BrokenHeart
Πολύ δραστήριο μέλος

Ξεκινώ εγώ λοιπόν. Έχω δύο απορίες. 1)Το κάλιο σε ποιες τροφές το συναντάμε;
2)Η κέτσαπ και η μαγιονέζα πρέπει να αποφεύγονται;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
shaman
Πολύ δραστήριο μέλος

. 1)Το κάλιο σε ποιες τροφές το συναντάμε;
Το κάλιο ή η Κάλλια σε νοιάζει εσένα? Ξες εσύ... χοχο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η μαγιονέζα είναι λίπος. Με λίγα χημικά και περιττές ζάχαρες, αλλα είναι σαν το βούτυρο ένα πράγμα. Κοινώς λιπαρά και χοληστερίνη. Η ketchup δεν είναι ο,τι πιο φυσικό, αλλα λίγη δε βλάπτει.
Ψάξε σε σελίδες, όπως:
www.iatronet.gr
www.diatrofi.gr
https://health.in.gr
Ειδικά στην πρώτη γραφουν (και απαντούν σε ερωτήσεις μελών) γιατροί και διατροφολόγοι.
BrokenHeart
Πολύ δραστήριο μέλος

soydelsur
Δραστήριο μέλος

soydelsur
Δραστήριο μέλος

Αστο, μικρός είσαι δεν είναι ανάγκη να περνάς την ώρα σου φτιάχνοντας μαγιονέζα..

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Και δεν πα να λενε οτι θελουν διατροφολογοι κλπ....

dooo
Διακεκριμένο μέλος

Εγω παιδια ενα ξερω... cheese του ευρο με το κιλο!...
Και δεν πα να λενε οτι θελουν διατροφολογοι κλπ....
![]()
δες πρώτα το super size me, και μετά τα ξαναλέμε

BrokenHeart
Πολύ δραστήριο μέλος

Ουπς..σορρυ είσαι μόνο 15.
Αστο, μικρός είσαι δεν είναι ανάγκη να περνάς την ώρα σου φτιάχνοντας μαγιονέζα..![]()
E και; Αυτο σημαίνει ότι είμαι ανίκανος να φτιάξω;

δες πρώτα το super size me, και μετά τα ξαναλέμε![]()
Ναι, έχω ακούσει πολλά για αυτήν την ταινία(σαν ντοκυμαντερ-ντοκουμεντο είναι). Δυστυχώς, δεν την έχω δει. Πρέπει να την νοικιάσω for sure.
evouli
Διάσημο μέλος

E και; Αυτο σημαίνει ότι είμαι ανίκανος να φτιάξω;![]()
![]()
νομιζω οτι αυτο που ειπε ηταν οτι στα 15 σου εχεις πολυ καλυτερα πραγματα να κανεις απ'το να καθεσαι να φτιαχνεις μαγιονεζα.. οχι οτι εισαι ανικανος..

BrokenHeart
Πολύ δραστήριο μέλος

soydelsur
Δραστήριο μέλος

BrokenHeart
Πολύ δραστήριο μέλος

Χεχε το evouli μπήκε στο νόημα αλλά αν έχεις εσύ μεράκι να ασχοληθείς τιμή σου και καμάρι σου!!!
Nαι, όντως δεν έχω μεράκι να κάθομαι να φτιάχνω μαγιονέζες. Ειλικρινά, το μόνο που ξέρω να φτιάχνω είναι τοστ και αυγά! Γι'αυτό αν θέλετε, ελάτε να σας κάνω το τραπέζι. Θα έχει ποικιλία

BrokenHeart
Πολύ δραστήριο μέλος

adespoto
Περιβόητο μέλος

Π.χ. Εγώ περνάω διάφορες φάσεις, μπορεί να πίνω γάλα μια-δύο φορές τη μέρα, μπορεί και καθόλου. Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι οτι τις περιόδους που πίνω γάλα, δεν έχω τόσο συχνά πόνους στο στομάχι.
BrokenHeart
Πολύ δραστήριο μέλος

τις περιόδους που πίνω γάλα, δεν έχω τόσο συχνά πόνους στο στομάχι.
Πολύ σωστή παρατήρηση

Αυτό που θέλω να μάθω είναι αν βοηθά το μυϊκό σύστημα... Anyone?

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Τί ακριβώς προσφέρει το γάλα; Πέρα από το ότι σκληραίνει τα κόκαλα και αυξάνει την μάζα τους, υπάρχει κάτι άλλο το οποίο κάνει; Αληθεύει ότι αυξάνει την μάζα των μυών και τους σκληραίνει;
μάλλον πρέπει να πλακωθείς στους κοιλιακούς κι όχι στο γάλα

Niyia
Διάσημο μέλος

BrokenHeart
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- DimitraA.
- touvlo
- Ilma
- johnsala
- Kate1914
- Scandal
- Εριφύλη
- iew
- rafaela11
- camil
- Wonderkid
- Unboxholics
- giannhs2001
- fmarulezkd
- melina_51
- fourkaki
- Μήτσος10
- Esperos1
- Ωρορα
- Ariana2018
- Oneira96
- ROM32
- epote
- Luludaki
- taketrance
- Maria23667
- fockos
- Ιντερλουδιο
- Βασιλης1234
- charmander
- Roulaki
- spring day
- Stelios725
- louminis
- Memetchi
- ΘανάσοςG4
- J.Cameron
- Stres
- User2350
- Viedo
- ougka pougka
- bruh_234
- Εχέμυθη
- American Economist
- Mt73
- Joji
- Eirinakiii8
- korlef
- Meow
- ggl
- Αλκης Κ.
- το κοριτσι του μαη
- Paragontas7000
- 1011
- CiNeFiL
- desp1naa
- Ace of Spades
- Mhtrogoal
- Panos_02
- physicscrazy
- Φωτεινη Τζα.
- jims
- Mapas26
- Helen93
- Libertus
- Αναστασία197
- Cupid
- Johnny15
- gwgw_5
- Ermina's
- fretoe
- Idontknoww
- orchidea
- harry akritas
- Athens2002
- Rene2004
- Μάρκος Βασίλης
- Maraki4you
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.