AntiFitness Thread!

Friday_k

Δραστήριο μέλος

Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 447 μηνύματα.
Τις κρέπες πχ τις κάνω με 2 αυγά , λίγο γάλα και αλεύρι βρώμης (απλή βρώμη που την έχω αλέσει στο μουλτι) ... Αναλογίες δεν υπάρχουν συγκεκριμένες, απλά βλέπω να έχει την υφή που πρέπει ... Αν είναι αλμυρή μπορείς να βάλεις τυρί, κοτόπουλο, ντομάτα , μανιτάρια.... Αν είναι γλυκιά μπορείς μαύρη σοκολάτα με μπανάνα, ή ταχίνι με μπανάνα ή μήλο το οποίο θα κόψεις σε κομματάκια κ θα το βάλεις στο αντικολλητικό με λίγη κανέλα και μέλι ή στέβια κ γίνεται σαν γλυκό του κουταλιού.... Αυτό με το μήλο το κάνω συχνά (και χωρίς τις κρέπες δηλαδή) μόνο έτσι το τρώω πλέον αλλιώς δεν μου αρέσει ....

Επίσης ένας τρόπος να φας το γιαούρτι σαν γλυκό είναι να λιώσεις μια μπανάνα με το πιρούνι, να βάλεις το γιαούρτι (αν το θέλεις ακόμα πιο γλυκό μπορείς να βάλεις και λίγο μέλι ) ... Είναι πολύ νόστιμο κ θυμίζει παρά πολύ αυτά τα protein γιαούρτια τα οποία είναι ακριβά χωρίς λόγο+ ότι έχουν ακριβώς την ίδια ποσότητα (ή ακόμα κ λιγότερη....) πρωτεϊνης οπότε η ονομασία τους δεν βγάζει νόημα ......

Pancakes : 3/4 κουταλιές της σούπας αλεσμένη βρώμη , ένα αυγό , λίγο γάλα και baking powder. Τα toppings που είπα για τις κρέπες ισχύουν κι εδώ .

Από κει και πέρα υπάρχουν κ στο σούπερ μάρκετ κλπ διάφορα γλυκίσματα χωρίς ζάχαρη , πιο ελαφριά κλπ ... Κι αυτά είναι οκ 1-2 φορές την εβδομάδα.....
Ωραίες ιδέες! Τα έχω δει και σε πολλά βιντεακια. Αυτό με το μήλο θέλω να το δοκιμάσω, θα ταιριάζει τέλεια με γιαούρτι!

Δεν μου αρέσει η μπανάνα σε γλυκό. Οτιδήποτε άλλο εκτός της μπανάνας, το συνδιαζω με γιαούρτι ή σε κέικ.

Guest 881237

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Ωραίες ιδέες! Τα έχω δει και σε πολλά βιντεακια. Αυτό με το μήλο θέλω να το δοκιμάσω, θα ταιριάζει τέλεια με γιαούρτι!

Δεν μου αρέσει η μπανάνα σε γλυκό. Οτιδήποτε άλλο εκτός της μπανάνας, το συνδιαζω με γιαούρτι ή σε κέικ.
Χαίρομαι που σου άρεσαν :)

Πως πας με αυτό ;

Friday_k

Δραστήριο μέλος

Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 447 μηνύματα.

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.448 μηνύματα.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.
Πιπεριες, κρεμμυδάκι και πρωτεΐνη.. Τι άλλο να ζητήσει κανεις ;αν και λίγο μπόλικα φαίνονται. Θα σκάσεις παλι.
δεν ειναι σημερινα. Δεν ειπαμε οτι τρωω κοτοπουλο ψητό με χόρτα απο το χωριό σημερα;

Απο πριν την πρωτοχρονιά είναι η φωτό.

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.448 μηνύματα.
Πρασοκιμαδοπιτα με τριμμενη γκουντα , μόλις βγήκε
IMG_20250127_234212.jpg

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.485 μηνύματα.

glayki

Περιβόητο μέλος

Friday_k

Δραστήριο μέλος

Την απώλεια βάρους (είχες κάνει κ ποστ πάνω σε αυτό αν θυμάμαι καλά )
Όχι δεν είχα κάνει τέτοιο ποστ.
Αλλά έτσι και αλλιώς τώρα τελευταία δεν τρώω πολύ λόγω ψυχολογίας και έχω χάσει κάποια κιλά 😂
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

View attachment 144291
ΑΠΑΠΑΠΑ!
Από την φώτο μπορώ να το γευτω😂

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.
View attachment 144291
Εαν εμένα μου έφερνες πίτα κομμένη έτσι σε 30 κυβάκια, θα σου έφερνα το ταψί καπέλο.

10 μεγαλα κομματια πρέπει, να χορταίνει άνθρωπος. Πόσες φορές θα βάλουμε χέρι για να χορτάσουμε; 100;

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.
Κοτόπιτα με χειροποίητο φύλλο ❤️

@Valder ναι έχει πολλά κομμάτια σορρυ 😂
IMG_1651.jpeg

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Κοτόπιτα με χειροποίητο φύλλο ❤️

@Valder ναι έχει πολλά κομμάτια σορρυ 😂
Δε φαινεται, την κατέβασες; Α οκ

Αυτη ειναι πιο ομορφη πιτα. (Σορρυ Γλαυκη)

Καταρχάς τα κομματια ειναι πιο ομοιομορφα κομμενα γεωμετρικά, και επικαλύπτουν τη γεμιση ακριβως (ψυχαναγκαστικος εδω). Κατα δευτερον έχουν πιο ζεστό χρώμα.

Κατα τριτον δεν ειναι πρασοκιμαδοραπανακοσελαχόπιτα. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ. ΚΟΤΑΚΙ. ΚΟΤΑΚΙ ΠΙΤΑ. ΤΕΛΟΣ.

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Friday_k

Δραστήριο μέλος

Valder

Τιμώμενο Μέλος

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Αυτη ειναι πιο ομορφη πιτα. (Σορρυ Γλαυκη)

Καταρχάς τα κομματια ειναι πιο ομοιομορφα κομμενα γεωμετρικά, και επικαλύπτουν τη γεμιση ακριβως (ψυχαναγκαστικος εδω). Κατα δευτερον έχουν πιο ζεστό χρώμα.

Κατα τριτον δεν ειναι πρασοκιμαδοραπανακοσελαχόπιτα. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ. ΚΟΤΑΚΙ. ΚΟΤΑΚΙ ΠΙΤΑ. ΤΕΛΟΣ.
Και της Γλαύκης είναι τέλεια αλλά άλλο στυλ φύλλου !!

το τελευταίο δεν το έπιασα
Κοτοπιτα το λέω εγώ μια ζωή 😂

Friday_k

Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια