Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.299 μηνύματα. Τρίτη στις 12:30 Ο Jack of Spades: #61 Τρίτη στις 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Monsieur: Εμένα με προβληματίζει που την θεοποιείς. Click για ανάπτυξη... Γιατί; Δικός σου άνθρωπος είναι; Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Τρίτη στις 12:32 Η Εριφύλη έγραψε: #62 Τρίτη στις 12:32 Μιας και άνοιξε αυτό το θεϊκό θέμα, άντε, θα σας κάνω την χάρη να σας ανεβάζω θεατρικά της αποσπάσματα amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.161 μηνύματα. Τρίτη στις 13:08 Η amarelia έγραψε: #63 Τρίτη στις 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μιας και άνοιξε αυτό το θεϊκό θέμα, άντε, θα σας κάνω την χάρη να σας ανεβάζω θεατρικά της αποσπάσματα Click για ανάπτυξη... σορι αλλά ηταν το πρώτο πραγμα που μου ήρθε στο μυαλό Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Τρίτη στις 13:09 Η Εριφύλη έγραψε: #64 Τρίτη στις 13:09 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: σορι αλλά ηταν το πρώτο πραγμα που μου ήρθε στο μυαλό Click για ανάπτυξη... H Πέγκυ και η Φρίντα από το παρά πέντε είναι ΕΓΩ Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.623 μηνύματα. Τρίτη στις 13:40 Η Υδροχόος έγραψε: #65 Τρίτη στις 13:40 Αυτό το νήμα, θα πρέπει να γίνει κρυφό για τα - εγγεγραμμένα - μέλη και ελεύθερο για τους επισκέπτες. Εμείς να μην μπορούμε (και να θέλουμε, και να κοπανιόμαστε...) να διαβάσουμε... Να είναι το πρώτο και το τελευταίο μ' αυτό το..."χάρισμα"... Να ταιριάζει και με τον τίτλο...Φαινόμενο...Αλλά για άλλους, διαφορετικούς λόγους... Ας το σκεφτεί η ΟΔ...Θερμή παράκληση... Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Παρασκευή στις 18:43 Η Εριφύλη έγραψε: #66 Παρασκευή στις 18:43 Ένα instagram άνοιξα η γυναίκα, γιατί πρέπει να πνιγώ; Και μου λέτε μερικοί ότι αυτή εδώ δεν είναι Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.298 μηνύματα. Χθες στις 13:22 Ο Paragontas7000: #67 Χθες στις 13:22 Ζενταγια και ζωη κραβιτς δεν βλεπουν την κιτσου σε αποψη ομορφιας παντως @Εριφύλη Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Χθες στις 13:27 Η Εριφύλη έγραψε: #68 Χθες στις 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Ζενταγια και ζωη κραβιτς δεν βλεπουν την κιτσου σε αποψη ομορφιας παντως @Εριφύλη Click για ανάπτυξη... Με προκαλείτε πάλι και δεν φταίω εγώ. Και όχι φυσικά, δεν την φτάνουν. Να μια χθεσινή με την κοριτσάρα μου Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:29 (Και πάλι αδικείται στην φωτό, είναι 100 φορές πιο γυναικάρα από κοντά) Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.298 μηνύματα. Χθες στις 13:37 Ο Paragontas7000: #69 Χθες στις 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Με προκαλείτε πάλι και δεν φταίω εγώ. Και όχι φυσικά, δεν την φτάνουν. Να μια χθεσινή με την κοριτσάρα μου Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:29 (Και πάλι αδικείται στην φωτό, είναι 100 φορές πιο γυναικάρα από κοντά) Click για ανάπτυξη... Με 100 κιλα μεικαπ και εγω γινομαι μουναρος Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Χθες στις 13:39 Η Εριφύλη έγραψε: #70 Χθες στις 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Με 100 κιλα μεικαπ και εγω γινομαι μουναρος Click για ανάπτυξη... Άβαφη είναι ακόμα πιο όμορφη Δεν έχει ίχνος ρυτίδας, μόνο τα πανέμορφα λακάκια της. anyway, μη με προκαλείτε με την Μαρία γιατί αυτά θα ακούτε Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.298 μηνύματα. Χθες στις 13:40 Ο Paragontas7000: #71 Χθες στις 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Άβαφη είναι ακόμα πιο όμορφη Δεν έχει ίχνος ρυτίδας, μόνο τα πανέμορφα λακάκια της. anyway, μη με προκαλείτε με την Μαρία γιατί αυτά θα ακούτε Click για ανάπτυξη... Εχεις καμια φωτογραφια να τη δουμε αβαφη? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:40 Σε ολες ειναι με μεικαπ παντως , πως να φανουν οι ρυτιδες. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:40 Ασε που εχει παχυνει πλεον. Δες μαγουλα που εχει κανει. Σορρυ κιολας еще один пророк р... Νεοφερμένο μέλος Ο еще один пророк р... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 86 μηνύματα. Χθες στις 13:47 Ο еще один пророк р...: #72 Χθες στις 13:47 Αυτήν την κίτσου αφού είναι τόσο όμορφη θα την έβαζα να κάνει τον Θερσίτη .- Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:48 φτιάχτε μία βιογραφία του Δαρβίνου κ βάλτε έναν ουρακοτάγκο να τον κάνει [υπάρχει κ το infinite monkey theorem άλλωστε] ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.970 μηνύματα. Χθες στις 13:48 Ο ilias90 έγραψε: #73 Χθες στις 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Με προκαλείτε πάλι και δεν φταίω εγώ. Και όχι φυσικά, δεν την φτάνουν. Να μια χθεσινή με την κοριτσάρα μου Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:29 (Και πάλι αδικείται στην φωτό, είναι 100 φορές πιο γυναικάρα από κοντά) Click για ανάπτυξη... Συγκριτικά με αυτή τη Ζεντάγια η Κίτσου είναι η ομορφότερη γυναίκα που πάτησε το πόδι της στη γη, τι να λέμε τώρα. Σόρι, νόμιζα έλεγες τη μαύρη που θα παίξει την ωραία Ελένη. Αλλά κι αυτή τη Ζεντάγια την τρώει, σιγά τη γκόμενα που μας τα έχουν ζαλίσει. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. Χθες στις 13:53 Ο American Economist: #74 Χθες στις 13:53 Στο μόνο thread που δεν έχουμε συζητήσει αν είναι γκομενάρα ή όχι η Κίτσου είναι στον πόλεμο Ουκρανίας-Ρωσίας. Αν και όπως πάμε θα γίνει και εκεί σύντομα… Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.298 μηνύματα. Χθες στις 13:57 Ο Paragontas7000: #75 Χθες στις 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Συγκριτικά με αυτή τη Ζεντάγια η Κίτσου είναι η ομορφότερη γυναίκα που πάτησε το πόδι της στη γη, τι να λέμε τώρα. Σόρι, νόμιζα έλεγες τη μαύρη που θα παίξει την ωραία Ελένη. Αλλά κι αυτή τη Ζεντάγια την τρώει, σιγά τη γκόμενα που μας τα έχουν ζαλίσει. Click για ανάπτυξη... Δεν εμπαινες ζενταγια? Zoe Kravitz ? amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.161 μηνύματα. Χθες στις 13:59 Η amarelia έγραψε: #76 Χθες στις 13:59 Δε μ’αρέσει εμφανισιακά η Ζεντάγια αλλά είναι εξαιρετικά ταλαντούχα ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.970 μηνύματα. Χθες στις 14:00 Ο ilias90 έγραψε: #77 Χθες στις 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Δεν εμπαινες ζενταγια? Zoe Kravitz ? Click για ανάπτυξη... Ε ρε Παράγοντα, στον άντρα άλλο είναι το «έμπαινες» και άλλο το «μου αρέσει αυτή η γυναίκα». Ζεντάγια την είχα δει τότε που τη συγκρίνανε με το αστέρι τη Σουϊνι... Δεν τρολάρω, αλλά στον Δενδροπόταμο θα βρεις και 2-3 ομορφότερες από τη Ζεντάγια (το λέω γιατί έχει τέτοια χαρακτηρηστικά)... η άλλη είναι πολύ πιο ωραία που γράφεις. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.298 μηνύματα. Χθες στις 14:01 Ο Paragontas7000: #78 Χθες στις 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Ε ρε Παράγοντα, στον άντρα άλλο είναι το «έμπαινες» και άλλο το «μου αρέσει αυτή η γυναίκα». Ζεντάγια την είχα δει τότε που τη συγκρίνανε με το αστέρι τη Σουϊνι... Δεν τρολάρω, αλλά στον Δενδροπόταμο θα βρεις και 2-3 ομορφότερες από τη Ζεντάγια (το λέω γιατί έχει τέτοια χαρακτηρηστικά)... η άλλη είναι πολύ πιο ωραία που γράφεις. Click για ανάπτυξη... Σιγα τη σουινι μωρε. Οι μισες πορνοσταρ τετοια βυζια εχουν. Δες σοφια βεγκαρα. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Χθες στις 14:04 Η Εριφύλη έγραψε: #79 Χθες στις 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Εχεις καμια φωτογραφια να τη δουμε αβαφη? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:40 Σε ολες ειναι με μεικαπ παντως , πως να φανουν οι ρυτιδες. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:40 Ασε που εχει παχυνει πλεον. Δες μαγουλα που εχει κανει. Σορρυ κιολας Click για ανάπτυξη... Φυσικά κι έχω και μάλιστα πολλές, εγώ πάντα άβαφη την βλέπω. Επιπλέον, είναι πολύ αδύνατη πλέον κι όποιος δεν πιστεύει ας πάει στο θέατρο να την δει από κοντά. Και τέλος, κόψτε το με την Κιτσου. Κούρασε το όλο πράγμα. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.970 μηνύματα. Χθες στις 14:07 Ο ilias90 έγραψε: #80 Χθες στις 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και τέλος, κόψτε το με την Κιτσου. Κούρασε το όλο πράγμα. Click για ανάπτυξη... Προσκυνώ πραγματικά. Από τις κορυφαίες περσόνες που έχουν περάσει εδώ μέσα. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη Valder Συνεχείς προσωπικές επιθέσεις 22 Φεβρουαρίου 2026 Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Memetchi Εριφύλη giannhs2001 Entropy24 Scandal American Economist camil Dmzk Kate1914 AggelikiGr charmander iew Debugging_Daemon abyssiniancat Joji Sotiris 12 Monsieur Paragontas7000 Jack of Spades Sosstoss rafaela11 friesnchocolate taketrance еще один пророк р... vas 78 ROM32 GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Monsieur: Εμένα με προβληματίζει που την θεοποιείς. Click για ανάπτυξη... Γιατί; Δικός σου άνθρωπος είναι;
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Τρίτη στις 12:32 Η Εριφύλη έγραψε: #62 Τρίτη στις 12:32 Μιας και άνοιξε αυτό το θεϊκό θέμα, άντε, θα σας κάνω την χάρη να σας ανεβάζω θεατρικά της αποσπάσματα amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.161 μηνύματα. Τρίτη στις 13:08 Η amarelia έγραψε: #63 Τρίτη στις 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μιας και άνοιξε αυτό το θεϊκό θέμα, άντε, θα σας κάνω την χάρη να σας ανεβάζω θεατρικά της αποσπάσματα Click για ανάπτυξη... σορι αλλά ηταν το πρώτο πραγμα που μου ήρθε στο μυαλό Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Τρίτη στις 13:09 Η Εριφύλη έγραψε: #64 Τρίτη στις 13:09 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: σορι αλλά ηταν το πρώτο πραγμα που μου ήρθε στο μυαλό Click για ανάπτυξη... H Πέγκυ και η Φρίντα από το παρά πέντε είναι ΕΓΩ Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.623 μηνύματα. Τρίτη στις 13:40 Η Υδροχόος έγραψε: #65 Τρίτη στις 13:40 Αυτό το νήμα, θα πρέπει να γίνει κρυφό για τα - εγγεγραμμένα - μέλη και ελεύθερο για τους επισκέπτες. Εμείς να μην μπορούμε (και να θέλουμε, και να κοπανιόμαστε...) να διαβάσουμε... Να είναι το πρώτο και το τελευταίο μ' αυτό το..."χάρισμα"... Να ταιριάζει και με τον τίτλο...Φαινόμενο...Αλλά για άλλους, διαφορετικούς λόγους... Ας το σκεφτεί η ΟΔ...Θερμή παράκληση... Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Παρασκευή στις 18:43 Η Εριφύλη έγραψε: #66 Παρασκευή στις 18:43 Ένα instagram άνοιξα η γυναίκα, γιατί πρέπει να πνιγώ; Και μου λέτε μερικοί ότι αυτή εδώ δεν είναι Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.298 μηνύματα. Χθες στις 13:22 Ο Paragontas7000: #67 Χθες στις 13:22 Ζενταγια και ζωη κραβιτς δεν βλεπουν την κιτσου σε αποψη ομορφιας παντως @Εριφύλη Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Χθες στις 13:27 Η Εριφύλη έγραψε: #68 Χθες στις 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Ζενταγια και ζωη κραβιτς δεν βλεπουν την κιτσου σε αποψη ομορφιας παντως @Εριφύλη Click για ανάπτυξη... Με προκαλείτε πάλι και δεν φταίω εγώ. Και όχι φυσικά, δεν την φτάνουν. Να μια χθεσινή με την κοριτσάρα μου Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:29 (Και πάλι αδικείται στην φωτό, είναι 100 φορές πιο γυναικάρα από κοντά) Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.298 μηνύματα. Χθες στις 13:37 Ο Paragontas7000: #69 Χθες στις 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Με προκαλείτε πάλι και δεν φταίω εγώ. Και όχι φυσικά, δεν την φτάνουν. Να μια χθεσινή με την κοριτσάρα μου Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:29 (Και πάλι αδικείται στην φωτό, είναι 100 φορές πιο γυναικάρα από κοντά) Click για ανάπτυξη... Με 100 κιλα μεικαπ και εγω γινομαι μουναρος Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Χθες στις 13:39 Η Εριφύλη έγραψε: #70 Χθες στις 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Με 100 κιλα μεικαπ και εγω γινομαι μουναρος Click για ανάπτυξη... Άβαφη είναι ακόμα πιο όμορφη Δεν έχει ίχνος ρυτίδας, μόνο τα πανέμορφα λακάκια της. anyway, μη με προκαλείτε με την Μαρία γιατί αυτά θα ακούτε Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.298 μηνύματα. Χθες στις 13:40 Ο Paragontas7000: #71 Χθες στις 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Άβαφη είναι ακόμα πιο όμορφη Δεν έχει ίχνος ρυτίδας, μόνο τα πανέμορφα λακάκια της. anyway, μη με προκαλείτε με την Μαρία γιατί αυτά θα ακούτε Click για ανάπτυξη... Εχεις καμια φωτογραφια να τη δουμε αβαφη? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:40 Σε ολες ειναι με μεικαπ παντως , πως να φανουν οι ρυτιδες. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:40 Ασε που εχει παχυνει πλεον. Δες μαγουλα που εχει κανει. Σορρυ κιολας еще один пророк р... Νεοφερμένο μέλος Ο еще один пророк р... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 86 μηνύματα. Χθες στις 13:47 Ο еще один пророк р...: #72 Χθες στις 13:47 Αυτήν την κίτσου αφού είναι τόσο όμορφη θα την έβαζα να κάνει τον Θερσίτη .- Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:48 φτιάχτε μία βιογραφία του Δαρβίνου κ βάλτε έναν ουρακοτάγκο να τον κάνει [υπάρχει κ το infinite monkey theorem άλλωστε] ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.970 μηνύματα. Χθες στις 13:48 Ο ilias90 έγραψε: #73 Χθες στις 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Με προκαλείτε πάλι και δεν φταίω εγώ. Και όχι φυσικά, δεν την φτάνουν. Να μια χθεσινή με την κοριτσάρα μου Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:29 (Και πάλι αδικείται στην φωτό, είναι 100 φορές πιο γυναικάρα από κοντά) Click για ανάπτυξη... Συγκριτικά με αυτή τη Ζεντάγια η Κίτσου είναι η ομορφότερη γυναίκα που πάτησε το πόδι της στη γη, τι να λέμε τώρα. Σόρι, νόμιζα έλεγες τη μαύρη που θα παίξει την ωραία Ελένη. Αλλά κι αυτή τη Ζεντάγια την τρώει, σιγά τη γκόμενα που μας τα έχουν ζαλίσει. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. Χθες στις 13:53 Ο American Economist: #74 Χθες στις 13:53 Στο μόνο thread που δεν έχουμε συζητήσει αν είναι γκομενάρα ή όχι η Κίτσου είναι στον πόλεμο Ουκρανίας-Ρωσίας. Αν και όπως πάμε θα γίνει και εκεί σύντομα… Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.298 μηνύματα. Χθες στις 13:57 Ο Paragontas7000: #75 Χθες στις 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Συγκριτικά με αυτή τη Ζεντάγια η Κίτσου είναι η ομορφότερη γυναίκα που πάτησε το πόδι της στη γη, τι να λέμε τώρα. Σόρι, νόμιζα έλεγες τη μαύρη που θα παίξει την ωραία Ελένη. Αλλά κι αυτή τη Ζεντάγια την τρώει, σιγά τη γκόμενα που μας τα έχουν ζαλίσει. Click για ανάπτυξη... Δεν εμπαινες ζενταγια? Zoe Kravitz ? amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.161 μηνύματα. Χθες στις 13:59 Η amarelia έγραψε: #76 Χθες στις 13:59 Δε μ’αρέσει εμφανισιακά η Ζεντάγια αλλά είναι εξαιρετικά ταλαντούχα ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.970 μηνύματα. Χθες στις 14:00 Ο ilias90 έγραψε: #77 Χθες στις 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Δεν εμπαινες ζενταγια? Zoe Kravitz ? Click για ανάπτυξη... Ε ρε Παράγοντα, στον άντρα άλλο είναι το «έμπαινες» και άλλο το «μου αρέσει αυτή η γυναίκα». Ζεντάγια την είχα δει τότε που τη συγκρίνανε με το αστέρι τη Σουϊνι... Δεν τρολάρω, αλλά στον Δενδροπόταμο θα βρεις και 2-3 ομορφότερες από τη Ζεντάγια (το λέω γιατί έχει τέτοια χαρακτηρηστικά)... η άλλη είναι πολύ πιο ωραία που γράφεις. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.298 μηνύματα. Χθες στις 14:01 Ο Paragontas7000: #78 Χθες στις 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Ε ρε Παράγοντα, στον άντρα άλλο είναι το «έμπαινες» και άλλο το «μου αρέσει αυτή η γυναίκα». Ζεντάγια την είχα δει τότε που τη συγκρίνανε με το αστέρι τη Σουϊνι... Δεν τρολάρω, αλλά στον Δενδροπόταμο θα βρεις και 2-3 ομορφότερες από τη Ζεντάγια (το λέω γιατί έχει τέτοια χαρακτηρηστικά)... η άλλη είναι πολύ πιο ωραία που γράφεις. Click για ανάπτυξη... Σιγα τη σουινι μωρε. Οι μισες πορνοσταρ τετοια βυζια εχουν. Δες σοφια βεγκαρα. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Χθες στις 14:04 Η Εριφύλη έγραψε: #79 Χθες στις 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Εχεις καμια φωτογραφια να τη δουμε αβαφη? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:40 Σε ολες ειναι με μεικαπ παντως , πως να φανουν οι ρυτιδες. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:40 Ασε που εχει παχυνει πλεον. Δες μαγουλα που εχει κανει. Σορρυ κιολας Click για ανάπτυξη... Φυσικά κι έχω και μάλιστα πολλές, εγώ πάντα άβαφη την βλέπω. Επιπλέον, είναι πολύ αδύνατη πλέον κι όποιος δεν πιστεύει ας πάει στο θέατρο να την δει από κοντά. Και τέλος, κόψτε το με την Κιτσου. Κούρασε το όλο πράγμα. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.970 μηνύματα. Χθες στις 14:07 Ο ilias90 έγραψε: #80 Χθες στις 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και τέλος, κόψτε το με την Κιτσου. Κούρασε το όλο πράγμα. Click για ανάπτυξη... Προσκυνώ πραγματικά. Από τις κορυφαίες περσόνες που έχουν περάσει εδώ μέσα. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη Valder Συνεχείς προσωπικές επιθέσεις 22 Φεβρουαρίου 2026 Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Memetchi Εριφύλη giannhs2001 Entropy24 Scandal American Economist camil Dmzk Kate1914 AggelikiGr charmander iew Debugging_Daemon abyssiniancat Joji Sotiris 12 Monsieur Paragontas7000 Jack of Spades Sosstoss rafaela11 friesnchocolate taketrance еще один пророк р... vas 78 ROM32 GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μιας και άνοιξε αυτό το θεϊκό θέμα, άντε, θα σας κάνω την χάρη να σας ανεβάζω θεατρικά της αποσπάσματα
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.161 μηνύματα. Τρίτη στις 13:08 Η amarelia έγραψε: #63 Τρίτη στις 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μιας και άνοιξε αυτό το θεϊκό θέμα, άντε, θα σας κάνω την χάρη να σας ανεβάζω θεατρικά της αποσπάσματα Click για ανάπτυξη... σορι αλλά ηταν το πρώτο πραγμα που μου ήρθε στο μυαλό Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Τρίτη στις 13:09 Η Εριφύλη έγραψε: #64 Τρίτη στις 13:09 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: σορι αλλά ηταν το πρώτο πραγμα που μου ήρθε στο μυαλό Click για ανάπτυξη... H Πέγκυ και η Φρίντα από το παρά πέντε είναι ΕΓΩ Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.623 μηνύματα. Τρίτη στις 13:40 Η Υδροχόος έγραψε: #65 Τρίτη στις 13:40 Αυτό το νήμα, θα πρέπει να γίνει κρυφό για τα - εγγεγραμμένα - μέλη και ελεύθερο για τους επισκέπτες. Εμείς να μην μπορούμε (και να θέλουμε, και να κοπανιόμαστε...) να διαβάσουμε... Να είναι το πρώτο και το τελευταίο μ' αυτό το..."χάρισμα"... Να ταιριάζει και με τον τίτλο...Φαινόμενο...Αλλά για άλλους, διαφορετικούς λόγους... Ας το σκεφτεί η ΟΔ...Θερμή παράκληση... Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Παρασκευή στις 18:43 Η Εριφύλη έγραψε: #66 Παρασκευή στις 18:43 Ένα instagram άνοιξα η γυναίκα, γιατί πρέπει να πνιγώ; Και μου λέτε μερικοί ότι αυτή εδώ δεν είναι Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.298 μηνύματα. Χθες στις 13:22 Ο Paragontas7000: #67 Χθες στις 13:22 Ζενταγια και ζωη κραβιτς δεν βλεπουν την κιτσου σε αποψη ομορφιας παντως @Εριφύλη Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Χθες στις 13:27 Η Εριφύλη έγραψε: #68 Χθες στις 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Ζενταγια και ζωη κραβιτς δεν βλεπουν την κιτσου σε αποψη ομορφιας παντως @Εριφύλη Click για ανάπτυξη... Με προκαλείτε πάλι και δεν φταίω εγώ. Και όχι φυσικά, δεν την φτάνουν. Να μια χθεσινή με την κοριτσάρα μου Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:29 (Και πάλι αδικείται στην φωτό, είναι 100 φορές πιο γυναικάρα από κοντά) Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.298 μηνύματα. Χθες στις 13:37 Ο Paragontas7000: #69 Χθες στις 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Με προκαλείτε πάλι και δεν φταίω εγώ. Και όχι φυσικά, δεν την φτάνουν. Να μια χθεσινή με την κοριτσάρα μου Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:29 (Και πάλι αδικείται στην φωτό, είναι 100 φορές πιο γυναικάρα από κοντά) Click για ανάπτυξη... Με 100 κιλα μεικαπ και εγω γινομαι μουναρος Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Χθες στις 13:39 Η Εριφύλη έγραψε: #70 Χθες στις 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Με 100 κιλα μεικαπ και εγω γινομαι μουναρος Click για ανάπτυξη... Άβαφη είναι ακόμα πιο όμορφη Δεν έχει ίχνος ρυτίδας, μόνο τα πανέμορφα λακάκια της. anyway, μη με προκαλείτε με την Μαρία γιατί αυτά θα ακούτε Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.298 μηνύματα. Χθες στις 13:40 Ο Paragontas7000: #71 Χθες στις 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Άβαφη είναι ακόμα πιο όμορφη Δεν έχει ίχνος ρυτίδας, μόνο τα πανέμορφα λακάκια της. anyway, μη με προκαλείτε με την Μαρία γιατί αυτά θα ακούτε Click για ανάπτυξη... Εχεις καμια φωτογραφια να τη δουμε αβαφη? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:40 Σε ολες ειναι με μεικαπ παντως , πως να φανουν οι ρυτιδες. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:40 Ασε που εχει παχυνει πλεον. Δες μαγουλα που εχει κανει. Σορρυ κιολας еще один пророк р... Νεοφερμένο μέλος Ο еще один пророк р... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 86 μηνύματα. Χθες στις 13:47 Ο еще один пророк р...: #72 Χθες στις 13:47 Αυτήν την κίτσου αφού είναι τόσο όμορφη θα την έβαζα να κάνει τον Θερσίτη .- Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:48 φτιάχτε μία βιογραφία του Δαρβίνου κ βάλτε έναν ουρακοτάγκο να τον κάνει [υπάρχει κ το infinite monkey theorem άλλωστε] ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.970 μηνύματα. Χθες στις 13:48 Ο ilias90 έγραψε: #73 Χθες στις 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Με προκαλείτε πάλι και δεν φταίω εγώ. Και όχι φυσικά, δεν την φτάνουν. Να μια χθεσινή με την κοριτσάρα μου Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:29 (Και πάλι αδικείται στην φωτό, είναι 100 φορές πιο γυναικάρα από κοντά) Click για ανάπτυξη... Συγκριτικά με αυτή τη Ζεντάγια η Κίτσου είναι η ομορφότερη γυναίκα που πάτησε το πόδι της στη γη, τι να λέμε τώρα. Σόρι, νόμιζα έλεγες τη μαύρη που θα παίξει την ωραία Ελένη. Αλλά κι αυτή τη Ζεντάγια την τρώει, σιγά τη γκόμενα που μας τα έχουν ζαλίσει. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. Χθες στις 13:53 Ο American Economist: #74 Χθες στις 13:53 Στο μόνο thread που δεν έχουμε συζητήσει αν είναι γκομενάρα ή όχι η Κίτσου είναι στον πόλεμο Ουκρανίας-Ρωσίας. Αν και όπως πάμε θα γίνει και εκεί σύντομα… Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.298 μηνύματα. Χθες στις 13:57 Ο Paragontas7000: #75 Χθες στις 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Συγκριτικά με αυτή τη Ζεντάγια η Κίτσου είναι η ομορφότερη γυναίκα που πάτησε το πόδι της στη γη, τι να λέμε τώρα. Σόρι, νόμιζα έλεγες τη μαύρη που θα παίξει την ωραία Ελένη. Αλλά κι αυτή τη Ζεντάγια την τρώει, σιγά τη γκόμενα που μας τα έχουν ζαλίσει. Click για ανάπτυξη... Δεν εμπαινες ζενταγια? Zoe Kravitz ? amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.161 μηνύματα. Χθες στις 13:59 Η amarelia έγραψε: #76 Χθες στις 13:59 Δε μ’αρέσει εμφανισιακά η Ζεντάγια αλλά είναι εξαιρετικά ταλαντούχα ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.970 μηνύματα. Χθες στις 14:00 Ο ilias90 έγραψε: #77 Χθες στις 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Δεν εμπαινες ζενταγια? Zoe Kravitz ? Click για ανάπτυξη... Ε ρε Παράγοντα, στον άντρα άλλο είναι το «έμπαινες» και άλλο το «μου αρέσει αυτή η γυναίκα». Ζεντάγια την είχα δει τότε που τη συγκρίνανε με το αστέρι τη Σουϊνι... Δεν τρολάρω, αλλά στον Δενδροπόταμο θα βρεις και 2-3 ομορφότερες από τη Ζεντάγια (το λέω γιατί έχει τέτοια χαρακτηρηστικά)... η άλλη είναι πολύ πιο ωραία που γράφεις. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.298 μηνύματα. Χθες στις 14:01 Ο Paragontas7000: #78 Χθες στις 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Ε ρε Παράγοντα, στον άντρα άλλο είναι το «έμπαινες» και άλλο το «μου αρέσει αυτή η γυναίκα». Ζεντάγια την είχα δει τότε που τη συγκρίνανε με το αστέρι τη Σουϊνι... Δεν τρολάρω, αλλά στον Δενδροπόταμο θα βρεις και 2-3 ομορφότερες από τη Ζεντάγια (το λέω γιατί έχει τέτοια χαρακτηρηστικά)... η άλλη είναι πολύ πιο ωραία που γράφεις. Click για ανάπτυξη... Σιγα τη σουινι μωρε. Οι μισες πορνοσταρ τετοια βυζια εχουν. Δες σοφια βεγκαρα. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Χθες στις 14:04 Η Εριφύλη έγραψε: #79 Χθες στις 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Εχεις καμια φωτογραφια να τη δουμε αβαφη? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:40 Σε ολες ειναι με μεικαπ παντως , πως να φανουν οι ρυτιδες. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:40 Ασε που εχει παχυνει πλεον. Δες μαγουλα που εχει κανει. Σορρυ κιολας Click για ανάπτυξη... Φυσικά κι έχω και μάλιστα πολλές, εγώ πάντα άβαφη την βλέπω. Επιπλέον, είναι πολύ αδύνατη πλέον κι όποιος δεν πιστεύει ας πάει στο θέατρο να την δει από κοντά. Και τέλος, κόψτε το με την Κιτσου. Κούρασε το όλο πράγμα. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.970 μηνύματα. Χθες στις 14:07 Ο ilias90 έγραψε: #80 Χθες στις 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και τέλος, κόψτε το με την Κιτσου. Κούρασε το όλο πράγμα. Click για ανάπτυξη... Προσκυνώ πραγματικά. Από τις κορυφαίες περσόνες που έχουν περάσει εδώ μέσα. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη Valder Συνεχείς προσωπικές επιθέσεις 22 Φεβρουαρίου 2026 Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Memetchi Εριφύλη giannhs2001 Entropy24 Scandal American Economist camil Dmzk Kate1914 AggelikiGr charmander iew Debugging_Daemon abyssiniancat Joji Sotiris 12 Monsieur Paragontas7000 Jack of Spades Sosstoss rafaela11 friesnchocolate taketrance еще один пророк р... vas 78 ROM32 GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μιας και άνοιξε αυτό το θεϊκό θέμα, άντε, θα σας κάνω την χάρη να σας ανεβάζω θεατρικά της αποσπάσματα Click για ανάπτυξη... σορι αλλά ηταν το πρώτο πραγμα που μου ήρθε στο μυαλό
