Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.

29-12-24

14:59
It is what it is , δεν πειραζει. Λιγες φορες τον χρονο υπαρχουν πυροτεχνηματα.Tα γλυκούλιαΚαι εγώ τα λυπάμαι άαααπειρα....
Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.117 μηνύματα.

29-12-24

15:10
Τα χειρότερα είναι μακράν του Πάσχα.It is what it is , δεν πειραζει. Λιγες φορες τον χρονο υπαρχουν πυροτεχνηματα.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

29-12-24

15:59
Εγω δεν νιωθω οτι ο σκοπός μου είναι οι οικογένειες, προηγούμενες και επόμενες.Ισως αμα δεν επαιζες με τα δυναμιτακια ,να ειχες και οικογενεια. Αυτος ειναι και ο σκοπος ενος αντρα. Να υπηρετει και να στηριζει την οικογενεια του.Φιλικα στο λεω, αλλα βαλε ως στοχο αλλα πραγματα για το 2025. Καταλαβαινεις πιστευω τι λεω![]()
Μου τη δινουν οι οικογένειες, μου τη δίνει η ανάγκη για να είναι όλοι μαζί σαν αμοιβάδα, πνίγομαι, έχω καταπιεστεί πολλές φορές από τέτοιες ανοησίες.
"Μα δε θα τους έχεις για πολλά χρόνια"
Όταν πεθάνουν θα τους κλάψω με ειλικρίνεια και αγάπη.
"Μα εγινες 40 αμα δεν κανεις οικογενεια δεν είσαι άντρας"
Οκ τότε δεν ειμαι άντρας.
"Μα ο σκοπός ενός άντρα είναι να υπηρετεί..."
Δεν είμαι σκλάβος. Δεν υπηρετώ κανέναν παρά μόνο εμένα, τα συμφέροντά μου και τα ενδιαφέροντά μου.
Αμα αρκετός κόσμος έχει κατάλοιπο παιδικής ηλικίας και θέλει να μαζεύεται στη μανούλα του και να τρωει τσάμπα να του πλένει τσάμπα και να καθεται ο ένας να βοσκάει τα βρακιά του άλλου, καλώς.
Και έχεις και τον άλλο, τον Πάδρε Φαμίλια, η τέλεια οικογένεια, είμαι οικογενειάρχης άρα υπάρχω.
Μωρ' τι μας λες.

29-12-24

16:42
Λοιπόόόν...Ιδέες για το τι μπορώ να πάω σε Χριστουγεννιάτικο τραπέζι που θα διοργανώσει φίλη ;
Ήθελα κοτόπιτα αλλά με πρόλαβαν![]()
Για σένα και για όλους.

΄Εχω ακούσει τα καλύτερα γι΄αυτήν την συνταγή και δεν έχει υπάρξει κανείς που να την έχει δοκιμάσει και να μην έχει ενθουσιαστεί.
Μια δοκιμή θα σας πείσει.
Σουφλέ με πενάκι
1 πακέτο πενάκι (μπορείτε να βάλετε και λίγο παραπάνω πχ +1/4 από ένα δεύτερο πακέτο πενάκι)
1/4 ζαμπόν
1/4 μπέικον
1 κιλό τυρί έμενταλ (τριμμένο)
1/4 παρμεζάνα (τριμμένη)
1 κουτί ντοματάκια
1 μεγάλη κρέμα γάλακτος + 1 μικρή κρέμα γάλακτος
Βράζουμε το πενάκι υπολογίζοντας ότι θα ψηθεί και στον φούρνο οπότε δεν το βράζουμε τελείως.
Σουρώνουμε το πενάκι στο τρυπητό και το ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα.
Ρίχνουμε όλο το τριμμένο έμενταλ και την μισή ποσότητα από την τριμμένη παρμεζάνα.
Ανακατεύουμε.
Κόβουμε το ζαμπόν και το μπέικον σε κομματάκια και αφού τα τσιγαρίσουμε, τα ρίχνουμε και αυτά στην κατσαρόλα.
Ανακατεύουμε ξανά.
Σε ένα κατσαρολάκι φτιάχνουμε μια απλή σάλτσα ντομάτας (πολτοποιούμε τα ντοματάκια στο multi, βάζουμε λίγο λάδι σ΄ένα κατσαρολάκι, λίγο πολτοποιημένο κρεμμύδι, αλάτι, πιπέρι, προαιρετικά λίγα μυρωδικά (βασιλικό, ρίγανη, θυμάρι) και αφήνουμε την σάλτσα να βράσει μέχρι να δέσει).
Βάζουμε σ΄ένα αρκετά μεγάλο πυρέξ, την μισή ποσότητα από την κατσαρόλα.
Βάζουμε από πάνω την σάλτσα ντομάτας.
Βάζουμε από πάνω την υπόλοιπη ποσότητα από την κατσαρόλα.
Τέλος περιχύνουμε το πυρέξ με τις κρέμες γάλακτος και την υπόλοιπη παρμεζάνα.
Βάζουμε την σχάρα στις κάτω υποδοχές της κουζίνας, ρυθμίζουμε την θερμοκρασία στους 200 βαθμούς με αντιστάσεις πάνω-κάτω και όταν ο φούρνος είναι έτοιμος, βάζουμε μέσα το πυρέξ.
Ψήνουμε το σουφλέ μέχρι να πάρει ένα χρυσοκαφέ χρώμα.
Καλή επιτυχία.

Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.117 μηνύματα.

29-12-24

16:43
Aν και με τον Βαλντερ έχω διαπληκτιστεί πολλές φορές στο παρελθόν, εδώ έχει άπειρο δίκιο.Εγω δεν νιωθω οτι ο σκοπός μου είναι οι οικογένειες, προηγούμενες και επόμενες.
Μου τη δινουν οι οικογένειες, μου τη δίνει η ανάγκη για να είναι όλοι μαζί σαν αμοιβάδα, πνίγομαι, έχω καταπιεστεί πολλές φορές από τέτοιες ανοησίες.
Δεν είμαι σκλάβος. Δεν υπηρετώ κανέναν παρά μόνο εμένα, τα συμφέροντά μου και τα ενδιαφέροντά μου.
Αμα αρκετός κόσμος έχει κατάλοιπο παιδικής ηλικίας και θέλει να μαζεύεται στη μανούλα του και να τρωει τσάμπα να του πλένει τσάμπα και να καθεται ο ένας να βοσκάει τα βρακιά του άλλου, καλώς.
Και έχεις και τον άλλο, τον Πάδρε Φαμίλια, η τέλεια οικογένεια, είμαι οικογενειάρχης άρα υπάρχω.
Μωρ' τι μας λες.
Το να κάνεις οικογένεια δεν σε ολοκληρώνει, ούτε θα πρέπει να γίνεται με το ζόρι λόγω των κοινωνικών πρέπει. Γεννιόμαστε ολοκληρωμένες προσωπικότητες. Το αν θα θελήσουμε ή όχι να διαιωνιστούμε και να αφιερώσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας με κάποιον άνθρωπο δε θα έπρεπε να συγχέεται με τα στερεότυπα και τις λοιπές βλακείες του στυλ "ένας άντρας δεν ολοκληρώνεται αν...." "μια γυναίκα δεν ολοκληρώνεται αν.....".
Και αναφορικά με την οικογένεια και τις γιορτές. Δεν είναι απαραίτητο να περνάμε τις γιορτές με την οικογένεια μας, αν δεν περνάμε καλά. Δηλαδή τι, να πηγαίνεις στο τραπέζι και να ανέχεσαι τη κάθε θεία να σου λέει αν πάχυνες ή πότε θα παντρευτείς ή πότε θα κάνεις παιδιά; Καλύτερα σπίτι με κανένα σουβλάκι στο χέρι.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

29-12-24

16:57
Ε ΜΑ ΝΑΙ ΚΥΡΙΑ ΚΕΜ ΜΟΥ!Aν και με τον Βαλντερ έχω διαπληκτιστεί πολλές φορές στο παρελθόν, εδώ έχει άπειρο δίκιο.
Το να κάνεις οικογένεια δεν σε ολοκληρώνει, ούτε θα πρέπει να γίνεται με το ζόρι λόγω των κοινωνικών πρέπει. Γεννιόμαστε ολοκληρωμένες προσωπικότητες. Το αν θα θελήσουμε ή όχι να διαιωνιστούμε και να αφιερώσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας με κάποιον άνθρωπο δε θα έπρεπε να συγχέεται με τα στερεότυπα και τις λοιπές βλακείες του στυλ "ένας άντρας δεν ολοκληρώνεται αν...." "μια γυναίκα δεν ολοκληρώνεται αν.....".
Και αναφορικά με την οικογένεια και τις γιορτές. Δεν είναι απαραίτητο να περνάμε τις γιορτές με την οικογένεια μας, αν δεν περνάμε καλά. Δηλαδή τι, να πηγαίνεις στο τραπέζι και να ανέχεσαι τη κάθε θεία να σου λέει αν πάχυνες ή πότε θα παντρευτείς ή πότε θα κάνεις παιδιά; Καλύτερα σπίτι με κανένα σουβλάκι στο χέρι.
Σουβλάκι, γατα, πούρο και αφρο-χαουζ απο αχμετ κιλιτζ σετάκι στα ηχεια.
Πρωτοχρονάρα.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.

