Eua5
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Eua5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 232 μηνύματα.

09-05-21

18:06
Καλησπέρα ψάχνουμε να αγοράσουμε ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο για νέους οδηγούς σε τιμή γύρω στα 3000-3500€ και με σχετικά λίγα χιλιόμετρα (μέχρι 125.000). Ξέρει κανένας να μας προτείνει τίποτα ή να μας δώσει κατευθυντήριες οδηγίες για μάρκα, μοντέλο, χαρακτηριστικά κτλ? Επίσης θεωρείται καλύτερα από ιδιώτη ή από μάντρα? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
Μάξιμος
Διάσημο μέλος
Ο Μάξιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα.

09-05-21

18:24
Η επιλογή μεταχειρισμένου περικλείει κινδύνους, όπως ζημίες απο τρακαρίσματα, κακή χρήση, με αποτέλεσμα να δώσεις 3500 και να χρειαστείς 250 για ελαστικά, ένα ποσό για ..., ακόμα ένα για.... και βάλε.
Αρα, το μεταχειρισμένο για να το αγοράσεις θα πρέπει να έχεις κάποιο γνωστό που θα σε προστατέψει απο πιθανή λάθος αγορά.
Εκτός απο αυτό, εξαρτάται η επιλογή και απο τον υποψήφιο οδηγό.
Αν είναι κοπέλα, αν είναι νεαρός (τρέχουν περισσότερο)
, όχι όλοι να το τονίσω αυτό.
Δεν βοήθησα καθόλου, αλλά η αγορά ενός μεταχειρισμένου, χρειάζεται μεγάλη προσοχή, γιατι είναι πολύ εύκολο να ξεφύγεις απο τον προϋπολογισμό.
Αρα, το μεταχειρισμένο για να το αγοράσεις θα πρέπει να έχεις κάποιο γνωστό που θα σε προστατέψει απο πιθανή λάθος αγορά.
Εκτός απο αυτό, εξαρτάται η επιλογή και απο τον υποψήφιο οδηγό.
Αν είναι κοπέλα, αν είναι νεαρός (τρέχουν περισσότερο)

Δεν βοήθησα καθόλου, αλλά η αγορά ενός μεταχειρισμένου, χρειάζεται μεγάλη προσοχή, γιατι είναι πολύ εύκολο να ξεφύγεις απο τον προϋπολογισμό.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.856 μηνύματα.

09-05-21

18:28
Σου προτείνω το Ford Fiesta, εξαιρετικό αυτοκίνητο με πολύ ωραία εμφάνιση και αξιοπιστία Ford. Καλύτερα από ιδιώτη για εμένα.Καλησπέρα ψάχνουμε να αγοράσουμε ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο για νέους οδηγούς σε τιμή γύρω στα 3000-3500€ και με σχετικά λίγα χιλιόμετρα (μέχρι 125.000). Ξέρει κανένας να μας προτείνει τίποτα ή να μας δώσει κατευθυντήριες οδηγίες για μάρκα, μοντέλο, χαρακτηριστικά κτλ? Επίσης θεωρείται καλύτερα από ιδιώτη ή από μάντρα? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
Guest 890013
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

09-05-21

18:31
Όχι ρε μαν με όνομα Volkswagen Fan να μου προμοτάρεις τη Ford.Σου προτείνω το Ford Fiesta, εξαιρετικό αυτοκίνητο με πολύ ωραία εμφάνιση και αξιοπιστία Ford. Καλύτερα από μάντρα για εμένα.
Δηλαδή ίχνος τσίπας;
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.856 μηνύματα.

09-05-21

18:32
Μου αρέσουν περισσότερο τα Ford.Όχι ρε μαν με όνομα Volkswagen Fan να μου προμοτάρεις τη Ford.
Δηλαδή ίχνος τσίπας;

Viedo
Διάσημο μέλος
Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα.