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Τρίτη στις 13:09 Η Εριφύλη έγραψε: #64 Τρίτη στις 13:09 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: σορι αλλά ηταν το πρώτο πραγμα που μου ήρθε στο μυαλό Click για ανάπτυξη... H Πέγκυ και η Φρίντα από το παρά πέντε είναι ΕΓΩ Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.623 μηνύματα. Τρίτη στις 13:40 Η Υδροχόος έγραψε: #65 Τρίτη στις 13:40 Αυτό το νήμα, θα πρέπει να γίνει κρυφό για τα - εγγεγραμμένα - μέλη και ελεύθερο για τους επισκέπτες. Εμείς να μην μπορούμε (και να θέλουμε, και να κοπανιόμαστε...) να διαβάσουμε... Να είναι το πρώτο και το τελευταίο μ' αυτό το..."χάρισμα"... Να ταιριάζει και με τον τίτλο...Φαινόμενο...Αλλά για άλλους, διαφορετικούς λόγους... Ας το σκεφτεί η ΟΔ...Θερμή παράκληση... Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Παρασκευή στις 18:43 Η Εριφύλη έγραψε: #66 Παρασκευή στις 18:43 Ένα instagram άνοιξα η γυναίκα, γιατί πρέπει να πνιγώ; Και μου λέτε μερικοί ότι αυτή εδώ δεν είναι Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.298 μηνύματα. Χθες στις 13:22 Ο Paragontas7000: #67 Χθες στις 13:22 Ζενταγια και ζωη κραβιτς δεν βλεπουν την κιτσου σε αποψη ομορφιας παντως @Εριφύλη Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Χθες στις 13:27 Η Εριφύλη έγραψε: #68 Χθες στις 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Ζενταγια και ζωη κραβιτς δεν βλεπουν την κιτσου σε αποψη ομορφιας παντως @Εριφύλη Click για ανάπτυξη... Με προκαλείτε πάλι και δεν φταίω εγώ. Και όχι φυσικά, δεν την φτάνουν. Να μια χθεσινή με την κοριτσάρα μου Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:29 (Και πάλι αδικείται στην φωτό, είναι 100 φορές πιο γυναικάρα από κοντά) Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.298 μηνύματα. Χθες στις 13:37 Ο Paragontas7000: #69 Χθες στις 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Με προκαλείτε πάλι και δεν φταίω εγώ. Και όχι φυσικά, δεν την φτάνουν. Να μια χθεσινή με την κοριτσάρα μου Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:29 (Και πάλι αδικείται στην φωτό, είναι 100 φορές πιο γυναικάρα από κοντά) Click για ανάπτυξη... Με 100 κιλα μεικαπ και εγω γινομαι μουναρος Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Χθες στις 13:39 Η Εριφύλη έγραψε: #70 Χθες στις 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Με 100 κιλα μεικαπ και εγω γινομαι μουναρος Click για ανάπτυξη... Άβαφη είναι ακόμα πιο όμορφη Δεν έχει ίχνος ρυτίδας, μόνο τα πανέμορφα λακάκια της. anyway, μη με προκαλείτε με την Μαρία γιατί αυτά θα ακούτε Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.298 μηνύματα. Χθες στις 13:40 Ο Paragontas7000: #71 Χθες στις 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Άβαφη είναι ακόμα πιο όμορφη Δεν έχει ίχνος ρυτίδας, μόνο τα πανέμορφα λακάκια της. anyway, μη με προκαλείτε με την Μαρία γιατί αυτά θα ακούτε Click για ανάπτυξη... Εχεις καμια φωτογραφια να τη δουμε αβαφη? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:40 Σε ολες ειναι με μεικαπ παντως , πως να φανουν οι ρυτιδες. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:40 Ασε που εχει παχυνει πλεον. Δες μαγουλα που εχει κανει. Σορρυ κιολας еще один пророк р... Νεοφερμένο μέλος Ο еще один пророк р... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 86 μηνύματα. Χθες στις 13:47 Ο еще один пророк р...: #72 Χθες στις 13:47 Αυτήν την κίτσου αφού είναι τόσο όμορφη θα την έβαζα να κάνει τον Θερσίτη .- Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:48 φτιάχτε μία βιογραφία του Δαρβίνου κ βάλτε έναν ουρακοτάγκο να τον κάνει [υπάρχει κ το infinite monkey theorem άλλωστε] ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.970 μηνύματα. Χθες στις 13:48 Ο ilias90 έγραψε: #73 Χθες στις 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Με προκαλείτε πάλι και δεν φταίω εγώ. Και όχι φυσικά, δεν την φτάνουν. Να μια χθεσινή με την κοριτσάρα μου Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:29 (Και πάλι αδικείται στην φωτό, είναι 100 φορές πιο γυναικάρα από κοντά) Click για ανάπτυξη... Συγκριτικά με αυτή τη Ζεντάγια η Κίτσου είναι η ομορφότερη γυναίκα που πάτησε το πόδι της στη γη, τι να λέμε τώρα. Σόρι, νόμιζα έλεγες τη μαύρη που θα παίξει την ωραία Ελένη. Αλλά κι αυτή τη Ζεντάγια την τρώει, σιγά τη γκόμενα που μας τα έχουν ζαλίσει. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. Χθες στις 13:53 Ο American Economist: #74 Χθες στις 13:53 Στο μόνο thread που δεν έχουμε συζητήσει αν είναι γκομενάρα ή όχι η Κίτσου είναι στον πόλεμο Ουκρανίας-Ρωσίας. Αν και όπως πάμε θα γίνει και εκεί σύντομα… Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.298 μηνύματα. Χθες στις 13:57 Ο Paragontas7000: #75 Χθες στις 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Συγκριτικά με αυτή τη Ζεντάγια η Κίτσου είναι η ομορφότερη γυναίκα που πάτησε το πόδι της στη γη, τι να λέμε τώρα. Σόρι, νόμιζα έλεγες τη μαύρη που θα παίξει την ωραία Ελένη. Αλλά κι αυτή τη Ζεντάγια την τρώει, σιγά τη γκόμενα που μας τα έχουν ζαλίσει. Click για ανάπτυξη... Δεν εμπαινες ζενταγια? Zoe Kravitz ? amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.161 μηνύματα. Χθες στις 13:59 Η amarelia έγραψε: #76 Χθες στις 13:59 Δε μ’αρέσει εμφανισιακά η Ζεντάγια αλλά είναι εξαιρετικά ταλαντούχα ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.970 μηνύματα. Χθες στις 14:00 Ο ilias90 έγραψε: #77 Χθες στις 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Δεν εμπαινες ζενταγια? Zoe Kravitz ? Click για ανάπτυξη... Ε ρε Παράγοντα, στον άντρα άλλο είναι το «έμπαινες» και άλλο το «μου αρέσει αυτή η γυναίκα». Ζεντάγια την είχα δει τότε που τη συγκρίνανε με το αστέρι τη Σουϊνι... Δεν τρολάρω, αλλά στον Δενδροπόταμο θα βρεις και 2-3 ομορφότερες από τη Ζεντάγια (το λέω γιατί έχει τέτοια χαρακτηρηστικά)... η άλλη είναι πολύ πιο ωραία που γράφεις. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.298 μηνύματα. Χθες στις 14:01 Ο Paragontas7000: #78 Χθες στις 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Ε ρε Παράγοντα, στον άντρα άλλο είναι το «έμπαινες» και άλλο το «μου αρέσει αυτή η γυναίκα». Ζεντάγια την είχα δει τότε που τη συγκρίνανε με το αστέρι τη Σουϊνι... Δεν τρολάρω, αλλά στον Δενδροπόταμο θα βρεις και 2-3 ομορφότερες από τη Ζεντάγια (το λέω γιατί έχει τέτοια χαρακτηρηστικά)... η άλλη είναι πολύ πιο ωραία που γράφεις. Click για ανάπτυξη... Σιγα τη σουινι μωρε. Οι μισες πορνοσταρ τετοια βυζια εχουν. Δες σοφια βεγκαρα. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Χθες στις 14:04 Η Εριφύλη έγραψε: #79 Χθες στις 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Εχεις καμια φωτογραφια να τη δουμε αβαφη? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:40 Σε ολες ειναι με μεικαπ παντως , πως να φανουν οι ρυτιδες. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:40 Ασε που εχει παχυνει πλεον. Δες μαγουλα που εχει κανει. Σορρυ κιολας Click για ανάπτυξη... Φυσικά κι έχω και μάλιστα πολλές, εγώ πάντα άβαφη την βλέπω. Επιπλέον, είναι πολύ αδύνατη πλέον κι όποιος δεν πιστεύει ας πάει στο θέατρο να την δει από κοντά. Και τέλος, κόψτε το με την Κιτσου. Κούρασε το όλο πράγμα. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.970 μηνύματα. Χθες στις 14:07 Ο ilias90 έγραψε: #80 Χθες στις 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και τέλος, κόψτε το με την Κιτσου. Κούρασε το όλο πράγμα. Click για ανάπτυξη... Προσκυνώ πραγματικά. Από τις κορυφαίες περσόνες που έχουν περάσει εδώ μέσα. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη Valder Συνεχείς προσωπικές επιθέσεις 22 Φεβρουαρίου 2026 Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Memetchi Εριφύλη giannhs2001 Entropy24 Scandal American Economist camil Dmzk Kate1914 AggelikiGr charmander iew Debugging_Daemon abyssiniancat Joji Sotiris 12 Monsieur Paragontas7000 Jack of Spades Sosstoss rafaela11 friesnchocolate taketrance еще один пророк р... vas 78 ROM32 GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: σορι αλλά ηταν το πρώτο πραγμα που μου ήρθε στο μυαλό Click για ανάπτυξη... H Πέγκυ και η Φρίντα από το παρά πέντε είναι ΕΓΩ
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.623 μηνύματα. Τρίτη στις 13:40 Η Υδροχόος έγραψε: #65 Τρίτη στις 13:40 Αυτό το νήμα, θα πρέπει να γίνει κρυφό για τα - εγγεγραμμένα - μέλη και ελεύθερο για τους επισκέπτες. Εμείς να μην μπορούμε (και να θέλουμε, και να κοπανιόμαστε...) να διαβάσουμε... Να είναι το πρώτο και το τελευταίο μ' αυτό το..."χάρισμα"... Να ταιριάζει και με τον τίτλο...Φαινόμενο...Αλλά για άλλους, διαφορετικούς λόγους... Ας το σκεφτεί η ΟΔ...Θερμή παράκληση... Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Παρασκευή στις 18:43 Η Εριφύλη έγραψε: #66 Παρασκευή στις 18:43 Ένα instagram άνοιξα η γυναίκα, γιατί πρέπει να πνιγώ; Και μου λέτε μερικοί ότι αυτή εδώ δεν είναι Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.298 μηνύματα. Χθες στις 13:22 Ο Paragontas7000: #67 Χθες στις 13:22 Ζενταγια και ζωη κραβιτς δεν βλεπουν την κιτσου σε αποψη ομορφιας παντως @Εριφύλη Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Χθες στις 13:27 Η Εριφύλη έγραψε: #68 Χθες στις 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Ζενταγια και ζωη κραβιτς δεν βλεπουν την κιτσου σε αποψη ομορφιας παντως @Εριφύλη Click για ανάπτυξη... Με προκαλείτε πάλι και δεν φταίω εγώ. Και όχι φυσικά, δεν την φτάνουν. Να μια χθεσινή με την κοριτσάρα μου Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:29 (Και πάλι αδικείται στην φωτό, είναι 100 φορές πιο γυναικάρα από κοντά) Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.298 μηνύματα. Χθες στις 13:37 Ο Paragontas7000: #69 Χθες στις 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Με προκαλείτε πάλι και δεν φταίω εγώ. Και όχι φυσικά, δεν την φτάνουν. Να μια χθεσινή με την κοριτσάρα μου Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:29 (Και πάλι αδικείται στην φωτό, είναι 100 φορές πιο γυναικάρα από κοντά) Click για ανάπτυξη... Με 100 κιλα μεικαπ και εγω γινομαι μουναρος Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Χθες στις 13:39 Η Εριφύλη έγραψε: #70 Χθες στις 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Με 100 κιλα μεικαπ και εγω γινομαι μουναρος Click για ανάπτυξη... Άβαφη είναι ακόμα πιο όμορφη Δεν έχει ίχνος ρυτίδας, μόνο τα πανέμορφα λακάκια της. anyway, μη με προκαλείτε με την Μαρία γιατί αυτά θα ακούτε Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.298 μηνύματα. Χθες στις 13:40 Ο Paragontas7000: #71 Χθες στις 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Άβαφη είναι ακόμα πιο όμορφη Δεν έχει ίχνος ρυτίδας, μόνο τα πανέμορφα λακάκια της. anyway, μη με προκαλείτε με την Μαρία γιατί αυτά θα ακούτε Click για ανάπτυξη... Εχεις καμια φωτογραφια να τη δουμε αβαφη? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:40 Σε ολες ειναι με μεικαπ παντως , πως να φανουν οι ρυτιδες. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:40 Ασε που εχει παχυνει πλεον. Δες μαγουλα που εχει κανει. Σορρυ κιολας еще один пророк р... Νεοφερμένο μέλος Ο еще один пророк р... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 86 μηνύματα. Χθες στις 13:47 Ο еще один пророк р...: #72 Χθες στις 13:47 Αυτήν την κίτσου αφού είναι τόσο όμορφη θα την έβαζα να κάνει τον Θερσίτη .- Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:48 φτιάχτε μία βιογραφία του Δαρβίνου κ βάλτε έναν ουρακοτάγκο να τον κάνει [υπάρχει κ το infinite monkey theorem άλλωστε] ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.970 μηνύματα. Χθες στις 13:48 Ο ilias90 έγραψε: #73 Χθες στις 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Με προκαλείτε πάλι και δεν φταίω εγώ. Και όχι φυσικά, δεν την φτάνουν. Να μια χθεσινή με την κοριτσάρα μου Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:29 (Και πάλι αδικείται στην φωτό, είναι 100 φορές πιο γυναικάρα από κοντά) Click για ανάπτυξη... Συγκριτικά με αυτή τη Ζεντάγια η Κίτσου είναι η ομορφότερη γυναίκα που πάτησε το πόδι της στη γη, τι να λέμε τώρα. Σόρι, νόμιζα έλεγες τη μαύρη που θα παίξει την ωραία Ελένη. Αλλά κι αυτή τη Ζεντάγια την τρώει, σιγά τη γκόμενα που μας τα έχουν ζαλίσει. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. Χθες στις 13:53 Ο American Economist: #74 Χθες στις 13:53 Στο μόνο thread που δεν έχουμε συζητήσει αν είναι γκομενάρα ή όχι η Κίτσου είναι στον πόλεμο Ουκρανίας-Ρωσίας. Αν και όπως πάμε θα γίνει και εκεί σύντομα… Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.298 μηνύματα. Χθες στις 13:57 Ο Paragontas7000: #75 Χθες στις 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Συγκριτικά με αυτή τη Ζεντάγια η Κίτσου είναι η ομορφότερη γυναίκα που πάτησε το πόδι της στη γη, τι να λέμε τώρα. Σόρι, νόμιζα έλεγες τη μαύρη που θα παίξει την ωραία Ελένη. Αλλά κι αυτή τη Ζεντάγια την τρώει, σιγά τη γκόμενα που μας τα έχουν ζαλίσει. Click για ανάπτυξη... Δεν εμπαινες ζενταγια? Zoe Kravitz ? amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.161 μηνύματα. Χθες στις 13:59 Η amarelia έγραψε: #76 Χθες στις 13:59 Δε μ’αρέσει εμφανισιακά η Ζεντάγια αλλά είναι εξαιρετικά ταλαντούχα ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.970 μηνύματα. Χθες στις 14:00 Ο ilias90 έγραψε: #77 Χθες στις 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Δεν εμπαινες ζενταγια? Zoe Kravitz ? Click για ανάπτυξη... Ε ρε Παράγοντα, στον άντρα άλλο είναι το «έμπαινες» και άλλο το «μου αρέσει αυτή η γυναίκα». Ζεντάγια την είχα δει τότε που τη συγκρίνανε με το αστέρι τη Σουϊνι... Δεν τρολάρω, αλλά στον Δενδροπόταμο θα βρεις και 2-3 ομορφότερες από τη Ζεντάγια (το λέω γιατί έχει τέτοια χαρακτηρηστικά)... η άλλη είναι πολύ πιο ωραία που γράφεις. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.298 μηνύματα. Χθες στις 14:01 Ο Paragontas7000: #78 Χθες στις 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Ε ρε Παράγοντα, στον άντρα άλλο είναι το «έμπαινες» και άλλο το «μου αρέσει αυτή η γυναίκα». Ζεντάγια την είχα δει τότε που τη συγκρίνανε με το αστέρι τη Σουϊνι... Δεν τρολάρω, αλλά στον Δενδροπόταμο θα βρεις και 2-3 ομορφότερες από τη Ζεντάγια (το λέω γιατί έχει τέτοια χαρακτηρηστικά)... η άλλη είναι πολύ πιο ωραία που γράφεις. Click για ανάπτυξη... Σιγα τη σουινι μωρε. Οι μισες πορνοσταρ τετοια βυζια εχουν. Δες σοφια βεγκαρα. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Χθες στις 14:04 Η Εριφύλη έγραψε: #79 Χθες στις 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Εχεις καμια φωτογραφια να τη δουμε αβαφη? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:40 Σε ολες ειναι με μεικαπ παντως , πως να φανουν οι ρυτιδες. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:40 Ασε που εχει παχυνει πλεον. Δες μαγουλα που εχει κανει. Σορρυ κιολας Click για ανάπτυξη... Φυσικά κι έχω και μάλιστα πολλές, εγώ πάντα άβαφη την βλέπω. Επιπλέον, είναι πολύ αδύνατη πλέον κι όποιος δεν πιστεύει ας πάει στο θέατρο να την δει από κοντά. Και τέλος, κόψτε το με την Κιτσου. Κούρασε το όλο πράγμα. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.970 μηνύματα. Χθες στις 14:07 Ο ilias90 έγραψε: #80 Χθες στις 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και τέλος, κόψτε το με την Κιτσου. Κούρασε το όλο πράγμα. Click για ανάπτυξη... Προσκυνώ πραγματικά. Από τις κορυφαίες περσόνες που έχουν περάσει εδώ μέσα. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη Valder Συνεχείς προσωπικές επιθέσεις 22 Φεβρουαρίου 2026 Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Memetchi Εριφύλη giannhs2001 Entropy24 Scandal American Economist camil Dmzk Kate1914 AggelikiGr charmander iew Debugging_Daemon abyssiniancat Joji Sotiris 12 Monsieur Paragontas7000 Jack of Spades Sosstoss rafaela11 friesnchocolate taketrance еще один пророк р... vas 78 ROM32 GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτό το νήμα, θα πρέπει να γίνει κρυφό για τα - εγγεγραμμένα - μέλη και ελεύθερο για τους επισκέπτες. Εμείς να μην μπορούμε (και να θέλουμε, και να κοπανιόμαστε...) να διαβάσουμε... Να είναι το πρώτο και το τελευταίο μ' αυτό το..."χάρισμα"... Να ταιριάζει και με τον τίτλο...Φαινόμενο...Αλλά για άλλους, διαφορετικούς λόγους... Ας το σκεφτεί η ΟΔ...Θερμή παράκληση...
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Παρασκευή στις 18:43 Η Εριφύλη έγραψε: #66 Παρασκευή στις 18:43 Ένα instagram άνοιξα η γυναίκα, γιατί πρέπει να πνιγώ; Και μου λέτε μερικοί ότι αυτή εδώ δεν είναι Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.298 μηνύματα. Χθες στις 13:22 Ο Paragontas7000: #67 Χθες στις 13:22 Ζενταγια και ζωη κραβιτς δεν βλεπουν την κιτσου σε αποψη ομορφιας παντως @Εριφύλη Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Χθες στις 13:27 Η Εριφύλη έγραψε: #68 Χθες στις 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Ζενταγια και ζωη κραβιτς δεν βλεπουν την κιτσου σε αποψη ομορφιας παντως @Εριφύλη Click για ανάπτυξη... Με προκαλείτε πάλι και δεν φταίω εγώ. Και όχι φυσικά, δεν την φτάνουν. Να μια χθεσινή με την κοριτσάρα μου Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:29 (Και πάλι αδικείται στην φωτό, είναι 100 φορές πιο γυναικάρα από κοντά) Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.298 μηνύματα. Χθες στις 13:37 Ο Paragontas7000: #69 Χθες στις 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Με προκαλείτε πάλι και δεν φταίω εγώ. Και όχι φυσικά, δεν την φτάνουν. Να μια χθεσινή με την κοριτσάρα μου Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:29 (Και πάλι αδικείται στην φωτό, είναι 100 φορές πιο γυναικάρα από κοντά) Click για ανάπτυξη... Με 100 κιλα μεικαπ και εγω γινομαι μουναρος Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Χθες στις 13:39 Η Εριφύλη έγραψε: #70 Χθες στις 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Με 100 κιλα μεικαπ και εγω γινομαι μουναρος Click για ανάπτυξη... Άβαφη είναι ακόμα πιο όμορφη Δεν έχει ίχνος ρυτίδας, μόνο τα πανέμορφα λακάκια της. anyway, μη με προκαλείτε με την Μαρία γιατί αυτά θα ακούτε Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.298 μηνύματα. Χθες στις 13:40 Ο Paragontas7000: #71 Χθες στις 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Άβαφη είναι ακόμα πιο όμορφη Δεν έχει ίχνος ρυτίδας, μόνο τα πανέμορφα λακάκια της. anyway, μη με προκαλείτε με την Μαρία γιατί αυτά θα ακούτε Click για ανάπτυξη... Εχεις καμια φωτογραφια να τη δουμε αβαφη? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:40 Σε ολες ειναι με μεικαπ παντως , πως να φανουν οι ρυτιδες. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:40 Ασε που εχει παχυνει πλεον. Δες μαγουλα που εχει κανει. Σορρυ κιολας еще один пророк р... Νεοφερμένο μέλος Ο еще один пророк р... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 86 μηνύματα. Χθες στις 13:47 Ο еще один пророк р...: #72 Χθες στις 13:47 Αυτήν την κίτσου αφού είναι τόσο όμορφη θα την έβαζα να κάνει τον Θερσίτη .- Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:48 φτιάχτε μία βιογραφία του Δαρβίνου κ βάλτε έναν ουρακοτάγκο να τον κάνει [υπάρχει κ το infinite monkey theorem άλλωστε] ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.970 μηνύματα. Χθες στις 13:48 Ο ilias90 έγραψε: #73 Χθες στις 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Με προκαλείτε πάλι και δεν φταίω εγώ. Και όχι φυσικά, δεν την φτάνουν. Να μια χθεσινή με την κοριτσάρα μου Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:29 (Και πάλι αδικείται στην φωτό, είναι 100 φορές πιο γυναικάρα από κοντά) Click για ανάπτυξη... Συγκριτικά με αυτή τη Ζεντάγια η Κίτσου είναι η ομορφότερη γυναίκα που πάτησε το πόδι της στη γη, τι να λέμε τώρα. Σόρι, νόμιζα έλεγες τη μαύρη που θα παίξει την ωραία Ελένη. Αλλά κι αυτή τη Ζεντάγια την τρώει, σιγά τη γκόμενα που μας τα έχουν ζαλίσει. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. Χθες στις 13:53 Ο American Economist: #74 Χθες στις 13:53 Στο μόνο thread που δεν έχουμε συζητήσει αν είναι γκομενάρα ή όχι η Κίτσου είναι στον πόλεμο Ουκρανίας-Ρωσίας. Αν και όπως πάμε θα γίνει και εκεί σύντομα… Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.298 μηνύματα. Χθες στις 13:57 Ο Paragontas7000: #75 Χθες στις 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Συγκριτικά με αυτή τη Ζεντάγια η Κίτσου είναι η ομορφότερη γυναίκα που πάτησε το πόδι της στη γη, τι να λέμε τώρα. Σόρι, νόμιζα έλεγες τη μαύρη που θα παίξει την ωραία Ελένη. Αλλά κι αυτή τη Ζεντάγια την τρώει, σιγά τη γκόμενα που μας τα έχουν ζαλίσει. Click για ανάπτυξη... Δεν εμπαινες ζενταγια? Zoe Kravitz ? amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.161 μηνύματα. Χθες στις 13:59 Η amarelia έγραψε: #76 Χθες στις 13:59 Δε μ’αρέσει εμφανισιακά η Ζεντάγια αλλά είναι εξαιρετικά ταλαντούχα ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.970 μηνύματα. Χθες στις 14:00 Ο ilias90 έγραψε: #77 Χθες στις 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Δεν εμπαινες ζενταγια? Zoe Kravitz ? Click για ανάπτυξη... Ε ρε Παράγοντα, στον άντρα άλλο είναι το «έμπαινες» και άλλο το «μου αρέσει αυτή η γυναίκα». Ζεντάγια την είχα δει τότε που τη συγκρίνανε με το αστέρι τη Σουϊνι... Δεν τρολάρω, αλλά στον Δενδροπόταμο θα βρεις και 2-3 ομορφότερες από τη Ζεντάγια (το λέω γιατί έχει τέτοια χαρακτηρηστικά)... η άλλη είναι πολύ πιο ωραία που γράφεις. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.298 μηνύματα. Χθες στις 14:01 Ο Paragontas7000: #78 Χθες στις 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Ε ρε Παράγοντα, στον άντρα άλλο είναι το «έμπαινες» και άλλο το «μου αρέσει αυτή η γυναίκα». Ζεντάγια την είχα δει τότε που τη συγκρίνανε με το αστέρι τη Σουϊνι... Δεν τρολάρω, αλλά στον Δενδροπόταμο θα βρεις και 2-3 ομορφότερες από τη Ζεντάγια (το λέω γιατί έχει τέτοια χαρακτηρηστικά)... η άλλη είναι πολύ πιο ωραία που γράφεις. Click για ανάπτυξη... Σιγα τη σουινι μωρε. Οι μισες πορνοσταρ τετοια βυζια εχουν. Δες σοφια βεγκαρα. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Χθες στις 14:04 Η Εριφύλη έγραψε: #79 Χθες στις 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Εχεις καμια φωτογραφια να τη δουμε αβαφη? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:40 Σε ολες ειναι με μεικαπ παντως , πως να φανουν οι ρυτιδες. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:40 Ασε που εχει παχυνει πλεον. Δες μαγουλα που εχει κανει. Σορρυ κιολας Click για ανάπτυξη... Φυσικά κι έχω και μάλιστα πολλές, εγώ πάντα άβαφη την βλέπω. Επιπλέον, είναι πολύ αδύνατη πλέον κι όποιος δεν πιστεύει ας πάει στο θέατρο να την δει από κοντά. Και τέλος, κόψτε το με την Κιτσου. Κούρασε το όλο πράγμα. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.970 μηνύματα. Χθες στις 14:07 Ο ilias90 έγραψε: #80 Χθες στις 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και τέλος, κόψτε το με την Κιτσου. Κούρασε το όλο πράγμα. Click για ανάπτυξη... Προσκυνώ πραγματικά. Από τις κορυφαίες περσόνες που έχουν περάσει εδώ μέσα. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη Valder Συνεχείς προσωπικές επιθέσεις 22 Φεβρουαρίου 2026 Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Memetchi Εριφύλη giannhs2001 Entropy24 Scandal American Economist camil Dmzk Kate1914 AggelikiGr charmander iew Debugging_Daemon abyssiniancat Joji Sotiris 12 Monsieur Paragontas7000 Jack of Spades Sosstoss rafaela11 friesnchocolate taketrance еще один пророк р... vas 78 ROM32 GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.298 μηνύματα. Χθες στις 13:22 Ο Paragontas7000: #67 Χθες στις 13:22 Ζενταγια και ζωη κραβιτς δεν βλεπουν την κιτσου σε αποψη ομορφιας παντως @Εριφύλη Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Χθες στις 13:27 Η Εριφύλη έγραψε: #68 Χθες στις 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Ζενταγια και ζωη κραβιτς δεν βλεπουν την κιτσου σε αποψη ομορφιας παντως @Εριφύλη Click για ανάπτυξη... Με προκαλείτε πάλι και δεν φταίω εγώ. Και όχι φυσικά, δεν την φτάνουν. Να μια χθεσινή με την κοριτσάρα μου Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:29 (Και πάλι αδικείται στην φωτό, είναι 100 φορές πιο γυναικάρα από κοντά) Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.298 μηνύματα. Χθες στις 13:37 Ο Paragontas7000: #69 Χθες στις 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Με προκαλείτε πάλι και δεν φταίω εγώ. Και όχι φυσικά, δεν την φτάνουν. Να μια χθεσινή με την κοριτσάρα μου Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:29 (Και πάλι αδικείται στην φωτό, είναι 100 φορές πιο γυναικάρα από κοντά) Click για ανάπτυξη... Με 100 κιλα μεικαπ και εγω γινομαι μουναρος Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Χθες στις 13:39 Η Εριφύλη έγραψε: #70 Χθες στις 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Με 100 κιλα μεικαπ και εγω γινομαι μουναρος Click για ανάπτυξη... Άβαφη είναι ακόμα πιο όμορφη Δεν έχει ίχνος ρυτίδας, μόνο τα πανέμορφα λακάκια της. anyway, μη με προκαλείτε με την Μαρία γιατί αυτά θα ακούτε Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.298 μηνύματα. Χθες στις 13:40 Ο Paragontas7000: #71 Χθες στις 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Άβαφη είναι ακόμα πιο όμορφη Δεν έχει ίχνος ρυτίδας, μόνο τα πανέμορφα λακάκια της. anyway, μη με προκαλείτε με την Μαρία γιατί αυτά θα ακούτε Click για ανάπτυξη... Εχεις καμια φωτογραφια να τη δουμε αβαφη? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:40 Σε ολες ειναι με μεικαπ παντως , πως να φανουν οι ρυτιδες. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:40 Ασε που εχει παχυνει πλεον. Δες μαγουλα που εχει κανει. Σορρυ κιολας еще один пророк р... Νεοφερμένο μέλος Ο еще один пророк р... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 86 μηνύματα. Χθες στις 13:47 Ο еще один пророк р...: #72 Χθες στις 13:47 Αυτήν την κίτσου αφού είναι τόσο όμορφη θα την έβαζα να κάνει τον Θερσίτη .- Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:48 φτιάχτε μία βιογραφία του Δαρβίνου κ βάλτε έναν ουρακοτάγκο να τον κάνει [υπάρχει κ το infinite monkey theorem άλλωστε] ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.970 μηνύματα. Χθες στις 13:48 Ο ilias90 έγραψε: #73 Χθες στις 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Με προκαλείτε πάλι και δεν φταίω εγώ. Και όχι φυσικά, δεν την φτάνουν. Να μια χθεσινή με την κοριτσάρα μου Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:29 (Και πάλι αδικείται στην φωτό, είναι 100 φορές πιο γυναικάρα από κοντά) Click για ανάπτυξη... Συγκριτικά με αυτή τη Ζεντάγια η Κίτσου είναι η ομορφότερη γυναίκα που πάτησε το πόδι της στη γη, τι να λέμε τώρα. Σόρι, νόμιζα έλεγες τη μαύρη που θα παίξει την ωραία Ελένη. Αλλά κι αυτή τη Ζεντάγια την τρώει, σιγά τη γκόμενα που μας τα έχουν ζαλίσει. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. Χθες στις 13:53 Ο American Economist: #74 Χθες στις 13:53 Στο μόνο thread που δεν έχουμε συζητήσει αν είναι γκομενάρα ή όχι η Κίτσου είναι στον πόλεμο Ουκρανίας-Ρωσίας. Αν και όπως πάμε θα γίνει και εκεί σύντομα… Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.298 μηνύματα. Χθες στις 13:57 Ο Paragontas7000: #75 Χθες στις 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Συγκριτικά με αυτή τη Ζεντάγια η Κίτσου είναι η ομορφότερη γυναίκα που πάτησε το πόδι της στη γη, τι να λέμε τώρα. Σόρι, νόμιζα έλεγες τη μαύρη που θα παίξει την ωραία Ελένη. Αλλά κι αυτή τη Ζεντάγια την τρώει, σιγά τη γκόμενα που μας τα έχουν ζαλίσει. Click για ανάπτυξη... Δεν εμπαινες ζενταγια? Zoe Kravitz ? amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.161 μηνύματα. Χθες στις 13:59 Η amarelia έγραψε: #76 Χθες στις 13:59 Δε μ’αρέσει εμφανισιακά η Ζεντάγια αλλά είναι εξαιρετικά ταλαντούχα ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.970 μηνύματα. Χθες στις 14:00 Ο ilias90 έγραψε: #77 Χθες στις 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Δεν εμπαινες ζενταγια? Zoe Kravitz ? Click για ανάπτυξη... Ε ρε Παράγοντα, στον άντρα άλλο είναι το «έμπαινες» και άλλο το «μου αρέσει αυτή η γυναίκα». Ζεντάγια την είχα δει τότε που τη συγκρίνανε με το αστέρι τη Σουϊνι... Δεν τρολάρω, αλλά στον Δενδροπόταμο θα βρεις και 2-3 ομορφότερες από τη Ζεντάγια (το λέω γιατί έχει τέτοια χαρακτηρηστικά)... η άλλη είναι πολύ πιο ωραία που γράφεις. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.298 μηνύματα. Χθες στις 14:01 Ο Paragontas7000: #78 Χθες στις 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Ε ρε Παράγοντα, στον άντρα άλλο είναι το «έμπαινες» και άλλο το «μου αρέσει αυτή η γυναίκα». Ζεντάγια την είχα δει τότε που τη συγκρίνανε με το αστέρι τη Σουϊνι... Δεν τρολάρω, αλλά στον Δενδροπόταμο θα βρεις και 2-3 ομορφότερες από τη Ζεντάγια (το λέω γιατί έχει τέτοια χαρακτηρηστικά)... η άλλη είναι πολύ πιο ωραία που γράφεις. Click για ανάπτυξη... Σιγα τη σουινι μωρε. Οι μισες πορνοσταρ τετοια βυζια εχουν. Δες σοφια βεγκαρα. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Χθες στις 14:04 Η Εριφύλη έγραψε: #79 Χθες στις 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Εχεις καμια φωτογραφια να τη δουμε αβαφη? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:40 Σε ολες ειναι με μεικαπ παντως , πως να φανουν οι ρυτιδες. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:40 Ασε που εχει παχυνει πλεον. Δες μαγουλα που εχει κανει. Σορρυ κιολας Click για ανάπτυξη... Φυσικά κι έχω και μάλιστα πολλές, εγώ πάντα άβαφη την βλέπω. Επιπλέον, είναι πολύ αδύνατη πλέον κι όποιος δεν πιστεύει ας πάει στο θέατρο να την δει από κοντά. Και τέλος, κόψτε το με την Κιτσου. Κούρασε το όλο πράγμα. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.970 μηνύματα. Χθες στις 14:07 Ο ilias90 έγραψε: #80 Χθες στις 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και τέλος, κόψτε το με την Κιτσου. Κούρασε το όλο πράγμα. Click για ανάπτυξη... Προσκυνώ πραγματικά. Από τις κορυφαίες περσόνες που έχουν περάσει εδώ μέσα. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη Valder Συνεχείς προσωπικές επιθέσεις 22 Φεβρουαρίου 2026 Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Memetchi Εριφύλη giannhs2001 Entropy24 Scandal American Economist camil Dmzk Kate1914 AggelikiGr charmander iew Debugging_Daemon abyssiniancat Joji Sotiris 12 Monsieur Paragontas7000 Jack of Spades Sosstoss rafaela11 friesnchocolate taketrance еще один пророк р... vas 78 ROM32 GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Χθες στις 13:27 Η Εριφύλη έγραψε: #68 Χθες στις 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Ζενταγια και ζωη κραβιτς δεν βλεπουν την κιτσου σε αποψη ομορφιας παντως @Εριφύλη Click για ανάπτυξη... Με προκαλείτε πάλι και δεν φταίω εγώ. Και όχι φυσικά, δεν την φτάνουν. Να μια χθεσινή με την κοριτσάρα μου Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:29 (Και πάλι αδικείται στην φωτό, είναι 100 φορές πιο γυναικάρα από κοντά) Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.298 μηνύματα. Χθες στις 13:37 Ο Paragontas7000: #69 Χθες στις 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Με προκαλείτε πάλι και δεν φταίω εγώ. Και όχι φυσικά, δεν την φτάνουν. Να μια χθεσινή με την κοριτσάρα μου Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:29 (Και πάλι αδικείται στην φωτό, είναι 100 φορές πιο γυναικάρα από κοντά) Click για ανάπτυξη... Με 100 κιλα μεικαπ και εγω γινομαι μουναρος Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Χθες στις 13:39 Η Εριφύλη έγραψε: #70 Χθες στις 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Με 100 κιλα μεικαπ και εγω γινομαι μουναρος Click για ανάπτυξη... Άβαφη είναι ακόμα πιο όμορφη Δεν έχει ίχνος ρυτίδας, μόνο τα πανέμορφα λακάκια της. anyway, μη με προκαλείτε με την Μαρία γιατί αυτά θα ακούτε Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.298 μηνύματα. Χθες στις 13:40 Ο Paragontas7000: #71 Χθες στις 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Άβαφη είναι ακόμα πιο όμορφη Δεν έχει ίχνος ρυτίδας, μόνο τα πανέμορφα λακάκια της. anyway, μη με προκαλείτε με την Μαρία γιατί αυτά θα ακούτε Click για ανάπτυξη... Εχεις καμια φωτογραφια να τη δουμε αβαφη? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:40 Σε ολες ειναι με μεικαπ παντως , πως να φανουν οι ρυτιδες. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:40 Ασε που εχει παχυνει πλεον. Δες μαγουλα που εχει κανει. Σορρυ κιολας еще один пророк р... Νεοφερμένο μέλος Ο еще один пророк р... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 86 μηνύματα. Χθες στις 13:47 Ο еще один пророк р...: #72 Χθες στις 13:47 Αυτήν την κίτσου αφού είναι τόσο όμορφη θα την έβαζα να κάνει τον Θερσίτη .- Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:48 φτιάχτε μία βιογραφία του Δαρβίνου κ βάλτε έναν ουρακοτάγκο να τον κάνει [υπάρχει κ το infinite monkey theorem άλλωστε] ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.970 μηνύματα. Χθες στις 13:48 Ο ilias90 έγραψε: #73 Χθες στις 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Με προκαλείτε πάλι και δεν φταίω εγώ. Και όχι φυσικά, δεν την φτάνουν. Να μια χθεσινή με την κοριτσάρα μου Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:29 (Και πάλι αδικείται στην φωτό, είναι 100 φορές πιο γυναικάρα από κοντά) Click για ανάπτυξη... Συγκριτικά με αυτή τη Ζεντάγια η Κίτσου είναι η ομορφότερη γυναίκα που πάτησε το πόδι της στη γη, τι να λέμε τώρα. Σόρι, νόμιζα έλεγες τη μαύρη που θα παίξει την ωραία Ελένη. Αλλά κι αυτή τη Ζεντάγια την τρώει, σιγά τη γκόμενα που μας τα έχουν ζαλίσει. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. Χθες στις 13:53 Ο American Economist: #74 Χθες στις 13:53 Στο μόνο thread που δεν έχουμε συζητήσει αν είναι γκομενάρα ή όχι η Κίτσου είναι στον πόλεμο Ουκρανίας-Ρωσίας. Αν και όπως πάμε θα γίνει και εκεί σύντομα… Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.298 μηνύματα. Χθες στις 13:57 Ο Paragontas7000: #75 Χθες στις 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Συγκριτικά με αυτή τη Ζεντάγια η Κίτσου είναι η ομορφότερη γυναίκα που πάτησε το πόδι της στη γη, τι να λέμε τώρα. Σόρι, νόμιζα έλεγες τη μαύρη που θα παίξει την ωραία Ελένη. Αλλά κι αυτή τη Ζεντάγια την τρώει, σιγά τη γκόμενα που μας τα έχουν ζαλίσει. Click για ανάπτυξη... Δεν εμπαινες ζενταγια? Zoe Kravitz ? amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.161 μηνύματα. Χθες στις 13:59 Η amarelia έγραψε: #76 Χθες στις 13:59 Δε μ’αρέσει εμφανισιακά η Ζεντάγια αλλά είναι εξαιρετικά ταλαντούχα ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.970 μηνύματα. Χθες στις 14:00 Ο ilias90 έγραψε: #77 Χθες στις 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Δεν εμπαινες ζενταγια? Zoe Kravitz ? Click για ανάπτυξη... Ε ρε Παράγοντα, στον άντρα άλλο είναι το «έμπαινες» και άλλο το «μου αρέσει αυτή η γυναίκα». Ζεντάγια την είχα δει τότε που τη συγκρίνανε με το αστέρι τη Σουϊνι... Δεν τρολάρω, αλλά στον Δενδροπόταμο θα βρεις και 2-3 ομορφότερες από τη Ζεντάγια (το λέω γιατί έχει τέτοια χαρακτηρηστικά)... η άλλη είναι πολύ πιο ωραία που γράφεις. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.298 μηνύματα. Χθες στις 14:01 Ο Paragontas7000: #78 Χθες στις 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Ε ρε Παράγοντα, στον άντρα άλλο είναι το «έμπαινες» και άλλο το «μου αρέσει αυτή η γυναίκα». Ζεντάγια την είχα δει τότε που τη συγκρίνανε με το αστέρι τη Σουϊνι... Δεν τρολάρω, αλλά στον Δενδροπόταμο θα βρεις και 2-3 ομορφότερες από τη Ζεντάγια (το λέω γιατί έχει τέτοια χαρακτηρηστικά)... η άλλη είναι πολύ πιο ωραία που γράφεις. Click για ανάπτυξη... Σιγα τη σουινι μωρε. Οι μισες πορνοσταρ τετοια βυζια εχουν. Δες σοφια βεγκαρα. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Χθες στις 14:04 Η Εριφύλη έγραψε: #79 Χθες στις 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Εχεις καμια φωτογραφια να τη δουμε αβαφη? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:40 Σε ολες ειναι με μεικαπ παντως , πως να φανουν οι ρυτιδες. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:40 Ασε που εχει παχυνει πλεον. Δες μαγουλα που εχει κανει. Σορρυ κιολας Click για ανάπτυξη... Φυσικά κι έχω και μάλιστα πολλές, εγώ πάντα άβαφη την βλέπω. Επιπλέον, είναι πολύ αδύνατη πλέον κι όποιος δεν πιστεύει ας πάει στο θέατρο να την δει από κοντά. Και τέλος, κόψτε το με την Κιτσου. Κούρασε το όλο πράγμα. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.970 μηνύματα. Χθες στις 14:07 Ο ilias90 έγραψε: #80 Χθες στις 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και τέλος, κόψτε το με την Κιτσου. Κούρασε το όλο πράγμα. Click για ανάπτυξη... Προσκυνώ πραγματικά. Από τις κορυφαίες περσόνες που έχουν περάσει εδώ μέσα. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη Valder Συνεχείς προσωπικές επιθέσεις 22 Φεβρουαρίου 2026 Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Memetchi Εριφύλη giannhs2001 Entropy24 Scandal American Economist camil Dmzk Kate1914 AggelikiGr charmander iew Debugging_Daemon abyssiniancat Joji Sotiris 12 Monsieur Paragontas7000 Jack of Spades Sosstoss rafaela11 friesnchocolate taketrance еще один пророк р... vas 78 ROM32 GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Ζενταγια και ζωη κραβιτς δεν βλεπουν την κιτσου σε αποψη ομορφιας παντως @Εριφύλη Click για ανάπτυξη... Με προκαλείτε πάλι και δεν φταίω εγώ. Και όχι φυσικά, δεν την φτάνουν. Να μια χθεσινή με την κοριτσάρα μου Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:29 (Και πάλι αδικείται στην φωτό, είναι 100 φορές πιο γυναικάρα από κοντά)
Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.298 μηνύματα. Χθες στις 13:37 Ο Paragontas7000: #69 Χθες στις 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Με προκαλείτε πάλι και δεν φταίω εγώ. Και όχι φυσικά, δεν την φτάνουν. Να μια χθεσινή με την κοριτσάρα μου Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:29 (Και πάλι αδικείται στην φωτό, είναι 100 φορές πιο γυναικάρα από κοντά) Click για ανάπτυξη... Με 100 κιλα μεικαπ και εγω γινομαι μουναρος Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Χθες στις 13:39 Η Εριφύλη έγραψε: #70 Χθες στις 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Με 100 κιλα μεικαπ και εγω γινομαι μουναρος Click για ανάπτυξη... Άβαφη είναι ακόμα πιο όμορφη Δεν έχει ίχνος ρυτίδας, μόνο τα πανέμορφα λακάκια της. anyway, μη με προκαλείτε με την Μαρία γιατί αυτά θα ακούτε Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.298 μηνύματα. Χθες στις 13:40 Ο Paragontas7000: #71 Χθες στις 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Άβαφη είναι ακόμα πιο όμορφη Δεν έχει ίχνος ρυτίδας, μόνο τα πανέμορφα λακάκια της. anyway, μη με προκαλείτε με την Μαρία γιατί αυτά θα ακούτε Click για ανάπτυξη... Εχεις καμια φωτογραφια να τη δουμε αβαφη? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:40 Σε ολες ειναι με μεικαπ παντως , πως να φανουν οι ρυτιδες. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:40 Ασε που εχει παχυνει πλεον. Δες μαγουλα που εχει κανει. Σορρυ κιολας еще один пророк р... Νεοφερμένο μέλος Ο еще один пророк р... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 86 μηνύματα. Χθες στις 13:47 Ο еще один пророк р...: #72 Χθες στις 13:47 Αυτήν την κίτσου αφού είναι τόσο όμορφη θα την έβαζα να κάνει τον Θερσίτη .- Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:48 φτιάχτε μία βιογραφία του Δαρβίνου κ βάλτε έναν ουρακοτάγκο να τον κάνει [υπάρχει κ το infinite monkey theorem άλλωστε] ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.970 μηνύματα. Χθες στις 13:48 Ο ilias90 έγραψε: #73 Χθες στις 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Με προκαλείτε πάλι και δεν φταίω εγώ. Και όχι φυσικά, δεν την φτάνουν. Να μια χθεσινή με την κοριτσάρα μου Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:29 (Και πάλι αδικείται στην φωτό, είναι 100 φορές πιο γυναικάρα από κοντά) Click για ανάπτυξη... Συγκριτικά με αυτή τη Ζεντάγια η Κίτσου είναι η ομορφότερη γυναίκα που πάτησε το πόδι της στη γη, τι να λέμε τώρα. Σόρι, νόμιζα έλεγες τη μαύρη που θα παίξει την ωραία Ελένη. Αλλά κι αυτή τη Ζεντάγια την τρώει, σιγά τη γκόμενα που μας τα έχουν ζαλίσει. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. Χθες στις 13:53 Ο American Economist: #74 Χθες στις 13:53 Στο μόνο thread που δεν έχουμε συζητήσει αν είναι γκομενάρα ή όχι η Κίτσου είναι στον πόλεμο Ουκρανίας-Ρωσίας. Αν και όπως πάμε θα γίνει και εκεί σύντομα… Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.298 μηνύματα. Χθες στις 13:57 Ο Paragontas7000: #75 Χθες στις 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Συγκριτικά με αυτή τη Ζεντάγια η Κίτσου είναι η ομορφότερη γυναίκα που πάτησε το πόδι της στη γη, τι να λέμε τώρα. Σόρι, νόμιζα έλεγες τη μαύρη που θα παίξει την ωραία Ελένη. Αλλά κι αυτή τη Ζεντάγια την τρώει, σιγά τη γκόμενα που μας τα έχουν ζαλίσει. Click για ανάπτυξη... Δεν εμπαινες ζενταγια? Zoe Kravitz ? amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.161 μηνύματα. Χθες στις 13:59 Η amarelia έγραψε: #76 Χθες στις 13:59 Δε μ’αρέσει εμφανισιακά η Ζεντάγια αλλά είναι εξαιρετικά ταλαντούχα ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.970 μηνύματα. Χθες στις 14:00 Ο ilias90 έγραψε: #77 Χθες στις 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Δεν εμπαινες ζενταγια? Zoe Kravitz ? Click για ανάπτυξη... Ε ρε Παράγοντα, στον άντρα άλλο είναι το «έμπαινες» και άλλο το «μου αρέσει αυτή η γυναίκα». Ζεντάγια την είχα δει τότε που τη συγκρίνανε με το αστέρι τη Σουϊνι... Δεν τρολάρω, αλλά στον Δενδροπόταμο θα βρεις και 2-3 ομορφότερες από τη Ζεντάγια (το λέω γιατί έχει τέτοια χαρακτηρηστικά)... η άλλη είναι πολύ πιο ωραία που γράφεις. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.298 μηνύματα. Χθες στις 14:01 Ο Paragontas7000: #78 Χθες στις 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Ε ρε Παράγοντα, στον άντρα άλλο είναι το «έμπαινες» και άλλο το «μου αρέσει αυτή η γυναίκα». Ζεντάγια την είχα δει τότε που τη συγκρίνανε με το αστέρι τη Σουϊνι... Δεν τρολάρω, αλλά στον Δενδροπόταμο θα βρεις και 2-3 ομορφότερες από τη Ζεντάγια (το λέω γιατί έχει τέτοια χαρακτηρηστικά)... η άλλη είναι πολύ πιο ωραία που γράφεις. Click για ανάπτυξη... Σιγα τη σουινι μωρε. Οι μισες πορνοσταρ τετοια βυζια εχουν. Δες σοφια βεγκαρα. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Χθες στις 14:04 Η Εριφύλη έγραψε: #79 Χθες στις 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Εχεις καμια φωτογραφια να τη δουμε αβαφη? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:40 Σε ολες ειναι με μεικαπ παντως , πως να φανουν οι ρυτιδες. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:40 Ασε που εχει παχυνει πλεον. Δες μαγουλα που εχει κανει. Σορρυ κιολας Click για ανάπτυξη... Φυσικά κι έχω και μάλιστα πολλές, εγώ πάντα άβαφη την βλέπω. Επιπλέον, είναι πολύ αδύνατη πλέον κι όποιος δεν πιστεύει ας πάει στο θέατρο να την δει από κοντά. Και τέλος, κόψτε το με την Κιτσου. Κούρασε το όλο πράγμα. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.970 μηνύματα. Χθες στις 14:07 Ο ilias90 έγραψε: #80 Χθες στις 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και τέλος, κόψτε το με την Κιτσου. Κούρασε το όλο πράγμα. Click για ανάπτυξη... Προσκυνώ πραγματικά. Από τις κορυφαίες περσόνες που έχουν περάσει εδώ μέσα. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη Valder Συνεχείς προσωπικές επιθέσεις 22 Φεβρουαρίου 2026 Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Memetchi Εριφύλη giannhs2001 Entropy24 Scandal American Economist camil Dmzk Kate1914 AggelikiGr charmander iew Debugging_Daemon abyssiniancat Joji Sotiris 12 Monsieur Paragontas7000 Jack of Spades Sosstoss rafaela11 friesnchocolate taketrance еще один пророк р... vas 78 ROM32 GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Με προκαλείτε πάλι και δεν φταίω εγώ. Και όχι φυσικά, δεν την φτάνουν. Να μια χθεσινή με την κοριτσάρα μου Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:29 (Και πάλι αδικείται στην φωτό, είναι 100 φορές πιο γυναικάρα από κοντά) Click για ανάπτυξη... Με 100 κιλα μεικαπ και εγω γινομαι μουναρος
