Τρίχες στο ανδρικό σώμα

Σας αρέσουν οι τρίχες στο ανδρικό σώμα;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 155)
  • Μ' αρέσουν οι αρκούδες

Ψήφοι: 13 8,4%
  • Μ' αρέσουν οι τρίχες φτάνει να είναι με μέτρο

Ψήφοι: 59 38,1%
  • Θέλω να είναι περιποιημένες

Ψήφοι: 48 31,0%
  • Ξύρισμα, χαλάουα κτλ

Ψήφοι: 19 12,3%
  • Δεν με νοιάζει/Αδιαφορώ πλήρως

Ψήφοι: 16 10,3%

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.905 μηνύματα.
Καλα και αυτο ειναι εν μέρη μυθος ειναι γιατι τι να σου κανει η καημενη η τριχουλα οταν η αλλη ειναι :sick:.....
Επειτα ο μυθος καταρρίπτεται εφοσον ολο και περισσοτερες γυαικες που κανουν λειζερ δεν αντιμετωπιζουν μολυνσεις απο αλλο παραγοντα περαν του μολυσμενου συντροφου και αλλα που δεν μπορω να πω,ντρεπομαι :redface:
εδώ που τα λέμε, οι κανόνες υγιεινής έχουν αλλάξει. Το ανθρώπινο σώμα είναι αυτό που είναι, γιατί εξελικτικά έτσι έπρεπε. Αλλά πέρασαν χιλιάδες χρόνια και πράγματι βλέπουμε ότι η τριχοφυία ελαττώνεται. Δεν είμαστε πια γορίλες. Κάποτε έκαναν μπάνιο όποτε έβρισκαν καθαρό ποτάμι, έπειτα μήνα, μετά βδομάδα, τώρα καθημερινά. Δηλ, δε θα μας προστατέψουν μόνο τα τριχάκια. Προστατευόμαστε με την καθημερινή καθαριότητα. Απλά στο λέω, πως δεν είναι πιο υγιεινό να το ξυρίζεις, το ίδιο είναι. Είναι θέμα ομορφιάς.

adams33

Δραστήριο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 501 μηνύματα.
εδώ που τα λέμε, οι κανόνες υγιεινής έχουν αλλάξει. Το ανθρώπινο σώμα είναι αυτό που είναι, γιατί εξελικτικά έτσι έπρεπε. Αλλά πέρασαν χιλιάδες χρόνια και πράγματι βλέπουμε ότι η τριχοφυία ελαττώνεται. Δεν είμαστε πια γορίλες. Κάποτε έκαναν μπάνιο όποτε έβρισκαν καθαρό ποτάμι, έπειτα μήνα, μετά βδομάδα, τώρα καθημερινά. Δηλ, δε θα μας προστατέψουν μόνο τα τριχάκια. Προστατευόμαστε με την καθημερινή καθαριότητα. Απλά στο λέω, πως δεν είναι πιο υγιεινό να το ξυρίζεις, το ίδιο είναι. Είναι θέμα ομορφιάς.
Φυσικά αλλά η ομορφιά σταμάτα όταν ο "άνδρας " δεν φαίνεται και τόσο άνδρας.

Πήξαμε στη αξύριστη θηλυκότητα και στην ξυρισμένη τεστοστερόνη :lol:

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.451 μηνύματα.
Ο μόνος λόγος που θα δικαιολογούσε το ανδρικό ξύρισμα στο σώμα είναι στην περίπτωση των αθλητών , σε κάθε άλλη περίπτωση μου φαίνεται παντελώς αχρείαστο

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.451 μηνύματα.
Γιατί, ρε συ Γλαύκη;
Azur, δε διανοουμαι ( υποκειμενικά γουστα είναι αυτά) ανδρικό σώμα γυαλί. Το θέλω αρρενωπό χωρίς επεμβάσεις αφαίρεσης τριχοφυιας( με εξαίρεση τη μασχάλη)

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.
Azur, δε διανοουμαι ( υποκειμενικά γουστα είναι αυτά) ανδρικό σώμα γυαλί. Το θέλω αρρενωπό χωρίς επεμβάσεις αφαίρεσης τριχοφυιας( με εξαίρεση τη μασχάλη)
Γνώμη για τον Ηρακλή Τσουζίνοφ;

1739539145132.png

glayki

Περιβόητο μέλος

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

adams33

Δραστήριο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 501 μηνύματα.

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Ποια η διαφορα απο την γυναικα διερωτωμαι :hmm::hmm:
Όσον αφορά τις τρίχες του σώματος, άλλη τριχοφυΐα έχει ένας 20χρονος (κάπου τόσο είναι στη φωτογραφία) και άλλη τριχοφυΐα έχει ένας 35χρονος.

Μήπως έχεις στο μυαλό σου μόνο άντρες συγκεκριμένης ηλικιακής ομάδας (π.χ. 40άρηδες);

Εμένα μια χαρά αρρενωπότατος μου φαίνεται.

glayki

Περιβόητο μέλος

Μήπως έχεις στο μυαλό σου μόνο άντρες συγκεκριμένης ηλικιακής ομάδας (π.χ. 40άρηδες);
Ναι λες και όλοι οι 40 αρηδες είναι αρκουδες🤭. Είναι και θέμα ατόμου. Ορισμένοι είναι εκ φύσεως με ελάχιστη τρίχα.

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.905 μηνύματα.
Πήξαμε στη αξύριστη θηλυκότητα και στην ξυρισμένη τεστοστερόνη
Πλέον όλα είναι μόδα και γούστο, αλλά και λίγο τρόπος ζωής.
Όσον αφορά άντρες: Εμένα μ αρέσουν οι τριχωτοί γενικά. Τον σύντροφο, θα τον ήθελα με τρίχες.
Σέβομαι όμως τα νεαρά αγόρια, που τα αποτριχώνουν. Ο μεγάλος μου πχ είναι τριχωτός σαν τον μπαμπά μου και θέλει να πάει για αποτρίχωση. Δεν μπορώ να πω όχι. Αν θέλει, ας πληρώσει να τα φτιάξει και σχεδιάκια. Του είπα μόνο, πως αν τα ξυρίζει, θα βγαίνουν σαν βελόνες, δε θα είναι απαλές. Τι θα κάνει, δεν ξέρω, νομίζω θα κάνει αυτό το κόλπο, που τις τρίβουν κάπως, κάτι τέτοιο μου εξηγούσε. Ενήλικος άντρας είναι, με γεια του με χαρά του.

Όσον αφορά γυναίκες, μια και δεν πρόκειται να τριφτώ στο σώμα μιας γυναίκας ποτέ, ας είναι όπως θέλει.
Πάντως σε μια πορεία <fridays for future> που είχα πάει το καλοκαίρι, όλες είχαν αξύριστες μασχάλες. Νομίζω πως αυτό έδειχνε πως θέλουν φυσική ζωή, δίχως παρεμβασεις. Και ήταν όμορφες κοπέλες, δε θα έλεγα, πως έλειπε θυληκότητα. Επίσης και οι δυο γιοι μου δεν το βλέπουν σαν πρόβλημα στην κοπέλα. Αν είναι καθαρές, είναι μια χαρά

touvlo

Διάσημο μέλος

Το τσουτσούνι;
Φοβερή! :laugh: :laugh: :laugh:
Χάλασες και συ κοριτσάρα!
Με μας εδώ που έμπλεξες...!

Θα ήσασταν αγέννητοι ακόμα, στη γνωστή διαφήμιση : <ο άντρας ξεχωρίζει για δύο πράματα. Το ένα είναι η κολώνια του>. Το άλλο δεν ειπώθηκε ποτέ...Πάντως δε νομίζω να υπονοούσε τις τρίχες η διαφήμιση

adams33

Δραστήριο μέλος

Όσον αφορά τις τρίχες του σώματος, άλλη τριχοφυΐα έχει ένας 20χρονος (κάπου τόσο είναι στη φωτογραφία) και άλλη τριχοφυΐα έχει ένας 35χρονος.

