Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.516 μηνύματα.

Εντάξει η Ησαια οκ... Παλευεται κάπως αυτή εδώ που ήρθε τώρα... Είναι για τραπερς. Σοβαρή προσωπικοτητα.
Εχω ένα τεράστιο αστέρι στο μπαρ... Ήθελε να πει εχω μια τεράστια μαλακισμενη εκεί αντε καλή υπομονή

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Εχω ένα τεράστιο αστέρι στο μπαρ... Ήθελε να πει εχω μια τεράστια μαλακισμενη εκεί αντε καλή υπομονή

rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.143 μηνύματα.

Ε9 γιατί δεν ρώτησε μονότερμα τον πήρε
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.516 μηνύματα.

Πωπω άρχισε να του λέει για τους πρωην της η άλλη... Φιλεναδιτσος.
Είχε παραλληλη σχέση.... Οκ.
Καλά το είπα εγώ κάτσε να την δουμε κ αυτή.
Τουλάχιστον στην ηλικία π χω φτάσει δεν μασάω ευκολα κουτόχορτο.
Τσακωθηκαν λέει αυτοί οι δυο για μένα... Κ πηγαν στα δικαστήρια. Χαχαχα κ γελάει κιόλας.
Το μπουμπουκι π λέγαμε.
Είχε παραλληλη σχέση.... Οκ.
Καλά το είπα εγώ κάτσε να την δουμε κ αυτή.
Τουλάχιστον στην ηλικία π χω φτάσει δεν μασάω ευκολα κουτόχορτο.
Τσακωθηκαν λέει αυτοί οι δυο για μένα... Κ πηγαν στα δικαστήρια. Χαχαχα κ γελάει κιόλας.
Το μπουμπουκι π λέγαμε.
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.457 μηνύματα.

Ρε παιδιά ειλικρινά. Δεν σκέφτονται λίγο μερικοί πόσο άβολο είναι να ακούς σε πρώτο ραντεβού τις παλιές ιστορίες τους;Πωπω άρχισε να του λέει για τους πρωην της η άλλη... Φιλεναδιτσος.
Στην μονή περίπτωση που λέω οκ είναι αν έγινε κάτι τρομερό και κάνουν μόνο μια σύντομη αναφορά σε αυτό, όχι ολόκληρη διατριβή.
Πχ αν μου έλεγε άντρας αααα εγώ χώρισα γιατί ζήλευε η άλλη κτλ τι ακριβώς θέλει να του πω; Δωρεάν ψυχοθεραπεία με έχεις περάσει;

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

Α ζήτησε κ ραντεβου αυτός οκ. Μπουφος εντάξει.
Ουτε καν. Αυτή φαίνεται γυναίκα αράχνη.
Εγώ έχω χωρίσει πανω απο 1.5 χρόνο κ από τότε είμαι ελευθερος.... Ουτε θα το συζητουσα. Θα έλεγα έχει περασει πολυς καιρός δεν το συζητάω δεν έχει νόημα.
Σιγά το τρομερό μωρε αν δεν ήταν απιστία η κακοποίηση... Εντάξει τώρα απλά σε κάποιες δε γίνεται το δικό τους καιι επειδή ακόμη είναι νέες κ ωραίες κ έχουν επιλογές σε στέλνουν... Σιγά τώρα πυρηνικη φυσική είναι ; η αν εισαι έξυπνος στέλνεις εσυ πρωτος.
Απλά εγώ πλεον δεν μπλέκω ευκολα... Αμα δεν νιωσω ασφάλεια.
Ουτε καν. Αυτή φαίνεται γυναίκα αράχνη.
Ρε παιδιά ειλικρινά. Δεν σκέφτονται λίγο μερικοί πόσο άβολο είναι να ακούς σε πρώτο ραντεβού τις παλιές ιστορίες τους;
Στην μονή περίπτωση που λέω οκ είναι αν έγινε κάτι τρομερό και κάνουν μόνο μια σύντομη αναφορά σε αυτό, όχι ολόκληρη διατριβή.
Πχ αν μου έλεγε άντρας αααα εγώ χώρισα γιατί ζήλευε η άλλη κτλ τι ακριβώς θέλει να του πω; Δωρεάν ψυχοθεραπεία με έχεις περάσει;Δεν με νοιάζειιι
Εγώ έχω χωρίσει πανω απο 1.5 χρόνο κ από τότε είμαι ελευθερος.... Ουτε θα το συζητουσα. Θα έλεγα έχει περασει πολυς καιρός δεν το συζητάω δεν έχει νόημα.
Ρε παιδιά ειλικρινά. Δεν σκέφτονται λίγο μερικοί πόσο άβολο είναι να ακούς σε πρώτο ραντεβού τις παλιές ιστορίες τους;
Σιγά το τρομερό μωρε αν δεν ήταν απιστία η κακοποίηση... Εντάξει τώρα απλά σε κάποιες δε γίνεται το δικό τους καιι επειδή ακόμη είναι νέες κ ωραίες κ έχουν επιλογές σε στέλνουν... Σιγά τώρα πυρηνικη φυσική είναι ; η αν εισαι έξυπνος στέλνεις εσυ πρωτος.
Απλά εγώ πλεον δεν μπλέκω ευκολα... Αμα δεν νιωσω ασφάλεια.
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.457 μηνύματα.

