Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.488 μηνύματα.

29-05-24

15:12
Α εγώ δεν τη πατάω πλέον, κάνω τη μέθοδο του πιάτου, μέτρησα πόσο έφαγα δηλαδή.
Και εντάξει όλα αυτά δεν είναι για εμένα, έχουμε και μια ντουλάπα στο σπίτι, τον αδερφό μου
Και κοντά στη γλάστρα ποτιζεται και ο βασιλικός, οπότε θα φάει και ο Παναγιώτης![]()
Τι να σ πω αυτό το πραγμα δεν το χα ξαναζήσει. Ήταν στην κουλτουρα της.
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.120 μηνύματα.

29-05-24

15:13
Και εμείς έτσι είμαστε, οι πόντιοι και οι Ηπειρώτες τα έχουν πολυ αυτά! Εμείς είμαστε πόντιοιΤι να σ πω αυτό το πραγμα δεν το χα ξαναζήσει. Ήταν στην κουλτουρα της.
Και η γιαγιά μου τα ίδια.
Αλλά δεν βάζει κωλο κάτω καμια και γιαγιά μαμά είναι πολύ καλοστεκουμενες και κρατάνε σώμα ❤🫶

Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.421 μηνύματα.

29-05-24

15:19
Χρυσοχερα η μαμά!!Όταν πας επίσκεψη πια στη μανούλα πλέον
Αχ βρε μαμά μου σε αγαπω
Χειροποίητα σνίτσελ με πατάτες τηγανιτές, λουκανικοπιτακια χειροποιητα με ζυμαράκι και τα άλλα με τυρί και αλλαντικά.
ξέρω, τιγκα στα παχυντικα, αλλά είναι αγνά της μαμάς 🫶
View attachment 133105
Πεντανόστιμα!
Θέλω την συνταγή για τα ζυμαρακια από τα λουκανικοπιτακια και τα τυροπιτάκια.
Και για το πανάρισμα του σνίτσελ.
Ουριήλ
Διάσημο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.038 μηνύματα.

29-05-24

15:24
Μου έκανες να μου λείπει το σπίτι μου ακόμα πιο πολύ, ένας μήνας έμεινεΌταν πας επίσκεψη πια στη μανούλα πλέον
Αχ βρε μαμά μου σε αγαπω
Χειροποίητα σνίτσελ με πατάτες τηγανιτές, λουκανικοπιτακια χειροποιητα με ζυμαράκι και τα άλλα με τυρί και αλλαντικά.
ξέρω, τιγκα στα παχυντικα, αλλά είναι αγνά της μαμάς 🫶
View attachment 133105

Εντωμεταξύ η μητέρα μου μαγειρεύει ακριβώς τα ίδια αντε και μια σαλάτα και το κακό είναι ότι μέσα σε τρεις μήνες παίρνω σχεδόν 12 κιλά (αλλά μέσα στη χρονιά τα χανω)
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.120 μηνύματα.

29-05-24

15:24
Θα στα στείλωωωΧρυσοχερα η μαμά!!
Πεντανόστιμα!
Θέλω την συνταγή για τα ζυμαρακια από τα λουκανικοπιτακια και τα τυροπιτάκια.
Και για το πανάρισμα του σνίτσελ.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Εμείς δεν προλαβαίνουμε πολλά από τον αδερφό μου και συνήθως τα μοιράζει και σε φίλους!Μου έκανες να μου λείπει το σπίτι μου ακόμα πιο πολύ, ένας μήνας έμεινε
Εντωμεταξύ η μητέρα μου μαγειρεύει ακριβώς τα ίδια αντε και μια σαλάτα και το κακό είναι ότι μέσα σε τρεις μήνες παίρνω σχεδόν 12 κιλά (αλλά μέσα στη χρονιά τα χανω)
Αλλά ναι, θέλει προσοχή αλλιώς ξεφεύγεις
Με το καλό να πας στο σπίτι!
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.200 μηνύματα.

29-05-24

15:34
Δεν το λες και αντι-fitness αλλά, αγαπημένη Ταϋλάνδη και σήμερα...
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα.

29-05-24

15:35
Τουλάχιστον χορταίνει το μάτι και η όσφρησηΘα στα στείλωωω
Εμείς δεν προλαβαίνουμε πολλά από τον αδερφό μου και συνήθως τα μοιράζει και σε φίλους!
Αλλά ναι, θέλει προσοχή αλλιώς ξεφεύγεις
Με το καλό να πας στο σπίτι!
Εγώ πάλι, όταν κάνω, με τρεις άνδρες εξαφανίζονται σε χρόνο ρεκόρ
rafaela11
Περιβόητο μέλος

29-05-24

15:39
Έτσι πρέπει! ΧαχαχαΤουλάχιστον χορταίνει το μάτι και η όσφρηση
Εγώ πάλι, όταν κάνω, με τρεις άνδρες εξαφανίζονται σε χρόνο ρεκόρ
Και εμείς εδώ χαμός
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.488 μηνύματα.

