Guest 991508
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

09-06-24

17:39
@Εριφύλη @Ουριήλ @juste un instant
Ποιο γαλα αμυγδαλου προτιμάτε; Σας αρέσει περισσότερο κάποιο από συγκεκριμένη εταιρεία;
Ποιο γαλα αμυγδαλου προτιμάτε; Σας αρέσει περισσότερο κάποιο από συγκεκριμένη εταιρεία;

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

09-06-24

17:42
Της Alpro παίρνω γενικά..@Εριφύλη @Ουριήλ @juste un instant
Ποιο γαλα αμυγδαλου προτιμάτε; Σας αρέσει περισσότερο κάποιο από συγκεκριμένη εταιρεία;![]()
Εκτός αν πάω στο βιολογικό στο κέντρο και πάρω κάτι πιο άσχετες μάρκες, δικές του.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

09-06-24

17:43
Εγώ παίρνω το Όλυμπος χωρίς ζάχαρη όταν το έχει με έκπτωση.@Εριφύλη @Ουριήλ @juste un instant
Ποιο γαλα αμυγδαλου προτιμάτε; Σας αρέσει περισσότερο κάποιο από συγκεκριμένη εταιρεία;![]()
Guest 991508
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

09-06-24

17:55
Και εγώ! Θεωρώ ότι είναι το καλύτερο σε γεύση (δεν είναι νερό, όπως της ΔΕΛΤΑΕγώ παίρνω το Όλυμπος χωρίς ζάχαρη όταν το έχει με έκπτωση.

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Δε σου φαίνεται... "ελαφρύ" ας πούμε; Σα νερό;Της Alpro παίρνω γενικά..
Εκτός αν πάω στο βιολογικό στο κέντρο και πάρω κάτι πιο άσχετες μάρκες, δικές του.
Ουριήλ
Διάσημο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα.

09-06-24

17:57
της alpro κι εγώ, μεχρι στιγμης καταπληκτικό@Εριφύλη @Ουριήλ @juste un instant
Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Unboxholics αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.554 μηνύματα.

09-06-24

19:13
Τωρα που ειπαμε για βρωμη εγω χθες εκανα αυτο(το εφαγα σμρ γιατι θελει ψυγειο) . Μεσα εχει βρωμη ανακατεμενη με 1 digestive(+λιγο βουτυρο). Γιαουρτι και πρωτεινη chocolate brownie. Απο πανω εριξα 1 μπισκοτο και σιροπι(zero sugar). Γαματο και δροσερο
(Οχι και η καλυτερη φωτο αλλα ηθελα να φαινεται και το μεσα
)
(Οχι και η καλυτερη φωτο αλλα ηθελα να φαινεται και το μεσα

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

10-06-24

14:53
Αποξηραμένα μήλα καλυμμένα με μαύρη σοκολάτα.. ο,τι καλύτερο έχω φάει σε γλυκό

touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.896 μηνύματα.

10-06-24

17:41
αχ παιδιά, πώς το πίνετε; Δε μ αρέσειιιιιιι. Μας είχαν φέρει ένα μικρό για δείγμα, όταν ήμουν στη μαμά και είπαμε να το δοκιμάσουμε. Με το ζόρι το ήπιαμε και οι δυο. Μπλιαχ! Το Όλυμπος το πλήρες αγελαδινό γάλα, φρεσκο παστεριωμένο, είναι τέλειο!@Εριφύλη @Ουριήλ @juste un instant
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

10-06-24

19:12
Update: τα έφαγα όλαΑποξηραμένα μήλα καλυμμένα με μαύρη σοκολάτα.. ο,τι καλύτερο έχω φάει σε γλυκόView attachment 133649

glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.443 μηνύματα.

10-06-24

19:15
Εξίσου καλό είναι και μπανάνα με λιωμένη κουβερτουρα .Update: τα έφαγα όλα![]()
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

10-06-24

20:17
Πωω τι τα έφαγα όλα η χοντρήUpdate: τα έφαγα όλα![]()

glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.443 μηνύματα.

10-06-24

20:36
Ξεκολλα. Μηλαρακια ήταν. Εδώ και καιρό έχω αποκτήσει εθισμό στα πράσινα μήλα.Πωω τι τα έφαγα όλα η χοντρήπονάει η κοιλιά μου τώρα
![]()
Luke87
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Luke87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 971 μηνύματα.

