touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.905 μηνύματα.

14-02-25

10:02
εδώ που τα λέμε, οι κανόνες υγιεινής έχουν αλλάξει. Το ανθρώπινο σώμα είναι αυτό που είναι, γιατί εξελικτικά έτσι έπρεπε. Αλλά πέρασαν χιλιάδες χρόνια και πράγματι βλέπουμε ότι η τριχοφυία ελαττώνεται. Δεν είμαστε πια γορίλες. Κάποτε έκαναν μπάνιο όποτε έβρισκαν καθαρό ποτάμι, έπειτα μήνα, μετά βδομάδα, τώρα καθημερινά. Δηλ, δε θα μας προστατέψουν μόνο τα τριχάκια. Προστατευόμαστε με την καθημερινή καθαριότητα. Απλά στο λέω, πως δεν είναι πιο υγιεινό να το ξυρίζεις, το ίδιο είναι. Είναι θέμα ομορφιάς.Καλα και αυτο ειναι εν μέρη μυθος ειναι γιατι τι να σου κανει η καημενη η τριχουλα οταν η αλλη ειναι.....
Επειτα ο μυθος καταρρίπτεται εφοσον ολο και περισσοτερες γυαικες που κανουν λειζερ δεν αντιμετωπιζουν μολυνσεις απο αλλο παραγοντα περαν του μολυσμενου συντροφου και αλλα που δεν μπορω να πω,ντρεπομαι![]()
adams33
Δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 501 μηνύματα.

14-02-25

12:03
Φυσικά αλλά η ομορφιά σταμάτα όταν ο "άνδρας " δεν φαίνεται και τόσο άνδρας.εδώ που τα λέμε, οι κανόνες υγιεινής έχουν αλλάξει. Το ανθρώπινο σώμα είναι αυτό που είναι, γιατί εξελικτικά έτσι έπρεπε. Αλλά πέρασαν χιλιάδες χρόνια και πράγματι βλέπουμε ότι η τριχοφυία ελαττώνεται. Δεν είμαστε πια γορίλες. Κάποτε έκαναν μπάνιο όποτε έβρισκαν καθαρό ποτάμι, έπειτα μήνα, μετά βδομάδα, τώρα καθημερινά. Δηλ, δε θα μας προστατέψουν μόνο τα τριχάκια. Προστατευόμαστε με την καθημερινή καθαριότητα. Απλά στο λέω, πως δεν είναι πιο υγιεινό να το ξυρίζεις, το ίδιο είναι. Είναι θέμα ομορφιάς.
Πήξαμε στη αξύριστη θηλυκότητα και στην ξυρισμένη τεστοστερόνη

glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.451 μηνύματα.

14-02-25

15:02
Ο μόνος λόγος που θα δικαιολογούσε το ανδρικό ξύρισμα στο σώμα είναι στην περίπτωση των αθλητών , σε κάθε άλλη περίπτωση μου φαίνεται παντελώς αχρείαστο
realshave.gr

Ξύρισμα και αθλητισμός
Οι περισσότεροι αθλητές ξυρίζουν το σώμα τους. Με λίγα λόγια απεχθάνονται την τριχοφυΐα. Ποιοί είναι όμως οι λόγοι που τους οδηγούν σε αυτό; Εκτός από τους αισθητικούς λόγους το ξύρισμα του σώματος παίζει καθοριστικό ρόλο στις επιδόσεις τους. Σήμερα θα μιλήσουμε για κατηγορίες αθλητών που το...

Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.

14-02-25

15:04
Γιατί, ρε συ Γλαύκη;σε κάθε άλλη περίπτωση μου φαίνεται παντελώς αχρείαστο

Τα μαλλιά σας εσείς οι γυναίκες γιατί τα βάφετε; Αυτό δεν είναι αχρείαστο;

glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.451 μηνύματα.

14-02-25

15:08
Azur, δε διανοουμαι ( υποκειμενικά γουστα είναι αυτά) ανδρικό σώμα γυαλί. Το θέλω αρρενωπό χωρίς επεμβάσεις αφαίρεσης τριχοφυιας( με εξαίρεση τη μασχάλη)Γιατί, ρε συ Γλαύκη;
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.
glayki
Περιβόητο μέλος

14-02-25

15:14
ΟΧΙ. Δε λέω ...όμορφο αγόρι . Αλλά θα τον προτιμούσα πιο φυσικό. Τι χειλαρες είναι αυτές

Azur
Πολύ δραστήριο μέλος

14-02-25

15:16
Μπορεί ο άνθρωπος να είχε 5 τρίχες όλες κι όλες. Να τις άφηνε έτσι ξέμπαρκες;Αλλά θα τον προτιμούσα πιο φυσικό.

adams33
Δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 501 μηνύματα.