29-12-24

17:10
Valder αμα γνωριζες την καταλληλη θα ηθελες οικογενεια. Ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε. Χωρις παιδια ενα εθνος ειναι καταδικασμενο στην εξαφανιση. Γαματε γιατι χανομαστε κοινως!!!Εγω δεν νιωθω οτι ο σκοπός μου είναι οι οικογένειες, προηγούμενες και επόμενες.
Μωρ' τι μας λες.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Επισης ο λιακος ειναι ατομο με βαθεια εθνικη συνειδηση. Ειναι "αναγκασμενος" να δωσει νεα μελη στην πατριδα του. Γιατι δυστυχως το δημογραφικο μας ειναι αθλιο οπως ξερεις. Για αυτο του το ανεφερα. Και ειμαι σιγουρος συμφωνει μαζι μου.
Υ.Γ το ληγω εδω γιατι βγαινουμε εκτοσ θεματος.
Σε εμενα το λες ρε γιωτα? Τους εχω γραψει στα αρχιδια μου χρονια τωρα.(οσους ζουν...)Και αναφορικά με την οικογένεια και τις γιορτές. Δεν είναι απαραίτητο να περνάμε τις γιορτές με την οικογένεια μας, αν δεν περνάμε καλά. Δηλαδή τι, να πηγαίνεις στο τραπέζι και να ανέχεσαι τη κάθε θεία να σου λέει αν πάχυνες ή πότε θα παντρευτείς ή πότε θα κάνεις παιδιά; Καλύτερα σπίτι με κανένα σουβλάκι στο χέρι.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

29-12-24

17:14
Ας πρόσεχε το έθνος με αυτους που ψηφίζει.Valder αμα γνωριζες την καταλληλη θα ηθελες οικογενεια. Ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε. Χωρις παιδια ενα εθνος ειναι καταδικασμενο στην εξαφανιση. Γαματε γιατι χανομαστε κοινως!!!
Όταν μου δινεις 41% στον ψηλέα γιατί σε έχει βάλει σε δουλίτσα απο τα γενοφάσκια σου και δεν ξεκουνάς ρουπι και πρέπει εγω να πληρωνω φόρους σα τον μεθυσμένο γύφτο ή να πρέπει να παω να δουλέψω 2 ωρες μακριά με τα πόδια κι εσυ να ξυνεις παπάρι 2 λεπτα απο το σπίτι σου, να το χέσω το έθνος.
Τα παιδια να τα κανουν οι βολεμένοι, οι έχοντες, οι νεοδημοκράτες και ο καθε απατεώνας που ζει εις βάρος των υπολοίπων.
Σώμα μου είναι, ζωή μου είναι, ότι θέλω τα κάνω.
Αν τα ήθελε το κράτος για το έθνος, ας με έκανε και μενα μαγκα οπως έγιναν οι άλλοι.
Στ αρχίδια του ο Βαλ; Στ αρχίδια μου η επιβίωσή του ως Έθνος.
ΥΓ: Και τι σε κάνει να πιστευεις επίσης οτι θα γνωρίσω μια γυναίκα μόνο και μονο για τη μήτρα της; Για παρέα θέλω μια συντροφο, να την περάσουμε καλά, όχι να μου αναπαράγει το σπουδαιο DNA.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

29-12-24

17:16
Εσενα στα αρχιδια σου ρε βαλντερ , (οπως και στα δικα μου btw ), τον λιακο τον νοιαζει ομως. Σε αυτον μιλαω. Αμα θελει δικηγορο θα προσλαβει.Στ αρχίδια του ο Βαλ; Στ αρχίδια μου η επιβίωσή του ως Έθνος.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

29-12-24

17:18
Δεν κανω κανενός τον δικηγόρο. Ειδα μια απάντηση που θεωρησα στερεοτυπική και αντιθετη με τα τωρινα μου θέλω και σε προκάλεσα σε λεκτικη μονομαχία.Εσενα στα αρχιδια σου ρε βαλντερ , (οπως και στα δικα μου btw ), τον λιακο τον νοιαζει ομως. Σε αυτον μιλαω. Αμα θελει δικηγορο θα προσλαβει.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

29-12-24

17:20
Ο λιακος ειναι ατομο στερεοτυπικο.Του απαντησα αναλογως.Δεν κανω κανενός τον δικηγόρο. Ειδα μια απάντηση που θεωρησα στερεοτυπική και αντιθετη με τα τωρινα μου θέλω και σε προκάλεσα σε λεκτικη μονομαχία.
Η απαντηση μου αναφεροταν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για το ατομο του λιακου, σαν συμβουλη . Δεν την υιοθετω.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

29-12-24

17:23
Ναι, και του κανες τα τρια δυο που του απάντησες, θα αφησει τα τσιπουρα τις σουζες και τα βαρελότα και θα πάει να μοιράζει το σπέρμα σα γάλα 6 η ωρα το πρωι να έχει ο Μητσοτάκης κεφάλια να φορολογεί μετα απο 18 χρόνια.Ο λιακος ειναι ατομο στερεοτυπικο.Του απαντησα αναλογως.
Ζήσε εσύ όπως γουσταρεις, κι άσε και το λιακο και εμενα να είμαστε μπέμπηδες.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

29-12-24

17:26
Καλα αμα ειναι να κανει σουζες με τον γιο του ευτυχως δεν μοιρασε πουθενα το σπερμα του.Ναι, και του κανες τα τρια δυο που του απάντησες, θα αφησει τα τσιπουρα τις σουζες και τα βαρελότα και θα πάει να μοιράζει το σπέρμα σα γάλα 6 η ωρα το πρωι να έχει ο Μητσοτάκης κεφάλια να φορολογεί μετα απο 18 χρόνια.
Ζήσε εσύ όπως γουσταρεις, κι άσε και το λιακο και εμενα να είμαστε μπέμπηδες.
Καλυτερα κιολας.
Ας πινει τα ουζα του,αρκει να μην οδηγαει και παρει κανα αθωο στον λαιμο του μονο.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

29-12-24

17:32
Δεν ξερεις πως θα φερθει κανενας στα παιδια του οταν και αμα θελήσει να κανει.Καλα αμα ειναι να κανει σουζες με τον γιο του ευτυχως δεν μοιρασε πουθενα το σπερμα του.
Καλυτερα κιολας.
Τωρα το κεφάλι του ρισκάρει, αμα θέλει ας το φάει. Αμα κάνει παιδι μπορει να αλλάξει.
Κι άλλοι δείχνανε τις μεγαλες σέλφι παραταγμένοι καθωσπρέπει και καλοντυμένοι, κι από πίσω τα κακοποιούσαν τα παιδιά τους.
Είμαστε ευεπίφοροι ως λαός στο δούλεμα, στη μούρη και στον καθωσπρεπισμό.
"Ευτυχώς που δεν το μοίρασε"
Γιατί, εσυ κι εγω τι προσφέρουμε στον κόσμο; Βάζω και μενα μέσα.
Πες μου ενα καλό που έχουμε κάνει. Οξυγόνο ρουφάμε και λέμε μαλακίες μέσα σε ένα φόρουμ.
Μη λέτε μεγάλα λόγια. Θα μεγαλώσετε και θα τα μετανιώσετε.
Αυτά.
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.537 μηνύματα.

29-12-24

17:46
Ρε μλκες, μια Νάουσα είπα να πάω και είδα να γράφετε για το σπέρμα μου; 

Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.451 μηνύματα.

29-12-24

17:53
Βλέπω το 2025 να πλησιάζει με σπινθηροβόλο , πικάντικο vibe

Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

29-12-24

17:53
Αγαπιόμαστε κατά βάθος . 

Valder
Τιμώμενο Μέλος

29-12-24

18:05
Μ αρεσουν τετοιες πουτανιές γιορτινιάτικα. Καλά περνάμε!
Χρόνια πολλά σε όλους και μην την παίρνετε και πολύ στα σοβαρά τη ζωή. Όλοι στο ίδιο μερος θα πάμε στο τέλος.
Άντε, πείτε καμια μαλακία να γελάσουμε.
Χρόνια πολλά σε όλους και μην την παίρνετε και πολύ στα σοβαρά τη ζωή. Όλοι στο ίδιο μερος θα πάμε στο τέλος.
Άντε, πείτε καμια μαλακία να γελάσουμε.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.844 μηνύματα.

29-12-24

18:11
Ρε μλκες, μια Νάουσα είπα να πάω και είδα να γράφετε για το σπέρμα μου;![]()
Είναι γνωστό ότι τα Τραμπάκια και οι Χριστιανόταλιμπάν έχουν μεγάλη πέραση.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 98 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Fernando_A
- touvlo
- Paragontas7000
- fmarulezkd
- charmander
- taketrance
- Scandal
- Ωρορα
- bibliofagos
- Kate1914
- Sosstoss
- chester20080
- American Economist
- Reader
- Μήτσος10
- GeorgePap2003
- giannhs2001
- rafaela11
- Ilma
- Memetchi
- Εριφύλη
- Joji
- Unboxholics
- Jack of Spades
- thenutritionist
- A350
- p.theofanis
- Μαυρίκιος
- NeosUser2023
- Wonderkid
- teacher_40
- Libertus
- synthnightingale
- jellojina
- iew
- aggelos_95
- Totreno
- Αντικειμενικός
- fourkaki
- johnsala
- vasilis123321
- Jim175
- Giorgkalo
- Hased Babis
- msk
- AggelikiGr
- J.Cameron
- despoina13
- Advocatus diaboli
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.