυστικά και άτομα που δεν έφεραν (όλα ) αυτά τα χαρακτηριστικά.
Ακόμη να διακρίνεται για το ΧΙΟΥΜΟΡ και την εξυπνάδα του και γενικότερα να είναι πρόσχαρος.
Ακόμη να διακρίνεται για το ΧΙΟΥΜΟΡ και την εξυπνάδα του και γενικότερα να είναι πρόσχαρος.
Lasher
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Lasher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα.

28-07-22

19:10
Μμμμμμμμμ ναι. Όλες σας τραβάει η εξυπνάδα, η κοιλίτσα, το χιούμορ, οι κοντοί κλπ. Ας κάνω ότι σας πιστεύω.
Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.117 μηνύματα.

28-07-22

19:12
Εγώ δε μίλησα για κοιλίτσαΜμμμμμμμμ ναι. Όλες σας τραβάει η εξυπνάδα, η κοιλίτσα, το χιούμορ, οι κοντοί κλπ. Ας κάνω ότι σας πιστεύω.

Guest 528707
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

28-07-22

19:15
Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να ταυτίζομαι τόσο μαζί σου σε αυτό!!!Eγω παλι δεν ζηταω πολλα....κατι συμπαθητικο ,απλο,ευκολα προσβασιμο και καθημερινο.

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

28-07-22

19:21
Άντρας με κοιλίτσα σαν καραμελίτσαΕγώ δε μίλησα για κοιλίτσαΑλλά σαν την εξυπνάδα άλλο πράγμα

Γιάννης Βασιλώττος

Εμένα δεν με πολυενδιαφέρει και βασικά κιόλας. Άντρας να ναι κι ότι να ναι

Μόνο καλοσύνη να έχει. Αυτή πού την πάτε που έχουμε γεμίσει ψυχάκια;
Εμένα πάλι οι έξυπνοι δεν μου αρέσουν καθόλου. Η έξυπνη είμαι εγώ

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.110 μηνύματα.

28-07-22

19:36
Ειναι λιγο δυσκολο να μην ταυτιζεσαι μαζι μου οταν μιλαμε για ΑΥΤΟΝ!Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να ταυτίζομαι τόσο μαζί σου σε αυτό!!!![]()

28-07-22

19:57
Η ευγένεια κ το χιούμορ είναι 

Από κει κ πέρα, με ελκύουν πολυ οι ψηλοί μελαχρινοι.
Η αυτοπεποίθηση είναι ωραια, αλλά κάποιες φορές καταντά αλαζονεία.
ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΝΑ ΜΗΝ είναι κάγκουρας (ασχέτως από το αν εχω μπλέξει κ με δαύτους)

Από κει κ πέρα, με ελκύουν πολυ οι ψηλοί μελαχρινοι.
Η αυτοπεποίθηση είναι ωραια, αλλά κάποιες φορές καταντά αλαζονεία.
ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΝΑ ΜΗΝ είναι κάγκουρας (ασχέτως από το αν εχω μπλέξει κ με δαύτους)
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.027 μηνύματα.