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Χθες στις 13:39 Η Εριφύλη έγραψε: #70 Χθες στις 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Με 100 κιλα μεικαπ και εγω γινομαι μουναρος Click για ανάπτυξη... Άβαφη είναι ακόμα πιο όμορφη Δεν έχει ίχνος ρυτίδας, μόνο τα πανέμορφα λακάκια της. anyway, μη με προκαλείτε με την Μαρία γιατί αυτά θα ακούτε Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.298 μηνύματα. Χθες στις 13:40 Ο Paragontas7000: #71 Χθες στις 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Άβαφη είναι ακόμα πιο όμορφη Δεν έχει ίχνος ρυτίδας, μόνο τα πανέμορφα λακάκια της. anyway, μη με προκαλείτε με την Μαρία γιατί αυτά θα ακούτε Click για ανάπτυξη... Εχεις καμια φωτογραφια να τη δουμε αβαφη? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:40 Σε ολες ειναι με μεικαπ παντως , πως να φανουν οι ρυτιδες. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:40 Ασε που εχει παχυνει πλεον. Δες μαγουλα που εχει κανει. Σορρυ κιολας еще один пророк р... Νεοφερμένο μέλος Ο еще один пророк р... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 86 μηνύματα. Χθες στις 13:47 Ο еще один пророк р...: #72 Χθες στις 13:47 Αυτήν την κίτσου αφού είναι τόσο όμορφη θα την έβαζα να κάνει τον Θερσίτη .- Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:48 φτιάχτε μία βιογραφία του Δαρβίνου κ βάλτε έναν ουρακοτάγκο να τον κάνει [υπάρχει κ το infinite monkey theorem άλλωστε] ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.970 μηνύματα. Χθες στις 13:48 Ο ilias90 έγραψε: #73 Χθες στις 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Με προκαλείτε πάλι και δεν φταίω εγώ. Και όχι φυσικά, δεν την φτάνουν. Να μια χθεσινή με την κοριτσάρα μου Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:29 (Και πάλι αδικείται στην φωτό, είναι 100 φορές πιο γυναικάρα από κοντά) Click για ανάπτυξη... Συγκριτικά με αυτή τη Ζεντάγια η Κίτσου είναι η ομορφότερη γυναίκα που πάτησε το πόδι της στη γη, τι να λέμε τώρα. Σόρι, νόμιζα έλεγες τη μαύρη που θα παίξει την ωραία Ελένη. Αλλά κι αυτή τη Ζεντάγια την τρώει, σιγά τη γκόμενα που μας τα έχουν ζαλίσει. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. Χθες στις 13:53 Ο American Economist: #74 Χθες στις 13:53 Στο μόνο thread που δεν έχουμε συζητήσει αν είναι γκομενάρα ή όχι η Κίτσου είναι στον πόλεμο Ουκρανίας-Ρωσίας. Αν και όπως πάμε θα γίνει και εκεί σύντομα… Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.298 μηνύματα. Χθες στις 13:57 Ο Paragontas7000: #75 Χθες στις 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Συγκριτικά με αυτή τη Ζεντάγια η Κίτσου είναι η ομορφότερη γυναίκα που πάτησε το πόδι της στη γη, τι να λέμε τώρα. Σόρι, νόμιζα έλεγες τη μαύρη που θα παίξει την ωραία Ελένη. Αλλά κι αυτή τη Ζεντάγια την τρώει, σιγά τη γκόμενα που μας τα έχουν ζαλίσει. Click για ανάπτυξη... Δεν εμπαινες ζενταγια? Zoe Kravitz ? amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.161 μηνύματα. Χθες στις 13:59 Η amarelia έγραψε: #76 Χθες στις 13:59 Δε μ’αρέσει εμφανισιακά η Ζεντάγια αλλά είναι εξαιρετικά ταλαντούχα ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.970 μηνύματα. Χθες στις 14:00 Ο ilias90 έγραψε: #77 Χθες στις 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Δεν εμπαινες ζενταγια? Zoe Kravitz ? Click για ανάπτυξη... Ε ρε Παράγοντα, στον άντρα άλλο είναι το «έμπαινες» και άλλο το «μου αρέσει αυτή η γυναίκα». Ζεντάγια την είχα δει τότε που τη συγκρίνανε με το αστέρι τη Σουϊνι... Δεν τρολάρω, αλλά στον Δενδροπόταμο θα βρεις και 2-3 ομορφότερες από τη Ζεντάγια (το λέω γιατί έχει τέτοια χαρακτηρηστικά)... η άλλη είναι πολύ πιο ωραία που γράφεις. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.298 μηνύματα. Χθες στις 14:01 Ο Paragontas7000: #78 Χθες στις 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Ε ρε Παράγοντα, στον άντρα άλλο είναι το «έμπαινες» και άλλο το «μου αρέσει αυτή η γυναίκα». Ζεντάγια την είχα δει τότε που τη συγκρίνανε με το αστέρι τη Σουϊνι... Δεν τρολάρω, αλλά στον Δενδροπόταμο θα βρεις και 2-3 ομορφότερες από τη Ζεντάγια (το λέω γιατί έχει τέτοια χαρακτηρηστικά)... η άλλη είναι πολύ πιο ωραία που γράφεις. Click για ανάπτυξη... Σιγα τη σουινι μωρε. Οι μισες πορνοσταρ τετοια βυζια εχουν. Δες σοφια βεγκαρα. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Χθες στις 14:04 Η Εριφύλη έγραψε: #79 Χθες στις 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Εχεις καμια φωτογραφια να τη δουμε αβαφη? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:40 Σε ολες ειναι με μεικαπ παντως , πως να φανουν οι ρυτιδες. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:40 Ασε που εχει παχυνει πλεον. Δες μαγουλα που εχει κανει. Σορρυ κιολας Click για ανάπτυξη... Φυσικά κι έχω και μάλιστα πολλές, εγώ πάντα άβαφη την βλέπω. Επιπλέον, είναι πολύ αδύνατη πλέον κι όποιος δεν πιστεύει ας πάει στο θέατρο να την δει από κοντά. Και τέλος, κόψτε το με την Κιτσου. Κούρασε το όλο πράγμα. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.970 μηνύματα. Χθες στις 14:07 Ο ilias90 έγραψε: #80 Χθες στις 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και τέλος, κόψτε το με την Κιτσου. Κούρασε το όλο πράγμα. Click για ανάπτυξη... Προσκυνώ πραγματικά. Από τις κορυφαίες περσόνες που έχουν περάσει εδώ μέσα. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη Valder Συνεχείς προσωπικές επιθέσεις 22 Φεβρουαρίου 2026 Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Memetchi Εριφύλη giannhs2001 Entropy24 Scandal American Economist camil Dmzk Kate1914 AggelikiGr charmander iew Debugging_Daemon abyssiniancat Joji Sotiris 12 Monsieur Paragontas7000 Jack of Spades Sosstoss rafaela11 friesnchocolate taketrance еще один пророк р... vas 78 ROM32 GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Με 100 κιλα μεικαπ και εγω γινομαι μουναρος Click για ανάπτυξη... Άβαφη είναι ακόμα πιο όμορφη Δεν έχει ίχνος ρυτίδας, μόνο τα πανέμορφα λακάκια της. anyway, μη με προκαλείτε με την Μαρία γιατί αυτά θα ακούτε
Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.298 μηνύματα. Χθες στις 13:40 Ο Paragontas7000: #71 Χθες στις 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Άβαφη είναι ακόμα πιο όμορφη Δεν έχει ίχνος ρυτίδας, μόνο τα πανέμορφα λακάκια της. anyway, μη με προκαλείτε με την Μαρία γιατί αυτά θα ακούτε Click για ανάπτυξη... Εχεις καμια φωτογραφια να τη δουμε αβαφη? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:40 Σε ολες ειναι με μεικαπ παντως , πως να φανουν οι ρυτιδες. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:40 Ασε που εχει παχυνει πλεον. Δες μαγουλα που εχει κανει. Σορρυ κιολας еще один пророк р... Νεοφερμένο μέλος Ο еще один пророк р... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 86 μηνύματα. Χθες στις 13:47 Ο еще один пророк р...: #72 Χθες στις 13:47 Αυτήν την κίτσου αφού είναι τόσο όμορφη θα την έβαζα να κάνει τον Θερσίτη .- Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:48 φτιάχτε μία βιογραφία του Δαρβίνου κ βάλτε έναν ουρακοτάγκο να τον κάνει [υπάρχει κ το infinite monkey theorem άλλωστε] ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.970 μηνύματα. Χθες στις 13:48 Ο ilias90 έγραψε: #73 Χθες στις 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Με προκαλείτε πάλι και δεν φταίω εγώ. Και όχι φυσικά, δεν την φτάνουν. Να μια χθεσινή με την κοριτσάρα μου Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:29 (Και πάλι αδικείται στην φωτό, είναι 100 φορές πιο γυναικάρα από κοντά) Click για ανάπτυξη... Συγκριτικά με αυτή τη Ζεντάγια η Κίτσου είναι η ομορφότερη γυναίκα που πάτησε το πόδι της στη γη, τι να λέμε τώρα. Σόρι, νόμιζα έλεγες τη μαύρη που θα παίξει την ωραία Ελένη. Αλλά κι αυτή τη Ζεντάγια την τρώει, σιγά τη γκόμενα που μας τα έχουν ζαλίσει. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. Χθες στις 13:53 Ο American Economist: #74 Χθες στις 13:53 Στο μόνο thread που δεν έχουμε συζητήσει αν είναι γκομενάρα ή όχι η Κίτσου είναι στον πόλεμο Ουκρανίας-Ρωσίας. Αν και όπως πάμε θα γίνει και εκεί σύντομα… Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.298 μηνύματα. Χθες στις 13:57 Ο Paragontas7000: #75 Χθες στις 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Συγκριτικά με αυτή τη Ζεντάγια η Κίτσου είναι η ομορφότερη γυναίκα που πάτησε το πόδι της στη γη, τι να λέμε τώρα. Σόρι, νόμιζα έλεγες τη μαύρη που θα παίξει την ωραία Ελένη. Αλλά κι αυτή τη Ζεντάγια την τρώει, σιγά τη γκόμενα που μας τα έχουν ζαλίσει. Click για ανάπτυξη... Δεν εμπαινες ζενταγια? Zoe Kravitz ? amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.161 μηνύματα. Χθες στις 13:59 Η amarelia έγραψε: #76 Χθες στις 13:59 Δε μ’αρέσει εμφανισιακά η Ζεντάγια αλλά είναι εξαιρετικά ταλαντούχα ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.970 μηνύματα. Χθες στις 14:00 Ο ilias90 έγραψε: #77 Χθες στις 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Δεν εμπαινες ζενταγια? Zoe Kravitz ? Click για ανάπτυξη... Ε ρε Παράγοντα, στον άντρα άλλο είναι το «έμπαινες» και άλλο το «μου αρέσει αυτή η γυναίκα». Ζεντάγια την είχα δει τότε που τη συγκρίνανε με το αστέρι τη Σουϊνι... Δεν τρολάρω, αλλά στον Δενδροπόταμο θα βρεις και 2-3 ομορφότερες από τη Ζεντάγια (το λέω γιατί έχει τέτοια χαρακτηρηστικά)... η άλλη είναι πολύ πιο ωραία που γράφεις. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.298 μηνύματα. Χθες στις 14:01 Ο Paragontas7000: #78 Χθες στις 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Ε ρε Παράγοντα, στον άντρα άλλο είναι το «έμπαινες» και άλλο το «μου αρέσει αυτή η γυναίκα». Ζεντάγια την είχα δει τότε που τη συγκρίνανε με το αστέρι τη Σουϊνι... Δεν τρολάρω, αλλά στον Δενδροπόταμο θα βρεις και 2-3 ομορφότερες από τη Ζεντάγια (το λέω γιατί έχει τέτοια χαρακτηρηστικά)... η άλλη είναι πολύ πιο ωραία που γράφεις. Click για ανάπτυξη... Σιγα τη σουινι μωρε. Οι μισες πορνοσταρ τετοια βυζια εχουν. Δες σοφια βεγκαρα. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Χθες στις 14:04 Η Εριφύλη έγραψε: #79 Χθες στις 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Εχεις καμια φωτογραφια να τη δουμε αβαφη? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:40 Σε ολες ειναι με μεικαπ παντως , πως να φανουν οι ρυτιδες. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:40 Ασε που εχει παχυνει πλεον. Δες μαγουλα που εχει κανει. Σορρυ κιολας Click για ανάπτυξη... Φυσικά κι έχω και μάλιστα πολλές, εγώ πάντα άβαφη την βλέπω. Επιπλέον, είναι πολύ αδύνατη πλέον κι όποιος δεν πιστεύει ας πάει στο θέατρο να την δει από κοντά. Και τέλος, κόψτε το με την Κιτσου. Κούρασε το όλο πράγμα. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.970 μηνύματα. Χθες στις 14:07 Ο ilias90 έγραψε: #80 Χθες στις 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και τέλος, κόψτε το με την Κιτσου. Κούρασε το όλο πράγμα. Click για ανάπτυξη... Προσκυνώ πραγματικά. Από τις κορυφαίες περσόνες που έχουν περάσει εδώ μέσα. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη Valder Συνεχείς προσωπικές επιθέσεις 22 Φεβρουαρίου 2026 Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Memetchi Εριφύλη giannhs2001 Entropy24 Scandal American Economist camil Dmzk Kate1914 AggelikiGr charmander iew Debugging_Daemon abyssiniancat Joji Sotiris 12 Monsieur Paragontas7000 Jack of Spades Sosstoss rafaela11 friesnchocolate taketrance еще один пророк р... vas 78 ROM32 GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Άβαφη είναι ακόμα πιο όμορφη Δεν έχει ίχνος ρυτίδας, μόνο τα πανέμορφα λακάκια της. anyway, μη με προκαλείτε με την Μαρία γιατί αυτά θα ακούτε Click για ανάπτυξη... Εχεις καμια φωτογραφια να τη δουμε αβαφη? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:40 Σε ολες ειναι με μεικαπ παντως , πως να φανουν οι ρυτιδες. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:40 Ασε που εχει παχυνει πλεον. Δες μαγουλα που εχει κανει. Σορρυ κιολας
еще один пророк р... Νεοφερμένο μέλος Ο еще один пророк р... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 86 μηνύματα. Χθες στις 13:47 Ο еще один пророк р...: #72 Χθες στις 13:47 Αυτήν την κίτσου αφού είναι τόσο όμορφη θα την έβαζα να κάνει τον Θερσίτη .- Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:48 φτιάχτε μία βιογραφία του Δαρβίνου κ βάλτε έναν ουρακοτάγκο να τον κάνει [υπάρχει κ το infinite monkey theorem άλλωστε] ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.970 μηνύματα. Χθες στις 13:48 Ο ilias90 έγραψε: #73 Χθες στις 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Με προκαλείτε πάλι και δεν φταίω εγώ. Και όχι φυσικά, δεν την φτάνουν. Να μια χθεσινή με την κοριτσάρα μου Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:29 (Και πάλι αδικείται στην φωτό, είναι 100 φορές πιο γυναικάρα από κοντά) Click για ανάπτυξη... Συγκριτικά με αυτή τη Ζεντάγια η Κίτσου είναι η ομορφότερη γυναίκα που πάτησε το πόδι της στη γη, τι να λέμε τώρα. Σόρι, νόμιζα έλεγες τη μαύρη που θα παίξει την ωραία Ελένη. Αλλά κι αυτή τη Ζεντάγια την τρώει, σιγά τη γκόμενα που μας τα έχουν ζαλίσει. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. Χθες στις 13:53 Ο American Economist: #74 Χθες στις 13:53 Στο μόνο thread που δεν έχουμε συζητήσει αν είναι γκομενάρα ή όχι η Κίτσου είναι στον πόλεμο Ουκρανίας-Ρωσίας. Αν και όπως πάμε θα γίνει και εκεί σύντομα… Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.298 μηνύματα. Χθες στις 13:57 Ο Paragontas7000: #75 Χθες στις 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Συγκριτικά με αυτή τη Ζεντάγια η Κίτσου είναι η ομορφότερη γυναίκα που πάτησε το πόδι της στη γη, τι να λέμε τώρα. Σόρι, νόμιζα έλεγες τη μαύρη που θα παίξει την ωραία Ελένη. Αλλά κι αυτή τη Ζεντάγια την τρώει, σιγά τη γκόμενα που μας τα έχουν ζαλίσει. Click για ανάπτυξη... Δεν εμπαινες ζενταγια? Zoe Kravitz ? amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.161 μηνύματα. Χθες στις 13:59 Η amarelia έγραψε: #76 Χθες στις 13:59 Δε μ’αρέσει εμφανισιακά η Ζεντάγια αλλά είναι εξαιρετικά ταλαντούχα ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.970 μηνύματα. Χθες στις 14:00 Ο ilias90 έγραψε: #77 Χθες στις 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Δεν εμπαινες ζενταγια? Zoe Kravitz ? Click για ανάπτυξη... Ε ρε Παράγοντα, στον άντρα άλλο είναι το «έμπαινες» και άλλο το «μου αρέσει αυτή η γυναίκα». Ζεντάγια την είχα δει τότε που τη συγκρίνανε με το αστέρι τη Σουϊνι... Δεν τρολάρω, αλλά στον Δενδροπόταμο θα βρεις και 2-3 ομορφότερες από τη Ζεντάγια (το λέω γιατί έχει τέτοια χαρακτηρηστικά)... η άλλη είναι πολύ πιο ωραία που γράφεις. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.298 μηνύματα. Χθες στις 14:01 Ο Paragontas7000: #78 Χθες στις 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Ε ρε Παράγοντα, στον άντρα άλλο είναι το «έμπαινες» και άλλο το «μου αρέσει αυτή η γυναίκα». Ζεντάγια την είχα δει τότε που τη συγκρίνανε με το αστέρι τη Σουϊνι... Δεν τρολάρω, αλλά στον Δενδροπόταμο θα βρεις και 2-3 ομορφότερες από τη Ζεντάγια (το λέω γιατί έχει τέτοια χαρακτηρηστικά)... η άλλη είναι πολύ πιο ωραία που γράφεις. Click για ανάπτυξη... Σιγα τη σουινι μωρε. Οι μισες πορνοσταρ τετοια βυζια εχουν. Δες σοφια βεγκαρα. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Χθες στις 14:04 Η Εριφύλη έγραψε: #79 Χθες στις 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Εχεις καμια φωτογραφια να τη δουμε αβαφη? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:40 Σε ολες ειναι με μεικαπ παντως , πως να φανουν οι ρυτιδες. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:40 Ασε που εχει παχυνει πλεον. Δες μαγουλα που εχει κανει. Σορρυ κιολας Click για ανάπτυξη... Φυσικά κι έχω και μάλιστα πολλές, εγώ πάντα άβαφη την βλέπω. Επιπλέον, είναι πολύ αδύνατη πλέον κι όποιος δεν πιστεύει ας πάει στο θέατρο να την δει από κοντά. Και τέλος, κόψτε το με την Κιτσου. Κούρασε το όλο πράγμα. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.970 μηνύματα. Χθες στις 14:07 Ο ilias90 έγραψε: #80 Χθες στις 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και τέλος, κόψτε το με την Κιτσου. Κούρασε το όλο πράγμα. Click για ανάπτυξη... Προσκυνώ πραγματικά. Από τις κορυφαίες περσόνες που έχουν περάσει εδώ μέσα. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη Valder Συνεχείς προσωπικές επιθέσεις 22 Φεβρουαρίου 2026 Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Memetchi Εριφύλη giannhs2001 Entropy24 Scandal American Economist camil Dmzk Kate1914 AggelikiGr charmander iew Debugging_Daemon abyssiniancat Joji Sotiris 12 Monsieur Paragontas7000 Jack of Spades Sosstoss rafaela11 friesnchocolate taketrance еще один пророк р... vas 78 ROM32 GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτήν την κίτσου αφού είναι τόσο όμορφη θα την έβαζα να κάνει τον Θερσίτη .- Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:48 φτιάχτε μία βιογραφία του Δαρβίνου κ βάλτε έναν ουρακοτάγκο να τον κάνει [υπάρχει κ το infinite monkey theorem άλλωστε]
ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.970 μηνύματα. Χθες στις 13:48 Ο ilias90 έγραψε: #73 Χθες στις 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Με προκαλείτε πάλι και δεν φταίω εγώ. Και όχι φυσικά, δεν την φτάνουν. Να μια χθεσινή με την κοριτσάρα μου Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:29 (Και πάλι αδικείται στην φωτό, είναι 100 φορές πιο γυναικάρα από κοντά) Click για ανάπτυξη... Συγκριτικά με αυτή τη Ζεντάγια η Κίτσου είναι η ομορφότερη γυναίκα που πάτησε το πόδι της στη γη, τι να λέμε τώρα. Σόρι, νόμιζα έλεγες τη μαύρη που θα παίξει την ωραία Ελένη. Αλλά κι αυτή τη Ζεντάγια την τρώει, σιγά τη γκόμενα που μας τα έχουν ζαλίσει. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. Χθες στις 13:53 Ο American Economist: #74 Χθες στις 13:53 Στο μόνο thread που δεν έχουμε συζητήσει αν είναι γκομενάρα ή όχι η Κίτσου είναι στον πόλεμο Ουκρανίας-Ρωσίας. Αν και όπως πάμε θα γίνει και εκεί σύντομα… Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.298 μηνύματα. Χθες στις 13:57 Ο Paragontas7000: #75 Χθες στις 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Συγκριτικά με αυτή τη Ζεντάγια η Κίτσου είναι η ομορφότερη γυναίκα που πάτησε το πόδι της στη γη, τι να λέμε τώρα. Σόρι, νόμιζα έλεγες τη μαύρη που θα παίξει την ωραία Ελένη. Αλλά κι αυτή τη Ζεντάγια την τρώει, σιγά τη γκόμενα που μας τα έχουν ζαλίσει. Click για ανάπτυξη... Δεν εμπαινες ζενταγια? Zoe Kravitz ? amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.161 μηνύματα. Χθες στις 13:59 Η amarelia έγραψε: #76 Χθες στις 13:59 Δε μ’αρέσει εμφανισιακά η Ζεντάγια αλλά είναι εξαιρετικά ταλαντούχα ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.970 μηνύματα. Χθες στις 14:00 Ο ilias90 έγραψε: #77 Χθες στις 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Δεν εμπαινες ζενταγια? Zoe Kravitz ? Click για ανάπτυξη... Ε ρε Παράγοντα, στον άντρα άλλο είναι το «έμπαινες» και άλλο το «μου αρέσει αυτή η γυναίκα». Ζεντάγια την είχα δει τότε που τη συγκρίνανε με το αστέρι τη Σουϊνι... Δεν τρολάρω, αλλά στον Δενδροπόταμο θα βρεις και 2-3 ομορφότερες από τη Ζεντάγια (το λέω γιατί έχει τέτοια χαρακτηρηστικά)... η άλλη είναι πολύ πιο ωραία που γράφεις. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.298 μηνύματα. Χθες στις 14:01 Ο Paragontas7000: #78 Χθες στις 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Ε ρε Παράγοντα, στον άντρα άλλο είναι το «έμπαινες» και άλλο το «μου αρέσει αυτή η γυναίκα». Ζεντάγια την είχα δει τότε που τη συγκρίνανε με το αστέρι τη Σουϊνι... Δεν τρολάρω, αλλά στον Δενδροπόταμο θα βρεις και 2-3 ομορφότερες από τη Ζεντάγια (το λέω γιατί έχει τέτοια χαρακτηρηστικά)... η άλλη είναι πολύ πιο ωραία που γράφεις. Click για ανάπτυξη... Σιγα τη σουινι μωρε. Οι μισες πορνοσταρ τετοια βυζια εχουν. Δες σοφια βεγκαρα. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Χθες στις 14:04 Η Εριφύλη έγραψε: #79 Χθες στις 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Εχεις καμια φωτογραφια να τη δουμε αβαφη? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:40 Σε ολες ειναι με μεικαπ παντως , πως να φανουν οι ρυτιδες. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:40 Ασε που εχει παχυνει πλεον. Δες μαγουλα που εχει κανει. Σορρυ κιολας Click για ανάπτυξη... Φυσικά κι έχω και μάλιστα πολλές, εγώ πάντα άβαφη την βλέπω. Επιπλέον, είναι πολύ αδύνατη πλέον κι όποιος δεν πιστεύει ας πάει στο θέατρο να την δει από κοντά. Και τέλος, κόψτε το με την Κιτσου. Κούρασε το όλο πράγμα. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.970 μηνύματα. Χθες στις 14:07 Ο ilias90 έγραψε: #80 Χθες στις 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και τέλος, κόψτε το με την Κιτσου. Κούρασε το όλο πράγμα. Click για ανάπτυξη... Προσκυνώ πραγματικά. Από τις κορυφαίες περσόνες που έχουν περάσει εδώ μέσα. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη Valder Συνεχείς προσωπικές επιθέσεις 22 Φεβρουαρίου 2026 Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Memetchi Εριφύλη giannhs2001 Entropy24 Scandal American Economist camil Dmzk Kate1914 AggelikiGr charmander iew Debugging_Daemon abyssiniancat Joji Sotiris 12 Monsieur Paragontas7000 Jack of Spades Sosstoss rafaela11 friesnchocolate taketrance еще один пророк р... vas 78 ROM32 GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Με προκαλείτε πάλι και δεν φταίω εγώ. Και όχι φυσικά, δεν την φτάνουν. Να μια χθεσινή με την κοριτσάρα μου Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:29 (Και πάλι αδικείται στην φωτό, είναι 100 φορές πιο γυναικάρα από κοντά) Click για ανάπτυξη... Συγκριτικά με αυτή τη Ζεντάγια η Κίτσου είναι η ομορφότερη γυναίκα που πάτησε το πόδι της στη γη, τι να λέμε τώρα. Σόρι, νόμιζα έλεγες τη μαύρη που θα παίξει την ωραία Ελένη. Αλλά κι αυτή τη Ζεντάγια την τρώει, σιγά τη γκόμενα που μας τα έχουν ζαλίσει.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.026 μηνύματα. Χθες στις 13:53 Ο American Economist: #74 Χθες στις 13:53 Στο μόνο thread που δεν έχουμε συζητήσει αν είναι γκομενάρα ή όχι η Κίτσου είναι στον πόλεμο Ουκρανίας-Ρωσίας. Αν και όπως πάμε θα γίνει και εκεί σύντομα… Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.298 μηνύματα. Χθες στις 13:57 Ο Paragontas7000: #75 Χθες στις 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Συγκριτικά με αυτή τη Ζεντάγια η Κίτσου είναι η ομορφότερη γυναίκα που πάτησε το πόδι της στη γη, τι να λέμε τώρα. Σόρι, νόμιζα έλεγες τη μαύρη που θα παίξει την ωραία Ελένη. Αλλά κι αυτή τη Ζεντάγια την τρώει, σιγά τη γκόμενα που μας τα έχουν ζαλίσει. Click για ανάπτυξη... Δεν εμπαινες ζενταγια? Zoe Kravitz ? amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.161 μηνύματα. Χθες στις 13:59 Η amarelia έγραψε: #76 Χθες στις 13:59 Δε μ’αρέσει εμφανισιακά η Ζεντάγια αλλά είναι εξαιρετικά ταλαντούχα ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.970 μηνύματα. Χθες στις 14:00 Ο ilias90 έγραψε: #77 Χθες στις 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Δεν εμπαινες ζενταγια? Zoe Kravitz ? Click για ανάπτυξη... Ε ρε Παράγοντα, στον άντρα άλλο είναι το «έμπαινες» και άλλο το «μου αρέσει αυτή η γυναίκα». Ζεντάγια την είχα δει τότε που τη συγκρίνανε με το αστέρι τη Σουϊνι... Δεν τρολάρω, αλλά στον Δενδροπόταμο θα βρεις και 2-3 ομορφότερες από τη Ζεντάγια (το λέω γιατί έχει τέτοια χαρακτηρηστικά)... η άλλη είναι πολύ πιο ωραία που γράφεις. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.298 μηνύματα. Χθες στις 14:01 Ο Paragontas7000: #78 Χθες στις 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Ε ρε Παράγοντα, στον άντρα άλλο είναι το «έμπαινες» και άλλο το «μου αρέσει αυτή η γυναίκα». Ζεντάγια την είχα δει τότε που τη συγκρίνανε με το αστέρι τη Σουϊνι... Δεν τρολάρω, αλλά στον Δενδροπόταμο θα βρεις και 2-3 ομορφότερες από τη Ζεντάγια (το λέω γιατί έχει τέτοια χαρακτηρηστικά)... η άλλη είναι πολύ πιο ωραία που γράφεις. Click για ανάπτυξη... Σιγα τη σουινι μωρε. Οι μισες πορνοσταρ τετοια βυζια εχουν. Δες σοφια βεγκαρα. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Χθες στις 14:04 Η Εριφύλη έγραψε: #79 Χθες στις 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Εχεις καμια φωτογραφια να τη δουμε αβαφη? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:40 Σε ολες ειναι με μεικαπ παντως , πως να φανουν οι ρυτιδες. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:40 Ασε που εχει παχυνει πλεον. Δες μαγουλα που εχει κανει. Σορρυ κιολας Click για ανάπτυξη... Φυσικά κι έχω και μάλιστα πολλές, εγώ πάντα άβαφη την βλέπω. Επιπλέον, είναι πολύ αδύνατη πλέον κι όποιος δεν πιστεύει ας πάει στο θέατρο να την δει από κοντά. Και τέλος, κόψτε το με την Κιτσου. Κούρασε το όλο πράγμα. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.970 μηνύματα. Χθες στις 14:07 Ο ilias90 έγραψε: #80 Χθες στις 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και τέλος, κόψτε το με την Κιτσου. Κούρασε το όλο πράγμα. Click για ανάπτυξη... Προσκυνώ πραγματικά. Από τις κορυφαίες περσόνες που έχουν περάσει εδώ μέσα. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη Valder Συνεχείς προσωπικές επιθέσεις 22 Φεβρουαρίου 2026 Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Memetchi Εριφύλη giannhs2001 Entropy24 Scandal American Economist camil Dmzk Kate1914 AggelikiGr charmander iew Debugging_Daemon abyssiniancat Joji Sotiris 12 Monsieur Paragontas7000 Jack of Spades Sosstoss rafaela11 friesnchocolate taketrance еще один пророк р... vas 78 ROM32 GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Στο μόνο thread που δεν έχουμε συζητήσει αν είναι γκομενάρα ή όχι η Κίτσου είναι στον πόλεμο Ουκρανίας-Ρωσίας. Αν και όπως πάμε θα γίνει και εκεί σύντομα…
Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.298 μηνύματα. Χθες στις 13:57 Ο Paragontas7000: #75 Χθες στις 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Συγκριτικά με αυτή τη Ζεντάγια η Κίτσου είναι η ομορφότερη γυναίκα που πάτησε το πόδι της στη γη, τι να λέμε τώρα. Σόρι, νόμιζα έλεγες τη μαύρη που θα παίξει την ωραία Ελένη. Αλλά κι αυτή τη Ζεντάγια την τρώει, σιγά τη γκόμενα που μας τα έχουν ζαλίσει. Click για ανάπτυξη... Δεν εμπαινες ζενταγια? Zoe Kravitz ? amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.161 μηνύματα. Χθες στις 13:59 Η amarelia έγραψε: #76 Χθες στις 13:59 Δε μ’αρέσει εμφανισιακά η Ζεντάγια αλλά είναι εξαιρετικά ταλαντούχα ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.970 μηνύματα. Χθες στις 14:00 Ο ilias90 έγραψε: #77 Χθες στις 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Δεν εμπαινες ζενταγια? Zoe Kravitz ? Click για ανάπτυξη... Ε ρε Παράγοντα, στον άντρα άλλο είναι το «έμπαινες» και άλλο το «μου αρέσει αυτή η γυναίκα». Ζεντάγια την είχα δει τότε που τη συγκρίνανε με το αστέρι τη Σουϊνι... Δεν τρολάρω, αλλά στον Δενδροπόταμο θα βρεις και 2-3 ομορφότερες από τη Ζεντάγια (το λέω γιατί έχει τέτοια χαρακτηρηστικά)... η άλλη είναι πολύ πιο ωραία που γράφεις. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.298 μηνύματα. Χθες στις 14:01 Ο Paragontas7000: #78 Χθες στις 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Ε ρε Παράγοντα, στον άντρα άλλο είναι το «έμπαινες» και άλλο το «μου αρέσει αυτή η γυναίκα». Ζεντάγια την είχα δει τότε που τη συγκρίνανε με το αστέρι τη Σουϊνι... Δεν τρολάρω, αλλά στον Δενδροπόταμο θα βρεις και 2-3 ομορφότερες από τη Ζεντάγια (το λέω γιατί έχει τέτοια χαρακτηρηστικά)... η άλλη είναι πολύ πιο ωραία που γράφεις. Click για ανάπτυξη... Σιγα τη σουινι μωρε. Οι μισες πορνοσταρ τετοια βυζια εχουν. Δες σοφια βεγκαρα. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Χθες στις 14:04 Η Εριφύλη έγραψε: #79 Χθες στις 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Εχεις καμια φωτογραφια να τη δουμε αβαφη? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:40 Σε ολες ειναι με μεικαπ παντως , πως να φανουν οι ρυτιδες. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:40 Ασε που εχει παχυνει πλεον. Δες μαγουλα που εχει κανει. Σορρυ κιολας Click για ανάπτυξη... Φυσικά κι έχω και μάλιστα πολλές, εγώ πάντα άβαφη την βλέπω. Επιπλέον, είναι πολύ αδύνατη πλέον κι όποιος δεν πιστεύει ας πάει στο θέατρο να την δει από κοντά. Και τέλος, κόψτε το με την Κιτσου. Κούρασε το όλο πράγμα. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.970 μηνύματα. Χθες στις 14:07 Ο ilias90 έγραψε: #80 Χθες στις 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και τέλος, κόψτε το με την Κιτσου. Κούρασε το όλο πράγμα. Click για ανάπτυξη... Προσκυνώ πραγματικά. Από τις κορυφαίες περσόνες που έχουν περάσει εδώ μέσα. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη Valder Συνεχείς προσωπικές επιθέσεις 22 Φεβρουαρίου 2026 Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Memetchi Εριφύλη giannhs2001 Entropy24 Scandal American Economist camil Dmzk Kate1914 AggelikiGr charmander iew Debugging_Daemon abyssiniancat Joji Sotiris 12 Monsieur Paragontas7000 Jack of Spades Sosstoss rafaela11 friesnchocolate taketrance еще один пророк р... vas 78 ROM32 GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Συγκριτικά με αυτή τη Ζεντάγια η Κίτσου είναι η ομορφότερη γυναίκα που πάτησε το πόδι της στη γη, τι να λέμε τώρα. Σόρι, νόμιζα έλεγες τη μαύρη που θα παίξει την ωραία Ελένη. Αλλά κι αυτή τη Ζεντάγια την τρώει, σιγά τη γκόμενα που μας τα έχουν ζαλίσει. Click για ανάπτυξη... Δεν εμπαινες ζενταγια? Zoe Kravitz ?
