Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

16-05-24

15:43
Για Κίτσου δεν ξέρω
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.437 μηνύματα.

16-05-24

15:46
Μην εξάπτεσαι, έχει κλασική Ελληνική ομορφία αντικειμενικά

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

16-05-24

15:51
Ψιλοφέρνει όμως, όπως έλεγαν παλιότεραΜην εξάπτεσαι, έχει κλασική Ελληνική ομορφία αντικειμενικά, άσχετα εαν σε εμένα αρέσει ή όχι.

Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.437 μηνύματα.

16-05-24

16:14
Ναι της φέρνει λίγο στο βλέμμα.
Αλλά δεν χρειάζεται να ταυτιστεί με την Eva Green, η καθεμία είναι ξεχωριστή

Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

16-05-24

17:15
Στο κινέζικο ωροσκόπιο εννοείς ; Πού ξέρουμε σε ποιό ζώο ανήκουμε ; Πώς θα μάθουμε ;Τι σας κάνει να δείτε κάποιον/α ερωτικά;
o οίστρος. Η ενδογενής ερωτική διάθεση. Λένε πως, εξαρτώμενα από το είδος του ζώου που ανήκουμε, το ρυθμίζει η εποχή του χρόνου
Για πες
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.117 μηνύματα.

16-05-24

17:16
Είναι με τη χρονιά, άμα πατήσεις στο ίντερνετ θα στο βγάλει.Στο κινέζικο ωροσκόπιο εννοείς ; Πού ξέρουμε σε ποιό ζώο ανήκουμε ; Πώς θα μάθουμε ;
Για πες
Πχ εμείς του 2000 είμαστε στη χρονιά του δράκου

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

16-05-24

17:18
H Eva Green ΟΥΔΕΠΟΤΕ μου αρεσε. Ουτε 1%
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.537 μηνύματα.

16-05-24

17:19
Σιγά την γκόμενα την Κίτσου. Ακούω να λέτε και νόμιζα πρόκειται για μοντέλο.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

16-05-24

17:20
Πρόσεχε πως μιλάς για την γυναίκα μου σε παρακαλώ!Σιγά την γκόμενα την Κίτσου. Ακούω να λέτε και νόμιζα πρόκειται για μοντέλο.
Δεν με νοιάζει που δεν σας αρέσει, είναι δικιά μου ούτως ή άλλως

Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

16-05-24

17:21
Ααααα...έκανα και στο κινέζικο και με έβγαλε αρουραίο...Τα νεύρα μου, έτσι ;Είναι με τη χρονιά, άμα πατήσεις στο ίντερνετ θα στο βγάλει.
Πχ εμείς του 2000 είμαστε στη χρονιά του δράκου![]()

Οκ. Θα κάνω αυτό που λες. Εύχομαι να μην με βγάλει...φοράδα ή τίποτα τέτοιο. Θα γελάσουμε...
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Οκ. Δεν κινδυνεύεις από κανέναν/καμιά μας...Πρόσεχε πως μιλάς για την γυναίκα μου σε παρακαλώ!
Δεν με νοιάζει που δεν σας αρέσει, είναι δικιά μου ούτως ή άλλως![]()
Χάρισμά σου. Αλήθεια...
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

16-05-24

17:24
Το ξέρω, το έχει εμπεδώσει και η ίδια 9 χρόνια τώραΟκ. Δεν κινδυνεύεις από κανέναν/καμιά μας...
Χάρισμά σου. Αλήθεια...

Να ξερες πόσες θαυμάστριες μου την εποφθαλμιούν

Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

16-05-24

17:25
Οκ. Δεν αντιλέγω. Περί ορέξεως...Το ξέρω, το έχει εμπεδώσει και η ίδια 9 χρόνια τώρα
Να ξερες πόσες θαυμάστριες μου την εποφθαλμιούν![]()
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

16-05-24

17:27
Αυτή η μανία της GenZ στα κοριτσάκια να μας ενημερωνετε καθε 2 μερες πόσο σας αρέσει το pussy.Πρόσεχε πως μιλάς για την γυναίκα μου σε παρακαλώ!
Δεν με νοιάζει που δεν σας αρέσει, είναι δικιά μου ούτως ή άλλως![]()
Νταξει δε θα σας παρεξηγησουμε για dick-only. Περάσατε το τεστ.
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.537 μηνύματα.

