First Dates (2025) - Star TV

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.787 μηνύματα.
Ποια η σερβιτόρα ή η νεαρή από Ουκρανία που ήρθε τώρα; Κουκλαρα σώμα μοντέλου

Η νεαρή πουβηρθε... Δεν είναι της ηλικίας μ αλλά περναει με τόνο.

Αυτός λιμοκοντορος δεν έχει το παραστημα για τέτοια γκομενα.

Καλά θέα είναι εντάξει η τυπισσα.

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.607 μηνύματα.
Η νεαρή πουβηρθε... Δεν είναι της ηλικίας μ αλλά περναει με τόνο.

Αυτός λιμοκοντορος δεν έχει το παραστημα για τέτοια γκομενα.
ειναι πολύ κοντούλης για εκείνη η αλήθεια είναι
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Έφεραν τον νάνο στην ψηλή θεογκομενα δεν το πιστεύω 😭😭

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.787 μηνύματα.
ειναι πολύ κοντούλης για εκείνη η αλήθεια είναι

Έφεραν τον νάνο στην ψηλή θεογκομενα δεν το πιστεύω 😭😭

Γάμησέτα η κοπελα δε παιζεται

Ομορφη καλοσυνατη.

Ένα λαχείο. Δε θα μείνει αυτή πολυ καιρό μόνη της.

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.607 μηνύματα.
Ναι, βλάκας όπως σας είπα. Δεν υπάρχει νορμάλ άνδρας φαρμακοποιός όλα πυροβολημένα είναι. Έχει και θεματακια ανδρολογικα😂

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

Ε όμως οι φαρμακοποιημενες συνήθως με αυτους
Σπάνια θα βρεις ζευγάρι που είναι και οι δύο φαρμακοποιοι (είναι και μιμ μέσα στον κλάδο ότι είναι συνταγή διαζυγίου). Συνήθως ο ένας είναι φαρμακοποιός και ο άλλος γίνεται βοηθός φαρμακείου για να έρθει να βοηθήσει ή κάνει τελείως άλλη δουλειά.

Ένα λαχείο. Δε θα μείνει αυτή πολυ καιρό μόνη της.
Συνήθως αυτά τα καλά κορίτσια πέφτουν σε κάτι ηλίθιους, μακάρι να έχει τύχη στην ζωή φαίνεται πολύ προσγειωμένη

Τελευταία επεξεργασία:

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Σπάνια θα βρεις ζευγάρι που είναι και οι δύο φαρμακοποιοι (είναι και μιμ μέσα στον κλάδο ότι είναι συνταγή διαζυγίου). Συνήθως ο ένας είναι φαρμακοποιός και ο άλλος γίνεται βοηθός φαρμακείου για να έρθει να βοηθήσει ή κάνει τελείως άλλη δουλειά.

Ε πως όμως αλλιώς θα γνωριστούν από τα σοσιαλ ; σιγά ελάχιστες δίνουν ευκαιρία από το Ιντερνετ πλεον δεν είναι όπως παλια. Το σνονπαρουν.
Συνήθως αυτά τα καλά κορίτσια πέφτουν σε κάτι ηλίθιους, μακάρι να έχει τύχη στην ζωή φαίνεται πολύ προσγειωμένη

Εντάξει... φταίνε κ αυτές. Επιλογές είναι αυτά. Όταν απορρίπτεις ένα νορμαλ άτομο επειδή ιντριγκάρεσαι με τους πιο αλητακους.

Αυτό θα παρεις στο τέλος.

Είμαι λίγο σκληρός πλεον σε αυτά δε λυπάμαι. Παλιά λυπομουν. Αλλά κατάλαβα ότι καθένας έχει τη μοίρα που του αξίζει.

O τάσος δεν σε γουσταρε για αυτό χαζευε στο κινητό καλά είναι και βλαμμένος γενικότερα αλλά άλλο θέμα αυτό.

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

Ε πως όμως αλλιώς θα γνωριστούν από τα σοσιαλ
Συνήθως γνωρίζονται μέσω δικτύωσης του επαγγέλματος από γνωστούς/συνέδρια/σχολή κτλ κτλ
Εντάξει... φταίνε κ αυτές.
Σε πολύ μικρές ηλικίες όπως της κοπέλας είναι και αφέλεια από την ηλικία.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Συνήθως γνωρίζονται μέσω δικτύωσης του επαγγέλματος από γνωστούς/συνέδρια/σχολή κτλ κτλ

Σε πολύ μικρές ηλικίες όπως της κοπέλας είναι και αφέλεια από την ηλικία.

Ε αυτό λέω όταν έχεις ένα περιορισμενο scope... Πως θα γνωρίσεις ατομα τόσο εκτός κυκλου σου ;

Πωπω αυτό το βλακα το Τάσο δε μπορω να τον βλέπω.