28-07-22

20:44
-θηλυκότης πάνω από όλα όπου εις μερικές περιπτώσεις συνδυάζεται με τη γλυκύτητα.
-χιούμορ, δεν μπορώ τις σοβαρές ( ούτε και τους σοβαρούς, για φίλους μόνον προφανώς ). \
-εξυπνάδα, αλλά πως και τι ακριβώς ορίζουμε ως εξυπνάδα; Ας πούμε δια εμού είναι η εσωτερική καλλιέργεια που έχει ο καθένας και η καθεμία και προσωπικά προτιμώ και στα δύο φύλα τους ανθρώπους που δίνουν μεγαλύτερη έμφαση εις την φροντίδα της εσωτερικής ομορφιάς παρά της εξωτερικής. Ιδανικά να μαθαίνει μία επιστήμη διαφορετική από τη δική μου για να ενέχει το μενού και ανταλλαγή απόψεων και απόκτησις γνώσεως.
-τώρα στα περί κοντές,ψηλές, μελαχρινές, ξανθές κλπ κλπ κλπ δεν μπορώ να πω ότι έχω κάποιο συγκεκριμένο μοτίβο/ συνδυασμό ως προτίμηση. Όντας 1.85 να μην είναι πάνω από 1.80 μόνον διότι αρκετό κόμπλεξ κατωτερότητας έχω με το ύψος μου δεν θέλω και άλλο
Για το αν έχω ποιοτικό γούστο ή υψηλά standards σίγουρα θα μπορούσε ο φίλος @Memetchi να γράψει εκτενέστατη έκθεση επί του ζητήματος.
-χιούμορ, δεν μπορώ τις σοβαρές ( ούτε και τους σοβαρούς, για φίλους μόνον προφανώς ). \
-εξυπνάδα, αλλά πως και τι ακριβώς ορίζουμε ως εξυπνάδα; Ας πούμε δια εμού είναι η εσωτερική καλλιέργεια που έχει ο καθένας και η καθεμία και προσωπικά προτιμώ και στα δύο φύλα τους ανθρώπους που δίνουν μεγαλύτερη έμφαση εις την φροντίδα της εσωτερικής ομορφιάς παρά της εξωτερικής. Ιδανικά να μαθαίνει μία επιστήμη διαφορετική από τη δική μου για να ενέχει το μενού και ανταλλαγή απόψεων και απόκτησις γνώσεως.
-τώρα στα περί κοντές,ψηλές, μελαχρινές, ξανθές κλπ κλπ κλπ δεν μπορώ να πω ότι έχω κάποιο συγκεκριμένο μοτίβο/ συνδυασμό ως προτίμηση. Όντας 1.85 να μην είναι πάνω από 1.80 μόνον διότι αρκετό κόμπλεξ κατωτερότητας έχω με το ύψος μου δεν θέλω και άλλο

Για το αν έχω ποιοτικό γούστο ή υψηλά standards σίγουρα θα μπορούσε ο φίλος @Memetchi να γράψει εκτενέστατη έκθεση επί του ζητήματος.
Cade
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Cade αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 856 μηνύματα.

28-07-22

23:24
εμφανισιακά προτιμώ κυρίως μελαχρινές ιδανικά γύρω στο 1.70-1.75 ( αλλά δε χάλασε κ ο κόσμος) και όσον αφορά το χαρακτήρα με ελκύει πολύ η εξυπνάδα και η πρόσχαρη διάθεση
hl_amhxanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Νίκος Κούκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 820 μηνύματα.

28-07-22

23:26
175, ντερέκι για ελληνίδα, οριακά χάνει την θέση Center σε ομάδα μπάσκετεμφανισιακά προτιμώ κυρίως μελαχρινές ιδανικά γύρω στο 1.70-1.75 ( αλλά δε χάλασε κ ο κόσμος) και όσον αφορά το χαρακτήρα με ελκύει πολύ η εξυπνάδα και η πρόσχαρη διάθεση
Cade
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Cade αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 856 μηνύματα.

28-07-22

23:27
χαχα οχι βρε συ εντάξει, συναντάω αρκετές στο όριο αυτό. Μου αρέσει να ειναι λίγο πιο κοντή απο μένα, αλλά όχι και πάρα πολύ175, ντερέκι για ελληνίδα, οριακά χάνει την θέση Center σε ομάδα μπάσκετ
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.460 μηνύματα.

