06-09-21

20:59
Ελπίζω να μη σου τύχει ποτέ και να μην έχεις σε ποιον να πας. Φιλάκια φίλη μου, αντε και να γνωρίσεις καμια καλη ηθοποιό από αυτές που παίζουν στις πολυαγαπημενες ροζ ταινίεςΑπ' ότι είδες το κορίτσι δεν ήταν θύμα! Και δεν μιλάω καν με άτομα που δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τις π******ς από τις ηθοποιούς! Γύρνα στη σπηλιά σου

Guest 561241
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

06-09-21

21:00
Απ'οτι φαίνεσαι εσύ συναναστρέφεσαι με τέτοια άτομαΡώτησα πορνοσταρ, ηθοποιοί είναι

06-09-21

21:01
Και τα αγαπώ πολύΑπ'οτι φαίνεσαι εσύ συναναστρέφεσαι με τέτοια άτομα![]()

giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.040 μηνύματα.

06-09-21

21:01
Πως πήγαμε από την υπόθεση του Σεμέδο στις ανήθικες ταινίες;

06-09-21

21:02
Έχεις χάσει όχι μόνο επεισόδια αλλά ολόκληρη σεζόνΠως πήγαμε από την υπόθεση του Σεμέδο στις ανήθικες ταινίες;
Guest 561241
Επισκέπτης

06-09-21

21:03
Ρώτα την φίλη πάνω... Όταν δεν έχουν επιχειρήματα αυτά γίνονταιΠως πήγαμε από την υπόθεση του Σεμέδο στις ανήθικες ταινίες;
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.040 μηνύματα.

06-09-21

21:04
Και καλύτερα θα ειπώ εγώ. Έχει όντως βρεθεί ροζ βίντεο του ποδοσφαιριστή με τα ανήλικα;Έχεις χάσει όχι μόνο επεισόδια αλλά ολόκληρη σεζόν
Guest 561241
Επισκέπτης

06-09-21

21:04
Ναι συγγνώμη, ξέχασα! Εσείς οι "φεμινίστριες" που "αγαπάτε" πολύ τις γυναίκες υποστηρίζετε και την εκπόρνευση τουςΚαι τα αγαπώ πολύ![]()

06-09-21

21:05
Μπα ήταν άλλοι στο βίντεο από ότι έχω καταλάβειΚαι καλύτερα θα ειπώ εγώ. Έχει όντως βρεθεί ροζ βίντεο του ποδοσφαιριστή με τα ανήλικα;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Στηρίζουμε sex workers αλλά όχι τους manager και τους υπόλοιπους.Ναι συγγνώμη, ξέχασα! Εσείς οι "φεμινίστριες" που "αγαπάτε" πολύ τις γυναίκες υποστηρίζετε και την εκπόρνευση τουςτόσο πολύ τις αγαπάτε
Jack of Spades
Διακεκριμένο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.500 μηνύματα.

06-09-21

21:16
Ναι συγγνώμη, ξέχασα! Εσείς οι "φεμινίστριες" που "αγαπάτε" πολύ τις γυναίκες υποστηρίζετε και την εκπόρνευση τουςτόσο πολύ τις αγαπάτε

Troll (slang) - Wikipedia

06-09-21

21:20
Δεν είπα αυτό.Εντάξει είναι απλά ο πηγαίος μισογυνισμος των αντρών.
Guest 209912
Επισκέπτης

06-09-21

21:33
-Οι φεμινίστριες είναι ότι να ναι χαχαψα
-Ντροπή σου, εισαι για λύπηση που δεν εισαι φεμινιστρια.
- χαχα δε λέω για τις πραγματικές φεμινίστριες, μιλάω για τις σημερινές φεμινίστριες
- ντροπή σου προδοτρα
- χαχα εγώ είμαι πραγματική φεμινιστρια με το δικό μου ξεχωριστό τρόπο
@Aura μετά γράφω εγώ μαλακιες όταν λέω ότι λέω πως οι γυναίκες κατά κύριο λόγο κάνουν shaming και χειραγώγηση...
- χαχα δε λέω για τις πραγματικές φεμινίστριες, μιλάω για τις σημερινές φεμινίστριες
- ντροπή σου προδοτρα
@Aura μετά γράφω εγώ μαλακιες όταν λέω ότι λέω πως οι γυναίκες κατά κύριο λόγο κάνουν shaming και χειραγώγηση...

06-09-21

21:42
Βιολογικά τα θηλυκά χειραγωγούν γενικά και εγώ πιστεύω.-Οι φεμινίστριες είναι ότι να ναι χαχαψα
- ντροπή σου προδοτρα
Απλά δεν είναι αυτή η πηγή του κακού που είπες στο άλλο θέμα
Μάλλον έχουμε ίδιες ευθύνες, δεν ξεκίνησε κανείς κάποιο κακό
Guest 209912
Επισκέπτης

06-09-21

21:46
Εσύ είπες πως είναι η πηγή του κακού, όχι εγώ.

06-09-21

21:49
Ε επειδή τα έβαλες με αυτή τη σειρά.Εσύ είπες πως είναι η πηγή του κακού, όχι εγώ.
Τέλος πάντων το ποιντ ποιο είναι τότε ; ότι ο ένας χειραγωγεί και ο άλλος ρίχνει μπουνιές χωρίς να υπάρχει αίτιο και αποτέλεσμα οκ τότε
giannhs2001
Επιφανές μέλος

06-09-21

22:15
Το point είναι ότι σε αυτή τη motherf*cker κοινωνία που ζούμε τίποτα δεν έχει αξία και μακάρι να τελειώσουμε σαν είδος.
asdfqwerty
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο asdfqwerty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.347 μηνύματα.

07-09-21

02:07
Το point είναι ότι σε αυτή τη motherf*cker κοινωνία που ζούμε τίποτα δεν έχει αξία και μακάρι να τελειώσουμε σαν είδος.
View attachment 85331
JUST DO IT
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Η meetmeinmontauk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11.796 μηνύματα.

07-09-21

09:29
Κοίτα, δείχνω μεγάλη κατανόηση στους εφήβους και κατά συνέπεια και σε σένα που είσαι μεν στην μετεφηβεια αλλά δεν απέχεις πολύ από αυτούς. Είναι λογικό να είσαι επηρεασμένη από την μαμά και τον μπαμπά, όλοι υπήρξαμε σε αυτή την φάση. Κάποιοι ακόμη και πολύ μετά την ενηλικίωση.Ναι συγγνώμη, ξέχασα! Εσείς οι "φεμινίστριες" που "αγαπάτε" πολύ τις γυναίκες υποστηρίζετε και την εκπόρνευση τουςτόσο πολύ τις αγαπάτε
Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι σε καταλαβαίνω, αλλά σε παρακαλώ προσπάθησε λίγο να μετριάσεις τις μπαρούφες.
Guest 896561
Επισκέπτης

07-09-21

10:44
Emo εθνικιστή που μιλάει στην καθαρεύουσα πρώτη συναντάω ρε Γιάννη...Το point είναι ότι σε αυτή τη motherf*cker κοινωνία που ζούμε τίποτα δεν έχει αξία και μακάρι να τελειώσουμε σαν είδος.
View attachment 85331
giannhs2001
Επιφανές μέλος

07-09-21

11:00
Ήταν μια στιγμή αναλαμπης του παρελθόντοςEmo εθνικιστή που μιλάει στην καθαρεύουσα πρώτη συναντάω ρε Γιάννη...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 247 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- johnsala
- Kate1914
- camil
- Scandal
- Advocatus diaboli
- touvlo
- Reader
- giannhs2001
- taketrance
- Memetchi
- charmander
- Paragontas7000
- American Economist
- ROM32
- Μήτσος10
- A350
- Debugging_Demon
- thenutritionist
- Entropy24
- Joji
- Jack of Spades
- vasilis123321
- Wonderkid
- thodoris_eng
- durhen
- Hased Babis
- giorgos5002
- jellojina
- AggelikiGr
- hirasawayui
- Libertus
- ayahuasca97
- Hecticism
- dreamer!!
- Γιωργος15773
- rafaela11
- teacher_40
- fourkaki
- chester20080
- bibliofagos
- kalhkardia
- back2967
- physicscrazy
- Fernando_A
- suaimhneas
- Ryuzaki
- phleidhs
- epote
- lugar
- fockos
- Indiana Jones
- exotic xo
- Abiogenesis
- marww
- Δροσουλίτης
- fmarulezkd
- iiTzArismaltor_
- ag97
- mel<3
- Johnny15
- Εχέμυθη
- Maraki4you
- jj!
- User2350
- Maria_Xagorari
- Helen06
- Kostas_Athens
- Cupid
- FreeNotes
- Roulaki
- Αντικειμενικός
- qwertyuiop
- ElectroMinnion
- J.Cameron
- Ilma
- snowy
- JasonPap
- parrot/παπαγάλος
- oups
- ougka pougka
- George9989
- Ace of Spades
- Appolon
- Mt73
- Mhtrogoal
- Unboxholics
- χρονοτριβη
- SlimShady
- Sense
- _Freedom_
- ΘανάσοςG4
- louminis
- spring day
- Athens2002
- Thundergirl
- Μαυρίκιος
- globglogabgalab
- An_uknown_world
- orange crush
- Jocaste
- mariakanelop
- Freya Goddes
- Τodoroki
- jims
- Cookie_Monster
- harry akritas
- Metalhead_4_life
- tsiobieman
- Satan Claus
- MarcoReus
- elli russu
- D.a.i.s.y
- edweimaste
- Griff
- Χαρουβιάν
- orchidea
- Μάρκος Βασίλης
- CiNeFiL
- Viedo
- Unseen skygge
- Forgetit
- Slytherin
- Nikos 7
- μαριώ
- Βλα
- Georgiapon25
- Alma Libre
- αρετή
- JohnGreek
- Έμμα
- Miriam01
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.