EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

20-05-21

16:22
Ειναι ωραια αμαξια ομωςΩχ ωχ εγώ τα Pick up trucks και τα SUV φοβάμαι ότι δεν θα μπορώ να τα κάνω καλά
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Είσαι τυχερός.![]()

Ολα το ιδιο ειναι καλε απο σμαρτ μεχρι τζιπακι. Η ιδια οδηγηση.
Δεν ειπαμε να οδηγησεις τα τεραστια φορτηγα του στρατού με τις τεραστιες ροδες πχ https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRpUNPU1C_ZQUzhrljhsUyUjHv9zsxOB4GhiQ&usqp=CAU
Οποτε δεν ειναι κατι ιδιαιτερο συνηθεια ειναι απλα.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.856 μηνύματα.

20-05-21

16:23
Ερώτηση, ανάμεσα σε Focus και Fiesta ποιο προτείνεις??Ειναι ωραια αμαξια ομως
Ολα το ιδιο ειναι καλε απο σμαρτ μεχρι τζιπακι. Η ιδια οδηγηση.
Δεν ειπαμε να οδηγησεις τα τεραστια φορτηγα του στρατού με τις τεραστιες ροδες πχ https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRpUNPU1C_ZQUzhrljhsUyUjHv9zsxOB4GhiQ&usqp=CAU
Οποτε δεν ειναι κατι ιδιαιτερο συνηθεια ειναι απλα.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

20-05-21

16:25
Ναι μαρεσουν τα αμερικανικα που δεν κυκλοφορουν εδω τα ειχα δει μονο οταν ειχε ερθει καποιος διασημος που ηταν της ασφαλειας με τα φωτα.αν μένεις κέντρο σε πόλη άντε να το παρκάρεις κάπου, θα πλουτίσουν τα ιδιωτικά πάρκινγκ από εσένα
καλά μην φανταστείς, τα περισσότερα αυτοκίνητα είναι πάνω από 15 χρόνων που φέρνουν, εδώ η Αμερικάνιδα γειτόνισσα μου έχει φέρει ένα corolla του 90s, άλλος έφερε ένα SUV του 2005, λίγοι Αμερικάνοι έχουν ολοκαινούριο αυτοκίνητο εδώ στα Χανιά, αλλά για μένα μου αρέσουν τα mustang άσχετως αν είναι παλιά ή καινούρια. ά και έχω δει και άλλα αυτοκίνητα όπως το dodge challenger, ένα τεράστιο jeep όπως αυτό
![]()
Αυτα https://www.zougla.gr/image.ashx?fid=2346775
Και μου αρεσει και αυτο
Focus ειναι πιο σπορ η γραμμη.Ερώτηση, ανάμεσα σε Focus και Fiesta ποιο προτείνεις??
Και το φιεστα ωραιο ειναι δεν ειναι ασχημο.
Θα επελεγα focus.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.856 μηνύματα.

20-05-21

16:31
Ευχαριστώ πολυ!!Ναι μαρεσουν τα αμερικανικα που δεν κυκλοφορουν εδω τα ειχα δει μονο οταν ειχε ερθει καποιος διασημος που ηταν της ασφαλειας με τα φωτα.
Και μου αρεσει και αυτο
Focus ειναι πιο σπορ η γραμμη.
Και το φιεστα ωραιο ειναι δεν ειναι ασχημο.
Θα επελεγα focus.

Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα.