14-02-25

15:20
Ποια η διαφορα απο την γυναικα διερωτωμαι

Azur
Πολύ δραστήριο μέλος

14-02-25

15:26
Όσον αφορά τις τρίχες του σώματος, άλλη τριχοφυΐα έχει ένας 20χρονος (κάπου τόσο είναι στη φωτογραφία) και άλλη τριχοφυΐα έχει ένας 35χρονος.Ποια η διαφορα απο την γυναικα διερωτωμαι![]()
Μήπως έχεις στο μυαλό σου μόνο άντρες συγκεκριμένης ηλικιακής ομάδας (π.χ. 40άρηδες);
Εμένα μια χαρά αρρενωπότατος μου φαίνεται.
glayki
Περιβόητο μέλος

14-02-25

15:30
Ναι λες και όλοι οι 40 αρηδες είναι αρκουδεςΜήπως έχεις στο μυαλό σου μόνο άντρες συγκεκριμένης ηλικιακής ομάδας (π.χ. 40άρηδες);

touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.905 μηνύματα.

14-02-25

15:58
Πλέον όλα είναι μόδα και γούστο, αλλά και λίγο τρόπος ζωής.Πήξαμε στη αξύριστη θηλυκότητα και στην ξυρισμένη τεστοστερόνη
Όσον αφορά άντρες: Εμένα μ αρέσουν οι τριχωτοί γενικά. Τον σύντροφο, θα τον ήθελα με τρίχες.
Σέβομαι όμως τα νεαρά αγόρια, που τα αποτριχώνουν. Ο μεγάλος μου πχ είναι τριχωτός σαν τον μπαμπά μου και θέλει να πάει για αποτρίχωση. Δεν μπορώ να πω όχι. Αν θέλει, ας πληρώσει να τα φτιάξει και σχεδιάκια. Του είπα μόνο, πως αν τα ξυρίζει, θα βγαίνουν σαν βελόνες, δε θα είναι απαλές. Τι θα κάνει, δεν ξέρω, νομίζω θα κάνει αυτό το κόλπο, που τις τρίβουν κάπως, κάτι τέτοιο μου εξηγούσε. Ενήλικος άντρας είναι, με γεια του με χαρά του.
Όσον αφορά γυναίκες, μια και δεν πρόκειται να τριφτώ στο σώμα μιας γυναίκας ποτέ, ας είναι όπως θέλει.
Πάντως σε μια πορεία <fridays for future> που είχα πάει το καλοκαίρι, όλες είχαν αξύριστες μασχάλες. Νομίζω πως αυτό έδειχνε πως θέλουν φυσική ζωή, δίχως παρεμβασεις. Και ήταν όμορφες κοπέλες, δε θα έλεγα, πως έλειπε θυληκότητα. Επίσης και οι δυο γιοι μου δεν το βλέπουν σαν πρόβλημα στην κοπέλα. Αν είναι καθαρές, είναι μια χαρά

14-02-25

16:12
Το τσουτσούνι;Ποια η διαφορα απο την γυναικα διερωτωμαι![]()
touvlo
Διάσημο μέλος

14-02-25

16:20
Φοβερή!Το τσουτσούνι;

Χάλασες και συ κοριτσάρα!
Με μας εδώ που έμπλεξες...!
Θα ήσασταν αγέννητοι ακόμα, στη γνωστή διαφήμιση : <ο άντρας ξεχωρίζει για δύο πράματα. Το ένα είναι η κολώνια του>. Το άλλο δεν ειπώθηκε ποτέ...Πάντως δε νομίζω να υπονοούσε τις τρίχες η διαφήμιση
adams33
Δραστήριο μέλος

14-02-25

17:55
Όχι έχω στο μυαλό μου τους άνδρες όπως ακριβώς ήταν τα χρόνια που ίσως εσύ και πολλοί ήσασταν ακόμα σε υγρή μορφή.Όσον αφορά τις τρίχες του σώματος, άλλη τριχοφυΐα έχει ένας 20χρονος (κάπου τόσο είναι στη φωτογραφία) και άλλη τριχοφυΐα έχει ένας 35χρονος.
Μήπως έχεις στο μυαλό σου μόνο άντρες συγκεκριμένης ηλικιακής ομάδας (π.χ. 40άρηδες);
Εμένα μια χαρά αρρενωπότατος μου φαίνεται.
Ειναι αυτο που λέω ζείτε σε εποχές που τα φύλα έχουν αλλοιωθεί και εσείς πιστεύεται ότι έτσι είναι .
Η τριχοφυΐα δεν έχει ηλικία είναι λάθος αυτό το μέτρο σύγκρισης βάση βιολογίας!
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Μην είσαι τόσο σίγουρος πλέον, δεν το είδαμε ΑΝ υπάρχειΤο τσουτσούνι;

