Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.289 μηνύματα. Χθες στις 12:30 Ο Jack of Spades: #61 Χθες στις 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Monsieur: Εμένα με προβληματίζει που την θεοποιείς. Click για ανάπτυξη... Γιατί; Δικός σου άνθρωπος είναι; Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Χθες στις 12:32 Η Εριφύλη έγραψε: #62 Χθες στις 12:32 Μιας και άνοιξε αυτό το θεϊκό θέμα, άντε, θα σας κάνω την χάρη να σας ανεβάζω θεατρικά της αποσπάσματα amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.103 μηνύματα. Χθες στις 13:08 Η amarelia έγραψε: #63 Χθες στις 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μιας και άνοιξε αυτό το θεϊκό θέμα, άντε, θα σας κάνω την χάρη να σας ανεβάζω θεατρικά της αποσπάσματα Click για ανάπτυξη... σορι αλλά ηταν το πρώτο πραγμα που μου ήρθε στο μυαλό Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Χθες στις 13:09 Η Εριφύλη έγραψε: #64 Χθες στις 13:09 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: σορι αλλά ηταν το πρώτο πραγμα που μου ήρθε στο μυαλό Click για ανάπτυξη... H Πέγκυ και η Φρίντα από το παρά πέντε είναι ΕΓΩ Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. Χθες στις 13:40 Η Υδροχόος έγραψε: #65 Χθες στις 13:40 Αυτό το νήμα, θα πρέπει να γίνει κρυφό για τα - εγγεγραμμένα - μέλη και ελεύθερο για τους επισκέπτες. Εμείς να μην μπορούμε (και να θέλουμε, και να κοπανιόμαστε...) να διαβάσουμε... Να είναι το πρώτο και το τελευταίο μ' αυτό το..."χάρισμα"... Να ταιριάζει και με τον τίτλο...Φαινόμενο...Αλλά για άλλους, διαφορετικούς λόγους... Ας το σκεφτεί η ΟΔ...Θερμή παράκληση... Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades Sosstoss American Economist Libertus AggelikiGr camil Kate1914 Monsieur abyssiniancat Scandal Εριφύλη charmander Paragontas7000 rafaela11 friesnchocolate giannhs2001 taketrance еще один пророк р... Joji vas 78 iew ROM32 Memetchi GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Monsieur: Εμένα με προβληματίζει που την θεοποιείς. Click για ανάπτυξη... Γιατί; Δικός σου άνθρωπος είναι;
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Χθες στις 12:32 Η Εριφύλη έγραψε: #62 Χθες στις 12:32 Μιας και άνοιξε αυτό το θεϊκό θέμα, άντε, θα σας κάνω την χάρη να σας ανεβάζω θεατρικά της αποσπάσματα amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.103 μηνύματα. Χθες στις 13:08 Η amarelia έγραψε: #63 Χθες στις 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μιας και άνοιξε αυτό το θεϊκό θέμα, άντε, θα σας κάνω την χάρη να σας ανεβάζω θεατρικά της αποσπάσματα Click για ανάπτυξη... σορι αλλά ηταν το πρώτο πραγμα που μου ήρθε στο μυαλό Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Χθες στις 13:09 Η Εριφύλη έγραψε: #64 Χθες στις 13:09 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: σορι αλλά ηταν το πρώτο πραγμα που μου ήρθε στο μυαλό Click για ανάπτυξη... H Πέγκυ και η Φρίντα από το παρά πέντε είναι ΕΓΩ Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. Χθες στις 13:40 Η Υδροχόος έγραψε: #65 Χθες στις 13:40 Αυτό το νήμα, θα πρέπει να γίνει κρυφό για τα - εγγεγραμμένα - μέλη και ελεύθερο για τους επισκέπτες. Εμείς να μην μπορούμε (και να θέλουμε, και να κοπανιόμαστε...) να διαβάσουμε... Να είναι το πρώτο και το τελευταίο μ' αυτό το..."χάρισμα"... Να ταιριάζει και με τον τίτλο...Φαινόμενο...Αλλά για άλλους, διαφορετικούς λόγους... Ας το σκεφτεί η ΟΔ...Θερμή παράκληση... Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades Sosstoss American Economist Libertus AggelikiGr camil Kate1914 Monsieur abyssiniancat Scandal Εριφύλη charmander Paragontas7000 rafaela11 friesnchocolate giannhs2001 taketrance еще один пророк р... Joji vas 78 iew ROM32 Memetchi GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μιας και άνοιξε αυτό το θεϊκό θέμα, άντε, θα σας κάνω την χάρη να σας ανεβάζω θεατρικά της αποσπάσματα
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.103 μηνύματα. Χθες στις 13:08 Η amarelia έγραψε: #63 Χθες στις 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μιας και άνοιξε αυτό το θεϊκό θέμα, άντε, θα σας κάνω την χάρη να σας ανεβάζω θεατρικά της αποσπάσματα Click για ανάπτυξη... σορι αλλά ηταν το πρώτο πραγμα που μου ήρθε στο μυαλό Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Χθες στις 13:09 Η Εριφύλη έγραψε: #64 Χθες στις 13:09 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: σορι αλλά ηταν το πρώτο πραγμα που μου ήρθε στο μυαλό Click για ανάπτυξη... H Πέγκυ και η Φρίντα από το παρά πέντε είναι ΕΓΩ Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. Χθες στις 13:40 Η Υδροχόος έγραψε: #65 Χθες στις 13:40 Αυτό το νήμα, θα πρέπει να γίνει κρυφό για τα - εγγεγραμμένα - μέλη και ελεύθερο για τους επισκέπτες. Εμείς να μην μπορούμε (και να θέλουμε, και να κοπανιόμαστε...) να διαβάσουμε... Να είναι το πρώτο και το τελευταίο μ' αυτό το..."χάρισμα"... Να ταιριάζει και με τον τίτλο...Φαινόμενο...Αλλά για άλλους, διαφορετικούς λόγους... Ας το σκεφτεί η ΟΔ...Θερμή παράκληση... Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jack of Spades Sosstoss American Economist Libertus AggelikiGr camil Kate1914 Monsieur abyssiniancat Scandal Εριφύλη charmander Paragontas7000 rafaela11 friesnchocolate giannhs2001 taketrance еще один пророк р... Joji vas 78 iew ROM32 Memetchi GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μιας και άνοιξε αυτό το θεϊκό θέμα, άντε, θα σας κάνω την χάρη να σας ανεβάζω θεατρικά της αποσπάσματα Click για ανάπτυξη... σορι αλλά ηταν το πρώτο πραγμα που μου ήρθε στο μυαλό
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.466 μηνύματα. Χθες στις 13:09 Η Εριφύλη έγραψε: #64 Χθες στις 13:09 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: σορι αλλά ηταν το πρώτο πραγμα που μου ήρθε στο μυαλό Click για ανάπτυξη... H Πέγκυ και η Φρίντα από το παρά πέντε είναι ΕΓΩ Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. Χθες στις 13:40 Η Υδροχόος έγραψε: #65 Χθες στις 13:40 Αυτό το νήμα, θα πρέπει να γίνει κρυφό για τα - εγγεγραμμένα - μέλη και ελεύθερο για τους επισκέπτες. Εμείς να μην μπορούμε (και να θέλουμε, και να κοπανιόμαστε...) να διαβάσουμε... Να είναι το πρώτο και το τελευταίο μ' αυτό το..."χάρισμα"... Να ταιριάζει και με τον τίτλο...Φαινόμενο...Αλλά για άλλους, διαφορετικούς λόγους... Ας το σκεφτεί η ΟΔ...Θερμή παράκληση... Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: σορι αλλά ηταν το πρώτο πραγμα που μου ήρθε στο μυαλό Click για ανάπτυξη... H Πέγκυ και η Φρίντα από το παρά πέντε είναι ΕΓΩ
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.603 μηνύματα. Χθες στις 13:40 Η Υδροχόος έγραψε: #65 Χθες στις 13:40 Αυτό το νήμα, θα πρέπει να γίνει κρυφό για τα - εγγεγραμμένα - μέλη και ελεύθερο για τους επισκέπτες. Εμείς να μην μπορούμε (και να θέλουμε, και να κοπανιόμαστε...) να διαβάσουμε... Να είναι το πρώτο και το τελευταίο μ' αυτό το..."χάρισμα"... Να ταιριάζει και με τον τίτλο...Φαινόμενο...Αλλά για άλλους, διαφορετικούς λόγους... Ας το σκεφτεί η ΟΔ...Θερμή παράκληση...
Αυτό το νήμα, θα πρέπει να γίνει κρυφό για τα - εγγεγραμμένα - μέλη και ελεύθερο για τους επισκέπτες. Εμείς να μην μπορούμε (και να θέλουμε, και να κοπανιόμαστε...) να διαβάσουμε... Να είναι το πρώτο και το τελευταίο μ' αυτό το..."χάρισμα"... Να ταιριάζει και με τον τίτλο...Φαινόμενο...Αλλά για άλλους, διαφορετικούς λόγους... Ας το σκεφτεί η ΟΔ...Θερμή παράκληση...