28-07-22

23:42
Ο δυναμισμός μου αρέσει φουλ...θέλω ο άντρας να είναι δυναμικός.
Να είναι ειλικρινής και να έχει μπεσα. Να μην χαϊδεύει αυτιά.
Να μην είναι άβουλος να παίρνει γενικα πρωτοβουλίες στα πράγματα
Και πάντα ένα όμορφο χαμόγελο σε μαγνητίζει!!
Τώρα όσον αφορά σε εξωτερικα χαρακτηριστικά όσο και αν δεν μου αρέσει η διάκριση αλλά ταιριάζω περισσότερο με πιο ψηλούς από εμένα (πράγμα λίγο δύσκολο μιας και αγγίζω το 1.80
) και σίγουρα μελαχρινους.
Να είναι ειλικρινής και να έχει μπεσα. Να μην χαϊδεύει αυτιά.
Να μην είναι άβουλος να παίρνει γενικα πρωτοβουλίες στα πράγματα
Και πάντα ένα όμορφο χαμόγελο σε μαγνητίζει!!
Τώρα όσον αφορά σε εξωτερικα χαρακτηριστικά όσο και αν δεν μου αρέσει η διάκριση αλλά ταιριάζω περισσότερο με πιο ψηλούς από εμένα (πράγμα λίγο δύσκολο μιας και αγγίζω το 1.80

BaSO4
Δραστήριο μέλος
Η Δρ. Βουλίδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 744 μηνύματα.

29-07-22

00:05
Από εξωτερική εμφάνιση δε θα έλεγα ότι με ενδιαφέρει το ύψος, όντας ολίγον τι κοντή (1,68m here
). Νομίζω ότι με σαγηνεύουν περισσότερο (χωρίς βέβαια να ισχύει μόνο γι'αυτούς) όσοι έχουν χαρακτηριστικά σε ανοιχτά χρώματα, δηλαδή μαλλιά ή μάτια σε οποιοδήποτε χρώμα εκτός από μαύρο ή σκούρο καστανό και όσοι έχουν baby face (π.χ. young Di Caprio).
Όσον αφορά τον χαρακτήρα, ως πλεονεκτήματα θεωρώ την ευγένεια, το witty humour, την ωμή ειλικρίνεια, το να παθιάζεται με κάτι (σε υγιή βαθμό εννοείται) και το να είναι good listener, I guess...

Όσον αφορά τον χαρακτήρα, ως πλεονεκτήματα θεωρώ την ευγένεια, το witty humour, την ωμή ειλικρίνεια, το να παθιάζεται με κάτι (σε υγιή βαθμό εννοείται) και το να είναι good listener, I guess...
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.084 μηνύματα.

29-07-22

00:06
Μόλις σε συμπάθησα λίγο παραπάνωyoung Di Caprio

Υ.Γ Τώρα που το σκέφτομαι @Samael μην είσαι ντροπαλός πες μας τα γούστα σου

29-07-22

00:13
Οι γνώσεις που έχει πάνω σε θέματα οπως μοριακής βιολογίας, ρευστομηχανικής και κονστρουκτιβισμού.
S.xas
Νεοφερμένο μέλος
Ο S.xas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Barman/Barwoman και μας γράφει από Καναδάς (Αμερική). Έχει γράψει 89 μηνύματα.

29-07-22

00:18
Ό,τι θεωρώ σεξι είναι επίσης επικίνδυνο να ερωτευτώ πφφ
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.437 μηνύματα.

29-07-22

00:31
Η ανανεομένη λίστα είναι η εξής :Μόλις σε συμπάθησα λίγο παραπάνω
Υ.Γ Τώρα που το σκέφτομαι @Samael μην είσαι ντροπαλός πες μας τα γούστα σου![]()
->Δεν με ενδιαφέρουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά στην εμφάνιση, οτιδήποτε μου κάνει κλικ οπτικά και μου αρέσει, μου αρκεί.
->Δεν με ενδιαφέρει το ύψος της.
->Δεν χρειάζεται να είναι ιδιαίτερα έξυπνη.
->Με ενδιαφέρει να είναι καλός και ειλικρινής άνθρωπος. Γενικά με ενδιαφέρει πολύ να δω οτι είναι διατεθειμένη να επενδύσει χρόνο και κόπο στο να με μάθει σαν άνθρωπο,ίσως καλύτερα και απο ότι καταλαβαίνω ο ίδιος τον εαυτό μου. Να ενδιαφερθεί δηλαδή πραγματικά. Διότι το ίδιο θα προσπαθούσα και εγώ για εκείνη.
->Και εννοείται στα δύσκολα να είναι εκεί no matter what.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.583 μηνύματα.

