kathy_th
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DRIFTER
Νεοφερμένο μέλος

καλά, αυτό με το ξύρισμα είναι εντελώς ηλίθιο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

Γιατι ειναι ηλιθιο; πειραζει που θελουμε αποτριχωμενη την επιμαχη περιοχη;μην είστε τόσο απόλυτες με τις αντρικές τρίχες
καλά, αυτό με το ξύρισμα είναι εντελώς ηλίθιο.

DRIFTER
Νεοφερμένο μέλος

Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

Θάλεια
Διάσημο μέλος

Δεν εχω προβλημα,αρκει να το στηθος του να μην θυμιζει την αγρια ζουγκλα
What do you mean?

love_angel
Επιφανές μέλος

Επίσης δε θέλω να ξυρίζεται. Προτιμώ απο φυσικού του να είναι άτριχος. Πολλά ζητάω ε?

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Θα τον πάρετε εδώ ή να σας τον τυλίξουμε για το σπίτι;Δε θέλω να έχει τρίχες, ούτε στο στήθος όυτε στην πλάτη. Στα πόδια ok δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα.Πώς θα του φιλάω την κοιλίτσα άμα είναι μέσα στις τρίχες?
![]()
Επίσης δε θέλω να ξυρίζεται. Προτιμώ απο φυσικού του να είναι άτριχος. Πολλά ζητάω ε?![]()

love_angel
Επιφανές μέλος

Θα τον πάρετε εδώ ή να σας τον τυλίξουμε για το σπίτι;![]()
Τον έχω πάρει ήδη!

Ευχαριστώ! ^_^
rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

love_angel
Επιφανές μέλος

Συγγνωμη,δλδ και να αποτριχωνονται τι εγινε; Εμεις γιατι αποτριχωνομαστε δλδ;
Καλά δεν έγινε και κάτι απλά προτιμώ να είναι απο φυσικού του έτσι και να μην πηγαίνουμε παρέα για αποτρίχωση!

Παίρνω τις φίλες μου αν θέλω παρέα!

Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

Θάλεια
Διάσημο μέλος

ερεθιστηκα![]()
Γουστάρεις άνδρα Νεάντερταλ ε; Το'χα καταλάβει...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess.
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Τι άτριχος και βλακείες λέτε?

Guest 781029
Επισκέπτης

Μωρε άμα δεν εχει και λίγες τρίχες τι να τον κανεις;![]()
Τι άτριχος και βλακείες λέτε?![]()

Ολο και κάποια ανώμαλη θα υπάρχει που θα το θέλει, δεν μπορει. Έγινε must τώρα πια, να ξυρίζουν και οι άντρες τα πόδια τους. Τι να πει κανείς.Ποια γυναίκα θέλει να ξυρίζει ο γκόμενός της πόδια;Το στήθος πάει στο διάολο, αν είναι κανας Ρουβάς ξερωγώ, αλλά τα πόδια γιατί;

life12
Πολύ δραστήριο μέλος

κ μεναΠολύ μ'αρέσουν οι τρίχες στα χέρια των αντρών.![]()

Ποια γυναίκα θέλει να ξυρίζει ο γκόμενός της πόδια;Το στήθος πάει στο διάολο, αν είναι κανας Ρουβάς ξερωγώ, αλλά τα πόδια γιατί;
μπορει να ειναι α8λητησ για αυτο να 3υριζει τα ποδια

Γιαυτό και εγώ δεν θα βρω αθλητή αλλά drummer.μπορει να ειναι α8λητησ για αυτο να 3υριζει τα ποδια![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iew
- touvlo
- Kate1914
- American Economist
- Libertus
- Memetchi
- Μήτσος10
- Scandal
- Wonderkid
- Jack of Spades
- Unboxholics
- giannhs2001
- giorgos5002
- plot
- kalhkardia
- Ωρορα
- taketrance
- charmander
- fourkaki
- Paragontas7000
- vasilis123321
- Requiem
- Reader
- tslef8
- User2350
- Joji
- _pathfinder_
- aceon
- ggl
- MarcoReus
- Insertcoin
- Chradms12
- The_Unorthodox
- Fin4
- apathier
- McManus
- Superhuman
- Nikos712
- Danaoula2020
- Ολλανδός
- Έμμα
- uni77
- anastasiakan
- Totreno
- hirasawayui
- JohnGreek
- Jocaste
- panagiotis econ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.