Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2019 στις 17:02 Η Gate4 έγραψε: #41 02-10-19 17:02 Κρεπούλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2019 στις 17:04 Ο American Economist: #42 02-10-19 17:04 Βαφλαααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.852 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2019 στις 17:05 Ο Valder έγραψε: #43 02-10-19 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Κρεπούλα; Click για ανάπτυξη... Ενα σαλάκι έτρεξε (τραγουδιστά αλα θεοδωρίδου ένα σπίτι καίγεται) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Οκτωβρίου 2019 στις 17:06 Ο Guest 699855: #44 02-10-19 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Click για ανάπτυξη... Το ξέρω ότι σου την σπάω αλλά καλύτερα να προσέχεις! https://www.iatropedia.gr/diatrofi/...ous-misou-metrou-sto-entero-fotografia/96907/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2019 στις 17:18 Η Gate4 έγραψε: #45 02-10-19 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ενα σαλάκι έτρεξε (τραγουδιστά αλα θεοδωρίδου ένα σπίτι καίγεται) Click για ανάπτυξη... Ακόμα και γω που πλέον με λιγώνει η σοκολάτα και τρώω λίγη και σπάνια το βλέπω και θέλω να γουρουνιάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grtt Δραστήριο μέλος Ο grtt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2019 στις 17:51 Ο grtt έγραψε: #46 02-10-19 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Προσωπικά δεν τρώω πρωινό εκτός αν γουρουνιάζω, πάντως μ' αρέσει πολύ το english breakfast γιατί το βρίσκω αρκετά μάτσο, με πολύ κρέας και το αγαπημένο μου black pudding που παράγεται από αίμα χοίρου. Click για ανάπτυξη... Αυτά τα λουκάνικα μαύρης πουτίγκας που τα τρώνε στο εξωτερικό και τα θεωρούν και θεϊκά κι εμένα μου έρχεται να ξεράσω δεν ξέρω πώς αρέσουν σε κάποιους. Εντελώς αηδία όμως... Έχω πάρει 1-2 φορές στο εξωτερικό κατά λάθος καθώς με μπέρδεψε το μαύρο χρώμα τους και νόμιζα ότι ήταν σουτζούκια και τελικά όταν τα έφερα Ελλάδα τάισα όλες τις γάτες της γειτονιάς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2019 στις 17:53 Ο American Economist: #47 02-10-19 17:53 Πρωινό στην Γερμανία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Σταύρος_ Δραστήριο μέλος Ο Σταύρος, χωρίς _ _ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2019 στις 18:33 Ο _Σταύρος_: #48 02-10-19 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πρωινό στην Γερμανία Click για ανάπτυξη... Είδες τι κάνει η κρίση σε κράτη με υπερπλεόνασμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.971 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2019 στις 20:56 Ο Dreamweaver: #49 02-10-19 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Το ξέρω ότι σου την σπάω αλλά καλύτερα να προσέχεις! https://www.iatropedia.gr/diatrofi/efage-sousi-kai-aneptyxe-skouliki-parasito-mikous-misou-metrou-sto-entero-fotografia/96907/ Click για ανάπτυξη... Ααααα, μα παντα ηθελα εναν συγκατοικο. Τωρα, με ενα σπαρο δυο τριγονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.852 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2019 στις 22:37 Ο Valder έγραψε: #50 02-10-19 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πρωινό στην Γερμανία. Click για ανάπτυξη... Αυτά πριν τη δίαιτα θα τα έτρωγα όλα μόνος μου* και θα ήθελα και δεύτερο γύρο. ΥΓ: Και το καλάθι και τα σερβίτσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2019 στις 23:17 Η Aleksa έγραψε: #51 02-10-19 23:17 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Σταύρος_ Δραστήριο μέλος Ο Σταύρος, χωρίς _ _ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 10:58 Ο _Σταύρος_: #52 03-10-19 10:58 Φοβερό πιάτο το παραπάνω, μόνο που στην αρχή νόμισα κάτι είχε πάθει η οθόνη μου, μετά σκέφτηκα από κάπου θα κάνουν αντανάκλαση τα αλαρμ της Αγάπης που πετάχτηκε να πάρει πάλι κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 13:57 Η CiNeFiL έγραψε: #53 03-10-19 13:57 νιωθω οτι ειμαι υπερβολικα πολυ βαρετα traditionalist αυτη τη στιγμη but still it's a classic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 14:01 Ο American Economist: #54 03-10-19 14:01 Κανείς άλλος που λατρεύει Pizza Hut?Ξερω ότι δεν είναι καλή η έτοιμη πιάτσα όμως εντάξει μια φορά το μήνα δεν είναι και τόσο κακό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Οκτωβρίου 2019 _Σταύρος_ Δραστήριο μέλος Ο Σταύρος, χωρίς _ _ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 14:26 Ο _Σταύρος_: #55 03-10-19 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Κανείς άλλος που λατρεύει Pizza Hut? Click για ανάπτυξη... Βρε πάλι τρως και πίνεις έξω? Θα σε κάνουν μέτοχο αυτές οι αλυσίδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 15:15 Η Gate4 έγραψε: #56 03-10-19 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Κανείς άλλος που λατρεύει Pizza Hut?Ξερω ότι δεν είναι καλή η έτοιμη πιάτσα όμως εντάξει μια φορά το μήνα δεν είναι και τόσο κακό. Click για ανάπτυξη... Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι τόσο δύσκολη η σπιτική πίτσα πάντως. Αλλά εντάξει αν είναι να σε έρθει σε 20 λεπτά σπίτι έτοιμη δεν μπαίνεις τον κόπο είναι λογικό κάπως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vxrc Νεοφερμένο μέλος Ο vxrc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 15:16 Ο vxrc έγραψε: #57 03-10-19 15:16 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 16:19 Η Ερινύς έγραψε: #58 03-10-19 16:19 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: νιωθω οτι ειμαι υπερβολικα πολυ βαρετα traditionalist αυτη τη στιγμη but still it's a classic Click για ανάπτυξη... Ναι ρε φίλε ναι, ναι ΝΑΙ, κάποιος το έβαλε επιτέλους, το μοναδικό φαγητό που δεν μπορώ να του αντισταθώ, που αν μαγειρέψεις ποσότητα για να ταϊσεις συσσίτιο απόρων δεν θα φτάσει αν ξεκινήσω να τρώω, που αν θες να έχεις πολύ καλές πιθανότητες να σου κάνω την χάρη που θέλεις πρέπει να μου το μαγειρέψεις, που είναι αυτό που μου λείπει πάνω απ' όλα τώρα στην δίαιτα. Ούτε ο μουσακάς, ούτε το παστίτσιο, ούτε η πίτσα, ούτε τα μπέργκερ, αλλά αυτό το πολύ "απλό πιάτο". Θενκ γιου. Μόνη διόρθωση ότι εγώ θα το έτρωγα με λιγκουίνι αλλά κι έτσι μια χαρά είναι ΥΓ: Κανένας χρήστης του φόρουμ δεν πήρε αγκαλιά το λάπτοπ κοιτάζοντας τη φωτο όσο έγραφε το μήνυμα -καταραμένες δίαιτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 16:24 Η Εχέμυθη έγραψε: #59 03-10-19 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι τόσο δύσκολη η σπιτική πίτσα πάντως. Αλλά εντάξει αν είναι να σε έρθει σε 20 λεπτά σπίτι έτοιμη δεν μπαίνεις τον κόπο είναι λογικό κάπως. Click για ανάπτυξη... Εμένα πάντως μου λείπει η πίτσα Chris και η αβαντι. Και όσο και καλή να είναι η σπιτική , είναι διαφορετική. Πφφφφ... Πριν κάνα μήνα , είχαμε έναν Ιταλό εθελοντή στο camp που ήμουν leader και μας έκανε αυθεντική καρμπονάρα και τιραμισού και ήταν ότι καλύτερο είχα δοκιμάσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.852 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 16:33 Ο Valder έγραψε: #60 03-10-19 16:33 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: νιωθω οτι ειμαι υπερβολικα πολυ βαρετα traditionalist αυτη τη στιγμη but still it's a classic Click για ανάπτυξη... Επιτρέψτε μου να αφήσω τα κόκκαλά μου μέσα σε αυτό εδω το θέμα. Θέλω να πάρω ένα τάμπλετ αγκαλιά, ανοιχτό σε αυτές τις εικόνες και να ξαπλώσω κουλουριασμένος σ' ένα κρεβάτι... Εχω μισό κιλό κιμά μέσα και λαζάνια... ΑΧ ΠΑΝΑΪΑ ΜΟΥ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Syntagesgiaolous Mexicanos User2350 Εχέμυθη charmander Lathy taketrance Unboxholics SlimShady camil Joji Wonderkid nicks1999 Panagiotis849 το κοριτσι του μαη Εριφύλη Paragontas7000 American Economist chester20080 louminis Ariana2018 makis999 tslef8 Stelios725 Meow New member fretoe spring day harry akritas Mhtrogoal CiNeFiL fockos giannhs2001 orchidea iminspain Scandal Viedo Μάρκος Βασίλης Κλημεντίνη jj! Memetchi uni77 hirasawayui Serotonin SweetGirl mickie T C kauphy fmarulezkd Libertus Εβανζελί Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κρεπούλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2019 στις 17:04 Ο American Economist: #42 02-10-19 17:04 Βαφλαααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.852 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2019 στις 17:05 Ο Valder έγραψε: #43 02-10-19 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Κρεπούλα; Click για ανάπτυξη... Ενα σαλάκι έτρεξε (τραγουδιστά αλα θεοδωρίδου ένα σπίτι καίγεται) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Οκτωβρίου 2019 στις 17:06 Ο Guest 699855: #44 02-10-19 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Click για ανάπτυξη... Το ξέρω ότι σου την σπάω αλλά καλύτερα να προσέχεις! https://www.iatropedia.gr/diatrofi/...ous-misou-metrou-sto-entero-fotografia/96907/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2019 στις 17:18 Η Gate4 έγραψε: #45 02-10-19 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ενα σαλάκι έτρεξε (τραγουδιστά αλα θεοδωρίδου ένα σπίτι καίγεται) Click για ανάπτυξη... Ακόμα και γω που πλέον με λιγώνει η σοκολάτα και τρώω λίγη και σπάνια το βλέπω και θέλω να γουρουνιάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grtt Δραστήριο μέλος Ο grtt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2019 στις 17:51 Ο grtt έγραψε: #46 02-10-19 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Προσωπικά δεν τρώω πρωινό εκτός αν γουρουνιάζω, πάντως μ' αρέσει πολύ το english breakfast γιατί το βρίσκω αρκετά μάτσο, με πολύ κρέας και το αγαπημένο μου black pudding που παράγεται από αίμα χοίρου. Click για ανάπτυξη... Αυτά τα λουκάνικα μαύρης πουτίγκας που τα τρώνε στο εξωτερικό και τα θεωρούν και θεϊκά κι εμένα μου έρχεται να ξεράσω δεν ξέρω πώς αρέσουν σε κάποιους. Εντελώς αηδία όμως... Έχω πάρει 1-2 φορές στο εξωτερικό κατά λάθος καθώς με μπέρδεψε το μαύρο χρώμα τους και νόμιζα ότι ήταν σουτζούκια και τελικά όταν τα έφερα Ελλάδα τάισα όλες τις γάτες της γειτονιάς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2019 στις 17:53 Ο American Economist: #47 02-10-19 17:53 Πρωινό στην Γερμανία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Σταύρος_ Δραστήριο μέλος Ο Σταύρος, χωρίς _ _ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2019 στις 18:33 Ο _Σταύρος_: #48 02-10-19 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πρωινό στην Γερμανία Click για ανάπτυξη... Είδες τι κάνει η κρίση σε κράτη με υπερπλεόνασμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.971 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2019 στις 20:56 Ο Dreamweaver: #49 02-10-19 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Το ξέρω ότι σου την σπάω αλλά καλύτερα να προσέχεις! https://www.iatropedia.gr/diatrofi/efage-sousi-kai-aneptyxe-skouliki-parasito-mikous-misou-metrou-sto-entero-fotografia/96907/ Click για ανάπτυξη... Ααααα, μα παντα ηθελα εναν συγκατοικο. Τωρα, με ενα σπαρο δυο τριγονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.852 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2019 στις 22:37 Ο Valder έγραψε: #50 02-10-19 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πρωινό στην Γερμανία. Click για ανάπτυξη... Αυτά πριν τη δίαιτα θα τα έτρωγα όλα μόνος μου* και θα ήθελα και δεύτερο γύρο. ΥΓ: Και το καλάθι και τα σερβίτσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2019 στις 23:17 Η Aleksa έγραψε: #51 02-10-19 23:17 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Σταύρος_ Δραστήριο μέλος Ο Σταύρος, χωρίς _ _ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 10:58 Ο _Σταύρος_: #52 03-10-19 10:58 Φοβερό πιάτο το παραπάνω, μόνο που στην αρχή νόμισα κάτι είχε πάθει η οθόνη μου, μετά σκέφτηκα από κάπου θα κάνουν αντανάκλαση τα αλαρμ της Αγάπης που πετάχτηκε να πάρει πάλι κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 13:57 Η CiNeFiL έγραψε: #53 03-10-19 13:57 νιωθω οτι ειμαι υπερβολικα πολυ βαρετα traditionalist αυτη τη στιγμη but still it's a classic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 14:01 Ο American Economist: #54 03-10-19 14:01 Κανείς άλλος που λατρεύει Pizza Hut?Ξερω ότι δεν είναι καλή η έτοιμη πιάτσα όμως εντάξει μια φορά το μήνα δεν είναι και τόσο κακό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Οκτωβρίου 2019 _Σταύρος_ Δραστήριο μέλος Ο Σταύρος, χωρίς _ _ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 14:26 Ο _Σταύρος_: #55 03-10-19 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Κανείς άλλος που λατρεύει Pizza Hut? Click για ανάπτυξη... Βρε πάλι τρως και πίνεις έξω? Θα σε κάνουν μέτοχο αυτές οι αλυσίδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 15:15 Η Gate4 έγραψε: #56 03-10-19 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Κανείς άλλος που λατρεύει Pizza Hut?Ξερω ότι δεν είναι καλή η έτοιμη πιάτσα όμως εντάξει μια φορά το μήνα δεν είναι και τόσο κακό. Click για ανάπτυξη... Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι τόσο δύσκολη η σπιτική πίτσα πάντως. Αλλά εντάξει αν είναι να σε έρθει σε 20 λεπτά σπίτι έτοιμη δεν μπαίνεις τον κόπο είναι λογικό κάπως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vxrc Νεοφερμένο μέλος Ο vxrc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 15:16 Ο vxrc έγραψε: #57 03-10-19 15:16 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 16:19 Η Ερινύς έγραψε: #58 03-10-19 16:19 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: νιωθω οτι ειμαι υπερβολικα πολυ βαρετα traditionalist αυτη τη στιγμη but still it's a classic Click για ανάπτυξη... Ναι ρε φίλε ναι, ναι ΝΑΙ, κάποιος το έβαλε επιτέλους, το μοναδικό φαγητό που δεν μπορώ να του αντισταθώ, που αν μαγειρέψεις ποσότητα για να ταϊσεις συσσίτιο απόρων δεν θα φτάσει αν ξεκινήσω να τρώω, που αν θες να έχεις πολύ καλές πιθανότητες να σου κάνω την χάρη που θέλεις πρέπει να μου το μαγειρέψεις, που είναι αυτό που μου λείπει πάνω απ' όλα τώρα στην δίαιτα. Ούτε ο μουσακάς, ούτε το παστίτσιο, ούτε η πίτσα, ούτε τα μπέργκερ, αλλά αυτό το πολύ "απλό πιάτο". Θενκ γιου. Μόνη διόρθωση ότι εγώ θα το έτρωγα με λιγκουίνι αλλά κι έτσι μια χαρά είναι ΥΓ: Κανένας χρήστης του φόρουμ δεν πήρε αγκαλιά το λάπτοπ κοιτάζοντας τη φωτο όσο έγραφε το μήνυμα -καταραμένες δίαιτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 16:24 Η Εχέμυθη έγραψε: #59 03-10-19 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι τόσο δύσκολη η σπιτική πίτσα πάντως. Αλλά εντάξει αν είναι να σε έρθει σε 20 λεπτά σπίτι έτοιμη δεν μπαίνεις τον κόπο είναι λογικό κάπως. Click για ανάπτυξη... Εμένα πάντως μου λείπει η πίτσα Chris και η αβαντι. Και όσο και καλή να είναι η σπιτική , είναι διαφορετική. Πφφφφ... Πριν κάνα μήνα , είχαμε έναν Ιταλό εθελοντή στο camp που ήμουν leader και μας έκανε αυθεντική καρμπονάρα και τιραμισού και ήταν ότι καλύτερο είχα δοκιμάσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.852 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 16:33 Ο Valder έγραψε: #60 03-10-19 16:33 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: νιωθω οτι ειμαι υπερβολικα πολυ βαρετα traditionalist αυτη τη στιγμη but still it's a classic Click για ανάπτυξη... Επιτρέψτε μου να αφήσω τα κόκκαλά μου μέσα σε αυτό εδω το θέμα. Θέλω να πάρω ένα τάμπλετ αγκαλιά, ανοιχτό σε αυτές τις εικόνες και να ξαπλώσω κουλουριασμένος σ' ένα κρεβάτι... Εχω μισό κιλό κιμά μέσα και λαζάνια... ΑΧ ΠΑΝΑΪΑ ΜΟΥ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Syntagesgiaolous Mexicanos User2350 Εχέμυθη charmander Lathy taketrance Unboxholics SlimShady camil Joji Wonderkid nicks1999 Panagiotis849 το κοριτσι του μαη Εριφύλη Paragontas7000 American Economist chester20080 louminis Ariana2018 makis999 tslef8 Stelios725 Meow New member fretoe spring day harry akritas Mhtrogoal CiNeFiL fockos giannhs2001 orchidea iminspain Scandal Viedo Μάρκος Βασίλης Κλημεντίνη jj! Memetchi uni77 hirasawayui Serotonin SweetGirl mickie T C kauphy fmarulezkd Libertus Εβανζελί Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βαφλαααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.852 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2019 στις 17:05 Ο Valder έγραψε: #43 02-10-19 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Κρεπούλα; Click για ανάπτυξη... Ενα σαλάκι έτρεξε (τραγουδιστά αλα θεοδωρίδου ένα σπίτι καίγεται) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Οκτωβρίου 2019 στις 17:06 Ο Guest 699855: #44 02-10-19 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Click για ανάπτυξη... Το ξέρω ότι σου την σπάω αλλά καλύτερα να προσέχεις! https://www.iatropedia.gr/diatrofi/...ous-misou-metrou-sto-entero-fotografia/96907/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2019 στις 17:18 Η Gate4 έγραψε: #45 02-10-19 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ενα σαλάκι έτρεξε (τραγουδιστά αλα θεοδωρίδου ένα σπίτι καίγεται) Click για ανάπτυξη... Ακόμα και γω που πλέον με λιγώνει η σοκολάτα και τρώω λίγη και σπάνια το βλέπω και θέλω να γουρουνιάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grtt Δραστήριο μέλος Ο grtt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2019 στις 17:51 Ο grtt έγραψε: #46 02-10-19 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Προσωπικά δεν τρώω πρωινό εκτός αν γουρουνιάζω, πάντως μ' αρέσει πολύ το english breakfast γιατί το βρίσκω αρκετά μάτσο, με πολύ κρέας και το αγαπημένο μου black pudding που παράγεται από αίμα χοίρου. Click για ανάπτυξη... Αυτά τα λουκάνικα μαύρης πουτίγκας που τα τρώνε στο εξωτερικό και τα θεωρούν και θεϊκά κι εμένα μου έρχεται να ξεράσω δεν ξέρω πώς αρέσουν σε κάποιους. Εντελώς αηδία όμως... Έχω πάρει 1-2 φορές στο εξωτερικό κατά λάθος καθώς με μπέρδεψε το μαύρο χρώμα τους και νόμιζα ότι ήταν σουτζούκια και τελικά όταν τα έφερα Ελλάδα τάισα όλες τις γάτες της γειτονιάς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2019 στις 17:53 Ο American Economist: #47 02-10-19 17:53 Πρωινό στην Γερμανία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Σταύρος_ Δραστήριο μέλος Ο Σταύρος, χωρίς _ _ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2019 στις 18:33 Ο _Σταύρος_: #48 02-10-19 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πρωινό στην Γερμανία Click για ανάπτυξη... Είδες τι κάνει η κρίση σε κράτη με υπερπλεόνασμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.971 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2019 στις 20:56 Ο Dreamweaver: #49 02-10-19 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Το ξέρω ότι σου την σπάω αλλά καλύτερα να προσέχεις! https://www.iatropedia.gr/diatrofi/efage-sousi-kai-aneptyxe-skouliki-parasito-mikous-misou-metrou-sto-entero-fotografia/96907/ Click για ανάπτυξη... Ααααα, μα παντα ηθελα εναν συγκατοικο. Τωρα, με ενα σπαρο δυο τριγονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.852 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2019 στις 22:37 Ο Valder έγραψε: #50 02-10-19 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πρωινό στην Γερμανία. Click για ανάπτυξη... Αυτά πριν τη δίαιτα θα τα έτρωγα όλα μόνος μου* και θα ήθελα και δεύτερο γύρο. ΥΓ: Και το καλάθι και τα σερβίτσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2019 στις 23:17 Η Aleksa έγραψε: #51 02-10-19 23:17 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Σταύρος_ Δραστήριο μέλος Ο Σταύρος, χωρίς _ _ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 10:58 Ο _Σταύρος_: #52 03-10-19 10:58 Φοβερό πιάτο το παραπάνω, μόνο που στην αρχή νόμισα κάτι είχε πάθει η οθόνη μου, μετά σκέφτηκα από κάπου θα κάνουν αντανάκλαση τα αλαρμ της Αγάπης που πετάχτηκε να πάρει πάλι κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 13:57 Η CiNeFiL έγραψε: #53 03-10-19 13:57 νιωθω οτι ειμαι υπερβολικα πολυ βαρετα traditionalist αυτη τη στιγμη but still it's a classic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 14:01 Ο American Economist: #54 03-10-19 14:01 Κανείς άλλος που λατρεύει Pizza Hut?Ξερω ότι δεν είναι καλή η έτοιμη πιάτσα όμως εντάξει μια φορά το μήνα δεν είναι και τόσο κακό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Οκτωβρίου 2019 _Σταύρος_ Δραστήριο μέλος Ο Σταύρος, χωρίς _ _ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 14:26 Ο _Σταύρος_: #55 03-10-19 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Κανείς άλλος που λατρεύει Pizza Hut? Click για ανάπτυξη... Βρε πάλι τρως και πίνεις έξω? Θα σε κάνουν μέτοχο αυτές οι αλυσίδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 15:15 Η Gate4 έγραψε: #56 03-10-19 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Κανείς άλλος που λατρεύει Pizza Hut?Ξερω ότι δεν είναι καλή η έτοιμη πιάτσα όμως εντάξει μια φορά το μήνα δεν είναι και τόσο κακό. Click για ανάπτυξη... Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι τόσο δύσκολη η σπιτική πίτσα πάντως. Αλλά εντάξει αν είναι να σε έρθει σε 20 λεπτά σπίτι έτοιμη δεν μπαίνεις τον κόπο είναι λογικό κάπως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vxrc Νεοφερμένο μέλος Ο vxrc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 15:16 Ο vxrc έγραψε: #57 03-10-19 15:16 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 16:19 Η Ερινύς έγραψε: #58 03-10-19 16:19 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: νιωθω οτι ειμαι υπερβολικα πολυ βαρετα traditionalist αυτη τη στιγμη but still it's a classic Click για ανάπτυξη... Ναι ρε φίλε ναι, ναι ΝΑΙ, κάποιος το έβαλε επιτέλους, το μοναδικό φαγητό που δεν μπορώ να του αντισταθώ, που αν μαγειρέψεις ποσότητα για να ταϊσεις συσσίτιο απόρων δεν θα φτάσει αν ξεκινήσω να τρώω, που αν θες να έχεις πολύ καλές πιθανότητες να σου κάνω την χάρη που θέλεις πρέπει να μου το μαγειρέψεις, που είναι αυτό που μου λείπει πάνω απ' όλα τώρα στην δίαιτα. Ούτε ο μουσακάς, ούτε το παστίτσιο, ούτε η πίτσα, ούτε τα μπέργκερ, αλλά αυτό το πολύ "απλό πιάτο". Θενκ γιου. Μόνη διόρθωση ότι εγώ θα το έτρωγα με λιγκουίνι αλλά κι έτσι μια χαρά είναι ΥΓ: Κανένας χρήστης του φόρουμ δεν πήρε αγκαλιά το λάπτοπ κοιτάζοντας τη φωτο όσο έγραφε το μήνυμα -καταραμένες δίαιτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 16:24 Η Εχέμυθη έγραψε: #59 03-10-19 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι τόσο δύσκολη η σπιτική πίτσα πάντως. Αλλά εντάξει αν είναι να σε έρθει σε 20 λεπτά σπίτι έτοιμη δεν μπαίνεις τον κόπο είναι λογικό κάπως. Click για ανάπτυξη... Εμένα πάντως μου λείπει η πίτσα Chris και η αβαντι. Και όσο και καλή να είναι η σπιτική , είναι διαφορετική. Πφφφφ... Πριν κάνα μήνα , είχαμε έναν Ιταλό εθελοντή στο camp που ήμουν leader και μας έκανε αυθεντική καρμπονάρα και τιραμισού και ήταν ότι καλύτερο είχα δοκιμάσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.852 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 16:33 Ο Valder έγραψε: #60 03-10-19 16:33 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: νιωθω οτι ειμαι υπερβολικα πολυ βαρετα traditionalist αυτη τη στιγμη but still it's a classic Click για ανάπτυξη... Επιτρέψτε μου να αφήσω τα κόκκαλά μου μέσα σε αυτό εδω το θέμα. Θέλω να πάρω ένα τάμπλετ αγκαλιά, ανοιχτό σε αυτές τις εικόνες και να ξαπλώσω κουλουριασμένος σ' ένα κρεβάτι... Εχω μισό κιλό κιμά μέσα και λαζάνια... ΑΧ ΠΑΝΑΪΑ ΜΟΥ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Syntagesgiaolous Mexicanos User2350 Εχέμυθη charmander Lathy taketrance Unboxholics SlimShady camil Joji Wonderkid nicks1999 Panagiotis849 το κοριτσι του μαη Εριφύλη Paragontas7000 American Economist chester20080 louminis Ariana2018 makis999 tslef8 Stelios725 Meow New member fretoe spring day harry akritas Mhtrogoal CiNeFiL fockos giannhs2001 orchidea iminspain Scandal Viedo Μάρκος Βασίλης Κλημεντίνη jj! Memetchi uni77 hirasawayui Serotonin SweetGirl mickie T C kauphy fmarulezkd Libertus Εβανζελί Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Κρεπούλα; Click για ανάπτυξη... Ενα σαλάκι έτρεξε (τραγουδιστά αλα θεοδωρίδου ένα σπίτι καίγεται) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Οκτωβρίου 2019 στις 17:06 Ο Guest 699855: #44 02-10-19 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Click για ανάπτυξη... Το ξέρω ότι σου την σπάω αλλά καλύτερα να προσέχεις! https://www.iatropedia.gr/diatrofi/...ous-misou-metrou-sto-entero-fotografia/96907/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2019 στις 17:18 Η Gate4 έγραψε: #45 02-10-19 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ενα σαλάκι έτρεξε (τραγουδιστά αλα θεοδωρίδου ένα σπίτι καίγεται) Click για ανάπτυξη... Ακόμα και γω που πλέον με λιγώνει η σοκολάτα και τρώω λίγη και σπάνια το βλέπω και θέλω να γουρουνιάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grtt Δραστήριο μέλος Ο grtt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2019 στις 17:51 Ο grtt έγραψε: #46 02-10-19 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Προσωπικά δεν τρώω πρωινό εκτός αν γουρουνιάζω, πάντως μ' αρέσει πολύ το english breakfast γιατί το βρίσκω αρκετά μάτσο, με πολύ κρέας και το αγαπημένο μου black pudding που παράγεται από αίμα χοίρου. Click για ανάπτυξη... Αυτά τα λουκάνικα μαύρης πουτίγκας που τα τρώνε στο εξωτερικό και τα θεωρούν και θεϊκά κι εμένα μου έρχεται να ξεράσω δεν ξέρω πώς αρέσουν σε κάποιους. Εντελώς αηδία όμως... Έχω πάρει 1-2 φορές στο εξωτερικό κατά λάθος καθώς με μπέρδεψε το μαύρο χρώμα τους και νόμιζα ότι ήταν σουτζούκια και τελικά όταν τα έφερα Ελλάδα τάισα όλες τις γάτες της γειτονιάς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2019 στις 17:53 Ο American Economist: #47 02-10-19 17:53 Πρωινό στην Γερμανία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Σταύρος_ Δραστήριο μέλος Ο Σταύρος, χωρίς _ _ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2019 στις 18:33 Ο _Σταύρος_: #48 02-10-19 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πρωινό στην Γερμανία Click για ανάπτυξη... Είδες τι κάνει η κρίση σε κράτη με υπερπλεόνασμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.971 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2019 στις 20:56 Ο Dreamweaver: #49 02-10-19 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Το ξέρω ότι σου την σπάω αλλά καλύτερα να προσέχεις! https://www.iatropedia.gr/diatrofi/efage-sousi-kai-aneptyxe-skouliki-parasito-mikous-misou-metrou-sto-entero-fotografia/96907/ Click για ανάπτυξη... Ααααα, μα παντα ηθελα εναν συγκατοικο. Τωρα, με ενα σπαρο δυο τριγονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.852 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2019 στις 22:37 Ο Valder έγραψε: #50 02-10-19 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πρωινό στην Γερμανία. Click για ανάπτυξη... Αυτά πριν τη δίαιτα θα τα έτρωγα όλα μόνος μου* και θα ήθελα και δεύτερο γύρο. ΥΓ: Και το καλάθι και τα σερβίτσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2019 στις 23:17 Η Aleksa έγραψε: #51 02-10-19 23:17 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Σταύρος_ Δραστήριο μέλος Ο Σταύρος, χωρίς _ _ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 10:58 Ο _Σταύρος_: #52 03-10-19 10:58 Φοβερό πιάτο το παραπάνω, μόνο που στην αρχή νόμισα κάτι είχε πάθει η οθόνη μου, μετά σκέφτηκα από κάπου θα κάνουν αντανάκλαση τα αλαρμ της Αγάπης που πετάχτηκε να πάρει πάλι κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 13:57 Η CiNeFiL έγραψε: #53 03-10-19 13:57 νιωθω οτι ειμαι υπερβολικα πολυ βαρετα traditionalist αυτη τη στιγμη but still it's a classic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 14:01 Ο American Economist: #54 03-10-19 14:01 Κανείς άλλος που λατρεύει Pizza Hut?Ξερω ότι δεν είναι καλή η έτοιμη πιάτσα όμως εντάξει μια φορά το μήνα δεν είναι και τόσο κακό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Οκτωβρίου 2019 _Σταύρος_ Δραστήριο μέλος Ο Σταύρος, χωρίς _ _ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 14:26 Ο _Σταύρος_: #55 03-10-19 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Κανείς άλλος που λατρεύει Pizza Hut? Click για ανάπτυξη... Βρε πάλι τρως και πίνεις έξω? Θα σε κάνουν μέτοχο αυτές οι αλυσίδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 15:15 Η Gate4 έγραψε: #56 03-10-19 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Κανείς άλλος που λατρεύει Pizza Hut?Ξερω ότι δεν είναι καλή η έτοιμη πιάτσα όμως εντάξει μια φορά το μήνα δεν είναι και τόσο κακό. Click για ανάπτυξη... Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι τόσο δύσκολη η σπιτική πίτσα πάντως. Αλλά εντάξει αν είναι να σε έρθει σε 20 λεπτά σπίτι έτοιμη δεν μπαίνεις τον κόπο είναι λογικό κάπως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vxrc Νεοφερμένο μέλος Ο vxrc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 15:16 Ο vxrc έγραψε: #57 03-10-19 15:16 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 16:19 Η Ερινύς έγραψε: #58 03-10-19 16:19 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: νιωθω οτι ειμαι υπερβολικα πολυ βαρετα traditionalist αυτη τη στιγμη but still it's a classic Click για ανάπτυξη... Ναι ρε φίλε ναι, ναι ΝΑΙ, κάποιος το έβαλε επιτέλους, το μοναδικό φαγητό που δεν μπορώ να του αντισταθώ, που αν μαγειρέψεις ποσότητα για να ταϊσεις συσσίτιο απόρων δεν θα φτάσει αν ξεκινήσω να τρώω, που αν θες να έχεις πολύ καλές πιθανότητες να σου κάνω την χάρη που θέλεις πρέπει να μου το μαγειρέψεις, που είναι αυτό που μου λείπει πάνω απ' όλα τώρα στην δίαιτα. Ούτε ο μουσακάς, ούτε το παστίτσιο, ούτε η πίτσα, ούτε τα μπέργκερ, αλλά αυτό το πολύ "απλό πιάτο". Θενκ γιου. Μόνη διόρθωση ότι εγώ θα το έτρωγα με λιγκουίνι αλλά κι έτσι μια χαρά είναι ΥΓ: Κανένας χρήστης του φόρουμ δεν πήρε αγκαλιά το λάπτοπ κοιτάζοντας τη φωτο όσο έγραφε το μήνυμα -καταραμένες δίαιτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 16:24 Η Εχέμυθη έγραψε: #59 03-10-19 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι τόσο δύσκολη η σπιτική πίτσα πάντως. Αλλά εντάξει αν είναι να σε έρθει σε 20 λεπτά σπίτι έτοιμη δεν μπαίνεις τον κόπο είναι λογικό κάπως. Click για ανάπτυξη... Εμένα πάντως μου λείπει η πίτσα Chris και η αβαντι. Και όσο και καλή να είναι η σπιτική , είναι διαφορετική. Πφφφφ... Πριν κάνα μήνα , είχαμε έναν Ιταλό εθελοντή στο camp που ήμουν leader και μας έκανε αυθεντική καρμπονάρα και τιραμισού και ήταν ότι καλύτερο είχα δοκιμάσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.852 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 16:33 Ο Valder έγραψε: #60 03-10-19 16:33 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: νιωθω οτι ειμαι υπερβολικα πολυ βαρετα traditionalist αυτη τη στιγμη but still it's a classic Click για ανάπτυξη... Επιτρέψτε μου να αφήσω τα κόκκαλά μου μέσα σε αυτό εδω το θέμα. Θέλω να πάρω ένα τάμπλετ αγκαλιά, ανοιχτό σε αυτές τις εικόνες και να ξαπλώσω κουλουριασμένος σ' ένα κρεβάτι... Εχω μισό κιλό κιμά μέσα και λαζάνια... ΑΧ ΠΑΝΑΪΑ ΜΟΥ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Syntagesgiaolous Mexicanos User2350 Εχέμυθη charmander Lathy taketrance Unboxholics SlimShady camil Joji Wonderkid nicks1999 Panagiotis849 το κοριτσι του μαη Εριφύλη Paragontas7000 American Economist chester20080 louminis Ariana2018 makis999 tslef8 Stelios725 Meow New member fretoe spring day harry akritas Mhtrogoal CiNeFiL fockos giannhs2001 orchidea iminspain Scandal Viedo Μάρκος Βασίλης Κλημεντίνη jj! Memetchi uni77 hirasawayui Serotonin SweetGirl mickie T C kauphy fmarulezkd Libertus Εβανζελί Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dreamweaver: Click για ανάπτυξη... Το ξέρω ότι σου την σπάω αλλά καλύτερα να προσέχεις! https://www.iatropedia.gr/diatrofi/...ous-misou-metrou-sto-entero-fotografia/96907/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2019 στις 17:18 Η Gate4 έγραψε: #45 02-10-19 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ενα σαλάκι έτρεξε (τραγουδιστά αλα θεοδωρίδου ένα σπίτι καίγεται) Click για ανάπτυξη... Ακόμα και γω που πλέον με λιγώνει η σοκολάτα και τρώω λίγη και σπάνια το βλέπω και θέλω να γουρουνιάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grtt Δραστήριο μέλος Ο grtt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2019 στις 17:51 Ο grtt έγραψε: #46 02-10-19 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Προσωπικά δεν τρώω πρωινό εκτός αν γουρουνιάζω, πάντως μ' αρέσει πολύ το english breakfast γιατί το βρίσκω αρκετά μάτσο, με πολύ κρέας και το αγαπημένο μου black pudding που παράγεται από αίμα χοίρου. Click για ανάπτυξη... Αυτά τα λουκάνικα μαύρης πουτίγκας που τα τρώνε στο εξωτερικό και τα θεωρούν και θεϊκά κι εμένα μου έρχεται να ξεράσω δεν ξέρω πώς αρέσουν σε κάποιους. Εντελώς αηδία όμως... Έχω πάρει 1-2 φορές στο εξωτερικό κατά λάθος καθώς με μπέρδεψε το μαύρο χρώμα τους και νόμιζα ότι ήταν σουτζούκια και τελικά όταν τα έφερα Ελλάδα τάισα όλες τις γάτες της γειτονιάς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2019 στις 17:53 Ο American Economist: #47 02-10-19 17:53 Πρωινό στην Γερμανία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Σταύρος_ Δραστήριο μέλος Ο Σταύρος, χωρίς _ _ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2019 στις 18:33 Ο _Σταύρος_: #48 02-10-19 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πρωινό στην Γερμανία Click για ανάπτυξη... Είδες τι κάνει η κρίση σε κράτη με υπερπλεόνασμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.971 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2019 στις 20:56 Ο Dreamweaver: #49 02-10-19 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Το ξέρω ότι σου την σπάω αλλά καλύτερα να προσέχεις! https://www.iatropedia.gr/diatrofi/efage-sousi-kai-aneptyxe-skouliki-parasito-mikous-misou-metrou-sto-entero-fotografia/96907/ Click για ανάπτυξη... Ααααα, μα παντα ηθελα εναν συγκατοικο. Τωρα, με ενα σπαρο δυο τριγονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.852 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2019 στις 22:37 Ο Valder έγραψε: #50 02-10-19 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πρωινό στην Γερμανία. Click για ανάπτυξη... Αυτά πριν τη δίαιτα θα τα έτρωγα όλα μόνος μου* και θα ήθελα και δεύτερο γύρο. ΥΓ: Και το καλάθι και τα σερβίτσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2019 στις 23:17 Η Aleksa έγραψε: #51 02-10-19 23:17 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Σταύρος_ Δραστήριο μέλος Ο Σταύρος, χωρίς _ _ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 10:58 Ο _Σταύρος_: #52 03-10-19 10:58 Φοβερό πιάτο το παραπάνω, μόνο που στην αρχή νόμισα κάτι είχε πάθει η οθόνη μου, μετά σκέφτηκα από κάπου θα κάνουν αντανάκλαση τα αλαρμ της Αγάπης που πετάχτηκε να πάρει πάλι κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 13:57 Η CiNeFiL έγραψε: #53 03-10-19 13:57 νιωθω οτι ειμαι υπερβολικα πολυ βαρετα traditionalist αυτη τη στιγμη but still it's a classic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 14:01 Ο American Economist: #54 03-10-19 14:01 Κανείς άλλος που λατρεύει Pizza Hut?Ξερω ότι δεν είναι καλή η έτοιμη πιάτσα όμως εντάξει μια φορά το μήνα δεν είναι και τόσο κακό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Οκτωβρίου 2019 _Σταύρος_ Δραστήριο μέλος Ο Σταύρος, χωρίς _ _ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 14:26 Ο _Σταύρος_: #55 03-10-19 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Κανείς άλλος που λατρεύει Pizza Hut? Click για ανάπτυξη... Βρε πάλι τρως και πίνεις έξω? Θα σε κάνουν μέτοχο αυτές οι αλυσίδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 15:15 Η Gate4 έγραψε: #56 03-10-19 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Κανείς άλλος που λατρεύει Pizza Hut?Ξερω ότι δεν είναι καλή η έτοιμη πιάτσα όμως εντάξει μια φορά το μήνα δεν είναι και τόσο κακό. Click για ανάπτυξη... Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι τόσο δύσκολη η σπιτική πίτσα πάντως. Αλλά εντάξει αν είναι να σε έρθει σε 20 λεπτά σπίτι έτοιμη δεν μπαίνεις τον κόπο είναι λογικό κάπως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vxrc Νεοφερμένο μέλος Ο vxrc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 15:16 Ο vxrc έγραψε: #57 03-10-19 15:16 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 16:19 Η Ερινύς έγραψε: #58 03-10-19 16:19 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: νιωθω οτι ειμαι υπερβολικα πολυ βαρετα traditionalist αυτη τη στιγμη but still it's a classic Click για ανάπτυξη... Ναι ρε φίλε ναι, ναι ΝΑΙ, κάποιος το έβαλε επιτέλους, το μοναδικό φαγητό που δεν μπορώ να του αντισταθώ, που αν μαγειρέψεις ποσότητα για να ταϊσεις συσσίτιο απόρων δεν θα φτάσει αν ξεκινήσω να τρώω, που αν θες να έχεις πολύ καλές πιθανότητες να σου κάνω την χάρη που θέλεις πρέπει να μου το μαγειρέψεις, που είναι αυτό που μου λείπει πάνω απ' όλα τώρα στην δίαιτα. Ούτε ο μουσακάς, ούτε το παστίτσιο, ούτε η πίτσα, ούτε τα μπέργκερ, αλλά αυτό το πολύ "απλό πιάτο". Θενκ γιου. Μόνη διόρθωση ότι εγώ θα το έτρωγα με λιγκουίνι αλλά κι έτσι μια χαρά είναι ΥΓ: Κανένας χρήστης του φόρουμ δεν πήρε αγκαλιά το λάπτοπ κοιτάζοντας τη φωτο όσο έγραφε το μήνυμα -καταραμένες δίαιτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 16:24 Η Εχέμυθη έγραψε: #59 03-10-19 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι τόσο δύσκολη η σπιτική πίτσα πάντως. Αλλά εντάξει αν είναι να σε έρθει σε 20 λεπτά σπίτι έτοιμη δεν μπαίνεις τον κόπο είναι λογικό κάπως. Click για ανάπτυξη... Εμένα πάντως μου λείπει η πίτσα Chris και η αβαντι. Και όσο και καλή να είναι η σπιτική , είναι διαφορετική. Πφφφφ... Πριν κάνα μήνα , είχαμε έναν Ιταλό εθελοντή στο camp που ήμουν leader και μας έκανε αυθεντική καρμπονάρα και τιραμισού και ήταν ότι καλύτερο είχα δοκιμάσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.852 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 16:33 Ο Valder έγραψε: #60 03-10-19 16:33 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: νιωθω οτι ειμαι υπερβολικα πολυ βαρετα traditionalist αυτη τη στιγμη but still it's a classic Click για ανάπτυξη... Επιτρέψτε μου να αφήσω τα κόκκαλά μου μέσα σε αυτό εδω το θέμα. Θέλω να πάρω ένα τάμπλετ αγκαλιά, ανοιχτό σε αυτές τις εικόνες και να ξαπλώσω κουλουριασμένος σ' ένα κρεβάτι... Εχω μισό κιλό κιμά μέσα και λαζάνια... ΑΧ ΠΑΝΑΪΑ ΜΟΥ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Syntagesgiaolous Mexicanos User2350 Εχέμυθη charmander Lathy taketrance Unboxholics SlimShady camil Joji Wonderkid nicks1999 Panagiotis849 το κοριτσι του μαη Εριφύλη Paragontas7000 American Economist chester20080 louminis Ariana2018 makis999 tslef8 Stelios725 Meow New member fretoe spring day harry akritas Mhtrogoal CiNeFiL fockos giannhs2001 orchidea iminspain Scandal Viedo Μάρκος Βασίλης Κλημεντίνη jj! Memetchi uni77 hirasawayui Serotonin SweetGirl mickie T C kauphy fmarulezkd Libertus Εβανζελί Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ενα σαλάκι έτρεξε (τραγουδιστά αλα θεοδωρίδου ένα σπίτι καίγεται) Click για ανάπτυξη... Ακόμα και γω που πλέον με λιγώνει η σοκολάτα και τρώω λίγη και σπάνια το βλέπω και θέλω να γουρουνιάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
grtt Δραστήριο μέλος Ο grtt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2019 στις 17:51 Ο grtt έγραψε: #46 02-10-19 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Προσωπικά δεν τρώω πρωινό εκτός αν γουρουνιάζω, πάντως μ' αρέσει πολύ το english breakfast γιατί το βρίσκω αρκετά μάτσο, με πολύ κρέας και το αγαπημένο μου black pudding που παράγεται από αίμα χοίρου. Click για ανάπτυξη... Αυτά τα λουκάνικα μαύρης πουτίγκας που τα τρώνε στο εξωτερικό και τα θεωρούν και θεϊκά κι εμένα μου έρχεται να ξεράσω δεν ξέρω πώς αρέσουν σε κάποιους. Εντελώς αηδία όμως... Έχω πάρει 1-2 φορές στο εξωτερικό κατά λάθος καθώς με μπέρδεψε το μαύρο χρώμα τους και νόμιζα ότι ήταν σουτζούκια και τελικά όταν τα έφερα Ελλάδα τάισα όλες τις γάτες της γειτονιάς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2019 στις 17:53 Ο American Economist: #47 02-10-19 17:53 Πρωινό στην Γερμανία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Σταύρος_ Δραστήριο μέλος Ο Σταύρος, χωρίς _ _ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2019 στις 18:33 Ο _Σταύρος_: #48 02-10-19 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πρωινό στην Γερμανία Click για ανάπτυξη... Είδες τι κάνει η κρίση σε κράτη με υπερπλεόνασμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.971 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2019 στις 20:56 Ο Dreamweaver: #49 02-10-19 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Το ξέρω ότι σου την σπάω αλλά καλύτερα να προσέχεις! https://www.iatropedia.gr/diatrofi/efage-sousi-kai-aneptyxe-skouliki-parasito-mikous-misou-metrou-sto-entero-fotografia/96907/ Click για ανάπτυξη... Ααααα, μα παντα ηθελα εναν συγκατοικο. Τωρα, με ενα σπαρο δυο τριγονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.852 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2019 στις 22:37 Ο Valder έγραψε: #50 02-10-19 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πρωινό στην Γερμανία. Click για ανάπτυξη... Αυτά πριν τη δίαιτα θα τα έτρωγα όλα μόνος μου* και θα ήθελα και δεύτερο γύρο. ΥΓ: Και το καλάθι και τα σερβίτσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2019 στις 23:17 Η Aleksa έγραψε: #51 02-10-19 23:17 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Σταύρος_ Δραστήριο μέλος Ο Σταύρος, χωρίς _ _ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 10:58 Ο _Σταύρος_: #52 03-10-19 10:58 Φοβερό πιάτο το παραπάνω, μόνο που στην αρχή νόμισα κάτι είχε πάθει η οθόνη μου, μετά σκέφτηκα από κάπου θα κάνουν αντανάκλαση τα αλαρμ της Αγάπης που πετάχτηκε να πάρει πάλι κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 13:57 Η CiNeFiL έγραψε: #53 03-10-19 13:57 νιωθω οτι ειμαι υπερβολικα πολυ βαρετα traditionalist αυτη τη στιγμη but still it's a classic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 14:01 Ο American Economist: #54 03-10-19 14:01 Κανείς άλλος που λατρεύει Pizza Hut?Ξερω ότι δεν είναι καλή η έτοιμη πιάτσα όμως εντάξει μια φορά το μήνα δεν είναι και τόσο κακό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Οκτωβρίου 2019 _Σταύρος_ Δραστήριο μέλος Ο Σταύρος, χωρίς _ _ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 14:26 Ο _Σταύρος_: #55 03-10-19 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Κανείς άλλος που λατρεύει Pizza Hut? Click για ανάπτυξη... Βρε πάλι τρως και πίνεις έξω? Θα σε κάνουν μέτοχο αυτές οι αλυσίδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 15:15 Η Gate4 έγραψε: #56 03-10-19 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Κανείς άλλος που λατρεύει Pizza Hut?Ξερω ότι δεν είναι καλή η έτοιμη πιάτσα όμως εντάξει μια φορά το μήνα δεν είναι και τόσο κακό. Click για ανάπτυξη... Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι τόσο δύσκολη η σπιτική πίτσα πάντως. Αλλά εντάξει αν είναι να σε έρθει σε 20 λεπτά σπίτι έτοιμη δεν μπαίνεις τον κόπο είναι λογικό κάπως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vxrc Νεοφερμένο μέλος Ο vxrc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 15:16 Ο vxrc έγραψε: #57 03-10-19 15:16 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 16:19 Η Ερινύς έγραψε: #58 03-10-19 16:19 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: νιωθω οτι ειμαι υπερβολικα πολυ βαρετα traditionalist αυτη τη στιγμη but still it's a classic Click για ανάπτυξη... Ναι ρε φίλε ναι, ναι ΝΑΙ, κάποιος το έβαλε επιτέλους, το μοναδικό φαγητό που δεν μπορώ να του αντισταθώ, που αν μαγειρέψεις ποσότητα για να ταϊσεις συσσίτιο απόρων δεν θα φτάσει αν ξεκινήσω να τρώω, που αν θες να έχεις πολύ καλές πιθανότητες να σου κάνω την χάρη που θέλεις πρέπει να μου το μαγειρέψεις, που είναι αυτό που μου λείπει πάνω απ' όλα τώρα στην δίαιτα. Ούτε ο μουσακάς, ούτε το παστίτσιο, ούτε η πίτσα, ούτε τα μπέργκερ, αλλά αυτό το πολύ "απλό πιάτο". Θενκ γιου. Μόνη διόρθωση ότι εγώ θα το έτρωγα με λιγκουίνι αλλά κι έτσι μια χαρά είναι ΥΓ: Κανένας χρήστης του φόρουμ δεν πήρε αγκαλιά το λάπτοπ κοιτάζοντας τη φωτο όσο έγραφε το μήνυμα -καταραμένες δίαιτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 16:24 Η Εχέμυθη έγραψε: #59 03-10-19 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι τόσο δύσκολη η σπιτική πίτσα πάντως. Αλλά εντάξει αν είναι να σε έρθει σε 20 λεπτά σπίτι έτοιμη δεν μπαίνεις τον κόπο είναι λογικό κάπως. Click για ανάπτυξη... Εμένα πάντως μου λείπει η πίτσα Chris και η αβαντι. Και όσο και καλή να είναι η σπιτική , είναι διαφορετική. Πφφφφ... Πριν κάνα μήνα , είχαμε έναν Ιταλό εθελοντή στο camp που ήμουν leader και μας έκανε αυθεντική καρμπονάρα και τιραμισού και ήταν ότι καλύτερο είχα δοκιμάσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.852 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 16:33 Ο Valder έγραψε: #60 03-10-19 16:33 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: νιωθω οτι ειμαι υπερβολικα πολυ βαρετα traditionalist αυτη τη στιγμη but still it's a classic Click για ανάπτυξη... Επιτρέψτε μου να αφήσω τα κόκκαλά μου μέσα σε αυτό εδω το θέμα. Θέλω να πάρω ένα τάμπλετ αγκαλιά, ανοιχτό σε αυτές τις εικόνες και να ξαπλώσω κουλουριασμένος σ' ένα κρεβάτι... Εχω μισό κιλό κιμά μέσα και λαζάνια... ΑΧ ΠΑΝΑΪΑ ΜΟΥ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Syntagesgiaolous Mexicanos User2350 Εχέμυθη charmander Lathy taketrance Unboxholics SlimShady camil Joji Wonderkid nicks1999 Panagiotis849 το κοριτσι του μαη Εριφύλη Paragontas7000 American Economist chester20080 louminis Ariana2018 makis999 tslef8 Stelios725 Meow New member fretoe spring day harry akritas Mhtrogoal CiNeFiL fockos giannhs2001 orchidea iminspain Scandal Viedo Μάρκος Βασίλης Κλημεντίνη jj! Memetchi uni77 hirasawayui Serotonin SweetGirl mickie T C kauphy fmarulezkd Libertus Εβανζελί Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fast: Προσωπικά δεν τρώω πρωινό εκτός αν γουρουνιάζω, πάντως μ' αρέσει πολύ το english breakfast γιατί το βρίσκω αρκετά μάτσο, με πολύ κρέας και το αγαπημένο μου black pudding που παράγεται από αίμα χοίρου. Click για ανάπτυξη... Αυτά τα λουκάνικα μαύρης πουτίγκας που τα τρώνε στο εξωτερικό και τα θεωρούν και θεϊκά κι εμένα μου έρχεται να ξεράσω δεν ξέρω πώς αρέσουν σε κάποιους. Εντελώς αηδία όμως... Έχω πάρει 1-2 φορές στο εξωτερικό κατά λάθος καθώς με μπέρδεψε το μαύρο χρώμα τους και νόμιζα ότι ήταν σουτζούκια και τελικά όταν τα έφερα Ελλάδα τάισα όλες τις γάτες της γειτονιάς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2019 στις 17:53 Ο American Economist: #47 02-10-19 17:53 Πρωινό στην Γερμανία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Σταύρος_ Δραστήριο μέλος Ο Σταύρος, χωρίς _ _ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2019 στις 18:33 Ο _Σταύρος_: #48 02-10-19 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πρωινό στην Γερμανία Click για ανάπτυξη... Είδες τι κάνει η κρίση σε κράτη με υπερπλεόνασμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.971 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2019 στις 20:56 Ο Dreamweaver: #49 02-10-19 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Το ξέρω ότι σου την σπάω αλλά καλύτερα να προσέχεις! https://www.iatropedia.gr/diatrofi/efage-sousi-kai-aneptyxe-skouliki-parasito-mikous-misou-metrou-sto-entero-fotografia/96907/ Click για ανάπτυξη... Ααααα, μα παντα ηθελα εναν συγκατοικο. Τωρα, με ενα σπαρο δυο τριγονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.852 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2019 στις 22:37 Ο Valder έγραψε: #50 02-10-19 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πρωινό στην Γερμανία. Click για ανάπτυξη... Αυτά πριν τη δίαιτα θα τα έτρωγα όλα μόνος μου* και θα ήθελα και δεύτερο γύρο. ΥΓ: Και το καλάθι και τα σερβίτσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2019 στις 23:17 Η Aleksa έγραψε: #51 02-10-19 23:17 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Σταύρος_ Δραστήριο μέλος Ο Σταύρος, χωρίς _ _ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 10:58 Ο _Σταύρος_: #52 03-10-19 10:58 Φοβερό πιάτο το παραπάνω, μόνο που στην αρχή νόμισα κάτι είχε πάθει η οθόνη μου, μετά σκέφτηκα από κάπου θα κάνουν αντανάκλαση τα αλαρμ της Αγάπης που πετάχτηκε να πάρει πάλι κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 13:57 Η CiNeFiL έγραψε: #53 03-10-19 13:57 νιωθω οτι ειμαι υπερβολικα πολυ βαρετα traditionalist αυτη τη στιγμη but still it's a classic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 14:01 Ο American Economist: #54 03-10-19 14:01 Κανείς άλλος που λατρεύει Pizza Hut?Ξερω ότι δεν είναι καλή η έτοιμη πιάτσα όμως εντάξει μια φορά το μήνα δεν είναι και τόσο κακό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Οκτωβρίου 2019 _Σταύρος_ Δραστήριο μέλος Ο Σταύρος, χωρίς _ _ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 14:26 Ο _Σταύρος_: #55 03-10-19 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Κανείς άλλος που λατρεύει Pizza Hut? Click για ανάπτυξη... Βρε πάλι τρως και πίνεις έξω? Θα σε κάνουν μέτοχο αυτές οι αλυσίδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 15:15 Η Gate4 έγραψε: #56 03-10-19 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Κανείς άλλος που λατρεύει Pizza Hut?Ξερω ότι δεν είναι καλή η έτοιμη πιάτσα όμως εντάξει μια φορά το μήνα δεν είναι και τόσο κακό. Click για ανάπτυξη... Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι τόσο δύσκολη η σπιτική πίτσα πάντως. Αλλά εντάξει αν είναι να σε έρθει σε 20 λεπτά σπίτι έτοιμη δεν μπαίνεις τον κόπο είναι λογικό κάπως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vxrc Νεοφερμένο μέλος Ο vxrc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 15:16 Ο vxrc έγραψε: #57 03-10-19 15:16 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 16:19 Η Ερινύς έγραψε: #58 03-10-19 16:19 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: νιωθω οτι ειμαι υπερβολικα πολυ βαρετα traditionalist αυτη τη στιγμη but still it's a classic Click για ανάπτυξη... Ναι ρε φίλε ναι, ναι ΝΑΙ, κάποιος το έβαλε επιτέλους, το μοναδικό φαγητό που δεν μπορώ να του αντισταθώ, που αν μαγειρέψεις ποσότητα για να ταϊσεις συσσίτιο απόρων δεν θα φτάσει αν ξεκινήσω να τρώω, που αν θες να έχεις πολύ καλές πιθανότητες να σου κάνω την χάρη που θέλεις πρέπει να μου το μαγειρέψεις, που είναι αυτό που μου λείπει πάνω απ' όλα τώρα στην δίαιτα. Ούτε ο μουσακάς, ούτε το παστίτσιο, ούτε η πίτσα, ούτε τα μπέργκερ, αλλά αυτό το πολύ "απλό πιάτο". Θενκ γιου. Μόνη διόρθωση ότι εγώ θα το έτρωγα με λιγκουίνι αλλά κι έτσι μια χαρά είναι ΥΓ: Κανένας χρήστης του φόρουμ δεν πήρε αγκαλιά το λάπτοπ κοιτάζοντας τη φωτο όσο έγραφε το μήνυμα -καταραμένες δίαιτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 16:24 Η Εχέμυθη έγραψε: #59 03-10-19 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι τόσο δύσκολη η σπιτική πίτσα πάντως. Αλλά εντάξει αν είναι να σε έρθει σε 20 λεπτά σπίτι έτοιμη δεν μπαίνεις τον κόπο είναι λογικό κάπως. Click για ανάπτυξη... Εμένα πάντως μου λείπει η πίτσα Chris και η αβαντι. Και όσο και καλή να είναι η σπιτική , είναι διαφορετική. Πφφφφ... Πριν κάνα μήνα , είχαμε έναν Ιταλό εθελοντή στο camp που ήμουν leader και μας έκανε αυθεντική καρμπονάρα και τιραμισού και ήταν ότι καλύτερο είχα δοκιμάσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.852 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 16:33 Ο Valder έγραψε: #60 03-10-19 16:33 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: νιωθω οτι ειμαι υπερβολικα πολυ βαρετα traditionalist αυτη τη στιγμη but still it's a classic Click για ανάπτυξη... Επιτρέψτε μου να αφήσω τα κόκκαλά μου μέσα σε αυτό εδω το θέμα. Θέλω να πάρω ένα τάμπλετ αγκαλιά, ανοιχτό σε αυτές τις εικόνες και να ξαπλώσω κουλουριασμένος σ' ένα κρεβάτι... Εχω μισό κιλό κιμά μέσα και λαζάνια... ΑΧ ΠΑΝΑΪΑ ΜΟΥ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Syntagesgiaolous Mexicanos User2350 Εχέμυθη charmander Lathy taketrance Unboxholics SlimShady camil Joji Wonderkid nicks1999 Panagiotis849 το κοριτσι του μαη Εριφύλη Paragontas7000 American Economist chester20080 louminis Ariana2018 makis999 tslef8 Stelios725 Meow New member fretoe spring day harry akritas Mhtrogoal CiNeFiL fockos giannhs2001 orchidea iminspain Scandal Viedo Μάρκος Βασίλης Κλημεντίνη jj! Memetchi uni77 hirasawayui Serotonin SweetGirl mickie T C kauphy fmarulezkd Libertus Εβανζελί Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πρωινό στην Γερμανία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Σταύρος_ Δραστήριο μέλος Ο Σταύρος, χωρίς _ _ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2019 στις 18:33 Ο _Σταύρος_: #48 02-10-19 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πρωινό στην Γερμανία Click για ανάπτυξη... Είδες τι κάνει η κρίση σε κράτη με υπερπλεόνασμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.971 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2019 στις 20:56 Ο Dreamweaver: #49 02-10-19 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Το ξέρω ότι σου την σπάω αλλά καλύτερα να προσέχεις! https://www.iatropedia.gr/diatrofi/efage-sousi-kai-aneptyxe-skouliki-parasito-mikous-misou-metrou-sto-entero-fotografia/96907/ Click για ανάπτυξη... Ααααα, μα παντα ηθελα εναν συγκατοικο. Τωρα, με ενα σπαρο δυο τριγονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.852 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2019 στις 22:37 Ο Valder έγραψε: #50 02-10-19 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πρωινό στην Γερμανία. Click για ανάπτυξη... Αυτά πριν τη δίαιτα θα τα έτρωγα όλα μόνος μου* και θα ήθελα και δεύτερο γύρο. ΥΓ: Και το καλάθι και τα σερβίτσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2019 στις 23:17 Η Aleksa έγραψε: #51 02-10-19 23:17 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Σταύρος_ Δραστήριο μέλος Ο Σταύρος, χωρίς _ _ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 10:58 Ο _Σταύρος_: #52 03-10-19 10:58 Φοβερό πιάτο το παραπάνω, μόνο που στην αρχή νόμισα κάτι είχε πάθει η οθόνη μου, μετά σκέφτηκα από κάπου θα κάνουν αντανάκλαση τα αλαρμ της Αγάπης που πετάχτηκε να πάρει πάλι κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 13:57 Η CiNeFiL έγραψε: #53 03-10-19 13:57 νιωθω οτι ειμαι υπερβολικα πολυ βαρετα traditionalist αυτη τη στιγμη but still it's a classic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 14:01 Ο American Economist: #54 03-10-19 14:01 Κανείς άλλος που λατρεύει Pizza Hut?Ξερω ότι δεν είναι καλή η έτοιμη πιάτσα όμως εντάξει μια φορά το μήνα δεν είναι και τόσο κακό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Οκτωβρίου 2019 _Σταύρος_ Δραστήριο μέλος Ο Σταύρος, χωρίς _ _ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 14:26 Ο _Σταύρος_: #55 03-10-19 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Κανείς άλλος που λατρεύει Pizza Hut? Click για ανάπτυξη... Βρε πάλι τρως και πίνεις έξω? Θα σε κάνουν μέτοχο αυτές οι αλυσίδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 15:15 Η Gate4 έγραψε: #56 03-10-19 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Κανείς άλλος που λατρεύει Pizza Hut?Ξερω ότι δεν είναι καλή η έτοιμη πιάτσα όμως εντάξει μια φορά το μήνα δεν είναι και τόσο κακό. Click για ανάπτυξη... Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι τόσο δύσκολη η σπιτική πίτσα πάντως. Αλλά εντάξει αν είναι να σε έρθει σε 20 λεπτά σπίτι έτοιμη δεν μπαίνεις τον κόπο είναι λογικό κάπως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vxrc Νεοφερμένο μέλος Ο vxrc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 15:16 Ο vxrc έγραψε: #57 03-10-19 15:16 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 16:19 Η Ερινύς έγραψε: #58 03-10-19 16:19 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: νιωθω οτι ειμαι υπερβολικα πολυ βαρετα traditionalist αυτη τη στιγμη but still it's a classic Click για ανάπτυξη... Ναι ρε φίλε ναι, ναι ΝΑΙ, κάποιος το έβαλε επιτέλους, το μοναδικό φαγητό που δεν μπορώ να του αντισταθώ, που αν μαγειρέψεις ποσότητα για να ταϊσεις συσσίτιο απόρων δεν θα φτάσει αν ξεκινήσω να τρώω, που αν θες να έχεις πολύ καλές πιθανότητες να σου κάνω την χάρη που θέλεις πρέπει να μου το μαγειρέψεις, που είναι αυτό που μου λείπει πάνω απ' όλα τώρα στην δίαιτα. Ούτε ο μουσακάς, ούτε το παστίτσιο, ούτε η πίτσα, ούτε τα μπέργκερ, αλλά αυτό το πολύ "απλό πιάτο". Θενκ γιου. Μόνη διόρθωση ότι εγώ θα το έτρωγα με λιγκουίνι αλλά κι έτσι μια χαρά είναι ΥΓ: Κανένας χρήστης του φόρουμ δεν πήρε αγκαλιά το λάπτοπ κοιτάζοντας τη φωτο όσο έγραφε το μήνυμα -καταραμένες δίαιτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 16:24 Η Εχέμυθη έγραψε: #59 03-10-19 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι τόσο δύσκολη η σπιτική πίτσα πάντως. Αλλά εντάξει αν είναι να σε έρθει σε 20 λεπτά σπίτι έτοιμη δεν μπαίνεις τον κόπο είναι λογικό κάπως. Click για ανάπτυξη... Εμένα πάντως μου λείπει η πίτσα Chris και η αβαντι. Και όσο και καλή να είναι η σπιτική , είναι διαφορετική. Πφφφφ... Πριν κάνα μήνα , είχαμε έναν Ιταλό εθελοντή στο camp που ήμουν leader και μας έκανε αυθεντική καρμπονάρα και τιραμισού και ήταν ότι καλύτερο είχα δοκιμάσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.852 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 16:33 Ο Valder έγραψε: #60 03-10-19 16:33 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: νιωθω οτι ειμαι υπερβολικα πολυ βαρετα traditionalist αυτη τη στιγμη but still it's a classic Click για ανάπτυξη... Επιτρέψτε μου να αφήσω τα κόκκαλά μου μέσα σε αυτό εδω το θέμα. Θέλω να πάρω ένα τάμπλετ αγκαλιά, ανοιχτό σε αυτές τις εικόνες και να ξαπλώσω κουλουριασμένος σ' ένα κρεβάτι... Εχω μισό κιλό κιμά μέσα και λαζάνια... ΑΧ ΠΑΝΑΪΑ ΜΟΥ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Syntagesgiaolous Mexicanos User2350 Εχέμυθη charmander Lathy taketrance Unboxholics SlimShady camil Joji Wonderkid nicks1999 Panagiotis849 το κοριτσι του μαη Εριφύλη Paragontas7000 American Economist chester20080 louminis Ariana2018 makis999 tslef8 Stelios725 Meow New member fretoe spring day harry akritas Mhtrogoal CiNeFiL fockos giannhs2001 orchidea iminspain Scandal Viedo Μάρκος Βασίλης Κλημεντίνη jj! Memetchi uni77 hirasawayui Serotonin SweetGirl mickie T C kauphy fmarulezkd Libertus Εβανζελί Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πρωινό στην Γερμανία Click για ανάπτυξη... Είδες τι κάνει η κρίση σε κράτη με υπερπλεόνασμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dreamweaver Πολύ δραστήριο μέλος Ο Competitive Racist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 1.971 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2019 στις 20:56 Ο Dreamweaver: #49 02-10-19 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Το ξέρω ότι σου την σπάω αλλά καλύτερα να προσέχεις! https://www.iatropedia.gr/diatrofi/efage-sousi-kai-aneptyxe-skouliki-parasito-mikous-misou-metrou-sto-entero-fotografia/96907/ Click για ανάπτυξη... Ααααα, μα παντα ηθελα εναν συγκατοικο. Τωρα, με ενα σπαρο δυο τριγονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.852 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2019 στις 22:37 Ο Valder έγραψε: #50 02-10-19 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πρωινό στην Γερμανία. Click για ανάπτυξη... Αυτά πριν τη δίαιτα θα τα έτρωγα όλα μόνος μου* και θα ήθελα και δεύτερο γύρο. ΥΓ: Και το καλάθι και τα σερβίτσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2019 στις 23:17 Η Aleksa έγραψε: #51 02-10-19 23:17 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Σταύρος_ Δραστήριο μέλος Ο Σταύρος, χωρίς _ _ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 10:58 Ο _Σταύρος_: #52 03-10-19 10:58 Φοβερό πιάτο το παραπάνω, μόνο που στην αρχή νόμισα κάτι είχε πάθει η οθόνη μου, μετά σκέφτηκα από κάπου θα κάνουν αντανάκλαση τα αλαρμ της Αγάπης που πετάχτηκε να πάρει πάλι κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 13:57 Η CiNeFiL έγραψε: #53 03-10-19 13:57 νιωθω οτι ειμαι υπερβολικα πολυ βαρετα traditionalist αυτη τη στιγμη but still it's a classic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 14:01 Ο American Economist: #54 03-10-19 14:01 Κανείς άλλος που λατρεύει Pizza Hut?Ξερω ότι δεν είναι καλή η έτοιμη πιάτσα όμως εντάξει μια φορά το μήνα δεν είναι και τόσο κακό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Οκτωβρίου 2019 _Σταύρος_ Δραστήριο μέλος Ο Σταύρος, χωρίς _ _ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 14:26 Ο _Σταύρος_: #55 03-10-19 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Κανείς άλλος που λατρεύει Pizza Hut? Click για ανάπτυξη... Βρε πάλι τρως και πίνεις έξω? Θα σε κάνουν μέτοχο αυτές οι αλυσίδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 15:15 Η Gate4 έγραψε: #56 03-10-19 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Κανείς άλλος που λατρεύει Pizza Hut?Ξερω ότι δεν είναι καλή η έτοιμη πιάτσα όμως εντάξει μια φορά το μήνα δεν είναι και τόσο κακό. Click για ανάπτυξη... Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι τόσο δύσκολη η σπιτική πίτσα πάντως. Αλλά εντάξει αν είναι να σε έρθει σε 20 λεπτά σπίτι έτοιμη δεν μπαίνεις τον κόπο είναι λογικό κάπως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vxrc Νεοφερμένο μέλος Ο vxrc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 15:16 Ο vxrc έγραψε: #57 03-10-19 15:16 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 16:19 Η Ερινύς έγραψε: #58 03-10-19 16:19 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: νιωθω οτι ειμαι υπερβολικα πολυ βαρετα traditionalist αυτη τη στιγμη but still it's a classic Click για ανάπτυξη... Ναι ρε φίλε ναι, ναι ΝΑΙ, κάποιος το έβαλε επιτέλους, το μοναδικό φαγητό που δεν μπορώ να του αντισταθώ, που αν μαγειρέψεις ποσότητα για να ταϊσεις συσσίτιο απόρων δεν θα φτάσει αν ξεκινήσω να τρώω, που αν θες να έχεις πολύ καλές πιθανότητες να σου κάνω την χάρη που θέλεις πρέπει να μου το μαγειρέψεις, που είναι αυτό που μου λείπει πάνω απ' όλα τώρα στην δίαιτα. Ούτε ο μουσακάς, ούτε το παστίτσιο, ούτε η πίτσα, ούτε τα μπέργκερ, αλλά αυτό το πολύ "απλό πιάτο". Θενκ γιου. Μόνη διόρθωση ότι εγώ θα το έτρωγα με λιγκουίνι αλλά κι έτσι μια χαρά είναι ΥΓ: Κανένας χρήστης του φόρουμ δεν πήρε αγκαλιά το λάπτοπ κοιτάζοντας τη φωτο όσο έγραφε το μήνυμα -καταραμένες δίαιτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 16:24 Η Εχέμυθη έγραψε: #59 03-10-19 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι τόσο δύσκολη η σπιτική πίτσα πάντως. Αλλά εντάξει αν είναι να σε έρθει σε 20 λεπτά σπίτι έτοιμη δεν μπαίνεις τον κόπο είναι λογικό κάπως. Click για ανάπτυξη... Εμένα πάντως μου λείπει η πίτσα Chris και η αβαντι. Και όσο και καλή να είναι η σπιτική , είναι διαφορετική. Πφφφφ... Πριν κάνα μήνα , είχαμε έναν Ιταλό εθελοντή στο camp που ήμουν leader και μας έκανε αυθεντική καρμπονάρα και τιραμισού και ήταν ότι καλύτερο είχα δοκιμάσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.852 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 16:33 Ο Valder έγραψε: #60 03-10-19 16:33 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: νιωθω οτι ειμαι υπερβολικα πολυ βαρετα traditionalist αυτη τη στιγμη but still it's a classic Click για ανάπτυξη... Επιτρέψτε μου να αφήσω τα κόκκαλά μου μέσα σε αυτό εδω το θέμα. Θέλω να πάρω ένα τάμπλετ αγκαλιά, ανοιχτό σε αυτές τις εικόνες και να ξαπλώσω κουλουριασμένος σ' ένα κρεβάτι... Εχω μισό κιλό κιμά μέσα και λαζάνια... ΑΧ ΠΑΝΑΪΑ ΜΟΥ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Syntagesgiaolous Mexicanos User2350 Εχέμυθη charmander Lathy taketrance Unboxholics SlimShady camil Joji Wonderkid nicks1999 Panagiotis849 το κοριτσι του μαη Εριφύλη Paragontas7000 American Economist chester20080 louminis Ariana2018 makis999 tslef8 Stelios725 Meow New member fretoe spring day harry akritas Mhtrogoal CiNeFiL fockos giannhs2001 orchidea iminspain Scandal Viedo Μάρκος Βασίλης Κλημεντίνη jj! Memetchi uni77 hirasawayui Serotonin SweetGirl mickie T C kauphy fmarulezkd Libertus Εβανζελί Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Το ξέρω ότι σου την σπάω αλλά καλύτερα να προσέχεις! https://www.iatropedia.gr/diatrofi/efage-sousi-kai-aneptyxe-skouliki-parasito-mikous-misou-metrou-sto-entero-fotografia/96907/ Click για ανάπτυξη... Ααααα, μα παντα ηθελα εναν συγκατοικο. Τωρα, με ενα σπαρο δυο τριγονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.852 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2019 στις 22:37 Ο Valder έγραψε: #50 02-10-19 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πρωινό στην Γερμανία. Click για ανάπτυξη... Αυτά πριν τη δίαιτα θα τα έτρωγα όλα μόνος μου* και θα ήθελα και δεύτερο γύρο. ΥΓ: Και το καλάθι και τα σερβίτσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2019 στις 23:17 Η Aleksa έγραψε: #51 02-10-19 23:17 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Σταύρος_ Δραστήριο μέλος Ο Σταύρος, χωρίς _ _ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 10:58 Ο _Σταύρος_: #52 03-10-19 10:58 Φοβερό πιάτο το παραπάνω, μόνο που στην αρχή νόμισα κάτι είχε πάθει η οθόνη μου, μετά σκέφτηκα από κάπου θα κάνουν αντανάκλαση τα αλαρμ της Αγάπης που πετάχτηκε να πάρει πάλι κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 13:57 Η CiNeFiL έγραψε: #53 03-10-19 13:57 νιωθω οτι ειμαι υπερβολικα πολυ βαρετα traditionalist αυτη τη στιγμη but still it's a classic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 14:01 Ο American Economist: #54 03-10-19 14:01 Κανείς άλλος που λατρεύει Pizza Hut?Ξερω ότι δεν είναι καλή η έτοιμη πιάτσα όμως εντάξει μια φορά το μήνα δεν είναι και τόσο κακό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Οκτωβρίου 2019 _Σταύρος_ Δραστήριο μέλος Ο Σταύρος, χωρίς _ _ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 14:26 Ο _Σταύρος_: #55 03-10-19 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Κανείς άλλος που λατρεύει Pizza Hut? Click για ανάπτυξη... Βρε πάλι τρως και πίνεις έξω? Θα σε κάνουν μέτοχο αυτές οι αλυσίδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 15:15 Η Gate4 έγραψε: #56 03-10-19 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Κανείς άλλος που λατρεύει Pizza Hut?Ξερω ότι δεν είναι καλή η έτοιμη πιάτσα όμως εντάξει μια φορά το μήνα δεν είναι και τόσο κακό. Click για ανάπτυξη... Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι τόσο δύσκολη η σπιτική πίτσα πάντως. Αλλά εντάξει αν είναι να σε έρθει σε 20 λεπτά σπίτι έτοιμη δεν μπαίνεις τον κόπο είναι λογικό κάπως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vxrc Νεοφερμένο μέλος Ο vxrc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 15:16 Ο vxrc έγραψε: #57 03-10-19 15:16 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 16:19 Η Ερινύς έγραψε: #58 03-10-19 16:19 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: νιωθω οτι ειμαι υπερβολικα πολυ βαρετα traditionalist αυτη τη στιγμη but still it's a classic Click για ανάπτυξη... Ναι ρε φίλε ναι, ναι ΝΑΙ, κάποιος το έβαλε επιτέλους, το μοναδικό φαγητό που δεν μπορώ να του αντισταθώ, που αν μαγειρέψεις ποσότητα για να ταϊσεις συσσίτιο απόρων δεν θα φτάσει αν ξεκινήσω να τρώω, που αν θες να έχεις πολύ καλές πιθανότητες να σου κάνω την χάρη που θέλεις πρέπει να μου το μαγειρέψεις, που είναι αυτό που μου λείπει πάνω απ' όλα τώρα στην δίαιτα. Ούτε ο μουσακάς, ούτε το παστίτσιο, ούτε η πίτσα, ούτε τα μπέργκερ, αλλά αυτό το πολύ "απλό πιάτο". Θενκ γιου. Μόνη διόρθωση ότι εγώ θα το έτρωγα με λιγκουίνι αλλά κι έτσι μια χαρά είναι ΥΓ: Κανένας χρήστης του φόρουμ δεν πήρε αγκαλιά το λάπτοπ κοιτάζοντας τη φωτο όσο έγραφε το μήνυμα -καταραμένες δίαιτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 16:24 Η Εχέμυθη έγραψε: #59 03-10-19 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι τόσο δύσκολη η σπιτική πίτσα πάντως. Αλλά εντάξει αν είναι να σε έρθει σε 20 λεπτά σπίτι έτοιμη δεν μπαίνεις τον κόπο είναι λογικό κάπως. Click για ανάπτυξη... Εμένα πάντως μου λείπει η πίτσα Chris και η αβαντι. Και όσο και καλή να είναι η σπιτική , είναι διαφορετική. Πφφφφ... Πριν κάνα μήνα , είχαμε έναν Ιταλό εθελοντή στο camp που ήμουν leader και μας έκανε αυθεντική καρμπονάρα και τιραμισού και ήταν ότι καλύτερο είχα δοκιμάσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.852 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 16:33 Ο Valder έγραψε: #60 03-10-19 16:33 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: νιωθω οτι ειμαι υπερβολικα πολυ βαρετα traditionalist αυτη τη στιγμη but still it's a classic Click για ανάπτυξη... Επιτρέψτε μου να αφήσω τα κόκκαλά μου μέσα σε αυτό εδω το θέμα. Θέλω να πάρω ένα τάμπλετ αγκαλιά, ανοιχτό σε αυτές τις εικόνες και να ξαπλώσω κουλουριασμένος σ' ένα κρεβάτι... Εχω μισό κιλό κιμά μέσα και λαζάνια... ΑΧ ΠΑΝΑΪΑ ΜΟΥ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Syntagesgiaolous Mexicanos User2350 Εχέμυθη charmander Lathy taketrance Unboxholics SlimShady camil Joji Wonderkid nicks1999 Panagiotis849 το κοριτσι του μαη Εριφύλη Paragontas7000 American Economist chester20080 louminis Ariana2018 makis999 tslef8 Stelios725 Meow New member fretoe spring day harry akritas Mhtrogoal CiNeFiL fockos giannhs2001 orchidea iminspain Scandal Viedo Μάρκος Βασίλης Κλημεντίνη jj! Memetchi uni77 hirasawayui Serotonin SweetGirl mickie T C kauphy fmarulezkd Libertus Εβανζελί Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πρωινό στην Γερμανία. Click για ανάπτυξη... Αυτά πριν τη δίαιτα θα τα έτρωγα όλα μόνος μου* και θα ήθελα και δεύτερο γύρο. ΥΓ: Και το καλάθι και τα σερβίτσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2019 στις 23:17 Η Aleksa έγραψε: #51 02-10-19 23:17 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Σταύρος_ Δραστήριο μέλος Ο Σταύρος, χωρίς _ _ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 10:58 Ο _Σταύρος_: #52 03-10-19 10:58 Φοβερό πιάτο το παραπάνω, μόνο που στην αρχή νόμισα κάτι είχε πάθει η οθόνη μου, μετά σκέφτηκα από κάπου θα κάνουν αντανάκλαση τα αλαρμ της Αγάπης που πετάχτηκε να πάρει πάλι κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 13:57 Η CiNeFiL έγραψε: #53 03-10-19 13:57 νιωθω οτι ειμαι υπερβολικα πολυ βαρετα traditionalist αυτη τη στιγμη but still it's a classic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 14:01 Ο American Economist: #54 03-10-19 14:01 Κανείς άλλος που λατρεύει Pizza Hut?Ξερω ότι δεν είναι καλή η έτοιμη πιάτσα όμως εντάξει μια φορά το μήνα δεν είναι και τόσο κακό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Οκτωβρίου 2019 _Σταύρος_ Δραστήριο μέλος Ο Σταύρος, χωρίς _ _ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 14:26 Ο _Σταύρος_: #55 03-10-19 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Κανείς άλλος που λατρεύει Pizza Hut? Click για ανάπτυξη... Βρε πάλι τρως και πίνεις έξω? Θα σε κάνουν μέτοχο αυτές οι αλυσίδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 15:15 Η Gate4 έγραψε: #56 03-10-19 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Κανείς άλλος που λατρεύει Pizza Hut?Ξερω ότι δεν είναι καλή η έτοιμη πιάτσα όμως εντάξει μια φορά το μήνα δεν είναι και τόσο κακό. Click για ανάπτυξη... Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι τόσο δύσκολη η σπιτική πίτσα πάντως. Αλλά εντάξει αν είναι να σε έρθει σε 20 λεπτά σπίτι έτοιμη δεν μπαίνεις τον κόπο είναι λογικό κάπως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vxrc Νεοφερμένο μέλος Ο vxrc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 15:16 Ο vxrc έγραψε: #57 03-10-19 15:16 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 16:19 Η Ερινύς έγραψε: #58 03-10-19 16:19 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: νιωθω οτι ειμαι υπερβολικα πολυ βαρετα traditionalist αυτη τη στιγμη but still it's a classic Click για ανάπτυξη... Ναι ρε φίλε ναι, ναι ΝΑΙ, κάποιος το έβαλε επιτέλους, το μοναδικό φαγητό που δεν μπορώ να του αντισταθώ, που αν μαγειρέψεις ποσότητα για να ταϊσεις συσσίτιο απόρων δεν θα φτάσει αν ξεκινήσω να τρώω, που αν θες να έχεις πολύ καλές πιθανότητες να σου κάνω την χάρη που θέλεις πρέπει να μου το μαγειρέψεις, που είναι αυτό που μου λείπει πάνω απ' όλα τώρα στην δίαιτα. Ούτε ο μουσακάς, ούτε το παστίτσιο, ούτε η πίτσα, ούτε τα μπέργκερ, αλλά αυτό το πολύ "απλό πιάτο". Θενκ γιου. Μόνη διόρθωση ότι εγώ θα το έτρωγα με λιγκουίνι αλλά κι έτσι μια χαρά είναι ΥΓ: Κανένας χρήστης του φόρουμ δεν πήρε αγκαλιά το λάπτοπ κοιτάζοντας τη φωτο όσο έγραφε το μήνυμα -καταραμένες δίαιτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 16:24 Η Εχέμυθη έγραψε: #59 03-10-19 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι τόσο δύσκολη η σπιτική πίτσα πάντως. Αλλά εντάξει αν είναι να σε έρθει σε 20 λεπτά σπίτι έτοιμη δεν μπαίνεις τον κόπο είναι λογικό κάπως. Click για ανάπτυξη... Εμένα πάντως μου λείπει η πίτσα Chris και η αβαντι. Και όσο και καλή να είναι η σπιτική , είναι διαφορετική. Πφφφφ... Πριν κάνα μήνα , είχαμε έναν Ιταλό εθελοντή στο camp που ήμουν leader και μας έκανε αυθεντική καρμπονάρα και τιραμισού και ήταν ότι καλύτερο είχα δοκιμάσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.852 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 16:33 Ο Valder έγραψε: #60 03-10-19 16:33 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: νιωθω οτι ειμαι υπερβολικα πολυ βαρετα traditionalist αυτη τη στιγμη but still it's a classic Click για ανάπτυξη... Επιτρέψτε μου να αφήσω τα κόκκαλά μου μέσα σε αυτό εδω το θέμα. Θέλω να πάρω ένα τάμπλετ αγκαλιά, ανοιχτό σε αυτές τις εικόνες και να ξαπλώσω κουλουριασμένος σ' ένα κρεβάτι... Εχω μισό κιλό κιμά μέσα και λαζάνια... ΑΧ ΠΑΝΑΪΑ ΜΟΥ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Syntagesgiaolous Mexicanos User2350 Εχέμυθη charmander Lathy taketrance Unboxholics SlimShady camil Joji Wonderkid nicks1999 Panagiotis849 το κοριτσι του μαη Εριφύλη Paragontas7000 American Economist chester20080 louminis Ariana2018 makis999 tslef8 Stelios725 Meow New member fretoe spring day harry akritas Mhtrogoal CiNeFiL fockos giannhs2001 orchidea iminspain Scandal Viedo Μάρκος Βασίλης Κλημεντίνη jj! Memetchi uni77 hirasawayui Serotonin SweetGirl mickie T C kauphy fmarulezkd Libertus Εβανζελί Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Σταύρος_ Δραστήριο μέλος Ο Σταύρος, χωρίς _ _ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 10:58 Ο _Σταύρος_: #52 03-10-19 10:58 Φοβερό πιάτο το παραπάνω, μόνο που στην αρχή νόμισα κάτι είχε πάθει η οθόνη μου, μετά σκέφτηκα από κάπου θα κάνουν αντανάκλαση τα αλαρμ της Αγάπης που πετάχτηκε να πάρει πάλι κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 13:57 Η CiNeFiL έγραψε: #53 03-10-19 13:57 νιωθω οτι ειμαι υπερβολικα πολυ βαρετα traditionalist αυτη τη στιγμη but still it's a classic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 14:01 Ο American Economist: #54 03-10-19 14:01 Κανείς άλλος που λατρεύει Pizza Hut?Ξερω ότι δεν είναι καλή η έτοιμη πιάτσα όμως εντάξει μια φορά το μήνα δεν είναι και τόσο κακό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Οκτωβρίου 2019 _Σταύρος_ Δραστήριο μέλος Ο Σταύρος, χωρίς _ _ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 14:26 Ο _Σταύρος_: #55 03-10-19 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Κανείς άλλος που λατρεύει Pizza Hut? Click για ανάπτυξη... Βρε πάλι τρως και πίνεις έξω? Θα σε κάνουν μέτοχο αυτές οι αλυσίδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 15:15 Η Gate4 έγραψε: #56 03-10-19 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Κανείς άλλος που λατρεύει Pizza Hut?Ξερω ότι δεν είναι καλή η έτοιμη πιάτσα όμως εντάξει μια φορά το μήνα δεν είναι και τόσο κακό. Click για ανάπτυξη... Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι τόσο δύσκολη η σπιτική πίτσα πάντως. Αλλά εντάξει αν είναι να σε έρθει σε 20 λεπτά σπίτι έτοιμη δεν μπαίνεις τον κόπο είναι λογικό κάπως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vxrc Νεοφερμένο μέλος Ο vxrc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 15:16 Ο vxrc έγραψε: #57 03-10-19 15:16 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 16:19 Η Ερινύς έγραψε: #58 03-10-19 16:19 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: νιωθω οτι ειμαι υπερβολικα πολυ βαρετα traditionalist αυτη τη στιγμη but still it's a classic Click για ανάπτυξη... Ναι ρε φίλε ναι, ναι ΝΑΙ, κάποιος το έβαλε επιτέλους, το μοναδικό φαγητό που δεν μπορώ να του αντισταθώ, που αν μαγειρέψεις ποσότητα για να ταϊσεις συσσίτιο απόρων δεν θα φτάσει αν ξεκινήσω να τρώω, που αν θες να έχεις πολύ καλές πιθανότητες να σου κάνω την χάρη που θέλεις πρέπει να μου το μαγειρέψεις, που είναι αυτό που μου λείπει πάνω απ' όλα τώρα στην δίαιτα. Ούτε ο μουσακάς, ούτε το παστίτσιο, ούτε η πίτσα, ούτε τα μπέργκερ, αλλά αυτό το πολύ "απλό πιάτο". Θενκ γιου. Μόνη διόρθωση ότι εγώ θα το έτρωγα με λιγκουίνι αλλά κι έτσι μια χαρά είναι ΥΓ: Κανένας χρήστης του φόρουμ δεν πήρε αγκαλιά το λάπτοπ κοιτάζοντας τη φωτο όσο έγραφε το μήνυμα -καταραμένες δίαιτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 16:24 Η Εχέμυθη έγραψε: #59 03-10-19 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι τόσο δύσκολη η σπιτική πίτσα πάντως. Αλλά εντάξει αν είναι να σε έρθει σε 20 λεπτά σπίτι έτοιμη δεν μπαίνεις τον κόπο είναι λογικό κάπως. Click για ανάπτυξη... Εμένα πάντως μου λείπει η πίτσα Chris και η αβαντι. Και όσο και καλή να είναι η σπιτική , είναι διαφορετική. Πφφφφ... Πριν κάνα μήνα , είχαμε έναν Ιταλό εθελοντή στο camp που ήμουν leader και μας έκανε αυθεντική καρμπονάρα και τιραμισού και ήταν ότι καλύτερο είχα δοκιμάσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.852 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 16:33 Ο Valder έγραψε: #60 03-10-19 16:33 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: νιωθω οτι ειμαι υπερβολικα πολυ βαρετα traditionalist αυτη τη στιγμη but still it's a classic Click για ανάπτυξη... Επιτρέψτε μου να αφήσω τα κόκκαλά μου μέσα σε αυτό εδω το θέμα. Θέλω να πάρω ένα τάμπλετ αγκαλιά, ανοιχτό σε αυτές τις εικόνες και να ξαπλώσω κουλουριασμένος σ' ένα κρεβάτι... Εχω μισό κιλό κιμά μέσα και λαζάνια... ΑΧ ΠΑΝΑΪΑ ΜΟΥ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Syntagesgiaolous Mexicanos User2350 Εχέμυθη charmander Lathy taketrance Unboxholics SlimShady camil Joji Wonderkid nicks1999 Panagiotis849 το κοριτσι του μαη Εριφύλη Paragontas7000 American Economist chester20080 louminis Ariana2018 makis999 tslef8 Stelios725 Meow New member fretoe spring day harry akritas Mhtrogoal CiNeFiL fockos giannhs2001 orchidea iminspain Scandal Viedo Μάρκος Βασίλης Κλημεντίνη jj! Memetchi uni77 hirasawayui Serotonin SweetGirl mickie T C kauphy fmarulezkd Libertus Εβανζελί Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Φοβερό πιάτο το παραπάνω, μόνο που στην αρχή νόμισα κάτι είχε πάθει η οθόνη μου, μετά σκέφτηκα από κάπου θα κάνουν αντανάκλαση τα αλαρμ της Αγάπης που πετάχτηκε να πάρει πάλι κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 13:57 Η CiNeFiL έγραψε: #53 03-10-19 13:57 νιωθω οτι ειμαι υπερβολικα πολυ βαρετα traditionalist αυτη τη στιγμη but still it's a classic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 14:01 Ο American Economist: #54 03-10-19 14:01 Κανείς άλλος που λατρεύει Pizza Hut?Ξερω ότι δεν είναι καλή η έτοιμη πιάτσα όμως εντάξει μια φορά το μήνα δεν είναι και τόσο κακό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Οκτωβρίου 2019 _Σταύρος_ Δραστήριο μέλος Ο Σταύρος, χωρίς _ _ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 14:26 Ο _Σταύρος_: #55 03-10-19 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Κανείς άλλος που λατρεύει Pizza Hut? Click για ανάπτυξη... Βρε πάλι τρως και πίνεις έξω? Θα σε κάνουν μέτοχο αυτές οι αλυσίδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 15:15 Η Gate4 έγραψε: #56 03-10-19 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Κανείς άλλος που λατρεύει Pizza Hut?Ξερω ότι δεν είναι καλή η έτοιμη πιάτσα όμως εντάξει μια φορά το μήνα δεν είναι και τόσο κακό. Click για ανάπτυξη... Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι τόσο δύσκολη η σπιτική πίτσα πάντως. Αλλά εντάξει αν είναι να σε έρθει σε 20 λεπτά σπίτι έτοιμη δεν μπαίνεις τον κόπο είναι λογικό κάπως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vxrc Νεοφερμένο μέλος Ο vxrc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 15:16 Ο vxrc έγραψε: #57 03-10-19 15:16 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 16:19 Η Ερινύς έγραψε: #58 03-10-19 16:19 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: νιωθω οτι ειμαι υπερβολικα πολυ βαρετα traditionalist αυτη τη στιγμη but still it's a classic Click για ανάπτυξη... Ναι ρε φίλε ναι, ναι ΝΑΙ, κάποιος το έβαλε επιτέλους, το μοναδικό φαγητό που δεν μπορώ να του αντισταθώ, που αν μαγειρέψεις ποσότητα για να ταϊσεις συσσίτιο απόρων δεν θα φτάσει αν ξεκινήσω να τρώω, που αν θες να έχεις πολύ καλές πιθανότητες να σου κάνω την χάρη που θέλεις πρέπει να μου το μαγειρέψεις, που είναι αυτό που μου λείπει πάνω απ' όλα τώρα στην δίαιτα. Ούτε ο μουσακάς, ούτε το παστίτσιο, ούτε η πίτσα, ούτε τα μπέργκερ, αλλά αυτό το πολύ "απλό πιάτο". Θενκ γιου. Μόνη διόρθωση ότι εγώ θα το έτρωγα με λιγκουίνι αλλά κι έτσι μια χαρά είναι ΥΓ: Κανένας χρήστης του φόρουμ δεν πήρε αγκαλιά το λάπτοπ κοιτάζοντας τη φωτο όσο έγραφε το μήνυμα -καταραμένες δίαιτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 16:24 Η Εχέμυθη έγραψε: #59 03-10-19 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι τόσο δύσκολη η σπιτική πίτσα πάντως. Αλλά εντάξει αν είναι να σε έρθει σε 20 λεπτά σπίτι έτοιμη δεν μπαίνεις τον κόπο είναι λογικό κάπως. Click για ανάπτυξη... Εμένα πάντως μου λείπει η πίτσα Chris και η αβαντι. Και όσο και καλή να είναι η σπιτική , είναι διαφορετική. Πφφφφ... Πριν κάνα μήνα , είχαμε έναν Ιταλό εθελοντή στο camp που ήμουν leader και μας έκανε αυθεντική καρμπονάρα και τιραμισού και ήταν ότι καλύτερο είχα δοκιμάσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.852 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 16:33 Ο Valder έγραψε: #60 03-10-19 16:33 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: νιωθω οτι ειμαι υπερβολικα πολυ βαρετα traditionalist αυτη τη στιγμη but still it's a classic Click για ανάπτυξη... Επιτρέψτε μου να αφήσω τα κόκκαλά μου μέσα σε αυτό εδω το θέμα. Θέλω να πάρω ένα τάμπλετ αγκαλιά, ανοιχτό σε αυτές τις εικόνες και να ξαπλώσω κουλουριασμένος σ' ένα κρεβάτι... Εχω μισό κιλό κιμά μέσα και λαζάνια... ΑΧ ΠΑΝΑΪΑ ΜΟΥ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Syntagesgiaolous Mexicanos User2350 Εχέμυθη charmander Lathy taketrance Unboxholics SlimShady camil Joji Wonderkid nicks1999 Panagiotis849 το κοριτσι του μαη Εριφύλη Paragontas7000 American Economist chester20080 louminis Ariana2018 makis999 tslef8 Stelios725 Meow New member fretoe spring day harry akritas Mhtrogoal CiNeFiL fockos giannhs2001 orchidea iminspain Scandal Viedo Μάρκος Βασίλης Κλημεντίνη jj! Memetchi uni77 hirasawayui Serotonin SweetGirl mickie T C kauphy fmarulezkd Libertus Εβανζελί Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
νιωθω οτι ειμαι υπερβολικα πολυ βαρετα traditionalist αυτη τη στιγμη but still it's a classic Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.021 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 14:01 Ο American Economist: #54 03-10-19 14:01 Κανείς άλλος που λατρεύει Pizza Hut?Ξερω ότι δεν είναι καλή η έτοιμη πιάτσα όμως εντάξει μια φορά το μήνα δεν είναι και τόσο κακό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Οκτωβρίου 2019 _Σταύρος_ Δραστήριο μέλος Ο Σταύρος, χωρίς _ _ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 14:26 Ο _Σταύρος_: #55 03-10-19 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Κανείς άλλος που λατρεύει Pizza Hut? Click για ανάπτυξη... Βρε πάλι τρως και πίνεις έξω? Θα σε κάνουν μέτοχο αυτές οι αλυσίδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 15:15 Η Gate4 έγραψε: #56 03-10-19 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Κανείς άλλος που λατρεύει Pizza Hut?Ξερω ότι δεν είναι καλή η έτοιμη πιάτσα όμως εντάξει μια φορά το μήνα δεν είναι και τόσο κακό. Click για ανάπτυξη... Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι τόσο δύσκολη η σπιτική πίτσα πάντως. Αλλά εντάξει αν είναι να σε έρθει σε 20 λεπτά σπίτι έτοιμη δεν μπαίνεις τον κόπο είναι λογικό κάπως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vxrc Νεοφερμένο μέλος Ο vxrc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 15:16 Ο vxrc έγραψε: #57 03-10-19 15:16 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 16:19 Η Ερινύς έγραψε: #58 03-10-19 16:19 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: νιωθω οτι ειμαι υπερβολικα πολυ βαρετα traditionalist αυτη τη στιγμη but still it's a classic Click για ανάπτυξη... Ναι ρε φίλε ναι, ναι ΝΑΙ, κάποιος το έβαλε επιτέλους, το μοναδικό φαγητό που δεν μπορώ να του αντισταθώ, που αν μαγειρέψεις ποσότητα για να ταϊσεις συσσίτιο απόρων δεν θα φτάσει αν ξεκινήσω να τρώω, που αν θες να έχεις πολύ καλές πιθανότητες να σου κάνω την χάρη που θέλεις πρέπει να μου το μαγειρέψεις, που είναι αυτό που μου λείπει πάνω απ' όλα τώρα στην δίαιτα. Ούτε ο μουσακάς, ούτε το παστίτσιο, ούτε η πίτσα, ούτε τα μπέργκερ, αλλά αυτό το πολύ "απλό πιάτο". Θενκ γιου. Μόνη διόρθωση ότι εγώ θα το έτρωγα με λιγκουίνι αλλά κι έτσι μια χαρά είναι ΥΓ: Κανένας χρήστης του φόρουμ δεν πήρε αγκαλιά το λάπτοπ κοιτάζοντας τη φωτο όσο έγραφε το μήνυμα -καταραμένες δίαιτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 16:24 Η Εχέμυθη έγραψε: #59 03-10-19 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι τόσο δύσκολη η σπιτική πίτσα πάντως. Αλλά εντάξει αν είναι να σε έρθει σε 20 λεπτά σπίτι έτοιμη δεν μπαίνεις τον κόπο είναι λογικό κάπως. Click για ανάπτυξη... Εμένα πάντως μου λείπει η πίτσα Chris και η αβαντι. Και όσο και καλή να είναι η σπιτική , είναι διαφορετική. Πφφφφ... Πριν κάνα μήνα , είχαμε έναν Ιταλό εθελοντή στο camp που ήμουν leader και μας έκανε αυθεντική καρμπονάρα και τιραμισού και ήταν ότι καλύτερο είχα δοκιμάσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.852 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 16:33 Ο Valder έγραψε: #60 03-10-19 16:33 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: νιωθω οτι ειμαι υπερβολικα πολυ βαρετα traditionalist αυτη τη στιγμη but still it's a classic Click για ανάπτυξη... Επιτρέψτε μου να αφήσω τα κόκκαλά μου μέσα σε αυτό εδω το θέμα. Θέλω να πάρω ένα τάμπλετ αγκαλιά, ανοιχτό σε αυτές τις εικόνες και να ξαπλώσω κουλουριασμένος σ' ένα κρεβάτι... Εχω μισό κιλό κιμά μέσα και λαζάνια... ΑΧ ΠΑΝΑΪΑ ΜΟΥ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Syntagesgiaolous Mexicanos User2350 Εχέμυθη charmander Lathy taketrance Unboxholics SlimShady camil Joji Wonderkid nicks1999 Panagiotis849 το κοριτσι του μαη Εριφύλη Paragontas7000 American Economist chester20080 louminis Ariana2018 makis999 tslef8 Stelios725 Meow New member fretoe spring day harry akritas Mhtrogoal CiNeFiL fockos giannhs2001 orchidea iminspain Scandal Viedo Μάρκος Βασίλης Κλημεντίνη jj! Memetchi uni77 hirasawayui Serotonin SweetGirl mickie T C kauphy fmarulezkd Libertus Εβανζελί Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κανείς άλλος που λατρεύει Pizza Hut?Ξερω ότι δεν είναι καλή η έτοιμη πιάτσα όμως εντάξει μια φορά το μήνα δεν είναι και τόσο κακό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Σταύρος_ Δραστήριο μέλος Ο Σταύρος, χωρίς _ _ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 701 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 14:26 Ο _Σταύρος_: #55 03-10-19 14:26 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Κανείς άλλος που λατρεύει Pizza Hut? Click για ανάπτυξη... Βρε πάλι τρως και πίνεις έξω? Θα σε κάνουν μέτοχο αυτές οι αλυσίδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 15:15 Η Gate4 έγραψε: #56 03-10-19 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Κανείς άλλος που λατρεύει Pizza Hut?Ξερω ότι δεν είναι καλή η έτοιμη πιάτσα όμως εντάξει μια φορά το μήνα δεν είναι και τόσο κακό. Click για ανάπτυξη... Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι τόσο δύσκολη η σπιτική πίτσα πάντως. Αλλά εντάξει αν είναι να σε έρθει σε 20 λεπτά σπίτι έτοιμη δεν μπαίνεις τον κόπο είναι λογικό κάπως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vxrc Νεοφερμένο μέλος Ο vxrc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 15:16 Ο vxrc έγραψε: #57 03-10-19 15:16 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 16:19 Η Ερινύς έγραψε: #58 03-10-19 16:19 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: νιωθω οτι ειμαι υπερβολικα πολυ βαρετα traditionalist αυτη τη στιγμη but still it's a classic Click για ανάπτυξη... Ναι ρε φίλε ναι, ναι ΝΑΙ, κάποιος το έβαλε επιτέλους, το μοναδικό φαγητό που δεν μπορώ να του αντισταθώ, που αν μαγειρέψεις ποσότητα για να ταϊσεις συσσίτιο απόρων δεν θα φτάσει αν ξεκινήσω να τρώω, που αν θες να έχεις πολύ καλές πιθανότητες να σου κάνω την χάρη που θέλεις πρέπει να μου το μαγειρέψεις, που είναι αυτό που μου λείπει πάνω απ' όλα τώρα στην δίαιτα. Ούτε ο μουσακάς, ούτε το παστίτσιο, ούτε η πίτσα, ούτε τα μπέργκερ, αλλά αυτό το πολύ "απλό πιάτο". Θενκ γιου. Μόνη διόρθωση ότι εγώ θα το έτρωγα με λιγκουίνι αλλά κι έτσι μια χαρά είναι ΥΓ: Κανένας χρήστης του φόρουμ δεν πήρε αγκαλιά το λάπτοπ κοιτάζοντας τη φωτο όσο έγραφε το μήνυμα -καταραμένες δίαιτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 16:24 Η Εχέμυθη έγραψε: #59 03-10-19 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι τόσο δύσκολη η σπιτική πίτσα πάντως. Αλλά εντάξει αν είναι να σε έρθει σε 20 λεπτά σπίτι έτοιμη δεν μπαίνεις τον κόπο είναι λογικό κάπως. Click για ανάπτυξη... Εμένα πάντως μου λείπει η πίτσα Chris και η αβαντι. Και όσο και καλή να είναι η σπιτική , είναι διαφορετική. Πφφφφ... Πριν κάνα μήνα , είχαμε έναν Ιταλό εθελοντή στο camp που ήμουν leader και μας έκανε αυθεντική καρμπονάρα και τιραμισού και ήταν ότι καλύτερο είχα δοκιμάσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.852 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 16:33 Ο Valder έγραψε: #60 03-10-19 16:33 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: νιωθω οτι ειμαι υπερβολικα πολυ βαρετα traditionalist αυτη τη στιγμη but still it's a classic Click για ανάπτυξη... Επιτρέψτε μου να αφήσω τα κόκκαλά μου μέσα σε αυτό εδω το θέμα. Θέλω να πάρω ένα τάμπλετ αγκαλιά, ανοιχτό σε αυτές τις εικόνες και να ξαπλώσω κουλουριασμένος σ' ένα κρεβάτι... Εχω μισό κιλό κιμά μέσα και λαζάνια... ΑΧ ΠΑΝΑΪΑ ΜΟΥ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Syntagesgiaolous Mexicanos User2350 Εχέμυθη charmander Lathy taketrance Unboxholics SlimShady camil Joji Wonderkid nicks1999 Panagiotis849 το κοριτσι του μαη Εριφύλη Paragontas7000 American Economist chester20080 louminis Ariana2018 makis999 tslef8 Stelios725 Meow New member fretoe spring day harry akritas Mhtrogoal CiNeFiL fockos giannhs2001 orchidea iminspain Scandal Viedo Μάρκος Βασίλης Κλημεντίνη jj! Memetchi uni77 hirasawayui Serotonin SweetGirl mickie T C kauphy fmarulezkd Libertus Εβανζελί Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Κανείς άλλος που λατρεύει Pizza Hut? Click για ανάπτυξη... Βρε πάλι τρως και πίνεις έξω? Θα σε κάνουν μέτοχο αυτές οι αλυσίδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 15:15 Η Gate4 έγραψε: #56 03-10-19 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Κανείς άλλος που λατρεύει Pizza Hut?