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

Εχουν και συμφέροντα επαγγελματικά, μοιράζουν τα έξοδα ιδρύσεως του φαρμακείου 50/50 και είτε είναι συνέταιροι είτε κάνουν συστεγασμένα φαρμακεία. Μπιζνα μεγάλη
Ε αυτό λέω όταν έχεις ένα περιορισμενο scope... Πως θα γνωρίσεις ατομα τόσο εκτός κυκλου σου ;

Πωπω αυτό το βλακα το Τάσο δε μπορω να τον βλέπω.
Τον γέρο; Ούτε και εγω γιατί δεν σκάει😭😭

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Τάσος λέει γενικά είναι γεια σου

Πωπω ανακάλυψη 😄

Εχουν και συμφέροντα επαγγελματικά, μοιράζουν τα έξοδα ιδρύσεως του φαρμακείου 50/50 και είτε είναι συνέταιροι είτε κάνουν συστεγασμένα φαρμακεία. Μπιζνα μεγάλη

Ε αυτό σ λέω για αυτό μπλεξουν μεταξυ τους. Εγώ δεν θα μπορουσα να με φανταστώ με φαρμακοποιό. Μπορεί να στραβοκοιταζε και τη δουλειά μου αν κ εχω και ένα πτυχιο πανεπιστημιου. Εκτός της δευτερης σχολής τέλος πάντων.

Τον γέρο; Ούτε και εγω

Ο γέρος είναι γεια σου.

Πιστευω τα αλλά δυο ραντεβου θα πανε καλα.. Αν κ ακόμη η ψηλή δεν έχει ανοιχθεί. Δεν δείχνει τα χαρτιά της.

Οχι παλι με τις πρωην σχεσεις.

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

Εγώ δεν θα μπορουσα να με φανταστώ με φαρμακοποιό. Μπορεί να στραβοκοιταζε και τη δουλειά μου αν κ εχω και ένα πτυχιο πανεπιστημιου
Α όχι δεν έχουν κόμπλεξ σε αυτά. Απλά αν είσαι γυναίκα φαρμακοποιός είτε ότι χειρότερο να έχεις άντρα φαρμακοποιό. Τσακωνεστε όλη μέρα😂

Αν κ ακόμη η ψηλή δεν έχει ανοιχθεί
Το παιδί που της έχουν βάλει πετάει λίγο χαρταετό θα δείξει πως θα πάει

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Α όχι δεν έχουν κόμπλεξ σε αυτά. Απλά αν είσαι γυναίκα φαρμακοποιός είτε ότι χειρότερο να έχεις άντρα φαρμακοποιό. Τσακωνεστε όλη μέρα😂

Α ναι ; δεν ξέρω δεν έχω γνωρίσει ποτε φαρμακοποιό. 1-2 π μ αρεσαν πηγα να χωθω αλλά είδα ότι δεν και δεν ζήτησα καν κινητό.

Σιγά ρε Μορφονιε να πουμε.. Σε χαλάει κ η κοπέλα. Μια χαρά είναι.

Τι μαλακες ρε πουστη. Ε τώρα αυτόν θα τον επιλέξει αυτή.

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

Α ναι ; δεν ξέρω δεν έχω γνωρίσει ποτε φαρμακοποιό. 1-2 π μ αρεσαν πηγα να χωθω αλλά είδα ότι δεν και δεν ζήτησα καν κινητό.

Σιγά ρε Μορφονιε να πουμε.. Σε χαλάει κ η κοπέλα. Μια χαρά είναι.

Τι μαλακες ρε πουστη. Ε τώρα αυτόν θα τον επιλέξει αυτή.
Ε ναι μέσα στην δουλειά δεν φεύγουν από το τυπικό του επαγγέλματος, εκτός χώρου εργασίας έχεις περισσότερες πιθανότητες.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ε ναι μέσα στην δουλειά δεν φεύγουν από το τυπικό του επαγγέλματος, εκτός χώρου εργασίας έχεις περισσότερες πιθανότητες.

Ε που να τη βρω τώρα εκτός επαγγέλματος... Την είδα εκείνη τη στιγμή... Της μίλησα.

Ανά θέλει ας δείξει κ αυτή ενδιαφέρον. Πως θα τη φλερτάρουν αλλιώς ;

Αμα θέλει ας το εκμεταλλευτεί δε ψάχνω μετά σε φβ κ ινστα.. Μ μαλακιες τώρα!!!

Πωπω τι ουφο αυτός ο Τάσος.

Ο άλλος ο φαρμακοποιός οκ μάγκα κος φαίνεται αλλά πιστευω κρυβει σκοτεινές πλευρες. Είναι εγωιστακος.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Οι άντρες χάλια σήμερα.

Οι γυναίκες μ αρεσαν αυτές οι δυο.

Η ψηλή και η πρώτη. Με τον εγωιστακο φαρμακοποιό.

H τελευταία δεν μ αρέσει κομπλεξου φαίνεται.

Και ναι ξινή είσαι καλά σ λένε!

Η Κασσάνδρα θέλει γερανό να ανέβει στο σταντ. 😄

Τελευταία επεξεργασία:

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.553 μηνύματα.
Οι νεαρές οι κοπέλες ηταν κομπλέ οι άντρες ήταν (με εξαίρεση το νεαρό παιδί που έβαλαν στην ουκρανιδα που απλά ήταν ντροπαλος) Παναγία βοηθα.
Και στο 1ο επεισοδιο , τα αγορια ηταν πολυ μιεχχ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια