Dalian
Περιβόητο μέλος

Όταν πετάγεται σε 1 σημαντικό θέμα προσπαθώντας να ακουστεί ώριμος ενώ στην πραγματικότητα πετυχαίνει το αντίθετο.
Να μου πιάνει & να αλλάζει θέση στα πράγματά μου όταν επανειλημμένως έχω τονίσει πως δεν επιτρέπω κάτι τέτοιο.
Μισάνθρωπος & proud...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος

όσοι τους ενοχλεί η ανειλικρίνεια, η διπροσωπία, η ταυτοπροσωπία, η αντιπροσωπία, ..ό,τι καταλήγει σε προσωπία, το ψέμα, ..κ.α. αλλά στην ουσία είναι ίδιοι και χειρότεροι. Θεωρούν ότι πάντα οι άλλοι έχουν τα στοιχεία που απεχθάνονται ..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Xaroulitaaaaa
Νεοφερμένο μέλος

Devian
Εκκολαπτόμενο μέλος

catlin
Δραστήριο μέλος

JennyV
Δραστήριο μέλος

Devian
Εκκολαπτόμενο μέλος

νομίζω κατάλαβες τι εννοώ :Ρ
τρελή φιλόσοφος
Πολύ δραστήριο μέλος

οι απαίδευτοι,ξεκούραστοι άνθρωποι,που σε κάποια φάση θα έρθουν και θα σου πούν; ξέρεις τι έχω τραβήξει εγώ;
όσοι υποκρίνονται,ένα ψέμα μπορώ να το συγχωρέσω αλλά την υποκρισία ποτέ!
ΟΙ ΚΑΤΪΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ:
οι κατίνες είναι για μένα οι κυράτσες που έχουν εξευτελίσει τη χριστιανική θρησκεία,που κλείνουν τα παράθυρα όταν τσακώνονται για να μη δίνουν δικαιώματα,που λένε συνέχεια ανοησίες και νομίζουν ότι είναι χαριτωμένες,που βάζουν ένα τόνο μεικ απ και λένε ότι τους αρέσει το natural look κλπ κλπ κλπ
οι ψευτόμαγκες είναι οι τύποι που πουλάνε τσαμπουκά έτσι,για να δείχνουν άγριοι,αλλά όταν βρεθούν σε μεγάλη ανάγκη "γλύφουν εκεί που έφτυναν"
Gate4
Επιφανές μέλος

Vasool
Εκκολαπτόμενο μέλος

metspanos
Πολύ δραστήριο μέλος

- η ανορθογραφια. η "ελληνιλα". οι σνομπ γκομενες. να πας να ζητησεις αναπτηρα γιατι δεν εχεις και να το παιξει καμπόση γιατι νομιζει οτι την θελουν ολοι. βλ. freaks and geeks, επεισοδιο με μπουκαλα, τα λεει ολα οπως πρεπει.
- η χαζοχαρα και το ''τα χω καλα μ ολους'' που αναφερθηκε παρα πανω. κανεις δεν πειθεται, σταματα να γελας ολη μερα σαν ηλιθιος/α.
- η μιζερια, "-τι λεει; - τι να πει μωρεεεεεε, στο καναλι".
- η ελλειψη χιουμορ, η ελλειψη αυτοσαρκασμου. επεκταση: ο μικειους.
- οσοι ηπιαν ενα μπαφο και το διαλαλουν και ανεβαζουν ''καμμενες φωτος ουαου'' γιατι μεσα σε 1 μερα ειναι περισσοτερο μαγκες και λιγοτερο κρετινοι απο πριν. επεκταση: Ο Tus.
- οταν λες καποια ιστορια, η αναμονη του αλλου να τελειωσεις για να πει τη δικια του που ειναι παντα πιο γαματη. "ναι αλλα εγω".
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Α, ναι, συμφωνώ.".
- η ελλειψη χιουμορ, η ελλειψη αυτοσαρκασμου. επεκταση: ο μικειους.

μαριώ
Εκκολαπτόμενο μέλος

(και τελικα να το ακουω εγω...

Laispodias
Νεοφερμένο μέλος

Με κανει έξαλλο.
Γιατι αναγκαζομαι να τα παραδεχτω και σε μενα...

Darkness
Περιβόητο μέλος

Αυτοί που δεν έχουν στόχους πραγματικού και ψυχικούς και πασχίζουν για μια αναγνώριση του κώλου και του αέρα. Αυτοί που δεν είναι αληθινοί και δεν έχουν ιδέα από αλήθεια.
και άλλοι πολλοί
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 146 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Giorgkalo
- rafaela11
- Ilma
- Rene2004
- johnsala
- Reader
- Luludaki
- despoina13
- Memetchi
- Kate1914
- fourkaki
- Jack of Spades
- Scandal
- tsiobieman
- Corfu kitty
- charmander
- American Economist
- Joji
- camil
- ROM32
- Destiny3
- Wanda
- AggelikiGr
- Μήτσος10
- paolo1
- Sophieex
- Requiem
- eukleidhs1821
- marww
- fmarulezkd
- louminis
- Forgetit
- giannhs2001
- orchidea
- harry akritas
- Εχέμυθη
- Κλημεντίνη
- sokliap
- kogba
- jj!
- DimitraA.
- Athens2002
- Viedo
- Στεφανος56
- Βλα
- tslef8
- Annamaria34
- uni77
- Μαυρίκιος
- element skate
- Meow
- grtt
- hirasawayui
- Έμμα
- Ν.Χ.
- Danaoula2020
- Μάρκος Βασίλης
- Libertus
- iminspain
- Μί–Κά-Ἔλ
- Pipitsa
- Idontknoww
- tomicrotroll
- Elena345
- Unseen skygge
- giannist_
- chester20080
- New member
- efi25
- MarcoReus
- Johnny15
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.