*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Μα και'συ,200 ευρώ για φόρεμα; Ας έκανες ημι-ανανέωση της ντουλάπας σου με τόσα λεφτά.
![]()
Δίκιο έχεις. Έπρεπε όμως υποχρεωτικά να πάρω κάτι ως στενή συγγενής της νύφης και νονά του παιδιού που κυοφορούσε.

Δεν έχω ξαναδώσει τόσα λεφτά (ούτε καν τα μισά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
καποιος_καπου
Δραστήριο μέλος

Χαλατε τα λεφτα σας στις πολυεθνικες ενω βρσκεις σχεδον ιδιας ποιοτητας στην λαικη

φρι
Διάσημο μέλος

αυτο ειναι που λενε μάπα το καρπούζι

Let.It.Go:\
Εκκολαπτόμενο μέλος

whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος

I think you should just let.it.go.αποκριάτικο πάρτυ δευτέρας δημοτικού και να έχω αγοράσει μια τεράστια και πανάκριβη στολή της πεντάμορφης την οποία την έβαλα μια και μοναδική φορά...πάει η πεντάμορφη..έμεινε στην ντουλάπα.ακόμα την κλαίω![]()

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Σιωπή.I think you should just let.it.go.![]()
Εδώ εγώ κλαίω για 20 ευρώ ακουστικά που δεν άντεξαν παραπάνω από 4 εβδομάδες.

whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος

ωωωωΕδώ εγώ κλαίω για 20 ευρώ ακουστικά που δεν άντεξαν παραπάνω από 4 εβδομάδες.![]()

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Βέβαια τα δέοντα καντήλια τα'ριξα στην υπάλληλο του καταστήματος διότι μου είχε πει ότι είναι τα καλύτερα.ωωωωσε αισθανομαι.ακουστικα ειναι αυτα.δεν μπορεις να μην θρηνησεις για τετοιο κομματι της ζωης σου
![]()

Loreley
Περιβόητο μέλος

Βέβαια τα δέοντα καντήλια τα'ριξα στην υπάλληλο του καταστήματος διότι μου είχε πει ότι είναι τα καλύτερα.![]()
Τι θες να σου έλεγε;

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Και για να πουλήσει το δικό μου χαρτζιλίκι λιγουρεύτηκε;Τι θες να σου έλεγε;Να πουλήσει θέλει.
![]()

a posse ad esse
Εκκολαπτόμενο μέλος

δε θελω να σε στεναχωρησω αλλα... ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιΚαι για να πουλήσει το δικό μου χαρτζιλίκι λιγουρεύτηκε;![]()
Alma Libre
Επιφανές μέλος

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Είχα τελειώσει την 1η γυμνασίου και μου΄χε φέρει δώρο ένα κινητό LG.Βασικά,τι ακουστικά πήρες;![]()

Όμως δεν περιλάμβανε μέσα αυτά τα ακουστικάκια που είναι και handsfree ταυτόχρονα.
Ε,αναγκάστηκα και πήγα σε ένα κατάστημα και μου έδωσε τα ακουστικάκια της LG.
19.99 πράγμα και άντεξε 3 εβδομάδες.
Δεν πάτε να δείτε αν έρχομαι;

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Είχα τελειώσει την 1η γυμνασίου και μου΄χε φέρει δώρο ένα κινητό LG.
Όμως δεν περιλάμβανε μέσα αυτά τα ακουστικάκια που είναι και handsfree ταυτόχρονα.
Ε,αναγκάστηκα και πήγα σε ένα κατάστημα και μου έδωσε τα ακουστικάκια της LG.
19.99 πράγμα και άντεξε 3 εβδομάδες.
Δεν πάτε να δείτε αν έρχομαι;![]()

Για ακουστικά, panasonic μόνο!
Teaser
Εκκολαπτόμενο μέλος

athinouli
Εκκολαπτόμενο μέλος

καλά έχω κάνει και άλλα, αλλά με προϊόντα μικρότερης αξίας.. να τα λέμε και όλα..

Alma Libre
Επιφανές μέλος

πήρα μια κακάσχημη φούστα γύρω στα 45-50 ευρώ.. την οποία και φόρεσα μια φορά.. ήταν τόσο απαίσια και τρισάθλια που απορώ ακόμη πως μπόρεσε και με έπεισε το λαμόγιο η πωλήτρια να την αγοράσω.. αχ αχ.. ακόμη τα κλαίω!
καλά έχω κάνει και άλλα, αλλά με προϊόντα μικρότερης αξίας.. να τα λέμε και όλα..![]()
κάτι ανάλογο έχει συμβεί και σε μένα, πήγα πήρα πριν κανα δυο χρόνια μια φούστα καρό ένα 50άρι και τη φόρεσα μόνο μια φορά.

Angelicaa
Νεοφερμένο μέλος

CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος

κατι μπλουζες που να τις εχω φορεσει 2-3 φορες
ενα κολιε μουφα που ειχε ενα πολυ ωραιο μανιταρακι, αλλα ηταν τοσο γαματη η ποιοτητα που χαλασε απο την 2η μερα
and κατι δαχτυλιδια που εχω χασει
και κανονικα θα ελεγα και το κινητο μου επδ απο την 1η βδομαδα τα παιξε και γενικα πασχει αγρια πολυ αλλα ευτυχως δεν το πολυχρησιμοποιω οποτε i don't care.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 200 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- Paragontas7000
- Kate1914
- fourkaki
- iew
- Unboxholics
- jellojina
- chester20080
- physicscrazy
- Scandal
- American Economist
- linuxman
- ROM32
- rafaela11
- Paladin
- AggelikiGr
- o venizelikos
- Joji
- kalhkardia
- Μήτσος10
- thequickbrownfox
- charmander
- giannhs2001
- Wonderkid
- Εριφύλη
- Jack of Spades
- Luludaki
- grtt
- Antonia Alexandra
- Alessandra Eliza
- A350
- bibliofagos
- jj!
- fockos
- marww
- taketrance
- johnsala
- Maria23667
- EllieKal
- Dark_kronos
- Sosstoss
- fmarulezkd
- Fernando_A
- hirasawayui
- camil
- papadocGR
- silver
- dimos_mitel
- spring day
- User2350
- Δροσουλίτης
- Memetchi
- tslef8
- J.Cameron
- nobody8
- Pessimist
- Kalana
- Chrysak25
- Viedo
- Εχέμυθη
- louminis
- Panos_02
- Αναστασία197
- chris2799
- CiNeFiL
- snowy
- Ria99
- Sevasti
- Isida
- sunsetpp
- Darkking
- globglogabgalab
- WhaleOilBeefHooked
- harry akritas
- Ariana2018
- Nickx
- παιδι για κλαματα
- nucomer
- Αλκης Κ.
- orchidea
- SlimShady
- το κοριτσι του μαη
- Luke.
- leo41
- ιδιοτροπος
- baizer
- tsiobieman
- D.a.i.s.y
- Κλημεντίνη
- kogba
- npc.69
- edweimaste
- naihou
- poso
- Alma Libre
- designgeek
- maroutsalo
- SkyBlu
- Johnny15
- Serotonin
- ioannaion
- whitelioness
- Εβανζελί
- panagiotis econ
- GoddamnRight
- Libertus
- Unseen skygge
- tymvorixos
- Vold
- Johnman97
- Jocaste
- Μαριλένα__
- me lene
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.