09-05-21

18:47
Από ιδιώτη προτείνω να αγοράσεις αυτοκίνητο.
Υποθέτω ως 1η οδηγός θέλεις ένα μικρό αυτοκίνητο άρα γύρω στα 3.60-4 μέτρα μαξ μήκος.
Επίσης, σε κυβικά να κοιτάξεις γύρω στα 1000-1300 μαξ.
Τύπος κοιτάς για hatchback.
Ασιατικά μοντέλα θα σού πρότεινα τύπου Toyota Yaris, Kia Picanto, Suzuki Swift, Nissan Micra, Mazda Demio,
Σίγουρα κοιτάς για όσο πιο πρόσφατο γίνεται και με λιγότερα χιλιόμετρα.
Υποθέτω ως 1η οδηγός θέλεις ένα μικρό αυτοκίνητο άρα γύρω στα 3.60-4 μέτρα μαξ μήκος.
Επίσης, σε κυβικά να κοιτάξεις γύρω στα 1000-1300 μαξ.
Τύπος κοιτάς για hatchback.
Ασιατικά μοντέλα θα σού πρότεινα τύπου Toyota Yaris, Kia Picanto, Suzuki Swift, Nissan Micra, Mazda Demio,
Σίγουρα κοιτάς για όσο πιο πρόσφατο γίνεται και με λιγότερα χιλιόμετρα.
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα.

09-05-21

18:51
Επειδή έχεις περιορισμενο budget θα σου πρότεινα να κοιτάξεις προς κανένα Hyundai Getz, Suzuki swift, Kia picanto. Ίσως και toyota Yaris αλλά έχουν υψηλή τιμή τα μεταχειρισμένα.
Καλύτερα να κοιταξεις από ιδιώτη, γιατί από τις μάντρες γυρνάνε τα χιλιόμετρα, τα φέρνουν από τα εξωτερικό και πολλά πράγματα. Αν θες να πας από μάντρα καλύτερα να έχεις μαζί σου κανένα γνωστό μηχανικό η άτομο που να ξέρει από αυτοκίνητο να το ελέγξει αν είναι όλα εντάξει.
Καλύτερα να κοιταξεις από ιδιώτη, γιατί από τις μάντρες γυρνάνε τα χιλιόμετρα, τα φέρνουν από τα εξωτερικό και πολλά πράγματα. Αν θες να πας από μάντρα καλύτερα να έχεις μαζί σου κανένα γνωστό μηχανικό η άτομο που να ξέρει από αυτοκίνητο να το ελέγξει αν είναι όλα εντάξει.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Δεν υπάρχει τέτοιο μοντέλο με αυτή τη ονομασία στη Ελλάδα, μήπως εννοείς το mazda 2;Mazda Demio,
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

09-05-21

19:20
Ο ιδιώτης αρκετές φορές θέλει να ξεφορτωθεί ένα αμάξι λόγω προβλημάτων. Σε περιπτώσεις φίλων μου που ξέρω μόλις διαπίστωσαν πρόβλημα στο αμάξι που αγόρασαν (που προφανώς υπήρχε από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη) το πούλησαν σε άλλο κορόιδο.
Η σοβαρή μάντρα βασίζεται και στη φήμη της αλλά μην περιμένετε και τιμές στο χώμα. Με 3000 - 3500 ευρώ ο ιδιώτης είναι μονόδρομος. Δεν κοιτάς μάρκα αλλά τον ίδιο ιδιοκτήτη και την κατάσταση του αυτοκινήτου. Να τον ψυχολογήσεις πως συμπεριφέρεται στο αμάξι. Το πας σε ένα καλό μάστορα να το δει.
Site οπως το https://www.carcomplaints.com μπορείς δεις διάφορα. π.χ. τα toyota με 1NR-FE 1,33 κινητήρα τα σκοτώνουν γιατί τρωνε λάδια. Δεν παίρνεις τέτοιο ούτε από ιδιώτη, ούτε από μάντρα.
Ford Fiesta 2011 - 2014 έχουν σοβαρά θέματα επίσης.
Η σοβαρή μάντρα βασίζεται και στη φήμη της αλλά μην περιμένετε και τιμές στο χώμα. Με 3000 - 3500 ευρώ ο ιδιώτης είναι μονόδρομος. Δεν κοιτάς μάρκα αλλά τον ίδιο ιδιοκτήτη και την κατάσταση του αυτοκινήτου. Να τον ψυχολογήσεις πως συμπεριφέρεται στο αμάξι. Το πας σε ένα καλό μάστορα να το δει.
Site οπως το https://www.carcomplaints.com μπορείς δεις διάφορα. π.χ. τα toyota με 1NR-FE 1,33 κινητήρα τα σκοτώνουν γιατί τρωνε λάδια. Δεν παίρνεις τέτοιο ούτε από ιδιώτη, ούτε από μάντρα.
Ford Fiesta 2011 - 2014 έχουν σοβαρά θέματα επίσης.
Ford Fiesta Problems
Compare Ford Fiesta complaints, problems, & worst model years. There are 715 complaints on file for the Ford Fiesta.
www.carcomplaints.com
Eua5
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Eua5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 232 μηνύματα.

