Διαβασες ότι έγραψα
"
αν είχες πληγές στα χέρια σου";
Αν υπάρχουν ασυνεχειες στο δέρμα και γδαρσιματα/αμυχες/πληγές τότε ο hiv μπορεί να μεταδοθεί και μέσω αντικειμένων τα οποία έχουν πάνω τους αίμα ή σπέρμα με hiv. Ειδικά αν κάνεις fingering σε hiv θετικό άτομο και το δάχτυλο σου εχει καποιο κοψιμο/πληγή. Η ίδια πηγή που παρέθεσες από το cdc τα γράφει αυτά.
Διαβάζεις όσα βάζεις ετσι; Το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται θα πω εγώ.
i-base.info
Answers questions about HIV transmission and provides information on other HIV transmission topics.
www.cdc.gov
Σε κάθε περίπτωση το παράδειγμα με το χερουλι ήταν προφανώς σαρκαστικό τραβωντας ένα παράδειγμα από τα μαλλιά στο βαθμό υπερβολής για να δείξω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κόλλησε.
Όσο για τα πολιτικά, επειδη κάτι δε σε βολεύει δε σημαίνει ότι είναι παραπληροφόρηση. Μπορείς να αναφέρεις ένα παράδειγμα ψέματος που με συκοφαντεις πως είπα να το λύσουμε; Απλα καντο στο αλλο thread όχι εδώ.
Διαβασες ότι έγραψα
"
αν είχες πληγές στα χέρια σου";
Αν υπάρχουν ασυνεχειες στο δέρμα και γδαρσιματα/αμυχες/πληγές τότε ο hiv μπορεί να μεταδοθεί και μέσω αντικειμένων τα οποία έχουν πάνω τους αίμα ή σπέρμα με hiv. Ειδικά αν κάνεις fingering σε hiv θετικό άτομο και το δάχτυλο σου εχει καποιο κοψιμο/πληγή. Η ίδια πηγή που παρέθεσες από το cdc τα γράφει αυτά.
Διαβάζεις όσα βάζεις ετσι; Το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται θα πω εγώ.
i-base.info
Answers questions about HIV transmission and provides information on other HIV transmission topics.
www.cdc.gov
Σε κάθε περίπτωση το παράδειγμα με το χερουλι ήταν προφανώς σαρκαστικό τραβωντας ένα παράδειγμα από τα μαλλιά στο βαθμό υπερβολής για να δείξω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κόλλησε.
Όσο για τα πολιτικά, επειδη κάτι δε σε βολεύει δε σημαίνει ότι είναι παραπληροφόρηση. Μπορείς να αναφέρεις ένα παράδειγμα ψέματος που με συκοφαντεις πως είπα να το λύσουμε; Απλα καντο στο αλλο thread όχι εδώ.
A ήταν σαρκαστικό το παράδειγμα με το χερούλι οκ.
HIV enters the body through open cuts, sores, or breaks in the skin; through mucous membranes, such as those inside the anus or vagina; or through direct injection. There are several ways by which this can happen.
www.poz.com
Digital-Anal or Digital-Vaginal Sex
Digital-anal or digital-vaginal/frontal sex is the clinical term for using a finger(s) or fist for insertive sex. While it is theoretically possible that someone with an open cut or fresh abrasion on his or her finger or hand could contract HIV if it comes into contact with blood or secretions in the anus or vagina,
there has never been a documented case of HIV transmission through fingering.
Απλά όπως στα πολιτικά έτσι και εδώ διαβαζεις πολλές πηγές και μπερδεύεσαι.
Απο όσο το αντιλαμβάνομαι εγω αυτό που διαβάζω ειναι πως οι δυο περιπτώσεις ειναι διαφορετικές.
Πχ1 Κάνεις ακαπωτο πρωκτικο σέξ με εναν θετικό στον ιό... ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ υπάρχει αμυχή. Και λογω της εξπερμάτισης ο ιός περνάει στον άλλον μεσω της ανοιχτης μικροπληγής.
Πχ2 Αν εσυ έκοψες το χέρι σου το μεσημέρι και πάς το βράδυ η πληγη έχει κλεισει. Αλλωστε σε συγκεκριμενες ερωτησεις επ αυτου το διευκρινίζουν.... Aν η πληγη ειναι πλέον dry δεν υπάρχει κανενας κίνδυνος. Τωρα αν εσυ έκοψες το χέρι σου κ πηγες κ το έβαλες στο αιδοιο και η αλλη έχει εκεινη τη στιγμη υγρά δηλαδη σε είδε και κάβλωσε απευθειας οκ υπαρχει πιθανοτητα.
Επειδη ομως αυτα δεν γινονται καιθως ειναι συνδυαστικοί παράγοντες και όχι η απλή θεωρια που διαβάζει ενας 18 χρονων παρθένος ή παρθένα ή και ενας 30αρης που άντε να εχει 10 σεξουαλικές συνερευσεις ως τοτε στη ζωή του....και επειδη δεν ξέρουν φοβουνται... για αυτο σου λεει η πηγη πως δεν υπάρχει κανενα επιβεβαιωμενο κρουσμα μεσω του fingering.
Mε την ιδια λογική μπορείς να κολλήσεις και μέσω ενος απλού φιλιού αν τα χειλη της άλλης ειναι σκασμένα και εχεις δαγκώσει και εσυ το χείλος σου ή στο δαγκώσει αυτή και μηπως εχει σκασμένα χείλη ;;;
Επισης επειδη ειπώθηκε πρίν τη θεραπεία του 24ωρου μετά απο μια επικίνδυνη επαφή την αποφασίζει το νοσοκομείο που θα πάς.
Θυμαμαι παλιά μου ειχε σπάσει το προφ σε μια συνεύρεση με μια που δεν γνώριζα... επειδη όμως εχω μια μικρή εμπειρία βγήκα αμέσως. Πήρα να ρωτήσω 1-2 ειδικούς όλοι τους ηταν κατηγορηματικοί , δεν κολλάει ετσι ο ιός κύριε.
Πηγα εκανα και ενα 4ης γενιάς πριν το κάνω ο βιοπαθολόγος μου ειπε πως κατα 99% θα ειναι αρνητικό. Θα στο βγάλω λέει πρωι πρωι κιολας να ηρεμήσεις. Λεω εντάξει δεν εχω πολυ άγχος απλά θελω τυπικά να ξέρω.
Ε αρνητικό βγήκε. Ο ιός αυτος δεν κολλάει τόσο εύκολα ΩΣΤΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ και πντού να φοράμε προφυλακτικό.
Τωρα ενταξει κάποιοι ειναι κατεστραμενοι και πάνε γυρεύοντας. Κανουν ολα αυτα που εγραψα σε μπουρδέλα... παιρνουν απο πιάτσες γυναικες μπορει να κάνουν κ σέξ χωρις προφυλακτικό.
Οταν πάς ετσι 1-2-3.... θα σου κάτσει. Πας γυρευοντας. Οταν ομως δεν πάς κ απλα εχεις ενα ατυχημα δεν θα σου κατσει με τη μία. Ειναι θέμα τι νοοτροπιας εισαι. Εγω πχ ημουν πάντα του προφυλακτικού. Εχω πλουσιο ερωτικό παρελθόν.
Δεν εχω κανενα ΣΜΝ. Ουτε κονδυλώματα.