Βάση της παρακάτω έρευνας, Οι concervative γυναίκες δηλώνουν πιο ικανοποιημένες από την ζωή και ευτυχισμένες σε σχέση με τις liberal.
Liberals, especially liberal women, are significantly less likely to be happy with their lives and satisfied with their “mental health,” compared to their conservative peers aged from 18-55. This is the big takeaway from the 2022 American Family Survey, a striking new poll from YouGov and the...
ifstudies.org
Το παν είναι η ενδοσκόπηση και η συνειδητοποίηση των πραγματικών θέλω της ζωής.
Αυτή η ενδοσκόπηση οδηγεί όντως πολλές νέες γυναίκες σε πιο συντηρητικές ιδέες και μακριά από το πάση θυσία κυνήγι χρημάτων και καριέρας που θέλει ο καπιταλισμός και το εργαλείο του ο νεοφεμινισμός.
Οι διακριτοί ρόλοι τα φυσικά χαρακτηριστικά και τα θέλω των 2 φύλων γίνονται κιμάς στην κρεατομηχανή της οικονομίας αφήνοντας πίσω συντρίμμια. Ο θεσμός της οικογένειας είναι το μεγαλύτερο θύμα αφού με ένα εισόδημα είναι αδύνατον να συντηρηθεί όλη η οικογένεια όπως συνέβαινε παλιά.
Kαι οι 2 γονείς στην αγορά εργασίας και τα μωρά παρκαρισμένα στον παιδικό ώστε να συντηρείτε και αυτή η επιχείρηση. Win win.
Προφανώς, το νεοφεμινιστικο ροκφελέρειο κατασκεύασμα που έχει τις ρίζες του στην Αμερικανική παραγωγή εν μέσω Β'ΠΠ από γυναίκες (ένεκα απουσίας των ανδρών στο μέτωπο), έχω πει πολλές φορές πως συντηρεί τον καπιταλισμό που τις θέλει δούλες και καταναλώτριες.
Δώσε φιλοδοξία σε έναν γεμάτο απωθημένα άνθρωπο (εξαιτίας σου πάλι Καπιταλισμέ γιατί εσυ δεν της έδινες δικαιώματα γιατί σε βόλευε παλιά να τα έχουν μονο οι άντρες) που τον έχεις πείσει οτι τοσα χρόνια κοιμαται με τον "εχθρό" κι οτι τωρα θα έχει την ευκαιρία να βγει απο πανω ότι "κι εγω μπορώ", κι έχεις άλλη μια σκλάβα του 8ωρου που θα παει μετα να σκάσει το μισθό στη Mac και στην Inglot. Γι αυτο και τα λεφτα του άντρα ειναι "λεφτά μας" ενω τα λεφτά της είναι "λεφτά της".
Και ήδη οπως υπαρχει ο τοξικός νεοφεμινισμός, έχει αρχίσει και ριζοσπαστικοποιείται αντιστοιχα και η ανδρόσφαιρα, το λεγόμενο ρεντ πιλλ και τα άλλα πιλλς, δημιουργώντας άλλους μισάνθρωπους gamma males κι από κει.
Ο επόμενος πόλεμος δεν θα ειναι μεταξυ εθνών αλλά μεταξυ κοινωνικών τάξεων. Το να τα βρούμε τα δυο φύλα και να συνεννοηθούμε δεν παίζει με τόσο διαίρει και βασίλευε της καπιταλιστικής κουλτούρας, γιατι ακόμα και η παραγωγη περιεχομένου για τις ριζοσπαστικοποιημενες γυναικες και αντιστοιχα για τους ριζοσπαστικοποιημένους άντρες, απλά πουλάει.
Ωραία όλα αυτά.
Υπάρχει κάποιος άντρας που θα παντρευόταν μια γυναίκα που θα του δήλωνε εξαρχής ότι δεν προτίθεται να δουλέψει ποτέ στη ζωή της κι ότι εκείνος οφείλει να τη συντηρεί;
Δεν "οφείλει". Μια συμφωνία κάνεις με το σύντροφό σου, πχ. εγω θα δουλεύω, αλλά εσυ θα μεγαλώνεις τα παιδια και θα φροντιζεις το σπίτι (ουτοπικά, έστω οτι αρκει να δουλευει ο ένας).
Αν αρέσει και στους δυο καλώς. Αν όχι, ας βρουν κατάλληλα ταίρια.
Κι αλλιώς να το δεις, άσχετα αν εγω προτιμώ να εργάζεται και η άλλη (όχι μονο για τα λεφτά, αλλά και για να ικανοποιείται να εξελίσσεται, να κάνει αυτο που θελήσει αν το θελήσει κλπ), αν ποτέ έβρισκα μια γυναίκα που να μου μεγάλωνε αξιοπρεπώς τα παιδιά μας, και να μου ειχε ένα σπίτι κιουρία, φυσικά και θα έστυβα και τις πέτρες για να έχει μια άνετη ζωή. Το μεγάλωμα των παιδιών και τα οικιακά δεν ειναι ούτε σκλαβιά, ούτε γίνεται χωρίς κόπο, εχω δει τη μάνα μου 40 χρόνια λιώνει και ειναι αξιοπρεπέστατη.
Γιατί να απαιτω εγω να ειναι αυτη στον θηλυκό της ρόλο και να μην ειμαι αντιστοίχως κι εγω στον αρσενικό μου ρόλο; Δίκαιο δεν ειναι και για τους δυο;
Βεβαια ολο αυτο έχει καταστραφεί πλέον, οπότε δεν υπάρχουν τετοια σπίτια, εκτός κι αν παντρευτείς καμια καθολική Φιλιππίνα ή Ταϊλανδή.