09-05-21

22:27
Τέλεια σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας

ilektrakorovesi
Νεοφερμένο μέλος
Η ilektrakorovesi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

11-05-21

17:05
Hello guys, Τις επόμενες ημέρες θα αγοράσω ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο και κάνω έρευνα αγοράς για να επιλέξω ασφαλιστική γιατί δεν εχώ καμία ιδέα. Βασικά κριτήριά για μένα είναι να έχει σχετικά καλό όνομα στην αγορά και προφανώς, χαμηλό κόστος ασφαλίστρων. Μέχρι τώρα έχω διαβάσει πολύ καλά λόγια για την Ευρωπαική Πίστη, αλλά επειδή δε θέλω να πάρω γρήγορα απόφαση ήθελα να το ψάξω λίγο παραπάνω. Έχετε να μου προτείνετε κάποια άλλη από προσωπική εμπειρία; Ευχαριστώ ![]() |
Viedo
Διάσημο μέλος
Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα.

11-05-21

17:11
https://www.insurancecompare.gr/insurance-companies-online.php
Να συγκρίνεις τις παροχές και τις τιμές κάθε ασφαλιστικής online.
Να συγκρίνεις τις παροχές και τις τιμές κάθε ασφαλιστικής online.
American Economist
Επιφανές μέλος

20-05-21

11:31
Η Ford παρουσίασε την ηλεκτρική έκδοση του F-150, το F-150 Lighting.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

20-05-21

15:18
πω τελειος σχεδιασμος και ηλεκτρικο κιολας ονειρο ειναι!!!!

American Economist
Επιφανές μέλος

20-05-21

15:45
Αν εμένα ΗΠΑ η Καναδά θα το αγόραζα με κλειστά ματιά.πω τελειος σχεδιασμος και ηλεκτρικο κιολας ονειρο ειναι!!!!![]()
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

20-05-21

15:54
κι εγω ειναι αγαπημενη μαρκαΑν εμένα ΗΠΑ η Καναδά θα το αγόραζα με κλειστά ματιά.

American Economist
Επιφανές μέλος

20-05-21

16:02
Αλήθεια??κι εγω ειναι αγαπημενη μαρκα![]()

Εγώ θέλω να αγοράσω το Ford Focus όταν πιάσω δουλειά!!

EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

20-05-21

16:03
Ναι κι εγω θελω να παρω ενα φορντ αλλα οχι τα μικρα της πολης,τα 4χ4 μου αρεσουν τα μεγαλαΑλήθεια??
Εγώ θέλω να αγοράσω το Ford Focus όταν πιάσω δουλειά!!![]()

Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα.

