Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.604 μηνύματα.

16-05-24

20:27
Εγώ τα είχα πετύχει πριν λίγους μήνες στα ΑΒ, πιο πριν δε τα είχαν. Οπότε υποθετω ότι δε έχει πολύ καιρό που είναι στη Ελλάδα αυτή η σοκολατα και η μία άλλη λευκή σοκολάτα.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.200 μηνύματα.

18-05-24

22:47
Στης Ταϊλάνδης τα αμαρτωλά soi (στενάκια) θα με χάσετε - Αμαρτία Σαββάτου Νο1 - κλασσικά το Ταιλανδέζικό μου. Μια ποικιλια ετσι για την αλητεία.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.071 μηνύματα.

18-05-24

22:50
Τι έγινε παιδιά αυξήθηκαν τα αναψυκτικά στα περίπτερα από 1 ευρώ σε 1.20. Σήμερα το πήρα χαμπάρι.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.488 μηνύματα.

18-05-24

22:50
Στης Ταϊλάνδης τα αμαρτωλά soi (στενάκια) θα με χάσετε - Αμαρτία Σαββάτου Νο1 - κλασσικά το Ταιλανδέζικό μου. Μια ποικιλια ετσι για την αλητεία.
View attachment 132751
Πήγαινε και για κάνα μασαζάκι.

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.200 μηνύματα.

18-05-24

23:59
Αμαρτία Σαββάτου Νο -2 - Dry aged Black Angus πέρκερ και πατάτες με μπέικον και τσένταρ.
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.120 μηνύματα.

19-05-24

01:05
Άμα έρθω ποτέ Αθήνα και θέλω να φάω μπεργκεραρα ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩΑμαρτία Σαββάτου Νο -2 - Dry aged Black Angus πέρκερ και πατάτες με μπέικον και τσένταρ.
View attachment 132752
Valder
Τιμώμενο Μέλος

19-05-24

01:13
Αμα ρθειτε Αθηνα με το φιλο μου, θα σας την κερασω εγω την μπεργκεράρα. Στα καλύτερα.-Άμα έρθω ποτέ Αθήνα και θέλω να φάω μπεργκεραρα ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ
Ariana2018
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα.

19-05-24

01:36
Ελεος τι θρεντ ειν αυτο
Ουτε καν
Φευγω

Στο καλό μου θα σας γράφω
Εγώ έχω ξεσκιστεί στη γυμναστική κ στη διατροφή έχω χάσει πολλα κιλά κ γενικα κοντευω να με φτάσω όταν ήμουν 28-30.. Καλά παει
Αμα κρίνω κ από το συζυγο που με γλυκοκοιτάζει περισσότερο

Ουτε καν
Φευγω

Στο καλό μου θα σας γράφω
Εγώ έχω ξεσκιστεί στη γυμναστική κ στη διατροφή έχω χάσει πολλα κιλά κ γενικα κοντευω να με φτάσω όταν ήμουν 28-30.. Καλά παει

Αμα κρίνω κ από το συζυγο που με γλυκοκοιτάζει περισσότερο

Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.712 μηνύματα.

19-05-24

01:40
Το καλύτερο που έχει να προσφέρει το στέκι, τέτοιο θρεντ είναιΕλεος τι θρεντ ειν αυτο

Άι στο καλό σας πια με τις διατροφές σας και τις γυμναστικές σας

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.488 μηνύματα.

27-05-24

21:57
Ένα ευχάριστο διάλλειμα με το αγαπημένο μου πιτσονι...
Έφαγα και κάτι ταρτακια από Στεργίου χθες... Σήμερα η πίτσα θα κτυπησω κ μια κρεπουλα τώρα κ από αυριο ταν κεφάλια μέσα ξανά
Έφαγα και κάτι ταρτακια από Στεργίου χθες... Σήμερα η πίτσα θα κτυπησω κ μια κρεπουλα τώρα κ από αυριο ταν κεφάλια μέσα ξανά

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

27-05-24

22:53
@Μήτσος10 γείτονα από το μπουενο την κτυπησα!
Είμαι και με μια μεγάλη πιτσα απο το απόγευμα οπότε νομίζω στις μεγάλες πεινες αμα παω ξεκούραστος κτυπησα άνετα 3 γυρους από 12 βαφλακια τέτοια
Να κολλήσει από τη πολλη σοκολάτα το μυαλό.
Να γλείφεις το χαρτόνι λες και είναι ρόγα.
Μήτσος10
Διάσημο μέλος
Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.609 μηνύματα.

27-05-24

22:55
Είσαι ωραίος, και εγώ σκέφτομαι να πάρω αύριο, γτ τρ με τις εξετάσεις το άγχος πάει σύννεφο κ αναγκάζομαι να τρώω για να μη πάρω τα βουνά σα την ορεινή μελισσαView attachment 133041
@Μήτσος10 γείτονα από το μπουενο την κτυπησα!
Είμαι και με μια μεγάλη πιτσα απο το απόγευμα οπότε νομίζω στις μεγάλες πεινες αμα παω ξεκούραστος κτυπησα άνετα 3 γυρους από 12 βαφλακια τέτοια
Να κολλήσει από τη πολλη σοκολάτα το μυαλό.
Να γλείφεις το χαρτόνι λες και είναι ρόγα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Δε μπορώ να πω ότι συμμερίζομαι τις εμπειρίες σου γείτονα, όταν έρθει η ώρα θα σε επιβεβαιώσω η μηΝα γλείφεις το χαρτόνι λες και είναι ρόγα.
(Ε αν είναι δυνατόν, ποιος γλύφει χαρτόνι

