Δεν έχω κουτάκια προς τσεκάρισμα, όταν γνωρίζω κάποιον...
Ωστόσο, η μέχρι τώρα εμπειρία μου μού δείχνει πως με έχουν τραβήξει διάφοροι τύποι ανθρώπων (μάλιστα κάποιοι και που δεν τα βρήκαμε ποτέ και σε τίποτα).
Δένει το γλυκό και προχωράει ,όμως, με άτομα που:
1) Εμφάνιση!
Χωρίς την έλξη δεν πάμε πουθενά.
Μελαχρινοί με πλούσιο μαλλί και γένια. Ψηλοί 1.80-1.90, γυμνασμένοι σ ένα καλό επίπεδο (ας πούμε ένας μέσος καλλισθενικός).
Μ αρέσουν πολύ και τα τατού.
2)Εσωστρεφείς με μία κρυφή ευαισθησία/ρομαντισμό που δεν εκδηλώνεται λεκτικά.
Δυναμικοί, γενικά κοινωνικοί, αλλά χωρίς να κραυγάζουν, καθώς και ήρεμοι. Με τίποτα εγωιστές ή ευερέθιστοι ή λόξες απομόνωσης ή ζήλειες και συντηρητισμοί.
Να μην είναι όλη η ζωή τους μόνο δουλειά.
3) Να έχουμε κοινές αντιλήψεις ζωής όσον αφορά και την ίδια την σχέση, αλλά και για τα κοινωνικοπολιτικά (όλα άλλωστε αντανακλούν κάποιες αξίες που επηρεάζουν την οπτική μας σε καθετί). Φυσικά διαφωνείς και σε κοινό δρόμο να είσαι (και είναι πολύ όμορφο και σε ανάβει και σε εξελίσσει), αλλά δεν είσαι σε μία πλήρη ασυμβατότητα.
Εμένα και λόγω δουλειάς (αντικειμένου σπουδων) μου μοιάζει αδιανόητα βαρετό να είμαι με κάποιον με τον οποίο δεν μπορώ να κάνω συζητήσεις σε βάθος, ακόμη και να είμαστε σε μία κοινή οπτική.
Με 4 λέξεις "να έχει κινηματική δράση", αλλά επειδή θα παρεξηγούνταν το γιατί... χρειαζόταν επεξήγηση.
Νομίζω ο θαυμασμός είναι πολύ σημαντικός κι επειδή έχω προσπαθήσει να κάνω σχέσεις με ανθρώπους εκτός χώρου, πάντα μα πάντα μου έλειπε κάτι και από ένα σημείο και μετά κι ας ήταν όλα καλά μου έλειπε... και βρισκόταν πάντα σε κάποιον που είχε ΚΑΙ αυτό και φαινόταν και το ένιωθα ως πολύ πιο ιντριγκαδόρικο.
4) Να αγαπά την περιπέτεια, τα extreme sports, τις πιο χαλαρές φάσεις, να έχει ακόμη και λίγη τρέλα και ανεμελιά. Ίσως γι αυτό πέφτω πάντα και σε συνομήλικους ή σχεδόν.