Eua5 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Eua5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 232 μηνύματα. 9 Μαΐου 2021 στις 18:06 Η Eua5 έγραψε: #261 09-05-21 18:06 Καλησπέρα ψάχνουμε να αγοράσουμε ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο για νέους οδηγούς σε τιμή γύρω στα 3000-3500€ και με σχετικά λίγα χιλιόμετρα (μέχρι 125.000). Ξέρει κανένας να μας προτείνει τίποτα ή να μας δώσει κατευθυντήριες οδηγίες για μάρκα, μοντέλο, χαρακτηριστικά κτλ? Επίσης θεωρείται καλύτερα από ιδιώτη ή από μάντρα? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Τελευταία επεξεργασία: 9 Μαΐου 2021 Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 9 Μαΐου 2021 στις 18:24 Ο Μάξιμος έγραψε: #262 09-05-21 18:24 Η επιλογή μεταχειρισμένου περικλείει κινδύνους, όπως ζημίες απο τρακαρίσματα, κακή χρήση, με αποτέλεσμα να δώσεις 3500 και να χρειαστείς 250 για ελαστικά, ένα ποσό για ..., ακόμα ένα για.... και βάλε. Αρα, το μεταχειρισμένο για να το αγοράσεις θα πρέπει να έχεις κάποιο γνωστό που θα σε προστατέψει απο πιθανή λάθος αγορά. Εκτός απο αυτό, εξαρτάται η επιλογή και απο τον υποψήφιο οδηγό. Αν είναι κοπέλα, αν είναι νεαρός (τρέχουν περισσότερο) , όχι όλοι να το τονίσω αυτό. Δεν βοήθησα καθόλου, αλλά η αγορά ενός μεταχειρισμένου, χρειάζεται μεγάλη προσοχή, γιατι είναι πολύ εύκολο να ξεφύγεις απο τον προϋπολογισμό. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 9 Μαΐου 2021 στις 18:28 Ο American Economist: #263 09-05-21 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Eua5: Καλησπέρα ψάχνουμε να αγοράσουμε ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο για νέους οδηγούς σε τιμή γύρω στα 3000-3500€ και με σχετικά λίγα χιλιόμετρα (μέχρι 125.000). Ξέρει κανένας να μας προτείνει τίποτα ή να μας δώσει κατευθυντήριες οδηγίες για μάρκα, μοντέλο, χαρακτηριστικά κτλ? Επίσης θεωρείται καλύτερα από ιδιώτη ή από μάντρα? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Click για ανάπτυξη... Σου προτείνω το Ford Fiesta, εξαιρετικό αυτοκίνητο με πολύ ωραία εμφάνιση και αξιοπιστία Ford. Καλύτερα από ιδιώτη για εμένα. Τελευταία επεξεργασία: 9 Μαΐου 2021 Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαΐου 2021 στις 18:31 Ο Guest 890013: #264 09-05-21 18:31 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Σου προτείνω το Ford Fiesta, εξαιρετικό αυτοκίνητο με πολύ ωραία εμφάνιση και αξιοπιστία Ford. Καλύτερα από μάντρα για εμένα. Click για ανάπτυξη... Όχι ρε μαν με όνομα Volkswagen Fan να μου προμοτάρεις τη Ford. Δηλαδή ίχνος τσίπας; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 9 Μαΐου 2021 στις 18:32 Ο American Economist: #265 09-05-21 18:32 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Όχι ρε μαν με όνομα Volkswagen Fan να μου προμοτάρεις τη Ford. Δηλαδή ίχνος τσίπας; Click για ανάπτυξη... Μου αρέσουν περισσότερο τα Ford. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 9 Μαΐου 2021 στις 18:47 Ο Viedo έγραψε: #266 09-05-21 18:47 Από ιδιώτη προτείνω να αγοράσεις αυτοκίνητο. Υποθέτω ως 1η οδηγός θέλεις ένα μικρό αυτοκίνητο άρα γύρω στα 3.60-4 μέτρα μαξ μήκος. Επίσης, σε κυβικά να κοιτάξεις γύρω στα 1000-1300 μαξ. Τύπος κοιτάς για hatchback. Ασιατικά μοντέλα θα σού πρότεινα τύπου Toyota Yaris, Kia Picanto, Suzuki Swift, Nissan Micra, Mazda Demio, Σίγουρα κοιτάς για όσο πιο πρόσφατο γίνεται και με λιγότερα χιλιόμετρα. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 9 Μαΐου 2021 στις 18:51 Ο Skiyo έγραψε: #267 09-05-21 18:51 Επειδή έχεις περιορισμενο budget θα σου πρότεινα να κοιτάξεις προς κανένα Hyundai Getz, Suzuki swift, Kia picanto. Ίσως και toyota Yaris αλλά έχουν υψηλή τιμή τα μεταχειρισμένα. Καλύτερα να κοιταξεις από ιδιώτη, γιατί από τις μάντρες γυρνάνε τα χιλιόμετρα, τα φέρνουν από τα εξωτερικό και πολλά πράγματα. Αν θες να πας από μάντρα καλύτερα να έχεις μαζί σου κανένα γνωστό μηχανικό η άτομο που να ξέρει από αυτοκίνητο να το ελέγξει αν είναι όλα εντάξει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Μαΐου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Mazda Demio, Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει τέτοιο μοντέλο με αυτή τη ονομασία στη Ελλάδα, μήπως εννοείς το mazda 2; akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 9 Μαΐου 2021 στις 19:20 Ο akikos έγραψε: #268 09-05-21 19:20 Ο ιδιώτης αρκετές φορές θέλει να ξεφορτωθεί ένα αμάξι λόγω προβλημάτων. Σε περιπτώσεις φίλων μου που ξέρω μόλις διαπίστωσαν πρόβλημα στο αμάξι που αγόρασαν (που προφανώς υπήρχε από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη) το πούλησαν σε άλλο κορόιδο. Η σοβαρή μάντρα βασίζεται και στη φήμη της αλλά μην περιμένετε και τιμές στο χώμα. Με 3000 - 3500 ευρώ ο ιδιώτης είναι μονόδρομος. Δεν κοιτάς μάρκα αλλά τον ίδιο ιδιοκτήτη και την κατάσταση του αυτοκινήτου. Να τον ψυχολογήσεις πως συμπεριφέρεται στο αμάξι. Το πας σε ένα καλό μάστορα να το δει. Site οπως το https://www.carcomplaints.com μπορείς δεις διάφορα. π.χ. τα toyota με 1NR-FE 1,33 κινητήρα τα σκοτώνουν γιατί τρωνε λάδια. Δεν παίρνεις τέτοιο ούτε από ιδιώτη, ούτε από μάντρα. Ford Fiesta 2011 - 2014 έχουν σοβαρά θέματα επίσης. Ford Fiesta Problems Compare Ford Fiesta complaints, problems, & worst model years. There are 719 complaints on file for the Ford Fiesta. www.carcomplaints.com Τελευταία επεξεργασία: 9 Μαΐου 2021 Eua5 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Eua5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 232 μηνύματα. 9 Μαΐου 2021 στις 22:27 Η Eua5 έγραψε: #269 09-05-21 22:27 Τέλεια σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας ilektrakorovesi Νεοφερμένο μέλος Η ilektrakorovesi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 11 Μαΐου 2021 στις 17:05 Η ilektrakorovesi: #270 11-05-21 17:05 Hello guys, Τις επόμενες ημέρες θα αγοράσω ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο και κάνω έρευνα αγοράς για να επιλέξω ασφαλιστική γιατί δεν εχώ καμία ιδέα. Βασικά κριτήριά για μένα είναι να έχει σχετικά καλό όνομα στην αγορά και προφανώς, χαμηλό κόστος ασφαλίστρων. Μέχρι τώρα έχω διαβάσει πολύ καλά λόγια για την Ευρωπαική Πίστη, αλλά επειδή δε θέλω να πάρω γρήγορα απόφαση ήθελα να το ψάξω λίγο παραπάνω. Έχετε να μου προτείνετε κάποια άλλη από προσωπική εμπειρία; Ευχαριστώ Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 11 Μαΐου 2021 στις 17:11 Ο Viedo έγραψε: #271 11-05-21 17:11 https://www.insurancecompare.gr/insurance-companies-online.php Να συγκρίνεις τις παροχές και τις τιμές κάθε ασφαλιστικής online. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 11:31 Ο American Economist: #272 20-05-21 11:31 Η Ford παρουσίασε την ηλεκτρική έκδοση του F-150, το F-150 Lighting. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 15:18 Η EvanescenceQ: #273 20-05-21 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Η Ford παρουσίασε την ηλεκτρική έκδοση του F-150, το F-150 Lighting. Click για ανάπτυξη... πω τελειος σχεδιασμος και ηλεκτρικο κιολας ονειρο ειναι!!!! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 15:45 Ο American Economist: #274 20-05-21 15:45 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: πω τελειος σχεδιασμος και ηλεκτρικο κιολας ονειρο ειναι!!!! Click για ανάπτυξη... Αν εμένα ΗΠΑ η Καναδά θα το αγόραζα με κλειστά ματιά. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 15:54 Η EvanescenceQ: #275 20-05-21 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αν εμένα ΗΠΑ η Καναδά θα το αγόραζα με κλειστά ματιά. Click για ανάπτυξη... κι εγω ειναι αγαπημενη μαρκα American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:02 Ο American Economist: #276 20-05-21 16:02 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: κι εγω ειναι αγαπημενη μαρκα Click για ανάπτυξη... Αλήθεια?? Εγώ θέλω να αγοράσω το Ford Focus όταν πιάσω δουλειά!! EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:03 Η EvanescenceQ: #277 20-05-21 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αλήθεια?? Εγώ θέλω να αγοράσω το Ford Focus όταν πιάσω δουλειά!! Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγω θελω να παρω ενα φορντ αλλα οχι τα μικρα της πολης,τα 4χ4 μου αρεσουν τα μεγαλα Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:10 Ο Skiyo έγραψε: #278 20-05-21 16:10 τα αγαπημένα μου αυτοκίνητα από τη Ford είναι το Mustang και το Explorer, ειδικά τα mustang που κυκλοφορούν και τα βλέπω στα Χανιά είναι τέλεια. Λόγω της Αμερικάνικης Βάσης στα Χανιά μένουν πολλοί Αμερικάνοι και φέρνουν τα αυτοκίνητα τους στα Χανιά από τις ΗΠΑ και ξεχωρίζουν από το πλήθος τα αυτοκίνητα τους που δεν θα έβλεπα ποτέ ξανά εδώ στη Ελλάδα που δεν τα εισάγουν οι αντιπροσωπίες American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:13 Ο American Economist: #279 20-05-21 16:13 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Ναι κι εγω θελω να παρω ενα φορντ αλλα οχι τα μικρα της πολης,τα 4χ4 μου αρεσουν τα μεγαλα Click για ανάπτυξη... Ωχ ωχ εγώ τα Pick up trucks και τα SUV φοβάμαι ότι δεν θα μπορώ να τα κάνω καλά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Μαΐου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: τα αγαπημένα μου αυτοκίνητα από τη Ford είναι το Mustang και το Explorer, ειδικά τα mustang που κυκλοφορούν και τα βλέπω στα Χανιά είναι τέλεια. Λόγω της Αμερικάνικης Βάσης στα Χανιά μένουν πολλοί Αμερικάνοι και φέρνουν τα αυτοκίνητα τους στα Χανιά από τις ΗΠΑ και ξεχωρίζουν από το πλήθος τα αυτοκίνητα τους που δεν θα έβλεπα ποτέ ξανά εδώ στη Ελλάδα που δεν τα εισάγουν οι αντιπροσωπίες Click για ανάπτυξη... Είσαι τυχερός. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:20 Ο Skiyo έγραψε: #280 20-05-21 16:20 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Ναι κι εγω θελω να παρω ενα φορντ αλλα οχι τα μικρα της πολης,τα 4χ4 μου αρεσουν τα μεγαλα Click για ανάπτυξη... αν μένεις κέντρο σε πόλη άντε να το παρκάρεις κάπου, θα πλουτίσουν τα ιδιωτικά πάρκινγκ από εσένα Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Είσαι τυχερός. Click για ανάπτυξη... καλά μην φανταστείς, τα περισσότερα αυτοκίνητα είναι πάνω από 15 χρόνων που φέρνουν, εδώ η Αμερικάνιδα γειτόνισσα μου έχει φέρει ένα corolla του 90s, άλλος έφερε ένα SUV του 2005, λίγοι Αμερικάνοι έχουν ολοκαινούριο αυτοκίνητο εδώ στα Χανιά, αλλά για μένα μου αρέσουν τα mustang άσχετως αν είναι παλιά ή καινούρια. ά και έχω δει και άλλα αυτοκίνητα όπως το dodge challenger, ένα τεράστιο jeep όπως αυτό Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 214 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Giorgos777 Searching Paragontas7000 Angelikaaa fortheloveofshizaya American Economist 5607 ghоul fockos Ilma taketrance Kate1914 Unboxholics many of Filip Jack of Spades fmarulezkd Scandal charmander Ilikntas Natsuko fourkaki Obi-Wan Kenobi Vera back2967 GeorgePap2003 giannhs2001 bibliofagos Dmzk Varus SlimShady giannis06 Dr. Gl. Luminous tsiobieman globglogabgalab Wonderkid Libertus rafaela11 Εριφύλη A350 iiTzArismaltor_ Fernando_A J.Cameron jj! chester20080 Δροσουλίτης Ariana2018 epote Luludaki Thodoris95 Mitsaras23 iew math2arch marww johnsala Totreno ggl Viedo χημεια4λαιφ Βασιλης1234 Ωρορα Γιώτα Γιαννακού P.Dam. Arianara S3 Helen06 Startx0 jorgpa ΘανάσοςG4 Meow User2350 GiorgosAsi fretoe Memetchi mermaid89 tslef8 Idontknoww Stelios725 Γιάνννης Δ. xristarac DieM alexd99 AK-92 Mt73 Nickx eukleidhs1821 Panos_02 Αλκης Κ. 1011 Ryuzaki Eua5 physicscrazy Unseen skygge Εχέμυθη azula Sevasti T C skot Dora140303 Thundergirl nicks1999 Uncle Curtis anastasia papa Scott Mhtrogoal harry akritas daeriel kogba Κλημεντίνη Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα ψάχνουμε να αγοράσουμε ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο για νέους οδηγούς σε τιμή γύρω στα 3000-3500€ και με σχετικά λίγα χιλιόμετρα (μέχρι 125.000). Ξέρει κανένας να μας προτείνει τίποτα ή να μας δώσει κατευθυντήριες οδηγίες για μάρκα, μοντέλο, χαρακτηριστικά κτλ? Επίσης θεωρείται καλύτερα από ιδιώτη ή από μάντρα? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 9 Μαΐου 2021 στις 18:24 Ο Μάξιμος έγραψε: #262 09-05-21 18:24 Η επιλογή μεταχειρισμένου περικλείει κινδύνους, όπως ζημίες απο τρακαρίσματα, κακή χρήση, με αποτέλεσμα να δώσεις 3500 και να χρειαστείς 250 για ελαστικά, ένα ποσό για ..., ακόμα ένα για.... και βάλε. Αρα, το μεταχειρισμένο για να το αγοράσεις θα πρέπει να έχεις κάποιο γνωστό που θα σε προστατέψει απο πιθανή λάθος αγορά. Εκτός απο αυτό, εξαρτάται η επιλογή και απο τον υποψήφιο οδηγό. Αν είναι κοπέλα, αν είναι νεαρός (τρέχουν περισσότερο) , όχι όλοι να το τονίσω αυτό. Δεν βοήθησα καθόλου, αλλά η αγορά ενός μεταχειρισμένου, χρειάζεται μεγάλη προσοχή, γιατι είναι πολύ εύκολο να ξεφύγεις απο τον προϋπολογισμό. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 9 Μαΐου 2021 στις 18:28 Ο American Economist: #263 09-05-21 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Eua5: Καλησπέρα ψάχνουμε να αγοράσουμε ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο για νέους οδηγούς σε τιμή γύρω στα 3000-3500€ και με σχετικά λίγα χιλιόμετρα (μέχρι 125.000). Ξέρει κανένας να μας προτείνει τίποτα ή να μας δώσει κατευθυντήριες οδηγίες για μάρκα, μοντέλο, χαρακτηριστικά κτλ? Επίσης θεωρείται καλύτερα από ιδιώτη ή από μάντρα? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Click για ανάπτυξη... Σου προτείνω το Ford Fiesta, εξαιρετικό αυτοκίνητο με πολύ ωραία εμφάνιση και αξιοπιστία Ford. Καλύτερα από ιδιώτη για εμένα. Τελευταία επεξεργασία: 9 Μαΐου 2021 Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαΐου 2021 στις 18:31 Ο Guest 890013: #264 09-05-21 18:31 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Σου προτείνω το Ford Fiesta, εξαιρετικό αυτοκίνητο με πολύ ωραία εμφάνιση και αξιοπιστία Ford. Καλύτερα από μάντρα για εμένα. Click για ανάπτυξη... Όχι ρε μαν με όνομα Volkswagen Fan να μου προμοτάρεις τη Ford. Δηλαδή ίχνος τσίπας; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 9 Μαΐου 2021 στις 18:32 Ο American Economist: #265 09-05-21 18:32 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Όχι ρε μαν με όνομα Volkswagen Fan να μου προμοτάρεις τη Ford. Δηλαδή ίχνος τσίπας; Click για ανάπτυξη... Μου αρέσουν περισσότερο τα Ford. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 9 Μαΐου 2021 στις 18:47 Ο Viedo έγραψε: #266 09-05-21 18:47 Από ιδιώτη προτείνω να αγοράσεις αυτοκίνητο. Υποθέτω ως 1η οδηγός θέλεις ένα μικρό αυτοκίνητο άρα γύρω στα 3.60-4 μέτρα μαξ μήκος. Επίσης, σε κυβικά να κοιτάξεις γύρω στα 1000-1300 μαξ. Τύπος κοιτάς για hatchback. Ασιατικά μοντέλα θα σού πρότεινα τύπου Toyota Yaris, Kia Picanto, Suzuki Swift, Nissan Micra, Mazda Demio, Σίγουρα κοιτάς για όσο πιο πρόσφατο γίνεται και με λιγότερα χιλιόμετρα. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 9 Μαΐου 2021 στις 18:51 Ο Skiyo έγραψε: #267 09-05-21 18:51 Επειδή έχεις περιορισμενο budget θα σου πρότεινα να κοιτάξεις προς κανένα Hyundai Getz, Suzuki swift, Kia picanto. Ίσως και toyota Yaris αλλά έχουν υψηλή τιμή τα μεταχειρισμένα. Καλύτερα να κοιταξεις από ιδιώτη, γιατί από τις μάντρες γυρνάνε τα χιλιόμετρα, τα φέρνουν από τα εξωτερικό και πολλά πράγματα. Αν θες να πας από μάντρα καλύτερα να έχεις μαζί σου κανένα γνωστό μηχανικό η άτομο που να ξέρει από αυτοκίνητο να το ελέγξει αν είναι όλα εντάξει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Μαΐου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Mazda Demio, Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει τέτοιο μοντέλο με αυτή τη ονομασία στη Ελλάδα, μήπως εννοείς το mazda 2; akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 9 Μαΐου 2021 στις 19:20 Ο akikos έγραψε: #268 09-05-21 19:20 Ο ιδιώτης αρκετές φορές θέλει να ξεφορτωθεί ένα αμάξι λόγω προβλημάτων. Σε περιπτώσεις φίλων μου που ξέρω μόλις διαπίστωσαν πρόβλημα στο αμάξι που αγόρασαν (που προφανώς υπήρχε από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη) το πούλησαν σε άλλο κορόιδο. Η σοβαρή μάντρα βασίζεται και στη φήμη της αλλά μην περιμένετε και τιμές στο χώμα. Με 3000 - 3500 ευρώ ο ιδιώτης είναι μονόδρομος. Δεν κοιτάς μάρκα αλλά τον ίδιο ιδιοκτήτη και την κατάσταση του αυτοκινήτου. Να τον ψυχολογήσεις πως συμπεριφέρεται στο αμάξι. Το πας σε ένα καλό μάστορα να το δει. Site οπως το https://www.carcomplaints.com μπορείς δεις διάφορα. π.χ. τα toyota με 1NR-FE 1,33 κινητήρα τα σκοτώνουν γιατί τρωνε λάδια. Δεν παίρνεις τέτοιο ούτε από ιδιώτη, ούτε από μάντρα. Ford Fiesta 2011 - 2014 έχουν σοβαρά θέματα επίσης. Ford Fiesta Problems Compare Ford Fiesta complaints, problems, & worst model years. There are 719 complaints on file for the Ford Fiesta. www.carcomplaints.com Τελευταία επεξεργασία: 9 Μαΐου 2021 Eua5 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Eua5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 232 μηνύματα. 