20-05-21

16:34
στο SUV έχω μπει νομίζω στη ίδιας εταιρείας ή παρόμοιο ήμουν μικρός και δεν θυμάμαι καλά, αρχικά η γειτόνισσα μου είναι Ελληνο-Καναδέζα, και είχε έρθει ο πατέρας της από το Καναδά στη Κρήτη για να μείνει 3-4 μήνες και έφερε μαζί του ένα τεράστιο μαύρο κλασικό αμερικάνικο SUV, η γειτόνισσα μου πήρε τη μητέρα μου και εμένα να κάνουμε βόλτα με το SUV και για κάτι δουλείες. Δυσκόλευομουν να ανέβω στο SUV επειδή ήταν ψηλό και εγώ μικρόςΝαι μαρεσουν τα αμερικανικα που δεν κυκλοφορουν εδω τα ειχα δει μονο οταν ειχε ερθει καποιος διασημος που ηταν της ασφαλειας με τα φωτα.
Και μου αρεσει και αυτο

EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

20-05-21

16:35
Τυχερεεεεεστο SUV έχω μπει νομίζω στη ίδιας εταιρείας ή παρόμοιο ήμουν μικρός και δεν θυμάμαι καλά, αρχικά η γειτόνισσα μου είναι Ελληνο-Καναδέζα, και είχε έρθει ο πατέρας της από το Καναδά στη Κρήτη για να μείνει 3-4 μήνες και έφερε μαζί του ένα τεράστιο μαύρο κλασικό αμερικάνικο SUV, η γειτόνισσα μου πήρε τη μητέρα μου και εμένα να κάνουμε βόλτα με το SUV και για κάτι δουλείες. Δυσκόλευομουν να ανέβω στο SUV επειδή ήταν ψηλό και εγώ μικρός. Ο πατέρας της γειτόνισσας μου έχει μια αντιπροσωπεία αυτοκίνητων στο Καναδά

anastasia papa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η anastasia papa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 302 μηνύματα.

26-05-21

12:49
Γεια σας,θελω να παρω αυτοκινητο μου αρεσει το toyota chr θεωρειτε οτι ειναι οκ για κοπελα ή πηγαινει πιο πολυ σε αντρες ενα τετοιο αυτοκινητο?Μετα μια πιο οικονομικη λυση σκεφτομαι το hyundai i30, αλλα ειναι ενα απλο αμαξι ενω το πρωτο εχει πιο πολυ μουρη.Και ενα αλλο που μου αρεσει το Nissan Qashqai σε 4Χ2.Πειτε μου τα υπερ και τα κατα.Σας ευχαριστω.
Αλκης Κ.
Δραστήριο μέλος
Ο Αλκης Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 630 μηνύματα.

26-05-21

13:09
Mercedes a class παρε
Lancelot
Περιβόητο μέλος
Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.377 μηνύματα.

26-05-21

13:10
Νεα οδηγός; αν ναι, τότε μεταχειρισμένο.Γεια σας,θελω να παρω αυτοκινητο μου αρεσει το toyota chr θεωρειτε οτι ειναι οκ για κοπελα ή πηγαινει πιο πολυ σε αντρες ενα τετοιο αυτοκινητο?Μετα μια πιο οικονομικη λυση σκεφτομαι το hyundai i30, αλλα ειναι ενα απλο αμαξι ενω το πρωτο εχει πιο πολυ μουρη.Και ενα αλλο που μου αρεσει το Nissan Qashqai σε 4Χ2.Πειτε μου τα υπερ και τα κατα.Σας ευχαριστω.
Αν όχι εξαρτάται απο τη χρήση του
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.846 μηνύματα.

08-06-21

16:37
Το αγορασε ο αντρας της θειας μου σε ασπρο
American Economist
Επιφανές μέλος

08-06-21

16:43
Θελω και εγωωωωωωωωω

Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.846 μηνύματα.

08-06-21

16:58
Ειναι πολυ θηριο αν και δεν ειμαι φαν τετοιων αμαξιωνΘελω και εγωωωωωωωωω![]()
American Economist
Επιφανές μέλος

08-06-21

17:26
Εγω βασικα ενα Ford Focus St Line θελω!!Ειναι πολυ θηριο αν και δεν ειμαι φαν τετοιων αμαξιων
xristaras9
Διάσημο μέλος
Ο xristaras9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.554 μηνύματα.

08-06-21

17:58
Nα κάνεις αίτηση να πλαστικοποιηθούν οι δρόμοι.Εγω βασικα ενα Ford Focus St Line θελω!!
American Economist
Επιφανές μέλος

08-06-21

17:59
Τι εννοείς??Nα κάνεις αίτηση να πλαστικοποιηθούν οι δρόμοι.

