touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 10:02 Η touvlo έγραψε: #301 14-02-25 10:02 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Καλα και αυτο ειναι εν μέρη μυθος ειναι γιατι τι να σου κανει η καημενη η τριχουλα οταν η αλλη ειναι ..... Επειτα ο μυθος καταρρίπτεται εφοσον ολο και περισσοτερες γυαικες που κανουν λειζερ δεν αντιμετωπιζουν μολυνσεις απο αλλο παραγοντα περαν του μολυσμενου συντροφου και αλλα που δεν μπορω να πω,ντρεπομαι Click για ανάπτυξη... εδώ που τα λέμε, οι κανόνες υγιεινής έχουν αλλάξει. Το ανθρώπινο σώμα είναι αυτό που είναι, γιατί εξελικτικά έτσι έπρεπε. Αλλά πέρασαν χιλιάδες χρόνια και πράγματι βλέπουμε ότι η τριχοφυία ελαττώνεται. Δεν είμαστε πια γορίλες. Κάποτε έκαναν μπάνιο όποτε έβρισκαν καθαρό ποτάμι, έπειτα μήνα, μετά βδομάδα, τώρα καθημερινά. Δηλ, δε θα μας προστατέψουν μόνο τα τριχάκια. Προστατευόμαστε με την καθημερινή καθαριότητα. Απλά στο λέω, πως δεν είναι πιο υγιεινό να το ξυρίζεις, το ίδιο είναι. Είναι θέμα ομορφιάς. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.484 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 12:03 Η adams33 έγραψε: #302 14-02-25 12:03 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: εδώ που τα λέμε, οι κανόνες υγιεινής έχουν αλλάξει. Το ανθρώπινο σώμα είναι αυτό που είναι, γιατί εξελικτικά έτσι έπρεπε. Αλλά πέρασαν χιλιάδες χρόνια και πράγματι βλέπουμε ότι η τριχοφυία ελαττώνεται. Δεν είμαστε πια γορίλες. Κάποτε έκαναν μπάνιο όποτε έβρισκαν καθαρό ποτάμι, έπειτα μήνα, μετά βδομάδα, τώρα καθημερινά. Δηλ, δε θα μας προστατέψουν μόνο τα τριχάκια. Προστατευόμαστε με την καθημερινή καθαριότητα. Απλά στο λέω, πως δεν είναι πιο υγιεινό να το ξυρίζεις, το ίδιο είναι. Είναι θέμα ομορφιάς. Click για ανάπτυξη... Φυσικά αλλά η ομορφιά σταμάτα όταν ο "άνδρας " δεν φαίνεται και τόσο άνδρας. Πήξαμε στη αξύριστη θηλυκότητα και στην ξυρισμένη τεστοστερόνη glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:02 Η glayki έγραψε: #303 14-02-25 15:02 Ο μόνος λόγος που θα δικαιολογούσε το ανδρικό ξύρισμα στο σώμα είναι στην περίπτωση των αθλητών , σε κάθε άλλη περίπτωση μου φαίνεται παντελώς αχρείαστο Ξύρισμα και αθλητισμός Οι περισσότεροι αθλητές ξυρίζουν το σώμα τους. Με λίγα λόγια απεχθάνονται την τριχοφυΐα. Ποιοί είναι όμως οι λόγοι που τους οδηγούν σε αυτό; Εκτός από τους αισθητικούς λόγους το ξύρισμα του σώματος παίζει καθοριστικό ρόλο στις επιδόσεις τους. Σήμερα θα μιλήσουμε για κατηγορίες αθλητών που το... realshave.gr Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:04 Ο Guest 182562: #304 14-02-25 15:04 Αρχική Δημοσίευση από glayki: σε κάθε άλλη περίπτωση μου φαίνεται παντελώς αχρείαστο Click για ανάπτυξη... Γιατί, ρε συ Γλαύκη; Τα μαλλιά σας εσείς οι γυναίκες γιατί τα βάφετε; Αυτό δεν είναι αχρείαστο; glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:08 Η glayki έγραψε: #305 14-02-25 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Γιατί, ρε συ Γλαύκη; Click για ανάπτυξη... Azur, δε διανοουμαι ( υποκειμενικά γουστα είναι αυτά) ανδρικό σώμα γυαλί. Το θέλω αρρενωπό χωρίς επεμβάσεις αφαίρεσης τριχοφυιας( με εξαίρεση τη μασχάλη) Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:11 Ο Guest 182562: #306 14-02-25 15:11 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Azur, δε διανοουμαι ( υποκειμενικά γουστα είναι αυτά) ανδρικό σώμα γυαλί. Το θέλω αρρενωπό χωρίς επεμβάσεις αφαίρεσης τριχοφυιας( με εξαίρεση τη μασχάλη) Click για ανάπτυξη... Γνώμη για τον Ηρακλή Τσουζίνοφ; glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:14 Η glayki έγραψε: #307 14-02-25 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Γνώμη για τον Ηρακλή Τσουζίνοφ; View attachment 145170 Click για ανάπτυξη... ΟΧΙ. Δε λέω ...όμορφο αγόρι . Αλλά θα τον προτιμούσα πιο φυσικό. Τι χειλαρες είναι αυτές ;( ασχετο) Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:16 Ο Guest 182562: #308 14-02-25 15:16 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Αλλά θα τον προτιμούσα πιο φυσικό. Click για ανάπτυξη... Μπορεί ο άνθρωπος να είχε 5 τρίχες όλες κι όλες. Να τις άφηνε έτσι ξέμπαρκες; adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.484 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:20 Η adams33 έγραψε: #309 14-02-25 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Γνώμη για τον Ηρακλή Τσουζίνοφ; View attachment 145170 Click για ανάπτυξη... Ποια η διαφορα απο την γυναικα διερωτωμαι Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:26 Ο Guest 182562: #310 14-02-25 15:26 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Ποια η διαφορα απο την γυναικα διερωτωμαι Click για ανάπτυξη... Όσον αφορά τις τρίχες του σώματος, άλλη τριχοφυΐα έχει ένας 20χρονος (κάπου τόσο είναι στη φωτογραφία) και άλλη τριχοφυΐα έχει ένας 35χρονος. Μήπως έχεις στο μυαλό σου μόνο άντρες συγκεκριμένης ηλικιακής ομάδας (π.χ. 40άρηδες); Εμένα μια χαρά αρρενωπότατος μου φαίνεται. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:30 Η glayki έγραψε: #311 14-02-25 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Μήπως έχεις στο μυαλό σου μόνο άντρες συγκεκριμένης ηλικιακής ομάδας (π.χ. 40άρηδες); Click για ανάπτυξη... Ναι λες και όλοι οι 40 αρηδες είναι αρκουδες. Είναι και θέμα ατόμου. Ορισμένοι είναι εκ φύσεως με ελάχιστη τρίχα. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:58 Η touvlo έγραψε: #312 14-02-25 15:58 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Πήξαμε στη αξύριστη θηλυκότητα και στην ξυρισμένη τεστοστερόνη Click για ανάπτυξη... Πλέον όλα είναι μόδα και γούστο, αλλά και λίγο τρόπος ζωής. Όσον αφορά άντρες: Εμένα μ αρέσουν οι τριχωτοί γενικά. Τον σύντροφο, θα τον ήθελα με τρίχες. Σέβομαι όμως τα νεαρά αγόρια, που τα αποτριχώνουν. Ο μεγάλος μου πχ είναι τριχωτός σαν τον μπαμπά μου και θέλει να πάει για αποτρίχωση. Δεν μπορώ να πω όχι. Αν θέλει, ας πληρώσει να τα φτιάξει και σχεδιάκια. Του είπα μόνο, πως αν τα ξυρίζει, θα βγαίνουν σαν βελόνες, δε θα είναι απαλές. Τι θα κάνει, δεν ξέρω, νομίζω θα κάνει αυτό το κόλπο, που τις τρίβουν κάπως, κάτι τέτοιο μου εξηγούσε. Ενήλικος άντρας είναι, με γεια του με χαρά του. Όσον αφορά γυναίκες, μια και δεν πρόκειται να τριφτώ στο σώμα μιας γυναίκας ποτέ, ας είναι όπως θέλει. Πάντως σε μια πορεία <fridays for future> που είχα πάει το καλοκαίρι, όλες είχαν αξύριστες μασχάλες. Νομίζω πως αυτό έδειχνε πως θέλουν φυσική ζωή, δίχως παρεμβασεις. Και ήταν όμορφες κοπέλες, δε θα έλεγα, πως έλειπε θυληκότητα. Επίσης και οι δυο γιοι μου δεν το βλέπουν σαν πρόβλημα στην κοπέλα. Αν είναι καθαρές, είναι μια χαρά Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.512 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:12 Η Himela έγραψε: #313 14-02-25 16:12 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Ποια η διαφορα απο την γυναικα διερωτωμαι Click για ανάπτυξη... Το τσουτσούνι; touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:20 Η touvlo έγραψε: #314 14-02-25 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το τσουτσούνι; Click για ανάπτυξη... Φοβερή! Χάλασες και συ κοριτσάρα! Με μας εδώ που έμπλεξες...! Θα ήσασταν αγέννητοι ακόμα, στη γνωστή διαφήμιση : <ο άντρας ξεχωρίζει για δύο πράματα. Το ένα είναι η κολώνια του>. Το άλλο δεν ειπώθηκε ποτέ...Πάντως δε νομίζω να υπονοούσε τις τρίχες η διαφήμιση adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.484 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 17:55 Η adams33 έγραψε: #315 14-02-25 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Όσον αφορά τις τρίχες του σώματος, άλλη τριχοφυΐα έχει ένας 20χρονος (κάπου τόσο είναι στη φωτογραφία) και άλλη τριχοφυΐα έχει ένας 35χρονος. Μήπως έχεις στο μυαλό σου μόνο άντρες συγκεκριμένης ηλικιακής ομάδας (π.χ. 40άρηδες); Εμένα μια χαρά αρρενωπότατος μου φαίνεται. Click για ανάπτυξη... Όχι έχω στο μυαλό μου τους άνδρες όπως ακριβώς ήταν τα χρόνια που ίσως εσύ και πολλοί ήσασταν ακόμα σε υγρή μορφή. Ειναι αυτο που λέω ζείτε σε εποχές που τα φύλα έχουν αλλοιωθεί και εσείς πιστεύεται ότι έτσι είναι . Η τριχοφυΐα δεν έχει ηλικία είναι λάθος αυτό το μέτρο σύγκρισης βάση βιολογίας! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το τσουτσούνι; Click για ανάπτυξη... Μην είσαι τόσο σίγουρος πλέον, δεν το είδαμε ΑΝ υπάρχει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Πάντως σε μια πορεία <fridays for future> που είχα πάει το καλοκαίρι, όλες είχαν αξύριστες μασχάλες. Νομίζω πως αυτό έδειχνε πως θέλουν φυσική ζωή, δίχως παρεμβασεις. Και ήταν όμορφες κοπέλες, δε θα έλεγα, πως έλειπε θυληκότητα. Επίσης και οι δυο γιοι μου δεν το βλέπουν σαν πρόβλημα στην κοπέλα. Αν είναι καθαρές, είναι μια χαρά Click για ανάπτυξη... Και εγώ θέλω να μην θέλω να ξεράσω κάθε φορά που είμαι δίπλα σε αυτές αλλά έχω μια ευγένεια και δεν τους το λέω... Έχω πετύχει καλοκαίρι, δίπλα μου .....δεν περιγράφω άλλο ... Ορμόνες λέμε, ειδικά κλιμακτήριο και προ .. Μην δοκιμάσεις να αφήσεις... Τελευταία επεξεργασία: 14 Φεβρουαρίου 2025 glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 19:41 Η glayki έγραψε: #316 14-02-25 19:41 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Όχι έχω στο μυαλό μου τους άνδρες όπως ακριβώς ήταν τα χρόνια που ίσως εσύ και πολλοί ήσασταν ακόμα σε υγρή μορφή. Ειναι αυτο που λέω ζείτε σε εποχές που τα φύλα έχουν αλλοιωθεί και εσείς πιστεύεται ότι έτσι είναι . Η τριχοφυΐα δεν έχει ηλικία είναι λάθος αυτό το μέτρο σύγκρισης βάση βιολογίας! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2025 Μην είσαι τόσο σίγουρος πλέον, δεν το είδαμε ΑΝ υπάρχει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2025 Και εγώ θέλω να μην θέλω να ξεράσω κάθε φορά που είμαι δίπλα σε αυτές αλλά έχω μια ευγένεια και δεν τους το λέω... Έχω πετύχει καλοκαίρι, δίπλα μου .....δεν περιγράφω άλλο ... Ορμόνες λέμε, ειδικά κλιμακτήριο και προ .. Μην δοκιμάσεις να αφήσεις... Click για ανάπτυξη... Να υποθέσω δλδ πως ολες οι ξυρισμενες μασχάλες μυρίζουν μόσχο και λεβάντα. Ξεχνάτε τα συνθετικά υφάσματα που ακόμη και πλυμενη μασχάλη ξυρισμένη την κάνουν να βρωμάει σε χρόνο ρεκόρ. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.484 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 20:09 Η adams33 έγραψε: #317 14-02-25 20:09 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Να υποθέσω δλδ πως ολες οι ξυρισμενες μασχάλες μυρίζουν μόσχο και λεβάντα. Ξεχνάτε τα συνθετικά υφάσματα που ακόμη και πλυμενη μασχάλη ξυρισμένη την κάνουν να βρωμάει σε χρόνο ρεκόρ. Click για ανάπτυξη... Οχι φυσικα αλλα σκεψου να ειναι και αξυριστη glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 20:16 Η glayki έγραψε: #318 14-02-25 20:16 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Οχι φυσικα αλλα σκεψου να ειναι και αξυριστη Click για ανάπτυξη... Σκέψου το άλλο. Λεωφορείο ..καλοκαίρι σαρδελοποιηση και αξύριστες ιδρωμένες μασχάλες adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.484 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 20:19 Η adams33 έγραψε: #319 14-02-25 20:19 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Σκέψου το άλλο. Λεωφορείο ..καλοκαίρι σαρδελοποιηση και αξύριστες ιδρωμένες μασχάλες Click για ανάπτυξη... Φτιαξε με κι αλλο μπορεις βραδιατικΟ Ευτυχως απο εβδομαδα ακομα παγωνιες δινει ,αργει Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.512 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 20:41 Η Himela έγραψε: #320 14-02-25 20:41 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Φοβερή! Χάλασες και συ κοριτσάρα! Με μας εδώ που έμπλεξες...! Click για ανάπτυξη... Έτσι μου είπε κι η αδελφή Νεκταρία εδώ στη μονή που μένω... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Requiem kalhkardia foxypup Nameless Ghoul Entropy24 iew touvlo Kate1914 American Economist Libertus Memetchi Μήτσος10 Scandal Wonderkid Jack of Spades Unboxholics giannhs2001 giorgos5002 plot Ωρορα taketrance charmander fourkaki Paragontas7000 vasilis123321 tslef8 User2350 _pathfinder_ aceon ggl MarcoReus Insertcoin Chradms12 The_Unorthodox Fin4 apathier McManus Superhuman Nikos712 Danaoula2020 Ολλανδός Έμμα uni77 anastasiakan Totreno hirasawayui JohnGreek Jocaste panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από adams33: Καλα και αυτο ειναι εν μέρη μυθος ειναι γιατι τι να σου κανει η καημενη η τριχουλα οταν η αλλη ειναι ..... Επειτα ο μυθος καταρρίπτεται εφοσον ολο και περισσοτερες γυαικες που κανουν λειζερ δεν αντιμετωπιζουν μολυνσεις απο αλλο παραγοντα περαν του μολυσμενου συντροφου και αλλα που δεν μπορω να πω,ντρεπομαι Click για ανάπτυξη... εδώ που τα λέμε, οι κανόνες υγιεινής έχουν αλλάξει. Το ανθρώπινο σώμα είναι αυτό που είναι, γιατί εξελικτικά έτσι έπρεπε. Αλλά πέρασαν χιλιάδες χρόνια και πράγματι βλέπουμε ότι η τριχοφυία ελαττώνεται. Δεν είμαστε πια γορίλες. Κάποτε έκαναν μπάνιο όποτε έβρισκαν καθαρό ποτάμι, έπειτα μήνα, μετά βδομάδα, τώρα καθημερινά. Δηλ, δε θα μας προστατέψουν μόνο τα τριχάκια. Προστατευόμαστε με την καθημερινή καθαριότητα. Απλά στο λέω, πως δεν είναι πιο υγιεινό να το ξυρίζεις, το ίδιο είναι. Είναι θέμα ομορφιάς.
adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.484 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 12:03 Η adams33 έγραψε: #302 14-02-25 12:03 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: εδώ που τα λέμε, οι κανόνες υγιεινής έχουν αλλάξει. Το ανθρώπινο σώμα είναι αυτό που είναι, γιατί εξελικτικά έτσι έπρεπε. Αλλά πέρασαν χιλιάδες χρόνια και πράγματι βλέπουμε ότι η τριχοφυία ελαττώνεται. Δεν είμαστε πια γορίλες. Κάποτε έκαναν μπάνιο όποτε έβρισκαν καθαρό ποτάμι, έπειτα μήνα, μετά βδομάδα, τώρα καθημερινά. Δηλ, δε θα μας προστατέψουν μόνο τα τριχάκια. Προστατευόμαστε με την καθημερινή καθαριότητα. Απλά στο λέω, πως δεν είναι πιο υγιεινό να το ξυρίζεις, το ίδιο είναι. Είναι θέμα ομορφιάς. Click για ανάπτυξη... Φυσικά αλλά η ομορφιά σταμάτα όταν ο "άνδρας " δεν φαίνεται και τόσο άνδρας. Πήξαμε στη αξύριστη θηλυκότητα και στην ξυρισμένη τεστοστερόνη glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:02 Η glayki έγραψε: #303 14-02-25 15:02 Ο μόνος λόγος που θα δικαιολογούσε το ανδρικό ξύρισμα στο σώμα είναι στην περίπτωση των αθλητών , σε κάθε άλλη περίπτωση μου φαίνεται παντελώς αχρείαστο Ξύρισμα και αθλητισμός Οι περισσότεροι αθλητές ξυρίζουν το σώμα τους. Με λίγα λόγια απεχθάνονται την τριχοφυΐα. Ποιοί είναι όμως οι λόγοι που τους οδηγούν σε αυτό; Εκτός από τους αισθητικούς λόγους το ξύρισμα του σώματος παίζει καθοριστικό ρόλο στις επιδόσεις τους. Σήμερα θα μιλήσουμε για κατηγορίες αθλητών που το... realshave.gr Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:04 Ο Guest 182562: #304 14-02-25 15:04 Αρχική Δημοσίευση από glayki: σε κάθε άλλη περίπτωση μου φαίνεται παντελώς αχρείαστο Click για ανάπτυξη... Γιατί, ρε συ Γλαύκη; Τα μαλλιά σας εσείς οι γυναίκες γιατί τα βάφετε; Αυτό δεν είναι αχρείαστο; glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:08 Η glayki έγραψε: #305 14-02-25 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Γιατί, ρε συ Γλαύκη; Click για ανάπτυξη... Azur, δε διανοουμαι ( υποκειμενικά γουστα είναι αυτά) ανδρικό σώμα γυαλί. Το θέλω αρρενωπό χωρίς επεμβάσεις αφαίρεσης τριχοφυιας( με εξαίρεση τη μασχάλη) Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:11 Ο Guest 182562: #306 14-02-25 15:11 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Azur, δε διανοουμαι ( υποκειμενικά γουστα είναι αυτά) ανδρικό σώμα γυαλί. Το θέλω αρρενωπό χωρίς επεμβάσεις αφαίρεσης τριχοφυιας( με εξαίρεση τη μασχάλη) Click για ανάπτυξη... Γνώμη για τον Ηρακλή Τσουζίνοφ; glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:14 Η glayki έγραψε: #307 14-02-25 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Γνώμη για τον Ηρακλή Τσουζίνοφ; View attachment 145170 Click για ανάπτυξη... ΟΧΙ. Δε λέω ...όμορφο αγόρι . Αλλά θα τον προτιμούσα πιο φυσικό. Τι χειλαρες είναι αυτές ;( ασχετο) Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:16 Ο Guest 182562: #308 14-02-25 15:16 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Αλλά θα τον προτιμούσα πιο φυσικό. Click για ανάπτυξη... Μπορεί ο άνθρωπος να είχε 5 τρίχες όλες κι όλες. Να τις άφηνε έτσι ξέμπαρκες; adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.484 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:20 Η adams33 έγραψε: #309 14-02-25 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Γνώμη για τον Ηρακλή Τσουζίνοφ; View attachment 145170 Click για ανάπτυξη... Ποια η διαφορα απο την γυναικα διερωτωμαι Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:26 Ο Guest 182562: #310 14-02-25 15:26 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Ποια η διαφορα απο την γυναικα διερωτωμαι Click για ανάπτυξη... Όσον αφορά τις τρίχες του σώματος, άλλη τριχοφυΐα έχει ένας 20χρονος (κάπου τόσο είναι στη φωτογραφία) και άλλη τριχοφυΐα έχει ένας 35χρονος. Μήπως έχεις στο μυαλό σου μόνο άντρες συγκεκριμένης ηλικιακής ομάδας (π.χ. 40άρηδες); Εμένα μια χαρά αρρενωπότατος μου φαίνεται. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:30 Η glayki έγραψε: #311 14-02-25 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Μήπως έχεις στο μυαλό σου μόνο άντρες συγκεκριμένης ηλικιακής ομάδας (π.χ. 40άρηδες); Click για ανάπτυξη... Ναι λες και όλοι οι 40 αρηδες είναι αρκουδες. Είναι και θέμα ατόμου. Ορισμένοι είναι εκ φύσεως με ελάχιστη τρίχα. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:58 Η touvlo έγραψε: #312 14-02-25 15:58 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Πήξαμε στη αξύριστη θηλυκότητα και στην ξυρισμένη τεστοστερόνη Click για ανάπτυξη... Πλέον όλα είναι μόδα και γούστο, αλλά και λίγο τρόπος ζωής. Όσον αφορά άντρες: Εμένα μ αρέσουν οι τριχωτοί γενικά. Τον σύντροφο, θα τον ήθελα με τρίχες. Σέβομαι όμως τα νεαρά αγόρια, που τα αποτριχώνουν. Ο μεγάλος μου πχ είναι τριχωτός σαν τον μπαμπά μου και θέλει να πάει για αποτρίχωση. Δεν μπορώ να πω όχι. Αν θέλει, ας πληρώσει να τα φτιάξει και σχεδιάκια. Του είπα μόνο, πως αν τα ξυρίζει, θα βγαίνουν σαν βελόνες, δε θα είναι απαλές. Τι θα κάνει, δεν ξέρω, νομίζω θα κάνει αυτό το κόλπο, που τις τρίβουν κάπως, κάτι τέτοιο μου εξηγούσε. Ενήλικος άντρας είναι, με γεια του με χαρά του. Όσον αφορά γυναίκες, μια και δεν πρόκειται να τριφτώ στο σώμα μιας γυναίκας ποτέ, ας είναι όπως θέλει. Πάντως σε μια πορεία <fridays for future> που είχα πάει το καλοκαίρι, όλες είχαν αξύριστες μασχάλες. Νομίζω πως αυτό έδειχνε πως θέλουν φυσική ζωή, δίχως παρεμβασεις. Και ήταν όμορφες κοπέλες, δε θα έλεγα, πως έλειπε θυληκότητα. Επίσης και οι δυο γιοι μου δεν το βλέπουν σαν πρόβλημα στην κοπέλα. Αν είναι καθαρές, είναι μια χαρά Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.512 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:12 Η Himela έγραψε: #313 14-02-25 16:12 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Ποια η διαφορα απο την γυναικα διερωτωμαι Click για ανάπτυξη... Το τσουτσούνι; touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:20 Η touvlo έγραψε: #314 14-02-25 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το τσουτσούνι; Click για ανάπτυξη... Φοβερή! Χάλασες και συ κοριτσάρα! Με μας εδώ που έμπλεξες...! Θα ήσασταν αγέννητοι ακόμα, στη γνωστή διαφήμιση : <ο άντρας ξεχωρίζει για δύο πράματα. Το ένα είναι η κολώνια του>. Το άλλο δεν ειπώθηκε ποτέ...Πάντως δε νομίζω να υπονοούσε τις τρίχες η διαφήμιση adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.484 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 17:55 Η adams33 έγραψε: #315 14-02-25 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Όσον αφορά τις τρίχες του σώματος, άλλη τριχοφυΐα έχει ένας 20χρονος (κάπου τόσο είναι στη φωτογραφία) και άλλη τριχοφυΐα έχει ένας 35χρονος. Μήπως έχεις στο μυαλό σου μόνο άντρες συγκεκριμένης ηλικιακής ομάδας (π.χ. 40άρηδες); Εμένα μια χαρά αρρενωπότατος μου φαίνεται. Click για ανάπτυξη... Όχι έχω στο μυαλό μου τους άνδρες όπως ακριβώς ήταν τα χρόνια που ίσως εσύ και πολλοί ήσασταν ακόμα σε υγρή μορφή. Ειναι αυτο που λέω ζείτε σε εποχές που τα φύλα έχουν αλλοιωθεί και εσείς πιστεύεται ότι έτσι είναι . Η τριχοφυΐα δεν έχει ηλικία είναι λάθος αυτό το μέτρο σύγκρισης βάση βιολογίας! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το τσουτσούνι; Click για ανάπτυξη... Μην είσαι τόσο σίγουρος πλέον, δεν το είδαμε ΑΝ υπάρχει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Πάντως σε μια πορεία <fridays for future> που είχα πάει το καλοκαίρι, όλες είχαν αξύριστες μασχάλες. Νομίζω πως αυτό έδειχνε πως θέλουν φυσική ζωή, δίχως παρεμβασεις. Και ήταν όμορφες κοπέλες, δε θα έλεγα, πως έλειπε θυληκότητα. Επίσης και οι δυο γιοι μου δεν το βλέπουν σαν πρόβλημα στην κοπέλα. Αν είναι καθαρές, είναι μια χαρά Click για ανάπτυξη... Και εγώ θέλω να μην θέλω να ξεράσω κάθε φορά που είμαι δίπλα σε αυτές αλλά έχω μια ευγένεια και δεν τους το λέω... Έχω πετύχει καλοκαίρι, δίπλα μου .....δεν περιγράφω άλλο ... Ορμόνες λέμε, ειδικά κλιμακτήριο και προ .. Μην δοκιμάσεις να αφήσεις... Τελευταία επεξεργασία: 14 Φεβρουαρίου 2025 glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 19:41 Η glayki έγραψε: #316 14-02-25 19:41 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Όχι έχω στο μυαλό μου τους άνδρες όπως ακριβώς ήταν τα χρόνια που ίσως εσύ και πολλοί ήσασταν ακόμα σε υγρή μορφή. Ειναι αυτο που λέω ζείτε σε εποχές που τα φύλα έχουν αλλοιωθεί και εσείς πιστεύεται ότι έτσι είναι . Η τριχοφυΐα δεν έχει ηλικία είναι λάθος αυτό το μέτρο σύγκρισης βάση βιολογίας! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2025 Μην είσαι τόσο σίγουρος πλέον, δεν το είδαμε ΑΝ υπάρχει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2025 Και εγώ θέλω να μην θέλω να ξεράσω κάθε φορά που είμαι δίπλα σε αυτές αλλά έχω μια ευγένεια και δεν τους το λέω... Έχω πετύχει καλοκαίρι, δίπλα μου .....δεν περιγράφω άλλο ... Ορμόνες λέμε, ειδικά κλιμακτήριο και προ .. Μην δοκιμάσεις να αφήσεις... Click για ανάπτυξη... Να υποθέσω δλδ πως ολες οι ξυρισμενες μασχάλες μυρίζουν μόσχο και λεβάντα. Ξεχνάτε τα συνθετικά υφάσματα που ακόμη και πλυμενη μασχάλη ξυρισμένη την κάνουν να βρωμάει σε χρόνο ρεκόρ. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.484 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 20:09 Η adams33 έγραψε: #317 14-02-25 20:09 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Να υποθέσω δλδ πως ολες οι ξυρισμενες μασχάλες μυρίζουν μόσχο και λεβάντα. Ξεχνάτε τα συνθετικά υφάσματα που ακόμη και πλυμενη μασχάλη ξυρισμένη την κάνουν να βρωμάει σε χρόνο ρεκόρ. Click για ανάπτυξη... Οχι φυσικα αλλα σκεψου να ειναι και αξυριστη glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 20:16 Η glayki έγραψε: #318 14-02-25 20:16 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Οχι φυσικα αλλα σκεψου να ειναι και αξυριστη Click για ανάπτυξη... Σκέψου το άλλο. Λεωφορείο ..καλοκαίρι σαρδελοποιηση και αξύριστες ιδρωμένες μασχάλες adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.484 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 20:19 Η adams33 έγραψε: #319 14-02-25 20:19 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Σκέψου το άλλο. Λεωφορείο ..καλοκαίρι σαρδελοποιηση και αξύριστες ιδρωμένες μασχάλες Click για ανάπτυξη... Φτιαξε με κι αλλο μπορεις βραδιατικΟ Ευτυχως απο εβδομαδα ακομα παγωνιες δινει ,αργει Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.512 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 20:41 Η Himela έγραψε: #320 14-02-25 20:41 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Φοβερή! Χάλασες και συ κοριτσάρα! Με μας εδώ που έμπλεξες...! Click για ανάπτυξη... Έτσι μου είπε κι η αδελφή Νεκταρία εδώ στη μονή που μένω... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Requiem kalhkardia foxypup Nameless Ghoul Entropy24 iew touvlo Kate1914 American Economist Libertus Memetchi Μήτσος10 Scandal Wonderkid Jack of Spades Unboxholics giannhs2001 giorgos5002 plot Ωρορα taketrance charmander fourkaki Paragontas7000 vasilis123321 tslef8 User2350 _pathfinder_ aceon ggl MarcoReus Insertcoin Chradms12 The_Unorthodox Fin4 apathier McManus Superhuman Nikos712 Danaoula2020 Ολλανδός Έμμα uni77 anastasiakan Totreno hirasawayui JohnGreek Jocaste panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από touvlo: εδώ που τα λέμε, οι κανόνες υγιεινής έχουν αλλάξει. Το ανθρώπινο σώμα είναι αυτό που είναι, γιατί εξελικτικά έτσι έπρεπε. Αλλά πέρασαν χιλιάδες χρόνια και πράγματι βλέπουμε ότι η τριχοφυία ελαττώνεται. Δεν είμαστε πια γορίλες. Κάποτε έκαναν μπάνιο όποτε έβρισκαν καθαρό ποτάμι, έπειτα μήνα, μετά βδομάδα, τώρα καθημερινά. Δηλ, δε θα μας προστατέψουν μόνο τα τριχάκια. Προστατευόμαστε με την καθημερινή καθαριότητα. Απλά στο λέω, πως δεν είναι πιο υγιεινό να το ξυρίζεις, το ίδιο είναι. Είναι θέμα ομορφιάς. Click για ανάπτυξη... Φυσικά αλλά η ομορφιά σταμάτα όταν ο "άνδρας " δεν φαίνεται και τόσο άνδρας. Πήξαμε στη αξύριστη θηλυκότητα και στην ξυρισμένη τεστοστερόνη
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:02 Η glayki έγραψε: #303 14-02-25 15:02 Ο μόνος λόγος που θα δικαιολογούσε το ανδρικό ξύρισμα στο σώμα είναι στην περίπτωση των αθλητών , σε κάθε άλλη περίπτωση μου φαίνεται παντελώς αχρείαστο Ξύρισμα και αθλητισμός Οι περισσότεροι αθλητές ξυρίζουν το σώμα τους. Με λίγα λόγια απεχθάνονται την τριχοφυΐα. Ποιοί είναι όμως οι λόγοι που τους οδηγούν σε αυτό; Εκτός από τους αισθητικούς λόγους το ξύρισμα του σώματος παίζει καθοριστικό ρόλο στις επιδόσεις τους. Σήμερα θα μιλήσουμε για κατηγορίες αθλητών που το... realshave.gr Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:04 Ο Guest 182562: #304 14-02-25 15:04 Αρχική Δημοσίευση από glayki: σε κάθε άλλη περίπτωση μου φαίνεται παντελώς αχρείαστο Click για ανάπτυξη... Γιατί, ρε συ Γλαύκη; Τα μαλλιά σας εσείς οι γυναίκες γιατί τα βάφετε; Αυτό δεν είναι αχρείαστο; glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:08 Η glayki έγραψε: #305 14-02-25 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Γιατί, ρε συ Γλαύκη; Click για ανάπτυξη... Azur, δε διανοουμαι ( υποκειμενικά γουστα είναι αυτά) ανδρικό σώμα γυαλί. Το θέλω αρρενωπό χωρίς επεμβάσεις αφαίρεσης τριχοφυιας( με εξαίρεση τη μασχάλη) Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:11 Ο Guest 182562: #306 14-02-25 15:11 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Azur, δε διανοουμαι ( υποκειμενικά γουστα είναι αυτά) ανδρικό σώμα γυαλί. Το θέλω αρρενωπό χωρίς επεμβάσεις αφαίρεσης τριχοφυιας( με εξαίρεση τη μασχάλη) Click για ανάπτυξη... Γνώμη για τον Ηρακλή Τσουζίνοφ; glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:14 Η glayki έγραψε: #307 14-02-25 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Γνώμη για τον Ηρακλή Τσουζίνοφ; View attachment 145170 Click για ανάπτυξη... ΟΧΙ. Δε λέω ...όμορφο αγόρι . Αλλά θα τον προτιμούσα πιο φυσικό. Τι χειλαρες είναι αυτές ;( ασχετο) Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:16 Ο Guest 182562: #308 14-02-25 15:16 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Αλλά θα τον προτιμούσα πιο φυσικό. Click για ανάπτυξη... Μπορεί ο άνθρωπος να είχε 5 τρίχες όλες κι όλες. Να τις άφηνε έτσι ξέμπαρκες; adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.484 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:20 Η adams33 έγραψε: #309 14-02-25 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Γνώμη για τον Ηρακλή Τσουζίνοφ; View attachment 145170 Click για ανάπτυξη... Ποια η διαφορα απο την γυναικα διερωτωμαι Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:26 Ο Guest 182562: #310 14-02-25 15:26 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Ποια η διαφορα απο την γυναικα διερωτωμαι Click για ανάπτυξη... Όσον αφορά τις τρίχες του σώματος, άλλη τριχοφυΐα έχει ένας 20χρονος (κάπου τόσο είναι στη φωτογραφία) και άλλη τριχοφυΐα έχει ένας 35χρονος. Μήπως έχεις στο μυαλό σου μόνο άντρες συγκεκριμένης ηλικιακής ομάδας (π.χ. 40άρηδες); Εμένα μια χαρά αρρενωπότατος μου φαίνεται. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:30 Η glayki έγραψε: #311 14-02-25 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Μήπως έχεις στο μυαλό σου μόνο άντρες συγκεκριμένης ηλικιακής ομάδας (π.χ. 40άρηδες); Click για ανάπτυξη... Ναι λες και όλοι οι 40 αρηδες είναι αρκουδες. Είναι και θέμα ατόμου. Ορισμένοι είναι εκ φύσεως με ελάχιστη τρίχα. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:58 Η touvlo έγραψε: #312 14-02-25 15:58 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Πήξαμε στη αξύριστη θηλυκότητα και στην ξυρισμένη τεστοστερόνη Click για ανάπτυξη... Πλέον όλα είναι μόδα και γούστο, αλλά και λίγο τρόπος ζωής. Όσον αφορά άντρες: Εμένα μ αρέσουν οι τριχωτοί γενικά. Τον σύντροφο, θα τον ήθελα με τρίχες. Σέβομαι όμως τα νεαρά αγόρια, που τα αποτριχώνουν. Ο μεγάλος μου πχ είναι τριχωτός σαν τον μπαμπά μου και θέλει να πάει για αποτρίχωση. Δεν μπορώ να πω όχι. Αν θέλει, ας πληρώσει να τα φτιάξει και σχεδιάκια. Του είπα μόνο, πως αν τα ξυρίζει, θα βγαίνουν σαν βελόνες, δε θα είναι απαλές. Τι θα κάνει, δεν ξέρω, νομίζω θα κάνει αυτό το κόλπο, που τις τρίβουν κάπως, κάτι τέτοιο μου εξηγούσε. Ενήλικος άντρας είναι, με γεια του με χαρά του. Όσον αφορά γυναίκες, μια και δεν πρόκειται να τριφτώ στο σώμα μιας γυναίκας ποτέ, ας είναι όπως θέλει. Πάντως σε μια πορεία <fridays for future> που είχα πάει το καλοκαίρι, όλες είχαν αξύριστες μασχάλες. Νομίζω πως αυτό έδειχνε πως θέλουν φυσική ζωή, δίχως παρεμβασεις. Και ήταν όμορφες κοπέλες, δε θα έλεγα, πως έλειπε θυληκότητα. Επίσης και οι δυο γιοι μου δεν το βλέπουν σαν πρόβλημα στην κοπέλα. Αν είναι καθαρές, είναι μια χαρά Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.512 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:12 Η Himela έγραψε: #313 14-02-25 16:12 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Ποια η διαφορα απο την γυναικα διερωτωμαι Click για ανάπτυξη... Το τσουτσούνι; touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:20 Η touvlo έγραψε: #314 14-02-25 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το τσουτσούνι; Click για ανάπτυξη... Φοβερή! Χάλασες και συ κοριτσάρα! Με μας εδώ που έμπλεξες...! Θα ήσασταν αγέννητοι ακόμα, στη γνωστή διαφήμιση : <ο άντρας ξεχωρίζει για δύο πράματα. Το ένα είναι η κολώνια του>. Το άλλο δεν ειπώθηκε ποτέ...Πάντως δε νομίζω να υπονοούσε τις τρίχες η διαφήμιση adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.484 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 17:55 Η adams33 έγραψε: #315 14-02-25 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Όσον αφορά τις τρίχες του σώματος, άλλη τριχοφυΐα έχει ένας 20χρονος (κάπου τόσο είναι στη φωτογραφία) και άλλη τριχοφυΐα έχει ένας 35χρονος. Μήπως έχεις στο μυαλό σου μόνο άντρες συγκεκριμένης ηλικιακής ομάδας (π.χ. 40άρηδες); Εμένα μια χαρά αρρενωπότατος μου φαίνεται. Click για ανάπτυξη... Όχι έχω στο μυαλό μου τους άνδρες όπως ακριβώς ήταν τα χρόνια που ίσως εσύ και πολλοί ήσασταν ακόμα σε υγρή μορφή. Ειναι αυτο που λέω ζείτε σε εποχές που τα φύλα έχουν αλλοιωθεί και εσείς πιστεύεται ότι έτσι είναι . Η τριχοφυΐα δεν έχει ηλικία είναι λάθος αυτό το μέτρο σύγκρισης βάση βιολογίας! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το τσουτσούνι; Click για ανάπτυξη... Μην είσαι τόσο σίγουρος πλέον, δεν το είδαμε ΑΝ υπάρχει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Πάντως σε μια πορεία <fridays for future> που είχα πάει το καλοκαίρι, όλες είχαν αξύριστες μασχάλες. Νομίζω πως αυτό έδειχνε πως θέλουν φυσική ζωή, δίχως παρεμβασεις. Και ήταν όμορφες κοπέλες, δε θα έλεγα, πως έλειπε θυληκότητα. Επίσης και οι δυο γιοι μου δεν το βλέπουν σαν πρόβλημα στην κοπέλα. Αν είναι καθαρές, είναι μια χαρά Click για ανάπτυξη... Και εγώ θέλω να μην θέλω να ξεράσω κάθε φορά που είμαι δίπλα σε αυτές αλλά έχω μια ευγένεια και δεν τους το λέω... Έχω πετύχει καλοκαίρι, δίπλα μου .....