Τραγωδία στα Τέμπη (28/2/23)

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα.
Και όποιος λέει το αντίθετο είναι απλά πανηλίθιος.

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.557 μηνύματα.
Το τι γίνεται σε κάθε μεγάλη συγκέντρωση του κόσμου, όταν αυτοί γίνεται από όλους και δεν καπηλεύεται από το ΚΚΕ ή άλλες οργανώσεις το ξέρουμε. Προβοκάτσια, βαλτοί και λοιποί μπαχαλάκηδες μπαίνουν και κάνουν ό,τι πρέπει να κάνουν. Το θέμα είναι να μην μείνουμε σε αυτό, αλλά στο ότι σήμερα μαζεύτηκε κόσμος που δεν έχει πάει ποτέ σε πορείες, οικογένειες, παππούδες, παιδάκια, από ακροαριστεροί έως και ακροδεξιοί, μέχρι και νεοδημοκράτες κατέβηκαν (όχι κομματόσκυλα φυσικά). Εγώ και πολλοί άλλοι πρώτη φορά στη ζωή μας απεργήσαμε.

Αυτό που έγινε ήταν όντως μεγαλειώδες, αλλά κατά τη γνώμη μου θα είναι απλώς ένα όμορφο πυροτέχνημα αν δεν έχει συνέχεια. Δεν θα γίνει καμία αλλαγή στη χώρα επειδή βγήκε όλη η Ελλάδα μια μέρα στους δρόμους. Θέλει και συνέχεια.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.490 μηνύματα.
Ανέφερα ότι υπάρχουν λίγα τσογλανια που έκαναν επεισόδια που είχαν ορμητήριο την ΑΣΣΟΕ. Δικιο έχεις προφανώς . Τώρα να μου λες για Μόνταζ είναι αστείο . Δεν πρόκειται να απαντήσω σε αυτό καθώς το θεωρώ αστείο

Δε ξέρω φίλε δεν ήμουν στην Αθήνα... για αυτό που παρέθεσες.

Απλά δεν καταλαβαίνω ποιό το όφελος των μπαχαλάκηδων της αστυνομίας όπως τους αποκαλείτε απο τη στιγμη που έτσι και αλλιώς μαζευτηκε ο κόσμος και φάνηκε.

Τι οφελος θα έχει η κυβερνηση να σπάσει τη διαδήλωση ;

Προφανω΄ς και έχω δίκιο ώς προς τους μπαχαλους της ΑΣΟΕΕ ... κατα τη γνώμη σου αυτοί ήταν σημερα στη διαδήλωση με σκοπο να τη διαλύσουν ;

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.
Το τι γίνεται σε κάθε μεγάλη συγκέντρωση του κόσμου, όταν αυτοί γίνεται από όλους και δεν καπηλεύεται από το ΚΚΕ ή άλλες οργανώσεις το ξέρουμε. Προβοκάτσια, βαλτοί και λοιποί μπαχαλάκηδες μπαίνουν και κάνουν ό,τι πρέπει να κάνουν. Το θέμα είναι να μην μείνουμε σε αυτό, αλλά στο ότι σήμερα μαζεύτηκε κόσμος που δεν έχει πάει ποτέ σε πορείες, οικογένειες, παππούδες, παιδάκια, από ακροαριστεροί έως και ακροδεξιοί, μέχρι και νεοδημοκράτες κατέβηκαν (όχι κομματόσκυλα φυσικά). Εγώ και πολλοί άλλοι πρώτη φορά στη ζωή μας απεργήσαμε.