Πάντως σε μια πορεία <fridays for future> που είχα πάει το καλοκαίρι, όλες είχαν αξύριστες μασχάλες. Νομίζω πως αυτό έδειχνε πως θέλουν φυσική ζωή, δίχως παρεμβασεις. Και ήταν όμορφες κοπέλες, δε θα έλεγα, πως έλειπε θυληκότητα. Επίσης και οι δυο γιοι μου δεν το βλέπουν σαν πρόβλημα στην κοπέλα. Αν είναι καθαρές, είναι μια χαρά

Και εγώ θέλω να μην θέλω να ξεράσω κάθε φορά που είμαι δίπλα σε αυτές αλλά έχω μια ευγένεια και δεν τους το λέω...
Έχω πετύχει καλοκαίρι, δίπλα μου .....δεν περιγράφω άλλο ...
Ορμόνες λέμε, ειδικά κλιμακτήριο και προ ..
Μην δοκιμάσεις να αφήσεις...
glayki
Περιβόητο μέλος

14-02-25

19:41
Να υποθέσω δλδ πως ολες οι ξυρισμενες μασχάλες μυρίζουν μόσχο και λεβάντα. Ξεχνάτε τα συνθετικά υφάσματα που ακόμη και πλυμενη μασχάλη ξυρισμένη την κάνουν να βρωμάει σε χρόνο ρεκόρ.Όχι έχω στο μυαλό μου τους άνδρες όπως ακριβώς ήταν τα χρόνια που ίσως εσύ και πολλοί ήσασταν ακόμα σε υγρή μορφή.
Ειναι αυτο που λέω ζείτε σε εποχές που τα φύλα έχουν αλλοιωθεί και εσείς πιστεύεται ότι έτσι είναι .
Η τριχοφυΐα δεν έχει ηλικία είναι λάθος αυτό το μέτρο σύγκρισης βάση βιολογίας!
Μην είσαι τόσο σίγουρος πλέον, δεν το είδαμε ΑΝ υπάρχει
Και εγώ θέλω να μην θέλω να ξεράσω κάθε φορά που είμαι δίπλα σε αυτές αλλά έχω μια ευγένεια και δεν τους το λέω...
Έχω πετύχει καλοκαίρι, δίπλα μου .....δεν περιγράφω άλλο ...
Ορμόνες λέμε, ειδικά κλιμακτήριο και προ ..
Μην δοκιμάσεις να αφήσεις...
adams33
Δραστήριο μέλος

14-02-25

20:09
Οχι φυσικα αλλα σκεψου να ειναι και αξυριστηΝα υποθέσω δλδ πως ολες οι ξυρισμενες μασχάλες μυρίζουν μόσχο και λεβάντα. Ξεχνάτε τα συνθετικά υφάσματα που ακόμη και πλυμενη μασχάλη ξυρισμένη την κάνουν να βρωμάει σε χρόνο ρεκόρ.

glayki
Περιβόητο μέλος

14-02-25

20:16
Σκέψου το άλλο. Λεωφορείο ..καλοκαίρι σαρδελοποιηση και αξύριστες ιδρωμένες μασχάλεςΟχι φυσικα αλλα σκεψου να ειναι και αξυριστη![]()

adams33
Δραστήριο μέλος

14-02-25

20:19
Φτιαξε με κι αλλο μπορεις βραδιατικΟΣκέψου το άλλο. Λεωφορείο ..καλοκαίρι σαρδελοποιηση και αξύριστες ιδρωμένες μασχάλες![]()

Ευτυχως απο εβδομαδα ακομα παγωνιες δινει ,αργει

14-02-25

20:41
Έτσι μου είπε κι η αδελφή Νεκταρία εδώ στη μονή που μένω...Φοβερή!![]()
![]()
Χάλασες και συ κοριτσάρα!
Με μας εδώ που έμπλεξες...!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iew
- touvlo
- Kate1914
- American Economist
- Libertus
- Memetchi
- Μήτσος10
- Scandal
- Wonderkid
- Jack of Spades
- Unboxholics
- giannhs2001
- giorgos5002
- plot
- kalhkardia
- Ωρορα
- taketrance
- charmander
- fourkaki
- Paragontas7000
- vasilis123321
- Requiem
- Reader
- tslef8
- User2350
- Joji
- _pathfinder_
- aceon
- ggl
- MarcoReus
- Insertcoin
- Chradms12
- The_Unorthodox
- Fin4
- apathier
- McManus
- Superhuman
- Nikos712
- Danaoula2020
- Ολλανδός
- Έμμα
- uni77
- anastasiakan
- Totreno
- hirasawayui
- JohnGreek
- Jocaste
- panagiotis econ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.