δεν περιγράφω άλλο ... Ορμόνες λέμε, ειδικά κλιμακτήριο και προ .. Μην δοκιμάσεις να αφήσεις... Τελευταία επεξεργασία: 14 Φεβρουαρίου 2025 glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 19:41 Η glayki έγραψε: #316 14-02-25 19:41 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Όχι έχω στο μυαλό μου τους άνδρες όπως ακριβώς ήταν τα χρόνια που ίσως εσύ και πολλοί ήσασταν ακόμα σε υγρή μορφή. Ειναι αυτο που λέω ζείτε σε εποχές που τα φύλα έχουν αλλοιωθεί και εσείς πιστεύεται ότι έτσι είναι . Η τριχοφυΐα δεν έχει ηλικία είναι λάθος αυτό το μέτρο σύγκρισης βάση βιολογίας! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2025 Μην είσαι τόσο σίγουρος πλέον, δεν το είδαμε ΑΝ υπάρχει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2025 Και εγώ θέλω να μην θέλω να ξεράσω κάθε φορά που είμαι δίπλα σε αυτές αλλά έχω μια ευγένεια και δεν τους το λέω... Έχω πετύχει καλοκαίρι, δίπλα μου .....δεν περιγράφω άλλο ... Ορμόνες λέμε, ειδικά κλιμακτήριο και προ .. Μην δοκιμάσεις να αφήσεις... Click για ανάπτυξη... Να υποθέσω δλδ πως ολες οι ξυρισμενες μασχάλες μυρίζουν μόσχο και λεβάντα. Ξεχνάτε τα συνθετικά υφάσματα που ακόμη και πλυμενη μασχάλη ξυρισμένη την κάνουν να βρωμάει σε χρόνο ρεκόρ. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.484 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 20:09 Η adams33 έγραψε: #317 14-02-25 20:09 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Να υποθέσω δλδ πως ολες οι ξυρισμενες μασχάλες μυρίζουν μόσχο και λεβάντα. Ξεχνάτε τα συνθετικά υφάσματα που ακόμη και πλυμενη μασχάλη ξυρισμένη την κάνουν να βρωμάει σε χρόνο ρεκόρ. Click για ανάπτυξη... Οχι φυσικα αλλα σκεψου να ειναι και αξυριστη glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 20:16 Η glayki έγραψε: #318 14-02-25 20:16 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Οχι φυσικα αλλα σκεψου να ειναι και αξυριστη Click για ανάπτυξη... Σκέψου το άλλο. Λεωφορείο ..καλοκαίρι σαρδελοποιηση και αξύριστες ιδρωμένες μασχάλες adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.484 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 20:19 Η adams33 έγραψε: #319 14-02-25 20:19 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Σκέψου το άλλο. Λεωφορείο ..καλοκαίρι σαρδελοποιηση και αξύριστες ιδρωμένες μασχάλες Click για ανάπτυξη... Φτιαξε με κι αλλο μπορεις βραδιατικΟ Ευτυχως απο εβδομαδα ακομα παγωνιες δινει ,αργει Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.512 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 20:41 Η Himela έγραψε: #320 14-02-25 20:41 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Φοβερή! Χάλασες και συ κοριτσάρα! Με μας εδώ που έμπλεξες...! Click για ανάπτυξη... Έτσι μου είπε κι η αδελφή Νεκταρία εδώ στη μονή που μένω... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Requiem kalhkardia foxypup Nameless Ghoul Entropy24 iew touvlo Kate1914 American Economist Libertus Memetchi Μήτσος10 Scandal Wonderkid Jack of Spades Unboxholics giannhs2001 giorgos5002 plot Ωρορα taketrance charmander fourkaki Paragontas7000 vasilis123321 tslef8 User2350 _pathfinder_ aceon ggl MarcoReus Insertcoin Chradms12 The_Unorthodox Fin4 apathier McManus Superhuman Nikos712 Danaoula2020 Ολλανδός Έμμα uni77 anastasiakan Totreno hirasawayui JohnGreek Jocaste panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ο μόνος λόγος που θα δικαιολογούσε το ανδρικό ξύρισμα στο σώμα είναι στην περίπτωση των αθλητών , σε κάθε άλλη περίπτωση μου φαίνεται παντελώς αχρείαστο Ξύρισμα και αθλητισμός Οι περισσότεροι αθλητές ξυρίζουν το σώμα τους. Με λίγα λόγια απεχθάνονται την τριχοφυΐα. Ποιοί είναι όμως οι λόγοι που τους οδηγούν σε αυτό; Εκτός από τους αισθητικούς λόγους το ξύρισμα του σώματος παίζει καθοριστικό ρόλο στις επιδόσεις τους. Σήμερα θα μιλήσουμε για κατηγορίες αθλητών που το... realshave.gr
Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:04 Ο Guest 182562: #304 14-02-25 15:04 Αρχική Δημοσίευση από glayki: σε κάθε άλλη περίπτωση μου φαίνεται παντελώς αχρείαστο Click για ανάπτυξη... Γιατί, ρε συ Γλαύκη; Τα μαλλιά σας εσείς οι γυναίκες γιατί τα βάφετε; Αυτό δεν είναι αχρείαστο; glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:08 Η glayki έγραψε: #305 14-02-25 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Γιατί, ρε συ Γλαύκη; Click για ανάπτυξη... Azur, δε διανοουμαι ( υποκειμενικά γουστα είναι αυτά) ανδρικό σώμα γυαλί. Το θέλω αρρενωπό χωρίς επεμβάσεις αφαίρεσης τριχοφυιας( με εξαίρεση τη μασχάλη) Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:11 Ο Guest 182562: #306 14-02-25 15:11 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Azur, δε διανοουμαι ( υποκειμενικά γουστα είναι αυτά) ανδρικό σώμα γυαλί. Το θέλω αρρενωπό χωρίς επεμβάσεις αφαίρεσης τριχοφυιας( με εξαίρεση τη μασχάλη) Click για ανάπτυξη... Γνώμη για τον Ηρακλή Τσουζίνοφ; glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:14 Η glayki έγραψε: #307 14-02-25 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Γνώμη για τον Ηρακλή Τσουζίνοφ; View attachment 145170 Click για ανάπτυξη... ΟΧΙ. Δε λέω ...όμορφο αγόρι . Αλλά θα τον προτιμούσα πιο φυσικό. Τι χειλαρες είναι αυτές ;( ασχετο) Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:16 Ο Guest 182562: #308 14-02-25 15:16 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Αλλά θα τον προτιμούσα πιο φυσικό. Click για ανάπτυξη... Μπορεί ο άνθρωπος να είχε 5 τρίχες όλες κι όλες. Να τις άφηνε έτσι ξέμπαρκες; adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.484 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:20 Η adams33 έγραψε: #309 14-02-25 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Γνώμη για τον Ηρακλή Τσουζίνοφ; View attachment 145170 Click για ανάπτυξη... Ποια η διαφορα απο την γυναικα διερωτωμαι Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:26 Ο Guest 182562: #310 14-02-25 15:26 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Ποια η διαφορα απο την γυναικα διερωτωμαι Click για ανάπτυξη... Όσον αφορά τις τρίχες του σώματος, άλλη τριχοφυΐα έχει ένας 20χρονος (κάπου τόσο είναι στη φωτογραφία) και άλλη τριχοφυΐα έχει ένας 35χρονος. Μήπως έχεις στο μυαλό σου μόνο άντρες συγκεκριμένης ηλικιακής ομάδας (π.χ. 40άρηδες); Εμένα μια χαρά αρρενωπότατος μου φαίνεται. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:30 Η glayki έγραψε: #311 14-02-25 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Μήπως έχεις στο μυαλό σου μόνο άντρες συγκεκριμένης ηλικιακής ομάδας (π.χ. 40άρηδες); Click για ανάπτυξη... Ναι λες και όλοι οι 40 αρηδες είναι αρκουδες. Είναι και θέμα ατόμου. Ορισμένοι είναι εκ φύσεως με ελάχιστη τρίχα. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:58 Η touvlo έγραψε: #312 14-02-25 15:58 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Πήξαμε στη αξύριστη θηλυκότητα και στην ξυρισμένη τεστοστερόνη Click για ανάπτυξη... Πλέον όλα είναι μόδα και γούστο, αλλά και λίγο τρόπος ζωής. Όσον αφορά άντρες: Εμένα μ αρέσουν οι τριχωτοί γενικά. Τον σύντροφο, θα τον ήθελα με τρίχες. Σέβομαι όμως τα νεαρά αγόρια, που τα αποτριχώνουν. Ο μεγάλος μου πχ είναι τριχωτός σαν τον μπαμπά μου και θέλει να πάει για αποτρίχωση. Δεν μπορώ να πω όχι. Αν θέλει, ας πληρώσει να τα φτιάξει και σχεδιάκια. Του είπα μόνο, πως αν τα ξυρίζει, θα βγαίνουν σαν βελόνες, δε θα είναι απαλές. Τι θα κάνει, δεν ξέρω, νομίζω θα κάνει αυτό το κόλπο, που τις τρίβουν κάπως, κάτι τέτοιο μου εξηγούσε. Ενήλικος άντρας είναι, με γεια του με χαρά του. Όσον αφορά γυναίκες, μια και δεν πρόκειται να τριφτώ στο σώμα μιας γυναίκας ποτέ, ας είναι όπως θέλει. Πάντως σε μια πορεία <fridays for future> που είχα πάει το καλοκαίρι, όλες είχαν αξύριστες μασχάλες. Νομίζω πως αυτό έδειχνε πως θέλουν φυσική ζωή, δίχως παρεμβασεις. Και ήταν όμορφες κοπέλες, δε θα έλεγα, πως έλειπε θυληκότητα. Επίσης και οι δυο γιοι μου δεν το βλέπουν σαν πρόβλημα στην κοπέλα. Αν είναι καθαρές, είναι μια χαρά Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.512 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:12 Η Himela έγραψε: #313 14-02-25 16:12 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Ποια η διαφορα απο την γυναικα διερωτωμαι Click για ανάπτυξη... Το τσουτσούνι; touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:20 Η touvlo έγραψε: #314 14-02-25 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το τσουτσούνι; Click για ανάπτυξη... Φοβερή! Χάλασες και συ κοριτσάρα! Με μας εδώ που έμπλεξες...! Θα ήσασταν αγέννητοι ακόμα, στη γνωστή διαφήμιση : <ο άντρας ξεχωρίζει για δύο πράματα. Το ένα είναι η κολώνια του>. Το άλλο δεν ειπώθηκε ποτέ...Πάντως δε νομίζω να υπονοούσε τις τρίχες η διαφήμιση adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.484 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 17:55 Η adams33 έγραψε: #315 14-02-25 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Όσον αφορά τις τρίχες του σώματος, άλλη τριχοφυΐα έχει ένας 20χρονος (κάπου τόσο είναι στη φωτογραφία) και άλλη τριχοφυΐα έχει ένας 35χρονος. Μήπως έχεις στο μυαλό σου μόνο άντρες συγκεκριμένης ηλικιακής ομάδας (π.χ. 40άρηδες); Εμένα μια χαρά αρρενωπότατος μου φαίνεται. Click για ανάπτυξη... Όχι έχω στο μυαλό μου τους άνδρες όπως ακριβώς ήταν τα χρόνια που ίσως εσύ και πολλοί ήσασταν ακόμα σε υγρή μορφή. Ειναι αυτο που λέω ζείτε σε εποχές που τα φύλα έχουν αλλοιωθεί και εσείς πιστεύεται ότι έτσι είναι . Η τριχοφυΐα δεν έχει ηλικία είναι λάθος αυτό το μέτρο σύγκρισης βάση βιολογίας! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το τσουτσούνι; Click για ανάπτυξη... Μην είσαι τόσο σίγουρος πλέον, δεν το είδαμε ΑΝ υπάρχει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Πάντως σε μια πορεία <fridays for future> που είχα πάει το καλοκαίρι, όλες είχαν αξύριστες μασχάλες. Νομίζω πως αυτό έδειχνε πως θέλουν φυσική ζωή, δίχως παρεμβασεις. Και ήταν όμορφες κοπέλες, δε θα έλεγα, πως έλειπε θυληκότητα. Επίσης και οι δυο γιοι μου δεν το βλέπουν σαν πρόβλημα στην κοπέλα. Αν είναι καθαρές, είναι μια χαρά Click για ανάπτυξη... Και εγώ θέλω να μην θέλω να ξεράσω κάθε φορά που είμαι δίπλα σε αυτές αλλά έχω μια ευγένεια και δεν τους το λέω... Έχω πετύχει καλοκαίρι, δίπλα μου .....δεν περιγράφω άλλο ... Ορμόνες λέμε, ειδικά κλιμακτήριο και προ .. Μην δοκιμάσεις να αφήσεις... Τελευταία επεξεργασία: 14 Φεβρουαρίου 2025 glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 19:41 Η glayki έγραψε: #316 14-02-25 19:41 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Όχι έχω στο μυαλό μου τους άνδρες όπως ακριβώς ήταν τα χρόνια που ίσως εσύ και πολλοί ήσασταν ακόμα σε υγρή μορφή. Ειναι αυτο που λέω ζείτε σε εποχές που τα φύλα έχουν αλλοιωθεί και εσείς πιστεύεται ότι έτσι είναι . Η τριχοφυΐα δεν έχει ηλικία είναι λάθος αυτό το μέτρο σύγκρισης βάση βιολογίας! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2025 Μην είσαι τόσο σίγουρος πλέον, δεν το είδαμε ΑΝ υπάρχει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2025 Και εγώ θέλω να μην θέλω να ξεράσω κάθε φορά που είμαι δίπλα σε αυτές αλλά έχω μια ευγένεια και δεν τους το λέω... Έχω πετύχει καλοκαίρι, δίπλα μου .....δεν περιγράφω άλλο ... Ορμόνες λέμε, ειδικά κλιμακτήριο και προ .. Μην δοκιμάσεις να αφήσεις... Click για ανάπτυξη... Να υποθέσω δλδ πως ολες οι ξυρισμενες μασχάλες μυρίζουν μόσχο και λεβάντα. Ξεχνάτε τα συνθετικά υφάσματα που ακόμη και πλυμενη μασχάλη ξυρισμένη την κάνουν να βρωμάει σε χρόνο ρεκόρ. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.484 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 20:09 Η adams33 έγραψε: #317 14-02-25 20:09 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Να υποθέσω δλδ πως ολες οι ξυρισμενες μασχάλες μυρίζουν μόσχο και λεβάντα. Ξεχνάτε τα συνθετικά υφάσματα που ακόμη και πλυμενη μασχάλη ξυρισμένη την κάνουν να βρωμάει σε χρόνο ρεκόρ. Click για ανάπτυξη... Οχι φυσικα αλλα σκεψου να ειναι και αξυριστη glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 20:16 Η glayki έγραψε: #318 14-02-25 20:16 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Οχι φυσικα αλλα σκεψου να ειναι και αξυριστη Click για ανάπτυξη... Σκέψου το άλλο. Λεωφορείο ..καλοκαίρι σαρδελοποιηση και αξύριστες ιδρωμένες μασχάλες adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.484 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 20:19 Η adams33 έγραψε: #319 14-02-25 20:19 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Σκέψου το άλλο. Λεωφορείο ..καλοκαίρι σαρδελοποιηση και αξύριστες ιδρωμένες μασχάλες Click για ανάπτυξη... Φτιαξε με κι αλλο μπορεις βραδιατικΟ Ευτυχως απο εβδομαδα ακομα παγωνιες δινει ,αργει Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.512 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 20:41 Η Himela έγραψε: #320 14-02-25 20:41 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Φοβερή! Χάλασες και συ κοριτσάρα! Με μας εδώ που έμπλεξες...! Click για ανάπτυξη... Έτσι μου είπε κι η αδελφή Νεκταρία εδώ στη μονή που μένω... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Requiem kalhkardia foxypup Nameless Ghoul Entropy24 iew touvlo Kate1914 American Economist Libertus Memetchi Μήτσος10 Scandal Wonderkid Jack of Spades Unboxholics giannhs2001 giorgos5002 plot Ωρορα taketrance charmander fourkaki Paragontas7000 vasilis123321 tslef8 User2350 _pathfinder_ aceon ggl MarcoReus Insertcoin Chradms12 The_Unorthodox Fin4 apathier McManus Superhuman Nikos712 Danaoula2020 Ολλανδός Έμμα uni77 anastasiakan Totreno hirasawayui JohnGreek Jocaste panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από glayki: σε κάθε άλλη περίπτωση μου φαίνεται παντελώς αχρείαστο Click για ανάπτυξη... Γιατί, ρε συ Γλαύκη; Τα μαλλιά σας εσείς οι γυναίκες γιατί τα βάφετε; Αυτό δεν είναι αχρείαστο;
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:08 Η glayki έγραψε: #305 14-02-25 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Γιατί, ρε συ Γλαύκη; Click για ανάπτυξη... Azur, δε διανοουμαι ( υποκειμενικά γουστα είναι αυτά) ανδρικό σώμα γυαλί. Το θέλω αρρενωπό χωρίς επεμβάσεις αφαίρεσης τριχοφυιας( με εξαίρεση τη μασχάλη) Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:11 Ο Guest 182562: #306 14-02-25 15:11 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Azur, δε διανοουμαι ( υποκειμενικά γουστα είναι αυτά) ανδρικό σώμα γυαλί. Το θέλω αρρενωπό χωρίς επεμβάσεις αφαίρεσης τριχοφυιας( με εξαίρεση τη μασχάλη) Click για ανάπτυξη... Γνώμη για τον Ηρακλή Τσουζίνοφ; glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:14 Η glayki έγραψε: #307 14-02-25 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Γνώμη για τον Ηρακλή Τσουζίνοφ; View attachment 145170 Click για ανάπτυξη... ΟΧΙ. Δε λέω ...όμορφο αγόρι . Αλλά θα τον προτιμούσα πιο φυσικό. Τι χειλαρες είναι αυτές ;( ασχετο) Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:16 Ο Guest 182562: #308 14-02-25 15:16 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Αλλά θα τον προτιμούσα πιο φυσικό. Click για ανάπτυξη... Μπορεί ο άνθρωπος να είχε 5 τρίχες όλες κι όλες. Να τις άφηνε έτσι ξέμπαρκες; adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.484 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:20 Η adams33 έγραψε: #309 14-02-25 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Γνώμη για τον Ηρακλή Τσουζίνοφ; View attachment 145170 Click για ανάπτυξη... Ποια η διαφορα απο την γυναικα διερωτωμαι Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:26 Ο Guest 182562: #310 14-02-25 15:26 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Ποια η διαφορα απο την γυναικα διερωτωμαι Click για ανάπτυξη... Όσον αφορά τις τρίχες του σώματος, άλλη τριχοφυΐα έχει ένας 20χρονος (κάπου τόσο είναι στη φωτογραφία) και άλλη τριχοφυΐα έχει ένας 35χρονος. Μήπως έχεις στο μυαλό σου μόνο άντρες συγκεκριμένης ηλικιακής ομάδας (π.χ. 40άρηδες); Εμένα μια χαρά αρρενωπότατος μου φαίνεται. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:30 Η glayki έγραψε: #311 14-02-25 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Μήπως έχεις στο μυαλό σου μόνο άντρες συγκεκριμένης ηλικιακής ομάδας (π.χ. 40άρηδες); Click για ανάπτυξη... Ναι λες και όλοι οι 40 αρηδες είναι αρκουδες. Είναι και θέμα ατόμου. Ορισμένοι είναι εκ φύσεως με ελάχιστη τρίχα. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:58 Η touvlo έγραψε: #312 14-02-25 15:58 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Πήξαμε στη αξύριστη θηλυκότητα και στην ξυρισμένη τεστοστερόνη Click για ανάπτυξη... Πλέον όλα είναι μόδα και γούστο, αλλά και λίγο τρόπος ζωής. Όσον αφορά άντρες: Εμένα μ αρέσουν οι τριχωτοί γενικά. Τον σύντροφο, θα τον ήθελα με τρίχες. Σέβομαι όμως τα νεαρά αγόρια, που τα αποτριχώνουν. Ο μεγάλος μου πχ είναι τριχωτός σαν τον μπαμπά μου και θέλει να πάει για αποτρίχωση. Δεν μπορώ να πω όχι. Αν θέλει, ας πληρώσει να τα φτιάξει και σχεδιάκια. Του είπα μόνο, πως αν τα ξυρίζει, θα βγαίνουν σαν βελόνες, δε θα είναι απαλές. Τι θα κάνει, δεν ξέρω, νομίζω θα κάνει αυτό το κόλπο, που τις τρίβουν κάπως, κάτι τέτοιο μου εξηγούσε. Ενήλικος άντρας είναι, με γεια του με χαρά του. Όσον αφορά γυναίκες, μια και δεν πρόκειται να τριφτώ στο σώμα μιας γυναίκας ποτέ, ας είναι όπως θέλει. Πάντως σε μια πορεία <fridays for future> που είχα πάει το καλοκαίρι, όλες είχαν αξύριστες μασχάλες. Νομίζω πως αυτό έδειχνε πως θέλουν φυσική ζωή, δίχως παρεμβασεις. Και ήταν όμορφες κοπέλες, δε θα έλεγα, πως έλειπε θυληκότητα. Επίσης και οι δυο γιοι μου δεν το βλέπουν σαν πρόβλημα στην κοπέλα. Αν είναι καθαρές, είναι μια χαρά Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.512 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:12 Η Himela έγραψε: #313 14-02-25 16:12 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Ποια η διαφορα απο την γυναικα διερωτωμαι Click για ανάπτυξη... Το τσουτσούνι; touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:20 Η touvlo έγραψε: #314 14-02-25 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το τσουτσούνι; Click για ανάπτυξη... Φοβερή! Χάλασες και συ κοριτσάρα! Με μας εδώ που έμπλεξες...! Θα ήσασταν αγέννητοι ακόμα, στη γνωστή διαφήμιση : <ο άντρας ξεχωρίζει για δύο πράματα. Το ένα είναι η κολώνια του>. Το άλλο δεν ειπώθηκε ποτέ...Πάντως δε νομίζω να υπονοούσε τις τρίχες η διαφήμιση adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.484 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 17:55 Η adams33 έγραψε: #315 14-02-25 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Όσον αφορά τις τρίχες του σώματος, άλλη τριχοφυΐα έχει ένας 20χρονος (κάπου τόσο είναι στη φωτογραφία) και άλλη τριχοφυΐα έχει ένας 35χρονος. Μήπως έχεις στο μυαλό σου μόνο άντρες συγκεκριμένης ηλικιακής ομάδας (π.χ. 40άρηδες); Εμένα μια χαρά αρρενωπότατος μου φαίνεται. Click για ανάπτυξη... Όχι έχω στο μυαλό μου τους άνδρες όπως ακριβώς ήταν τα χρόνια που ίσως εσύ και πολλοί ήσασταν ακόμα σε υγρή μορφή. Ειναι αυτο που λέω ζείτε σε εποχές που τα φύλα έχουν αλλοιωθεί και εσείς πιστεύεται ότι έτσι είναι . Η τριχοφυΐα δεν έχει ηλικία είναι λάθος αυτό το μέτρο σύγκρισης βάση βιολογίας! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το τσουτσούνι; Click για ανάπτυξη... Μην είσαι τόσο σίγουρος πλέον, δεν το είδαμε ΑΝ υπάρχει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Πάντως σε μια πορεία <fridays for future> που είχα πάει το καλοκαίρι, όλες είχαν αξύριστες μασχάλες. Νομίζω πως αυτό έδειχνε πως θέλουν φυσική ζωή, δίχως παρεμβασεις. Και ήταν όμορφες κοπέλες, δε θα έλεγα, πως έλειπε θυληκότητα. Επίσης και οι δυο γιοι μου δεν το βλέπουν σαν πρόβλημα στην κοπέλα. Αν είναι καθαρές, είναι μια χαρά Click για ανάπτυξη... Και εγώ θέλω να μην θέλω να ξεράσω κάθε φορά που είμαι δίπλα σε αυτές αλλά έχω μια ευγένεια και δεν τους το λέω... Έχω πετύχει καλοκαίρι, δίπλα μου .....δεν περιγράφω άλλο ... Ορμόνες λέμε, ειδικά κλιμακτήριο και προ .. Μην δοκιμάσεις να αφήσεις... Τελευταία επεξεργασία: 14 Φεβρουαρίου 2025 glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 19:41 Η glayki έγραψε: #316 14-02-25 19:41 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Όχι έχω στο μυαλό μου τους άνδρες όπως ακριβώς ήταν τα χρόνια που ίσως εσύ και πολλοί ήσασταν ακόμα σε υγρή μορφή. Ειναι αυτο που λέω ζείτε σε εποχές που τα φύλα έχουν αλλοιωθεί και εσείς πιστεύεται ότι έτσι είναι . Η τριχοφυΐα δεν έχει ηλικία είναι λάθος αυτό το μέτρο σύγκρισης βάση βιολογίας! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2025 Μην είσαι τόσο σίγουρος πλέον, δεν το είδαμε ΑΝ υπάρχει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2025 Και εγώ θέλω να μην θέλω να ξεράσω κάθε φορά που είμαι δίπλα σε αυτές αλλά έχω μια ευγένεια και δεν τους το λέω... Έχω πετύχει καλοκαίρι, δίπλα μου .....δεν περιγράφω άλλο ... Ορμόνες λέμε, ειδικά κλιμακτήριο και προ .. Μην δοκιμάσεις να αφήσεις... Click για ανάπτυξη... Να υποθέσω δλδ πως ολες οι ξυρισμενες μασχάλες μυρίζουν μόσχο και λεβάντα. Ξεχνάτε τα συνθετικά υφάσματα που ακόμη και πλυμενη μασχάλη ξυρισμένη την κάνουν να βρωμάει σε χρόνο ρεκόρ. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.484 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 20:09 Η adams33 έγραψε: #317 14-02-25 20:09 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Να υποθέσω δλδ πως ολες οι ξυρισμενες μασχάλες μυρίζουν μόσχο και λεβάντα. Ξεχνάτε τα συνθετικά υφάσματα που ακόμη και πλυμενη μασχάλη ξυρισμένη την κάνουν να βρωμάει σε χρόνο ρεκόρ. Click για ανάπτυξη... Οχι φυσικα αλλα σκεψου να ειναι και αξυριστη glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 20:16 Η glayki έγραψε: #318 14-02-25 20:16 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Οχι φυσικα αλλα σκεψου να ειναι και αξυριστη Click για ανάπτυξη... Σκέψου το άλλο. Λεωφορείο ..καλοκαίρι σαρδελοποιηση και αξύριστες ιδρωμένες μασχάλες adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.484 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 20:19 Η adams33 έγραψε: #319 14-02-25 20:19 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Σκέψου το άλλο. Λεωφορείο ..καλοκαίρι σαρδελοποιηση και αξύριστες ιδρωμένες μασχάλες Click για ανάπτυξη... Φτιαξε με κι αλλο μπορεις βραδιατικΟ Ευτυχως απο εβδομαδα ακομα παγωνιες δινει ,αργει Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.512 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 20:41 Η Himela έγραψε: #320 14-02-25 20:41 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Φοβερή! Χάλασες και συ κοριτσάρα! Με μας εδώ που έμπλεξες...! Click για ανάπτυξη... Έτσι μου είπε κι η αδελφή Νεκταρία εδώ στη μονή που μένω... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Requiem kalhkardia foxypup Nameless Ghoul Entropy24 iew touvlo Kate1914 American Economist Libertus Memetchi Μήτσος10 Scandal Wonderkid Jack of Spades Unboxholics giannhs2001 giorgos5002 plot Ωρορα taketrance charmander fourkaki Paragontas7000 vasilis123321 tslef8 User2350 _pathfinder_ aceon ggl MarcoReus Insertcoin Chradms12 The_Unorthodox Fin4 apathier McManus Superhuman Nikos712 Danaoula2020 Ολλανδός Έμμα uni77 anastasiakan Totreno hirasawayui JohnGreek Jocaste panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Azur: Γιατί, ρε συ Γλαύκη; Click για ανάπτυξη... Azur, δε διανοουμαι ( υποκειμενικά γουστα είναι αυτά) ανδρικό σώμα γυαλί. Το θέλω αρρενωπό χωρίς επεμβάσεις αφαίρεσης τριχοφυιας( με εξαίρεση τη μασχάλη)
Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:11 Ο Guest 182562: #306 14-02-25 15:11 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Azur, δε διανοουμαι ( υποκειμενικά γουστα είναι αυτά) ανδρικό σώμα γυαλί. Το θέλω αρρενωπό χωρίς επεμβάσεις αφαίρεσης τριχοφυιας( με εξαίρεση τη μασχάλη) Click για ανάπτυξη... Γνώμη για τον Ηρακλή Τσουζίνοφ; glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:14 Η glayki έγραψε: #307 14-02-25 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Γνώμη για τον Ηρακλή Τσουζίνοφ; View attachment 145170 Click για ανάπτυξη... ΟΧΙ. Δε λέω ...όμορφο αγόρι . Αλλά θα τον προτιμούσα πιο φυσικό. Τι χειλαρες είναι αυτές ;( ασχετο) Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:16 Ο Guest 182562: #308 14-02-25 15:16 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Αλλά θα τον προτιμούσα πιο φυσικό. Click για ανάπτυξη... Μπορεί ο άνθρωπος να είχε 5 τρίχες όλες κι όλες. Να τις άφηνε έτσι ξέμπαρκες; adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.484 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:20 Η adams33 έγραψε: #309 14-02-25 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Γνώμη για τον Ηρακλή Τσουζίνοφ; View attachment 145170 Click για ανάπτυξη... Ποια η διαφορα απο την γυναικα διερωτωμαι Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:26 Ο Guest 182562: #310 14-02-25 15:26 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Ποια η διαφορα απο την γυναικα διερωτωμαι Click για ανάπτυξη... Όσον αφορά τις τρίχες του σώματος, άλλη τριχοφυΐα έχει ένας 20χρονος (κάπου τόσο είναι στη φωτογραφία) και άλλη τριχοφυΐα έχει ένας 35χρονος. Μήπως έχεις στο μυαλό σου μόνο άντρες συγκεκριμένης ηλικιακής ομάδας (π.χ. 40άρηδες); Εμένα μια χαρά αρρενωπότατος μου φαίνεται. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:30 Η glayki έγραψε: #311 14-02-25 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Μήπως έχεις στο μυαλό σου μόνο άντρες συγκεκριμένης ηλικιακής ομάδας (π.χ. 40άρηδες); Click για ανάπτυξη... Ναι λες και όλοι οι 40 αρηδες είναι αρκουδες. Είναι και θέμα ατόμου. Ορισμένοι είναι εκ φύσεως με ελάχιστη τρίχα. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:58 Η touvlo έγραψε: #312 14-02-25 15:58 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Πήξαμε στη αξύριστη θηλυκότητα και στην ξυρισμένη τεστοστερόνη Click για ανάπτυξη... Πλέον όλα είναι μόδα και γούστο, αλλά και λίγο τρόπος ζωής. Όσον αφορά άντρες: Εμένα μ αρέσουν οι τριχωτοί γενικά. Τον σύντροφο, θα τον ήθελα με τρίχες. Σέβομαι όμως τα νεαρά αγόρια, που τα αποτριχώνουν. Ο μεγάλος μου πχ είναι τριχωτός σαν τον μπαμπά μου και θέλει να πάει για αποτρίχωση. Δεν μπορώ να πω όχι. Αν θέλει, ας πληρώσει να τα φτιάξει και σχεδιάκια. Του είπα μόνο, πως αν τα ξυρίζει, θα βγαίνουν σαν βελόνες, δε θα είναι απαλές. Τι θα κάνει, δεν ξέρω, νομίζω θα κάνει αυτό το κόλπο, που τις τρίβουν κάπως, κάτι τέτοιο μου εξηγούσε. Ενήλικος άντρας είναι, με γεια του με χαρά του. Όσον αφορά γυναίκες, μια και δεν πρόκειται να τριφτώ στο σώμα μιας γυναίκας ποτέ, ας είναι όπως θέλει. Πάντως σε μια πορεία <fridays for future> που είχα πάει το καλοκαίρι, όλες είχαν αξύριστες μασχάλες. Νομίζω πως αυτό έδειχνε πως θέλουν φυσική ζωή, δίχως παρεμβασεις. Και ήταν όμορφες κοπέλες, δε θα έλεγα, πως έλειπε θυληκότητα. Επίσης και οι δυο γιοι μου δεν το βλέπουν σαν πρόβλημα στην κοπέλα. Αν είναι καθαρές, είναι μια χαρά Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.512 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:12 Η Himela έγραψε: #313 14-02-25 16:12 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Ποια η διαφορα απο την γυναικα διερωτωμαι Click για ανάπτυξη... Το τσουτσούνι; touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:20 Η touvlo έγραψε: #314 14-02-25 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το τσουτσούνι; Click για ανάπτυξη... Φοβερή! Χάλασες και συ κοριτσάρα! Με μας εδώ που έμπλεξες...! Θα ήσασταν αγέννητοι ακόμα, στη γνωστή διαφήμιση : <ο άντρας ξεχωρίζει για δύο πράματα. Το ένα είναι η κολώνια του>. Το άλλο δεν ειπώθηκε ποτέ...Πάντως δε νομίζω να υπονοούσε τις τρίχες η διαφήμιση adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.484 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 17:55 Η adams33 έγραψε: #315 14-02-25 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Όσον αφορά τις τρίχες του σώματος, άλλη τριχοφυΐα έχει ένας 20χρονος (κάπου τόσο είναι στη φωτογραφία) και άλλη τριχοφυΐα έχει ένας 35χρονος. Μήπως έχεις στο μυαλό σου μόνο άντρες συγκεκριμένης ηλικιακής ομάδας (π.χ. 40άρηδες); Εμένα μια χαρά αρρενωπότατος μου φαίνεται. Click για ανάπτυξη... Όχι έχω στο μυαλό μου τους άνδρες όπως ακριβώς ήταν τα χρόνια που ίσως εσύ και πολλοί ήσασταν ακόμα σε υγρή μορφή. Ειναι αυτο που λέω ζείτε σε εποχές που τα φύλα έχουν αλλοιωθεί και εσείς πιστεύεται ότι έτσι είναι . Η τριχοφυΐα δεν έχει ηλικία είναι λάθος αυτό το μέτρο σύγκρισης βάση βιολογίας! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το τσουτσούνι; Click για ανάπτυξη... Μην είσαι τόσο σίγουρος πλέον, δεν το είδαμε ΑΝ υπάρχει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Πάντως σε μια πορεία <fridays for future> που είχα πάει το καλοκαίρι, όλες είχαν αξύριστες μασχάλες. Νομίζω πως αυτό έδειχνε πως θέλουν φυσική ζωή, δίχως παρεμβασεις. Και ήταν όμορφες κοπέλες, δε θα έλεγα, πως έλειπε θυληκότητα. Επίσης και οι δυο γιοι μου δεν το βλέπουν σαν πρόβλημα στην κοπέλα. Αν είναι καθαρές, είναι μια χαρά Click για ανάπτυξη... Και εγώ θέλω να μην θέλω να ξεράσω κάθε φορά που είμαι δίπλα σε αυτές αλλά έχω μια ευγένεια και δεν τους το λέω... Έχω πετύχει καλοκαίρι, δίπλα μου .....δεν περιγράφω άλλο ... Ορμόνες λέμε, ειδικά κλιμακτήριο και προ .. Μην δοκιμάσεις να αφήσεις... Τελευταία επεξεργασία: 14 Φεβρουαρίου 2025 glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 19:41 Η glayki έγραψε: #316 14-02-25 19:41 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Όχι έχω στο μυαλό μου τους άνδρες όπως ακριβώς ήταν τα χρόνια που ίσως εσύ και πολλοί ήσασταν ακόμα σε υγρή μορφή. Ειναι αυτο που λέω ζείτε σε εποχές που τα φύλα έχουν αλλοιωθεί και εσείς πιστεύεται ότι έτσι είναι . Η τριχοφυΐα δεν έχει ηλικία είναι λάθος αυτό το μέτρο σύγκρισης βάση βιολογίας! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2025 Μην είσαι τόσο σίγουρος πλέον, δεν το είδαμε ΑΝ υπάρχει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2025 Και εγώ θέλω να μην θέλω να ξεράσω κάθε φορά που είμαι δίπλα σε αυτές αλλά έχω μια ευγένεια και δεν τους το λέω... Έχω πετύχει καλοκαίρι, δίπλα μου .....δεν περιγράφω άλλο ... Ορμόνες λέμε, ειδικά κλιμακτήριο και προ .. Μην δοκιμάσεις να αφήσεις... Click για ανάπτυξη... Να υποθέσω δλδ πως ολες οι ξυρισμενες μασχάλες μυρίζουν μόσχο και λεβάντα. Ξεχνάτε τα συνθετικά υφάσματα που ακόμη και πλυμενη μασχάλη ξυρισμένη την κάνουν να βρωμάει σε χρόνο ρεκόρ. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.484 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 20:09 Η adams33 έγραψε: #317 14-02-25 20:09 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Να υποθέσω δλδ πως ολες οι ξυρισμενες μασχάλες μυρίζουν μόσχο και λεβάντα. Ξεχνάτε τα συνθετικά υφάσματα που ακόμη και πλυμενη μασχάλη ξυρισμένη την κάνουν να βρωμάει σε χρόνο ρεκόρ. Click για ανάπτυξη... Οχι φυσικα αλλα σκεψου να ειναι και αξυριστη glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 20:16 Η glayki έγραψε: #318 14-02-25 20:16 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Οχι φυσικα αλλα σκεψου να ειναι και αξυριστη Click για ανάπτυξη... Σκέψου το άλλο. Λεωφορείο ..καλοκαίρι σαρδελοποιηση και αξύριστες ιδρωμένες μασχάλες adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.484 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 20:19 Η adams33 έγραψε: #319 14-02-25 20:19 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Σκέψου το άλλο. Λεωφορείο ..καλοκαίρι σαρδελοποιηση και αξύριστες ιδρωμένες μασχάλες Click για ανάπτυξη... Φτιαξε με κι αλλο μπορεις βραδιατικΟ Ευτυχως απο εβδομαδα ακομα παγωνιες δινει ,αργει Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.512 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 20:41 Η Himela έγραψε: #320 14-02-25 20:41 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Φοβερή! Χάλασες και συ κοριτσάρα! Με μας εδώ που έμπλεξες...! Click για ανάπτυξη... Έτσι μου είπε κι η αδελφή Νεκταρία εδώ στη μονή που μένω... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Requiem kalhkardia foxypup Nameless Ghoul Entropy24 iew touvlo Kate1914 American Economist Libertus Memetchi Μήτσος10 Scandal Wonderkid Jack of Spades Unboxholics giannhs2001 giorgos5002 plot Ωρορα taketrance charmander fourkaki Paragontas7000 vasilis123321 tslef8 User2350 _pathfinder_ aceon ggl MarcoReus Insertcoin Chradms12 The_Unorthodox Fin4 apathier McManus Superhuman Nikos712 Danaoula2020 Ολλανδός Έμμα uni77 anastasiakan Totreno hirasawayui JohnGreek Jocaste panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από glayki: Azur, δε διανοουμαι ( υποκειμενικά γουστα είναι αυτά) ανδρικό σώμα γυαλί. Το θέλω αρρενωπό χωρίς επεμβάσεις αφαίρεσης τριχοφυιας( με εξαίρεση τη μασχάλη) Click για ανάπτυξη... Γνώμη για τον Ηρακλή Τσουζίνοφ;
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:14 Η glayki έγραψε: #307 14-02-25 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Γνώμη για τον Ηρακλή Τσουζίνοφ; View attachment 145170 Click για ανάπτυξη... ΟΧΙ. Δε λέω ...όμορφο αγόρι . Αλλά θα τον προτιμούσα πιο φυσικό. Τι χειλαρες είναι αυτές ;( ασχετο) Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:16 Ο Guest 182562: #308 14-02-25 15:16 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Αλλά θα τον προτιμούσα πιο φυσικό. Click για ανάπτυξη... Μπορεί ο άνθρωπος να είχε 5 τρίχες όλες κι όλες. Να τις άφηνε έτσι ξέμπαρκες; adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.484 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:20 Η adams33 έγραψε: #309 14-02-25 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Γνώμη για τον Ηρακλή Τσουζίνοφ; View attachment 145170 Click για ανάπτυξη... Ποια η διαφορα απο την γυναικα διερωτωμαι Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:26 Ο Guest 182562: #310 14-02-25 15:26 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Ποια η διαφορα απο την γυναικα διερωτωμαι Click για ανάπτυξη... Όσον αφορά τις τρίχες του σώματος, άλλη τριχοφυΐα έχει ένας 20χρονος (κάπου τόσο είναι στη φωτογραφία) και άλλη τριχοφυΐα έχει ένας 35χρονος. Μήπως έχεις στο μυαλό σου μόνο άντρες συγκεκριμένης ηλικιακής ομάδας (π.χ. 40άρηδες); Εμένα μια χαρά αρρενωπότατος μου φαίνεται. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:30 Η glayki έγραψε: #311 14-02-25 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Μήπως έχεις στο μυαλό σου μόνο άντρες συγκεκριμένης ηλικιακής ομάδας (π.χ. 40άρηδες); Click για ανάπτυξη... Ναι λες και όλοι οι 40 αρηδες είναι αρκουδες. Είναι και θέμα ατόμου. Ορισμένοι είναι εκ φύσεως με ελάχιστη τρίχα. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:58 Η touvlo έγραψε: #312 14-02-25 15:58 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Πήξαμε στη αξύριστη θηλυκότητα και στην ξυρισμένη τεστοστερόνη Click για ανάπτυξη... Πλέον όλα είναι μόδα και γούστο, αλλά και λίγο τρόπος ζωής. Όσον αφορά άντρες: Εμένα μ αρέσουν οι τριχωτοί γενικά. Τον σύντροφο, θα τον ήθελα με τρίχες. Σέβομαι όμως τα νεαρά αγόρια, που τα αποτριχώνουν. Ο μεγάλος μου πχ είναι τριχωτός σαν τον μπαμπά μου και θέλει να πάει για αποτρίχωση. Δεν μπορώ να πω όχι. Αν θέλει, ας πληρώσει να τα φτιάξει και σχεδιάκια. Του είπα μόνο, πως αν τα ξυρίζει, θα βγαίνουν σαν βελόνες, δε θα είναι απαλές. Τι θα κάνει, δεν ξέρω, νομίζω θα κάνει αυτό το κόλπο, που τις τρίβουν κάπως, κάτι τέτοιο μου εξηγούσε. Ενήλικος άντρας είναι, με γεια του με χαρά του. Όσον αφορά γυναίκες, μια και δεν πρόκειται να τριφτώ στο σώμα μιας γυναίκας ποτέ, ας είναι όπως θέλει. Πάντως σε μια πορεία <fridays for future> που είχα πάει το καλοκαίρι, όλες είχαν αξύριστες μασχάλες. Νομίζω πως αυτό έδειχνε πως θέλουν φυσική ζωή, δίχως παρεμβασεις. Και ήταν όμορφες κοπέλες, δε θα έλεγα, πως έλειπε θυληκότητα. Επίσης και οι δυο γιοι μου δεν το βλέπουν σαν πρόβλημα στην κοπέλα. Αν είναι καθαρές, είναι μια χαρά Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.512 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:12 Η Himela έγραψε: #313 14-02-25 16:12 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Ποια η διαφορα απο την γυναικα διερωτωμαι Click για ανάπτυξη... Το τσουτσούνι; touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:20 Η touvlo έγραψε: #314 14-02-25 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το τσουτσούνι; Click για ανάπτυξη... Φοβερή! Χάλασες και συ κοριτσάρα! Με μας εδώ που έμπλεξες...! Θα ήσασταν αγέννητοι ακόμα, στη γνωστή διαφήμιση : <ο άντρας ξεχωρίζει για δύο πράματα. Το ένα είναι η κολώνια του>. Το άλλο δεν ειπώθηκε ποτέ...Πάντως δε νομίζω να υπονοούσε τις τρίχες η διαφήμιση adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.484 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 17:55 Η adams33 έγραψε: #315 14-02-25 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Όσον αφορά τις τρίχες του σώματος, άλλη τριχοφυΐα έχει ένας 20χρονος (κάπου τόσο είναι στη φωτογραφία) και άλλη τριχοφυΐα έχει ένας 35χρονος. Μήπως έχεις στο μυαλό σου μόνο άντρες συγκεκριμένης ηλικιακής ομάδας (π.χ. 40άρηδες); Εμένα μια χαρά αρρενωπότατος μου φαίνεται. Click για ανάπτυξη... Όχι έχω στο μυαλό μου τους άνδρες όπως ακριβώς ήταν τα χρόνια που ίσως εσύ και πολλοί ήσασταν ακόμα σε υγρή μορφή. Ειναι αυτο που λέω ζείτε σε εποχές που τα φύλα έχουν αλλοιωθεί και εσείς πιστεύεται ότι έτσι είναι . Η τριχοφυΐα δεν έχει ηλικία είναι λάθος αυτό το μέτρο σύγκρισης βάση βιολογίας! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το τσουτσούνι; Click για ανάπτυξη... Μην είσαι τόσο σίγουρος πλέον, δεν το είδαμε ΑΝ υπάρχει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Πάντως σε μια πορεία <fridays for future> που είχα πάει το καλοκαίρι, όλες είχαν αξύριστες μασχάλες. Νομίζω πως αυτό έδειχνε πως θέλουν φυσική ζωή, δίχως παρεμβασεις. Και ήταν όμορφες κοπέλες, δε θα έλεγα, πως έλειπε θυληκότητα. Επίσης και οι δυο γιοι μου δεν το βλέπουν σαν πρόβλημα στην κοπέλα. Αν είναι καθαρές, είναι μια χαρά Click για ανάπτυξη... Και εγώ θέλω να μην θέλω να ξεράσω κάθε φορά που είμαι δίπλα σε αυτές αλλά έχω μια ευγένεια και δεν τους το λέω... Έχω πετύχει καλοκαίρι, δίπλα μου .....δεν περιγράφω άλλο ... Ορμόνες λέμε, ειδικά κλιμακτήριο και προ .. Μην δοκιμάσεις να αφήσεις... Τελευταία επεξεργασία: 14 Φεβρουαρίου 2025 glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 19:41 Η glayki έγραψε: #316 14-02-25 19:41 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Όχι έχω στο μυαλό μου τους άνδρες όπως ακριβώς ήταν τα χρόνια που ίσως εσύ και πολλοί ήσασταν ακόμα σε υγρή μορφή. Ειναι αυτο που λέω ζείτε σε εποχές που τα φύλα έχουν αλλοιωθεί και εσείς πιστεύεται ότι έτσι είναι . Η τριχοφυΐα δεν έχει ηλικία είναι λάθος αυτό το μέτρο σύγκρισης βάση βιολογίας! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2025 Μην είσαι τόσο σίγουρος πλέον, δεν το είδαμε ΑΝ υπάρχει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2025 Και εγώ θέλω να μην θέλω να ξεράσω κάθε φορά που είμαι δίπλα σε αυτές αλλά έχω μια ευγένεια και δεν τους το λέω... Έχω πετύχει καλοκαίρι, δίπλα μου .....δεν περιγράφω άλλο ... Ορμόνες λέμε, ειδικά κλιμακτήριο και προ .. Μην δοκιμάσεις να αφήσεις... Click για ανάπτυξη... Να υποθέσω δλδ πως ολες οι ξυρισμενες μασχάλες μυρίζουν μόσχο και λεβάντα. Ξεχνάτε τα συνθετικά υφάσματα που ακόμη και πλυμενη μασχάλη ξυρισμένη την κάνουν να βρωμάει σε χρόνο ρεκόρ. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.484 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 20:09 Η adams33 έγραψε: #317 14-02-25 20:09 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Να υποθέσω δλδ πως ολες οι ξυρισμενες μασχάλες μυρίζουν μόσχο και λεβάντα. Ξεχνάτε τα συνθετικά υφάσματα που ακόμη και πλυμενη μασχάλη ξυρισμένη την κάνουν να βρωμάει σε χρόνο ρεκόρ. Click για ανάπτυξη... Οχι φυσικα αλλα σκεψου να ειναι και αξυριστη glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 20:16 Η glayki έγραψε: #318 14-02-25 20:16 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Οχι φυσικα αλλα σκεψου να ειναι και αξυριστη Click για ανάπτυξη... Σκέψου το άλλο. Λεωφορείο ..καλοκαίρι σαρδελοποιηση και αξύριστες ιδρωμένες μασχάλες adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.484 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 20:19 Η adams33 έγραψε: #319 14-02-25 20:19 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Σκέψου το άλλο. Λεωφορείο ..καλοκαίρι σαρδελοποιηση και αξύριστες ιδρωμένες μασχάλες Click για ανάπτυξη... Φτιαξε με κι αλλο μπορεις βραδιατικΟ Ευτυχως απο εβδομαδα ακομα παγωνιες δινει ,αργει Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.512 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 20:41 Η Himela έγραψε: #320 14-02-25 20:41 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Φοβερή! Χάλασες και συ κοριτσάρα! Με μας εδώ που έμπλεξες...! Click για ανάπτυξη... Έτσι μου είπε κι η αδελφή Νεκταρία εδώ στη μονή που μένω... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Requiem kalhkardia foxypup Nameless Ghoul Entropy24 iew touvlo Kate1914 American Economist Libertus Memetchi Μήτσος10 Scandal Wonderkid Jack of Spades Unboxholics giannhs2001 giorgos5002 plot Ωρορα taketrance charmander fourkaki Paragontas7000 vasilis123321 tslef8 User2350 _pathfinder_ aceon ggl MarcoReus Insertcoin Chradms12 The_Unorthodox Fin4 apathier McManus Superhuman Nikos712 Danaoula2020 Ολλανδός Έμμα uni77 anastasiakan Totreno hirasawayui JohnGreek Jocaste panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Azur: Γνώμη για τον Ηρακλή Τσουζίνοφ; View attachment 145170 Click για ανάπτυξη... ΟΧΙ. Δε λέω ...όμορφο αγόρι . Αλλά θα τον προτιμούσα πιο φυσικό. Τι χειλαρες είναι αυτές ;( ασχετο)
Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:16 Ο Guest 182562: #308 14-02-25 15:16 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Αλλά θα τον προτιμούσα πιο φυσικό. Click για ανάπτυξη... Μπορεί ο άνθρωπος να είχε 5 τρίχες όλες κι όλες. Να τις άφηνε έτσι ξέμπαρκες; adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.484 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:20 Η adams33 έγραψε: #309 14-02-25 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Γνώμη για τον Ηρακλή Τσουζίνοφ; View attachment 145170 Click για ανάπτυξη... Ποια η διαφορα απο την γυναικα διερωτωμαι Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:26 Ο Guest 182562: #310 14-02-25 15:26 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Ποια η διαφορα απο την γυναικα διερωτωμαι Click για ανάπτυξη... Όσον αφορά τις τρίχες του σώματος, άλλη τριχοφυΐα έχει ένας 20χρονος (κάπου τόσο είναι στη φωτογραφία) και άλλη τριχοφυΐα έχει ένας 35χρονος. Μήπως έχεις στο μυαλό σου μόνο άντρες συγκεκριμένης ηλικιακής ομάδας (π.χ. 40άρηδες); Εμένα μια χαρά αρρενωπότατος μου φαίνεται. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:30 Η glayki έγραψε: #311 14-02-25 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Μήπως έχεις στο μυαλό σου μόνο άντρες συγκεκριμένης ηλικιακής ομάδας (π.χ. 40άρηδες); Click για ανάπτυξη... Ναι λες και όλοι οι 40 αρηδες είναι αρκουδες. Είναι και θέμα ατόμου. Ορισμένοι είναι εκ φύσεως με ελάχιστη τρίχα. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:58 Η touvlo έγραψε: #312 14-02-25 15:58 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Πήξαμε στη αξύριστη θηλυκότητα και στην ξυρισμένη τεστοστερόνη Click για ανάπτυξη... Πλέον όλα είναι μόδα και γούστο, αλλά και λίγο τρόπος ζωής. Όσον αφορά άντρες: Εμένα μ αρέσουν οι τριχωτοί γενικά. Τον σύντροφο, θα τον ήθελα με τρίχες. Σέβομαι όμως τα νεαρά αγόρια, που τα αποτριχώνουν. Ο μεγάλος μου πχ είναι τριχωτός σαν τον μπαμπά μου και θέλει να πάει για αποτρίχωση. Δεν μπορώ να πω όχι. Αν θέλει, ας πληρώσει να τα φτιάξει και σχεδιάκια. Του είπα μόνο, πως αν τα ξυρίζει, θα βγαίνουν σαν βελόνες, δε θα είναι απαλές. Τι θα κάνει, δεν ξέρω, νομίζω θα κάνει αυτό το κόλπο, που τις τρίβουν κάπως, κάτι τέτοιο μου εξηγούσε. Ενήλικος άντρας είναι, με γεια του με χαρά του. Όσον αφορά γυναίκες, μια και δεν πρόκειται να τριφτώ στο σώμα μιας γυναίκας ποτέ, ας είναι όπως θέλει. Πάντως σε μια πορεία <fridays for future> που είχα πάει το καλοκαίρι, όλες είχαν αξύριστες μασχάλες. Νομίζω πως αυτό έδειχνε πως θέλουν φυσική ζωή, δίχως παρεμβασεις. Και ήταν όμορφες κοπέλες, δε θα έλεγα, πως έλειπε θυληκότητα. Επίσης και οι δυο γιοι μου δεν το βλέπουν σαν πρόβλημα στην κοπέλα. Αν είναι καθαρές, είναι μια χαρά Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.512 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:12 Η Himela έγραψε: #313 14-02-25 16:12 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Ποια η διαφορα απο την γυναικα διερωτωμαι Click για ανάπτυξη... Το τσουτσούνι; touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:20 Η touvlo έγραψε: #314 14-02-25 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το τσουτσούνι; Click για ανάπτυξη... Φοβερή! Χάλασες και συ κοριτσάρα! Με μας εδώ που έμπλεξες...! Θα ήσασταν αγέννητοι ακόμα, στη γνωστή διαφήμιση : <ο άντρας ξεχωρίζει για δύο πράματα. Το ένα είναι η κολώνια του>. Το άλλο δεν ειπώθηκε ποτέ...Πάντως δε νομίζω να υπονοούσε τις τρίχες η διαφήμιση adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.484 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 17:55 Η adams33 έγραψε: #315 14-02-25 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Όσον αφορά τις τρίχες του σώματος, άλλη τριχοφυΐα έχει ένας 20χρονος (κάπου τόσο είναι στη φωτογραφία) και άλλη τριχοφυΐα έχει ένας 35χρονος. Μήπως έχεις στο μυαλό σου μόνο άντρες συγκεκριμένης ηλικιακής ομάδας (π.χ. 40άρηδες); Εμένα μια χαρά αρρενωπότατος μου φαίνεται. Click για ανάπτυξη... Όχι έχω στο μυαλό μου τους άνδρες όπως ακριβώς ήταν τα χρόνια που ίσως εσύ και πολλοί ήσασταν ακόμα σε υγρή μορφή. Ειναι αυτο που λέω ζείτε σε εποχές που τα φύλα έχουν αλλοιωθεί και εσείς πιστεύεται ότι έτσι είναι . Η τριχοφυΐα δεν έχει ηλικία είναι λάθος αυτό το μέτρο σύγκρισης βάση βιολογίας! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το τσουτσούνι; Click για ανάπτυξη... Μην είσαι τόσο σίγουρος πλέον, δεν το είδαμε ΑΝ υπάρχει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Πάντως σε μια πορεία <fridays for future> που είχα πάει το καλοκαίρι, όλες είχαν αξύριστες μασχάλες. Νομίζω πως αυτό έδειχνε πως θέλουν φυσική ζωή, δίχως παρεμβασεις. Και ήταν όμορφες κοπέλες, δε θα έλεγα, πως έλειπε θυληκότητα. Επίσης και οι δυο γιοι μου δεν το βλέπουν σαν πρόβλημα στην κοπέλα. Αν είναι καθαρές, είναι μια χαρά Click για ανάπτυξη... Και εγώ θέλω να μην θέλω να ξεράσω κάθε φορά που είμαι δίπλα σε αυτές αλλά έχω μια ευγένεια και δεν τους το λέω... Έχω πετύχει καλοκαίρι, δίπλα μου .....δεν περιγράφω άλλο ... Ορμόνες λέμε, ειδικά κλιμακτήριο και προ .. Μην δοκιμάσεις να αφήσεις... Τελευταία επεξεργασία: 14 Φεβρουαρίου 2025 glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 19:41 Η glayki έγραψε: #316 14-02-25 19:41 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Όχι έχω στο μυαλό μου τους άνδρες όπως ακριβώς ήταν τα χρόνια που ίσως εσύ και πολλοί ήσασταν ακόμα σε υγρή μορφή. Ειναι αυτο που λέω ζείτε σε εποχές που τα φύλα έχουν αλλοιωθεί και εσείς πιστεύεται ότι έτσι είναι . Η τριχοφυΐα δεν έχει ηλικία είναι λάθος αυτό το μέτρο σύγκρισης βάση βιολογίας! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2025 Μην είσαι τόσο σίγουρος πλέον, δεν το είδαμε ΑΝ υπάρχει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2025 Και εγώ θέλω να μην θέλω να ξεράσω κάθε φορά που είμαι δίπλα σε αυτές αλλά έχω μια ευγένεια και δεν τους το λέω... Έχω πετύχει καλοκαίρι, δίπλα μου .....δεν περιγράφω άλλο ... Ορμόνες λέμε, ειδικά κλιμακτήριο και προ .. Μην δοκιμάσεις να αφήσεις... Click για ανάπτυξη... Να υποθέσω δλδ πως ολες οι ξυρισμενες μασχάλες μυρίζουν μόσχο και λεβάντα. Ξεχνάτε τα συνθετικά υφάσματα που ακόμη και πλυμενη μασχάλη ξυρισμένη την κάνουν να βρωμάει σε χρόνο ρεκόρ. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.484 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 20:09 Η adams33 έγραψε: #317 14-02-25 20:09 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Να υποθέσω δλδ πως ολες οι ξυρισμενες μασχάλες μυρίζουν μόσχο και λεβάντα. Ξεχνάτε τα συνθετικά υφάσματα που ακόμη και πλυμενη μασχάλη ξυρισμένη την κάνουν να βρωμάει σε χρόνο ρεκόρ. Click για ανάπτυξη... Οχι φυσικα αλλα σκεψου να ειναι και αξυριστη glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 20:16 Η glayki έγραψε: #318 14-02-25 20:16 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Οχι φυσικα αλλα σκεψου να ειναι και αξυριστη Click για ανάπτυξη... Σκέψου το άλλο. Λεωφορείο ..καλοκαίρι σαρδελοποιηση και αξύριστες ιδρωμένες μασχάλες adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.484 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 20:19 Η adams33 έγραψε: #319 14-02-25 20:19 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Σκέψου το άλλο. Λεωφορείο ..καλοκαίρι σαρδελοποιηση και αξύριστες ιδρωμένες μασχάλες Click για ανάπτυξη... Φτιαξε με κι αλλο μπορεις βραδιατικΟ Ευτυχως απο εβδομαδα ακομα παγωνιες δινει ,αργει Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.512 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 20:41 Η Himela έγραψε: #320 14-02-25 20:41 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Φοβερή! Χάλασες και συ κοριτσάρα! Με μας εδώ που έμπλεξες...! Click για ανάπτυξη... Έτσι μου είπε κι η αδελφή Νεκταρία εδώ στη μονή που μένω... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Requiem kalhkardia foxypup Nameless Ghoul Entropy24 iew touvlo Kate1914 American Economist Libertus Memetchi Μήτσος10 Scandal Wonderkid Jack of Spades Unboxholics giannhs2001 giorgos5002 plot Ωρορα taketrance charmander fourkaki Paragontas7000 vasilis123321 tslef8 User2350 _pathfinder_ aceon ggl MarcoReus Insertcoin Chradms12 The_Unorthodox Fin4 apathier McManus Superhuman Nikos712 Danaoula2020 Ολλανδός Έμμα uni77 anastasiakan Totreno hirasawayui JohnGreek Jocaste panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από glayki: Αλλά θα τον προτιμούσα πιο φυσικό. Click για ανάπτυξη... Μπορεί ο άνθρωπος να είχε 5 τρίχες όλες κι όλες. Να τις άφηνε έτσι ξέμπαρκες;
adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.484 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:20 Η adams33 έγραψε: #309 14-02-25 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Γνώμη για τον Ηρακλή Τσουζίνοφ; View attachment 145170 Click για ανάπτυξη... Ποια η διαφορα απο την γυναικα διερωτωμαι Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:26 Ο Guest 182562: #310 14-02-25 15:26 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Ποια η διαφορα απο την γυναικα διερωτωμαι Click για ανάπτυξη... Όσον αφορά τις τρίχες του σώματος, άλλη τριχοφυΐα έχει ένας 20χρονος (κάπου τόσο είναι στη φωτογραφία) και άλλη τριχοφυΐα έχει ένας 35χρονος. Μήπως έχεις στο μυαλό σου μόνο άντρες συγκεκριμένης ηλικιακής ομάδας (π.χ. 40άρηδες); Εμένα μια χαρά αρρενωπότατος μου φαίνεται. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:30 Η glayki έγραψε: #311 14-02-25 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Μήπως έχεις στο μυαλό σου μόνο άντρες συγκεκριμένης ηλικιακής ομάδας (π.χ. 40άρηδες); Click για ανάπτυξη... Ναι λες και όλοι οι 40 αρηδες είναι αρκουδες. Είναι και θέμα ατόμου. Ορισμένοι είναι εκ φύσεως με ελάχιστη τρίχα. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:58 Η touvlo έγραψε: #312 14-02-25 15:58 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Πήξαμε στη αξύριστη θηλυκότητα και στην ξυρισμένη τεστοστερόνη Click για ανάπτυξη... Πλέον όλα είναι μόδα και γούστο, αλλά και λίγο τρόπος ζωής. Όσον αφορά άντρες: Εμένα μ αρέσουν οι τριχωτοί γενικά. Τον σύντροφο, θα τον ήθελα με τρίχες. Σέβομαι όμως τα νεαρά αγόρια, που τα αποτριχώνουν. Ο μεγάλος μου πχ είναι τριχωτός σαν τον μπαμπά μου και θέλει να πάει για αποτρίχωση. Δεν μπορώ να πω όχι. Αν θέλει, ας πληρώσει να τα φτιάξει και σχεδιάκια. Του είπα μόνο, πως αν τα ξυρίζει, θα βγαίνουν σαν βελόνες, δε θα είναι απαλές. Τι θα κάνει, δεν ξέρω, νομίζω θα κάνει αυτό το κόλπο, που τις τρίβουν κάπως, κάτι τέτοιο μου εξηγούσε. Ενήλικος άντρας είναι, με γεια του με χαρά του. Όσον αφορά γυναίκες, μια και δεν πρόκειται να τριφτώ στο σώμα μιας γυναίκας ποτέ, ας είναι όπως θέλει. Πάντως σε μια πορεία <fridays for future> που είχα πάει το καλοκαίρι, όλες είχαν αξύριστες μασχάλες. Νομίζω πως αυτό έδειχνε πως θέλουν φυσική ζωή, δίχως παρεμβασεις. Και ήταν όμορφες κοπέλες, δε θα έλεγα, πως έλειπε θυληκότητα. Επίσης και οι δυο γιοι μου δεν το βλέπουν σαν πρόβλημα στην κοπέλα. Αν είναι καθαρές, είναι μια χαρά Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.512 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:12 Η Himela έγραψε: #313 14-02-25 16:12 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Ποια η διαφορα απο την γυναικα διερωτωμαι Click για ανάπτυξη... Το τσουτσούνι; touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:20 Η touvlo έγραψε: #314 14-02-25 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το τσουτσούνι; Click για ανάπτυξη... Φοβερή! Χάλασες και συ κοριτσάρα! Με μας εδώ που έμπλεξες...! Θα ήσασταν αγέννητοι ακόμα, στη γνωστή διαφήμιση : <ο άντρας ξεχωρίζει για δύο πράματα. Το ένα είναι η κολώνια του>. Το άλλο δεν ειπώθηκε ποτέ...Πάντως δε νομίζω να υπονοούσε τις τρίχες η διαφήμιση adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.484 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 17:55 Η adams33 έγραψε: #315 14-02-25 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Όσον αφορά τις τρίχες του σώματος, άλλη τριχοφυΐα έχει ένας 20χρονος (κάπου τόσο είναι στη φωτογραφία) και άλλη τριχοφυΐα έχει ένας 35χρονος. Μήπως έχεις στο μυαλό σου μόνο άντρες συγκεκριμένης ηλικιακής ομάδας (π.χ. 40άρηδες); Εμένα μια χαρά αρρενωπότατος μου φαίνεται. Click για ανάπτυξη... Όχι έχω στο μυαλό μου τους άνδρες όπως ακριβώς ήταν τα χρόνια που ίσως εσύ και πολλοί ήσασταν ακόμα σε υγρή μορφή. Ειναι αυτο που λέω ζείτε σε εποχές που τα φύλα έχουν αλλοιωθεί και εσείς πιστεύεται ότι έτσι είναι . Η τριχοφυΐα δεν έχει ηλικία είναι λάθος αυτό το μέτρο σύγκρισης βάση βιολογίας! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το τσουτσούνι; Click για ανάπτυξη... Μην είσαι τόσο σίγουρος πλέον, δεν το είδαμε ΑΝ υπάρχει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Πάντως σε μια πορεία <fridays for future> που είχα πάει το καλοκαίρι, όλες είχαν αξύριστες μασχάλες. Νομίζω πως αυτό έδειχνε πως θέλουν φυσική ζωή, δίχως παρεμβασεις. Και ήταν όμορφες κοπέλες, δε θα έλεγα, πως έλειπε θυληκότητα. Επίσης και οι δυο γιοι μου δεν το βλέπουν σαν πρόβλημα στην κοπέλα. Αν είναι καθαρές, είναι μια χαρά Click για ανάπτυξη... Και εγώ θέλω να μην θέλω να ξεράσω κάθε φορά που είμαι δίπλα σε αυτές αλλά έχω μια ευγένεια και δεν τους το λέω... Έχω πετύχει καλοκαίρι, δίπλα μου .....δεν περιγράφω άλλο ... Ορμόνες λέμε, ειδικά κλιμακτήριο και προ .. Μην δοκιμάσεις να αφήσεις... Τελευταία επεξεργασία: 14 Φεβρουαρίου 2025 glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 19:41 Η glayki έγραψε: #316 14-02-25 19:41 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Όχι έχω στο μυαλό μου τους άνδρες όπως ακριβώς ήταν τα χρόνια που ίσως εσύ και πολλοί ήσασταν ακόμα σε υγρή μορφή. Ειναι αυτο που λέω ζείτε σε εποχές που τα φύλα έχουν αλλοιωθεί και εσείς πιστεύεται ότι έτσι είναι . Η τριχοφυΐα δεν έχει ηλικία είναι λάθος αυτό το μέτρο σύγκρισης βάση βιολογίας! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2025 Μην είσαι τόσο σίγουρος πλέον, δεν το είδαμε ΑΝ υπάρχει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2025 Και εγώ θέλω να μην θέλω να ξεράσω κάθε φορά που είμαι δίπλα σε αυτές αλλά έχω μια ευγένεια και δεν τους το λέω... Έχω πετύχει καλοκαίρι, δίπλα μου .....δεν περιγράφω άλλο ... Ορμόνες λέμε, ειδικά κλιμακτήριο και προ .. Μην δοκιμάσεις να αφήσεις... Click για ανάπτυξη... Να υποθέσω δλδ πως ολες οι ξυρισμενες μασχάλες μυρίζουν μόσχο και λεβάντα. Ξεχνάτε τα συνθετικά υφάσματα που ακόμη και πλυμενη μασχάλη ξυρισμένη την κάνουν να βρωμάει σε χρόνο ρεκόρ. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.484 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 20:09 Η adams33 έγραψε: #317 14-02-25 20:09 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Να υποθέσω δλδ πως ολες οι ξυρισμενες μασχάλες μυρίζουν μόσχο και λεβάντα. Ξεχνάτε τα συνθετικά υφάσματα που ακόμη και πλυμενη μασχάλη ξυρισμένη την κάνουν να βρωμάει σε χρόνο ρεκόρ. Click για ανάπτυξη... Οχι φυσικα αλλα σκεψου να ειναι και αξυριστη glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 20:16 Η glayki έγραψε: #318 14-02-25 20:16 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Οχι φυσικα αλλα σκεψου να ειναι και αξυριστη Click για ανάπτυξη... Σκέψου το άλλο. Λεωφορείο ..καλοκαίρι σαρδελοποιηση και αξύριστες ιδρωμένες μασχάλες adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.484 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 20:19 Η adams33 έγραψε: #319 14-02-25 20:19 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Σκέψου το άλλο. Λεωφορείο ..καλοκαίρι σαρδελοποιηση και αξύριστες ιδρωμένες μασχάλες Click για ανάπτυξη... Φτιαξε με κι αλλο μπορεις βραδιατικΟ Ευτυχως απο εβδομαδα ακομα παγωνιες δινει ,αργει Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.512 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 20:41 Η Himela έγραψε: #320 14-02-25 20:41 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Φοβερή! Χάλασες και συ κοριτσάρα! Με μας εδώ που έμπλεξες...! Click για ανάπτυξη... Έτσι μου είπε κι η αδελφή Νεκταρία εδώ στη μονή που μένω... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Requiem kalhkardia foxypup Nameless Ghoul Entropy24 iew touvlo Kate1914 American Economist Libertus Memetchi Μήτσος10 Scandal Wonderkid Jack of Spades Unboxholics giannhs2001 giorgos5002 plot Ωρορα taketrance charmander fourkaki Paragontas7000 vasilis123321 tslef8 User2350 _pathfinder_ aceon ggl MarcoReus Insertcoin Chradms12 The_Unorthodox Fin4 apathier McManus Superhuman Nikos712 Danaoula2020 Ολλανδός Έμμα uni77 anastasiakan Totreno hirasawayui JohnGreek Jocaste panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Azur: Γνώμη για τον Ηρακλή Τσουζίνοφ; View attachment 145170 Click για ανάπτυξη... Ποια η διαφορα απο την γυναικα διερωτωμαι
Guest 182562 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:26 Ο Guest 182562: #310 14-02-25 15:26 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Ποια η διαφορα απο την γυναικα διερωτωμαι Click για ανάπτυξη... Όσον αφορά τις τρίχες του σώματος, άλλη τριχοφυΐα έχει ένας 20χρονος (κάπου τόσο είναι στη φωτογραφία) και άλλη τριχοφυΐα έχει ένας 35χρονος. Μήπως έχεις στο μυαλό σου μόνο άντρες συγκεκριμένης ηλικιακής ομάδας (π.χ. 40άρηδες); Εμένα μια χαρά αρρενωπότατος μου φαίνεται. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:30 Η glayki έγραψε: #311 14-02-25 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Μήπως έχεις στο μυαλό σου μόνο άντρες συγκεκριμένης ηλικιακής ομάδας (π.χ. 40άρηδες); Click για ανάπτυξη... Ναι λες και όλοι οι 40 αρηδες είναι αρκουδες. Είναι και θέμα ατόμου. Ορισμένοι είναι εκ φύσεως με ελάχιστη τρίχα. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:58 Η touvlo έγραψε: #312 14-02-25 15:58 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Πήξαμε στη αξύριστη θηλυκότητα και στην ξυρισμένη τεστοστερόνη Click για ανάπτυξη... Πλέον όλα είναι μόδα και γούστο, αλλά και λίγο τρόπος ζωής. Όσον αφορά άντρες: Εμένα μ αρέσουν οι τριχωτοί γενικά. Τον σύντροφο, θα τον ήθελα με τρίχες. Σέβομαι όμως τα νεαρά αγόρια, που τα αποτριχώνουν. Ο μεγάλος μου πχ είναι τριχωτός σαν τον μπαμπά μου και θέλει να πάει για αποτρίχωση. Δεν μπορώ να πω όχι. Αν θέλει, ας πληρώσει να τα φτιάξει και σχεδιάκια. Του είπα μόνο, πως αν τα ξυρίζει, θα βγαίνουν σαν βελόνες, δε θα είναι απαλές. Τι θα κάνει, δεν ξέρω, νομίζω θα κάνει αυτό το κόλπο, που τις τρίβουν κάπως, κάτι τέτοιο μου εξηγούσε. Ενήλικος άντρας είναι, με γεια του με χαρά του. Όσον αφορά γυναίκες, μια και δεν πρόκειται να τριφτώ στο σώμα μιας γυναίκας ποτέ, ας είναι όπως θέλει. Πάντως σε μια πορεία <fridays for future> που είχα πάει το καλοκαίρι, όλες είχαν αξύριστες μασχάλες. Νομίζω πως αυτό έδειχνε πως θέλουν φυσική ζωή, δίχως παρεμβασεις. Και ήταν όμορφες κοπέλες, δε θα έλεγα, πως έλειπε θυληκότητα. Επίσης και οι δυο γιοι μου δεν το βλέπουν σαν πρόβλημα στην κοπέλα. Αν είναι καθαρές, είναι μια χαρά Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.512 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:12 Η Himela έγραψε: #313 14-02-25 16:12 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Ποια η διαφορα απο την γυναικα διερωτωμαι Click για ανάπτυξη... Το τσουτσούνι; touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:20 Η touvlo έγραψε: #314 14-02-25 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το τσουτσούνι; Click για ανάπτυξη... Φοβερή! Χάλασες και συ κοριτσάρα! Με μας εδώ που έμπλεξες...! Θα ήσασταν αγέννητοι ακόμα, στη γνωστή διαφήμιση : <ο άντρας ξεχωρίζει για δύο πράματα. Το ένα είναι η κολώνια του>. Το άλλο δεν ειπώθηκε ποτέ...Πάντως δε νομίζω να υπονοούσε τις τρίχες η διαφήμιση adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.484 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 17:55 Η adams33 έγραψε: #315 14-02-25 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Όσον αφορά τις τρίχες του σώματος, άλλη τριχοφυΐα έχει ένας 20χρονος (κάπου τόσο είναι στη φωτογραφία) και άλλη τριχοφυΐα έχει ένας 35χρονος. Μήπως έχεις στο μυαλό σου μόνο άντρες συγκεκριμένης ηλικιακής ομάδας (π.χ. 40άρηδες); Εμένα μια χαρά αρρενωπότατος μου φαίνεται. Click για ανάπτυξη... Όχι έχω στο μυαλό μου τους άνδρες όπως ακριβώς ήταν τα χρόνια που ίσως εσύ και πολλοί ήσασταν ακόμα σε υγρή μορφή. Ειναι αυτο που λέω ζείτε σε εποχές που τα φύλα έχουν αλλοιωθεί και εσείς πιστεύεται ότι έτσι είναι . Η τριχοφυΐα δεν έχει ηλικία είναι λάθος αυτό το μέτρο σύγκρισης βάση βιολογίας! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το τσουτσούνι; Click για ανάπτυξη... Μην είσαι τόσο σίγουρος πλέον, δεν το είδαμε ΑΝ υπάρχει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Πάντως σε μια πορεία <fridays for future> που είχα πάει το καλοκαίρι, όλες είχαν αξύριστες μασχάλες. Νομίζω πως αυτό έδειχνε πως θέλουν φυσική ζωή, δίχως παρεμβασεις. Και ήταν όμορφες κοπέλες, δε θα έλεγα, πως έλειπε θυληκότητα. Επίσης και οι δυο γιοι μου δεν το βλέπουν σαν πρόβλημα στην κοπέλα. Αν είναι καθαρές, είναι μια χαρά Click για ανάπτυξη... Και εγώ θέλω να μην θέλω να ξεράσω κάθε φορά που είμαι δίπλα σε αυτές αλλά έχω μια ευγένεια και δεν τους το λέω... Έχω πετύχει καλοκαίρι, δίπλα μου .....δεν περιγράφω άλλο ... Ορμόνες λέμε, ειδικά κλιμακτήριο και προ .. Μην δοκιμάσεις να αφήσεις... Τελευταία επεξεργασία: 14 Φεβρουαρίου 2025 glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 19:41 Η glayki έγραψε: #316 14-02-25 19:41 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Όχι έχω στο μυαλό μου τους άνδρες όπως ακριβώς ήταν τα χρόνια που ίσως εσύ και πολλοί ήσασταν ακόμα σε υγρή μορφή. Ειναι αυτο που λέω ζείτε σε εποχές που τα φύλα έχουν αλλοιωθεί και εσείς πιστεύεται ότι έτσι είναι . Η τριχοφυΐα δεν έχει ηλικία είναι λάθος αυτό το μέτρο σύγκρισης βάση βιολογίας! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2025 Μην είσαι τόσο σίγουρος πλέον, δεν το είδαμε ΑΝ υπάρχει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2025 Και εγώ θέλω να μην θέλω να ξεράσω κάθε φορά που είμαι δίπλα σε αυτές αλλά έχω μια ευγένεια και δεν τους το λέω... Έχω πετύχει καλοκαίρι, δίπλα μου .....δεν περιγράφω άλλο ... Ορμόνες λέμε, ειδικά κλιμακτήριο και προ .. Μην δοκιμάσεις να αφήσεις... Click για ανάπτυξη... Να υποθέσω δλδ πως ολες οι ξυρισμενες μασχάλες μυρίζουν μόσχο και λεβάντα. Ξεχνάτε τα συνθετικά υφάσματα που ακόμη και πλυμενη μασχάλη ξυρισμένη την κάνουν να βρωμάει σε χρόνο ρεκόρ. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.484 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 20:09 Η adams33 έγραψε: #317 14-02-25 20:09 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Να υποθέσω δλδ πως ολες οι ξυρισμενες μασχάλες μυρίζουν μόσχο και λεβάντα. Ξεχνάτε τα συνθετικά υφάσματα που ακόμη και πλυμενη μασχάλη ξυρισμένη την κάνουν να βρωμάει σε χρόνο ρεκόρ. Click για ανάπτυξη... Οχι φυσικα αλλα σκεψου να ειναι και αξυριστη glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 20:16 Η glayki έγραψε: #318 14-02-25 20:16 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Οχι φυσικα αλλα σκεψου να ειναι και αξυριστη Click για ανάπτυξη... Σκέψου το άλλο. Λεωφορείο ..καλοκαίρι σαρδελοποιηση και αξύριστες ιδρωμένες μασχάλες adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.484 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 20:19 Η adams33 έγραψε: #319 14-02-25 20:19 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Σκέψου το άλλο. Λεωφορείο ..καλοκαίρι σαρδελοποιηση και αξύριστες ιδρωμένες μασχάλες Click για ανάπτυξη... Φτιαξε με κι αλλο μπορεις βραδιατικΟ Ευτυχως απο εβδομαδα ακομα παγωνιες δινει ,αργει Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.512 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 20:41 Η Himela έγραψε: #320 14-02-25 20:41 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Φοβερή! Χάλασες και συ κοριτσάρα! Με μας εδώ που έμπλεξες...! Click για ανάπτυξη... Έτσι μου είπε κι η αδελφή Νεκταρία εδώ στη μονή που μένω... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Requiem kalhkardia foxypup Nameless Ghoul Entropy24 iew touvlo Kate1914 American Economist Libertus Memetchi Μήτσος10 Scandal Wonderkid Jack of Spades Unboxholics giannhs2001 giorgos5002 plot Ωρορα taketrance charmander fourkaki Paragontas7000 vasilis123321 tslef8 User2350 _pathfinder_ aceon ggl MarcoReus Insertcoin Chradms12 The_Unorthodox Fin4 apathier McManus Superhuman Nikos712 Danaoula2020 Ολλανδός Έμμα uni77 anastasiakan Totreno hirasawayui JohnGreek Jocaste panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από adams33: Ποια η διαφορα απο την γυναικα διερωτωμαι Click για ανάπτυξη... Όσον αφορά τις τρίχες του σώματος, άλλη τριχοφυΐα έχει ένας 20χρονος (κάπου τόσο είναι στη φωτογραφία) και άλλη τριχοφυΐα έχει ένας 35χρονος. Μήπως έχεις στο μυαλό σου μόνο άντρες συγκεκριμένης ηλικιακής ομάδας (π.χ. 40άρηδες); Εμένα μια χαρά αρρενωπότατος μου φαίνεται.
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:30 Η glayki έγραψε: #311 14-02-25 15:30 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Μήπως έχεις στο μυαλό σου μόνο άντρες συγκεκριμένης ηλικιακής ομάδας (π.χ. 40άρηδες); Click για ανάπτυξη... Ναι λες και όλοι οι 40 αρηδες είναι αρκουδες. Είναι και θέμα ατόμου. Ορισμένοι είναι εκ φύσεως με ελάχιστη τρίχα. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:58 Η touvlo έγραψε: #312 14-02-25 15:58 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Πήξαμε στη αξύριστη θηλυκότητα και στην ξυρισμένη τεστοστερόνη Click για ανάπτυξη... Πλέον όλα είναι μόδα και γούστο, αλλά και λίγο τρόπος ζωής. Όσον αφορά άντρες: Εμένα μ αρέσουν οι τριχωτοί γενικά. Τον σύντροφο, θα τον ήθελα με τρίχες. Σέβομαι όμως τα νεαρά αγόρια, που τα αποτριχώνουν. Ο μεγάλος μου πχ είναι τριχωτός σαν τον μπαμπά μου και θέλει να πάει για αποτρίχωση. Δεν μπορώ να πω όχι. Αν θέλει, ας πληρώσει να τα φτιάξει και σχεδιάκια. Του είπα μόνο, πως αν τα ξυρίζει, θα βγαίνουν σαν βελόνες, δε θα είναι απαλές. Τι θα κάνει, δεν ξέρω, νομίζω θα κάνει αυτό το κόλπο, που τις τρίβουν κάπως, κάτι τέτοιο μου εξηγούσε. Ενήλικος άντρας είναι, με γεια του με χαρά του. Όσον αφορά γυναίκες, μια και δεν πρόκειται να τριφτώ στο σώμα μιας γυναίκας ποτέ, ας είναι όπως θέλει. Πάντως σε μια πορεία <fridays for future> που είχα πάει το καλοκαίρι, όλες είχαν αξύριστες μασχάλες. Νομίζω πως αυτό έδειχνε πως θέλουν φυσική ζωή, δίχως παρεμβασεις. Και ήταν όμορφες κοπέλες, δε θα έλεγα, πως έλειπε θυληκότητα. Επίσης και οι δυο γιοι μου δεν το βλέπουν σαν πρόβλημα στην κοπέλα. Αν είναι καθαρές, είναι μια χαρά Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.512 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:12 Η Himela έγραψε: #313 14-02-25 16:12 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Ποια η διαφορα απο την γυναικα διερωτωμαι Click για ανάπτυξη... Το τσουτσούνι; touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:20 Η touvlo έγραψε: #314 14-02-25 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το τσουτσούνι; Click για ανάπτυξη... Φοβερή! Χάλασες και συ κοριτσάρα! Με μας εδώ που έμπλεξες...! Θα ήσασταν αγέννητοι ακόμα, στη γνωστή διαφήμιση : <ο άντρας ξεχωρίζει για δύο πράματα. Το ένα είναι η κολώνια του>. Το άλλο δεν ειπώθηκε ποτέ...Πάντως δε νομίζω να υπονοούσε τις τρίχες η διαφήμιση adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.484 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 17:55 Η adams33 έγραψε: #315 14-02-25 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Όσον αφορά τις τρίχες του σώματος, άλλη τριχοφυΐα έχει ένας 20χρονος (κάπου τόσο είναι στη φωτογραφία) και άλλη τριχοφυΐα έχει ένας 35χρονος. Μήπως έχεις στο μυαλό σου μόνο άντρες συγκεκριμένης ηλικιακής ομάδας (π.χ. 40άρηδες); Εμένα μια χαρά αρρενωπότατος μου φαίνεται. Click για ανάπτυξη... Όχι έχω στο μυαλό μου τους άνδρες όπως ακριβώς ήταν τα χρόνια που ίσως εσύ και πολλοί ήσασταν ακόμα σε υγρή μορφή. Ειναι αυτο που λέω ζείτε σε εποχές που τα φύλα έχουν αλλοιωθεί και εσείς πιστεύεται ότι έτσι είναι . Η τριχοφυΐα δεν έχει ηλικία είναι λάθος αυτό το μέτρο σύγκρισης βάση βιολογίας! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το τσουτσούνι; Click για ανάπτυξη... Μην είσαι τόσο σίγουρος πλέον, δεν το είδαμε ΑΝ υπάρχει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Πάντως σε μια πορεία <fridays for future> που είχα πάει το καλοκαίρι, όλες είχαν αξύριστες μασχάλες. Νομίζω πως αυτό έδειχνε πως θέλουν φυσική ζωή, δίχως παρεμβασεις. Και ήταν όμορφες κοπέλες, δε θα έλεγα, πως έλειπε θυληκότητα. Επίσης και οι δυο γιοι μου δεν το βλέπουν σαν πρόβλημα στην κοπέλα. Αν είναι καθαρές, είναι μια χαρά Click για ανάπτυξη... Και εγώ θέλω να μην θέλω να ξεράσω κάθε φορά που είμαι δίπλα σε αυτές αλλά έχω μια ευγένεια και δεν τους το λέω... Έχω πετύχει καλοκαίρι, δίπλα μου .....δεν περιγράφω άλλο ... Ορμόνες λέμε, ειδικά κλιμακτήριο και προ .. Μην δοκιμάσεις να αφήσεις... Τελευταία επεξεργασία: 14 Φεβρουαρίου 2025 glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 19:41 Η glayki έγραψε: #316 14-02-25 19:41 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Όχι έχω στο μυαλό μου τους άνδρες όπως ακριβώς ήταν τα χρόνια που ίσως εσύ και πολλοί ήσασταν ακόμα σε υγρή μορφή. Ειναι αυτο που λέω ζείτε σε εποχές που τα φύλα έχουν αλλοιωθεί και εσείς πιστεύεται ότι έτσι είναι . Η τριχοφυΐα δεν έχει ηλικία είναι λάθος αυτό το μέτρο σύγκρισης βάση βιολογίας! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2025 Μην είσαι τόσο σίγουρος πλέον, δεν το είδαμε ΑΝ υπάρχει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2025 Και εγώ θέλω να μην θέλω να ξεράσω κάθε φορά που είμαι δίπλα σε αυτές αλλά έχω μια ευγένεια και δεν τους το λέω... Έχω πετύχει καλοκαίρι, δίπλα μου .....δεν περιγράφω άλλο ... Ορμόνες λέμε, ειδικά κλιμακτήριο και προ .. Μην δοκιμάσεις να αφήσεις... Click για ανάπτυξη... Να υποθέσω δλδ πως ολες οι ξυρισμενες μασχάλες μυρίζουν μόσχο και λεβάντα. Ξεχνάτε τα συνθετικά υφάσματα που ακόμη και πλυμενη μασχάλη ξυρισμένη την κάνουν να βρωμάει σε χρόνο ρεκόρ. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.484 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 20:09 Η adams33 έγραψε: #317 14-02-25 20:09 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Να υποθέσω δλδ πως ολες οι ξυρισμενες μασχάλες μυρίζουν μόσχο και λεβάντα. Ξεχνάτε τα συνθετικά υφάσματα που ακόμη και πλυμενη μασχάλη ξυρισμένη την κάνουν να βρωμάει σε χρόνο ρεκόρ. Click για ανάπτυξη... Οχι φυσικα αλλα σκεψου να ειναι και αξυριστη glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 20:16 Η glayki έγραψε: #318 14-02-25 20:16 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Οχι φυσικα αλλα σκεψου να ειναι και αξυριστη Click για ανάπτυξη... Σκέψου το άλλο. Λεωφορείο ..καλοκαίρι σαρδελοποιηση και αξύριστες ιδρωμένες μασχάλες adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.484 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 20:19 Η adams33 έγραψε: #319 14-02-25 20:19 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Σκέψου το άλλο. Λεωφορείο ..καλοκαίρι σαρδελοποιηση και αξύριστες ιδρωμένες μασχάλες Click για ανάπτυξη... Φτιαξε με κι αλλο μπορεις βραδιατικΟ Ευτυχως απο εβδομαδα ακομα παγωνιες δινει ,αργει Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.512 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 20:41 Η Himela έγραψε: #320 14-02-25 20:41 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Φοβερή! Χάλασες και συ κοριτσάρα! Με μας εδώ που έμπλεξες...! Click για ανάπτυξη... Έτσι μου είπε κι η αδελφή Νεκταρία εδώ στη μονή που μένω... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Requiem kalhkardia foxypup Nameless Ghoul Entropy24 iew touvlo Kate1914 American Economist Libertus Memetchi Μήτσος10 Scandal Wonderkid Jack of Spades Unboxholics giannhs2001 giorgos5002 plot Ωρορα taketrance charmander fourkaki Paragontas7000 vasilis123321 tslef8 User2350 _pathfinder_ aceon ggl MarcoReus Insertcoin Chradms12 The_Unorthodox Fin4 apathier McManus Superhuman Nikos712 Danaoula2020 Ολλανδός Έμμα uni77 anastasiakan Totreno hirasawayui JohnGreek Jocaste panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Azur: Μήπως έχεις στο μυαλό σου μόνο άντρες συγκεκριμένης ηλικιακής ομάδας (π.χ. 40άρηδες); Click για ανάπτυξη... Ναι λες και όλοι οι 40 αρηδες είναι αρκουδες. Είναι και θέμα ατόμου. Ορισμένοι είναι εκ φύσεως με ελάχιστη τρίχα.
touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:58 Η touvlo έγραψε: #312 14-02-25 15:58 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Πήξαμε στη αξύριστη θηλυκότητα και στην ξυρισμένη τεστοστερόνη Click για ανάπτυξη... Πλέον όλα είναι μόδα και γούστο, αλλά και λίγο τρόπος ζωής. Όσον αφορά άντρες: Εμένα μ αρέσουν οι τριχωτοί γενικά. Τον σύντροφο, θα τον ήθελα με τρίχες. Σέβομαι όμως τα νεαρά αγόρια, που τα αποτριχώνουν. Ο μεγάλος μου πχ είναι τριχωτός σαν τον μπαμπά μου και θέλει να πάει για αποτρίχωση. Δεν μπορώ να πω όχι. Αν θέλει, ας πληρώσει να τα φτιάξει και σχεδιάκια. Του είπα μόνο, πως αν τα ξυρίζει, θα βγαίνουν σαν βελόνες, δε θα είναι απαλές. Τι θα κάνει, δεν ξέρω, νομίζω θα κάνει αυτό το κόλπο, που τις τρίβουν κάπως, κάτι τέτοιο μου εξηγούσε. Ενήλικος άντρας είναι, με γεια του με χαρά του. Όσον αφορά γυναίκες, μια και δεν πρόκειται να τριφτώ στο σώμα μιας γυναίκας ποτέ, ας είναι όπως θέλει. Πάντως σε μια πορεία <fridays for future> που είχα πάει το καλοκαίρι, όλες είχαν αξύριστες μασχάλες. Νομίζω πως αυτό έδειχνε πως θέλουν φυσική ζωή, δίχως παρεμβασεις. Και ήταν όμορφες κοπέλες, δε θα έλεγα, πως έλειπε θυληκότητα. Επίσης και οι δυο γιοι μου δεν το βλέπουν σαν πρόβλημα στην κοπέλα. Αν είναι καθαρές, είναι μια χαρά Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.512 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:12 Η Himela έγραψε: #313 14-02-25 16:12 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Ποια η διαφορα απο την γυναικα διερωτωμαι Click για ανάπτυξη... Το τσουτσούνι; touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:20 Η touvlo έγραψε: #314 14-02-25 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το τσουτσούνι; Click για ανάπτυξη... Φοβερή! Χάλασες και συ κοριτσάρα! Με μας εδώ που έμπλεξες...! Θα ήσασταν αγέννητοι ακόμα, στη γνωστή διαφήμιση : <ο άντρας ξεχωρίζει για δύο πράματα. Το ένα είναι η κολώνια του>. Το άλλο δεν ειπώθηκε ποτέ...Πάντως δε νομίζω να υπονοούσε τις τρίχες η διαφήμιση adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.484 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 17:55 Η adams33 έγραψε: #315 14-02-25 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Όσον αφορά τις τρίχες του σώματος, άλλη τριχοφυΐα έχει ένας 20χρονος (κάπου τόσο είναι στη φωτογραφία) και άλλη τριχοφυΐα έχει ένας 35χρονος. Μήπως έχεις στο μυαλό σου μόνο άντρες συγκεκριμένης ηλικιακής ομάδας (π.χ. 40άρηδες); Εμένα μια χαρά αρρενωπότατος μου φαίνεται. Click για ανάπτυξη... Όχι έχω στο μυαλό μου τους άνδρες όπως ακριβώς ήταν τα χρόνια που ίσως εσύ και πολλοί ήσασταν ακόμα σε υγρή μορφή. Ειναι αυτο που λέω ζείτε σε εποχές που τα φύλα έχουν αλλοιωθεί και εσείς πιστεύεται ότι έτσι είναι . Η τριχοφυΐα δεν έχει ηλικία είναι λάθος αυτό το μέτρο σύγκρισης βάση βιολογίας! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το τσουτσούνι; Click για ανάπτυξη... Μην είσαι τόσο σίγουρος πλέον, δεν το είδαμε ΑΝ υπάρχει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Πάντως σε μια πορεία <fridays for future> που είχα πάει το καλοκαίρι, όλες είχαν αξύριστες μασχάλες. Νομίζω πως αυτό έδειχνε πως θέλουν φυσική ζωή, δίχως παρεμβασεις. Και ήταν όμορφες κοπέλες, δε θα έλεγα, πως έλειπε θυληκότητα. Επίσης και οι δυο γιοι μου δεν το βλέπουν σαν πρόβλημα στην κοπέλα. Αν είναι καθαρές, είναι μια χαρά Click για ανάπτυξη... Και εγώ θέλω να μην θέλω να ξεράσω κάθε φορά που είμαι δίπλα σε αυτές αλλά έχω μια ευγένεια και δεν τους το λέω... Έχω πετύχει καλοκαίρι, δίπλα μου .....δεν περιγράφω άλλο ... Ορμόνες λέμε, ειδικά κλιμακτήριο και προ .. Μην δοκιμάσεις να αφήσεις... Τελευταία επεξεργασία: 14 Φεβρουαρίου 2025 glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 19:41 Η glayki έγραψε: #316 14-02-25 19:41 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Όχι έχω στο μυαλό μου τους άνδρες όπως ακριβώς ήταν τα χρόνια που ίσως εσύ και πολλοί ήσασταν ακόμα σε υγρή μορφή. Ειναι αυτο που λέω ζείτε σε εποχές που τα φύλα έχουν αλλοιωθεί και εσείς πιστεύεται ότι έτσι είναι . Η τριχοφυΐα δεν έχει ηλικία είναι λάθος αυτό το μέτρο σύγκρισης βάση βιολογίας! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2025 Μην είσαι τόσο σίγουρος πλέον, δεν το είδαμε ΑΝ υπάρχει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2025 Και εγώ θέλω να μην θέλω να ξεράσω κάθε φορά που είμαι δίπλα σε αυτές αλλά έχω μια ευγένεια και δεν τους το λέω... Έχω πετύχει καλοκαίρι, δίπλα μου .....δεν περιγράφω άλλο ... Ορμόνες λέμε, ειδικά κλιμακτήριο και προ .. Μην δοκιμάσεις να αφήσεις... Click για ανάπτυξη... Να υποθέσω δλδ πως ολες οι ξυρισμενες μασχάλες μυρίζουν μόσχο και λεβάντα. Ξεχνάτε τα συνθετικά υφάσματα που ακόμη και πλυμενη μασχάλη ξυρισμένη την κάνουν να βρωμάει σε χρόνο ρεκόρ. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.484 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 20:09 Η adams33 έγραψε: #317 14-02-25 20:09 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Να υποθέσω δλδ πως ολες οι ξυρισμενες μασχάλες μυρίζουν μόσχο και λεβάντα. Ξεχνάτε τα συνθετικά υφάσματα που ακόμη και πλυμενη μασχάλη ξυρισμένη την κάνουν να βρωμάει σε χρόνο ρεκόρ. Click για ανάπτυξη... Οχι φυσικα αλλα σκεψου να ειναι και αξυριστη glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 20:16 Η glayki έγραψε: #318 14-02-25 20:16 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Οχι φυσικα αλλα σκεψου να ειναι και αξυριστη Click για ανάπτυξη... Σκέψου το άλλο. Λεωφορείο ..καλοκαίρι σαρδελοποιηση και αξύριστες ιδρωμένες μασχάλες adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.484 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 20:19 Η adams33 έγραψε: #319 14-02-25 20:19 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Σκέψου το άλλο. Λεωφορείο ..καλοκαίρι σαρδελοποιηση και αξύριστες ιδρωμένες μασχάλες Click για ανάπτυξη... Φτιαξε με κι αλλο μπορεις βραδιατικΟ Ευτυχως απο εβδομαδα ακομα παγωνιες δινει ,αργει Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.512 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 20:41 Η Himela έγραψε: #320 14-02-25 20:41 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Φοβερή! Χάλασες και συ κοριτσάρα! Με μας εδώ που έμπλεξες...! Click για ανάπτυξη... Έτσι μου είπε κι η αδελφή Νεκταρία εδώ στη μονή που μένω... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Requiem kalhkardia foxypup Nameless Ghoul Entropy24 iew touvlo Kate1914 American Economist Libertus Memetchi Μήτσος10 Scandal Wonderkid Jack of Spades Unboxholics giannhs2001 giorgos5002 plot Ωρορα taketrance charmander fourkaki Paragontas7000 vasilis123321 tslef8 User2350 _pathfinder_ aceon ggl MarcoReus Insertcoin Chradms12 The_Unorthodox Fin4 apathier McManus Superhuman Nikos712 Danaoula2020 Ολλανδός Έμμα uni77 anastasiakan Totreno hirasawayui JohnGreek Jocaste panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από adams33: Πήξαμε στη αξύριστη θηλυκότητα και στην ξυρισμένη τεστοστερόνη Click για ανάπτυξη... Πλέον όλα είναι μόδα και γούστο, αλλά και λίγο τρόπος ζωής. Όσον αφορά άντρες: Εμένα μ αρέσουν οι τριχωτοί γενικά. Τον σύντροφο, θα τον ήθελα με τρίχες. Σέβομαι όμως τα νεαρά αγόρια, που τα αποτριχώνουν. Ο μεγάλος μου πχ είναι τριχωτός σαν τον μπαμπά μου και θέλει να πάει για αποτρίχωση. Δεν μπορώ να πω όχι. Αν θέλει, ας πληρώσει να τα φτιάξει και σχεδιάκια. Του είπα μόνο, πως αν τα ξυρίζει, θα βγαίνουν σαν βελόνες, δε θα είναι απαλές. Τι θα κάνει, δεν ξέρω, νομίζω θα κάνει αυτό το κόλπο, που τις τρίβουν κάπως, κάτι τέτοιο μου εξηγούσε. Ενήλικος άντρας είναι, με γεια του με χαρά του. Όσον αφορά γυναίκες, μια και δεν πρόκειται να τριφτώ στο σώμα μιας γυναίκας ποτέ, ας είναι όπως θέλει. Πάντως σε μια πορεία <fridays for future> που είχα πάει το καλοκαίρι, όλες είχαν αξύριστες μασχάλες. Νομίζω πως αυτό έδειχνε πως θέλουν φυσική ζωή, δίχως παρεμβασεις. Και ήταν όμορφες κοπέλες, δε θα έλεγα, πως έλειπε θυληκότητα. Επίσης και οι δυο γιοι μου δεν το βλέπουν σαν πρόβλημα στην κοπέλα. Αν είναι καθαρές, είναι μια χαρά
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.512 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:12 Η Himela έγραψε: #313 14-02-25 16:12 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Ποια η διαφορα απο την γυναικα διερωτωμαι Click για ανάπτυξη... Το τσουτσούνι; touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:20 Η touvlo έγραψε: #314 14-02-25 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το τσουτσούνι; Click για ανάπτυξη... Φοβερή! Χάλασες και συ κοριτσάρα! Με μας εδώ που έμπλεξες...! Θα ήσασταν αγέννητοι ακόμα, στη γνωστή διαφήμιση : <ο άντρας ξεχωρίζει για δύο πράματα. Το ένα είναι η κολώνια του>. Το άλλο δεν ειπώθηκε ποτέ...Πάντως δε νομίζω να υπονοούσε τις τρίχες η διαφήμιση adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.484 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 17:55 Η adams33 έγραψε: #315 14-02-25 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Όσον αφορά τις τρίχες του σώματος, άλλη τριχοφυΐα έχει ένας 20χρονος (κάπου τόσο είναι στη φωτογραφία) και άλλη τριχοφυΐα έχει ένας 35χρονος. Μήπως έχεις στο μυαλό σου μόνο άντρες συγκεκριμένης ηλικιακής ομάδας (π.χ. 40άρηδες); Εμένα μια χαρά αρρενωπότατος μου φαίνεται. Click για ανάπτυξη... Όχι έχω στο μυαλό μου τους άνδρες όπως ακριβώς ήταν τα χρόνια που ίσως εσύ και πολλοί ήσασταν ακόμα σε υγρή μορφή. Ειναι αυτο που λέω ζείτε σε εποχές που τα φύλα έχουν αλλοιωθεί και εσείς πιστεύεται ότι έτσι είναι . Η τριχοφυΐα δεν έχει ηλικία είναι λάθος αυτό το μέτρο σύγκρισης βάση βιολογίας! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το τσουτσούνι; Click για ανάπτυξη... Μην είσαι τόσο σίγουρος πλέον, δεν το είδαμε ΑΝ υπάρχει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Πάντως σε μια πορεία <fridays for future> που είχα πάει το καλοκαίρι, όλες είχαν αξύριστες μασχάλες. Νομίζω πως αυτό έδειχνε πως θέλουν φυσική ζωή, δίχως παρεμβασεις. Και ήταν όμορφες κοπέλες, δε θα έλεγα, πως έλειπε θυληκότητα. Επίσης και οι δυο γιοι μου δεν το βλέπουν σαν πρόβλημα στην κοπέλα. Αν είναι καθαρές, είναι μια χαρά Click για ανάπτυξη... Και εγώ θέλω να μην θέλω να ξεράσω κάθε φορά που είμαι δίπλα σε αυτές αλλά έχω μια ευγένεια και δεν τους το λέω... Έχω πετύχει καλοκαίρι, δίπλα μου .....δεν περιγράφω άλλο ... Ορμόνες λέμε, ειδικά κλιμακτήριο και προ .. Μην δοκιμάσεις να αφήσεις... Τελευταία επεξεργασία: 14 Φεβρουαρίου 2025 glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 19:41 Η glayki έγραψε: #316 14-02-25 19:41 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Όχι έχω στο μυαλό μου τους άνδρες όπως ακριβώς ήταν τα χρόνια που ίσως εσύ και πολλοί ήσασταν ακόμα σε υγρή μορφή. Ειναι αυτο που λέω ζείτε σε εποχές που τα φύλα έχουν αλλοιωθεί και εσείς πιστεύεται ότι έτσι είναι . Η τριχοφυΐα δεν έχει ηλικία είναι λάθος αυτό το μέτρο σύγκρισης βάση βιολογίας! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2025 Μην είσαι τόσο σίγουρος πλέον, δεν το είδαμε ΑΝ υπάρχει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2025 Και εγώ θέλω να μην θέλω να ξεράσω κάθε φορά που είμαι δίπλα σε αυτές αλλά έχω μια ευγένεια και δεν τους το λέω... Έχω πετύχει καλοκαίρι, δίπλα μου .....δεν περιγράφω άλλο ... Ορμόνες λέμε, ειδικά κλιμακτήριο και προ .. Μην δοκιμάσεις να αφήσεις... Click για ανάπτυξη... Να υποθέσω δλδ πως ολες οι ξυρισμενες μασχάλες μυρίζουν μόσχο και λεβάντα. Ξεχνάτε τα συνθετικά υφάσματα που ακόμη και πλυμενη μασχάλη ξυρισμένη την κάνουν να βρωμάει σε χρόνο ρεκόρ. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.484 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 20:09 Η adams33 έγραψε: #317 14-02-25 20:09 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Να υποθέσω δλδ πως ολες οι ξυρισμενες μασχάλες μυρίζουν μόσχο και λεβάντα. Ξεχνάτε τα συνθετικά υφάσματα που ακόμη και πλυμενη μασχάλη ξυρισμένη την κάνουν να βρωμάει σε χρόνο ρεκόρ. Click για ανάπτυξη... Οχι φυσικα αλλα σκεψου να ειναι και αξυριστη glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 20:16 Η glayki έγραψε: #318 14-02-25 20:16 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Οχι φυσικα αλλα σκεψου να ειναι και αξυριστη Click για ανάπτυξη... Σκέψου το άλλο. Λεωφορείο ..καλοκαίρι σαρδελοποιηση και αξύριστες ιδρωμένες μασχάλες adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.484 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 20:19 Η adams33 έγραψε: #319 14-02-25 20:19 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Σκέψου το άλλο. Λεωφορείο ..καλοκαίρι σαρδελοποιηση και αξύριστες ιδρωμένες μασχάλες Click για ανάπτυξη... Φτιαξε με κι αλλο μπορεις βραδιατικΟ Ευτυχως απο εβδομαδα ακομα παγωνιες δινει ,αργει Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.512 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 20:41 Η Himela έγραψε: #320 14-02-25 20:41 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Φοβερή! Χάλασες και συ κοριτσάρα! Με μας εδώ που έμπλεξες...! Click για ανάπτυξη... Έτσι μου είπε κι η αδελφή Νεκταρία εδώ στη μονή που μένω... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Requiem kalhkardia foxypup Nameless Ghoul Entropy24 iew touvlo Kate1914 American Economist Libertus Memetchi Μήτσος10 Scandal Wonderkid Jack of Spades Unboxholics giannhs2001 giorgos5002 plot Ωρορα taketrance charmander fourkaki Paragontas7000 vasilis123321 tslef8 User2350 _pathfinder_ aceon ggl MarcoReus Insertcoin Chradms12 The_Unorthodox Fin4 apathier McManus Superhuman Nikos712 Danaoula2020 Ολλανδός Έμμα uni77 anastasiakan Totreno hirasawayui JohnGreek Jocaste panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από adams33: Ποια η διαφορα απο την γυναικα διερωτωμαι Click για ανάπτυξη... Το τσουτσούνι;
touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.220 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:20 Η touvlo έγραψε: #314 14-02-25 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το τσουτσούνι; Click για ανάπτυξη... Φοβερή! Χάλασες και συ κοριτσάρα! Με μας εδώ που έμπλεξες...! Θα ήσασταν αγέννητοι ακόμα, στη γνωστή διαφήμιση : <ο άντρας ξεχωρίζει για δύο πράματα. Το ένα είναι η κολώνια του>. Το άλλο δεν ειπώθηκε ποτέ...Πάντως δε νομίζω να υπονοούσε τις τρίχες η διαφήμιση adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.484 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 17:55 Η adams33 έγραψε: #315 14-02-25 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Όσον αφορά τις τρίχες του σώματος, άλλη τριχοφυΐα έχει ένας 20χρονος (κάπου τόσο είναι στη φωτογραφία) και άλλη τριχοφυΐα έχει ένας 35χρονος. Μήπως έχεις στο μυαλό σου μόνο άντρες συγκεκριμένης ηλικιακής ομάδας (π.χ. 40άρηδες); Εμένα μια χαρά αρρενωπότατος μου φαίνεται. Click για ανάπτυξη... Όχι έχω στο μυαλό μου τους άνδρες όπως ακριβώς ήταν τα χρόνια που ίσως εσύ και πολλοί ήσασταν ακόμα σε υγρή μορφή. Ειναι αυτο που λέω ζείτε σε εποχές που τα φύλα έχουν αλλοιωθεί και εσείς πιστεύεται ότι έτσι είναι . Η τριχοφυΐα δεν έχει ηλικία είναι λάθος αυτό το μέτρο σύγκρισης βάση βιολογίας! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το τσουτσούνι; Click για ανάπτυξη... Μην είσαι τόσο σίγουρος πλέον, δεν το είδαμε ΑΝ υπάρχει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Πάντως σε μια πορεία <fridays for future> που είχα πάει το καλοκαίρι, όλες είχαν αξύριστες μασχάλες. Νομίζω πως αυτό έδειχνε πως θέλουν φυσική ζωή, δίχως παρεμβασεις. Και ήταν όμορφες κοπέλες, δε θα έλεγα, πως έλειπε θυληκότητα. Επίσης και οι δυο γιοι μου δεν το βλέπουν σαν πρόβλημα στην κοπέλα. Αν είναι καθαρές, είναι μια χαρά Click για ανάπτυξη... Και εγώ θέλω να μην θέλω να ξεράσω κάθε φορά που είμαι δίπλα σε αυτές αλλά έχω μια ευγένεια και δεν τους το λέω... Έχω πετύχει καλοκαίρι, δίπλα μου .....δεν περιγράφω άλλο ... Ορμόνες λέμε, ειδικά κλιμακτήριο και προ .. Μην δοκιμάσεις να αφήσεις... Τελευταία επεξεργασία: 14 Φεβρουαρίου 2025 glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 19:41 Η glayki έγραψε: #316 14-02-25 19:41 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Όχι έχω στο μυαλό μου τους άνδρες όπως ακριβώς ήταν τα χρόνια που ίσως εσύ και πολλοί ήσασταν ακόμα σε υγρή μορφή. Ειναι αυτο που λέω ζείτε σε εποχές που τα φύλα έχουν αλλοιωθεί και εσείς πιστεύεται ότι έτσι είναι . Η τριχοφυΐα δεν έχει ηλικία είναι λάθος αυτό το μέτρο σύγκρισης βάση βιολογίας! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2025 Μην είσαι τόσο σίγουρος πλέον, δεν το είδαμε ΑΝ υπάρχει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2025 Και εγώ θέλω να μην θέλω να ξεράσω κάθε φορά που είμαι δίπλα σε αυτές αλλά έχω μια ευγένεια και δεν τους το λέω... Έχω πετύχει καλοκαίρι, δίπλα μου .....δεν περιγράφω άλλο ... Ορμόνες λέμε, ειδικά κλιμακτήριο και προ .. Μην δοκιμάσεις να αφήσεις... Click για ανάπτυξη... Να υποθέσω δλδ πως ολες οι ξυρισμενες μασχάλες μυρίζουν μόσχο και λεβάντα. Ξεχνάτε τα συνθετικά υφάσματα που ακόμη και πλυμενη μασχάλη ξυρισμένη την κάνουν να βρωμάει σε χρόνο ρεκόρ. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.484 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 20:09 Η adams33 έγραψε: #317 14-02-25 20:09 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Να υποθέσω δλδ πως ολες οι ξυρισμενες μασχάλες μυρίζουν μόσχο και λεβάντα. Ξεχνάτε τα συνθετικά υφάσματα που ακόμη και πλυμενη μασχάλη ξυρισμένη την κάνουν να βρωμάει σε χρόνο ρεκόρ. Click για ανάπτυξη... Οχι φυσικα αλλα σκεψου να ειναι και αξυριστη glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 20:16 Η glayki έγραψε: #318 14-02-25 20:16 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Οχι φυσικα αλλα σκεψου να ειναι και αξυριστη Click για ανάπτυξη... Σκέψου το άλλο. Λεωφορείο ..καλοκαίρι σαρδελοποιηση και αξύριστες ιδρωμένες μασχάλες adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.484 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 20:19 Η adams33 έγραψε: #319 14-02-25 20:19 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Σκέψου το άλλο. Λεωφορείο ..καλοκαίρι σαρδελοποιηση και αξύριστες ιδρωμένες μασχάλες Click για ανάπτυξη... Φτιαξε με κι αλλο μπορεις βραδιατικΟ Ευτυχως απο εβδομαδα ακομα παγωνιες δινει ,αργει Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.512 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 20:41 Η Himela έγραψε: #320 14-02-25 20:41 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Φοβερή! Χάλασες και συ κοριτσάρα! Με μας εδώ που έμπλεξες...! Click για ανάπτυξη... Έτσι μου είπε κι η αδελφή Νεκταρία εδώ στη μονή που μένω... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Requiem kalhkardia foxypup Nameless Ghoul Entropy24 iew touvlo Kate1914 American Economist Libertus Memetchi Μήτσος10 Scandal Wonderkid Jack of Spades Unboxholics giannhs2001 giorgos5002 plot Ωρορα taketrance charmander fourkaki Paragontas7000 vasilis123321 tslef8 User2350 _pathfinder_ aceon ggl MarcoReus Insertcoin Chradms12 The_Unorthodox Fin4 apathier McManus Superhuman Nikos712 Danaoula2020 Ολλανδός Έμμα uni77 anastasiakan Totreno hirasawayui JohnGreek Jocaste panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το τσουτσούνι; Click για ανάπτυξη... Φοβερή! Χάλασες και συ κοριτσάρα! Με μας εδώ που έμπλεξες...! Θα ήσασταν αγέννητοι ακόμα, στη γνωστή διαφήμιση : <ο άντρας ξεχωρίζει για δύο πράματα. Το ένα είναι η κολώνια του>. Το άλλο δεν ειπώθηκε ποτέ...Πάντως δε νομίζω να υπονοούσε τις τρίχες η διαφήμιση
adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.484 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 17:55 Η adams33 έγραψε: #315 14-02-25 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Azur: Όσον αφορά τις τρίχες του σώματος, άλλη τριχοφυΐα έχει ένας 20χρονος (κάπου τόσο είναι στη φωτογραφία) και άλλη τριχοφυΐα έχει ένας 35χρονος. Μήπως έχεις στο μυαλό σου μόνο άντρες συγκεκριμένης ηλικιακής ομάδας (π.χ. 40άρηδες); Εμένα μια χαρά αρρενωπότατος μου φαίνεται. Click για ανάπτυξη... Όχι έχω στο μυαλό μου τους άνδρες όπως ακριβώς ήταν τα χρόνια που ίσως εσύ και πολλοί ήσασταν ακόμα σε υγρή μορφή. Ειναι αυτο που λέω ζείτε σε εποχές που τα φύλα έχουν αλλοιωθεί και εσείς πιστεύεται ότι έτσι είναι . Η τριχοφυΐα δεν έχει ηλικία είναι λάθος αυτό το μέτρο σύγκρισης βάση βιολογίας! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το τσουτσούνι; Click για ανάπτυξη... Μην είσαι τόσο σίγουρος πλέον, δεν το είδαμε ΑΝ υπάρχει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Πάντως σε μια πορεία <fridays for future> που είχα πάει το καλοκαίρι, όλες είχαν αξύριστες μασχάλες. Νομίζω πως αυτό έδειχνε πως θέλουν φυσική ζωή, δίχως παρεμβασεις. Και ήταν όμορφες κοπέλες, δε θα έλεγα, πως έλειπε θυληκότητα. Επίσης και οι δυο γιοι μου δεν το βλέπουν σαν πρόβλημα στην κοπέλα. Αν είναι καθαρές, είναι μια χαρά Click για ανάπτυξη... Και εγώ θέλω να μην θέλω να ξεράσω κάθε φορά που είμαι δίπλα σε αυτές αλλά έχω μια ευγένεια και δεν τους το λέω... Έχω πετύχει καλοκαίρι, δίπλα μου .....δεν περιγράφω άλλο ... Ορμόνες λέμε, ειδικά κλιμακτήριο και προ .. Μην δοκιμάσεις να αφήσεις... Τελευταία επεξεργασία: 14 Φεβρουαρίου 2025 glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 19:41 Η glayki έγραψε: #316 14-02-25 19:41 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Όχι έχω στο μυαλό μου τους άνδρες όπως ακριβώς ήταν τα χρόνια που ίσως εσύ και πολλοί ήσασταν ακόμα σε υγρή μορφή. Ειναι αυτο που λέω ζείτε σε εποχές που τα φύλα έχουν αλλοιωθεί και εσείς πιστεύεται ότι έτσι είναι . Η τριχοφυΐα δεν έχει ηλικία είναι λάθος αυτό το μέτρο σύγκρισης βάση βιολογίας! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2025 Μην είσαι τόσο σίγουρος πλέον, δεν το είδαμε ΑΝ υπάρχει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2025 Και εγώ θέλω να μην θέλω να ξεράσω κάθε φορά που είμαι δίπλα σε αυτές αλλά έχω μια ευγένεια και δεν τους το λέω... Έχω πετύχει καλοκαίρι, δίπλα μου .....δεν περιγράφω άλλο ... Ορμόνες λέμε, ειδικά κλιμακτήριο και προ .. Μην δοκιμάσεις να αφήσεις... Click για ανάπτυξη... Να υποθέσω δλδ πως ολες οι ξυρισμενες μασχάλες μυρίζουν μόσχο και λεβάντα. Ξεχνάτε τα συνθετικά υφάσματα που ακόμη και πλυμενη μασχάλη ξυρισμένη την κάνουν να βρωμάει σε χρόνο ρεκόρ. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.484 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 20:09 Η adams33 έγραψε: #317 14-02-25 20:09 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Να υποθέσω δλδ πως ολες οι ξυρισμενες μασχάλες μυρίζουν μόσχο και λεβάντα. Ξεχνάτε τα συνθετικά υφάσματα που ακόμη και πλυμενη μασχάλη ξυρισμένη την κάνουν να βρωμάει σε χρόνο ρεκόρ. Click για ανάπτυξη... Οχι φυσικα αλλα σκεψου να ειναι και αξυριστη glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 20:16 Η glayki έγραψε: #318 14-02-25 20:16 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Οχι φυσικα αλλα σκεψου να ειναι και αξυριστη Click για ανάπτυξη... Σκέψου το άλλο. Λεωφορείο ..καλοκαίρι σαρδελοποιηση και αξύριστες ιδρωμένες μασχάλες adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.484 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 20:19 Η adams33 έγραψε: #319 14-02-25 20:19 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Σκέψου το άλλο. Λεωφορείο ..καλοκαίρι σαρδελοποιηση και αξύριστες ιδρωμένες μασχάλες Click για ανάπτυξη... Φτιαξε με κι αλλο μπορεις βραδιατικΟ Ευτυχως απο εβδομαδα ακομα παγωνιες δινει ,αργει Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.512 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 20:41 Η Himela έγραψε: #320 14-02-25 20:41 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Φοβερή! Χάλασες και συ κοριτσάρα! Με μας εδώ που έμπλεξες...! Click για ανάπτυξη... Έτσι μου είπε κι η αδελφή Νεκταρία εδώ στη μονή που μένω... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Requiem kalhkardia foxypup Nameless Ghoul Entropy24 iew touvlo Kate1914 American Economist Libertus Memetchi Μήτσος10 Scandal Wonderkid Jack of Spades Unboxholics giannhs2001 giorgos5002 plot Ωρορα taketrance charmander fourkaki Paragontas7000 vasilis123321 tslef8 User2350 _pathfinder_ aceon ggl MarcoReus Insertcoin Chradms12 The_Unorthodox Fin4 apathier McManus Superhuman Nikos712 Danaoula2020 Ολλανδός Έμμα uni77 anastasiakan Totreno hirasawayui JohnGreek Jocaste panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Azur: Όσον αφορά τις τρίχες του σώματος, άλλη τριχοφυΐα έχει ένας 20χρονος (κάπου τόσο είναι στη φωτογραφία) και άλλη τριχοφυΐα έχει ένας 35χρονος. Μήπως έχεις στο μυαλό σου μόνο άντρες συγκεκριμένης ηλικιακής ομάδας (π.χ. 40άρηδες); Εμένα μια χαρά αρρενωπότατος μου φαίνεται. Click για ανάπτυξη... Όχι έχω στο μυαλό μου τους άνδρες όπως ακριβώς ήταν τα χρόνια που ίσως εσύ και πολλοί ήσασταν ακόμα σε υγρή μορφή. Ειναι αυτο που λέω ζείτε σε εποχές που τα φύλα έχουν αλλοιωθεί και εσείς πιστεύεται ότι έτσι είναι . Η τριχοφυΐα δεν έχει ηλικία είναι λάθος αυτό το μέτρο σύγκρισης βάση βιολογίας! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το τσουτσούνι; Click για ανάπτυξη... Μην είσαι τόσο σίγουρος πλέον, δεν το είδαμε ΑΝ υπάρχει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Πάντως σε μια πορεία <fridays for future> που είχα πάει το καλοκαίρι, όλες είχαν αξύριστες μασχάλες. Νομίζω πως αυτό έδειχνε πως θέλουν φυσική ζωή, δίχως παρεμβασεις. Και ήταν όμορφες κοπέλες, δε θα έλεγα, πως έλειπε θυληκότητα. Επίσης και οι δυο γιοι μου δεν το βλέπουν σαν πρόβλημα στην κοπέλα. Αν είναι καθαρές, είναι μια χαρά Click για ανάπτυξη... Και εγώ θέλω να μην θέλω να ξεράσω κάθε φορά που είμαι δίπλα σε αυτές αλλά έχω μια ευγένεια και δεν τους το λέω... Έχω πετύχει καλοκαίρι, δίπλα μου .....δεν περιγράφω άλλο ... Ορμόνες λέμε, ειδικά κλιμακτήριο και προ .. Μην δοκιμάσεις να αφήσεις...
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 19:41 Η glayki έγραψε: #316 14-02-25 19:41 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Όχι έχω στο μυαλό μου τους άνδρες όπως ακριβώς ήταν τα χρόνια που ίσως εσύ και πολλοί ήσασταν ακόμα σε υγρή μορφή. Ειναι αυτο που λέω ζείτε σε εποχές που τα φύλα έχουν αλλοιωθεί και εσείς πιστεύεται ότι έτσι είναι . Η τριχοφυΐα δεν έχει ηλικία είναι λάθος αυτό το μέτρο σύγκρισης βάση βιολογίας! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2025 Μην είσαι τόσο σίγουρος πλέον, δεν το είδαμε ΑΝ υπάρχει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2025 Και εγώ θέλω να μην θέλω να ξεράσω κάθε φορά που είμαι δίπλα σε αυτές αλλά έχω μια ευγένεια και δεν τους το λέω... Έχω πετύχει καλοκαίρι, δίπλα μου .....δεν περιγράφω άλλο ... Ορμόνες λέμε, ειδικά κλιμακτήριο και προ .. Μην δοκιμάσεις να αφήσεις... Click για ανάπτυξη... Να υποθέσω δλδ πως ολες οι ξυρισμενες μασχάλες μυρίζουν μόσχο και λεβάντα. Ξεχνάτε τα συνθετικά υφάσματα που ακόμη και πλυμενη μασχάλη ξυρισμένη την κάνουν να βρωμάει σε χρόνο ρεκόρ. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.484 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 20:09 Η adams33 έγραψε: #317 14-02-25 20:09 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Να υποθέσω δλδ πως ολες οι ξυρισμενες μασχάλες μυρίζουν μόσχο και λεβάντα. Ξεχνάτε τα συνθετικά υφάσματα που ακόμη και πλυμενη μασχάλη ξυρισμένη την κάνουν να βρωμάει σε χρόνο ρεκόρ. Click για ανάπτυξη... Οχι φυσικα αλλα σκεψου να ειναι και αξυριστη glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 20:16 Η glayki έγραψε: #318 14-02-25 20:16 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Οχι φυσικα αλλα σκεψου να ειναι και αξυριστη Click για ανάπτυξη... Σκέψου το άλλο. Λεωφορείο ..καλοκαίρι σαρδελοποιηση και αξύριστες ιδρωμένες μασχάλες adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.484 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 20:19 Η adams33 έγραψε: #319 14-02-25 20:19 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Σκέψου το άλλο. Λεωφορείο ..καλοκαίρι σαρδελοποιηση και αξύριστες ιδρωμένες μασχάλες Click για ανάπτυξη... Φτιαξε με κι αλλο μπορεις βραδιατικΟ Ευτυχως απο εβδομαδα ακομα παγωνιες δινει ,αργει Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.512 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 20:41 Η Himela έγραψε: #320 14-02-25 20:41 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Φοβερή! Χάλασες και συ κοριτσάρα! Με μας εδώ που έμπλεξες...! Click για ανάπτυξη... Έτσι μου είπε κι η αδελφή Νεκταρία εδώ στη μονή που μένω... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Requiem kalhkardia foxypup Nameless Ghoul Entropy24 iew touvlo Kate1914 American Economist Libertus Memetchi Μήτσος10 Scandal Wonderkid Jack of Spades Unboxholics giannhs2001 giorgos5002 plot Ωρορα taketrance charmander fourkaki Paragontas7000 vasilis123321 tslef8 User2350 _pathfinder_ aceon ggl MarcoReus Insertcoin Chradms12 The_Unorthodox Fin4 apathier McManus Superhuman Nikos712 Danaoula2020 Ολλανδός Έμμα uni77 anastasiakan Totreno hirasawayui JohnGreek Jocaste panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από adams33: Όχι έχω στο μυαλό μου τους άνδρες όπως ακριβώς ήταν τα χρόνια που ίσως εσύ και πολλοί ήσασταν ακόμα σε υγρή μορφή. Ειναι αυτο που λέω ζείτε σε εποχές που τα φύλα έχουν αλλοιωθεί και εσείς πιστεύεται ότι έτσι είναι . Η τριχοφυΐα δεν έχει ηλικία είναι λάθος αυτό το μέτρο σύγκρισης βάση βιολογίας! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2025 Μην είσαι τόσο σίγουρος πλέον, δεν το είδαμε ΑΝ υπάρχει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Φεβρουαρίου 2025 Και εγώ θέλω να μην θέλω να ξεράσω κάθε φορά που είμαι δίπλα σε αυτές αλλά έχω μια ευγένεια και δεν τους το λέω... Έχω πετύχει καλοκαίρι, δίπλα μου .....δεν περιγράφω άλλο ... Ορμόνες λέμε, ειδικά κλιμακτήριο και προ .. Μην δοκιμάσεις να αφήσεις... Click για ανάπτυξη... Να υποθέσω δλδ πως ολες οι ξυρισμενες μασχάλες μυρίζουν μόσχο και λεβάντα. Ξεχνάτε τα συνθετικά υφάσματα που ακόμη και πλυμενη μασχάλη ξυρισμένη την κάνουν να βρωμάει σε χρόνο ρεκόρ.
adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.484 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 20:09 Η adams33 έγραψε: #317 14-02-25 20:09 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Να υποθέσω δλδ πως ολες οι ξυρισμενες μασχάλες μυρίζουν μόσχο και λεβάντα. Ξεχνάτε τα συνθετικά υφάσματα που ακόμη και πλυμενη μασχάλη ξυρισμένη την κάνουν να βρωμάει σε χρόνο ρεκόρ. Click για ανάπτυξη... Οχι φυσικα αλλα σκεψου να ειναι και αξυριστη glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 20:16 Η glayki έγραψε: #318 14-02-25 20:16 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Οχι φυσικα αλλα σκεψου να ειναι και αξυριστη Click για ανάπτυξη... Σκέψου το άλλο. Λεωφορείο ..καλοκαίρι σαρδελοποιηση και αξύριστες ιδρωμένες μασχάλες adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.484 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 20:19 Η adams33 έγραψε: #319 14-02-25 20:19 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Σκέψου το άλλο. Λεωφορείο ..καλοκαίρι σαρδελοποιηση και αξύριστες ιδρωμένες μασχάλες Click για ανάπτυξη... Φτιαξε με κι αλλο μπορεις βραδιατικΟ Ευτυχως απο εβδομαδα ακομα παγωνιες δινει ,αργει Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.512 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 20:41 Η Himela έγραψε: #320 14-02-25 20:41 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Φοβερή! Χάλασες και συ κοριτσάρα! Με μας εδώ που έμπλεξες...! Click για ανάπτυξη... Έτσι μου είπε κι η αδελφή Νεκταρία εδώ στη μονή που μένω... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Requiem kalhkardia foxypup Nameless Ghoul Entropy24 iew touvlo Kate1914 American Economist Libertus Memetchi Μήτσος10 Scandal Wonderkid Jack of Spades Unboxholics giannhs2001 giorgos5002 plot Ωρορα taketrance charmander fourkaki Paragontas7000 vasilis123321 tslef8 User2350 _pathfinder_ aceon ggl MarcoReus Insertcoin Chradms12 The_Unorthodox Fin4 apathier McManus Superhuman Nikos712 Danaoula2020 Ολλανδός Έμμα uni77 anastasiakan Totreno hirasawayui JohnGreek Jocaste panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από glayki: Να υποθέσω δλδ πως ολες οι ξυρισμενες μασχάλες μυρίζουν μόσχο και λεβάντα. Ξεχνάτε τα συνθετικά υφάσματα που ακόμη και πλυμενη μασχάλη ξυρισμένη την κάνουν να βρωμάει σε χρόνο ρεκόρ. Click για ανάπτυξη... Οχι φυσικα αλλα σκεψου να ειναι και αξυριστη
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.508 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 20:16 Η glayki έγραψε: #318 14-02-25 20:16 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Οχι φυσικα αλλα σκεψου να ειναι και αξυριστη Click για ανάπτυξη... Σκέψου το άλλο. Λεωφορείο ..καλοκαίρι σαρδελοποιηση και αξύριστες ιδρωμένες μασχάλες adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.484 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 20:19 Η adams33 έγραψε: #319 14-02-25 20:19 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Σκέψου το άλλο. Λεωφορείο ..καλοκαίρι σαρδελοποιηση και αξύριστες ιδρωμένες μασχάλες Click για ανάπτυξη... Φτιαξε με κι αλλο μπορεις βραδιατικΟ Ευτυχως απο εβδομαδα ακομα παγωνιες δινει ,αργει Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.512 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 20:41 Η Himela έγραψε: #320 14-02-25 20:41 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Φοβερή! Χάλασες και συ κοριτσάρα! Με μας εδώ που έμπλεξες...! Click για ανάπτυξη... Έτσι μου είπε κι η αδελφή Νεκταρία εδώ στη μονή που μένω... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 88 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Requiem kalhkardia foxypup Nameless Ghoul Entropy24 iew touvlo Kate1914 American Economist Libertus Memetchi Μήτσος10 Scandal Wonderkid Jack of Spades Unboxholics giannhs2001 giorgos5002 plot Ωρορα taketrance charmander fourkaki Paragontas7000 vasilis123321 tslef8 User2350 _pathfinder_ aceon ggl MarcoReus Insertcoin Chradms12 The_Unorthodox Fin4 apathier McManus Superhuman Nikos712 Danaoula2020 Ολλανδός Έμμα uni77 anastasiakan Totreno hirasawayui JohnGreek Jocaste panagiotis econ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από adams33: Οχι φυσικα αλλα σκεψου να ειναι και αξυριστη Click για ανάπτυξη... Σκέψου το άλλο. Λεωφορείο ..καλοκαίρι σαρδελοποιηση και αξύριστες ιδρωμένες μασχάλες
adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.484 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 20:19 Η adams33 έγραψε: #319 14-02-25 20:19 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Σκέψου το άλλο. Λεωφορείο ..καλοκαίρι σαρδελοποιηση και αξύριστες ιδρωμένες μασχάλες Click για ανάπτυξη... Φτιαξε με κι αλλο μπορεις βραδιατικΟ Ευτυχως απο εβδομαδα ακομα παγωνιες δινει ,αργει Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.512 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 20:41 Η Himela έγραψε: #320 14-02-25 20:41 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Φοβερή! Χάλασες και συ κοριτσάρα! Με μας εδώ που έμπλεξες...! Click για ανάπτυξη... Έτσι μου είπε κι η αδελφή Νεκταρία εδώ στη μονή που μένω... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 19 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από glayki: Σκέψου το άλλο. Λεωφορείο ..καλοκαίρι σαρδελοποιηση και αξύριστες ιδρωμένες μασχάλες Click για ανάπτυξη... Φτιαξε με κι αλλο μπορεις βραδιατικΟ Ευτυχως απο εβδομαδα ακομα παγωνιες δινει ,αργει
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.512 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2025 στις 20:41 Η Himela έγραψε: #320 14-02-25 20:41 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Φοβερή! Χάλασες και συ κοριτσάρα! Με μας εδώ που έμπλεξες...! Click για ανάπτυξη... Έτσι μου είπε κι η αδελφή Νεκταρία εδώ στη μονή που μένω...
Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Φοβερή! Χάλασες και συ κοριτσάρα! Με μας εδώ που έμπλεξες...! Click για ανάπτυξη... Έτσι μου είπε κι η αδελφή Νεκταρία εδώ στη μονή που μένω...