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

27-05-24

22:57
Είσαι ωραίος, και εγώ σκέφτομαι να πάρω αύριο, γτ τρ με τις εξετάσεις το άγχος πάει σύννεφο κ αναγκάζομαι να τρώω για να μη πάρω τα βουνά σα την ορεινή μελισσα
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Δε μπορώ να πω ότι συμμερίζομαι τις εμπειρίες σου γείτονα, όταν έρθει η ώρα θα σε επιβεβαιώσω η μη
(Ε αν είναι δυνατόν, ποιος γλύφει χαρτόνι![]()
Ρογα σταφυλιού εννοουσα μωρέ

Μήτσος10
Διάσημο μέλος
Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.609 μηνύματα.

27-05-24

22:58
Εμα δε το διευκρινίζεις κ συΡογα σταφυλιού εννοουσα μωρέ![]()
(Πλάκα έκανα πριν Ε, μη με περάσετε για ανώμαλο)
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

27-05-24

23:01
Εμα δε το διευκρινίζεις κ συ
(Πλάκα έκανα πριν Ε, μη με περάσετε για ανώμαλο)
Ναι εντάξει μην σε περάσει για ανώμαλο καμια ξενέρωτη.... άι ρε !
Οποια σε πεί ανώμαλο επειδη γράφουμε αυτά ειναι παρθένα ετών 40 χεστηκαμε
για τις ανοργασμικές να πουμε.
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.120 μηνύματα.

29-05-24

14:53
Όταν πας επίσκεψη πια στη μανούλα πλέον 
Αχ βρε μαμά μου σε αγαπω

Χειροποίητα σνίτσελ με πατάτες τηγανιτές, λουκανικοπιτακια χειροποιητα με ζυμαράκι και τα άλλα με τυρί και αλλαντικά.
ξέρω, τιγκα στα παχυντικα, αλλά είναι αγνά της μαμάς 🫶

Αχ βρε μαμά μου σε αγαπω

Χειροποίητα σνίτσελ με πατάτες τηγανιτές, λουκανικοπιτακια χειροποιητα με ζυμαράκι και τα άλλα με τυρί και αλλαντικά.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

29-05-24

14:57
Ισως θα πρέπει τελικά να σκεφτω πολύ σοβαρά να σε κάνω κόρη μου.Όταν πας επίσκεψη πια στη μανούλα πλέον
Αχ βρε μαμά μου σε αγαπω
View attachment 133105
rafaela11
Περιβόητο μέλος

29-05-24

15:07
Η μαμά μου είναι μάστορας στης πίτας και γενικά με ζυμαρια και γλυκά άσεΙσως θα πρέπει τελικά να σκεφτω πολύ σοβαρά να σε κάνω κόρη μου.
Αν ξανά βρει σύντροφο στη ζωή της, σίγουρα δεν θα πεινάσει ποτέ

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

29-05-24

15:08
Όταν πας επίσκεψη πια στη μανούλα πλέον
Αχ βρε μαμά μου σε αγαπω
View attachment 133105
Κάτι τέτοια έφτιαχνε κ η μαμά της πρωην μου κ έφερνε και είχα φτάσει τέρας 90 κιλών

Εξαιρετική μαγειρισσα.
rafaela11
Περιβόητο μέλος

29-05-24

15:09
Α εγώ δεν τη πατάω πλέον, κάνω τη μέθοδο του πιάτου, μέτρησα πόσο έφαγα δηλαδή.Κάτι τέτοια έφτιαχνε κ η μαμά της πρωην μου και είχα φτάσει τέρας 90 κιλών![]()
Και εντάξει όλα αυτά δεν είναι για εμένα, έχουμε και μια ντουλάπα στο σπίτι, τον αδερφό μου

Και κοντά στη γλάστρα ποτιζεται και ο βασιλικός, οπότε θα φάει και ο Παναγιώτης

Το αστείο είναι ότι η μαμά μου είναι σαν κοριτσάκι με όλα αυτά που φτιάχνει
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Paragontas7000
- Ilma
- Reader
- Kate1914
- charmander
- rafaela11
- fourkaki
- Scandal
- iew
- Jack of Spades
- Wonderkid
- American Economist
- Natsuko
- giannhs2001
- johnsala
- taketrance
- Vera
- touvlo
- rseven
- Dmzk
- Μήτσος10
- Giorgkalo
- JungC
- bibliofagos
- Ωρορα
- χημεια4λαιφ
- ROM32
- Memetchi
- Unboxholics
- NeosUser2023
- phleidhs
- BatGuin
- A350
- chester20080
- Sosstoss
- teacher_40
- Hecticism
- Hased Babis
- AggelikiGr
- SlimShady
- GeorgePap2003
- jj!
- ghоul
- Joji
- jellojina
- linuxman
- donut_daddy
- Εριφύλη
- physicscrazy
- george777
- fmarulezkd
- Bleach_enjoyer
- camil
- Ellis
- Fernando_A
- Ariana2018
- Βασιλης1234
- pixel
- epote
- suaimhneas
- Arvacon
- Maria23667
- Luludaki
- Giorgosvr
- Esperos1
- globglogabgalab
- marww
- Δροσουλίτης
- Nosey123
- Dark_kronos
- Libertus
- Alessandra Eliza
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.