10-06-24

23:56
Πίνω κάθε πρωί
-Μισή μπανανούλα
-Ενα χυμό πορτοκάλι φρεσκοστημένο χωρίς τη πούλπα
-4 φέτες του τοστ με τυράκι philadelphia και κομμένη ντομάτα.
-Ενα ποτήρι γάλα 1,5% λιπαρά.
Το μεσημέρι συνήθως φρέσκο κρέας καλής ποιότητας. Οχι Goody's, Macdonalds κτλπ. Απ' τον Ακη το χασάπη μου.
Το occasional μπινελίκι πχ ένα παγωτό Boss ή Lacta ή ένα βάζο Nutella
Το βράδυ τρώω ελαφρά.
Που λέτε να μου βγει?
-Μισή μπανανούλα
Το μεσημέρι συνήθως φρέσκο κρέας καλής ποιότητας. Οχι Goody's, Macdonalds κτλπ. Απ' τον Ακη το χασάπη μου.
Το βράδυ τρώω ελαφρά.
Που λέτε να μου βγει?
glayki
Περιβόητο μέλος

11-06-24

00:20
Μακριά και αγαπημένοι. Luke θα σε μαλώσω.. Άκου ένα βάζο νουτελα.. Περιόρισε τα τα δυο πρώτα σε μια δυο φορές τη βδομάδα, τη δε nutella αντε καμια κουταλιά.Το occasional μπινελίκι πχ ένα παγωτό Boss ή Lacta ή ένα βάζο Nutella
Luke87
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Luke87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 971 μηνύματα.

11-06-24

00:23
Μακριά και αγαπημένοι. Luke θα σε μαλώσω.. Άκου ένα βάζο νουτελα.. Περιόρισε τα τα δυο πρώτα σε μια δυο φορές τη βδομάδα, τη δε nutella αντε καμια κουταλιά.
Ατομική βόμβα ε;

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.

11-06-24

00:23
Σε υψηλή LDL η fatty liver.Το occasional μπινελίκι πχ ένα παγωτό Boss ή Lacta ή ένα βάζο Nutella
Που λέτε να μου βγει?
Αχ θα μου φέρεις; Φαινεται πολύ ωραιο!!Αποξηραμένα μήλα καλυμμένα με μαύρη σοκολάτα.. ο,τι καλύτερο έχω φάει σε γλυκόView attachment 133649
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

11-06-24

00:24
Τι να σου φέρω αγάπη μου. Τα έφαγα όλα η γουρούναΣε υψηλή LDL η fatty liver.
Αχ θα μου φέρεις; Φαινεται πολύ ωραιο!!

glayki
Περιβόητο μέλος

11-06-24

00:25
Τώρα μεταξύ μας οι πρωινές σου απορίες ( οι πολυ πρωινές όμως) ήταν σα βούτημα για τον καφέ ... Λίαν απολαυστικές.Πίνω κάθε πρωί
-Μισή μπανανούλα
Το βράδυ τρώω ελαφρά.
Που λέτε να μου βγει?
Ουριήλ
Διάσημο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα.

11-06-24

00:34
Σαν κι εμένα κι εσύ... αν και το occasional είναι dailyΤο occasional μπινελίκι πχ ένα παγωτό Boss ή Lacta ή ένα βάζο Nutella
Στα υπόλοιπα το πρωί βρώμη με γαλα σόγιας, το μεσημέρι σαλάτα και το απόγευμα φρούτα

Μπορώ να κόψω τα παντα πχ 4ης μήνες έχω να φαω κρεας αλλά το γλυκό δεν κόβεται
Luke87
Πολύ δραστήριο μέλος

11-06-24

00:42
Σαν κι εμένα κι εσύ... αν και το occasional είναι daily
Στα υπόλοιπα το πρωί βρώμη με γαλα σόγιας, το μεσημέρι σαλάτα και το απόγευμα φρούτα
Μπορώ να κόψω τα παντα πχ 4ης μήνες έχω να φαω κρεας αλλά το γλυκό δεν κόβεται
Προσπάθησα να μην τρώω κρέας αλλά δεν τα κατάφερα. Είναι και οι γνώμες που διίστανται περί αυτού.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- DimitraA.
- touvlo
- Ilma
- johnsala
- Kate1914
- Scandal
- Εριφύλη
- iew
- rafaela11
- camil
- Wonderkid
- Unboxholics
- giannhs2001
- fmarulezkd
- melina_51
- fourkaki
- Μήτσος10
- Esperos1
- Ωρορα
- Ariana2018
- Oneira96
- ROM32
- epote
- Luludaki
- taketrance
- Maria23667
- fockos
- Ιντερλουδιο
- Βασιλης1234
- charmander
- Roulaki
- spring day
- Stelios725
- louminis
- Memetchi
- ΘανάσοςG4
- J.Cameron
- Stres
- User2350
- Viedo
- ougka pougka
- bruh_234
- Εχέμυθη
- American Economist
- Mt73
- Joji
- Eirinakiii8
- korlef
- Meow
- ggl
- Αλκης Κ.
- το κοριτσι του μαη
- Paragontas7000
- 1011
- CiNeFiL
- desp1naa
- Ace of Spades
- Mhtrogoal
- Panos_02
- physicscrazy
- Φωτεινη Τζα.
- jims
- Mapas26
- Helen93
- Libertus
- Αναστασία197
- Cupid
- Johnny15
- gwgw_5
- Ermina's
- fretoe
- Idontknoww
- orchidea
- harry akritas
- Athens2002
- Rene2004
- Μάρκος Βασίλης
- Maraki4you
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.