Χριστούγεννα 2024 και Πρωτοχρονιά

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.
Φέτος πρώτη φορά στη ζωή μου θα πάω μοναστηράκι το βράδυ τα χριστούγεννα.
Εχω ακούσει πως είναι τέλεια

Dias

Επιφανές μέλος

Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.315 μηνύματα.
Είμαι εθισμένος στα μελομακάρονα. Ξέρει κανείς να μου συστήσει κανένα καλό ζαχαροπλαστείο αποτοξίνωσης;

1731603042783.png
1731602877109.png
1731603060317.png

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.
Εμείς φέτος θα πάρουμε μάλλον για πρώτη φορά φυσικό χριστουγεννιάτικο δέντρο και έχω ενθουσιαστεί. Άντε, λίγες μέρες μένουν για τον στολισμό.

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.419 μηνύματα.
Προτιμώ Χριστούγεννα να είμαι μέσα και Πρωτοχρονιά έξω.
Καλύτερα Χριστούγεννα ώστε να μπορείς να φας κι όλας, η Πρωτοχρονιά είναι overrated κατά την γνώμη μου. Εκτός αν έχεις τέλεια παρέα και κάνετε κάτι όλοι μαζί
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Είμαι εθισμένος στα μελομακάρονα. Ξέρει κανείς να μου συστήσει κανένα καλό ζαχαροπλαστείο αποτοξίνωσης;

Τα καλύτερα μελομακάρονα που έχω φάει ποτέ είναι από την εταιρεία Φαίδων στον Σκλαβενίτη 🤤 γεμάτο σιρόπι.
Βέβαια γούστα είναι αυτά, αν δεν σου αρέσει πολύ το σιροπακι τότε θα δεις αλλού.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

@Dias ειδικά αυτά με επικάλυψη σοκολάτας, είναι το κάτι άλλο

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.029 μηνύματα.
Καλύτερα Χριστούγεννα ώστε να μπορείς να φας κι όλας, η Πρωτοχρονιά είναι overrated κατά την γνώμη μου. Εκτός αν έχεις τέλεια παρέα και κάνετε κάτι όλοι μαζί
Την προτιμώ γιατί θα είναι πιο εύκολο να πάω σε συγγενείς. Κατερίνη ειδικά που επείγει. Επίσης το διάστημα της Πρωτοχρονιάς με φαίνεται πάντα πιο μεγάλο από των Χριστουγέννων.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.067 μηνύματα.
Εγώ τα θέλω πιο διεφθαρμένα τα μελοκομακάρονα: με επικάλυψη σοκολάτα και φιστικάκι.

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.709 μηνύματα.
Φέτος εμείς δεν το κόβω να στολίζουμε (κανείς άλλος δε θα έχει όρεξη εκτός από εμένα 😑), και γενικά ξέρω ότι ίσως αυτά τα Χριστούγεννα να μην είναι τόσο χαρωπά όσο άλλες φορές. Παρόλαυτα, αν και ακόμη δεν με έχει πιάσει αυτή η ανυπομονησία για τις γιορτές, χαίρομαι να βλέπω τα πάντα στολισμένα γύρω μου.

Όμως το πιο σημαντικό είναι ότι θα δω τους δικούς μου και θα είμαι σπίτι μου για αρκετές μέρες. Αυτό είναι που με νοιάζει.
Εγώ τα θέλω πιο διεφθαρμένα τα μελοκομακάρονα: με επικάλυψη σοκολάτα και φιστικάκι.
Η μαμά μου έχει βρει μια πολύ καλή συνταγή που κυριολεκτικά λιώνουν στο στόμα (όταν τα πετυχαίνει), τα φτιάχνει με επικάλυψη τριμμένα καρύδια και είναι απλά υπέροχα.

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.419 μηνύματα.
Φέτος εμείς δεν το κόβω να στολίζουμε (κανείς άλλος δε θα έχει όρεξη εκτός από εμένα 😑), και γενικά ξέρω ότι ίσως αυτά τα Χριστούγεννα να μην είναι τόσο χαρωπά όσο άλλες φορές.
Να στολίσεις εσύ τότε!
Εκτός βέβαια αν δεν μπορείτε για σοβαρούς λόγους (πχ πένθος).