Αυτό που έγινε ήταν όντως μεγαλειώδες, αλλά κατά τη γνώμη μου θα είναι απλώς ένα όμορφο πυροτέχνημα αν δεν έχει συνέχεια. Δεν θα γίνει καμία αλλαγή στη χώρα επειδή βγήκε όλη η Ελλάδα μια μέρα στους δρόμους. Θέλει και συνέχεια.
Έτσι ακριβώς . Το Σταματάω εδώ .
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Απλά δεν καταλαβαίνω ποιό το όφελος των μπαχαλάκηδων της αστυνομίας όπως τους αποκαλείτε απο τη στιγμη που έτσι και αλλιώς μαζευτηκε ο κόσμος και φάνηκε.

Τι όφελος έχει η κυβέρνηση από το να σπάσει τη διαδήλωση ; Χμμμ δεν ξέρω

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.490 μηνύματα.

Βαλτοί αλλα και λοιποί.... μπαχαλάκηδες. Οι λοιποί ποιοί ειναι ;

αυτοι που θέλουν να παίζουν ξύλο με την αστυνομία. Ειναι αυτοί που έχουν την ιδια δυσαρέσκεια με σένα ως προς τη Κυβερνηση αλλα ειναι και της ένοπλης βίας.

Όντως ρωτάω τι όφελος έχει η κυβέρνηση.... δεν σε ειρωνεύομαι. Ξέρεις ; αμα δε ξέρεις ποιό το κίνητρο να βάλει δικούς της να διαλύσουν τη διαδήλωση ;

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.
Προφανω΄ς και έχω δίκιο ώς προς τους μπαχαλους της ΑΣΟΕΕ ... κατα τη γνώμη σου αυτοί ήταν σημερα στη διαδήλωση με σκοπο να τη διαλύσουν ;
Ναι. Είχαν σκοπό και αυτοί να κάνουν μπάχαλο .

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα.
Ένα σωρό μπάτσοι, γιατί λοιπόν δεν έπιαναν τους 20 μπαχαλάκηδες που έσπαγαν τα μάρμαρα του μεγάλη Βρετάνια και αντ αυτού κυνηγούσαν αθώο κόσμο στα στενά, πετώντας δακρυγόνα σε μωρά και ηλικιωμένους;

Α ναι, γιατί μάλλον ήταν δικοί τους οι μπαχαλάκηδες...🤡

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ναι. Είχαν σκοπό και αυτοί να κάνουν μπάχαλο .

Πρίν τη πράξη το σημαντικότερο ειναι το κίνητρο.... αν κάποιος δεν έχει κίνητρο δεν κινείται και δεν καταλαβαίνω ποιό το κίνητρο οι μπάτσοι να βάλουν δικούς τους να διαλύσουν τη συγκέντρωση.

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Όντως ρωτάω τι όφελος έχει η κυβέρνηση.... δεν σε ειρωνεύομαι. Ξέρεις ; αμα δε ξέρεις ποιό το κίνητρο να βάλει δικούς της να διαλύσουν τη διαδήλωση ;
😂😂😂. Το κατάφερε ντεβιλ. Το όφελος είναι να συζητάμε εμείς εδώ λίγες ώρες με το μεγαλύτερο συλλαλητήριο των τελευταίων ετών για 100 μπασταρδα του κράτους και του παρακράτους .

Πρίν τη πράξη το σημαντικότερο ειναι το κίνητρο.... αν κάποιος δεν έχει κίνητρο δεν κινείται και δεν καταλαβαίνω ποιό το κίνητρο οι μπάτσοι να βάλουν δικούς τους να διαλύσουν τη συγκέντρωση.
Αμα δεν μπορείς να το καταλάβεις μόνος σου κάτι πάει λάθος Ντένις. Με συγχωρείς . Χαζός δεν νομίζω να είσαι .

Το σταματάω εδώ γιατί βγαίνουμε εκτός θέματος . Ο Καθένας βγάζει τα δικά του συμπεράσματα

Skiyo

Διάσημο μέλος

Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα.
1740764790838.png

Μέχρι τη Μακρυγιάννη αρχές Συγγρού φτάνει, το ίδιο από Ακαδημίας και Λεωφόρος Βασίλισσης Σοφίας.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

😂😂😂. Το κατάφερε ντεβιλ. Το όφελος είναι να συζητάμε εμείς εδώ λίγες ώρες με το μεγαλύτερο συλλαλητήριο των τελευταίων ετών για 100 μπασταρδα του κράτους και του παρακράτους .