9 Μαΐου 2021 στις 22:27 Η Eua5 έγραψε: #269 09-05-21 22:27 Τέλεια σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας ilektrakorovesi Νεοφερμένο μέλος Η ilektrakorovesi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 11 Μαΐου 2021 στις 17:05 Η ilektrakorovesi: #270 11-05-21 17:05 Hello guys, Τις επόμενες ημέρες θα αγοράσω ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο και κάνω έρευνα αγοράς για να επιλέξω ασφαλιστική γιατί δεν εχώ καμία ιδέα. Βασικά κριτήριά για μένα είναι να έχει σχετικά καλό όνομα στην αγορά και προφανώς, χαμηλό κόστος ασφαλίστρων. Μέχρι τώρα έχω διαβάσει πολύ καλά λόγια για την Ευρωπαική Πίστη, αλλά επειδή δε θέλω να πάρω γρήγορα απόφαση ήθελα να το ψάξω λίγο παραπάνω. Έχετε να μου προτείνετε κάποια άλλη από προσωπική εμπειρία; Ευχαριστώ Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 11 Μαΐου 2021 στις 17:11 Ο Viedo έγραψε: #271 11-05-21 17:11 https://www.insurancecompare.gr/insurance-companies-online.php Να συγκρίνεις τις παροχές και τις τιμές κάθε ασφαλιστικής online. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 11:31 Ο American Economist: #272 20-05-21 11:31 Η Ford παρουσίασε την ηλεκτρική έκδοση του F-150, το F-150 Lighting. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 15:18 Η EvanescenceQ: #273 20-05-21 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Η Ford παρουσίασε την ηλεκτρική έκδοση του F-150, το F-150 Lighting. Click για ανάπτυξη... πω τελειος σχεδιασμος και ηλεκτρικο κιολας ονειρο ειναι!!!! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 15:45 Ο American Economist: #274 20-05-21 15:45 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: πω τελειος σχεδιασμος και ηλεκτρικο κιολας ονειρο ειναι!!!! Click για ανάπτυξη... Αν εμένα ΗΠΑ η Καναδά θα το αγόραζα με κλειστά ματιά. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 15:54 Η EvanescenceQ: #275 20-05-21 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αν εμένα ΗΠΑ η Καναδά θα το αγόραζα με κλειστά ματιά. Click για ανάπτυξη... κι εγω ειναι αγαπημενη μαρκα American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:02 Ο American Economist: #276 20-05-21 16:02 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: κι εγω ειναι αγαπημενη μαρκα Click για ανάπτυξη... Αλήθεια?? Εγώ θέλω να αγοράσω το Ford Focus όταν πιάσω δουλειά!! EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:03 Η EvanescenceQ: #277 20-05-21 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αλήθεια?? Εγώ θέλω να αγοράσω το Ford Focus όταν πιάσω δουλειά!! Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγω θελω να παρω ενα φορντ αλλα οχι τα μικρα της πολης,τα 4χ4 μου αρεσουν τα μεγαλα Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:10 Ο Skiyo έγραψε: #278 20-05-21 16:10 τα αγαπημένα μου αυτοκίνητα από τη Ford είναι το Mustang και το Explorer, ειδικά τα mustang που κυκλοφορούν και τα βλέπω στα Χανιά είναι τέλεια. Λόγω της Αμερικάνικης Βάσης στα Χανιά μένουν πολλοί Αμερικάνοι και φέρνουν τα αυτοκίνητα τους στα Χανιά από τις ΗΠΑ και ξεχωρίζουν από το πλήθος τα αυτοκίνητα τους που δεν θα έβλεπα ποτέ ξανά εδώ στη Ελλάδα που δεν τα εισάγουν οι αντιπροσωπίες American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:13 Ο American Economist: #279 20-05-21 16:13 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Ναι κι εγω θελω να παρω ενα φορντ αλλα οχι τα μικρα της πολης,τα 4χ4 μου αρεσουν τα μεγαλα Click για ανάπτυξη... Ωχ ωχ εγώ τα Pick up trucks και τα SUV φοβάμαι ότι δεν θα μπορώ να τα κάνω καλά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Μαΐου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: τα αγαπημένα μου αυτοκίνητα από τη Ford είναι το Mustang και το Explorer, ειδικά τα mustang που κυκλοφορούν και τα βλέπω στα Χανιά είναι τέλεια. Λόγω της Αμερικάνικης Βάσης στα Χανιά μένουν πολλοί Αμερικάνοι και φέρνουν τα αυτοκίνητα τους στα Χανιά από τις ΗΠΑ και ξεχωρίζουν από το πλήθος τα αυτοκίνητα τους που δεν θα έβλεπα ποτέ ξανά εδώ στη Ελλάδα που δεν τα εισάγουν οι αντιπροσωπίες Click για ανάπτυξη... Είσαι τυχερός. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:20 Ο Skiyo έγραψε: #280 20-05-21 16:20 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Ναι κι εγω θελω να παρω ενα φορντ αλλα οχι τα μικρα της πολης,τα 4χ4 μου αρεσουν τα μεγαλα Click για ανάπτυξη... αν μένεις κέντρο σε πόλη άντε να το παρκάρεις κάπου, θα πλουτίσουν τα ιδιωτικά πάρκινγκ από εσένα Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Είσαι τυχερός. Click για ανάπτυξη... καλά μην φανταστείς, τα περισσότερα αυτοκίνητα είναι πάνω από 15 χρόνων που φέρνουν, εδώ η Αμερικάνιδα γειτόνισσα μου έχει φέρει ένα corolla του 90s, άλλος έφερε ένα SUV του 2005, λίγοι Αμερικάνοι έχουν ολοκαινούριο αυτοκίνητο εδώ στα Χανιά, αλλά για μένα μου αρέσουν τα mustang άσχετως αν είναι παλιά ή καινούρια. ά και έχω δει και άλλα αυτοκίνητα όπως το dodge challenger, ένα τεράστιο jeep όπως αυτό Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 214 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Giorgos777 Searching Paragontas7000 Angelikaaa fortheloveofshizaya American Economist 5607 ghоul fockos Ilma taketrance Kate1914 Unboxholics many of Filip Jack of Spades fmarulezkd Scandal charmander Ilikntas Natsuko fourkaki Obi-Wan Kenobi Vera back2967 GeorgePap2003 giannhs2001 bibliofagos Dmzk Varus SlimShady giannis06 Dr. Gl. Luminous tsiobieman globglogabgalab Wonderkid Libertus rafaela11 Εριφύλη A350 iiTzArismaltor_ Fernando_A J.Cameron jj! chester20080 Δροσουλίτης Ariana2018 epote Luludaki Thodoris95 Mitsaras23 iew math2arch marww johnsala Totreno ggl Viedo χημεια4λαιφ Βασιλης1234 Ωρορα Γιώτα Γιαννακού P.Dam. Arianara S3 Helen06 Startx0 jorgpa ΘανάσοςG4 Meow User2350 GiorgosAsi fretoe Memetchi mermaid89 tslef8 Idontknoww Stelios725 Γιάνννης Δ. xristarac DieM alexd99 AK-92 Mt73 Nickx eukleidhs1821 Panos_02 Αλκης Κ. 1011 Ryuzaki Eua5 physicscrazy Unseen skygge Εχέμυθη azula Sevasti T C skot Dora140303 Thundergirl nicks1999 Uncle Curtis anastasia papa Scott Mhtrogoal harry akritas daeriel kogba Κλημεντίνη Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η επιλογή μεταχειρισμένου περικλείει κινδύνους, όπως ζημίες απο τρακαρίσματα, κακή χρήση, με αποτέλεσμα να δώσεις 3500 και να χρειαστείς 250 για ελαστικά, ένα ποσό για ..., ακόμα ένα για.... και βάλε. Αρα, το μεταχειρισμένο για να το αγοράσεις θα πρέπει να έχεις κάποιο γνωστό που θα σε προστατέψει απο πιθανή λάθος αγορά. Εκτός απο αυτό, εξαρτάται η επιλογή και απο τον υποψήφιο οδηγό. Αν είναι κοπέλα, αν είναι νεαρός (τρέχουν περισσότερο) , όχι όλοι να το τονίσω αυτό. Δεν βοήθησα καθόλου, αλλά η αγορά ενός μεταχειρισμένου, χρειάζεται μεγάλη προσοχή, γιατι είναι πολύ εύκολο να ξεφύγεις απο τον προϋπολογισμό.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 9 Μαΐου 2021 στις 18:28 Ο American Economist: #263 09-05-21 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Eua5: Καλησπέρα ψάχνουμε να αγοράσουμε ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο για νέους οδηγούς σε τιμή γύρω στα 3000-3500€ και με σχετικά λίγα χιλιόμετρα (μέχρι 125.000). Ξέρει κανένας να μας προτείνει τίποτα ή να μας δώσει κατευθυντήριες οδηγίες για μάρκα, μοντέλο, χαρακτηριστικά κτλ? Επίσης θεωρείται καλύτερα από ιδιώτη ή από μάντρα? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Click για ανάπτυξη... Σου προτείνω το Ford Fiesta, εξαιρετικό αυτοκίνητο με πολύ ωραία εμφάνιση και αξιοπιστία Ford. Καλύτερα από ιδιώτη για εμένα. Τελευταία επεξεργασία: 9 Μαΐου 2021 Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαΐου 2021 στις 18:31 Ο Guest 890013: #264 09-05-21 18:31 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Σου προτείνω το Ford Fiesta, εξαιρετικό αυτοκίνητο με πολύ ωραία εμφάνιση και αξιοπιστία Ford. Καλύτερα από μάντρα για εμένα. Click για ανάπτυξη... Όχι ρε μαν με όνομα Volkswagen Fan να μου προμοτάρεις τη Ford. Δηλαδή ίχνος τσίπας; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 9 Μαΐου 2021 στις 18:32 Ο American Economist: #265 09-05-21 18:32 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Όχι ρε μαν με όνομα Volkswagen Fan να μου προμοτάρεις τη Ford. Δηλαδή ίχνος τσίπας; Click για ανάπτυξη... Μου αρέσουν περισσότερο τα Ford. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 9 Μαΐου 2021 στις 18:47 Ο Viedo έγραψε: #266 09-05-21 18:47 Από ιδιώτη προτείνω να αγοράσεις αυτοκίνητο. Υποθέτω ως 1η οδηγός θέλεις ένα μικρό αυτοκίνητο άρα γύρω στα 3.60-4 μέτρα μαξ μήκος. Επίσης, σε κυβικά να κοιτάξεις γύρω στα 1000-1300 μαξ. Τύπος κοιτάς για hatchback. Ασιατικά μοντέλα θα σού πρότεινα τύπου Toyota Yaris, Kia Picanto, Suzuki Swift, Nissan Micra, Mazda Demio, Σίγουρα κοιτάς για όσο πιο πρόσφατο γίνεται και με λιγότερα χιλιόμετρα. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 9 Μαΐου 2021 στις 18:51 Ο Skiyo έγραψε: #267 09-05-21 18:51 Επειδή έχεις περιορισμενο budget θα σου πρότεινα να κοιτάξεις προς κανένα Hyundai Getz, Suzuki swift, Kia picanto. Ίσως και toyota Yaris αλλά έχουν υψηλή τιμή τα μεταχειρισμένα. Καλύτερα να κοιταξεις από ιδιώτη, γιατί από τις μάντρες γυρνάνε τα χιλιόμετρα, τα φέρνουν από τα εξωτερικό και πολλά πράγματα. Αν θες να πας από μάντρα καλύτερα να έχεις μαζί σου κανένα γνωστό μηχανικό η άτομο που να ξέρει από αυτοκίνητο να το ελέγξει αν είναι όλα εντάξει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Μαΐου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Mazda Demio, Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει τέτοιο μοντέλο με αυτή τη ονομασία στη Ελλάδα, μήπως εννοείς το mazda 2; akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 9 Μαΐου 2021 στις 19:20 Ο akikos έγραψε: #268 09-05-21 19:20 Ο ιδιώτης αρκετές φορές θέλει να ξεφορτωθεί ένα αμάξι λόγω προβλημάτων. Σε περιπτώσεις φίλων μου που ξέρω μόλις διαπίστωσαν πρόβλημα στο αμάξι που αγόρασαν (που προφανώς υπήρχε από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη) το πούλησαν σε άλλο κορόιδο. Η σοβαρή μάντρα βασίζεται και στη φήμη της αλλά μην περιμένετε και τιμές στο χώμα. Με 3000 - 3500 ευρώ ο ιδιώτης είναι μονόδρομος. Δεν κοιτάς μάρκα αλλά τον ίδιο ιδιοκτήτη και την κατάσταση του αυτοκινήτου. Να τον ψυχολογήσεις πως συμπεριφέρεται στο αμάξι. Το πας σε ένα καλό μάστορα να το δει. Site οπως το https://www.carcomplaints.com μπορείς δεις διάφορα. π.χ. τα toyota με 1NR-FE 1,33 κινητήρα τα σκοτώνουν γιατί τρωνε λάδια. Δεν παίρνεις τέτοιο ούτε από ιδιώτη, ούτε από μάντρα. Ford Fiesta 2011 - 2014 έχουν σοβαρά θέματα επίσης. Ford Fiesta Problems Compare Ford Fiesta complaints, problems, & worst model years. There are 719 complaints on file for the Ford Fiesta. www.carcomplaints.com Τελευταία επεξεργασία: 9 Μαΐου 2021 Eua5 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Eua5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 232 μηνύματα. 9 Μαΐου 2021 στις 22:27 Η Eua5 έγραψε: #269 09-05-21 22:27 Τέλεια σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας ilektrakorovesi Νεοφερμένο μέλος Η ilektrakorovesi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 11 Μαΐου 2021 στις 17:05 Η ilektrakorovesi: #270 11-05-21 17:05 Hello guys, Τις επόμενες ημέρες θα αγοράσω ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο και κάνω έρευνα αγοράς για να επιλέξω ασφαλιστική γιατί δεν εχώ καμία ιδέα. Βασικά κριτήριά για μένα είναι να έχει σχετικά καλό όνομα στην αγορά και προφανώς, χαμηλό κόστος ασφαλίστρων. Μέχρι τώρα έχω διαβάσει πολύ καλά λόγια για την Ευρωπαική Πίστη, αλλά επειδή δε θέλω να πάρω γρήγορα απόφαση ήθελα να το ψάξω λίγο παραπάνω. Έχετε να μου προτείνετε κάποια άλλη από προσωπική εμπειρία; Ευχαριστώ Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 11 Μαΐου 2021 στις 17:11 Ο Viedo έγραψε: #271 11-05-21 17:11 https://www.insurancecompare.gr/insurance-companies-online.php Να συγκρίνεις τις παροχές και τις τιμές κάθε ασφαλιστικής online. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 11:31 Ο American Economist: #272 20-05-21 11:31 Η Ford παρουσίασε την ηλεκτρική έκδοση του F-150, το F-150 Lighting. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 15:18 Η EvanescenceQ: #273 20-05-21 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Η Ford παρουσίασε την ηλεκτρική έκδοση του F-150, το F-150 Lighting. Click για ανάπτυξη... πω τελειος σχεδιασμος και ηλεκτρικο κιολας ονειρο ειναι!!!! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 15:45 Ο American Economist: #274 20-05-21 15:45 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: πω τελειος σχεδιασμος και ηλεκτρικο κιολας ονειρο ειναι!!!! Click για ανάπτυξη... Αν εμένα ΗΠΑ η Καναδά θα το αγόραζα με κλειστά ματιά. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 15:54 Η EvanescenceQ: #275 20-05-21 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αν εμένα ΗΠΑ η Καναδά θα το αγόραζα με κλειστά ματιά. Click για ανάπτυξη... κι εγω ειναι αγαπημενη μαρκα American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:02 Ο American Economist: #276 20-05-21 16:02 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: κι εγω ειναι αγαπημενη μαρκα Click για ανάπτυξη... Αλήθεια?? Εγώ θέλω να αγοράσω το Ford Focus όταν πιάσω δουλειά!! EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:03 Η EvanescenceQ: #277 20-05-21 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αλήθεια?? Εγώ θέλω να αγοράσω το Ford Focus όταν πιάσω δουλειά!! Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγω θελω να παρω ενα φορντ αλλα οχι τα μικρα της πολης,τα 4χ4 μου αρεσουν τα μεγαλα Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:10 Ο Skiyo έγραψε: #278 20-05-21 16:10 τα αγαπημένα μου αυτοκίνητα από τη Ford είναι το Mustang και το Explorer, ειδικά τα mustang που κυκλοφορούν και τα βλέπω στα Χανιά είναι τέλεια. Λόγω της Αμερικάνικης Βάσης στα Χανιά μένουν πολλοί Αμερικάνοι και φέρνουν τα αυτοκίνητα τους στα Χανιά από τις ΗΠΑ και ξεχωρίζουν από το πλήθος τα αυτοκίνητα τους που δεν θα έβλεπα ποτέ ξανά εδώ στη Ελλάδα που δεν τα εισάγουν οι αντιπροσωπίες American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:13 Ο American Economist: #279 20-05-21 16:13 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Ναι κι εγω θελω να παρω ενα φορντ αλλα οχι τα μικρα της πολης,τα 4χ4 μου αρεσουν τα μεγαλα Click για ανάπτυξη... Ωχ ωχ εγώ τα Pick up trucks και τα SUV φοβάμαι ότι δεν θα μπορώ να τα κάνω καλά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Μαΐου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: τα αγαπημένα μου αυτοκίνητα από τη Ford είναι το Mustang και το Explorer, ειδικά τα mustang που κυκλοφορούν και τα βλέπω στα Χανιά είναι τέλεια. Λόγω της Αμερικάνικης Βάσης στα Χανιά μένουν πολλοί Αμερικάνοι και φέρνουν τα αυτοκίνητα τους στα Χανιά από τις ΗΠΑ και ξεχωρίζουν από το πλήθος τα αυτοκίνητα τους που δεν θα έβλεπα ποτέ ξανά εδώ στη Ελλάδα που δεν τα εισάγουν οι αντιπροσωπίες Click για ανάπτυξη... Είσαι τυχερός. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:20 Ο Skiyo έγραψε: #280 20-05-21 16:20 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Ναι κι εγω θελω να παρω ενα φορντ αλλα οχι τα μικρα της πολης,τα 4χ4 μου αρεσουν τα μεγαλα Click για ανάπτυξη... αν μένεις κέντρο σε πόλη άντε να το παρκάρεις κάπου, θα πλουτίσουν τα ιδιωτικά πάρκινγκ από εσένα Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Είσαι τυχερός. Click για ανάπτυξη... καλά μην φανταστείς, τα περισσότερα αυτοκίνητα είναι πάνω από 15 χρόνων που φέρνουν, εδώ η Αμερικάνιδα γειτόνισσα μου έχει φέρει ένα corolla του 90s, άλλος έφερε ένα SUV του 2005, λίγοι Αμερικάνοι έχουν ολοκαινούριο αυτοκίνητο εδώ στα Χανιά, αλλά για μένα μου αρέσουν τα mustang άσχετως αν είναι παλιά ή καινούρια. ά και έχω δει και άλλα αυτοκίνητα όπως το dodge challenger, ένα τεράστιο jeep όπως αυτό Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 214 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Giorgos777 Searching Paragontas7000 Angelikaaa fortheloveofshizaya American Economist 5607 ghоul fockos Ilma taketrance Kate1914 Unboxholics many of Filip Jack of Spades fmarulezkd Scandal charmander Ilikntas Natsuko fourkaki Obi-Wan Kenobi Vera back2967 GeorgePap2003 giannhs2001 bibliofagos Dmzk Varus SlimShady giannis06 Dr. Gl. Luminous tsiobieman globglogabgalab Wonderkid Libertus rafaela11 Εριφύλη A350 iiTzArismaltor_ Fernando_A J.Cameron jj! chester20080 Δροσουλίτης Ariana2018 epote Luludaki Thodoris95 Mitsaras23 iew math2arch marww johnsala Totreno ggl Viedo χημεια4λαιφ Βασιλης1234 Ωρορα Γιώτα Γιαννακού P.Dam. Arianara S3 Helen06 Startx0 jorgpa ΘανάσοςG4 Meow User2350 GiorgosAsi fretoe Memetchi mermaid89 tslef8 Idontknoww Stelios725 Γιάνννης Δ. xristarac DieM alexd99 AK-92 Mt73 Nickx eukleidhs1821 Panos_02 Αλκης Κ. 1011 Ryuzaki Eua5 physicscrazy Unseen skygge Εχέμυθη azula Sevasti T C skot Dora140303 Thundergirl nicks1999 Uncle Curtis anastasia papa Scott Mhtrogoal harry akritas daeriel kogba Κλημεντίνη Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Eua5: Καλησπέρα ψάχνουμε να αγοράσουμε ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο για νέους οδηγούς σε τιμή γύρω στα 3000-3500€ και με σχετικά λίγα χιλιόμετρα (μέχρι 125.000). Ξέρει κανένας να μας προτείνει τίποτα ή να μας δώσει κατευθυντήριες οδηγίες για μάρκα, μοντέλο, χαρακτηριστικά κτλ? Επίσης θεωρείται καλύτερα από ιδιώτη ή από μάντρα? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Click για ανάπτυξη... Σου προτείνω το Ford Fiesta, εξαιρετικό αυτοκίνητο με πολύ ωραία εμφάνιση και αξιοπιστία Ford. Καλύτερα από ιδιώτη για εμένα.