Skiyo

Διάσημο μέλος

Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.604 μηνύματα.
Εμείς δε στολίζουμε δέντρο εδω και 11-12 χρόνια, η μητέρα μου το βρίσκει μπέλας οπότε στολίζουμε με πράσινες γιρλάντες με λίγα μπαλάκια το τζάκι, στο ράφι πάνω από τη τηλεόραση και φωτάκια στις κουρτίνες. Στη είσοδο όπως μπαίνουμε στο σπίτι βάζουμε φωτάκια που έχουν σχήμα αστεράκια.

Guest 881237

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Φέτος πρώτη φορά στη ζωή μου θα πάω μοναστηράκι το βράδυ τα χριστούγεννα.
Εχω ακούσει πως είναι τέλεια
Έχει κάποιο event ? Στο Σύνταγμα νομίζω ότι έχει συναυλία (την πρωτοχρονιά)

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.847 μηνύματα.
Τα πρώτα χιόνια του χειμώνα στην Βρετανία είναι γεγονός.

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Τα πρώτα χιόνια του χειμώνα στην Βρετανία είναι γεγονός.

Μου έστειλε υλικό η κολλητή μου, δυστυχώς έλιωσε το πρωί γρήγορα, αλλά ο κόσμος έχει ενθουσιαστεί! Επιτέλους θα κάνει φυσιολογικό χειμώνα εκεί μάλλον φέτος!

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.120 μηνύματα.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.067 μηνύματα.
Συγγνώμη τι γιαλαντζί μελομακάρονα είναι αυτά ; Που είναι το καρύδι ; Που είναι το μέλι ;

άντε καλέ 😂
Ότι θα το ρώταγα, είναι κάποια ειδική συνταγή που τα τρως έτσι;
Σαν ατελή φαίνονται, αλλά είναι σε κουτί φούρνου / ζαχαροπλαστείου :hmm:

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.847 μηνύματα.
Συγγνώμη τι γιαλαντζί μελομακάρονα είναι αυτά ; Που είναι το καρύδι ; Που είναι το μέλι ;

άντε καλέ 😂

Ότι θα το ρώταγα, είναι κάποια ειδική συνταγή που τα τρως έτσι;
Σαν ατελή φαίνονται, αλλά είναι σε κουτί φούρνου / ζαχαροπλαστείου :hmm:

Είναι από φούρνο της γειτονιάς, συνήθως αγοράζουμε με σοκολάτα όμως δεν έχει βγάλει ακόμα. Αυτά που βλέπετε στην φωτογραφία έχουν μόνο μέλι, με καρύδι δεν αγοράζουμε καθώς ο αδελφός μου έχει σοβαρές αλλεργίες στους ξηρούς καρπούς, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να φάει.

Scandal

Διαχειριστής

Είναι από φούρνο της γειτονιάς, συνήθως αγοράζουμε με σοκολάτα όμως δεν έχει βγάλει ακόμα. Αυτά που βλέπετε στην φωτογραφία έχουν μόνο μέλι, με καρύδι δεν αγοράζουμε καθώς ο αδελφός μου έχει σοβαρές αλλεργίες στους ξηρούς καρπούς, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να φάει.
Μπράβο γι' αυτό! Αν δεν είστε λαίμαργοι στο σπίτι με αποτέλεσμα να εξαφανίζονται γρήγορα, μπορείτε να παίρνετε και μισά μισά, οικογένεια είστε δε νομίζω να παρεξηγηθεί ο αδελφός ;)

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.110 μηνύματα.
Τα ίδια και τα ίδια με αυτές τις γιορτές. Ας καταργηθούν
Τα ιδια και τα ιδια καθε μερα.Ας καταργηθουν οι μερες. :bunny:

Στο θεμα μας τωρα.Ψιλοστολισα..ενα πρωτο αρχικο μεσα στο σπιτι.Σε σταδια θα στολιζω εγω...:hehe:
Φωτο αυριο να ειναι μερα να τραβηξω καμια.
Την αλλη βδομαδα το δευτερο σταδιο...:hehe:

American Economist

Επιφανές μέλος

Έκλεισα για Στοκχόλμη 4 ημέρες (3 βραδιά διανυκτέρευσης) για Χριστούγεννα. Είμαι πολύ χαρούμενος καθώς έχω να πάω εξωτερικό 5 χρόνια, ενώ είναι η πρώτη φορά που θα πάω Σκανδιναβία. 🥳🥳

Χρήστες Βρείτε παρόμοια