29-05-24

17:28
Και εμείς έτσι είμαστε, οι πόντιοι και οι Ηπειρώτες τα έχουν πολυ αυτά! Εμείς είμαστε πόντιοι
Και η γιαγιά μου τα ίδια.
Αλλά δεν βάζει κωλο κάτω καμια και γιαγιά μαμά είναι πολύ καλοστεκουμενες και κρατάνε σώμα ❤🫶![]()
Είναι αυτο που λέμε "Φάγαμε πολύ ψωμί εκεινη τη περίοδο - φάγαμε καλά."
καλα να ναι και οι δυό τους... μάνα και κόρη δηλαδή. Για αυτο σ λέω εγω τις συμπαθώ τις μαμάδες των συντρόφων. Και πάντα έχω ανοιχτή γραμμή και κοντινή επαφή.
Αν η μαμα βλέπει οτι αγαπάς τη κορη και τη φροντιζεις.... θα γινει μετά "χαλί" που λέει ο λόγος.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.200 μηνύματα.

29-05-24

17:50
Άρμιν και anti fitness:
"Μμμμ για να δούμε τι λέει αυτό το τσουρεκάκι!"
"Μπα, φέρε μου καμιά ντόμινος ρε μάστορα και άσε τα τσουρέκια!"
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα.

29-05-24

18:41
Η ξινίλα στην έκφραση των γατιών, όταν τους προτείνεις γλυκά είναι όλα τα λεφτά. Πάντως κλασικά προβλέψιμες, μόλις σε δουν να τρως κρεατοψαρια το μάτι γουρλωνει και κάθονται πάνω από το κεφάλι σου μετρώντας τις μπουκιές τύπου " Άντε γαμώτο τι περιμένεις για να μου δώσεις το μισό;"Άρμιν και anti fitness:
View attachment 133109
View attachment 133110
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.728 μηνύματα.

30-05-24

21:03
καλό είναι πού και πού κάνα cheat meal..
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

30-05-24

21:15
Καλο ναι αλλά καμια φορα λες ένα cheat meal και ως το βράδυ έχεις καταπιει μια ντομινος 2 πιτογυρα και μια κρεπα 

Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.728 μηνύματα.

30-05-24

21:17
Μπα τα βαριέσαι κιόλας αν φας κάνα 2 μέρες κοντινέςΚαλο ναι αλλά καμια φορα λες ένα cheat meal και ως το βράδυ έχεις καταπιει μια ντομινος 2 πιτογυρα και μια κρεπα![]()
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.604 μηνύματα.

30-05-24

21:47
Τρελαίνομαι για γιαουρτλου κεμπάπ παρόλο που παίρνω σπάνια.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

01-06-24

22:25
Μήτσο γείτονα στο Στέφανο! Είναι απόψε!
Πατατοσαλάτα φετουλα σαγανάκι με μπούκοβο αρνί κοντοσουβλι χορταρακια κ παμεεε για ζέσταμα.
Κυρίως ματσ
Το καθαρίσω ευκολα κτυπησα και το μισό αρνάκι
Άνοιξε την όρεξη σήμερα η προπονηση.
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.658 μηνύματα.

01-06-24

23:07
View attachment 133277
Μήτσο γείτονα στο Στέφανο! Είναι απόψε!
Πατατοσαλάτα φετουλα σαγανάκι με μπούκοβο αρνί κοντοσουβλι χορταρακια κ παμεεε για ζέσταμα.
Κυρίως ματσ
View attachment 133279
Το καθαρίσω ευκολα κτυπησα και το μισό αρνάκι
Άνοιξε την όρεξη σήμερα η προπονηση.
View attachment 133280
μετά το αρνί, κοτόπουλο; δεν σου φάνηκε άνοστο;

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

01-06-24

23:08
μετά το αρνί, κοτόπουλο; δεν σου φάνηκε άνοστο;![]()
Οχι βρε κοτοπουλαρα στα καρβουνα με σος σταθερή αξία.
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.658 μηνύματα.

01-06-24

23:09
Οχι βρε κοτοπουλαρα στα καρβουνα με σος σταθερή αξία.
μωρέ κι εγώ με κοτόπουλα τη βγάζω, αλλά όχι μετά από αρνί

American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.851 μηνύματα.

17-06-24

13:55
Για εμένα το πιο νόστιμο παγωτό.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Paragontas7000
- Ilma
- Reader
- Kate1914
- charmander
- rafaela11
- fourkaki
- Scandal
- iew
- Jack of Spades
- Wonderkid
- American Economist
- Natsuko
- giannhs2001
- johnsala
- taketrance
- Vera
- touvlo
- rseven
- Dmzk
- Μήτσος10
- Giorgkalo
- JungC
- bibliofagos
- Ωρορα
- χημεια4λαιφ
- ROM32
- Memetchi
- Unboxholics
- NeosUser2023
- phleidhs
- BatGuin
- A350
- chester20080
- Sosstoss
- teacher_40
- Hecticism
- Hased Babis
- AggelikiGr
- SlimShady
- GeorgePap2003
- jj!
- ghоul
- Joji
- jellojina
- linuxman
- donut_daddy
- Εριφύλη
- physicscrazy
- george777
- fmarulezkd
- Bleach_enjoyer
- camil
- Ellis
- Fernando_A
- Ariana2018
- Βασιλης1234
- pixel
- epote
- suaimhneas
- Arvacon
- Maria23667
- Luludaki
- Giorgosvr
- Esperos1
- globglogabgalab
- marww
- Δροσουλίτης
- Nosey123
- Dark_kronos
- Libertus
- Alessandra Eliza
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.