Guest 890013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαΐου 2021 στις 18:31 Ο Guest 890013: #264 09-05-21 18:31 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Σου προτείνω το Ford Fiesta, εξαιρετικό αυτοκίνητο με πολύ ωραία εμφάνιση και αξιοπιστία Ford. Καλύτερα από μάντρα για εμένα. Click για ανάπτυξη... Όχι ρε μαν με όνομα Volkswagen Fan να μου προμοτάρεις τη Ford. Δηλαδή ίχνος τσίπας; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 9 Μαΐου 2021 στις 18:32 Ο American Economist: #265 09-05-21 18:32 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Όχι ρε μαν με όνομα Volkswagen Fan να μου προμοτάρεις τη Ford. Δηλαδή ίχνος τσίπας; Click για ανάπτυξη... Μου αρέσουν περισσότερο τα Ford. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 9 Μαΐου 2021 στις 18:47 Ο Viedo έγραψε: #266 09-05-21 18:47 Από ιδιώτη προτείνω να αγοράσεις αυτοκίνητο. Υποθέτω ως 1η οδηγός θέλεις ένα μικρό αυτοκίνητο άρα γύρω στα 3.60-4 μέτρα μαξ μήκος. Επίσης, σε κυβικά να κοιτάξεις γύρω στα 1000-1300 μαξ. Τύπος κοιτάς για hatchback. Ασιατικά μοντέλα θα σού πρότεινα τύπου Toyota Yaris, Kia Picanto, Suzuki Swift, Nissan Micra, Mazda Demio, Σίγουρα κοιτάς για όσο πιο πρόσφατο γίνεται και με λιγότερα χιλιόμετρα. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 9 Μαΐου 2021 στις 18:51 Ο Skiyo έγραψε: #267 09-05-21 18:51 Επειδή έχεις περιορισμενο budget θα σου πρότεινα να κοιτάξεις προς κανένα Hyundai Getz, Suzuki swift, Kia picanto. Ίσως και toyota Yaris αλλά έχουν υψηλή τιμή τα μεταχειρισμένα. Καλύτερα να κοιταξεις από ιδιώτη, γιατί από τις μάντρες γυρνάνε τα χιλιόμετρα, τα φέρνουν από τα εξωτερικό και πολλά πράγματα. Αν θες να πας από μάντρα καλύτερα να έχεις μαζί σου κανένα γνωστό μηχανικό η άτομο που να ξέρει από αυτοκίνητο να το ελέγξει αν είναι όλα εντάξει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Μαΐου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Mazda Demio, Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει τέτοιο μοντέλο με αυτή τη ονομασία στη Ελλάδα, μήπως εννοείς το mazda 2; akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 9 Μαΐου 2021 στις 19:20 Ο akikos έγραψε: #268 09-05-21 19:20 Ο ιδιώτης αρκετές φορές θέλει να ξεφορτωθεί ένα αμάξι λόγω προβλημάτων. Σε περιπτώσεις φίλων μου που ξέρω μόλις διαπίστωσαν πρόβλημα στο αμάξι που αγόρασαν (που προφανώς υπήρχε από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη) το πούλησαν σε άλλο κορόιδο. Η σοβαρή μάντρα βασίζεται και στη φήμη της αλλά μην περιμένετε και τιμές στο χώμα. Με 3000 - 3500 ευρώ ο ιδιώτης είναι μονόδρομος. Δεν κοιτάς μάρκα αλλά τον ίδιο ιδιοκτήτη και την κατάσταση του αυτοκινήτου. Να τον ψυχολογήσεις πως συμπεριφέρεται στο αμάξι. Το πας σε ένα καλό μάστορα να το δει. Site οπως το https://www.carcomplaints.com μπορείς δεις διάφορα. π.χ. τα toyota με 1NR-FE 1,33 κινητήρα τα σκοτώνουν γιατί τρωνε λάδια. Δεν παίρνεις τέτοιο ούτε από ιδιώτη, ούτε από μάντρα. Ford Fiesta 2011 - 2014 έχουν σοβαρά θέματα επίσης. Ford Fiesta Problems Compare Ford Fiesta complaints, problems, & worst model years. There are 719 complaints on file for the Ford Fiesta. www.carcomplaints.com Τελευταία επεξεργασία: 9 Μαΐου 2021 Eua5 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Eua5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 232 μηνύματα. 9 Μαΐου 2021 στις 22:27 Η Eua5 έγραψε: #269 09-05-21 22:27 Τέλεια σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας ilektrakorovesi Νεοφερμένο μέλος Η ilektrakorovesi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 11 Μαΐου 2021 στις 17:05 Η ilektrakorovesi: #270 11-05-21 17:05 Hello guys, Τις επόμενες ημέρες θα αγοράσω ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο και κάνω έρευνα αγοράς για να επιλέξω ασφαλιστική γιατί δεν εχώ καμία ιδέα. Βασικά κριτήριά για μένα είναι να έχει σχετικά καλό όνομα στην αγορά και προφανώς, χαμηλό κόστος ασφαλίστρων. Μέχρι τώρα έχω διαβάσει πολύ καλά λόγια για την Ευρωπαική Πίστη, αλλά επειδή δε θέλω να πάρω γρήγορα απόφαση ήθελα να το ψάξω λίγο παραπάνω. Έχετε να μου προτείνετε κάποια άλλη από προσωπική εμπειρία; Ευχαριστώ Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 11 Μαΐου 2021 στις 17:11 Ο Viedo έγραψε: #271 11-05-21 17:11 https://www.insurancecompare.gr/insurance-companies-online.php Να συγκρίνεις τις παροχές και τις τιμές κάθε ασφαλιστικής online. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 11:31 Ο American Economist: #272 20-05-21 11:31 Η Ford παρουσίασε την ηλεκτρική έκδοση του F-150, το F-150 Lighting. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 15:18 Η EvanescenceQ: #273 20-05-21 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Η Ford παρουσίασε την ηλεκτρική έκδοση του F-150, το F-150 Lighting. Click για ανάπτυξη... πω τελειος σχεδιασμος και ηλεκτρικο κιολας ονειρο ειναι!!!! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 15:45 Ο American Economist: #274 20-05-21 15:45 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: πω τελειος σχεδιασμος και ηλεκτρικο κιολας ονειρο ειναι!!!! Click για ανάπτυξη... Αν εμένα ΗΠΑ η Καναδά θα το αγόραζα με κλειστά ματιά. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 15:54 Η EvanescenceQ: #275 20-05-21 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αν εμένα ΗΠΑ η Καναδά θα το αγόραζα με κλειστά ματιά. Click για ανάπτυξη... κι εγω ειναι αγαπημενη μαρκα American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:02 Ο American Economist: #276 20-05-21 16:02 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: κι εγω ειναι αγαπημενη μαρκα Click για ανάπτυξη... Αλήθεια?? Εγώ θέλω να αγοράσω το Ford Focus όταν πιάσω δουλειά!! EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:03 Η EvanescenceQ: #277 20-05-21 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αλήθεια?? Εγώ θέλω να αγοράσω το Ford Focus όταν πιάσω δουλειά!! Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγω θελω να παρω ενα φορντ αλλα οχι τα μικρα της πολης,τα 4χ4 μου αρεσουν τα μεγαλα Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:10 Ο Skiyo έγραψε: #278 20-05-21 16:10 τα αγαπημένα μου αυτοκίνητα από τη Ford είναι το Mustang και το Explorer, ειδικά τα mustang που κυκλοφορούν και τα βλέπω στα Χανιά είναι τέλεια. Λόγω της Αμερικάνικης Βάσης στα Χανιά μένουν πολλοί Αμερικάνοι και φέρνουν τα αυτοκίνητα τους στα Χανιά από τις ΗΠΑ και ξεχωρίζουν από το πλήθος τα αυτοκίνητα τους που δεν θα έβλεπα ποτέ ξανά εδώ στη Ελλάδα που δεν τα εισάγουν οι αντιπροσωπίες American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:13 Ο American Economist: #279 20-05-21 16:13 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Ναι κι εγω θελω να παρω ενα φορντ αλλα οχι τα μικρα της πολης,τα 4χ4 μου αρεσουν τα μεγαλα Click για ανάπτυξη... Ωχ ωχ εγώ τα Pick up trucks και τα SUV φοβάμαι ότι δεν θα μπορώ να τα κάνω καλά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Μαΐου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: τα αγαπημένα μου αυτοκίνητα από τη Ford είναι το Mustang και το Explorer, ειδικά τα mustang που κυκλοφορούν και τα βλέπω στα Χανιά είναι τέλεια. Λόγω της Αμερικάνικης Βάσης στα Χανιά μένουν πολλοί Αμερικάνοι και φέρνουν τα αυτοκίνητα τους στα Χανιά από τις ΗΠΑ και ξεχωρίζουν από το πλήθος τα αυτοκίνητα τους που δεν θα έβλεπα ποτέ ξανά εδώ στη Ελλάδα που δεν τα εισάγουν οι αντιπροσωπίες Click για ανάπτυξη... Είσαι τυχερός. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:20 Ο Skiyo έγραψε: #280 20-05-21 16:20 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Ναι κι εγω θελω να παρω ενα φορντ αλλα οχι τα μικρα της πολης,τα 4χ4 μου αρεσουν τα μεγαλα Click για ανάπτυξη... αν μένεις κέντρο σε πόλη άντε να το παρκάρεις κάπου, θα πλουτίσουν τα ιδιωτικά πάρκινγκ από εσένα Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Είσαι τυχερός. Click για ανάπτυξη... καλά μην φανταστείς, τα περισσότερα αυτοκίνητα είναι πάνω από 15 χρόνων που φέρνουν, εδώ η Αμερικάνιδα γειτόνισσα μου έχει φέρει ένα corolla του 90s, άλλος έφερε ένα SUV του 2005, λίγοι Αμερικάνοι έχουν ολοκαινούριο αυτοκίνητο εδώ στα Χανιά, αλλά για μένα μου αρέσουν τα mustang άσχετως αν είναι παλιά ή καινούρια. ά και έχω δει και άλλα αυτοκίνητα όπως το dodge challenger, ένα τεράστιο jeep όπως αυτό Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 214 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Giorgos777 Searching Paragontas7000 Angelikaaa fortheloveofshizaya American Economist 5607 ghоul fockos Ilma taketrance Kate1914 Unboxholics many of Filip Jack of Spades fmarulezkd Scandal charmander Ilikntas Natsuko fourkaki Obi-Wan Kenobi Vera back2967 GeorgePap2003 giannhs2001 bibliofagos Dmzk Varus SlimShady giannis06 Dr. Gl. Luminous tsiobieman globglogabgalab Wonderkid Libertus rafaela11 Εριφύλη A350 iiTzArismaltor_ Fernando_A J.Cameron jj! chester20080 Δροσουλίτης Ariana2018 epote Luludaki Thodoris95 Mitsaras23 iew math2arch marww johnsala Totreno ggl Viedo χημεια4λαιφ Βασιλης1234 Ωρορα Γιώτα Γιαννακού P.Dam. Arianara S3 Helen06 Startx0 jorgpa ΘανάσοςG4 Meow User2350 GiorgosAsi fretoe Memetchi mermaid89 tslef8 Idontknoww Stelios725 Γιάνννης Δ. xristarac DieM alexd99 AK-92 Mt73 Nickx eukleidhs1821 Panos_02 Αλκης Κ. 1011 Ryuzaki Eua5 physicscrazy Unseen skygge Εχέμυθη azula Sevasti T C skot Dora140303 Thundergirl nicks1999 Uncle Curtis anastasia papa Scott Mhtrogoal harry akritas daeriel kogba Κλημεντίνη Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Σου προτείνω το Ford Fiesta, εξαιρετικό αυτοκίνητο με πολύ ωραία εμφάνιση και αξιοπιστία Ford. Καλύτερα από μάντρα για εμένα. Click για ανάπτυξη... Όχι ρε μαν με όνομα Volkswagen Fan να μου προμοτάρεις τη Ford. Δηλαδή ίχνος τσίπας;
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 9 Μαΐου 2021 στις 18:32 Ο American Economist: #265 09-05-21 18:32 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Όχι ρε μαν με όνομα Volkswagen Fan να μου προμοτάρεις τη Ford. Δηλαδή ίχνος τσίπας; Click για ανάπτυξη... Μου αρέσουν περισσότερο τα Ford. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 9 Μαΐου 2021 στις 18:47 Ο Viedo έγραψε: #266 09-05-21 18:47 Από ιδιώτη προτείνω να αγοράσεις αυτοκίνητο. Υποθέτω ως 1η οδηγός θέλεις ένα μικρό αυτοκίνητο άρα γύρω στα 3.60-4 μέτρα μαξ μήκος. Επίσης, σε κυβικά να κοιτάξεις γύρω στα 1000-1300 μαξ. Τύπος κοιτάς για hatchback. Ασιατικά μοντέλα θα σού πρότεινα τύπου Toyota Yaris, Kia Picanto, Suzuki Swift, Nissan Micra, Mazda Demio, Σίγουρα κοιτάς για όσο πιο πρόσφατο γίνεται και με λιγότερα χιλιόμετρα. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 9 Μαΐου 2021 στις 18:51 Ο Skiyo έγραψε: #267 09-05-21 18:51 Επειδή έχεις περιορισμενο budget θα σου πρότεινα να κοιτάξεις προς κανένα Hyundai Getz, Suzuki swift, Kia picanto. Ίσως και toyota Yaris αλλά έχουν υψηλή τιμή τα μεταχειρισμένα. Καλύτερα να κοιταξεις από ιδιώτη, γιατί από τις μάντρες γυρνάνε τα χιλιόμετρα, τα φέρνουν από τα εξωτερικό και πολλά πράγματα. Αν θες να πας από μάντρα καλύτερα να έχεις μαζί σου κανένα γνωστό μηχανικό η άτομο που να ξέρει από αυτοκίνητο να το ελέγξει αν είναι όλα εντάξει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Μαΐου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Mazda Demio, Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει τέτοιο μοντέλο με αυτή τη ονομασία στη Ελλάδα, μήπως εννοείς το mazda 2; akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 9 Μαΐου 2021 στις 19:20 Ο akikos έγραψε: #268 09-05-21 19:20 Ο ιδιώτης αρκετές φορές θέλει να ξεφορτωθεί ένα αμάξι λόγω προβλημάτων. Σε περιπτώσεις φίλων μου που ξέρω μόλις διαπίστωσαν πρόβλημα στο αμάξι που αγόρασαν (που προφανώς υπήρχε από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη) το πούλησαν σε άλλο κορόιδο. Η σοβαρή μάντρα βασίζεται και στη φήμη της αλλά μην περιμένετε και τιμές στο χώμα. Με 3000 - 3500 ευρώ ο ιδιώτης είναι μονόδρομος. Δεν κοιτάς μάρκα αλλά τον ίδιο ιδιοκτήτη και την κατάσταση του αυτοκινήτου. Να τον ψυχολογήσεις πως συμπεριφέρεται στο αμάξι. Το πας σε ένα καλό μάστορα να το δει. Site οπως το https://www.carcomplaints.com μπορείς δεις διάφορα. π.χ. τα toyota με 1NR-FE 1,33 κινητήρα τα σκοτώνουν γιατί τρωνε λάδια. Δεν παίρνεις τέτοιο ούτε από ιδιώτη, ούτε από μάντρα. Ford Fiesta 2011 - 2014 έχουν σοβαρά θέματα επίσης. Ford Fiesta Problems Compare Ford Fiesta complaints, problems, & worst model years. There are 719 complaints on file for the Ford Fiesta. www.carcomplaints.com Τελευταία επεξεργασία: 9 Μαΐου 2021 Eua5 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Eua5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 232 μηνύματα. 9 Μαΐου 2021 στις 22:27 Η Eua5 έγραψε: #269 09-05-21 22:27 Τέλεια σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας ilektrakorovesi Νεοφερμένο μέλος Η ilektrakorovesi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 11 Μαΐου 2021 στις 17:05 Η ilektrakorovesi: #270 11-05-21 17:05 Hello guys, Τις επόμενες ημέρες θα αγοράσω ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο και κάνω έρευνα αγοράς για να επιλέξω ασφαλιστική γιατί δεν εχώ καμία ιδέα. Βασικά κριτήριά για μένα είναι να έχει σχετικά καλό όνομα στην αγορά και προφανώς, χαμηλό κόστος ασφαλίστρων. Μέχρι τώρα έχω διαβάσει πολύ καλά λόγια για την Ευρωπαική Πίστη, αλλά επειδή δε θέλω να πάρω γρήγορα απόφαση ήθελα να το ψάξω λίγο παραπάνω. Έχετε να μου προτείνετε κάποια άλλη από προσωπική εμπειρία; Ευχαριστώ Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 11 Μαΐου 2021 στις 17:11 Ο Viedo έγραψε: #271 11-05-21 17:11 https://www.insurancecompare.gr/insurance-companies-online.php Να συγκρίνεις τις παροχές και τις τιμές κάθε ασφαλιστικής online. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 11:31 Ο American Economist: #272 20-05-21 11:31 Η Ford παρουσίασε την ηλεκτρική έκδοση του F-150, το F-150 Lighting. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 15:18 Η EvanescenceQ: #273 20-05-21 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Η Ford παρουσίασε την ηλεκτρική έκδοση του F-150, το F-150 Lighting. Click για ανάπτυξη... πω τελειος σχεδιασμος και ηλεκτρικο κιολας ονειρο ειναι!!!! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 15:45 Ο American Economist: #274 20-05-21 15:45 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: πω τελειος σχεδιασμος και ηλεκτρικο κιολας ονειρο ειναι!!!! Click για ανάπτυξη... Αν εμένα ΗΠΑ η Καναδά θα το αγόραζα με κλειστά ματιά. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 15:54 Η EvanescenceQ: #275 20-05-21 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αν εμένα ΗΠΑ η Καναδά θα το αγόραζα με κλειστά ματιά. Click για ανάπτυξη... κι εγω ειναι αγαπημενη μαρκα American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:02 Ο American Economist: #276 20-05-21 16:02 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: κι εγω ειναι αγαπημενη μαρκα Click για ανάπτυξη... Αλήθεια?? Εγώ θέλω να αγοράσω το Ford Focus όταν πιάσω δουλειά!! EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:03 Η EvanescenceQ: #277 20-05-21 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αλήθεια?? Εγώ θέλω να αγοράσω το Ford Focus όταν πιάσω δουλειά!! Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγω θελω να παρω ενα φορντ αλλα οχι τα μικρα της πολης,τα 4χ4 μου αρεσουν τα μεγαλα Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:10 Ο Skiyo έγραψε: #278 20-05-21 16:10 τα αγαπημένα μου αυτοκίνητα από τη Ford είναι το Mustang και το Explorer, ειδικά τα mustang που κυκλοφορούν και τα βλέπω στα Χανιά είναι τέλεια. Λόγω της Αμερικάνικης Βάσης στα Χανιά μένουν πολλοί Αμερικάνοι και φέρνουν τα αυτοκίνητα τους στα Χανιά από τις ΗΠΑ και ξεχωρίζουν από το πλήθος τα αυτοκίνητα τους που δεν θα έβλεπα ποτέ ξανά εδώ στη Ελλάδα που δεν τα εισάγουν οι αντιπροσωπίες American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:13 Ο American Economist: #279 20-05-21 16:13 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Ναι κι εγω θελω να παρω ενα φορντ αλλα οχι τα μικρα της πολης,τα 4χ4 μου αρεσουν τα μεγαλα Click για ανάπτυξη... Ωχ ωχ εγώ τα Pick up trucks και τα SUV φοβάμαι ότι δεν θα μπορώ να τα κάνω καλά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Μαΐου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: τα αγαπημένα μου αυτοκίνητα από τη Ford είναι το Mustang και το Explorer, ειδικά τα mustang που κυκλοφορούν και τα βλέπω στα Χανιά είναι τέλεια. Λόγω της Αμερικάνικης Βάσης στα Χανιά μένουν πολλοί Αμερικάνοι και φέρνουν τα αυτοκίνητα τους στα Χανιά από τις ΗΠΑ και ξεχωρίζουν από το πλήθος τα αυτοκίνητα τους που δεν θα έβλεπα ποτέ ξανά εδώ στη Ελλάδα που δεν τα εισάγουν οι αντιπροσωπίες Click για ανάπτυξη... Είσαι τυχερός. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:20 Ο Skiyo έγραψε: #280 20-05-21 16:20 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Ναι κι εγω θελω να παρω ενα φορντ αλλα οχι τα μικρα της πολης,τα 4χ4 μου αρεσουν τα μεγαλα Click για ανάπτυξη... αν μένεις κέντρο σε πόλη άντε να το παρκάρεις κάπου, θα πλουτίσουν τα ιδιωτικά πάρκινγκ από εσένα Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Είσαι τυχερός. Click για ανάπτυξη... καλά μην φανταστείς, τα περισσότερα αυτοκίνητα είναι πάνω από 15 χρόνων που φέρνουν, εδώ η Αμερικάνιδα γειτόνισσα μου έχει φέρει ένα corolla του 90s, άλλος έφερε ένα SUV του 2005, λίγοι Αμερικάνοι έχουν ολοκαινούριο αυτοκίνητο εδώ στα Χανιά, αλλά για μένα μου αρέσουν τα mustang άσχετως αν είναι παλιά ή καινούρια. ά και έχω δει και άλλα αυτοκίνητα όπως το dodge challenger, ένα τεράστιο jeep όπως αυτό Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 214 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Giorgos777 Searching Paragontas7000 Angelikaaa fortheloveofshizaya American Economist 5607 ghоul fockos Ilma taketrance Kate1914 Unboxholics many of Filip Jack of Spades fmarulezkd Scandal charmander Ilikntas Natsuko fourkaki Obi-Wan Kenobi Vera back2967 GeorgePap2003 giannhs2001 bibliofagos Dmzk Varus SlimShady giannis06 Dr. Gl. Luminous tsiobieman globglogabgalab Wonderkid Libertus rafaela11 Εριφύλη A350 iiTzArismaltor_ Fernando_A J.Cameron jj! chester20080 Δροσουλίτης Ariana2018 epote Luludaki Thodoris95 Mitsaras23 iew math2arch marww johnsala Totreno ggl Viedo χημεια4λαιφ Βασιλης1234 Ωρορα Γιώτα Γιαννακού P.Dam. Arianara S3 Helen06 Startx0 jorgpa ΘανάσοςG4 Meow User2350 GiorgosAsi fretoe Memetchi mermaid89 tslef8 Idontknoww Stelios725 Γιάνννης Δ. xristarac DieM alexd99 AK-92 Mt73 Nickx eukleidhs1821 Panos_02 Αλκης Κ. 1011 Ryuzaki Eua5 physicscrazy Unseen skygge Εχέμυθη azula Sevasti T C skot Dora140303 Thundergirl nicks1999 Uncle Curtis anastasia papa Scott Mhtrogoal harry akritas daeriel kogba Κλημεντίνη Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Όχι ρε μαν με όνομα Volkswagen Fan να μου προμοτάρεις τη Ford. Δηλαδή ίχνος τσίπας; Click για ανάπτυξη... Μου αρέσουν περισσότερο τα Ford.
Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 9 Μαΐου 2021 στις 18:47 Ο Viedo έγραψε: #266 09-05-21 18:47 Από ιδιώτη προτείνω να αγοράσεις αυτοκίνητο. Υποθέτω ως 1η οδηγός θέλεις ένα μικρό αυτοκίνητο άρα γύρω στα 3.60-4 μέτρα μαξ μήκος. Επίσης, σε κυβικά να κοιτάξεις γύρω στα 1000-1300 μαξ. Τύπος κοιτάς για hatchback. Ασιατικά μοντέλα θα σού πρότεινα τύπου Toyota Yaris, Kia Picanto, Suzuki Swift, Nissan Micra, Mazda Demio, Σίγουρα κοιτάς για όσο πιο πρόσφατο γίνεται και με λιγότερα χιλιόμετρα. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 9 Μαΐου 2021 στις 18:51 Ο Skiyo έγραψε: #267 09-05-21 18:51 Επειδή έχεις περιορισμενο budget θα σου πρότεινα να κοιτάξεις προς κανένα Hyundai Getz, Suzuki swift, Kia picanto. Ίσως και toyota Yaris αλλά έχουν υψηλή τιμή τα μεταχειρισμένα. Καλύτερα να κοιταξεις από ιδιώτη, γιατί από τις μάντρες γυρνάνε τα χιλιόμετρα, τα φέρνουν από τα εξωτερικό και πολλά πράγματα. Αν θες να πας από μάντρα καλύτερα να έχεις μαζί σου κανένα γνωστό μηχανικό η άτομο που να ξέρει από αυτοκίνητο να το ελέγξει αν είναι όλα εντάξει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Μαΐου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Mazda Demio, Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει τέτοιο μοντέλο με αυτή τη ονομασία στη Ελλάδα, μήπως εννοείς το mazda 2; akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 9 Μαΐου 2021 στις 19:20 Ο akikos έγραψε: #268 09-05-21 19:20 Ο ιδιώτης αρκετές φορές θέλει να ξεφορτωθεί ένα αμάξι λόγω προβλημάτων. Σε περιπτώσεις φίλων μου που ξέρω μόλις διαπίστωσαν πρόβλημα στο αμάξι που αγόρασαν (που προφανώς υπήρχε από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη) το πούλησαν σε άλλο κορόιδο. Η σοβαρή μάντρα βασίζεται και στη φήμη της αλλά μην περιμένετε και τιμές στο χώμα. Με 3000 - 3500 ευρώ ο ιδιώτης είναι μονόδρομος. Δεν κοιτάς μάρκα αλλά τον ίδιο ιδιοκτήτη και την κατάσταση του αυτοκινήτου. Να τον ψυχολογήσεις πως συμπεριφέρεται στο αμάξι. Το πας σε ένα καλό μάστορα να το δει. Site οπως το https://www.carcomplaints.com μπορείς δεις διάφορα. π.χ. τα toyota με 1NR-FE 1,33 κινητήρα τα σκοτώνουν γιατί τρωνε λάδια. Δεν παίρνεις τέτοιο ούτε από ιδιώτη, ούτε από μάντρα. Ford Fiesta 2011 - 2014 έχουν σοβαρά θέματα επίσης. Ford Fiesta Problems Compare Ford Fiesta complaints, problems, & worst model years. There are 719 complaints on file for the Ford Fiesta. www.carcomplaints.com Τελευταία επεξεργασία: 9 Μαΐου 2021 Eua5 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Eua5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 232 μηνύματα. 9 Μαΐου 2021 στις 22:27 Η Eua5 έγραψε: #269 09-05-21 22:27 Τέλεια σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας ilektrakorovesi Νεοφερμένο μέλος Η ilektrakorovesi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 11 Μαΐου 2021 στις 17:05 Η ilektrakorovesi: #270 11-05-21 17:05 Hello guys, Τις επόμενες ημέρες θα αγοράσω ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο και κάνω έρευνα αγοράς για να επιλέξω ασφαλιστική γιατί δεν εχώ καμία ιδέα. Βασικά κριτήριά για μένα είναι να έχει σχετικά καλό όνομα στην αγορά και προφανώς, χαμηλό κόστος ασφαλίστρων. Μέχρι τώρα έχω διαβάσει πολύ καλά λόγια για την Ευρωπαική Πίστη, αλλά επειδή δε θέλω να πάρω γρήγορα απόφαση ήθελα να το ψάξω λίγο παραπάνω. Έχετε να μου προτείνετε κάποια άλλη από προσωπική εμπειρία; Ευχαριστώ Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 11 Μαΐου 2021 στις 17:11 Ο Viedo έγραψε: #271 11-05-21 17:11 https://www.insurancecompare.gr/insurance-companies-online.php Να συγκρίνεις τις παροχές και τις τιμές κάθε ασφαλιστικής online. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 11:31 Ο American Economist: #272 20-05-21 11:31 Η Ford παρουσίασε την ηλεκτρική έκδοση του F-150, το F-150 Lighting. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 15:18 Η EvanescenceQ: #273 20-05-21 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Η Ford παρουσίασε την ηλεκτρική έκδοση του F-150, το F-150 Lighting. Click για ανάπτυξη... πω τελειος σχεδιασμος και ηλεκτρικο κιολας ονειρο ειναι!!!! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 15:45 Ο American Economist: #274 20-05-21 15:45 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: πω τελειος σχεδιασμος και ηλεκτρικο κιολας ονειρο ειναι!!!! Click για ανάπτυξη... Αν εμένα ΗΠΑ η Καναδά θα το αγόραζα με κλειστά ματιά. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 15:54 Η EvanescenceQ: #275 20-05-21 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αν εμένα ΗΠΑ η Καναδά θα το αγόραζα με κλειστά ματιά. Click για ανάπτυξη... κι εγω ειναι αγαπημενη μαρκα American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:02 Ο American Economist: #276 20-05-21 16:02 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: κι εγω ειναι αγαπημενη μαρκα Click για ανάπτυξη... Αλήθεια?? Εγώ θέλω να αγοράσω το Ford Focus όταν πιάσω δουλειά!! EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:03 Η EvanescenceQ: #277 20-05-21 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αλήθεια?? Εγώ θέλω να αγοράσω το Ford Focus όταν πιάσω δουλειά!! Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγω θελω να παρω ενα φορντ αλλα οχι τα μικρα της πολης,τα 4χ4 μου αρεσουν τα μεγαλα Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:10 Ο Skiyo έγραψε: #278 20-05-21 16:10 τα αγαπημένα μου αυτοκίνητα από τη Ford είναι το Mustang και το Explorer, ειδικά τα mustang που κυκλοφορούν και τα βλέπω στα Χανιά είναι τέλεια. Λόγω της Αμερικάνικης Βάσης στα Χανιά μένουν πολλοί Αμερικάνοι και φέρνουν τα αυτοκίνητα τους στα Χανιά από τις ΗΠΑ και ξεχωρίζουν από το πλήθος τα αυτοκίνητα τους που δεν θα έβλεπα ποτέ ξανά εδώ στη Ελλάδα που δεν τα εισάγουν οι αντιπροσωπίες American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:13 Ο American Economist: #279 20-05-21 16:13 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Ναι κι εγω θελω να παρω ενα φορντ αλλα οχι τα μικρα της πολης,τα 4χ4 μου αρεσουν τα μεγαλα Click για ανάπτυξη... Ωχ ωχ εγώ τα Pick up trucks και τα SUV φοβάμαι ότι δεν θα μπορώ να τα κάνω καλά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Μαΐου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: τα αγαπημένα μου αυτοκίνητα από τη Ford είναι το Mustang και το Explorer, ειδικά τα mustang που κυκλοφορούν και τα βλέπω στα Χανιά είναι τέλεια. Λόγω της Αμερικάνικης Βάσης στα Χανιά μένουν πολλοί Αμερικάνοι και φέρνουν τα αυτοκίνητα τους στα Χανιά από τις ΗΠΑ και ξεχωρίζουν από το πλήθος τα αυτοκίνητα τους που δεν θα έβλεπα ποτέ ξανά εδώ στη Ελλάδα που δεν τα εισάγουν οι αντιπροσωπίες Click για ανάπτυξη... Είσαι τυχερός. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:20 Ο Skiyo έγραψε: #280 20-05-21 16:20 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Ναι κι εγω θελω να παρω ενα φορντ αλλα οχι τα μικρα της πολης,τα 4χ4 μου αρεσουν τα μεγαλα Click για ανάπτυξη... αν μένεις κέντρο σε πόλη άντε να το παρκάρεις κάπου, θα πλουτίσουν τα ιδιωτικά πάρκινγκ από εσένα Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Είσαι τυχερός. Click για ανάπτυξη... καλά μην φανταστείς, τα περισσότερα αυτοκίνητα είναι πάνω από 15 χρόνων που φέρνουν, εδώ η Αμερικάνιδα γειτόνισσα μου έχει φέρει ένα corolla του 90s, άλλος έφερε ένα SUV του 2005, λίγοι Αμερικάνοι έχουν ολοκαινούριο αυτοκίνητο εδώ στα Χανιά, αλλά για μένα μου αρέσουν τα mustang άσχετως αν είναι παλιά ή καινούρια. ά και έχω δει και άλλα αυτοκίνητα όπως το dodge challenger, ένα τεράστιο jeep όπως αυτό Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 214 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Giorgos777 Searching Paragontas7000 Angelikaaa fortheloveofshizaya American Economist 5607 ghоul fockos Ilma taketrance Kate1914 Unboxholics many of Filip Jack of Spades fmarulezkd Scandal charmander Ilikntas Natsuko fourkaki Obi-Wan Kenobi Vera back2967 GeorgePap2003 giannhs2001 bibliofagos Dmzk Varus SlimShady giannis06 Dr. Gl. Luminous tsiobieman globglogabgalab Wonderkid Libertus rafaela11 Εριφύλη A350 iiTzArismaltor_ Fernando_A J.Cameron jj! chester20080 Δροσουλίτης Ariana2018 epote Luludaki Thodoris95 Mitsaras23 iew math2arch marww johnsala Totreno ggl Viedo χημεια4λαιφ Βασιλης1234 Ωρορα Γιώτα Γιαννακού P.Dam. Arianara S3 Helen06 Startx0 jorgpa ΘανάσοςG4 Meow User2350 GiorgosAsi fretoe Memetchi mermaid89 tslef8 Idontknoww Stelios725 Γιάνννης Δ. xristarac DieM alexd99 AK-92 Mt73 Nickx eukleidhs1821 Panos_02 Αλκης Κ. 1011 Ryuzaki Eua5 physicscrazy Unseen skygge Εχέμυθη azula Sevasti T C skot Dora140303 Thundergirl nicks1999 Uncle Curtis anastasia papa Scott Mhtrogoal harry akritas daeriel kogba Κλημεντίνη Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Από ιδιώτη προτείνω να αγοράσεις αυτοκίνητο. Υποθέτω ως 1η οδηγός θέλεις ένα μικρό αυτοκίνητο άρα γύρω στα 3.60-4 μέτρα μαξ μήκος. Επίσης, σε κυβικά να κοιτάξεις γύρω στα 1000-1300 μαξ. Τύπος κοιτάς για hatchback. Ασιατικά μοντέλα θα σού πρότεινα τύπου Toyota Yaris, Kia Picanto, Suzuki Swift, Nissan Micra, Mazda Demio, Σίγουρα κοιτάς για όσο πιο πρόσφατο γίνεται και με λιγότερα χιλιόμετρα.
Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 9 Μαΐου 2021 στις 18:51 Ο Skiyo έγραψε: #267 09-05-21 18:51 Επειδή έχεις περιορισμενο budget θα σου πρότεινα να κοιτάξεις προς κανένα Hyundai Getz, Suzuki swift, Kia picanto. Ίσως και toyota Yaris αλλά έχουν υψηλή τιμή τα μεταχειρισμένα. Καλύτερα να κοιταξεις από ιδιώτη, γιατί από τις μάντρες γυρνάνε τα χιλιόμετρα, τα φέρνουν από τα εξωτερικό και πολλά πράγματα. Αν θες να πας από μάντρα καλύτερα να έχεις μαζί σου κανένα γνωστό μηχανικό η άτομο που να ξέρει από αυτοκίνητο να το ελέγξει αν είναι όλα εντάξει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Μαΐου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Mazda Demio, Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει τέτοιο μοντέλο με αυτή τη ονομασία στη Ελλάδα, μήπως εννοείς το mazda 2; akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 9 Μαΐου 2021 στις 19:20 Ο akikos έγραψε: #268 09-05-21 19:20 Ο ιδιώτης αρκετές φορές θέλει να ξεφορτωθεί ένα αμάξι λόγω προβλημάτων. Σε περιπτώσεις φίλων μου που ξέρω μόλις διαπίστωσαν πρόβλημα στο αμάξι που αγόρασαν (που προφανώς υπήρχε από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη) το πούλησαν σε άλλο κορόιδο. Η σοβαρή μάντρα βασίζεται και στη φήμη της αλλά μην περιμένετε και τιμές στο χώμα. Με 3000 - 3500 ευρώ ο ιδιώτης είναι μονόδρομος. Δεν κοιτάς μάρκα αλλά τον ίδιο ιδιοκτήτη και την κατάσταση του αυτοκινήτου. Να τον ψυχολογήσεις πως συμπεριφέρεται στο αμάξι. Το πας σε ένα καλό μάστορα να το δει. Site οπως το https://www.carcomplaints.com μπορείς δεις διάφορα. π.χ. τα toyota με 1NR-FE 1,33 κινητήρα τα σκοτώνουν γιατί τρωνε λάδια. Δεν παίρνεις τέτοιο ούτε από ιδιώτη, ούτε από μάντρα. Ford Fiesta 2011 - 2014 έχουν σοβαρά θέματα επίσης. Ford Fiesta Problems Compare Ford Fiesta complaints, problems, & worst model years. There are 719 complaints on file for the Ford Fiesta. www.carcomplaints.com Τελευταία επεξεργασία: 9 Μαΐου 2021 Eua5 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Eua5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 232 μηνύματα. 9 Μαΐου 2021 στις 22:27 Η Eua5 έγραψε: #269 09-05-21 22:27 Τέλεια σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας ilektrakorovesi Νεοφερμένο μέλος Η ilektrakorovesi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 11 Μαΐου 2021 στις 17:05 Η ilektrakorovesi: #270 11-05-21 17:05 Hello guys, Τις επόμενες ημέρες θα αγοράσω ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο και κάνω έρευνα αγοράς για να επιλέξω ασφαλιστική γιατί δεν εχώ καμία ιδέα. Βασικά κριτήριά για μένα είναι να έχει σχετικά καλό όνομα στην αγορά και προφανώς, χαμηλό κόστος ασφαλίστρων. Μέχρι τώρα έχω διαβάσει πολύ καλά λόγια για την Ευρωπαική Πίστη, αλλά επειδή δε θέλω να πάρω γρήγορα απόφαση ήθελα να το ψάξω λίγο παραπάνω. Έχετε να μου προτείνετε κάποια άλλη από προσωπική εμπειρία; Ευχαριστώ Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 11 Μαΐου 2021 στις 17:11 Ο Viedo έγραψε: #271 11-05-21 17:11 https://www.insurancecompare.gr/insurance-companies-online.php Να συγκρίνεις τις παροχές και τις τιμές κάθε ασφαλιστικής online. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 11:31 Ο American Economist: #272 20-05-21 11:31 Η Ford παρουσίασε την ηλεκτρική έκδοση του F-150, το F-150 Lighting. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 15:18 Η EvanescenceQ: #273 20-05-21 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Η Ford παρουσίασε την ηλεκτρική έκδοση του F-150, το F-150 Lighting. Click για ανάπτυξη... πω τελειος σχεδιασμος και ηλεκτρικο κιολας ονειρο ειναι!!!! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 15:45 Ο American Economist: #274 20-05-21 15:45 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: πω τελειος σχεδιασμος και ηλεκτρικο κιολας ονειρο ειναι!!!! Click για ανάπτυξη... Αν εμένα ΗΠΑ η Καναδά θα το αγόραζα με κλειστά ματιά. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 15:54 Η EvanescenceQ: #275 20-05-21 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αν εμένα ΗΠΑ η Καναδά θα το αγόραζα με κλειστά ματιά. Click για ανάπτυξη... κι εγω ειναι αγαπημενη μαρκα American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:02 Ο American Economist: #276 20-05-21 16:02 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: κι εγω ειναι αγαπημενη μαρκα Click για ανάπτυξη... Αλήθεια?? Εγώ θέλω να αγοράσω το Ford Focus όταν πιάσω δουλειά!! EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:03 Η EvanescenceQ: #277 20-05-21 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αλήθεια?? Εγώ θέλω να αγοράσω το Ford Focus όταν πιάσω δουλειά!! Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγω θελω να παρω ενα φορντ αλλα οχι τα μικρα της πολης,τα 4χ4 μου αρεσουν τα μεγαλα Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:10 Ο Skiyo έγραψε: #278 20-05-21 16:10 τα αγαπημένα μου αυτοκίνητα από τη Ford είναι το Mustang και το Explorer, ειδικά τα mustang που κυκλοφορούν και τα βλέπω στα Χανιά είναι τέλεια. Λόγω της Αμερικάνικης Βάσης στα Χανιά μένουν πολλοί Αμερικάνοι και φέρνουν τα αυτοκίνητα τους στα Χανιά από τις ΗΠΑ και ξεχωρίζουν από το πλήθος τα αυτοκίνητα τους που δεν θα έβλεπα ποτέ ξανά εδώ στη Ελλάδα που δεν τα εισάγουν οι αντιπροσωπίες American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:13 Ο American Economist: #279 20-05-21 16:13 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Ναι κι εγω θελω να παρω ενα φορντ αλλα οχι τα μικρα της πολης,τα 4χ4 μου αρεσουν τα μεγαλα Click για ανάπτυξη... Ωχ ωχ εγώ τα Pick up trucks και τα SUV φοβάμαι ότι δεν θα μπορώ να τα κάνω καλά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Μαΐου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: τα αγαπημένα μου αυτοκίνητα από τη Ford είναι το Mustang και το Explorer, ειδικά τα mustang που κυκλοφορούν και τα βλέπω στα Χανιά είναι τέλεια. Λόγω της Αμερικάνικης Βάσης στα Χανιά μένουν πολλοί Αμερικάνοι και φέρνουν τα αυτοκίνητα τους στα Χανιά από τις ΗΠΑ και ξεχωρίζουν από το πλήθος τα αυτοκίνητα τους που δεν θα έβλεπα ποτέ ξανά εδώ στη Ελλάδα που δεν τα εισάγουν οι αντιπροσωπίες Click για ανάπτυξη... Είσαι τυχερός. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:20 Ο Skiyo έγραψε: #280 20-05-21 16:20 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Ναι κι εγω θελω να παρω ενα φορντ αλλα οχι τα μικρα της πολης,τα 4χ4 μου αρεσουν τα μεγαλα Click για ανάπτυξη... αν μένεις κέντρο σε πόλη άντε να το παρκάρεις κάπου, θα πλουτίσουν τα ιδιωτικά πάρκινγκ από εσένα Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Είσαι τυχερός. Click για ανάπτυξη... καλά μην φανταστείς, τα περισσότερα αυτοκίνητα είναι πάνω από 15 χρόνων που φέρνουν, εδώ η Αμερικάνιδα γειτόνισσα μου έχει φέρει ένα corolla του 90s, άλλος έφερε ένα SUV του 2005, λίγοι Αμερικάνοι έχουν ολοκαινούριο αυτοκίνητο εδώ στα Χανιά, αλλά για μένα μου αρέσουν τα mustang άσχετως αν είναι παλιά ή καινούρια. ά και έχω δει και άλλα αυτοκίνητα όπως το dodge challenger, ένα τεράστιο jeep όπως αυτό Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 214 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Giorgos777 Searching Paragontas7000 Angelikaaa fortheloveofshizaya American Economist 5607 ghоul fockos Ilma taketrance Kate1914 Unboxholics many of Filip Jack of Spades fmarulezkd Scandal charmander Ilikntas Natsuko fourkaki Obi-Wan Kenobi Vera back2967 GeorgePap2003 giannhs2001 bibliofagos Dmzk Varus SlimShady giannis06 Dr. Gl. Luminous tsiobieman globglogabgalab Wonderkid Libertus rafaela11 Εριφύλη A350 iiTzArismaltor_ Fernando_A J.Cameron jj! chester20080 Δροσουλίτης Ariana2018 epote Luludaki Thodoris95 Mitsaras23 iew math2arch marww johnsala Totreno ggl Viedo χημεια4λαιφ Βασιλης1234 Ωρορα Γιώτα Γιαννακού P.Dam. Arianara S3 Helen06 Startx0 jorgpa ΘανάσοςG4 Meow User2350 GiorgosAsi fretoe Memetchi mermaid89 tslef8 Idontknoww Stelios725 Γιάνννης Δ. xristarac DieM alexd99 AK-92 Mt73 Nickx eukleidhs1821 Panos_02 Αλκης Κ. 1011 Ryuzaki Eua5 physicscrazy Unseen skygge Εχέμυθη azula Sevasti T C skot Dora140303 Thundergirl nicks1999 Uncle Curtis anastasia papa Scott Mhtrogoal harry akritas daeriel kogba Κλημεντίνη Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Επειδή έχεις περιορισμενο budget θα σου πρότεινα να κοιτάξεις προς κανένα Hyundai Getz, Suzuki swift, Kia picanto. Ίσως και toyota Yaris αλλά έχουν υψηλή τιμή τα μεταχειρισμένα. Καλύτερα να κοιταξεις από ιδιώτη, γιατί από τις μάντρες γυρνάνε τα χιλιόμετρα, τα φέρνουν από τα εξωτερικό και πολλά πράγματα. Αν θες να πας από μάντρα καλύτερα να έχεις μαζί σου κανένα γνωστό μηχανικό η άτομο που να ξέρει από αυτοκίνητο να το ελέγξει αν είναι όλα εντάξει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Μαΐου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Viedo: Mazda Demio, Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει τέτοιο μοντέλο με αυτή τη ονομασία στη Ελλάδα, μήπως εννοείς το mazda 2;
akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.106 μηνύματα. 9 Μαΐου 2021 στις 19:20 Ο akikos έγραψε: #268 09-05-21 19:20 Ο ιδιώτης αρκετές φορές θέλει να ξεφορτωθεί ένα αμάξι λόγω προβλημάτων. Σε περιπτώσεις φίλων μου που ξέρω μόλις διαπίστωσαν πρόβλημα στο αμάξι που αγόρασαν (που προφανώς υπήρχε από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη) το πούλησαν σε άλλο κορόιδο. Η σοβαρή μάντρα βασίζεται και στη φήμη της αλλά μην περιμένετε και τιμές στο χώμα. Με 3000 - 3500 ευρώ ο ιδιώτης είναι μονόδρομος. Δεν κοιτάς μάρκα αλλά τον ίδιο ιδιοκτήτη και την κατάσταση του αυτοκινήτου. Να τον ψυχολογήσεις πως συμπεριφέρεται στο αμάξι. Το πας σε ένα καλό μάστορα να το δει. Site οπως το https://www.carcomplaints.com μπορείς δεις διάφορα. π.χ. τα toyota με 1NR-FE 1,33 κινητήρα τα σκοτώνουν γιατί τρωνε λάδια. Δεν παίρνεις τέτοιο ούτε από ιδιώτη, ούτε από μάντρα. Ford Fiesta 2011 - 2014 έχουν σοβαρά θέματα επίσης. Ford Fiesta Problems Compare Ford Fiesta complaints, problems, & worst model years. There are 719 complaints on file for the Ford Fiesta. www.carcomplaints.com Τελευταία επεξεργασία: 9 Μαΐου 2021 Eua5 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Eua5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 232 μηνύματα. 9 Μαΐου 2021 στις 22:27 Η Eua5 έγραψε: #269 09-05-21 22:27 Τέλεια σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας ilektrakorovesi Νεοφερμένο μέλος Η ilektrakorovesi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 11 Μαΐου 2021 στις 17:05 Η ilektrakorovesi: #270 11-05-21 17:05 Hello guys, Τις επόμενες ημέρες θα αγοράσω ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο και κάνω έρευνα αγοράς για να επιλέξω ασφαλιστική γιατί δεν εχώ καμία ιδέα. Βασικά κριτήριά για μένα είναι να έχει σχετικά καλό όνομα στην αγορά και προφανώς, χαμηλό κόστος ασφαλίστρων. Μέχρι τώρα έχω διαβάσει πολύ καλά λόγια για την Ευρωπαική Πίστη, αλλά επειδή δε θέλω να πάρω γρήγορα απόφαση ήθελα να το ψάξω λίγο παραπάνω. Έχετε να μου προτείνετε κάποια άλλη από προσωπική εμπειρία; Ευχαριστώ Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 11 Μαΐου 2021 στις 17:11 Ο Viedo έγραψε: #271 11-05-21 17:11 https://www.insurancecompare.gr/insurance-companies-online.php Να συγκρίνεις τις παροχές και τις τιμές κάθε ασφαλιστικής online. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 11:31 Ο American Economist: #272 20-05-21 11:31 Η Ford παρουσίασε την ηλεκτρική έκδοση του F-150, το F-150 Lighting. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 15:18 Η EvanescenceQ: #273 20-05-21 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Η Ford παρουσίασε την ηλεκτρική έκδοση του F-150, το F-150 Lighting. Click για ανάπτυξη... πω τελειος σχεδιασμος και ηλεκτρικο κιολας ονειρο ειναι!!!! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 15:45 Ο American Economist: #274 20-05-21 15:45 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: πω τελειος σχεδιασμος και ηλεκτρικο κιολας ονειρο ειναι!!!! Click για ανάπτυξη... Αν εμένα ΗΠΑ η Καναδά θα το αγόραζα με κλειστά ματιά. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 15:54 Η EvanescenceQ: #275 20-05-21 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αν εμένα ΗΠΑ η Καναδά θα το αγόραζα με κλειστά ματιά. Click για ανάπτυξη... κι εγω ειναι αγαπημενη μαρκα American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:02 Ο American Economist: #276 20-05-21 16:02 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: κι εγω ειναι αγαπημενη μαρκα Click για ανάπτυξη... Αλήθεια?? Εγώ θέλω να αγοράσω το Ford Focus όταν πιάσω δουλειά!! EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:03 Η EvanescenceQ: #277 20-05-21 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αλήθεια?? Εγώ θέλω να αγοράσω το Ford Focus όταν πιάσω δουλειά!! Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγω θελω να παρω ενα φορντ αλλα οχι τα μικρα της πολης,τα 4χ4 μου αρεσουν τα μεγαλα Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:10 Ο Skiyo έγραψε: #278 20-05-21 16:10 τα αγαπημένα μου αυτοκίνητα από τη Ford είναι το Mustang και το Explorer, ειδικά τα mustang που κυκλοφορούν και τα βλέπω στα Χανιά είναι τέλεια. Λόγω της Αμερικάνικης Βάσης στα Χανιά μένουν πολλοί Αμερικάνοι και φέρνουν τα αυτοκίνητα τους στα Χανιά από τις ΗΠΑ και ξεχωρίζουν από το πλήθος τα αυτοκίνητα τους που δεν θα έβλεπα ποτέ ξανά εδώ στη Ελλάδα που δεν τα εισάγουν οι αντιπροσωπίες American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:13 Ο American Economist: #279 20-05-21 16:13 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Ναι κι εγω θελω να παρω ενα φορντ αλλα οχι τα μικρα της πολης,τα 4χ4 μου αρεσουν τα μεγαλα Click για ανάπτυξη... Ωχ ωχ εγώ τα Pick up trucks και τα SUV φοβάμαι ότι δεν θα μπορώ να τα κάνω καλά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Μαΐου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: τα αγαπημένα μου αυτοκίνητα από τη Ford είναι το Mustang και το Explorer, ειδικά τα mustang που κυκλοφορούν και τα βλέπω στα Χανιά είναι τέλεια. Λόγω της Αμερικάνικης Βάσης στα Χανιά μένουν πολλοί Αμερικάνοι και φέρνουν τα αυτοκίνητα τους στα Χανιά από τις ΗΠΑ και ξεχωρίζουν από το πλήθος τα αυτοκίνητα τους που δεν θα έβλεπα ποτέ ξανά εδώ στη Ελλάδα που δεν τα εισάγουν οι αντιπροσωπίες Click για ανάπτυξη... Είσαι τυχερός. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:20 Ο Skiyo έγραψε: #280 20-05-21 16:20 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Ναι κι εγω θελω να παρω ενα φορντ αλλα οχι τα μικρα της πολης,τα 4χ4 μου αρεσουν τα μεγαλα Click για ανάπτυξη... αν μένεις κέντρο σε πόλη άντε να το παρκάρεις κάπου, θα πλουτίσουν τα ιδιωτικά πάρκινγκ από εσένα Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Είσαι τυχερός. Click για ανάπτυξη... καλά μην φανταστείς, τα περισσότερα αυτοκίνητα είναι πάνω από 15 χρόνων που φέρνουν, εδώ η Αμερικάνιδα γειτόνισσα μου έχει φέρει ένα corolla του 90s, άλλος έφερε ένα SUV του 2005, λίγοι Αμερικάνοι έχουν ολοκαινούριο αυτοκίνητο εδώ στα Χανιά, αλλά για μένα μου αρέσουν τα mustang άσχετως αν είναι παλιά ή καινούρια. ά και έχω δει και άλλα αυτοκίνητα όπως το dodge challenger, ένα τεράστιο jeep όπως αυτό Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 214 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Giorgos777 Searching Paragontas7000 Angelikaaa fortheloveofshizaya American Economist 5607 ghоul fockos Ilma taketrance Kate1914 Unboxholics many of Filip Jack of Spades fmarulezkd Scandal charmander Ilikntas Natsuko fourkaki Obi-Wan Kenobi Vera back2967 GeorgePap2003 giannhs2001 bibliofagos Dmzk Varus SlimShady giannis06 Dr. Gl. Luminous tsiobieman globglogabgalab Wonderkid Libertus rafaela11 Εριφύλη A350 iiTzArismaltor_ Fernando_A J.Cameron jj! chester20080 Δροσουλίτης Ariana2018 epote Luludaki Thodoris95 Mitsaras23 iew math2arch marww johnsala Totreno ggl Viedo χημεια4λαιφ Βασιλης1234 Ωρορα Γιώτα Γιαννακού P.Dam. Arianara S3 Helen06 Startx0 jorgpa ΘανάσοςG4 Meow User2350 GiorgosAsi fretoe Memetchi mermaid89 tslef8 Idontknoww Stelios725 Γιάνννης Δ. xristarac DieM alexd99 AK-92 Mt73 Nickx eukleidhs1821 Panos_02 Αλκης Κ. 1011 Ryuzaki Eua5 physicscrazy Unseen skygge Εχέμυθη azula Sevasti T C skot Dora140303 Thundergirl nicks1999 Uncle Curtis anastasia papa Scott Mhtrogoal harry akritas daeriel kogba Κλημεντίνη Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ο ιδιώτης αρκετές φορές θέλει να ξεφορτωθεί ένα αμάξι λόγω προβλημάτων. Σε περιπτώσεις φίλων μου που ξέρω μόλις διαπίστωσαν πρόβλημα στο αμάξι που αγόρασαν (που προφανώς υπήρχε από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη) το πούλησαν σε άλλο κορόιδο. Η σοβαρή μάντρα βασίζεται και στη φήμη της αλλά μην περιμένετε και τιμές στο χώμα. Με 3000 - 3500 ευρώ ο ιδιώτης είναι μονόδρομος. Δεν κοιτάς μάρκα αλλά τον ίδιο ιδιοκτήτη και την κατάσταση του αυτοκινήτου. Να τον ψυχολογήσεις πως συμπεριφέρεται στο αμάξι. Το πας σε ένα καλό μάστορα να το δει. Site οπως το https://www.carcomplaints.com μπορείς δεις διάφορα. π.χ. τα toyota με 1NR-FE 1,33 κινητήρα τα σκοτώνουν γιατί τρωνε λάδια. Δεν παίρνεις τέτοιο ούτε από ιδιώτη, ούτε από μάντρα. Ford Fiesta 2011 - 2014 έχουν σοβαρά θέματα επίσης. Ford Fiesta Problems Compare Ford Fiesta complaints, problems, & worst model years. There are 719 complaints on file for the Ford Fiesta. www.carcomplaints.com
Eua5 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Eua5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 232 μηνύματα. 9 Μαΐου 2021 στις 22:27 Η Eua5 έγραψε: #269 09-05-21 22:27 Τέλεια σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας ilektrakorovesi Νεοφερμένο μέλος Η ilektrakorovesi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 11 Μαΐου 2021 στις 17:05 Η ilektrakorovesi: #270 11-05-21 17:05 Hello guys, Τις επόμενες ημέρες θα αγοράσω ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο και κάνω έρευνα αγοράς για να επιλέξω ασφαλιστική γιατί δεν εχώ καμία ιδέα. Βασικά κριτήριά για μένα είναι να έχει σχετικά καλό όνομα στην αγορά και προφανώς, χαμηλό κόστος ασφαλίστρων. Μέχρι τώρα έχω διαβάσει πολύ καλά λόγια για την Ευρωπαική Πίστη, αλλά επειδή δε θέλω να πάρω γρήγορα απόφαση ήθελα να το ψάξω λίγο παραπάνω. Έχετε να μου προτείνετε κάποια άλλη από προσωπική εμπειρία; Ευχαριστώ Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 11 Μαΐου 2021 στις 17:11 Ο Viedo έγραψε: #271 11-05-21 17:11 https://www.insurancecompare.gr/insurance-companies-online.php Να συγκρίνεις τις παροχές και τις τιμές κάθε ασφαλιστικής online. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 11:31 Ο American Economist: #272 20-05-21 11:31 Η Ford παρουσίασε την ηλεκτρική έκδοση του F-150, το F-150 Lighting. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 15:18 Η EvanescenceQ: #273 20-05-21 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Η Ford παρουσίασε την ηλεκτρική έκδοση του F-150, το F-150 Lighting. Click για ανάπτυξη... πω τελειος σχεδιασμος και ηλεκτρικο κιολας ονειρο ειναι!!!! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 15:45 Ο American Economist: #274 20-05-21 15:45 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: πω τελειος σχεδιασμος και ηλεκτρικο κιολας ονειρο ειναι!!!! Click για ανάπτυξη... Αν εμένα ΗΠΑ η Καναδά θα το αγόραζα με κλειστά ματιά. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 15:54 Η EvanescenceQ: #275 20-05-21 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αν εμένα ΗΠΑ η Καναδά θα το αγόραζα με κλειστά ματιά. Click για ανάπτυξη... κι εγω ειναι αγαπημενη μαρκα American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:02 Ο American Economist: #276 20-05-21 16:02 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: κι εγω ειναι αγαπημενη μαρκα Click για ανάπτυξη... Αλήθεια?? Εγώ θέλω να αγοράσω το Ford Focus όταν πιάσω δουλειά!! EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:03 Η EvanescenceQ: #277 20-05-21 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αλήθεια?? Εγώ θέλω να αγοράσω το Ford Focus όταν πιάσω δουλειά!! Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγω θελω να παρω ενα φορντ αλλα οχι τα μικρα της πολης,τα 4χ4 μου αρεσουν τα μεγαλα Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:10 Ο Skiyo έγραψε: #278 20-05-21 16:10 τα αγαπημένα μου αυτοκίνητα από τη Ford είναι το Mustang και το Explorer, ειδικά τα mustang που κυκλοφορούν και τα βλέπω στα Χανιά είναι τέλεια. Λόγω της Αμερικάνικης Βάσης στα Χανιά μένουν πολλοί Αμερικάνοι και φέρνουν τα αυτοκίνητα τους στα Χανιά από τις ΗΠΑ και ξεχωρίζουν από το πλήθος τα αυτοκίνητα τους που δεν θα έβλεπα ποτέ ξανά εδώ στη Ελλάδα που δεν τα εισάγουν οι αντιπροσωπίες American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:13 Ο American Economist: #279 20-05-21 16:13 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Ναι κι εγω θελω να παρω ενα φορντ αλλα οχι τα μικρα της πολης,τα 4χ4 μου αρεσουν τα μεγαλα Click για ανάπτυξη... Ωχ ωχ εγώ τα Pick up trucks και τα SUV φοβάμαι ότι δεν θα μπορώ να τα κάνω καλά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Μαΐου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: τα αγαπημένα μου αυτοκίνητα από τη Ford είναι το Mustang και το Explorer, ειδικά τα mustang που κυκλοφορούν και τα βλέπω στα Χανιά είναι τέλεια. Λόγω της Αμερικάνικης Βάσης στα Χανιά μένουν πολλοί Αμερικάνοι και φέρνουν τα αυτοκίνητα τους στα Χανιά από τις ΗΠΑ και ξεχωρίζουν από το πλήθος τα αυτοκίνητα τους που δεν θα έβλεπα ποτέ ξανά εδώ στη Ελλάδα που δεν τα εισάγουν οι αντιπροσωπίες Click για ανάπτυξη... Είσαι τυχερός. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:20 Ο Skiyo έγραψε: #280 20-05-21 16:20 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Ναι κι εγω θελω να παρω ενα φορντ αλλα οχι τα μικρα της πολης,τα 4χ4 μου αρεσουν τα μεγαλα Click για ανάπτυξη... αν μένεις κέντρο σε πόλη άντε να το παρκάρεις κάπου, θα πλουτίσουν τα ιδιωτικά πάρκινγκ από εσένα Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Είσαι τυχερός. Click για ανάπτυξη... καλά μην φανταστείς, τα περισσότερα αυτοκίνητα είναι πάνω από 15 χρόνων που φέρνουν, εδώ η Αμερικάνιδα γειτόνισσα μου έχει φέρει ένα corolla του 90s, άλλος έφερε ένα SUV του 2005, λίγοι Αμερικάνοι έχουν ολοκαινούριο αυτοκίνητο εδώ στα Χανιά, αλλά για μένα μου αρέσουν τα mustang άσχετως αν είναι παλιά ή καινούρια. ά και έχω δει και άλλα αυτοκίνητα όπως το dodge challenger, ένα τεράστιο jeep όπως αυτό Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 214 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Giorgos777 Searching Paragontas7000 Angelikaaa fortheloveofshizaya American Economist 5607 ghоul fockos Ilma taketrance Kate1914 Unboxholics many of Filip Jack of Spades fmarulezkd Scandal charmander Ilikntas Natsuko fourkaki Obi-Wan Kenobi Vera back2967 GeorgePap2003 giannhs2001 bibliofagos Dmzk Varus SlimShady giannis06 Dr. Gl. Luminous tsiobieman globglogabgalab Wonderkid Libertus rafaela11 Εριφύλη A350 iiTzArismaltor_ Fernando_A J.Cameron jj! chester20080 Δροσουλίτης Ariana2018 epote Luludaki Thodoris95 Mitsaras23 iew math2arch marww johnsala Totreno ggl Viedo χημεια4λαιφ Βασιλης1234 Ωρορα Γιώτα Γιαννακού P.Dam. Arianara S3 Helen06 Startx0 jorgpa ΘανάσοςG4 Meow User2350 GiorgosAsi fretoe Memetchi mermaid89 tslef8 Idontknoww Stelios725 Γιάνννης Δ. xristarac DieM alexd99 AK-92 Mt73 Nickx eukleidhs1821 Panos_02 Αλκης Κ. 1011 Ryuzaki Eua5 physicscrazy Unseen skygge Εχέμυθη azula Sevasti T C skot Dora140303 Thundergirl nicks1999 Uncle Curtis anastasia papa Scott Mhtrogoal harry akritas daeriel kogba Κλημεντίνη Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ilektrakorovesi Νεοφερμένο μέλος Η ilektrakorovesi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 11 Μαΐου 2021 στις 17:05 Η ilektrakorovesi: #270 11-05-21 17:05 Hello guys, Τις επόμενες ημέρες θα αγοράσω ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο και κάνω έρευνα αγοράς για να επιλέξω ασφαλιστική γιατί δεν εχώ καμία ιδέα. Βασικά κριτήριά για μένα είναι να έχει σχετικά καλό όνομα στην αγορά και προφανώς, χαμηλό κόστος ασφαλίστρων. Μέχρι τώρα έχω διαβάσει πολύ καλά λόγια για την Ευρωπαική Πίστη, αλλά επειδή δε θέλω να πάρω γρήγορα απόφαση ήθελα να το ψάξω λίγο παραπάνω. Έχετε να μου προτείνετε κάποια άλλη από προσωπική εμπειρία; Ευχαριστώ Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 11 Μαΐου 2021 στις 17:11 Ο Viedo έγραψε: #271 11-05-21 17:11 https://www.insurancecompare.gr/insurance-companies-online.php Να συγκρίνεις τις παροχές και τις τιμές κάθε ασφαλιστικής online. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 11:31 Ο American Economist: #272 20-05-21 11:31 Η Ford παρουσίασε την ηλεκτρική έκδοση του F-150, το F-150 Lighting. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 15:18 Η EvanescenceQ: #273 20-05-21 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Η Ford παρουσίασε την ηλεκτρική έκδοση του F-150, το F-150 Lighting. Click για ανάπτυξη... πω τελειος σχεδιασμος και ηλεκτρικο κιολας ονειρο ειναι!!!! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 15:45 Ο American Economist: #274 20-05-21 15:45 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: πω τελειος σχεδιασμος και ηλεκτρικο κιολας ονειρο ειναι!!!! Click για ανάπτυξη... Αν εμένα ΗΠΑ η Καναδά θα το αγόραζα με κλειστά ματιά. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 15:54 Η EvanescenceQ: #275 20-05-21 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αν εμένα ΗΠΑ η Καναδά θα το αγόραζα με κλειστά ματιά. Click για ανάπτυξη... κι εγω ειναι αγαπημενη μαρκα American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:02 Ο American Economist: #276 20-05-21 16:02 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: κι εγω ειναι αγαπημενη μαρκα Click για ανάπτυξη... Αλήθεια?? Εγώ θέλω να αγοράσω το Ford Focus όταν πιάσω δουλειά!! EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:03 Η EvanescenceQ: #277 20-05-21 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αλήθεια?? Εγώ θέλω να αγοράσω το Ford Focus όταν πιάσω δουλειά!! Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγω θελω να παρω ενα φορντ αλλα οχι τα μικρα της πολης,τα 4χ4 μου αρεσουν τα μεγαλα Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:10 Ο Skiyo έγραψε: #278 20-05-21 16:10 τα αγαπημένα μου αυτοκίνητα από τη Ford είναι το Mustang και το Explorer, ειδικά τα mustang που κυκλοφορούν και τα βλέπω στα Χανιά είναι τέλεια. Λόγω της Αμερικάνικης Βάσης στα Χανιά μένουν πολλοί Αμερικάνοι και φέρνουν τα αυτοκίνητα τους στα Χανιά από τις ΗΠΑ και ξεχωρίζουν από το πλήθος τα αυτοκίνητα τους που δεν θα έβλεπα ποτέ ξανά εδώ στη Ελλάδα που δεν τα εισάγουν οι αντιπροσωπίες American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:13 Ο American Economist: #279 20-05-21 16:13 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Ναι κι εγω θελω να παρω ενα φορντ αλλα οχι τα μικρα της πολης,τα 4χ4 μου αρεσουν τα μεγαλα Click για ανάπτυξη... Ωχ ωχ εγώ τα Pick up trucks και τα SUV φοβάμαι ότι δεν θα μπορώ να τα κάνω καλά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Μαΐου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: τα αγαπημένα μου αυτοκίνητα από τη Ford είναι το Mustang και το Explorer, ειδικά τα mustang που κυκλοφορούν και τα βλέπω στα Χανιά είναι τέλεια. Λόγω της Αμερικάνικης Βάσης στα Χανιά μένουν πολλοί Αμερικάνοι και φέρνουν τα αυτοκίνητα τους στα Χανιά από τις ΗΠΑ και ξεχωρίζουν από το πλήθος τα αυτοκίνητα τους που δεν θα έβλεπα ποτέ ξανά εδώ στη Ελλάδα που δεν τα εισάγουν οι αντιπροσωπίες Click για ανάπτυξη... Είσαι τυχερός. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:20 Ο Skiyo έγραψε: #280 20-05-21 16:20 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Ναι κι εγω θελω να παρω ενα φορντ αλλα οχι τα μικρα της πολης,τα 4χ4 μου αρεσουν τα μεγαλα Click για ανάπτυξη... αν μένεις κέντρο σε πόλη άντε να το παρκάρεις κάπου, θα πλουτίσουν τα ιδιωτικά πάρκινγκ από εσένα Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Είσαι τυχερός. Click για ανάπτυξη... καλά μην φανταστείς, τα περισσότερα αυτοκίνητα είναι πάνω από 15 χρόνων που φέρνουν, εδώ η Αμερικάνιδα γειτόνισσα μου έχει φέρει ένα corolla του 90s, άλλος έφερε ένα SUV του 2005, λίγοι Αμερικάνοι έχουν ολοκαινούριο αυτοκίνητο εδώ στα Χανιά, αλλά για μένα μου αρέσουν τα mustang άσχετως αν είναι παλιά ή καινούρια. ά και έχω δει και άλλα αυτοκίνητα όπως το dodge challenger, ένα τεράστιο jeep όπως αυτό Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 214 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Giorgos777 Searching Paragontas7000 Angelikaaa fortheloveofshizaya American Economist 5607 ghоul fockos Ilma taketrance Kate1914 Unboxholics many of Filip Jack of Spades fmarulezkd Scandal charmander Ilikntas Natsuko fourkaki Obi-Wan Kenobi Vera back2967 GeorgePap2003 giannhs2001 bibliofagos Dmzk Varus SlimShady giannis06 Dr. Gl. Luminous tsiobieman globglogabgalab Wonderkid Libertus rafaela11 Εριφύλη A350 iiTzArismaltor_ Fernando_A J.Cameron jj! chester20080 Δροσουλίτης Ariana2018 epote Luludaki Thodoris95 Mitsaras23 iew math2arch marww johnsala Totreno ggl Viedo χημεια4λαιφ Βασιλης1234 Ωρορα Γιώτα Γιαννακού P.Dam. Arianara S3 Helen06 Startx0 jorgpa ΘανάσοςG4 Meow User2350 GiorgosAsi fretoe Memetchi mermaid89 tslef8 Idontknoww Stelios725 Γιάνννης Δ. xristarac DieM alexd99 AK-92 Mt73 Nickx eukleidhs1821 Panos_02 Αλκης Κ. 1011 Ryuzaki Eua5 physicscrazy Unseen skygge Εχέμυθη azula Sevasti T C skot Dora140303 Thundergirl nicks1999 Uncle Curtis anastasia papa Scott Mhtrogoal harry akritas daeriel kogba Κλημεντίνη Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Hello guys, Τις επόμενες ημέρες θα αγοράσω ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο και κάνω έρευνα αγοράς για να επιλέξω ασφαλιστική γιατί δεν εχώ καμία ιδέα. Βασικά κριτήριά για μένα είναι να έχει σχετικά καλό όνομα στην αγορά και προφανώς, χαμηλό κόστος ασφαλίστρων. Μέχρι τώρα έχω διαβάσει πολύ καλά λόγια για την Ευρωπαική Πίστη, αλλά επειδή δε θέλω να πάρω γρήγορα απόφαση ήθελα να το ψάξω λίγο παραπάνω. Έχετε να μου προτείνετε κάποια άλλη από προσωπική εμπειρία; Ευχαριστώ
Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 11 Μαΐου 2021 στις 17:11 Ο Viedo έγραψε: #271 11-05-21 17:11 https://www.insurancecompare.gr/insurance-companies-online.php Να συγκρίνεις τις παροχές και τις τιμές κάθε ασφαλιστικής online. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 11:31 Ο American Economist: #272 20-05-21 11:31 Η Ford παρουσίασε την ηλεκτρική έκδοση του F-150, το F-150 Lighting. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 15:18 Η EvanescenceQ: #273 20-05-21 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Η Ford παρουσίασε την ηλεκτρική έκδοση του F-150, το F-150 Lighting. Click για ανάπτυξη... πω τελειος σχεδιασμος και ηλεκτρικο κιολας ονειρο ειναι!!!! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 15:45 Ο American Economist: #274 20-05-21 15:45 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: πω τελειος σχεδιασμος και ηλεκτρικο κιολας ονειρο ειναι!!!! Click για ανάπτυξη... Αν εμένα ΗΠΑ η Καναδά θα το αγόραζα με κλειστά ματιά. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 15:54 Η EvanescenceQ: #275 20-05-21 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αν εμένα ΗΠΑ η Καναδά θα το αγόραζα με κλειστά ματιά. Click για ανάπτυξη... κι εγω ειναι αγαπημενη μαρκα American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:02 Ο American Economist: #276 20-05-21 16:02 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: κι εγω ειναι αγαπημενη μαρκα Click για ανάπτυξη... Αλήθεια?? Εγώ θέλω να αγοράσω το Ford Focus όταν πιάσω δουλειά!! EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:03 Η EvanescenceQ: #277 20-05-21 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αλήθεια?? Εγώ θέλω να αγοράσω το Ford Focus όταν πιάσω δουλειά!! Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγω θελω να παρω ενα φορντ αλλα οχι τα μικρα της πολης,τα 4χ4 μου αρεσουν τα μεγαλα Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:10 Ο Skiyo έγραψε: #278 20-05-21 16:10 τα αγαπημένα μου αυτοκίνητα από τη Ford είναι το Mustang και το Explorer, ειδικά τα mustang που κυκλοφορούν και τα βλέπω στα Χανιά είναι τέλεια. Λόγω της Αμερικάνικης Βάσης στα Χανιά μένουν πολλοί Αμερικάνοι και φέρνουν τα αυτοκίνητα τους στα Χανιά από τις ΗΠΑ και ξεχωρίζουν από το πλήθος τα αυτοκίνητα τους που δεν θα έβλεπα ποτέ ξανά εδώ στη Ελλάδα που δεν τα εισάγουν οι αντιπροσωπίες American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:13 Ο American Economist: #279 20-05-21 16:13 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Ναι κι εγω θελω να παρω ενα φορντ αλλα οχι τα μικρα της πολης,τα 4χ4 μου αρεσουν τα μεγαλα Click για ανάπτυξη... Ωχ ωχ εγώ τα Pick up trucks και τα SUV φοβάμαι ότι δεν θα μπορώ να τα κάνω καλά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Μαΐου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: τα αγαπημένα μου αυτοκίνητα από τη Ford είναι το Mustang και το Explorer, ειδικά τα mustang που κυκλοφορούν και τα βλέπω στα Χανιά είναι τέλεια. Λόγω της Αμερικάνικης Βάσης στα Χανιά μένουν πολλοί Αμερικάνοι και φέρνουν τα αυτοκίνητα τους στα Χανιά από τις ΗΠΑ και ξεχωρίζουν από το πλήθος τα αυτοκίνητα τους που δεν θα έβλεπα ποτέ ξανά εδώ στη Ελλάδα που δεν τα εισάγουν οι αντιπροσωπίες Click για ανάπτυξη... Είσαι τυχερός. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:20 Ο Skiyo έγραψε: #280 20-05-21 16:20 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Ναι κι εγω θελω να παρω ενα φορντ αλλα οχι τα μικρα της πολης,τα 4χ4 μου αρεσουν τα μεγαλα Click για ανάπτυξη... αν μένεις κέντρο σε πόλη άντε να το παρκάρεις κάπου, θα πλουτίσουν τα ιδιωτικά πάρκινγκ από εσένα Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Είσαι τυχερός. Click για ανάπτυξη... καλά μην φανταστείς, τα περισσότερα αυτοκίνητα είναι πάνω από 15 χρόνων που φέρνουν, εδώ η Αμερικάνιδα γειτόνισσα μου έχει φέρει ένα corolla του 90s, άλλος έφερε ένα SUV του 2005, λίγοι Αμερικάνοι έχουν ολοκαινούριο αυτοκίνητο εδώ στα Χανιά, αλλά για μένα μου αρέσουν τα mustang άσχετως αν είναι παλιά ή καινούρια. ά και έχω δει και άλλα αυτοκίνητα όπως το dodge challenger, ένα τεράστιο jeep όπως αυτό Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 214 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Giorgos777 Searching Paragontas7000 Angelikaaa fortheloveofshizaya American Economist 5607 ghоul fockos Ilma taketrance Kate1914 Unboxholics many of Filip Jack of Spades fmarulezkd Scandal charmander Ilikntas Natsuko fourkaki Obi-Wan Kenobi Vera back2967 GeorgePap2003 giannhs2001 bibliofagos Dmzk Varus SlimShady giannis06 Dr. Gl. Luminous tsiobieman globglogabgalab Wonderkid Libertus rafaela11 Εριφύλη A350 iiTzArismaltor_ Fernando_A J.Cameron jj! chester20080 Δροσουλίτης Ariana2018 epote Luludaki Thodoris95 Mitsaras23 iew math2arch marww johnsala Totreno ggl Viedo χημεια4λαιφ Βασιλης1234 Ωρορα Γιώτα Γιαννακού P.Dam. Arianara S3 Helen06 Startx0 jorgpa ΘανάσοςG4 Meow User2350 GiorgosAsi fretoe Memetchi mermaid89 tslef8 Idontknoww Stelios725 Γιάνννης Δ. xristarac DieM alexd99 AK-92 Mt73 Nickx eukleidhs1821 Panos_02 Αλκης Κ. 1011 Ryuzaki Eua5 physicscrazy Unseen skygge Εχέμυθη azula Sevasti T C skot Dora140303 Thundergirl nicks1999 Uncle Curtis anastasia papa Scott Mhtrogoal harry akritas daeriel kogba Κλημεντίνη Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
https://www.insurancecompare.gr/insurance-companies-online.php Να συγκρίνεις τις παροχές και τις τιμές κάθε ασφαλιστικής online.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 11:31 Ο American Economist: #272 20-05-21 11:31 Η Ford παρουσίασε την ηλεκτρική έκδοση του F-150, το F-150 Lighting. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 15:18 Η EvanescenceQ: #273 20-05-21 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Η Ford παρουσίασε την ηλεκτρική έκδοση του F-150, το F-150 Lighting. Click για ανάπτυξη... πω τελειος σχεδιασμος και ηλεκτρικο κιολας ονειρο ειναι!!!! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 15:45 Ο American Economist: #274 20-05-21 15:45 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: πω τελειος σχεδιασμος και ηλεκτρικο κιολας ονειρο ειναι!!!! Click για ανάπτυξη... Αν εμένα ΗΠΑ η Καναδά θα το αγόραζα με κλειστά ματιά. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 15:54 Η EvanescenceQ: #275 20-05-21 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αν εμένα ΗΠΑ η Καναδά θα το αγόραζα με κλειστά ματιά. Click για ανάπτυξη... κι εγω ειναι αγαπημενη μαρκα American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:02 Ο American Economist: #276 20-05-21 16:02 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: κι εγω ειναι αγαπημενη μαρκα Click για ανάπτυξη... Αλήθεια?? Εγώ θέλω να αγοράσω το Ford Focus όταν πιάσω δουλειά!! EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:03 Η EvanescenceQ: #277 20-05-21 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αλήθεια?? Εγώ θέλω να αγοράσω το Ford Focus όταν πιάσω δουλειά!! Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγω θελω να παρω ενα φορντ αλλα οχι τα μικρα της πολης,τα 4χ4 μου αρεσουν τα μεγαλα Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:10 Ο Skiyo έγραψε: #278 20-05-21 16:10 τα αγαπημένα μου αυτοκίνητα από τη Ford είναι το Mustang και το Explorer, ειδικά τα mustang που κυκλοφορούν και τα βλέπω στα Χανιά είναι τέλεια. Λόγω της Αμερικάνικης Βάσης στα Χανιά μένουν πολλοί Αμερικάνοι και φέρνουν τα αυτοκίνητα τους στα Χανιά από τις ΗΠΑ και ξεχωρίζουν από το πλήθος τα αυτοκίνητα τους που δεν θα έβλεπα ποτέ ξανά εδώ στη Ελλάδα που δεν τα εισάγουν οι αντιπροσωπίες American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:13 Ο American Economist: #279 20-05-21 16:13 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Ναι κι εγω θελω να παρω ενα φορντ αλλα οχι τα μικρα της πολης,τα 4χ4 μου αρεσουν τα μεγαλα Click για ανάπτυξη... Ωχ ωχ εγώ τα Pick up trucks και τα SUV φοβάμαι ότι δεν θα μπορώ να τα κάνω καλά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Μαΐου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: τα αγαπημένα μου αυτοκίνητα από τη Ford είναι το Mustang και το Explorer, ειδικά τα mustang που κυκλοφορούν και τα βλέπω στα Χανιά είναι τέλεια. Λόγω της Αμερικάνικης Βάσης στα Χανιά μένουν πολλοί Αμερικάνοι και φέρνουν τα αυτοκίνητα τους στα Χανιά από τις ΗΠΑ και ξεχωρίζουν από το πλήθος τα αυτοκίνητα τους που δεν θα έβλεπα ποτέ ξανά εδώ στη Ελλάδα που δεν τα εισάγουν οι αντιπροσωπίες Click για ανάπτυξη... Είσαι τυχερός. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:20 Ο Skiyo έγραψε: #280 20-05-21 16:20 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Ναι κι εγω θελω να παρω ενα φορντ αλλα οχι τα μικρα της πολης,τα 4χ4 μου αρεσουν τα μεγαλα Click για ανάπτυξη... αν μένεις κέντρο σε πόλη άντε να το παρκάρεις κάπου, θα πλουτίσουν τα ιδιωτικά πάρκινγκ από εσένα Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Είσαι τυχερός. Click για ανάπτυξη... καλά μην φανταστείς, τα περισσότερα αυτοκίνητα είναι πάνω από 15 χρόνων που φέρνουν, εδώ η Αμερικάνιδα γειτόνισσα μου έχει φέρει ένα corolla του 90s, άλλος έφερε ένα SUV του 2005, λίγοι Αμερικάνοι έχουν ολοκαινούριο αυτοκίνητο εδώ στα Χανιά, αλλά για μένα μου αρέσουν τα mustang άσχετως αν είναι παλιά ή καινούρια. ά και έχω δει και άλλα αυτοκίνητα όπως το dodge challenger, ένα τεράστιο jeep όπως αυτό Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 214 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Giorgos777 Searching Paragontas7000 Angelikaaa fortheloveofshizaya American Economist 5607 ghоul fockos Ilma taketrance Kate1914 Unboxholics many of Filip Jack of Spades fmarulezkd Scandal charmander Ilikntas Natsuko fourkaki Obi-Wan Kenobi Vera back2967 GeorgePap2003 giannhs2001 bibliofagos Dmzk Varus SlimShady giannis06 Dr. Gl. Luminous tsiobieman globglogabgalab Wonderkid Libertus rafaela11 Εριφύλη A350 iiTzArismaltor_ Fernando_A J.Cameron jj! chester20080 Δροσουλίτης Ariana2018 epote Luludaki Thodoris95 Mitsaras23 iew math2arch marww johnsala Totreno ggl Viedo χημεια4λαιφ Βασιλης1234 Ωρορα Γιώτα Γιαννακού P.Dam. Arianara S3 Helen06 Startx0 jorgpa ΘανάσοςG4 Meow User2350 GiorgosAsi fretoe Memetchi mermaid89 tslef8 Idontknoww Stelios725 Γιάνννης Δ. xristarac DieM alexd99 AK-92 Mt73 Nickx eukleidhs1821 Panos_02 Αλκης Κ. 1011 Ryuzaki Eua5 physicscrazy Unseen skygge Εχέμυθη azula Sevasti T C skot Dora140303 Thundergirl nicks1999 Uncle Curtis anastasia papa Scott Mhtrogoal harry akritas daeriel kogba Κλημεντίνη Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 15:18 Η EvanescenceQ: #273 20-05-21 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Η Ford παρουσίασε την ηλεκτρική έκδοση του F-150, το F-150 Lighting. Click για ανάπτυξη... πω τελειος σχεδιασμος και ηλεκτρικο κιολας ονειρο ειναι!!!! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 15:45 Ο American Economist: #274 20-05-21 15:45 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: πω τελειος σχεδιασμος και ηλεκτρικο κιολας ονειρο ειναι!!!! Click για ανάπτυξη... Αν εμένα ΗΠΑ η Καναδά θα το αγόραζα με κλειστά ματιά. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 15:54 Η EvanescenceQ: #275 20-05-21 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αν εμένα ΗΠΑ η Καναδά θα το αγόραζα με κλειστά ματιά. Click για ανάπτυξη... κι εγω ειναι αγαπημενη μαρκα American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:02 Ο American Economist: #276 20-05-21 16:02 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: κι εγω ειναι αγαπημενη μαρκα Click για ανάπτυξη... Αλήθεια?? Εγώ θέλω να αγοράσω το Ford Focus όταν πιάσω δουλειά!! EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:03 Η EvanescenceQ: #277 20-05-21 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αλήθεια?? Εγώ θέλω να αγοράσω το Ford Focus όταν πιάσω δουλειά!! Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγω θελω να παρω ενα φορντ αλλα οχι τα μικρα της πολης,τα 4χ4 μου αρεσουν τα μεγαλα Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:10 Ο Skiyo έγραψε: #278 20-05-21 16:10 τα αγαπημένα μου αυτοκίνητα από τη Ford είναι το Mustang και το Explorer, ειδικά τα mustang που κυκλοφορούν και τα βλέπω στα Χανιά είναι τέλεια. Λόγω της Αμερικάνικης Βάσης στα Χανιά μένουν πολλοί Αμερικάνοι και φέρνουν τα αυτοκίνητα τους στα Χανιά από τις ΗΠΑ και ξεχωρίζουν από το πλήθος τα αυτοκίνητα τους που δεν θα έβλεπα ποτέ ξανά εδώ στη Ελλάδα που δεν τα εισάγουν οι αντιπροσωπίες American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:13 Ο American Economist: #279 20-05-21 16:13 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Ναι κι εγω θελω να παρω ενα φορντ αλλα οχι τα μικρα της πολης,τα 4χ4 μου αρεσουν τα μεγαλα Click για ανάπτυξη... Ωχ ωχ εγώ τα Pick up trucks και τα SUV φοβάμαι ότι δεν θα μπορώ να τα κάνω καλά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Μαΐου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: τα αγαπημένα μου αυτοκίνητα από τη Ford είναι το Mustang και το Explorer, ειδικά τα mustang που κυκλοφορούν και τα βλέπω στα Χανιά είναι τέλεια. Λόγω της Αμερικάνικης Βάσης στα Χανιά μένουν πολλοί Αμερικάνοι και φέρνουν τα αυτοκίνητα τους στα Χανιά από τις ΗΠΑ και ξεχωρίζουν από το πλήθος τα αυτοκίνητα τους που δεν θα έβλεπα ποτέ ξανά εδώ στη Ελλάδα που δεν τα εισάγουν οι αντιπροσωπίες Click για ανάπτυξη... Είσαι τυχερός. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:20 Ο Skiyo έγραψε: #280 20-05-21 16:20 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Ναι κι εγω θελω να παρω ενα φορντ αλλα οχι τα μικρα της πολης,τα 4χ4 μου αρεσουν τα μεγαλα Click για ανάπτυξη... αν μένεις κέντρο σε πόλη άντε να το παρκάρεις κάπου, θα πλουτίσουν τα ιδιωτικά πάρκινγκ από εσένα Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Είσαι τυχερός. Click για ανάπτυξη... καλά μην φανταστείς, τα περισσότερα αυτοκίνητα είναι πάνω από 15 χρόνων που φέρνουν, εδώ η Αμερικάνιδα γειτόνισσα μου έχει φέρει ένα corolla του 90s, άλλος έφερε ένα SUV του 2005, λίγοι Αμερικάνοι έχουν ολοκαινούριο αυτοκίνητο εδώ στα Χανιά, αλλά για μένα μου αρέσουν τα mustang άσχετως αν είναι παλιά ή καινούρια. ά και έχω δει και άλλα αυτοκίνητα όπως το dodge challenger, ένα τεράστιο jeep όπως αυτό Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 214 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Giorgos777 Searching Paragontas7000 Angelikaaa fortheloveofshizaya American Economist 5607 ghоul fockos Ilma taketrance Kate1914 Unboxholics many of Filip Jack of Spades fmarulezkd Scandal charmander Ilikntas Natsuko fourkaki Obi-Wan Kenobi Vera back2967 GeorgePap2003 giannhs2001 bibliofagos Dmzk Varus SlimShady giannis06 Dr. Gl. Luminous tsiobieman globglogabgalab Wonderkid Libertus rafaela11 Εριφύλη A350 iiTzArismaltor_ Fernando_A J.Cameron jj! chester20080 Δροσουλίτης Ariana2018 epote Luludaki Thodoris95 Mitsaras23 iew math2arch marww johnsala Totreno ggl Viedo χημεια4λαιφ Βασιλης1234 Ωρορα Γιώτα Γιαννακού P.Dam. Arianara S3 Helen06 Startx0 jorgpa ΘανάσοςG4 Meow User2350 GiorgosAsi fretoe Memetchi mermaid89 tslef8 Idontknoww Stelios725 Γιάνννης Δ. xristarac DieM alexd99 AK-92 Mt73 Nickx eukleidhs1821 Panos_02 Αλκης Κ. 1011 Ryuzaki Eua5 physicscrazy Unseen skygge Εχέμυθη azula Sevasti T C skot Dora140303 Thundergirl nicks1999 Uncle Curtis anastasia papa Scott Mhtrogoal harry akritas daeriel kogba Κλημεντίνη Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Η Ford παρουσίασε την ηλεκτρική έκδοση του F-150, το F-150 Lighting. Click για ανάπτυξη... πω τελειος σχεδιασμος και ηλεκτρικο κιολας ονειρο ειναι!!!!
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 15:45 Ο American Economist: #274 20-05-21 15:45 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: πω τελειος σχεδιασμος και ηλεκτρικο κιολας ονειρο ειναι!!!! Click για ανάπτυξη... Αν εμένα ΗΠΑ η Καναδά θα το αγόραζα με κλειστά ματιά. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 15:54 Η EvanescenceQ: #275 20-05-21 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αν εμένα ΗΠΑ η Καναδά θα το αγόραζα με κλειστά ματιά. Click για ανάπτυξη... κι εγω ειναι αγαπημενη μαρκα American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:02 Ο American Economist: #276 20-05-21 16:02 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: κι εγω ειναι αγαπημενη μαρκα Click για ανάπτυξη... Αλήθεια?? Εγώ θέλω να αγοράσω το Ford Focus όταν πιάσω δουλειά!! EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:03 Η EvanescenceQ: #277 20-05-21 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αλήθεια?? Εγώ θέλω να αγοράσω το Ford Focus όταν πιάσω δουλειά!! Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγω θελω να παρω ενα φορντ αλλα οχι τα μικρα της πολης,τα 4χ4 μου αρεσουν τα μεγαλα Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:10 Ο Skiyo έγραψε: #278 20-05-21 16:10 τα αγαπημένα μου αυτοκίνητα από τη Ford είναι το Mustang και το Explorer, ειδικά τα mustang που κυκλοφορούν και τα βλέπω στα Χανιά είναι τέλεια. Λόγω της Αμερικάνικης Βάσης στα Χανιά μένουν πολλοί Αμερικάνοι και φέρνουν τα αυτοκίνητα τους στα Χανιά από τις ΗΠΑ και ξεχωρίζουν από το πλήθος τα αυτοκίνητα τους που δεν θα έβλεπα ποτέ ξανά εδώ στη Ελλάδα που δεν τα εισάγουν οι αντιπροσωπίες American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:13 Ο American Economist: #279 20-05-21 16:13 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Ναι κι εγω θελω να παρω ενα φορντ αλλα οχι τα μικρα της πολης,τα 4χ4 μου αρεσουν τα μεγαλα Click για ανάπτυξη... Ωχ ωχ εγώ τα Pick up trucks και τα SUV φοβάμαι ότι δεν θα μπορώ να τα κάνω καλά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Μαΐου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: τα αγαπημένα μου αυτοκίνητα από τη Ford είναι το Mustang και το Explorer, ειδικά τα mustang που κυκλοφορούν και τα βλέπω στα Χανιά είναι τέλεια. Λόγω της Αμερικάνικης Βάσης στα Χανιά μένουν πολλοί Αμερικάνοι και φέρνουν τα αυτοκίνητα τους στα Χανιά από τις ΗΠΑ και ξεχωρίζουν από το πλήθος τα αυτοκίνητα τους που δεν θα έβλεπα ποτέ ξανά εδώ στη Ελλάδα που δεν τα εισάγουν οι αντιπροσωπίες Click για ανάπτυξη... Είσαι τυχερός. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:20 Ο Skiyo έγραψε: #280 20-05-21 16:20 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Ναι κι εγω θελω να παρω ενα φορντ αλλα οχι τα μικρα της πολης,τα 4χ4 μου αρεσουν τα μεγαλα Click για ανάπτυξη... αν μένεις κέντρο σε πόλη άντε να το παρκάρεις κάπου, θα πλουτίσουν τα ιδιωτικά πάρκινγκ από εσένα Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Είσαι τυχερός. Click για ανάπτυξη... καλά μην φανταστείς, τα περισσότερα αυτοκίνητα είναι πάνω από 15 χρόνων που φέρνουν, εδώ η Αμερικάνιδα γειτόνισσα μου έχει φέρει ένα corolla του 90s, άλλος έφερε ένα SUV του 2005, λίγοι Αμερικάνοι έχουν ολοκαινούριο αυτοκίνητο εδώ στα Χανιά, αλλά για μένα μου αρέσουν τα mustang άσχετως αν είναι παλιά ή καινούρια. ά και έχω δει και άλλα αυτοκίνητα όπως το dodge challenger, ένα τεράστιο jeep όπως αυτό Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 214 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Giorgos777 Searching Paragontas7000 Angelikaaa fortheloveofshizaya American Economist 5607 ghоul fockos Ilma taketrance Kate1914 Unboxholics many of Filip Jack of Spades fmarulezkd Scandal charmander Ilikntas Natsuko fourkaki Obi-Wan Kenobi Vera back2967 GeorgePap2003 giannhs2001 bibliofagos Dmzk Varus SlimShady giannis06 Dr. Gl. Luminous tsiobieman globglogabgalab Wonderkid Libertus rafaela11 Εριφύλη A350 iiTzArismaltor_ Fernando_A J.Cameron jj! chester20080 Δροσουλίτης Ariana2018 epote Luludaki Thodoris95 Mitsaras23 iew math2arch marww johnsala Totreno ggl Viedo χημεια4λαιφ Βασιλης1234 Ωρορα Γιώτα Γιαννακού P.Dam. Arianara S3 Helen06 Startx0 jorgpa ΘανάσοςG4 Meow User2350 GiorgosAsi fretoe Memetchi mermaid89 tslef8 Idontknoww Stelios725 Γιάνννης Δ. xristarac DieM alexd99 AK-92 Mt73 Nickx eukleidhs1821 Panos_02 Αλκης Κ. 1011 Ryuzaki Eua5 physicscrazy Unseen skygge Εχέμυθη azula Sevasti T C skot Dora140303 Thundergirl nicks1999 Uncle Curtis anastasia papa Scott Mhtrogoal harry akritas daeriel kogba Κλημεντίνη Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: πω τελειος σχεδιασμος και ηλεκτρικο κιολας ονειρο ειναι!!!! Click για ανάπτυξη... Αν εμένα ΗΠΑ η Καναδά θα το αγόραζα με κλειστά ματιά.
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 15:54 Η EvanescenceQ: #275 20-05-21 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αν εμένα ΗΠΑ η Καναδά θα το αγόραζα με κλειστά ματιά. Click για ανάπτυξη... κι εγω ειναι αγαπημενη μαρκα American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:02 Ο American Economist: #276 20-05-21 16:02 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: κι εγω ειναι αγαπημενη μαρκα Click για ανάπτυξη... Αλήθεια?? Εγώ θέλω να αγοράσω το Ford Focus όταν πιάσω δουλειά!! EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:03 Η EvanescenceQ: #277 20-05-21 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αλήθεια?? Εγώ θέλω να αγοράσω το Ford Focus όταν πιάσω δουλειά!! Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγω θελω να παρω ενα φορντ αλλα οχι τα μικρα της πολης,τα 4χ4 μου αρεσουν τα μεγαλα Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:10 Ο Skiyo έγραψε: #278 20-05-21 16:10 τα αγαπημένα μου αυτοκίνητα από τη Ford είναι το Mustang και το Explorer, ειδικά τα mustang που κυκλοφορούν και τα βλέπω στα Χανιά είναι τέλεια. Λόγω της Αμερικάνικης Βάσης στα Χανιά μένουν πολλοί Αμερικάνοι και φέρνουν τα αυτοκίνητα τους στα Χανιά από τις ΗΠΑ και ξεχωρίζουν από το πλήθος τα αυτοκίνητα τους που δεν θα έβλεπα ποτέ ξανά εδώ στη Ελλάδα που δεν τα εισάγουν οι αντιπροσωπίες American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:13 Ο American Economist: #279 20-05-21 16:13 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Ναι κι εγω θελω να παρω ενα φορντ αλλα οχι τα μικρα της πολης,τα 4χ4 μου αρεσουν τα μεγαλα Click για ανάπτυξη... Ωχ ωχ εγώ τα Pick up trucks και τα SUV φοβάμαι ότι δεν θα μπορώ να τα κάνω καλά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Μαΐου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: τα αγαπημένα μου αυτοκίνητα από τη Ford είναι το Mustang και το Explorer, ειδικά τα mustang που κυκλοφορούν και τα βλέπω στα Χανιά είναι τέλεια. Λόγω της Αμερικάνικης Βάσης στα Χανιά μένουν πολλοί Αμερικάνοι και φέρνουν τα αυτοκίνητα τους στα Χανιά από τις ΗΠΑ και ξεχωρίζουν από το πλήθος τα αυτοκίνητα τους που δεν θα έβλεπα ποτέ ξανά εδώ στη Ελλάδα που δεν τα εισάγουν οι αντιπροσωπίες Click για ανάπτυξη... Είσαι τυχερός. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:20 Ο Skiyo έγραψε: #280 20-05-21 16:20 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Ναι κι εγω θελω να παρω ενα φορντ αλλα οχι τα μικρα της πολης,τα 4χ4 μου αρεσουν τα μεγαλα Click για ανάπτυξη... αν μένεις κέντρο σε πόλη άντε να το παρκάρεις κάπου, θα πλουτίσουν τα ιδιωτικά πάρκινγκ από εσένα Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Είσαι τυχερός. Click για ανάπτυξη... καλά μην φανταστείς, τα περισσότερα αυτοκίνητα είναι πάνω από 15 χρόνων που φέρνουν, εδώ η Αμερικάνιδα γειτόνισσα μου έχει φέρει ένα corolla του 90s, άλλος έφερε ένα SUV του 2005, λίγοι Αμερικάνοι έχουν ολοκαινούριο αυτοκίνητο εδώ στα Χανιά, αλλά για μένα μου αρέσουν τα mustang άσχετως αν είναι παλιά ή καινούρια. ά και έχω δει και άλλα αυτοκίνητα όπως το dodge challenger, ένα τεράστιο jeep όπως αυτό Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 214 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Giorgos777 Searching Paragontas7000 Angelikaaa fortheloveofshizaya American Economist 5607 ghоul fockos Ilma taketrance Kate1914 Unboxholics many of Filip Jack of Spades fmarulezkd Scandal charmander Ilikntas Natsuko fourkaki Obi-Wan Kenobi Vera back2967 GeorgePap2003 giannhs2001 bibliofagos Dmzk Varus SlimShady giannis06 Dr. Gl. Luminous tsiobieman globglogabgalab Wonderkid Libertus rafaela11 Εριφύλη A350 iiTzArismaltor_ Fernando_A J.Cameron jj! chester20080 Δροσουλίτης Ariana2018 epote Luludaki Thodoris95 Mitsaras23 iew math2arch marww johnsala Totreno ggl Viedo χημεια4λαιφ Βασιλης1234 Ωρορα Γιώτα Γιαννακού P.Dam. Arianara S3 Helen06 Startx0 jorgpa ΘανάσοςG4 Meow User2350 GiorgosAsi fretoe Memetchi mermaid89 tslef8 Idontknoww Stelios725 Γιάνννης Δ. xristarac DieM alexd99 AK-92 Mt73 Nickx eukleidhs1821 Panos_02 Αλκης Κ. 1011 Ryuzaki Eua5 physicscrazy Unseen skygge Εχέμυθη azula Sevasti T C skot Dora140303 Thundergirl nicks1999 Uncle Curtis anastasia papa Scott Mhtrogoal harry akritas daeriel kogba Κλημεντίνη Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αν εμένα ΗΠΑ η Καναδά θα το αγόραζα με κλειστά ματιά. Click για ανάπτυξη... κι εγω ειναι αγαπημενη μαρκα
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:02 Ο American Economist: #276 20-05-21 16:02 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: κι εγω ειναι αγαπημενη μαρκα Click για ανάπτυξη... Αλήθεια?? Εγώ θέλω να αγοράσω το Ford Focus όταν πιάσω δουλειά!! EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:03 Η EvanescenceQ: #277 20-05-21 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αλήθεια?? Εγώ θέλω να αγοράσω το Ford Focus όταν πιάσω δουλειά!! Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγω θελω να παρω ενα φορντ αλλα οχι τα μικρα της πολης,τα 4χ4 μου αρεσουν τα μεγαλα Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:10 Ο Skiyo έγραψε: #278 20-05-21 16:10 τα αγαπημένα μου αυτοκίνητα από τη Ford είναι το Mustang και το Explorer, ειδικά τα mustang που κυκλοφορούν και τα βλέπω στα Χανιά είναι τέλεια. Λόγω της Αμερικάνικης Βάσης στα Χανιά μένουν πολλοί Αμερικάνοι και φέρνουν τα αυτοκίνητα τους στα Χανιά από τις ΗΠΑ και ξεχωρίζουν από το πλήθος τα αυτοκίνητα τους που δεν θα έβλεπα ποτέ ξανά εδώ στη Ελλάδα που δεν τα εισάγουν οι αντιπροσωπίες American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:13 Ο American Economist: #279 20-05-21 16:13 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Ναι κι εγω θελω να παρω ενα φορντ αλλα οχι τα μικρα της πολης,τα 4χ4 μου αρεσουν τα μεγαλα Click για ανάπτυξη... Ωχ ωχ εγώ τα Pick up trucks και τα SUV φοβάμαι ότι δεν θα μπορώ να τα κάνω καλά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Μαΐου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: τα αγαπημένα μου αυτοκίνητα από τη Ford είναι το Mustang και το Explorer, ειδικά τα mustang που κυκλοφορούν και τα βλέπω στα Χανιά είναι τέλεια. Λόγω της Αμερικάνικης Βάσης στα Χανιά μένουν πολλοί Αμερικάνοι και φέρνουν τα αυτοκίνητα τους στα Χανιά από τις ΗΠΑ και ξεχωρίζουν από το πλήθος τα αυτοκίνητα τους που δεν θα έβλεπα ποτέ ξανά εδώ στη Ελλάδα που δεν τα εισάγουν οι αντιπροσωπίες Click για ανάπτυξη... Είσαι τυχερός. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:20 Ο Skiyo έγραψε: #280 20-05-21 16:20 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Ναι κι εγω θελω να παρω ενα φορντ αλλα οχι τα μικρα της πολης,τα 4χ4 μου αρεσουν τα μεγαλα Click για ανάπτυξη... αν μένεις κέντρο σε πόλη άντε να το παρκάρεις κάπου, θα πλουτίσουν τα ιδιωτικά πάρκινγκ από εσένα Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Είσαι τυχερός. Click για ανάπτυξη... καλά μην φανταστείς, τα περισσότερα αυτοκίνητα είναι πάνω από 15 χρόνων που φέρνουν, εδώ η Αμερικάνιδα γειτόνισσα μου έχει φέρει ένα corolla του 90s, άλλος έφερε ένα SUV του 2005, λίγοι Αμερικάνοι έχουν ολοκαινούριο αυτοκίνητο εδώ στα Χανιά, αλλά για μένα μου αρέσουν τα mustang άσχετως αν είναι παλιά ή καινούρια. ά και έχω δει και άλλα αυτοκίνητα όπως το dodge challenger, ένα τεράστιο jeep όπως αυτό Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 214 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Giorgos777 Searching Paragontas7000 Angelikaaa fortheloveofshizaya American Economist 5607 ghоul fockos Ilma taketrance Kate1914 Unboxholics many of Filip Jack of Spades fmarulezkd Scandal charmander Ilikntas Natsuko fourkaki Obi-Wan Kenobi Vera back2967 GeorgePap2003 giannhs2001 bibliofagos Dmzk Varus SlimShady giannis06 Dr. Gl. Luminous tsiobieman globglogabgalab Wonderkid Libertus rafaela11 Εριφύλη A350 iiTzArismaltor_ Fernando_A J.Cameron jj! chester20080 Δροσουλίτης Ariana2018 epote Luludaki Thodoris95 Mitsaras23 iew math2arch marww johnsala Totreno ggl Viedo χημεια4λαιφ Βασιλης1234 Ωρορα Γιώτα Γιαννακού P.Dam. Arianara S3 Helen06 Startx0 jorgpa ΘανάσοςG4 Meow User2350 GiorgosAsi fretoe Memetchi mermaid89 tslef8 Idontknoww Stelios725 Γιάνννης Δ. xristarac DieM alexd99 AK-92 Mt73 Nickx eukleidhs1821 Panos_02 Αλκης Κ. 1011 Ryuzaki Eua5 physicscrazy Unseen skygge Εχέμυθη azula Sevasti T C skot Dora140303 Thundergirl nicks1999 Uncle Curtis anastasia papa Scott Mhtrogoal harry akritas daeriel kogba Κλημεντίνη Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: κι εγω ειναι αγαπημενη μαρκα Click για ανάπτυξη... Αλήθεια?? Εγώ θέλω να αγοράσω το Ford Focus όταν πιάσω δουλειά!!