Αμα δεν μπορείς να το καταλάβεις μόνος σου κάτι πάει λάθος Ντένις. Με συγχωρείς . Χαζός δεν νομίζω να είσαι .

Το σταματάω εδώ γιατί βγαίνουμε εκτός θέματος . Ο Καθένας βγάζει τα δικά του συμπεράσματα

Όχι δεν το καταλαβαίνω... θα με βοηθήσεις ;

Έχουμε μια διαδήλωση.... η οποία καταφέρνει να μαζέψει παρα πολύ κόσμο. Αυτο απο μόνο του κάτι δείχνει.
Δείχνει πάρα πολλα απο ΜΟΝΟ ΤΟΥ.

Απο εκει και πέρα εγώ δεν θα έβρισκα καμια χρησιμότητα - ακομη και αν άνηκα στους μακιαβελιστές μασώνους που διαφεντεύουν την Ελλάδα- να δώσω εντολή για να διαλυθεί η συγκέντρωση.

Καμία απολύτως χρησιμότητα δεν θα έβλεπα. Εσυ αν βλέπεις να μου το πείς. Κάνουμε ανοιχτή συζήτησ και τα "καταλαβαινεις απο μονος σου... δεν θα στο εξηγησω εγώ... χαζος δεν εισαι" τα οποία μου φαίνονται γενικά και αόριστα δεν βοηθάνε καθόλου.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Μέχρι να βγούμε στην Μακρυγιάννη, πήρε τουλάχιστον μια ώρα. Όλοι έστριβαν από Φιλελλήνων γιατί οι μπάτσοι πετούσαν αβέρτα.

Απερίγραπτη ξεφτίλα σε μια ειρηνική διαδήλωση!

Περιττό να πω ότι κάποιοι (μαζί κι εγώ) φάγαμε δακρυγόνο κατευθείαν στη μούρη μας.

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.124 μηνύματα.

Mprosta sth καμερα του μεγκα μπατσοι "συλλαμβανουν" συναδελφο τους(ασφαλιτη) και μετα τον αφηνουν να συνεχισει την δουλεια του.

Εκτιθεστε παιδια. Υπαρχουν πολλα ντοκουμεντα για μπαχαλα ασφαλιτων.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!! Ε ΝΑΙ

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Αυτή είναι η δουλειά τους. Να χτυπάνε και να αλυσοδένουν ανήλικα παιδάκια.

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.437 μηνύματα.
Παραδέχομαι μόνο ένα πράγμα στον Μητσοτάκη.
Είναι ο μόνος που κατάφερε να ενώσει μια ολόκληρη χώρα με ένα και μόνο σύνθημα : Μητσοτάκη γαμιέσαι.

Φυσικά, το κύριο αίτημα ήταν, είναι και παραμένει, η δικαίωση των 57 ψυχών(Δυστυχώς 58 με τον Γεράσιμο).
Αλλά αυτοί οι κλόουν ακριβώς λόγω όσων έκαναν, κατάφεραν γενικότερο ξεσηκωμό για όλη την διαφθορά και όλα όσα έχουν κάνει οι πολιτικοί σε αυτή την χώρα τόσα χρόνια.

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Πολιτες εναντιον ασφαλιτων.

1740767071380.png

Chem2000

Διάσημο μέλος

Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.118 μηνύματα.
Δεν τα πιστεύω αυτά που διαβάζω εδώ μέσα.

Θα μπορούσα να κάνω αναλύσεις επί αναλύσεων, αλλά όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός "στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα".