Εμένα μια χαρά αρρενωπότατος μου φαίνεται.
Όχι έχω στο μυαλό μου τους άνδρες όπως ακριβώς ήταν τα χρόνια που ίσως εσύ και πολλοί ήσασταν ακόμα σε υγρή μορφή.

Ειναι αυτο που λέω ζείτε σε εποχές που τα φύλα έχουν αλλοιωθεί και εσείς πιστεύεται ότι έτσι είναι .
Η τριχοφυΐα δεν έχει ηλικία είναι λάθος αυτό το μέτρο σύγκρισης βάση βιολογίας!
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Το τσουτσούνι;
Μην είσαι τόσο σίγουρος πλέον, δεν το είδαμε ΑΝ υπάρχει :lol:

Πάντως σε μια πορεία <fridays for future> που είχα πάει το καλοκαίρι, όλες είχαν αξύριστες μασχάλες. Νομίζω πως αυτό έδειχνε πως θέλουν φυσική ζωή, δίχως παρεμβασεις. Και ήταν όμορφες κοπέλες, δε θα έλεγα, πως έλειπε θυληκότητα. Επίσης και οι δυο γιοι μου δεν το βλέπουν σαν πρόβλημα στην κοπέλα. Αν είναι καθαρές, είναι μια χαρά
:sick::sick::sick::sick:

Και εγώ θέλω να μην θέλω να ξεράσω κάθε φορά που είμαι δίπλα σε αυτές αλλά έχω μια ευγένεια και δεν τους το λέω...
Έχω πετύχει καλοκαίρι, δίπλα μου .....δεν περιγράφω άλλο ...

Ορμόνες λέμε, ειδικά κλιμακτήριο και προ ..
Μην δοκιμάσεις να αφήσεις...

Τελευταία επεξεργασία:

glayki

Περιβόητο μέλος

Όχι έχω στο μυαλό μου τους άνδρες όπως ακριβώς ήταν τα χρόνια που ίσως εσύ και πολλοί ήσασταν ακόμα σε υγρή μορφή.

Ειναι αυτο που λέω ζείτε σε εποχές που τα φύλα έχουν αλλοιωθεί και εσείς πιστεύεται ότι έτσι είναι .
Η τριχοφυΐα δεν έχει ηλικία είναι λάθος αυτό το μέτρο σύγκρισης βάση βιολογίας!

Μην είσαι τόσο σίγουρος πλέον, δεν το είδαμε ΑΝ υπάρχει :lol:

:sick::sick::sick::sick:

Και εγώ θέλω να μην θέλω να ξεράσω κάθε φορά που είμαι δίπλα σε αυτές αλλά έχω μια ευγένεια και δεν τους το λέω...
Έχω πετύχει καλοκαίρι, δίπλα μου .....δεν περιγράφω άλλο ...

Ορμόνες λέμε, ειδικά κλιμακτήριο και προ ..
Μην δοκιμάσεις να αφήσεις...
Να υποθέσω δλδ πως ολες οι ξυρισμενες μασχάλες μυρίζουν μόσχο και λεβάντα. Ξεχνάτε τα συνθετικά υφάσματα που ακόμη και πλυμενη μασχάλη ξυρισμένη την κάνουν να βρωμάει σε χρόνο ρεκόρ.

adams33

Δραστήριο μέλος

Να υποθέσω δλδ πως ολες οι ξυρισμενες μασχάλες μυρίζουν μόσχο και λεβάντα. Ξεχνάτε τα συνθετικά υφάσματα που ακόμη και πλυμενη μασχάλη ξυρισμένη την κάνουν να βρωμάει σε χρόνο ρεκόρ.
Οχι φυσικα αλλα σκεψου να ειναι και αξυριστη :sonic:

glayki

Περιβόητο μέλος

adams33

Δραστήριο μέλος

Σκέψου το άλλο. Λεωφορείο ..καλοκαίρι σαρδελοποιηση και αξύριστες ιδρωμένες μασχάλες :heat:
Φτιαξε με κι αλλο μπορεις βραδιατικΟ :sick:

Ευτυχως απο εβδομαδα ακομα παγωνιες δινει ,αργει :)

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33.510 μηνύματα.