Κατά τη γνώμη μου όποιος έχει την οικονομική άνεση παίρνει καινούριο ανεξάρτητα από την εμπειρία του. Όχι μεταχειρισμένα 5ετίας που είναι πανάκριβα επίσης και ούτε εγγύηση από τον κατασκευαστή δεν έχεις. Όποιος δεν έχει την οικονομική άνεση παίρνει αυτοκίνητο >10 ετών μη πω 15ετίας που θα κάνει μια χαρά τη δουλειά του.
Καταρχήν ο καθένας είναι υπεύθυνος και τελείως ελεύθερος να επενδύσει τα χρήματα του όπως εκείνος θέλει για να το κλείσουμε αυτό το θέμα.
Δεν υπάρχει σωστό και λάθος σε αυτές τις περιπτώσεις.
Υπάρχει τι ποιότητα ζωής θέλω να έχεις.
Τι υποχρεώσεις έχεις σαν άνθρωπος και αν σε νοιάζει αν κάνεις εφέ με το αυτοκίνητο σου ή είναι εργαλείο για την δουλεια σου !
Το είπα και χθες δεν μπορείς να μου αλλάζεις αυτοκίνητο κάθε 5 χρόνια και μετά να μου κλαίγεται ότι δεν σου φτα ουν τα χρήματα .
Αγοράζοντας ένα αυτοκίνητο που κανει 10 ευρώ μπαίνοντας και βάζοντας το κλειδί για πρώτη φορά αυτόματα έχεις ένα αυτοκίνητο των 5 ευρώ..
Έχεις πετάξει στην ουσία τα μισά σου χρήματα.
Σκέψου τη αλόγιστη σπαταλει χρημάτων κάνεις κάθε φορά που αγοράζεις καινούργιο.
Έπειτα όταν μιλάμε για μεταχειρισμενα δεν μιλάμε να μπεις στο car.gr που ο καθένας πουλάει ότι θέλει και να βρεις ..
Είπα ότι υπάρχουν άκρες να πάρεις μεταχειρισμένο υπό προϋποθέσεις Καινούργιου με εγγυήσεις και το κυριότερο με ατόφιο βιβλίο service ..
Δεν παίρνεις ποτέ αυτοκίνητο από χέρι ιδιώτη καθώς ένα 90 % είτε έχει μπει καλιμπρα, είτε εχου πειραχτεί απο χιλιόμετρα ή μηχανικά έχει θέμα..
Ο ιδιώτης ένα αυτοκίνητο δεν το πουλάει έτσι γιατί έφυγε η μόδα..Το πουλάει γιατί έχει θέμα το οποίο στο μεταθετει σε εσένα..
Οπότε ποτέ αυτοκίνητο από ιδιώτη αν δεν είναι ατόφιο και με εγγύηση σε ισχύει από την αντιπροσωπία...
Άσε πλέον ο κόσμος δεν είναι χαζός...Τα ψάχνει πολύ καλά και για μεταχειρισμένα δεν δίνει πολλά λεφτά!
Αυτά τα ολίγα!
Είπαμε αυτοκίνητο παίρνεις ένα και καλό, δεν είναι παπούτσι κάθε τρεις και λίγο πέρασε η μόδα να το αλλάξεις.
Οπότε κανείς ένα καλό ταμείο και μια πολυ έξυπνη αγορά σε εταιρείες αξιόπιστες..Ακριβές αλλά αξιόπιστες στα πάντα τους και δέν εχεις κανένα θέμα ποτέ!
Και το κυριότερο;
Ο καθένας στον είδος τους ,δυστυχώς ο καθένας πιστεύει ότι του πλασάρει η εταιρεία..
Έχουν δει πολλά τα μάτια μας αυτά τα 25 χρόνια από δήθεν αξιόπιστα και καλά αυτοκίνητα..
Ο οδηγός είναι καλός και κάνει ένα αυτοκίνητο αξιόπιστο μέσα από τη οδική συμπεριφορα του και την σωστή συντήρηση του .
Ότι αυτοκίνητο και να πάρεις αν εσύ κάνεις του κεφαλιού σου επειδή τα ξέρεις όλα, το καλύτερο να σου δώσουν θα το βγάλεις οφ και θα τρέχεις μετά..
Άλλωστε τα αποτελέσματα μιλάνε και όχι τα λόγια!
Καλορίζικα να είναι σε όλους σας Καλοτάξιδα αλλά να τα προσέχετε όπως θα φροντίζετε τον εαυτό σας !!!Ότι πληρώνεις αυτό θα έχεις!!