16-05-24

17:28
Άμα ακούσουμε ποτέ είδηση "η ηθοποιός Μαρία Κίτσου έπεσε θύμα stalking", θα λέμε ότι το στέκι έγινε διάσημο!
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

16-05-24

17:29
Συγγνώμη @Valder μου, αλλά η συγκεκριμένη είναι η αδυναμία μου απ' όταν ήμουν 12

rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.117 μηνύματα.

16-05-24

17:29
Θα γίνει και αυτό σειρά στο NetflixΆμα ακούσουμε ποτέ είδηση "η ηθοποιός Μαρία Κίτσου έπεσε θύμα stalking", θα λέμε ότι το στέκι έγινε διάσημο!
Valder
Τιμώμενο Μέλος

16-05-24

17:30
Δεν στην κλέβουμε, όλη δική σου! Και καλά στέφανα ευχομαι!Συγγνώμη @Valder μου, αλλά η συγκεκριμένη είναι η αδυναμία μου απ' όταν ήμουν 12![]()

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

16-05-24

17:30
Το stalking είναι αρνητικός όρος και σημαίνει αυτούς που θέλουν να σκοτώσουν τον διάσημο αγαπητέΆμα ακούσουμε ποτέ είδηση "η ηθοποιός Μαρία Κίτσου έπεσε θύμα stalking", θα λέμε ότι το στέκι έγινε διάσημο!

Μη πετάς μαλακίες. Η Μαρία με ξέρει από 12 χρονών

rafaela11
Περιβόητο μέλος

16-05-24

17:31
Πλάκα πλάκα αυτή η Κίτσου θα πρωταγωνιστει στη 2η σεζόν στη μάγισσα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 249 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- KOSTAS794396
- Jack of Spades
- Ωρορα
- Μήτσος10
- thenutritionist
- Paragontas7000
- iew
- ROM32
- Memetchi
- Kate1914
- Scandal
- Joji
- GeorgePap2003
- rafaela11
- Εριφύλη
- giannhs2001
- American Economist
- touvlo
- jellojina
- Reader
- Libertus
- taketrance
- chad
- NeosUser2023
- fourkaki
- A350
- jorgpa
- BatGuin
- Advocatus diaboli
- teacher_40
- Requiem
- dreamer!!
- Sosstoss
- iren
- Wanda
- angela_k
- Amorfati
- mixaelaaa
- TehWinnerGR
- allRed
- Ilma
- Wonderkid
- charmander
- Fernando_A
- suaimhneas
- chester20080
- physicscrazy
- Fafouta 93
- Johnnie
- Sophieex
- jj!
- kordella
- camil
- paolo1
- Luludaki
- Maraki_lar_1980
- fmarulezkd
- kalhkardia
- AggelikiGr
- chris91
- JasonPap
- afantos
- christos_glts
- Janne 007
- papadocGR
- Totreno
- Malenaa
- Giorgkalo
- Athens2002
- Abiogenesis
- Alessandra Eliza
- Arianara S3
- Δροσουλίτης
- bikey77
- Shadowban
- marww
- Εχέμυθη
- Georgepap_21
- Human being
- Nikoleta05
- dijccixnc
- JimmyIT
- Sweet31
- Efewq
- hirasawayui
- the.m024
- Roulaki
- ΕυηΞ
- mpapa
- geordimi10
- _pathfinder_
- Stacypap
- Melina.
- xifomaxos
- harissak
- BloodyFairy
- User2350
- nobody8
- Manuela98
- Natalia143
- Morelo
- Kris.gr
- GeoCommand
- oups
- parrot/παπαγάλος
- J.Cameron
- Stelios725
- nicks1999
- Mexicanos
- Satan Claus
- ggl
- Idontknoww
- epan
- Mt73
- helloo
- Chrysak25
- MarcoReus
- Fin4
- Corona Borealis
- Giorgos03
- Λουίζα86
- Eleanna7
- L0st
- Sevasti
- kedros
- Lokeshtaneja90
- Citylights
- Unboxholics
- Μαυρίκιος
- SlimShady
- Ryuzaki
- Isida
- Mapas26
- Eua5
- 1011
- aggelosst9
- oudenoidax
- Antigonivol
- Viedo
- Housewife
- Panos_02
- βερα
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.