20-05-21

16:10
τα αγαπημένα μου αυτοκίνητα από τη Ford είναι το Mustang και το Explorer, ειδικά τα mustang που κυκλοφορούν και τα βλέπω στα Χανιά είναι τέλεια. Λόγω της Αμερικάνικης Βάσης στα Χανιά μένουν πολλοί Αμερικάνοι και φέρνουν τα αυτοκίνητα τους στα Χανιά από τις ΗΠΑ και ξεχωρίζουν από το πλήθος τα αυτοκίνητα τους που δεν θα έβλεπα ποτέ ξανά εδώ στη Ελλάδα που δεν τα εισάγουν οι αντιπροσωπίες
American Economist
Επιφανές μέλος

20-05-21

16:13
Ωχ ωχ εγώ τα Pick up trucks και τα SUV φοβάμαι ότι δεν θα μπορώ να τα κάνω καλάΝαι κι εγω θελω να παρω ενα φορντ αλλα οχι τα μικρα της πολης,τα 4χ4 μου αρεσουν τα μεγαλα![]()

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Είσαι τυχερός.τα αγαπημένα μου αυτοκίνητα από τη Ford είναι το Mustang και το Explorer, ειδικά τα mustang που κυκλοφορούν και τα βλέπω στα Χανιά είναι τέλεια. Λόγω της Αμερικάνικης Βάσης στα Χανιά μένουν πολλοί Αμερικάνοι και φέρνουν τα αυτοκίνητα τους στα Χανιά από τις ΗΠΑ και ξεχωρίζουν από το πλήθος τα αυτοκίνητα τους που δεν θα έβλεπα ποτέ ξανά εδώ στη Ελλάδα που δεν τα εισάγουν οι αντιπροσωπίες

Skiyo
Διάσημο μέλος

20-05-21

16:20
αν μένεις κέντρο σε πόλη άντε να το παρκάρεις κάπου, θα πλουτίσουν τα ιδιωτικά πάρκινγκ από εσέναΝαι κι εγω θελω να παρω ενα φορντ αλλα οχι τα μικρα της πολης,τα 4χ4 μου αρεσουν τα μεγαλα![]()
καλά μην φανταστείς, τα περισσότερα αυτοκίνητα είναι πάνω από 15 χρόνων που φέρνουν, εδώ η Αμερικάνιδα γειτόνισσα μου έχει φέρει ένα corolla του 90s, άλλος έφερε ένα SUV του 2005, λίγοι Αμερικάνοι έχουν ολοκαινούριο αυτοκίνητο εδώ στα Χανιά, αλλά για μένα μου αρέσουν τα mustang άσχετως αν είναι παλιά ή καινούρια. ά και έχω δει και άλλα αυτοκίνητα όπως το dodge challenger, ένα τεράστιο jeep όπως αυτόΕίσαι τυχερός.![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 197 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Εριφύλη
- Paragontas7000
- Unboxholics
- Scandal
- back2967
- A350
- American Economist
- fmarulezkd
- fourkaki
- iiTzArismaltor_
- Fernando_A
- Kate1914
- Wonderkid
- J.Cameron
- bibliofagos
- Jack of Spades
- fockos
- jj!
- Joji
- rafaela11
- chester20080
- Δροσουλίτης
- Libertus
- taketrance
- Ilma
- AggelikiGr
- Ariana2018
- epote
- Dmzk
- Luludaki
- Thodoris95
- Mitsaras23
- iew
- GeorgePap2003
- math2arch
- marww
- johnsala
- Totreno
- phleidhs
- charmander
- ggl
- Viedo
- χημεια4λαιφ
- Βασιλης1234
- Ωρορα
- Γιώτα Γιαννακού
- Jim175
- P.Dam.
- Arianara S3
- Natsuko
- Helen06
- Startx0
- giannhs2001
- jorgpa
- ΘανάσοςG4
- Meow
- User2350
- GiorgosAsi
- fretoe
- Memetchi
- mermaid89
- tslef8
- Idontknoww
- Stelios725
- Γιάνννης Δ.
- xristarac
- DieM
- alexd99
- AK-92
- Mt73
- Nickx
- eukleidhs1821
- Panos_02
- Αλκης Κ.
- 1011
- Ryuzaki
- Eua5
- physicscrazy
- SlimShady
- Unseen skygge
- Εχέμυθη
- azula
- Sevasti
- T C
- skot
- Theodora03
- Thundergirl
- nicks1999
- Uncle Curtis
- tsiobieman
- anastasia papa
- Scott
- Mhtrogoal
- harry akritas
- daeriel
- kogba
- Κλημεντίνη
- Vold
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.