Παιδιά εγω νομίζω τσάμπα ασχολείστε με γνήσια ανταλλακτικά. Καταρχας....
που ξέρεις οτι αυτο που θα σ βάλει ειναι γνήσιο ; το έβαλε μπροστά σου ;
μπορει να ειναι AFTER MARKET. Δηλαδη εφάμμιλης ποιότητας αλλα όχι το γνήσιο - γνήσιο. Προς αποδειξη όλων αυτων ειναι πως κανένα αμάξι δεν φοράει ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΗΣ ΜΑΡΚΑΣ ΤΟΥ... Ολα έχουν μπασταρδέψει.
ΠΧ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΦΟΡΆΕΙ κινητηρα OPEL ενω ειναι OPEL φοράει κινητήρα της PEUGEOT... Οταν λοιπόν τα έχωσα στο τηλέφωνο σε αυτον που μου το πούλησε και του ειπα πως ποτέ δεν μου είπες οτι το αμάξι δεν θα έχει κινητήρα της μάνας του αλλα της PEUGEOT... γυρισε και μου απάντησε με χαρακτηριστική χαλαρότητα (μιλούσα με τον διευθυντή της αντιπροσωπειας)
" ελα ρε φιλε.... ΟΛΑ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ και η AUDI δεν έχει AUDI"
"Ναι του λεω αλλα δεν το είπες..."
Ο μόνος λόγος που αξίζει να πηγαίνεις σε αντιπροσωπείες και να τους πληρώνεις τις κλεψιές που ζητάνε ειναι για να εισαι ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ και αν τυχει ποτέ αυτο που έτυχε σε μένα... να σας αντικαταστήσουν τον κινητηρα χωρις να πληρώσετε φράγκο.
Γιατι πραγματικά αν ήμουν στην εγγυηση.... και μου έλεγαν οτι έπρεπε να πληρώσω κιολας ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ... Τωρα δεν μπορώ γιατι θα πληρώσω πολλα λεφτά και μπορεί και να χάσω.
Τοτε δεν γλιτωναν με τιποτα και του το ειπα αυτου στο τηλέφωνο οτι ηταν τυχερός.... γιατι το αμαξι δεν δικαιολογειται στα 70.000 χλμ να βγάλει τέτοια ζημιά.... αλλα ειχα βγει απο την εγγυηση.
Η κοπέλα του κολλητού μου έφαγε ζημιά στο AD BLUE... επειδη πηγαινε στα συνεργεια τους και ηταν καινουργιο το αμαξι ηταν μέσα στην εγγυηση και δεν πλήρωσε τίποτα. (2500 ευρω ζημία). Οπελ κορσα αυτηνής.
Ο μονος λογος να πατάτε σε αντιπροσωπείες ειναι αυτός.... μέχρι να ληξει η εγγύηση.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Ιουνίου 2024
Φίλε βαριά αμάξια..... αν τι να πάς να ρίξεις 40.000 ευρώ στο δρόμο... δίνεις 10.000 και με τα υπόλοιπα αγοράζεις ενα οικόπεδο και το έχεις και σε 5-10 χρονια έχει αποκτησει διπλάσια αξία.
Δεν θέλω πλέον τους έμπορους να τους βλέπω ουτε ζωγραφιστούς.
Και το καλύτερο απο όλα αν εισαι και μόνος σου ειναι ένα καλό σκούτερ..... με 50 ευρω το μήνα πάς παντού.
Ενω με το αμάξι θές 200-300 στάνταρ βάλε ασφάλειες βάλε τέλη βαλε δοσεις.... βάλε βενζινες... βαλε συνεργεία.
Άντε απο εκει να πουμε.