Για αυτό και θα αφήσω τις εικόνες που θα δημοσιοποιηθούν από τις πορείες και τις συγκεντρώσεις πανελλαδικά αλλά και παγκοσμίως να μιλήσουν αντί για εμένα. Το πλήθος του λαού είναι πολύ καλύτερη απάντηση από οποιαδήποτε άλλη, που δύναται να βουλώσει κάθε στόμα που μιλάει με κακεντρέχεια.

Και κάτι ακόμη για κάποιους, θα το καταλάβουν αυτοί ποιοι είναι. Τα συλλαλητήρια σήμερα, σας αρέσει ή όχι, δεν είχαν κομματικό χαρακτήρα ή χρώματα, όσο και αν αυτό προσπαθείτε γελοιωδώς να αποδείξετε.
Εγώ έχω να πω ότι όσοι πήραν το μέρος της κυβέρνησης εδώ μέσα, είναι για τον ΠΟΥΤΣΟ. Και για αυτό έχουν και τέτοιες απόψεις. Σιχάματα.

Μέχρι να βγούμε στην Μακρυγιάννη, πήρε τουλάχιστον μια ώρα. Όλοι έστριβαν από Φιλελλήνων γιατί οι μπάτσοι πετούσαν αβέρτα.

Απερίγραπτη ξεφτίλα σε μια ειρηνική διαδήλωση!

Περιττό να πω ότι κάποιοι (μαζί κι εγώ) φάγαμε δακρυγόνο κατευθείαν στη μούρη μας.
Βρε Εριφύλη μου, ντροπή σου.... Μα τι λες για τους αθώους ματατζήδες που το μόνο που ήθελαν ήταν να προστατέψουν τους αθώους πολίτες, μαζί με τα παιδιά τους και τα ζωάκια τους, πετώντας τους μολότοφ. Απαπαπαπα μήπως μισείς τους μπάτσους και είσαι της φάσης ACAB 1312? Αίσχος :lol:

Τελευταία επεξεργασία:

paskmak

Διάσημο μέλος

Ο paskmak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.979 μηνύματα.
Παραδέχομαι μόνο ένα πράγμα στον Μητσοτάκη.
Είναι ο μόνος που κατάφερε να ενώσει μια ολόκληρη χώρα με ένα και μόνο σύνθημα : Μητσοτάκη γαμιέσαι.

Τι λες; Μέχρι πρόσφατα όλοι ήταν ενθουσιασμένοι με τις «επενδύσεις» και με την ανάπτυξη που έφερε ο Μητσοτάκης ( μάλλον τα ψίχουλα σε μορφή επιδομάτων που δώρισε στον λαό).

Ένα μεγάλο μέρος του λαού έπεσε στην παγίδα του ψέματος και προπαγάνδας και τώρα το παίζουν αγανακτισμένοι. Θα το δούμε στις επόμενες κάλπες πόσο αγανακτισμένοι είναι.

adams33

Δραστήριο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 501 μηνύματα.
Απο το Μητσοτάκη γαμιεσαι περασαμε στο
Μπατσοι γουρουνια δολοφονοι ..και καπως ετσι νιωθουμε διακαιωμενοι σημερα :jester:

Τι ειχες Γιαννη τι ειχα παντα δηλαδη στο σκεπτικο αυτου του λαου ..

@ilias90 δεν ξερω αν συνεχισω να πιστευω οτι ενας Βασιλιάς θα σωσει την κατασταση αυτη ..
Σώζεται ;
Μαλλον στο να πεσει ενας κομήτης ειναι η πιο σιγουρη λυση στο να εξαφανιστει το ειδος μας :redface: :redface:

Εγώ έχω να πω ότι όσοι πήραν το μέρος της κυβέρνησης εδώ μέσα, είναι για τον ΠΟΥΤΣΟ.
:eek::eek::eek::eek::eek::eek:

Μην βαζεις ιδεες βραδιάτικα και μας δέρνουν μοναξιές :redface::redface::bleh:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια