Friday_k
Δραστήριο μέλος
Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 447 μηνύματα.

27-01-25

23:02
Ωραίες ιδέες! Τα έχω δει και σε πολλά βιντεακια. Αυτό με το μήλο θέλω να το δοκιμάσω, θα ταιριάζει τέλεια με γιαούρτι!Τις κρέπες πχ τις κάνω με 2 αυγά , λίγο γάλα και αλεύρι βρώμης (απλή βρώμη που την έχω αλέσει στο μουλτι) ... Αναλογίες δεν υπάρχουν συγκεκριμένες, απλά βλέπω να έχει την υφή που πρέπει ... Αν είναι αλμυρή μπορείς να βάλεις τυρί, κοτόπουλο, ντομάτα , μανιτάρια.... Αν είναι γλυκιά μπορείς μαύρη σοκολάτα με μπανάνα, ή ταχίνι με μπανάνα ή μήλο το οποίο θα κόψεις σε κομματάκια κ θα το βάλεις στο αντικολλητικό με λίγη κανέλα και μέλι ή στέβια κ γίνεται σαν γλυκό του κουταλιού.... Αυτό με το μήλο το κάνω συχνά (και χωρίς τις κρέπες δηλαδή) μόνο έτσι το τρώω πλέον αλλιώς δεν μου αρέσει ....
Επίσης ένας τρόπος να φας το γιαούρτι σαν γλυκό είναι να λιώσεις μια μπανάνα με το πιρούνι, να βάλεις το γιαούρτι (αν το θέλεις ακόμα πιο γλυκό μπορείς να βάλεις και λίγο μέλι ) ... Είναι πολύ νόστιμο κ θυμίζει παρά πολύ αυτά τα protein γιαούρτια τα οποία είναι ακριβά χωρίς λόγο+ ότι έχουν ακριβώς την ίδια ποσότητα (ή ακόμα κ λιγότερη....) πρωτεϊνης οπότε η ονομασία τους δεν βγάζει νόημα ......
Pancakes : 3/4 κουταλιές της σούπας αλεσμένη βρώμη , ένα αυγό , λίγο γάλα και baking powder. Τα toppings που είπα για τις κρέπες ισχύουν κι εδώ .
Από κει και πέρα υπάρχουν κ στο σούπερ μάρκετ κλπ διάφορα γλυκίσματα χωρίς ζάχαρη , πιο ελαφριά κλπ ... Κι αυτά είναι οκ 1-2 φορές την εβδομάδα.....
Δεν μου αρέσει η μπανάνα σε γλυκό. Οτιδήποτε άλλο εκτός της μπανάνας, το συνδιαζω με γιαούρτι ή σε κέικ.
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

27-01-25

23:16
Χαίρομαι που σου άρεσανΩραίες ιδέες! Τα έχω δει και σε πολλά βιντεακια. Αυτό με το μήλο θέλω να το δοκιμάσω, θα ταιριάζει τέλεια με γιαούρτι!
Δεν μου αρέσει η μπανάνα σε γλυκό. Οτιδήποτε άλλο εκτός της μπανάνας, το συνδιαζω με γιαούρτι ή σε κέικ.

Πως πας με αυτό ;
Friday_k
Δραστήριο μέλος
Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 447 μηνύματα.

27-01-25

23:21
Με ποιο;Χαίρομαι που σου άρεσαν
Πως πας με αυτό ;
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

27-01-25

23:23
Την απώλεια βάρους (είχες κάνει κ ποστ πάνω σε αυτό αν θυμάμαι καλά )Με ποιο;
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.448 μηνύματα.

27-01-25

23:36
Πιπεριες, κρεμμυδάκι και πρωτεΐνη.. Τι άλλο να ζητήσει κανεις ;αν και λίγο μπόλικα φαίνονται. Θα σκάσεις παλι.Μη μου μιλάς εμένα για κιλά, εχω 103 απο δαυτα επάνω μου και πασχίζω να τα ρίξω.
meanwhile
View attachment 144284
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

27-01-25

23:39
δεν ειναι σημερινα. Δεν ειπαμε οτι τρωω κοτοπουλο ψητό με χόρτα απο το χωριό σημερα;Πιπεριες, κρεμμυδάκι και πρωτεΐνη.. Τι άλλο να ζητήσει κανεις ;αν και λίγο μπόλικα φαίνονται. Θα σκάσεις παλι.
Απο πριν την πρωτοχρονιά είναι η φωτό.
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.448 μηνύματα.

27-01-25

23:43
Πρασοκιμαδοπιτα με τριμμενη γκουντα , μόλις βγήκε
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.485 μηνύματα.