29-07-22

01:04
Eμένα μου αρέσει να κοιμάται topless χωρίς να ντρέπεται που κοιτάνε.
Λέει πολλά για την προσωπικότητά της...ε @Devil

Σήμερα στο fb πολλές Ελληνίδες (ταχαμουηθική) αποκάλυψαν δημόσια ότι λόγω ζέστης όταν έρχονται στο σπίτι μένουν γυμνές.
Η ενεργειακή κρίση που λέγαμε. Θερμαίνουν την επιφάνεια S για να αυξηθεί η θερμοκρασία T του σώματος όγκου V.

Σήμερα στο fb πολλές Ελληνίδες (ταχαμουηθική) αποκάλυψαν δημόσια ότι λόγω ζέστης όταν έρχονται στο σπίτι μένουν γυμνές.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 249 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- KOSTAS794396
- Jack of Spades
- Ωρορα
- Μήτσος10
- thenutritionist
- Paragontas7000
- iew
- ROM32
- Memetchi
- Kate1914
- Scandal
- Joji
- GeorgePap2003
- rafaela11
- Εριφύλη
- giannhs2001
- American Economist
- touvlo
- jellojina
- Reader
- Libertus
- taketrance
- chad
- NeosUser2023
- fourkaki
- A350
- jorgpa
- BatGuin
- Advocatus diaboli
- teacher_40
- Requiem
- dreamer!!
- Sosstoss
- iren
- Wanda
- angela_k
- Amorfati
- mixaelaaa
- TehWinnerGR
- allRed
- Ilma
- Wonderkid
- charmander
- Fernando_A
- suaimhneas
- chester20080
- physicscrazy
- Fafouta 93
- Johnnie
- Sophieex
- jj!
- kordella
- camil
- paolo1
- Luludaki
- Maraki_lar_1980
- fmarulezkd
- kalhkardia
- AggelikiGr
- chris91
- JasonPap
- afantos
- christos_glts
- Janne 007
- papadocGR
- Totreno
- Malenaa
- Giorgkalo
- Athens2002
- Abiogenesis
- Alessandra Eliza
- Arianara S3
- Δροσουλίτης
- bikey77
- Shadowban
- marww
- Εχέμυθη
- Georgepap_21
- Human being
- Nikoleta05
- dijccixnc
- JimmyIT
- Sweet31
- Efewq
- hirasawayui
- the.m024
- Roulaki
- ΕυηΞ
- mpapa
- geordimi10
- _pathfinder_
- Stacypap
- Melina.
- xifomaxos
- harissak
- BloodyFairy
- User2350
- nobody8
- Manuela98
- Natalia143
- Morelo
- Kris.gr
- GeoCommand
- oups
- parrot/παπαγάλος
- J.Cameron
- Stelios725
- nicks1999
- Mexicanos
- Satan Claus
- ggl
- Idontknoww
- epan
- Mt73
- helloo
- Chrysak25
- MarcoReus
- Fin4
- Corona Borealis
- Giorgos03
- Λουίζα86
- Eleanna7
- L0st
- Sevasti
- kedros
- Lokeshtaneja90
- Citylights
- Unboxholics
- Μαυρίκιος
- SlimShady
- Ryuzaki
- Isida
- Mapas26
- Eua5
- 1011
- aggelosst9
- oudenoidax
- Antigonivol
- Viedo
- Housewife
- Panos_02
- βερα
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.