Ε ναι τι τώρα. Άνθρωποι που είναι πολύ κολλημένοι με το παρελθόν τους έχουν προβλήματα, πάντα.Εγώ έχω χωρίσει πανω απο 1.5 χρόνο κ από τότε είμαι ελευθερος.... Ουτε θα το συζητουσα. Θα έλεγα έχει περασει πολυς καιρός δεν το συζητάω δεν έχει νόημα.
Τι λες μωρη δεν ξέρει τι είναι το περμαναν; Δεν έχω κάνει ποτέ αλλά πώς γίνεται να μην ξέρεις

Πρέπει να φέρουν τα τρελοκομεία της πρώτης σεζόν μπας και γελάσει το χειλάκι μας πάλι.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

Βρίθει μικροβίων... Έχει πολλα μικρόβια το δείγμα... Ξυπνα μπουφέ. Σιγά το δυσκολο.
Ο φίλος της τι σχέση είχε τώρα με το ραντεβου ;
Καλά αυτή ανακατευει κόσμο... της αρέσει η έριδα με κεντρο αυτήν. Για αυτό έβαλε κ τους άλλους να τσακωθουν κ να καταλήξουν στα δικαστήρια.
Πρέπει να φέρουν τα τρελοκομεία της πρώτης σεζόν μπας και γελάσει το χειλάκι μας πάλι.
Ο φίλος της τι σχέση είχε τώρα με το ραντεβου ;
Καλά αυτή ανακατευει κόσμο... της αρέσει η έριδα με κεντρο αυτήν. Για αυτό έβαλε κ τους άλλους να τσακωθουν κ να καταλήξουν στα δικαστήρια.
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος

Νομίζω ότι ο τυπάς ήταν ο κομμωτής του φίλου της και ξαφνικά ήταν σύμπτωση; Κάτι τέτοιο δεν το προσεξαΟ φίλος της τι σχέση είχε τώρα με το ραντεβου ;
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

Νομίζω ότι ο τυπάς ήταν ο κομμωτής του φίλου της και ξαφνικά ήταν σύμπτωση; Κάτι τέτοιο δεν το προσεξα
Τον πηρε στο ψιλό.... Σεβασμός 0.
Δεν ρωτάει πραγματα για αυτόν, παιρνει άλλους τηλ ενώ είναι μαζί... Ε δεν ει ναι τώρα σοβαρά πραγματα όλα αυτά.
Η εγώ έχω γίνει ζόρικος... Μπορεί. Να χω γίνει αυστηρός.
Πάντως στο τέλος σίγουρα θα την δίκαζα... Θα έλεγα ναι είναι ένα ωραίο κορίτσι αλλά όπως είπα εξαρχής... Ψάχνω έναν καλό χαρακτήρα. Και με αυτά που άκουσα προβληματιζομαι... Βασικά εξαρχής θα της τα έλεγα να δω κ τι θα απαντουσε...
Πήγαν τώρα στα δικαστήρια οι άλλοι για αυτήν... Γυρευε με τι ζώα είχε μπλέξει η τι τυπακι ειναι.
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος

Αγένεια είναι εκτός αν υπάρχει σοβαρός λόγος να κάνεις τηλεφώνημα και σίγουρα δε θα το κάνεις μπροστά του/ης, πας λίγο πιο περαΔεν ρωτάει πραγματα για αυτόν, παιρνει άλλους τηλ ενώ είναι μαζί
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

Η Ευα ήρθε έτοιμη για Πρίαμο.....
Μπράβο Ευα... Γλέντησε το.
Μπράβο Ευα... Γλέντησε το.