Nick890
Επιφανές μέλος

08-06-21

18:12
benz AMGΕγω βασικα ενα Ford Focus St Line θελω!!

xristaras9
Διάσημο μέλος
Ο xristaras9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.554 μηνύματα.

08-06-21

18:12
Έχεις βγάλει το δίπλωμα;Τι εννοείς??![]()
American Economist
Επιφανές μέλος

08-06-21

18:14
Μετα την εξεταστικη θα βγαλω.Έχεις βγάλει το δίπλωμα;
xristaras9
Διάσημο μέλος

08-06-21

18:18
Απο την στιγμή που δεν έχεις βγάλει δεν έχει νόημα να ψάχνεις απο τώρα τι θα πάρεις άλλο έχει φαρδιά μούρη άλλο έχει πιο ψηλό το πίσω μέρος του.Το τι θα πάρεις έχει να κάνει με το τι σε βολεύει εσένα να πάρεις και οχι τι βλέπεις έξω.Ξέρω περίπτωση συμμαθητή μου ο οποίος 18 ετών έβγαλε το δίπλωμα έγινε οδηγος στα 19 του στο στρατό στα στάγιερ στο λουτράκι και 20 ετών ξεκίνησε να κάνει δρομολόγια στα φορτηγά του πατέρα του.Είναι τι τον βολεύει ο συγκεκριμένος το κατείχε το σπορ και μπήκε στα σκληρά 19 ετών.Οπως και το αν θα πάρεις μεταχειρισμένο ή καινούργιο αυτοκίνητο πάλι το καθορίζει η οδηγική σου συμπεριφορά.Οπως το αν θα πάρεις ατμοσφαιρικό ή τούρμπο πάλι το καθορίζει η οδηγική σου συμπεριφορά και το τι σε βολεύει.Μετα την εξεταστικη θα βγαλω.
American Economist
Επιφανές μέλος

16-09-21

20:48
Εχω ερωτευτεί παιδια!! Ford Mondeo/ fusion 2020

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 197 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Εριφύλη
- Paragontas7000
- Unboxholics
- Scandal
- back2967
- A350
- American Economist
- fmarulezkd
- fourkaki
- iiTzArismaltor_
- Fernando_A
- Kate1914
- Wonderkid
- J.Cameron
- bibliofagos
- Jack of Spades
- fockos
- jj!
- Joji
- rafaela11
- chester20080
- Δροσουλίτης
- Libertus
- taketrance
- Ilma
- AggelikiGr
- Ariana2018
- epote
- Dmzk
- Luludaki
- Thodoris95
- Mitsaras23
- iew
- GeorgePap2003
- math2arch
- marww
- johnsala
- Totreno
- phleidhs
- charmander
- ggl
- Viedo
- χημεια4λαιφ
- Βασιλης1234
- Ωρορα
- Γιώτα Γιαννακού
- Jim175
- P.Dam.
- Arianara S3
- Natsuko
- Helen06
- Startx0
- giannhs2001
- jorgpa
- ΘανάσοςG4
- Meow
- User2350
- GiorgosAsi
- fretoe
- Memetchi
- mermaid89
- tslef8
- Idontknoww
- Stelios725
- Γιάνννης Δ.
- xristarac
- DieM
- alexd99
- AK-92
- Mt73
- Nickx
- eukleidhs1821
- Panos_02
- Αλκης Κ.
- 1011
- Ryuzaki
- Eua5
- physicscrazy
- SlimShady
- Unseen skygge
- Εχέμυθη
- azula
- Sevasti
- T C
- skot
- Theodora03
- Thundergirl
- nicks1999
- Uncle Curtis
- tsiobieman
- anastasia papa
- Scott
- Mhtrogoal
- harry akritas
- daeriel
- kogba
- Κλημεντίνη
- Vold
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.