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:03 Η EvanescenceQ: #277 20-05-21 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αλήθεια?? Εγώ θέλω να αγοράσω το Ford Focus όταν πιάσω δουλειά!! Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγω θελω να παρω ενα φορντ αλλα οχι τα μικρα της πολης,τα 4χ4 μου αρεσουν τα μεγαλα Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:10 Ο Skiyo έγραψε: #278 20-05-21 16:10 τα αγαπημένα μου αυτοκίνητα από τη Ford είναι το Mustang και το Explorer, ειδικά τα mustang που κυκλοφορούν και τα βλέπω στα Χανιά είναι τέλεια. Λόγω της Αμερικάνικης Βάσης στα Χανιά μένουν πολλοί Αμερικάνοι και φέρνουν τα αυτοκίνητα τους στα Χανιά από τις ΗΠΑ και ξεχωρίζουν από το πλήθος τα αυτοκίνητα τους που δεν θα έβλεπα ποτέ ξανά εδώ στη Ελλάδα που δεν τα εισάγουν οι αντιπροσωπίες American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:13 Ο American Economist: #279 20-05-21 16:13 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Ναι κι εγω θελω να παρω ενα φορντ αλλα οχι τα μικρα της πολης,τα 4χ4 μου αρεσουν τα μεγαλα Click για ανάπτυξη... Ωχ ωχ εγώ τα Pick up trucks και τα SUV φοβάμαι ότι δεν θα μπορώ να τα κάνω καλά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Μαΐου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: τα αγαπημένα μου αυτοκίνητα από τη Ford είναι το Mustang και το Explorer, ειδικά τα mustang που κυκλοφορούν και τα βλέπω στα Χανιά είναι τέλεια. Λόγω της Αμερικάνικης Βάσης στα Χανιά μένουν πολλοί Αμερικάνοι και φέρνουν τα αυτοκίνητα τους στα Χανιά από τις ΗΠΑ και ξεχωρίζουν από το πλήθος τα αυτοκίνητα τους που δεν θα έβλεπα ποτέ ξανά εδώ στη Ελλάδα που δεν τα εισάγουν οι αντιπροσωπίες Click για ανάπτυξη... Είσαι τυχερός. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:20 Ο Skiyo έγραψε: #280 20-05-21 16:20 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Ναι κι εγω θελω να παρω ενα φορντ αλλα οχι τα μικρα της πολης,τα 4χ4 μου αρεσουν τα μεγαλα Click για ανάπτυξη... αν μένεις κέντρο σε πόλη άντε να το παρκάρεις κάπου, θα πλουτίσουν τα ιδιωτικά πάρκινγκ από εσένα Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Είσαι τυχερός. Click για ανάπτυξη... καλά μην φανταστείς, τα περισσότερα αυτοκίνητα είναι πάνω από 15 χρόνων που φέρνουν, εδώ η Αμερικάνιδα γειτόνισσα μου έχει φέρει ένα corolla του 90s, άλλος έφερε ένα SUV του 2005, λίγοι Αμερικάνοι έχουν ολοκαινούριο αυτοκίνητο εδώ στα Χανιά, αλλά για μένα μου αρέσουν τα mustang άσχετως αν είναι παλιά ή καινούρια. ά και έχω δει και άλλα αυτοκίνητα όπως το dodge challenger, ένα τεράστιο jeep όπως αυτό Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 214 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Giorgos777 Searching Paragontas7000 Angelikaaa fortheloveofshizaya American Economist 5607 ghоul fockos Ilma taketrance Kate1914 Unboxholics many of Filip Jack of Spades fmarulezkd Scandal charmander Ilikntas Natsuko fourkaki Obi-Wan Kenobi Vera back2967 GeorgePap2003 giannhs2001 bibliofagos Dmzk Varus SlimShady giannis06 Dr. Gl. Luminous tsiobieman globglogabgalab Wonderkid Libertus rafaela11 Εριφύλη A350 iiTzArismaltor_ Fernando_A J.Cameron jj! chester20080 Δροσουλίτης Ariana2018 epote Luludaki Thodoris95 Mitsaras23 iew math2arch marww johnsala Totreno ggl Viedo χημεια4λαιφ Βασιλης1234 Ωρορα Γιώτα Γιαννακού P.Dam. Arianara S3 Helen06 Startx0 jorgpa ΘανάσοςG4 Meow User2350 GiorgosAsi fretoe Memetchi mermaid89 tslef8 Idontknoww Stelios725 Γιάνννης Δ. xristarac DieM alexd99 AK-92 Mt73 Nickx eukleidhs1821 Panos_02 Αλκης Κ. 1011 Ryuzaki Eua5 physicscrazy Unseen skygge Εχέμυθη azula Sevasti T C skot Dora140303 Thundergirl nicks1999 Uncle Curtis anastasia papa Scott Mhtrogoal harry akritas daeriel kogba Κλημεντίνη Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Αλήθεια?? Εγώ θέλω να αγοράσω το Ford Focus όταν πιάσω δουλειά!! Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγω θελω να παρω ενα φορντ αλλα οχι τα μικρα της πολης,τα 4χ4 μου αρεσουν τα μεγαλα
Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:10 Ο Skiyo έγραψε: #278 20-05-21 16:10 τα αγαπημένα μου αυτοκίνητα από τη Ford είναι το Mustang και το Explorer, ειδικά τα mustang που κυκλοφορούν και τα βλέπω στα Χανιά είναι τέλεια. Λόγω της Αμερικάνικης Βάσης στα Χανιά μένουν πολλοί Αμερικάνοι και φέρνουν τα αυτοκίνητα τους στα Χανιά από τις ΗΠΑ και ξεχωρίζουν από το πλήθος τα αυτοκίνητα τους που δεν θα έβλεπα ποτέ ξανά εδώ στη Ελλάδα που δεν τα εισάγουν οι αντιπροσωπίες American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:13 Ο American Economist: #279 20-05-21 16:13 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Ναι κι εγω θελω να παρω ενα φορντ αλλα οχι τα μικρα της πολης,τα 4χ4 μου αρεσουν τα μεγαλα Click για ανάπτυξη... Ωχ ωχ εγώ τα Pick up trucks και τα SUV φοβάμαι ότι δεν θα μπορώ να τα κάνω καλά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Μαΐου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: τα αγαπημένα μου αυτοκίνητα από τη Ford είναι το Mustang και το Explorer, ειδικά τα mustang που κυκλοφορούν και τα βλέπω στα Χανιά είναι τέλεια. Λόγω της Αμερικάνικης Βάσης στα Χανιά μένουν πολλοί Αμερικάνοι και φέρνουν τα αυτοκίνητα τους στα Χανιά από τις ΗΠΑ και ξεχωρίζουν από το πλήθος τα αυτοκίνητα τους που δεν θα έβλεπα ποτέ ξανά εδώ στη Ελλάδα που δεν τα εισάγουν οι αντιπροσωπίες Click για ανάπτυξη... Είσαι τυχερός. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:20 Ο Skiyo έγραψε: #280 20-05-21 16:20 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Ναι κι εγω θελω να παρω ενα φορντ αλλα οχι τα μικρα της πολης,τα 4χ4 μου αρεσουν τα μεγαλα Click για ανάπτυξη... αν μένεις κέντρο σε πόλη άντε να το παρκάρεις κάπου, θα πλουτίσουν τα ιδιωτικά πάρκινγκ από εσένα Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Είσαι τυχερός. Click για ανάπτυξη... καλά μην φανταστείς, τα περισσότερα αυτοκίνητα είναι πάνω από 15 χρόνων που φέρνουν, εδώ η Αμερικάνιδα γειτόνισσα μου έχει φέρει ένα corolla του 90s, άλλος έφερε ένα SUV του 2005, λίγοι Αμερικάνοι έχουν ολοκαινούριο αυτοκίνητο εδώ στα Χανιά, αλλά για μένα μου αρέσουν τα mustang άσχετως αν είναι παλιά ή καινούρια. ά και έχω δει και άλλα αυτοκίνητα όπως το dodge challenger, ένα τεράστιο jeep όπως αυτό Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 214 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Giorgos777 Searching Paragontas7000 Angelikaaa fortheloveofshizaya American Economist 5607 ghоul fockos Ilma taketrance Kate1914 Unboxholics many of Filip Jack of Spades fmarulezkd Scandal charmander Ilikntas Natsuko fourkaki Obi-Wan Kenobi Vera back2967 GeorgePap2003 giannhs2001 bibliofagos Dmzk Varus SlimShady giannis06 Dr. Gl. Luminous tsiobieman globglogabgalab Wonderkid Libertus rafaela11 Εριφύλη A350 iiTzArismaltor_ Fernando_A J.Cameron jj! chester20080 Δροσουλίτης Ariana2018 epote Luludaki Thodoris95 Mitsaras23 iew math2arch marww johnsala Totreno ggl Viedo χημεια4λαιφ Βασιλης1234 Ωρορα Γιώτα Γιαννακού P.Dam. Arianara S3 Helen06 Startx0 jorgpa ΘανάσοςG4 Meow User2350 GiorgosAsi fretoe Memetchi mermaid89 tslef8 Idontknoww Stelios725 Γιάνννης Δ. xristarac DieM alexd99 AK-92 Mt73 Nickx eukleidhs1821 Panos_02 Αλκης Κ. 1011 Ryuzaki Eua5 physicscrazy Unseen skygge Εχέμυθη azula Sevasti T C skot Dora140303 Thundergirl nicks1999 Uncle Curtis anastasia papa Scott Mhtrogoal harry akritas daeriel kogba Κλημεντίνη Vold Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
τα αγαπημένα μου αυτοκίνητα από τη Ford είναι το Mustang και το Explorer, ειδικά τα mustang που κυκλοφορούν και τα βλέπω στα Χανιά είναι τέλεια. Λόγω της Αμερικάνικης Βάσης στα Χανιά μένουν πολλοί Αμερικάνοι και φέρνουν τα αυτοκίνητα τους στα Χανιά από τις ΗΠΑ και ξεχωρίζουν από το πλήθος τα αυτοκίνητα τους που δεν θα έβλεπα ποτέ ξανά εδώ στη Ελλάδα που δεν τα εισάγουν οι αντιπροσωπίες
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.279 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:13 Ο American Economist: #279 20-05-21 16:13 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Ναι κι εγω θελω να παρω ενα φορντ αλλα οχι τα μικρα της πολης,τα 4χ4 μου αρεσουν τα μεγαλα Click για ανάπτυξη... Ωχ ωχ εγώ τα Pick up trucks και τα SUV φοβάμαι ότι δεν θα μπορώ να τα κάνω καλά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Μαΐου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: τα αγαπημένα μου αυτοκίνητα από τη Ford είναι το Mustang και το Explorer, ειδικά τα mustang που κυκλοφορούν και τα βλέπω στα Χανιά είναι τέλεια. Λόγω της Αμερικάνικης Βάσης στα Χανιά μένουν πολλοί Αμερικάνοι και φέρνουν τα αυτοκίνητα τους στα Χανιά από τις ΗΠΑ και ξεχωρίζουν από το πλήθος τα αυτοκίνητα τους που δεν θα έβλεπα ποτέ ξανά εδώ στη Ελλάδα που δεν τα εισάγουν οι αντιπροσωπίες Click για ανάπτυξη... Είσαι τυχερός. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:20 Ο Skiyo έγραψε: #280 20-05-21 16:20 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Ναι κι εγω θελω να παρω ενα φορντ αλλα οχι τα μικρα της πολης,τα 4χ4 μου αρεσουν τα μεγαλα Click για ανάπτυξη... αν μένεις κέντρο σε πόλη άντε να το παρκάρεις κάπου, θα πλουτίσουν τα ιδιωτικά πάρκινγκ από εσένα Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Είσαι τυχερός. Click για ανάπτυξη... καλά μην φανταστείς, τα περισσότερα αυτοκίνητα είναι πάνω από 15 χρόνων που φέρνουν, εδώ η Αμερικάνιδα γειτόνισσα μου έχει φέρει ένα corolla του 90s, άλλος έφερε ένα SUV του 2005, λίγοι Αμερικάνοι έχουν ολοκαινούριο αυτοκίνητο εδώ στα Χανιά, αλλά για μένα μου αρέσουν τα mustang άσχετως αν είναι παλιά ή καινούρια. ά και έχω δει και άλλα αυτοκίνητα όπως το dodge challenger, ένα τεράστιο jeep όπως αυτό Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Ναι κι εγω θελω να παρω ενα φορντ αλλα οχι τα μικρα της πολης,τα 4χ4 μου αρεσουν τα μεγαλα Click για ανάπτυξη... Ωχ ωχ εγώ τα Pick up trucks και τα SUV φοβάμαι ότι δεν θα μπορώ να τα κάνω καλά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Μαΐου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: τα αγαπημένα μου αυτοκίνητα από τη Ford είναι το Mustang και το Explorer, ειδικά τα mustang που κυκλοφορούν και τα βλέπω στα Χανιά είναι τέλεια. Λόγω της Αμερικάνικης Βάσης στα Χανιά μένουν πολλοί Αμερικάνοι και φέρνουν τα αυτοκίνητα τους στα Χανιά από τις ΗΠΑ και ξεχωρίζουν από το πλήθος τα αυτοκίνητα τους που δεν θα έβλεπα ποτέ ξανά εδώ στη Ελλάδα που δεν τα εισάγουν οι αντιπροσωπίες Click για ανάπτυξη... Είσαι τυχερός.
Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.013 μηνύματα. 20 Μαΐου 2021 στις 16:20 Ο Skiyo έγραψε: #280 20-05-21 16:20 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Ναι κι εγω θελω να παρω ενα φορντ αλλα οχι τα μικρα της πολης,τα 4χ4 μου αρεσουν τα μεγαλα Click για ανάπτυξη... αν μένεις κέντρο σε πόλη άντε να το παρκάρεις κάπου, θα πλουτίσουν τα ιδιωτικά πάρκινγκ από εσένα Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Είσαι τυχερός. Click για ανάπτυξη... καλά μην φανταστείς, τα περισσότερα αυτοκίνητα είναι πάνω από 15 χρόνων που φέρνουν, εδώ η Αμερικάνιδα γειτόνισσα μου έχει φέρει ένα corolla του 90s, άλλος έφερε ένα SUV του 2005, λίγοι Αμερικάνοι έχουν ολοκαινούριο αυτοκίνητο εδώ στα Χανιά, αλλά για μένα μου αρέσουν τα mustang άσχετως αν είναι παλιά ή καινούρια. ά και έχω δει και άλλα αυτοκίνητα όπως το dodge challenger, ένα τεράστιο jeep όπως αυτό
Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Ναι κι εγω θελω να παρω ενα φορντ αλλα οχι τα μικρα της πολης,τα 4χ4 μου αρεσουν τα μεγαλα Click για ανάπτυξη... αν μένεις κέντρο σε πόλη άντε να το παρκάρεις κάπου, θα πλουτίσουν τα ιδιωτικά πάρκινγκ από εσένα Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Είσαι τυχερός. Click για ανάπτυξη... καλά μην φανταστείς, τα περισσότερα αυτοκίνητα είναι πάνω από 15 χρόνων που φέρνουν, εδώ η Αμερικάνιδα γειτόνισσα μου έχει φέρει ένα corolla του 90s, άλλος έφερε ένα SUV του 2005, λίγοι Αμερικάνοι έχουν ολοκαινούριο αυτοκίνητο εδώ στα Χανιά, αλλά για μένα μου αρέσουν τα mustang άσχετως αν είναι παλιά ή καινούρια. ά και έχω δει και άλλα αυτοκίνητα όπως το dodge challenger, ένα τεράστιο jeep όπως αυτό