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.161 μηνύματα. Χθες στις 13:59 Η amarelia έγραψε: #76 Χθες στις 13:59 Δε μ’αρέσει εμφανισιακά η Ζεντάγια αλλά είναι εξαιρετικά ταλαντούχα ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.970 μηνύματα. Χθες στις 14:00 Ο ilias90 έγραψε: #77 Χθες στις 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Δεν εμπαινες ζενταγια? Zoe Kravitz ? Click για ανάπτυξη... Ε ρε Παράγοντα, στον άντρα άλλο είναι το «έμπαινες» και άλλο το «μου αρέσει αυτή η γυναίκα». Ζεντάγια την είχα δει τότε που τη συγκρίνανε με το αστέρι τη Σουϊνι... Δεν τρολάρω, αλλά στον Δενδροπόταμο θα βρεις και 2-3 ομορφότερες από τη Ζεντάγια (το λέω γιατί έχει τέτοια χαρακτηρηστικά)... η άλλη είναι πολύ πιο ωραία που γράφεις. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.298 μηνύματα. Χθες στις 14:01 Ο Paragontas7000: #78 Χθες στις 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Ε ρε Παράγοντα, στον άντρα άλλο είναι το «έμπαινες» και άλλο το «μου αρέσει αυτή η γυναίκα». Ζεντάγια την είχα δει τότε που τη συγκρίνανε με το αστέρι τη Σουϊνι... Δεν τρολάρω, αλλά στον Δενδροπόταμο θα βρεις και 2-3 ομορφότερες από τη Ζεντάγια (το λέω γιατί έχει τέτοια χαρακτηρηστικά)... η άλλη είναι πολύ πιο ωραία που γράφεις. Click για ανάπτυξη... Σιγα τη σουινι μωρε. Οι μισες πορνοσταρ τετοια βυζια εχουν. Δες σοφια βεγκαρα. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Χθες στις 14:04 Η Εριφύλη έγραψε: #79 Χθες στις 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Εχεις καμια φωτογραφια να τη δουμε αβαφη? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:40 Σε ολες ειναι με μεικαπ παντως , πως να φανουν οι ρυτιδες. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:40 Ασε που εχει παχυνει πλεον. Δες μαγουλα που εχει κανει. Σορρυ κιολας Click για ανάπτυξη... Φυσικά κι έχω και μάλιστα πολλές, εγώ πάντα άβαφη την βλέπω. Επιπλέον, είναι πολύ αδύνατη πλέον κι όποιος δεν πιστεύει ας πάει στο θέατρο να την δει από κοντά. Και τέλος, κόψτε το με την Κιτσου. Κούρασε το όλο πράγμα. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.970 μηνύματα. Χθες στις 14:07 Ο ilias90 έγραψε: #80 Χθες στις 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και τέλος, κόψτε το με την Κιτσου. Κούρασε το όλο πράγμα. Click για ανάπτυξη... Προσκυνώ πραγματικά. Από τις κορυφαίες περσόνες που έχουν περάσει εδώ μέσα. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη Valder Συνεχείς προσωπικές επιθέσεις 22 Φεβρουαρίου 2026 Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Memetchi Εριφύλη giannhs2001 Entropy24 Scandal American Economist camil Dmzk Kate1914 AggelikiGr charmander iew Debugging_Daemon abyssiniancat Joji Sotiris 12 Monsieur Paragontas7000 Jack of Spades Sosstoss rafaela11 friesnchocolate taketrance еще один пророк р... vas 78 ROM32 GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.970 μηνύματα. Χθες στις 14:00 Ο ilias90 έγραψε: #77 Χθες στις 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Δεν εμπαινες ζενταγια? Zoe Kravitz ? Click για ανάπτυξη... Ε ρε Παράγοντα, στον άντρα άλλο είναι το «έμπαινες» και άλλο το «μου αρέσει αυτή η γυναίκα». Ζεντάγια την είχα δει τότε που τη συγκρίνανε με το αστέρι τη Σουϊνι... Δεν τρολάρω, αλλά στον Δενδροπόταμο θα βρεις και 2-3 ομορφότερες από τη Ζεντάγια (το λέω γιατί έχει τέτοια χαρακτηρηστικά)... η άλλη είναι πολύ πιο ωραία που γράφεις. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.298 μηνύματα. Χθες στις 14:01 Ο Paragontas7000: #78 Χθες στις 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Ε ρε Παράγοντα, στον άντρα άλλο είναι το «έμπαινες» και άλλο το «μου αρέσει αυτή η γυναίκα». Ζεντάγια την είχα δει τότε που τη συγκρίνανε με το αστέρι τη Σουϊνι... Δεν τρολάρω, αλλά στον Δενδροπόταμο θα βρεις και 2-3 ομορφότερες από τη Ζεντάγια (το λέω γιατί έχει τέτοια χαρακτηρηστικά)... η άλλη είναι πολύ πιο ωραία που γράφεις. Click για ανάπτυξη... Σιγα τη σουινι μωρε. Οι μισες πορνοσταρ τετοια βυζια εχουν. Δες σοφια βεγκαρα. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Χθες στις 14:04 Η Εριφύλη έγραψε: #79 Χθες στις 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Εχεις καμια φωτογραφια να τη δουμε αβαφη? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:40 Σε ολες ειναι με μεικαπ παντως , πως να φανουν οι ρυτιδες. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:40 Ασε που εχει παχυνει πλεον. Δες μαγουλα που εχει κανει. Σορρυ κιολας Click για ανάπτυξη... Φυσικά κι έχω και μάλιστα πολλές, εγώ πάντα άβαφη την βλέπω. Επιπλέον, είναι πολύ αδύνατη πλέον κι όποιος δεν πιστεύει ας πάει στο θέατρο να την δει από κοντά. Και τέλος, κόψτε το με την Κιτσου. Κούρασε το όλο πράγμα. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.970 μηνύματα. Χθες στις 14:07 Ο ilias90 έγραψε: #80 Χθες στις 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και τέλος, κόψτε το με την Κιτσου. Κούρασε το όλο πράγμα. Click για ανάπτυξη... Προσκυνώ πραγματικά. Από τις κορυφαίες περσόνες που έχουν περάσει εδώ μέσα. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη Valder Συνεχείς προσωπικές επιθέσεις 22 Φεβρουαρίου 2026 Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Memetchi Εριφύλη giannhs2001 Entropy24 Scandal American Economist camil Dmzk Kate1914 AggelikiGr charmander iew Debugging_Daemon abyssiniancat Joji Sotiris 12 Monsieur Paragontas7000 Jack of Spades Sosstoss rafaela11 friesnchocolate taketrance еще один пророк р... vas 78 ROM32 GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Δεν εμπαινες ζενταγια? Zoe Kravitz ? Click για ανάπτυξη... Ε ρε Παράγοντα, στον άντρα άλλο είναι το «έμπαινες» και άλλο το «μου αρέσει αυτή η γυναίκα». Ζεντάγια την είχα δει τότε που τη συγκρίνανε με το αστέρι τη Σουϊνι... Δεν τρολάρω, αλλά στον Δενδροπόταμο θα βρεις και 2-3 ομορφότερες από τη Ζεντάγια (το λέω γιατί έχει τέτοια χαρακτηρηστικά)... η άλλη είναι πολύ πιο ωραία που γράφεις.
Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.298 μηνύματα. Χθες στις 14:01 Ο Paragontas7000: #78 Χθες στις 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Ε ρε Παράγοντα, στον άντρα άλλο είναι το «έμπαινες» και άλλο το «μου αρέσει αυτή η γυναίκα». Ζεντάγια την είχα δει τότε που τη συγκρίνανε με το αστέρι τη Σουϊνι... Δεν τρολάρω, αλλά στον Δενδροπόταμο θα βρεις και 2-3 ομορφότερες από τη Ζεντάγια (το λέω γιατί έχει τέτοια χαρακτηρηστικά)... η άλλη είναι πολύ πιο ωραία που γράφεις. Click για ανάπτυξη... Σιγα τη σουινι μωρε. Οι μισες πορνοσταρ τετοια βυζια εχουν. Δες σοφια βεγκαρα. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Χθες στις 14:04 Η Εριφύλη έγραψε: #79 Χθες στις 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Εχεις καμια φωτογραφια να τη δουμε αβαφη? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:40 Σε ολες ειναι με μεικαπ παντως , πως να φανουν οι ρυτιδες. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:40 Ασε που εχει παχυνει πλεον. Δες μαγουλα που εχει κανει. Σορρυ κιολας Click για ανάπτυξη... Φυσικά κι έχω και μάλιστα πολλές, εγώ πάντα άβαφη την βλέπω. Επιπλέον, είναι πολύ αδύνατη πλέον κι όποιος δεν πιστεύει ας πάει στο θέατρο να την δει από κοντά. Και τέλος, κόψτε το με την Κιτσου. Κούρασε το όλο πράγμα. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.970 μηνύματα. Χθες στις 14:07 Ο ilias90 έγραψε: #80 Χθες στις 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και τέλος, κόψτε το με την Κιτσου. Κούρασε το όλο πράγμα. Click για ανάπτυξη... Προσκυνώ πραγματικά. Από τις κορυφαίες περσόνες που έχουν περάσει εδώ μέσα. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Τα ακόλουθα μέλη έχουν αποκλειστεί από τη συζήτηση: Χρήστης Αιτιολογία Λήξη Valder Συνεχείς προσωπικές επιθέσεις 22 Φεβρουαρίου 2026 Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Memetchi Εριφύλη giannhs2001 Entropy24 Scandal American Economist camil Dmzk Kate1914 AggelikiGr charmander iew Debugging_Daemon abyssiniancat Joji Sotiris 12 Monsieur Paragontas7000 Jack of Spades Sosstoss rafaela11 friesnchocolate taketrance еще один пророк р... vas 78 ROM32 GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Ε ρε Παράγοντα, στον άντρα άλλο είναι το «έμπαινες» και άλλο το «μου αρέσει αυτή η γυναίκα». Ζεντάγια την είχα δει τότε που τη συγκρίνανε με το αστέρι τη Σουϊνι... Δεν τρολάρω, αλλά στον Δενδροπόταμο θα βρεις και 2-3 ομορφότερες από τη Ζεντάγια (το λέω γιατί έχει τέτοια χαρακτηρηστικά)... η άλλη είναι πολύ πιο ωραία που γράφεις. Click για ανάπτυξη... Σιγα τη σουινι μωρε. Οι μισες πορνοσταρ τετοια βυζια εχουν. Δες σοφια βεγκαρα.
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.495 μηνύματα. Χθες στις 14:04 Η Εριφύλη έγραψε: #79 Χθες στις 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Εχεις καμια φωτογραφια να τη δουμε αβαφη? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:40 Σε ολες ειναι με μεικαπ παντως , πως να φανουν οι ρυτιδες. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:40 Ασε που εχει παχυνει πλεον. Δες μαγουλα που εχει κανει. Σορρυ κιολας Click για ανάπτυξη... Φυσικά κι έχω και μάλιστα πολλές, εγώ πάντα άβαφη την βλέπω. Επιπλέον, είναι πολύ αδύνατη πλέον κι όποιος δεν πιστεύει ας πάει στο θέατρο να την δει από κοντά. Και τέλος, κόψτε το με την Κιτσου. Κούρασε το όλο πράγμα. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.970 μηνύματα. Χθες στις 14:07 Ο ilias90 έγραψε: #80 Χθες στις 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και τέλος, κόψτε το με την Κιτσου. Κούρασε το όλο πράγμα. Click για ανάπτυξη... Προσκυνώ πραγματικά. Από τις κορυφαίες περσόνες που έχουν περάσει εδώ μέσα. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Εχεις καμια φωτογραφια να τη δουμε αβαφη? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:40 Σε ολες ειναι με μεικαπ παντως , πως να φανουν οι ρυτιδες. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 13:40 Ασε που εχει παχυνει πλεον. Δες μαγουλα που εχει κανει. Σορρυ κιολας Click για ανάπτυξη... Φυσικά κι έχω και μάλιστα πολλές, εγώ πάντα άβαφη την βλέπω. Επιπλέον, είναι πολύ αδύνατη πλέον κι όποιος δεν πιστεύει ας πάει στο θέατρο να την δει από κοντά. Και τέλος, κόψτε το με την Κιτσου. Κούρασε το όλο πράγμα.
ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.970 μηνύματα. Χθες στις 14:07 Ο ilias90 έγραψε: #80 Χθες στις 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και τέλος, κόψτε το με την Κιτσου. Κούρασε το όλο πράγμα. Click για ανάπτυξη... Προσκυνώ πραγματικά. Από τις κορυφαίες περσόνες που έχουν περάσει εδώ μέσα.
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και τέλος, κόψτε το με την Κιτσου. Κούρασε το όλο πράγμα. Click για ανάπτυξη... Προσκυνώ πραγματικά. Από τις κορυφαίες περσόνες που έχουν περάσει εδώ μέσα.