Ξερω ότι δεν είναι καλή η έτοιμη πιάτσα όμως εντάξει μια φορά το μήνα δεν είναι και τόσο κακό. Click για ανάπτυξη... Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι τόσο δύσκολη η σπιτική πίτσα πάντως. Αλλά εντάξει αν είναι να σε έρθει σε 20 λεπτά σπίτι έτοιμη δεν μπαίνεις τον κόπο είναι λογικό κάπως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vxrc Νεοφερμένο μέλος Ο vxrc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 15:16 Ο vxrc έγραψε: #57 03-10-19 15:16 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 16:19 Η Ερινύς έγραψε: #58 03-10-19 16:19 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: νιωθω οτι ειμαι υπερβολικα πολυ βαρετα traditionalist αυτη τη στιγμη but still it's a classic Click για ανάπτυξη... Ναι ρε φίλε ναι, ναι ΝΑΙ, κάποιος το έβαλε επιτέλους, το μοναδικό φαγητό που δεν μπορώ να του αντισταθώ, που αν μαγειρέψεις ποσότητα για να ταϊσεις συσσίτιο απόρων δεν θα φτάσει αν ξεκινήσω να τρώω, που αν θες να έχεις πολύ καλές πιθανότητες να σου κάνω την χάρη που θέλεις πρέπει να μου το μαγειρέψεις, που είναι αυτό που μου λείπει πάνω απ' όλα τώρα στην δίαιτα. Ούτε ο μουσακάς, ούτε το παστίτσιο, ούτε η πίτσα, ούτε τα μπέργκερ, αλλά αυτό το πολύ "απλό πιάτο". Θενκ γιου. Μόνη διόρθωση ότι εγώ θα το έτρωγα με λιγκουίνι αλλά κι έτσι μια χαρά είναι ΥΓ: Κανένας χρήστης του φόρουμ δεν πήρε αγκαλιά το λάπτοπ κοιτάζοντας τη φωτο όσο έγραφε το μήνυμα -καταραμένες δίαιτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 16:24 Η Εχέμυθη έγραψε: #59 03-10-19 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι τόσο δύσκολη η σπιτική πίτσα πάντως. Αλλά εντάξει αν είναι να σε έρθει σε 20 λεπτά σπίτι έτοιμη δεν μπαίνεις τον κόπο είναι λογικό κάπως. Click για ανάπτυξη... Εμένα πάντως μου λείπει η πίτσα Chris και η αβαντι. Και όσο και καλή να είναι η σπιτική , είναι διαφορετική. Πφφφφ... Πριν κάνα μήνα , είχαμε έναν Ιταλό εθελοντή στο camp που ήμουν leader και μας έκανε αυθεντική καρμπονάρα και τιραμισού και ήταν ότι καλύτερο είχα δοκιμάσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.852 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 16:33 Ο Valder έγραψε: #60 03-10-19 16:33 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: νιωθω οτι ειμαι υπερβολικα πολυ βαρετα traditionalist αυτη τη στιγμη but still it's a classic Click για ανάπτυξη... Επιτρέψτε μου να αφήσω τα κόκκαλά μου μέσα σε αυτό εδω το θέμα. Θέλω να πάρω ένα τάμπλετ αγκαλιά, ανοιχτό σε αυτές τις εικόνες και να ξαπλώσω κουλουριασμένος σ' ένα κρεβάτι... Εχω μισό κιλό κιμά μέσα και λαζάνια... ΑΧ ΠΑΝΑΪΑ ΜΟΥ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Syntagesgiaolous Mexicanos User2350 Εχέμυθη charmander Lathy taketrance Unboxholics SlimShady camil Joji Wonderkid nicks1999 Panagiotis849 το κοριτσι του μαη Εριφύλη Paragontas7000 American Economist chester20080 louminis Ariana2018 makis999 tslef8 Stelios725 Meow New member fretoe spring day harry akritas Mhtrogoal CiNeFiL fockos giannhs2001 orchidea iminspain Scandal Viedo Μάρκος Βασίλης Κλημεντίνη jj! Memetchi uni77 hirasawayui Serotonin SweetGirl mickie T C kauphy fmarulezkd Libertus Εβανζελί Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Κανείς άλλος που λατρεύει Pizza Hut?Ξερω ότι δεν είναι καλή η έτοιμη πιάτσα όμως εντάξει μια φορά το μήνα δεν είναι και τόσο κακό. Click για ανάπτυξη... Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι τόσο δύσκολη η σπιτική πίτσα πάντως. Αλλά εντάξει αν είναι να σε έρθει σε 20 λεπτά σπίτι έτοιμη δεν μπαίνεις τον κόπο είναι λογικό κάπως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vxrc Νεοφερμένο μέλος Ο vxrc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 56 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 15:16 Ο vxrc έγραψε: #57 03-10-19 15:16 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 16:19 Η Ερινύς έγραψε: #58 03-10-19 16:19 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: νιωθω οτι ειμαι υπερβολικα πολυ βαρετα traditionalist αυτη τη στιγμη but still it's a classic Click για ανάπτυξη... Ναι ρε φίλε ναι, ναι ΝΑΙ, κάποιος το έβαλε επιτέλους, το μοναδικό φαγητό που δεν μπορώ να του αντισταθώ, που αν μαγειρέψεις ποσότητα για να ταϊσεις συσσίτιο απόρων δεν θα φτάσει αν ξεκινήσω να τρώω, που αν θες να έχεις πολύ καλές πιθανότητες να σου κάνω την χάρη που θέλεις πρέπει να μου το μαγειρέψεις, που είναι αυτό που μου λείπει πάνω απ' όλα τώρα στην δίαιτα. Ούτε ο μουσακάς, ούτε το παστίτσιο, ούτε η πίτσα, ούτε τα μπέργκερ, αλλά αυτό το πολύ "απλό πιάτο". Θενκ γιου. Μόνη διόρθωση ότι εγώ θα το έτρωγα με λιγκουίνι αλλά κι έτσι μια χαρά είναι ΥΓ: Κανένας χρήστης του φόρουμ δεν πήρε αγκαλιά το λάπτοπ κοιτάζοντας τη φωτο όσο έγραφε το μήνυμα -καταραμένες δίαιτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 16:24 Η Εχέμυθη έγραψε: #59 03-10-19 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι τόσο δύσκολη η σπιτική πίτσα πάντως. Αλλά εντάξει αν είναι να σε έρθει σε 20 λεπτά σπίτι έτοιμη δεν μπαίνεις τον κόπο είναι λογικό κάπως. Click για ανάπτυξη... Εμένα πάντως μου λείπει η πίτσα Chris και η αβαντι. Και όσο και καλή να είναι η σπιτική , είναι διαφορετική. Πφφφφ... Πριν κάνα μήνα , είχαμε έναν Ιταλό εθελοντή στο camp που ήμουν leader και μας έκανε αυθεντική καρμπονάρα και τιραμισού και ήταν ότι καλύτερο είχα δοκιμάσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.852 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 16:33 Ο Valder έγραψε: #60 03-10-19 16:33 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: νιωθω οτι ειμαι υπερβολικα πολυ βαρετα traditionalist αυτη τη στιγμη but still it's a classic Click για ανάπτυξη... Επιτρέψτε μου να αφήσω τα κόκκαλά μου μέσα σε αυτό εδω το θέμα. Θέλω να πάρω ένα τάμπλετ αγκαλιά, ανοιχτό σε αυτές τις εικόνες και να ξαπλώσω κουλουριασμένος σ' ένα κρεβάτι... Εχω μισό κιλό κιμά μέσα και λαζάνια... ΑΧ ΠΑΝΑΪΑ ΜΟΥ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Syntagesgiaolous Mexicanos User2350 Εχέμυθη charmander Lathy taketrance Unboxholics SlimShady camil Joji Wonderkid nicks1999 Panagiotis849 το κοριτσι του μαη Εριφύλη Paragontas7000 American Economist chester20080 louminis Ariana2018 makis999 tslef8 Stelios725 Meow New member fretoe spring day harry akritas Mhtrogoal CiNeFiL fockos giannhs2001 orchidea iminspain Scandal Viedo Μάρκος Βασίλης Κλημεντίνη jj! Memetchi uni77 hirasawayui Serotonin SweetGirl mickie T C kauphy fmarulezkd Libertus Εβανζελί Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 16:19 Η Ερινύς έγραψε: #58 03-10-19 16:19 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: νιωθω οτι ειμαι υπερβολικα πολυ βαρετα traditionalist αυτη τη στιγμη but still it's a classic Click για ανάπτυξη... Ναι ρε φίλε ναι, ναι ΝΑΙ, κάποιος το έβαλε επιτέλους, το μοναδικό φαγητό που δεν μπορώ να του αντισταθώ, που αν μαγειρέψεις ποσότητα για να ταϊσεις συσσίτιο απόρων δεν θα φτάσει αν ξεκινήσω να τρώω, που αν θες να έχεις πολύ καλές πιθανότητες να σου κάνω την χάρη που θέλεις πρέπει να μου το μαγειρέψεις, που είναι αυτό που μου λείπει πάνω απ' όλα τώρα στην δίαιτα. Ούτε ο μουσακάς, ούτε το παστίτσιο, ούτε η πίτσα, ούτε τα μπέργκερ, αλλά αυτό το πολύ "απλό πιάτο". Θενκ γιου. Μόνη διόρθωση ότι εγώ θα το έτρωγα με λιγκουίνι αλλά κι έτσι μια χαρά είναι ΥΓ: Κανένας χρήστης του φόρουμ δεν πήρε αγκαλιά το λάπτοπ κοιτάζοντας τη φωτο όσο έγραφε το μήνυμα -καταραμένες δίαιτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 16:24 Η Εχέμυθη έγραψε: #59 03-10-19 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι τόσο δύσκολη η σπιτική πίτσα πάντως. Αλλά εντάξει αν είναι να σε έρθει σε 20 λεπτά σπίτι έτοιμη δεν μπαίνεις τον κόπο είναι λογικό κάπως. Click για ανάπτυξη... Εμένα πάντως μου λείπει η πίτσα Chris και η αβαντι. Και όσο και καλή να είναι η σπιτική , είναι διαφορετική. Πφφφφ... Πριν κάνα μήνα , είχαμε έναν Ιταλό εθελοντή στο camp που ήμουν leader και μας έκανε αυθεντική καρμπονάρα και τιραμισού και ήταν ότι καλύτερο είχα δοκιμάσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.852 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 16:33 Ο Valder έγραψε: #60 03-10-19 16:33 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: νιωθω οτι ειμαι υπερβολικα πολυ βαρετα traditionalist αυτη τη στιγμη but still it's a classic Click για ανάπτυξη... Επιτρέψτε μου να αφήσω τα κόκκαλά μου μέσα σε αυτό εδω το θέμα. Θέλω να πάρω ένα τάμπλετ αγκαλιά, ανοιχτό σε αυτές τις εικόνες και να ξαπλώσω κουλουριασμένος σ' ένα κρεβάτι... Εχω μισό κιλό κιμά μέσα και λαζάνια... ΑΧ ΠΑΝΑΪΑ ΜΟΥ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Syntagesgiaolous Mexicanos User2350 Εχέμυθη charmander Lathy taketrance Unboxholics SlimShady camil Joji Wonderkid nicks1999 Panagiotis849 το κοριτσι του μαη Εριφύλη Paragontas7000 American Economist chester20080 louminis Ariana2018 makis999 tslef8 Stelios725 Meow New member fretoe spring day harry akritas Mhtrogoal CiNeFiL fockos giannhs2001 orchidea iminspain Scandal Viedo Μάρκος Βασίλης Κλημεντίνη jj! Memetchi uni77 hirasawayui Serotonin SweetGirl mickie T C kauphy fmarulezkd Libertus Εβανζελί Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: νιωθω οτι ειμαι υπερβολικα πολυ βαρετα traditionalist αυτη τη στιγμη but still it's a classic Click για ανάπτυξη... Ναι ρε φίλε ναι, ναι ΝΑΙ, κάποιος το έβαλε επιτέλους, το μοναδικό φαγητό που δεν μπορώ να του αντισταθώ, που αν μαγειρέψεις ποσότητα για να ταϊσεις συσσίτιο απόρων δεν θα φτάσει αν ξεκινήσω να τρώω, που αν θες να έχεις πολύ καλές πιθανότητες να σου κάνω την χάρη που θέλεις πρέπει να μου το μαγειρέψεις, που είναι αυτό που μου λείπει πάνω απ' όλα τώρα στην δίαιτα. Ούτε ο μουσακάς, ούτε το παστίτσιο, ούτε η πίτσα, ούτε τα μπέργκερ, αλλά αυτό το πολύ "απλό πιάτο". Θενκ γιου. Μόνη διόρθωση ότι εγώ θα το έτρωγα με λιγκουίνι αλλά κι έτσι μια χαρά είναι ΥΓ: Κανένας χρήστης του φόρουμ δεν πήρε αγκαλιά το λάπτοπ κοιτάζοντας τη φωτο όσο έγραφε το μήνυμα -καταραμένες δίαιτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 16:24 Η Εχέμυθη έγραψε: #59 03-10-19 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι τόσο δύσκολη η σπιτική πίτσα πάντως. Αλλά εντάξει αν είναι να σε έρθει σε 20 λεπτά σπίτι έτοιμη δεν μπαίνεις τον κόπο είναι λογικό κάπως. Click για ανάπτυξη... Εμένα πάντως μου λείπει η πίτσα Chris και η αβαντι. Και όσο και καλή να είναι η σπιτική , είναι διαφορετική. Πφφφφ... Πριν κάνα μήνα , είχαμε έναν Ιταλό εθελοντή στο camp που ήμουν leader και μας έκανε αυθεντική καρμπονάρα και τιραμισού και ήταν ότι καλύτερο είχα δοκιμάσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.852 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 16:33 Ο Valder έγραψε: #60 03-10-19 16:33 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: νιωθω οτι ειμαι υπερβολικα πολυ βαρετα traditionalist αυτη τη στιγμη but still it's a classic Click για ανάπτυξη... Επιτρέψτε μου να αφήσω τα κόκκαλά μου μέσα σε αυτό εδω το θέμα. Θέλω να πάρω ένα τάμπλετ αγκαλιά, ανοιχτό σε αυτές τις εικόνες και να ξαπλώσω κουλουριασμένος σ' ένα κρεβάτι... Εχω μισό κιλό κιμά μέσα και λαζάνια... ΑΧ ΠΑΝΑΪΑ ΜΟΥ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι τόσο δύσκολη η σπιτική πίτσα πάντως. Αλλά εντάξει αν είναι να σε έρθει σε 20 λεπτά σπίτι έτοιμη δεν μπαίνεις τον κόπο είναι λογικό κάπως. Click για ανάπτυξη... Εμένα πάντως μου λείπει η πίτσα Chris και η αβαντι. Και όσο και καλή να είναι η σπιτική , είναι διαφορετική. Πφφφφ... Πριν κάνα μήνα , είχαμε έναν Ιταλό εθελοντή στο camp που ήμουν leader και μας έκανε αυθεντική καρμπονάρα και τιραμισού και ήταν ότι καλύτερο είχα δοκιμάσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.852 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2019 στις 16:33 Ο Valder έγραψε: #60 03-10-19 16:33 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: νιωθω οτι ειμαι υπερβολικα πολυ βαρετα traditionalist αυτη τη στιγμη but still it's a classic Click για ανάπτυξη... Επιτρέψτε μου να αφήσω τα κόκκαλά μου μέσα σε αυτό εδω το θέμα. Θέλω να πάρω ένα τάμπλετ αγκαλιά, ανοιχτό σε αυτές τις εικόνες και να ξαπλώσω κουλουριασμένος σ' ένα κρεβάτι... Εχω μισό κιλό κιμά μέσα και λαζάνια... ΑΧ ΠΑΝΑΪΑ ΜΟΥ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: νιωθω οτι ειμαι υπερβολικα πολυ βαρετα traditionalist αυτη τη στιγμη but still it's a classic Click για ανάπτυξη... Επιτρέψτε μου να αφήσω τα κόκκαλά μου μέσα σε αυτό εδω το θέμα. Θέλω να πάρω ένα τάμπλετ αγκαλιά, ανοιχτό σε αυτές τις εικόνες και να ξαπλώσω κουλουριασμένος σ' ένα κρεβάτι... Εχω μισό κιλό κιμά μέσα και λαζάνια... ΑΧ ΠΑΝΑΪΑ ΜΟΥ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.