Grand Duchess
Περιβόητο μέλος

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ η τραπου είναι όντως το στερεότυπο κλαιωωω
Κορίτσι μου οι πατουσες μπροστά στο δικό του το φετιχ είναι αθώο
(και τα δύο weird asf βέβαια)
Κορίτσι μου οι πατουσες μπροστά στο δικό του το φετιχ είναι αθώο

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

Αγένεια είναι εκτός αν υπάρχει σοβαρός λόγος να κάνεις τηλεφώνημα και σίγουρα δε θα το κάνεις μπροστά του/ης, πας λίγο πιο περα
Τον πιτωσε. Κλασσικά αναμενόμενο.
Αυτή είναι γυναίκα αράχνη την κατάλαβα εξαρχης εγώ. Για αυτό σου ειπα ασε τα μπουμπουκια αμα δε τη ξέρεις την άλλη... σα νυφιτσα φαινοτανε.
Η Ευα έτοιμη να πιτωσει και τον άλλον το βλακα... Που νομίζει ότι έχουν παει ήδη στο ξενοδοχείο κ πεταει σεξουαλικά υπονοουμενα.
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος

Ε είναι λίγο thirsty η κοπελιάΗ Ευα έτοιμη να πιτωσει και τον άλλον το βλακα... Που νομίζει ότι έχουν παει ήδη στο ξενοδοχείο κ πεταει σεξουαλικά υπονοουμενα.

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

Ε είναι λίγο thirsty η κοπελιά![]()
Οχι θα του ρίξει άκυρο... Απλά ψοφάνε για επιβεβαίωση.
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος

Α το δέχτηκε εν τέλει χαχαχα.Οχι θα του ρίξει άκυρο... Απλά ψοφάνε για επιβεβαίωση.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

Α το δέχτηκε εν τέλει χαχαχα.
Ναι έχασα... Δε πειραζει... στο παρατσακ

Η Χριστίνα είναι ο λόγος που θα ήθελα να παω στο first dates...
Θα έτρωγε κράξιμο με το γάντι. Και εννοείται δεν θα προτεινα ραντεβου.
Ρε μαλακα σ λέει ότι έβαλε τους πρωην της να σφαχτούν με δικαστήρια και δικηγόρους. Σ λέει ότι είχε παραλληλη σχέση και εσυ τίποτα χαμπάρι...
Και σε σενα τα ίδια θα κάνει.... Ακόμη κ αν σε γουστάρει.
Ντυθηκε σαν να πηγαινει κ στα μπουζουκια να πουμε.
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος

Φαντάσου με το σόι ανθρώπους πάει και μπλέκει δηλαδή, survival instinct 0.Ρε μαλακα σ λέει ότι έβαλε τους πρωην της να σφαχτούν με δικαστήρια και δικηγόρους
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

Φαντάσου με το σόι ανθρώπους πάει και μπλέκει δηλαδή, survival instinct 0.
Ε καλά συγγνώμη και αυτή δεν είναι Αγία...
Θα μπορουσε να πει στο παιδι ότι δεν ενδιαφέρεται... Αντί αυτου... Τον άφησε... Τον παραπλανησε... Του έδειξε απατηλό ενδιαφέρον Για να ρουφήξει επιβεβαίωση και στο τέλος τον άδειασε κανονικά με ιδιαίτερα κυνικό τρόπο.
Ε τυχερή ήταν γιατί αν είχε κανέναν πιο εμπειρο κ μεγαλυτερο θα την στριμωχνε κ στο τέλος θα την απέρριπτε κ πρωτος.
Η Ευα πιο αγαθή κατά βάθος.... Περισσότερο από αυτήν... Πιο καλό βολή ψυχή. Ήμουν άδικος. Βιάστηκα να την κρίνω. Η δε άλλη η Ησαια νομίζω έχει μια καλυμμένη πονηρια κ εγωισμό... Αμα γνωριστούν καλυτερα γιατί οκ από ένα ραντεβου δεν μπορείς να ξέρεις... Θα το καταλάβει αυτιςφαινεται λίγο παρτακιας αυτή...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.