27-01-25

23:45
Πρασοκιμαδοπιτα με τριμμενη γκουντα , μόλις βγήκε
View attachment 144291
Με τέτοια καλούδια πως και δεν σε έχουνε ερωτευτει ακόμη ;;; xaxa
glayki
Περιβόητο μέλος

27-01-25

23:46
Μυθος μυθος πως ο έρως περνα απο το στομάχιΜε τέτοια καλούδια πως και δεν σε έχουνε ερωτευτει ακόμη ;;; xaxa

amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

27-01-25

23:46
cookoomela στα εξάρχεια γυρούμπι μανιταριών
Friday_k
Δραστήριο μέλος

28-01-25

16:28
Όχι δεν είχα κάνει τέτοιο ποστ.Την απώλεια βάρους (είχες κάνει κ ποστ πάνω σε αυτό αν θυμάμαι καλά )
Αλλά έτσι και αλλιώς τώρα τελευταία δεν τρώω πολύ λόγω ψυχολογίας και έχω χάσει κάποια κιλά

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
ΑΠΑΠΑΠΑ!Πρασοκιμαδοπιτα με τριμμενη γκουντα , μόλις βγήκε
View attachment 144291
Από την φώτο μπορώ να το γευτω

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

28-01-25

17:05
Εαν εμένα μου έφερνες πίτα κομμένη έτσι σε 30 κυβάκια, θα σου έφερνα το ταψί καπέλο.Πρασοκιμαδοπιτα με τριμμενη γκουντα , μόλις βγήκε
View attachment 144291
10 μεγαλα κομματια πρέπει, να χορταίνει άνθρωπος. Πόσες φορές θα βάλουμε χέρι για να χορτάσουμε; 100;
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.

28-01-25

17:39
Valder
Τιμώμενο Μέλος

28-01-25

17:40
Δε φαινεται, την κατέβασες; Α οκ
Αυτη ειναι πιο ομορφη πιτα. (Σορρυ Γλαυκη)
Καταρχάς τα κομματια ειναι πιο ομοιομορφα κομμενα γεωμετρικά, και επικαλύπτουν τη γεμιση ακριβως (ψυχαναγκαστικος εδω). Κατα δευτερον έχουν πιο ζεστό χρώμα.
Κατα τριτον δεν ειναι πρασοκιμαδοραπανακοσελαχόπιτα. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ. ΚΟΤΑΚΙ. ΚΟΤΑΚΙ ΠΙΤΑ. ΤΕΛΟΣ.
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.

28-01-25

17:41
Δεν μου την πέρασε τώρα την έβαλα πάλι ! Φαίνεται τώρα ; @ValderΔε φαινεται, την κατέβασες; Α οκ
Valder
Τιμώμενο Μέλος

28-01-25

17:43
Νι εκανα εντιτ και εβαλα και σχολιασμόΔεν μου την πέρασε τώρα την έβαλα πάλι ! Φαίνεται τώρα ; @Valder
Friday_k
Δραστήριο μέλος

28-01-25

18:01
ΑΠΑΠΑΠΑΠΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΈΝΑ!
Τι θα γίνει κορίτσια...;;
Φερτε και σε εμάς κανένα κομμάτι...

Valder
Τιμώμενο Μέλος

28-01-25

18:03
Ξέρω κι εγω να φτιάχνω ταψά με φαγιά...ΑΠΑΠΑΠΑΠΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΈΝΑ!
Τι θα γίνει κορίτσια...;;
Φερτε και σε εμάς κανένα κομμάτι...![]()

rafaela11
Περιβόητο μέλος

28-01-25

18:06
Και της Γλαύκης είναι τέλεια αλλά άλλο στυλ φύλλου !!Αυτη ειναι πιο ομορφη πιτα. (Σορρυ Γλαυκη)
Καταρχάς τα κομματια ειναι πιο ομοιομορφα κομμενα γεωμετρικά, και επικαλύπτουν τη γεμιση ακριβως (ψυχαναγκαστικος εδω). Κατα δευτερον έχουν πιο ζεστό χρώμα.
Κατα τριτον δεν ειναι πρασοκιμαδοραπανακοσελαχόπιτα. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ. ΚΟΤΑΚΙ. ΚΟΤΑΚΙ ΠΙΤΑ. ΤΕΛΟΣ.
το τελευταίο δεν το έπιασα
Κοτοπιτα το λέω εγώ μια ζωή

Friday_k
Δραστήριο μέλος

28-01-25

18:06
Εσύ ομως δεν το έκανες ποστΞέρω κι εγω να φτιάχνω ταψά με φαγιά...![]()

Οταν φτιάξεις κάτι, ποσταρε να το σχολιάσουμε και να σου πούμε "φέρε και σε εμάς κανένα κομμάτι"

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ilma
- Paragontas7000
- Scandal
- rafaela11
- iew
- Jack of Spades
- Kate1914
- fourkaki
- Wonderkid
- charmander
- Reader
- American Economist
- Natsuko
- giannhs2001
- johnsala
- taketrance
- Vera
- touvlo
- rseven
- Dmzk
- Μήτσος10
- Giorgkalo
- JungC
- bibliofagos
- Ωρορα
- χημεια4λαιφ
- ROM32
- Memetchi
- Unboxholics
- NeosUser2023
- phleidhs
- BatGuin
- A350
- chester20080
- Sosstoss
- teacher_40
- Hecticism
- Hased Babis
- AggelikiGr
- SlimShady
- GeorgePap2003
- jj!
- ghоul
- Joji
- jellojina
- linuxman
- donut_daddy
- Εριφύλη
- physicscrazy
- george777
- fmarulezkd
- Bleach_enjoyer
- camil
- Ellis
- Fernando_A
- Ariana2018
- Βασιλης1234
- pixel
- epote
- suaimhneas
- Arvacon
- Maria23667
- Luludaki
- Giorgosvr
- Esperos1
- globglogabgalab
- marww
- Δροσουλίτης
- Nosey123
- Dark_kronos
- Libertus
- Alessandra Eliza
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.