giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.906 μηνύματα.

21-07-25

16:01
Δεν έχει μόνον η Ελλάδα το πρόβλημα της υπογεννητικότητας. Όλη η Ευρώπη το έχει. Παρά τα μέτρα που προσπαθούν να πάρουν οι κυβερνήσεις το πρόβλημα όλο και χειροτερεύει. Σε λίγες δεκαετίες η κατάσταση θα γίνει δραματική. Η συντριπτική πλειονότητα των πολιτών θα είναι ανήμποροι για εργασία και συνταξιούχοι. Ποιος θα δουλεύει λοιπόν; Ποιος θα καλλιεργεί τη Γη; Ποιοι θα εργάζονται στα εργοστάσια; Ποιος θα πληρώνει τις συντάξεις; Οι λίγοι νέοι δεν θα αρκούν. Το ασφαλιστικό σύστημα θα καταρρεύσει και μαζί όλη η κοινωνική δομή. Το σύνθημα "Γαμάτε γιατί χανόμαστε" δεν έχει ελπίδα να πετύχει. Η λύση του προβλήματος; Έρχεται από μακριά με βάρκες. Φυσικά, η κατάσταση δεν θα παραμείνει απαράδεκτη όπως είναι σήμερα. Κάποια στιγμή η κατάσταση θα ομαλοποιηθεί και θα γίνουν οι απαραίτητες αφομοιώσεις και αμοιβαίες παραδοχές. Η Φύση ξέρει τι κάνει. Στις περιοχές όπου υπάρχει υπογεννητικότητα έρχονται μετανάστες από εκεί όπου υπάρχει ο ανεπιθύμητος υπερπληθυσμός. Έτσι θα έρθει στη Γη η ισορροπία. Θα είναι δυσαρεστημένοι μόνον όσοι πιστεύουν ότι θα χαθούν οι ΔΗΘΕΝ "αξίες" τους περί "καθαρότητας φυλής" και "μοναδικότητας θρησκείας".
View attachment 150318
Σε μία εικόνα ο θάνατος της Ευρώπης.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.792 μηνύματα.

21-07-25

16:11
Mα τι λες τωρα; Να μην διαιωνισουν το φοβερο και συναρπαστικο δικο τους DNA;Αν αγαπάτε τόσο τα παιδιά να μιλούνια οι ευκαιρίες να σώσεις παιδιά. Αμ δε, θέλετε με συγκεκριμένες προϋποθέσεις.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.201 μηνύματα.

21-07-25

16:18
Καλά πάμε...Χθες εγωιστές γιατί κάναμε/θέλουμε παιδιά, σήμερα εγωιστές γιατί δεν υιοθετούμε...
Υιοθετείστε εσείς που είστε πιο ψυχοπονιάρηδες. Γιατί δεν το κάνετε ; Συμβουλές ξέρετε μόνο να δίνετε ; Στα λόγια είμαστε όλοι...
Σε κάθε περίπτωση, πολύ ευαίσθητο θέμα αυτό. Της υιοθεσίας. Και ιερό.
Μην τα διαλύετε όλα, προκειμένου να πείτε αυτά που θέλετε...
Υιοθετείστε εσείς που είστε πιο ψυχοπονιάρηδες. Γιατί δεν το κάνετε ; Συμβουλές ξέρετε μόνο να δίνετε ; Στα λόγια είμαστε όλοι...
amarelia
Διακεκριμένο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.167 μηνύματα.

21-07-25

16:33
Η συζήτηση αφορά σε αυτούς που θέλουν ήδη να έχουν παιδιά και οχι σε αυτούς που δεν θέλουν. Οπότε καλύτερα να μην χάνουμε τον χρόνο μας με ανούσιες υποδείξεις "υιοθέτησε εσυ παιδιά" σε ανθρώπους που δεν θέλουν παιδιά. Αν μη τι άλλο ειναι και επικίνδυνη συμβουλή.
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 5.119 μηνύματα.

21-07-25

16:43
Ποσο μα ποσο με επιβεβαιωνουν καποιες απαντησεις εδω οτι το να κανεις παιδια ειναι καθαρα εγωιστικο και γινεται για λαθος λογους;
Οσοι νομιζουν οτι δεν θα ειναι μονοι στα 80..καλα να ειμαστε να τα ζουμε..επειδη θα κανουν παιδια..να πατησουν το κουμπι και να αυτοκαταστραφουν.
1ον : δειχνει ξεκαθαρα τον εγωιστικο λογο που θελουν παιδια
2ον: Αν περιμενουν φιλια στα 80 απο τα παιδια τους δειχνει την ηλιθιοτητα τους
3ον:Ειναι απολυτα βασανιστικο για τα παιδια να γηροκομουν τους γονεις...ειμαι ζωντανο παραδειγμα.Ακομα και σε διαφορετκο σπιτι πυ ζω με τν πατερα μου..τρεχω και δεν φτανω..γιατι δεν θελω να τον βαλω σε γηροκομειο.
4ον: Αν εχουν καποια συνταξη και ακνενα λεφτο στην ακρη..τα παιδια τους αντε απλα να τους βαλουν σε γηροκομειο στην καλυτερη..στην χειροτερη θα εξαφανιστουν.
ΦΙΛΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ..ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑς ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ..ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥς ΦΙΛΟΥΣ ΜΣ.
Το να λεει καποιες οτι μετα απο καππια ηλικια δεν γινονται φιλιες...συνεπαγεται οτι ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΦΙΛΙΕΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΗΛΙΚΙΑ.Κι αυτο ακομα γινεται..αλλα αναιρει το γεγονος οτι μπορουμε να εχουμε φιλους απο παλια και να τις διατηρουμε.
Τι διαβαζω γμτ πρωι πρωι;
«Δεν κάνω παιδιά γιατί δεν θέλω υποχρεώσεις και ευθύνες, εξιδανικεύω αυτή τη στάση ότι δεν θέλω επειδή είμαι ένας συνειδητοποιημένος που δεν θέλει να φέρει παιδιά σε αυτόν τον άθλιο κόσμο (μη ξεχνάμε και την κλιματική κρίση φυσικά) και ταυτόχρονα αποκαλώ αυτούς που έκαναν/θέλουν να κάνουν παιδιά εγωιστές και τους λέω να πάνε να υιοθετήσουν.»Πάντως ο πλανήτης δεν χρειάζεται άλλους ανθρώπους ίσα ίσα χρειάζεται λιγότερους. Τόσα παιδιά υποφέρουν σε ιδρύματα, αλλά οχι δεν είναι καθόλου εγωιστικό να θες το παιδί δικό σου να εχει τα μάτια του πέτρου και τα αυτιά της μαρίκας.
Αν αγαπάτε τόσο τα παιδιά να μιλούνια οι ευκαιρίες να σώσεις παιδιά. Αμ δε, θέλετε με συγκεκριμένες προϋποθέσεις.
Κανένας εγωισμός, sure
Όλη η ουσία αυτή είναι, τα υπόλοιπα να' χαμε να λέγαμε.
amarelia
Διακεκριμένο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.167 μηνύματα.

21-07-25

16:48
Αυτά είναι δικά σου συμπεράσματα Ηλία ο κάθε άνθρωπος εχει τους δικούς του λόγους να μη θέλει δικά του παιδιά, εγώ μάλιστα εχω εναν πολύ συγκεκριμένο λόγο που δεν εχω αναφέρει και ποτέ αλλα και ετσι να μην ηταν κανεις δεν επρεπε να λογοδοτεί γιατι δεν θέλει, οπότε μην κανεις jump into conclusions και τσουβαλιάζεις ολον τον κόσμο με βάση αυτο που εχεις εσυ στο μυαλό σου.Δεν κάνω παιδιά γιατί δεν θέλω υποχρεώσεις και ευθύνες, εξιδανικεύω αυτή τη στάση ότι δεν θέλω επειδή είμαι ένας συνειδητοποιημένος που δεν θέλει να φέρει παιδιά σε αυτόν τον άθλιο κόσμο
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 5.119 μηνύματα.

21-07-25

16:54
Ωραία, το δέχομαι αυτό που λες. Εσύ γιατί βγάζεις συμπεράσματα για όλους τους άλλους ότι θέλουν να κάνουν ή κάνουν παιδιά από εγωισμό; Στην ουσία κι εσύ έμμεσα τους βάζεις σε θέση άμυνας και καλούνται να λογοδοτήσουν, πχ «δεν έκανα παιδιά από εγωισμό αλλά για τον τάδε λόγο»Αυτά είναι δικά σου συμπεράσματα Ηλία ο κάθε άνθρωπος εχει τους δικούς του λόγους να μη θέλει δικά του παιδιά, εγώ μάλιστα εχω εναν πολύ συγκεκριμένο λόγο που δεν εχω αναφέρει και ποτέ αλλα και ετσι να μην ηταν κανεις δεν επρεπε να λογοδοτεί γιατι δεν θέλει, οπότε μην κανεις jump into conclusions και τσουβαλιάζεις ολον τον κόσμο με βάση αυτο που εχεις εσυ στο μυαλό σου.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.612 μηνύματα.

21-07-25

16:58
Το διαλύσατε και αυτό το thread, συγχαρητήρια. Από ένα thread στο οποίο γινόταν ήρεμη συζήτηση μετατράπηκε σε πεδίο μάχης, επειδή 2-3 άτομα θεωρούν εγωιστικό το να κάνεις παιδιά. Τι να πω
amarelia
Διακεκριμένο μέλος

21-07-25

17:01
Αυτή η πράξη είναι εξ'ορισμού εγωιστική. Τα παιδιά τα κάνεις για σένα για να χαίρεσαι εσύ, για να πάρεις εσύ κάτι απο αυτά, για να "γεμίσουν" την δική σου ζωή. Κι αυτά στην καλύτερη εκδοχή που τα κανεις συνειδητά να μη μιλήσω για τις άλλες εκδοχές.Απο κει και πέρα δεν είπα κανέναν πως ειναι εγωιστής και μαλάκας που κάνει παιδιά, αν μη τι άλλο μπορεί κάλλιστα να τα εφερε στον κόσμο και να εδωσε τη ψυχή του να τα μεγαλώσει κι αυτό ειναι αξιοθαύμαστο.Εσύ γιατί βγάζεις συμπεράσματα για όλους τους άλλους ότι θέλουν να κάνουν ή κάνουν παιδιά από εγωισμό; Στην ουσία κι εσύ έμμεσα τους βάζεις σε θέση άμυνας και καλούνται να λογοδοτήσουν, πχ «δεν έκανα παιδιά από εγωισμό αλλά για τον τάδε λόγο»
Πάντως αν εγω ήμουν καλός γονιός και ικανοποιημένος απο μένα δε θα με ένοιαζε τι μαλακίες λένε άγνωστοι στο ίντερνετ.
ilias90
Περιβόητο μέλος

21-07-25

17:11
'Ντάξει, διαφωνώ και έχω πει τους λόγους, αλλά το εξαντλήσαμε νομίζω.Αυτή η πράξη είναι εξ'ορισμού εγωιστική.
Ιδανικά ναι, και ισχύει για όλα τα θέματα αυτό αλλά ξέρεις πολύ καλά ότι πολύς κόσμος παίρνει προσωπικά πράγματα που δεν χρειάζεται (κι εγώ πιστεύω ότι πολλές φορές φέρει ευθύνη και ο δέκτης, γιατί άφησε τον εαυτό του να προσβληθεί -στωική στάση αυτή). Αλλά άλλη κουβέντα αυτή.Πάντως αν εγω ήμουν καλός γονιός και ικανοποιημένος απο μένα δε θα με ένοιαζε τι μαλακίες λένε άγνωστοι στο ίντερνετ.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

21-07-25

17:24
Ας παραβλέψω τα περί υποδείξεων κ.λπ. (ποιός κάνει υποδείξεις φαίνεται ξεκάθαρα...)...
Όποιος μιλάει (ή άποια...) και είναι γονιός, δεν το κάνει γιατί θέλει να δείξει ότι είναι καλός γονιός. Καμία σχέση. Κι εγώ η χειρότερη μπορεί να είμαι (και άλλα να λέω...). Το θέμα όλο ξεκίνησε από τις...ταμπελίτσες. Αυτό το αφήγημα : Έχεις παιδί ; Έκανες παιδί ; Θέλεις παιδί ; Είσαι εγωιστής. Τέλος.-
Αυτό είναι το "κόκκινο πανί". Τουλάχιστον για μένα. Είπατε την άποψή σας, μια, δυο, τρεις, αλλά ό,τι και να σας πουν, εκεί επιμονή. Έτσι το βλέπετε ; Καλά κάνετε και το βλέπετε έτσι. Δε σημαίνει ότι ισχύει κιόλας. Και η επιμονή/εμμονή τής επανάληψης, είναι εκνευριστική. Κάποιος μια φορά θα πει την άποψή του. Άντε δυο. Η διαρκής επανάληψη τής θέσης/άποψης που αποσκοπεί ; Τί εξυπηρετεί ; Να προκαλέσει...γιατί είδαμε ότι υπάρχουν "ψάρια που τσιμπάνε" ; Μάλλον...
Κακώς "τσιμπάω" κι εγώ. Το δέχομαι. Αλλά δεν το παίρνω προσωπικά. Δε με νοιάζει πώς θα με αποκαλέσει ή τί θα νομίσει για μένα ο/η καθένας/καθεμιά. Το γαμώτο είναι απλά.
Όποιος μιλάει (ή άποια...) και είναι γονιός, δεν το κάνει γιατί θέλει να δείξει ότι είναι καλός γονιός. Καμία σχέση. Κι εγώ η χειρότερη μπορεί να είμαι (και άλλα να λέω...). Το θέμα όλο ξεκίνησε από τις...ταμπελίτσες. Αυτό το αφήγημα : Έχεις παιδί ; Έκανες παιδί ; Θέλεις παιδί ; Είσαι εγωιστής. Τέλος.-
Αυτό είναι το "κόκκινο πανί". Τουλάχιστον για μένα. Είπατε την άποψή σας, μια, δυο, τρεις, αλλά ό,τι και να σας πουν, εκεί επιμονή. Έτσι το βλέπετε ; Καλά κάνετε και το βλέπετε έτσι. Δε σημαίνει ότι ισχύει κιόλας. Και η επιμονή/εμμονή τής επανάληψης, είναι εκνευριστική. Κάποιος μια φορά θα πει την άποψή του. Άντε δυο. Η διαρκής επανάληψη τής θέσης/άποψης που αποσκοπεί ; Τί εξυπηρετεί ; Να προκαλέσει...γιατί είδαμε ότι υπάρχουν "ψάρια που τσιμπάνε" ; Μάλλον...
Κακώς "τσιμπάω" κι εγώ. Το δέχομαι. Αλλά δεν το παίρνω προσωπικά. Δε με νοιάζει πώς θα με αποκαλέσει ή τί θα νομίσει για μένα ο/η καθένας/καθεμιά. Το γαμώτο είναι απλά.
glayki
Διακεκριμένο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.934 μηνύματα.

21-07-25

17:45
Ένα είναι σίγουρο ότι κανείς δεν πρόκειται να πείσει κανένα ότι κάνει ή θέλει να κάνει ή δε θέλει παιδιά για να οφέλησει το περιβάλλον , το έθνος, τον πλανήτη κλπ
Πίσω από κάθε δήλωση κρύβεται η ατομικότητα του καθενός και το ιδιον σθένος και όφελος.
Πίσω από κάθε δήλωση κρύβεται η ατομικότητα του καθενός και το ιδιον σθένος και όφελος.
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.380 μηνύματα.

21-07-25

17:57
Να κάνει παιδιά ο κόσμος να έχουμε και εμείς ψωμάκι να φάμε 

Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

21-07-25

18:00
EΓΩΙΣΤΗΣ ντετέκτιτ (δεν ξέρω αν το λέω και σωστά...) !!!Να κάνει παιδιά ο κόσμος να έχουμε και εμείς ψωμάκι να φάμε![]()
amarelia
Διακεκριμένο μέλος

21-07-25

18:07
πωπω κουράσατε τόσο πολύ δηλαδή αυτό που δεν αντιλαμβάνεστε ούτε τη βασική διαφορά του παίρνω μια εγωιστική απόφαση και είμαι εγωιστής είναι άξιο μελέτης
Τόσο επιτακτική είναι η ανάγκη να θυματοποιείτε τον εαυτό σας, οπως νομίζετε δεν θα στερήσω απο κανέναν τον καημό του
Τόσο επιτακτική είναι η ανάγκη να θυματοποιείτε τον εαυτό σας, οπως νομίζετε δεν θα στερήσω απο κανέναν τον καημό του
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.792 μηνύματα.

21-07-25

18:49
Μα εγω δεν θελω καρδουλα μου...τι δεν καταλαβαινεις; Το ζητημα ειναι σε αυτους που λενε οτι θελουν παιδια ανιδιοτελως επειδη και καλα αγαπανε τα παιδια..ΟΧΙ...ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΦΑΝΕΙ ΗΔΗ ΜΕ ΤΑΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ...ΜΗΝ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΚΛΠ...εγκω ντεν τελει παιδια αγκαπουα μου...το καταλαβες τωρα ή να το γραψω και στα κινεζικα;Υιοθετείστε εσείς που είστε πιο ψυχοπονιάρηδες. Γιατί δεν το κάνετε ; Συμβουλές ξέρετε μόνο να δίνετε ; Στα λόγια είμαστε όλοι...
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

21-07-25

18:55
Τί σχέση έχει το ένα με το άλλο ;Μα εγω δεν θελω καρδουλα μου...τι δεν καταλαβαινεις; Το ζητημα ειναι σε αυτους που λενε οτι θελουν παιδια ανιδιοτελως επειδη και καλα αγαπανε τα παιδια..ΟΧΙ...ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΦΑΝΕΙ ΗΔΗ ΜΕ ΤΑΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ...ΜΗΝ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΚΛΠ...εγκω ντεν τελει παιδια αγκαπουα μου...το καταλαβες τωρα ή να το γραψω και στα κινεζικα;
Κι εσύ δεν έχεις παιδί (από επιλογή), αλλά τα αγαπάς. Είναι προφανές από το λειτούργημα που επέλεξες ν΄ ακολουθήσεις.
Εσείς, κι όπως το πάτε, θα ενοχοποιήσετε και την πρόθεση/θέληση κάποιου να κάνει παιδί...
Δεν έχω κάτι άλλο να πω. Και όρεξη δεν έχω, και άκρη δεν βγαίνει.
Κατάλαβα, όμως. Κατάλαβα...
ilias90
Περιβόητο μέλος

21-07-25

18:57
Που' σαι, αγαπούλα, το παιδί δεν είναι σκυλί, να κράζεις τον άλλον επειδή θέλει συγκεκριμένη ράτσα και όχι αδέσποτο ξέρω' γω. Είναι απόλυτα φυσιολογικό -βασικά το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο- το να θες τη βιολογική σου συνέχεια, με ένα παιδί που θα είναι σώμα και πνεύμα δικό σου.Μα εγω δεν θελω καρδουλα μου...τι δεν καταλαβαινεις; Το ζητημα ειναι σε αυτους που λενε οτι θελουν παιδια ανιδιοτελως επειδη και καλα αγαπανε τα παιδια..ΟΧΙ...ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΦΑΝΕΙ ΗΔΗ ΜΕ ΤΑΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ...ΜΗΝ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΚΛΠ...εγκω ντεν τελει παιδια αγκαπουα μου...το καταλαβες τωρα ή να το γραψω και στα κινεζικα;
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.906 μηνύματα.

21-07-25

19:03
Πάντως για το θέμα της υιοθεσίας παιδιών επειδή και παλαιότερα είχε αναφερθεί ως απότοκο του δικαιώματος των ομοφυλοφιλικών ζευγαριών στην υιοθεσία, έχουν υπάρξει δημοσιεύματα που καταρρίπτουν το επιχείρημα ότι δεν υπάρχουν ενδιαφερόμενοι. Για την ακρίβεια λένε πως οι ενδιαφερόμενες οικογένειες για υιοθεσία είναι περισσότερες από τα παιδιά στους αντίστοιχους χώρους φιλοξενίας. Απλά το όλο ζήτημα κολλάει στη δαιδαλώδη γραφειοκρατία και στα κριτήρια.
Giorgkalo
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Giorgkalo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 237 μηνύματα.

21-07-25

19:04
Δεν χρειαζεται να ασχολουμαστε αλλο με το θεμα...Καλά πάμε...Χθες εγωιστές γιατί κάναμε/θέλουμε παιδιά, σήμερα εγωιστές γιατί δεν υιοθετούμε...
Οτι μα οτι πουμε οσο πιο καλα το εξηγησουμε παντα καποιοι θα υπαρχουν που θα πανε το θεμα εκει που θελουν...θα αλλαζουν το νοημα και θα το στριβουν αλλου για να βγεις ο κακος της ιστοριας...
Ειδες χτες ειμασταν εγωιστες...
Σημερα αφου πηρε λιγο τροπη το θεμα ειμαστε και οι κακοι γιατι δεν υιοθετουμε και ειναι κακο να κανεις δικα σου παιδια...
Οτι ναναι...
Δεν θα ξανα ασχοληθω με το θεμα γιατι αυτη η σύζητηση θα κρατησει για μια αιωνιοτητα...
Οτι ειχα να πω το ειπα...
Δεν μας αλλαζετε γνωμη...
Ουτε εμεις εσας...
Οποτε εγω αποχορω

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Αν διαβαζες σωστα τα προηγουμενα μνμτα δεν ελεγε καποιος να κανει παιδια για να τα εχει συντροφια στα γεραματα...Μα εγω δεν θελω καρδουλα μου...τι δεν καταλαβαινεις; Το ζητημα ειναι σε αυτους που λενε οτι θελουν παιδια ανιδιοτελως επειδη και καλα αγαπανε τα παιδια..ΟΧΙ...ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΦΑΝΕΙ ΗΔΗ ΜΕ ΤΑΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ...ΜΗΝ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΚΛΠ...εγκω ντεν τελει παιδια αγκαπουα μου...το καταλαβες τωρα ή να το γραψω και στα κινεζικα;
Εγω δεν θυμαμαι καποιος να ειπε κατι τετοιο...
ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ=ΠΑΡΕΑ=ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΝΩ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΚΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΑ!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 126 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- thenutritionist
- AggelikiGr
- Giorgkalo
- Scandal
- camil
- Paragontas7000
- taketrance
- charmander
- American Economist
- redpointer
- Wonderkid
- Pyotr_Krasnov
- Kate1914
- giannhs2001
- Reader
- johnsala
- giorgos5002
- Memetchi
- Κλημεντίνη
- goddessafroditi
- iew
- Natsuko
- Joji
- Debugging_Demon
- Highlander
- touvlo
- Jack of Spades
- Rene2004
- Dr. Gl. Luminous
- GeorgePap2003
- hihat1
- Drscientist
- rafaela11
- Varus
- Ilma
- chester20080
- Corfu kitty
- ck_chrysiis
- Libertus
- Luludaki
- bibliofagos
- Advocatus diaboli
- Ωρορα
- fmarulezkd
- Panatha mono
- back2967
- phleidhs
- User2350
- hirasawayui
- Fernando_A
- Hased Babis
- marww
- Shadowban
- Captaingeorge
- epote
- Δροσουλίτης
- arko
- Maraki4you
- Helen06
- Ryuzaki
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.