Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:01 Ο Πάνθηρας!: #41 09-05-25 22:01 Εντάξει η Ησαια οκ... Παλευεται κάπως αυτή εδώ που ήρθε τώρα... Είναι για τραπερς. Σοβαρή προσωπικοτητα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Μαΐου 2025 Εχω ένα τεράστιο αστέρι στο μπαρ... Ήθελε να πει εχω μια τεράστια μαλακισμενη εκεί αντε καλή υπομονή rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.936 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:04 Η rafaela11: #42 09-05-25 22:04 Ε9 γιατί δεν ρώτησε μονότερμα τον πήρε Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:04 Ο Πάνθηρας!: #43 09-05-25 22:04 Πωπω άρχισε να του λέει για τους πρωην της η άλλη... Φιλεναδιτσος. Είχε παραλληλη σχέση.... Οκ. Καλά το είπα εγώ κάτσε να την δουμε κ αυτή. Τουλάχιστον στην ηλικία π χω φτάσει δεν μασάω ευκολα κουτόχορτο. Τσακωθηκαν λέει αυτοί οι δυο για μένα... Κ πηγαν στα δικαστήρια. Χαχαχα κ γελάει κιόλας. Το μπουμπουκι π λέγαμε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.278 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:07 Η Grand Duchess: #44 09-05-25 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Πωπω άρχισε να του λέει για τους πρωην της η άλλη... Φιλεναδιτσος. Click για ανάπτυξη... Ρε παιδιά ειλικρινά. Δεν σκέφτονται λίγο μερικοί πόσο άβολο είναι να ακούς σε πρώτο ραντεβού τις παλιές ιστορίες τους; Στην μονή περίπτωση που λέω οκ είναι αν έγινε κάτι τρομερό και κάνουν μόνο μια σύντομη αναφορά σε αυτό, όχι ολόκληρη διατριβή. Πχ αν μου έλεγε άντρας αααα εγώ χώρισα γιατί ζήλευε η άλλη κτλ τι ακριβώς θέλει να του πω; Δωρεάν ψυχοθεραπεία με έχεις περάσει; Δεν με νοιάζειιι Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:07 Ο Πάνθηρας!: #45 09-05-25 22:07 Α ζήτησε κ ραντεβου αυτός οκ. Μπουφος εντάξει. Ουτε καν. Αυτή φαίνεται γυναίκα αράχνη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Μαΐου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ρε παιδιά ειλικρινά. Δεν σκέφτονται λίγο μερικοί πόσο άβολο είναι να ακούς σε πρώτο ραντεβού τις παλιές ιστορίες τους; Στην μονή περίπτωση που λέω οκ είναι αν έγινε κάτι τρομερό και κάνουν μόνο μια σύντομη αναφορά σε αυτό, όχι ολόκληρη διατριβή. Πχ αν μου έλεγε άντρας αααα εγώ χώρισα γιατί ζήλευε η άλλη κτλ τι ακριβώς θέλει να του πω; Δωρεάν ψυχοθεραπεία με έχεις περάσει; Δεν με νοιάζειιι Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω χωρίσει πανω απο 1.5 χρόνο κ από τότε είμαι ελευθερος.... Ουτε θα το συζητουσα. Θα έλεγα έχει περασει πολυς καιρός δεν το συζητάω δεν έχει νόημα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Μαΐου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ρε παιδιά ειλικρινά. Δεν σκέφτονται λίγο μερικοί πόσο άβολο είναι να ακούς σε πρώτο ραντεβού τις παλιές ιστορίες τους; Click για ανάπτυξη... Σιγά το τρομερό μωρε αν δεν ήταν απιστία η κακοποίηση... Εντάξει τώρα απλά σε κάποιες δε γίνεται το δικό τους καιι επειδή ακόμη είναι νέες κ ωραίες κ έχουν επιλογές σε στέλνουν... Σιγά τώρα πυρηνικη φυσική είναι ; η αν εισαι έξυπνος στέλνεις εσυ πρωτος. Απλά εγώ πλεον δεν μπλέκω ευκολα... Αμα δεν νιωσω ασφάλεια. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.278 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:12 Η Grand Duchess: #46 09-05-25 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Εγώ έχω χωρίσει πανω απο 1.5 χρόνο κ από τότε είμαι ελευθερος.... Ουτε θα το συζητουσα. Θα έλεγα έχει περασει πολυς καιρός δεν το συζητάω δεν έχει νόημα. Click για ανάπτυξη... Ε ναι τι τώρα. Άνθρωποι που είναι πολύ κολλημένοι με το παρελθόν τους έχουν προβλήματα, πάντα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Μαΐου 2025 Τι λες μωρη δεν ξέρει τι είναι το περμαναν; Δεν έχω κάνει ποτέ αλλά πώς γίνεται να μην ξέρεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Μαΐου 2025 Πρέπει να φέρουν τα τρελοκομεία της πρώτης σεζόν μπας και γελάσει το χειλάκι μας πάλι. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:15 Ο Πάνθηρας!: #47 09-05-25 22:15 Βρίθει μικροβίων... Έχει πολλα μικρόβια το δείγμα... Ξυπνα μπουφέ. Σιγά το δυσκολο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Μαΐου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Πρέπει να φέρουν τα τρελοκομεία της πρώτης σεζόν μπας και γελάσει το χειλάκι μας πάλι. Click για ανάπτυξη... Ο φίλος της τι σχέση είχε τώρα με το ραντεβου ; Καλά αυτή ανακατευει κόσμο... της αρέσει η έριδα με κεντρο αυτήν. Για αυτό έβαλε κ τους άλλους να τσακωθουν κ να καταλήξουν στα δικαστήρια. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.278 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:18 Η Grand Duchess: #48 09-05-25 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ο φίλος της τι σχέση είχε τώρα με το ραντεβου ; Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι ο τυπάς ήταν ο κομμωτής του φίλου της και ξαφνικά ήταν σύμπτωση; Κάτι τέτοιο δεν το προσεξα Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:20 Ο Πάνθηρας!: #49 09-05-25 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Νομίζω ότι ο τυπάς ήταν ο κομμωτής του φίλου της και ξαφνικά ήταν σύμπτωση; Κάτι τέτοιο δεν το προσεξα Click για ανάπτυξη... Τον πηρε στο ψιλό.... Σεβασμός 0. Δεν ρωτάει πραγματα για αυτόν, παιρνει άλλους τηλ ενώ είναι μαζί... Ε δεν ει ναι τώρα σοβαρά πραγματα όλα αυτά. Η εγώ έχω γίνει ζόρικος... Μπορεί. Να χω γίνει αυστηρός. Πάντως στο τέλος σίγουρα θα την δίκαζα... Θα έλεγα ναι είναι ένα ωραίο κορίτσι αλλά όπως είπα εξαρχής... Ψάχνω έναν καλό χαρακτήρα. Και με αυτά που άκουσα προβληματιζομαι... Βασικά εξαρχής θα της τα έλεγα να δω κ τι θα απαντουσε... Πήγαν τώρα στα δικαστήρια οι άλλοι για αυτήν... Γυρευε με τι ζώα είχε μπλέξει η τι τυπακι ειναι. Τελευταία επεξεργασία: 9 Μαΐου 2025 Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.278 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:31 Η Grand Duchess: #50 09-05-25 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Δεν ρωτάει πραγματα για αυτόν, παιρνει άλλους τηλ ενώ είναι μαζί Click για ανάπτυξη... Αγένεια είναι εκτός αν υπάρχει σοβαρός λόγος να κάνεις τηλεφώνημα και σίγουρα δε θα το κάνεις μπροστά του/ης, πας λίγο πιο περα Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:37 Ο Πάνθηρας!: #51 09-05-25 22:37 Η Ευα ήρθε έτοιμη για Πρίαμο..... Μπράβο Ευα... Γλέντησε το. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.278 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:41 Η Grand Duchess: #52 09-05-25 22:41 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ η τραπου είναι όντως το στερεότυπο κλαιωωω Κορίτσι μου οι πατουσες μπροστά στο δικό του το φετιχ είναι αθώο (και τα δύο weird asf βέβαια) Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:41 Ο Πάνθηρας!: #53 09-05-25 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αγένεια είναι εκτός αν υπάρχει σοβαρός λόγος να κάνεις τηλεφώνημα και σίγουρα δε θα το κάνεις μπροστά του/ης, πας λίγο πιο περα Click για ανάπτυξη... Τον πιτωσε. Κλασσικά αναμενόμενο. Αυτή είναι γυναίκα αράχνη την κατάλαβα εξαρχης εγώ. Για αυτό σου ειπα ασε τα μπουμπουκια αμα δε τη ξέρεις την άλλη... σα νυφιτσα φαινοτανε. Η Ευα έτοιμη να πιτωσει και τον άλλον το βλακα... Που νομίζει ότι έχουν παει ήδη στο ξενοδοχείο κ πεταει σεξουαλικά υπονοουμενα. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.278 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:42 Η Grand Duchess: #54 09-05-25 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Η Ευα έτοιμη να πιτωσει και τον άλλον το βλακα... Που νομίζει ότι έχουν παει ήδη στο ξενοδοχείο κ πεταει σεξουαλικά υπονοουμενα. Click για ανάπτυξη... Ε είναι λίγο thirsty η κοπελιά Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:43 Ο Πάνθηρας!: #55 09-05-25 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ε είναι λίγο thirsty η κοπελιά Click για ανάπτυξη... Οχι θα του ρίξει άκυρο... Απλά ψοφάνε για επιβεβαίωση. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.278 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:44 Η Grand Duchess: #56 09-05-25 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Οχι θα του ρίξει άκυρο... Απλά ψοφάνε για επιβεβαίωση. Click για ανάπτυξη... Α το δέχτηκε εν τέλει χαχαχα. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:44 Ο Πάνθηρας!: #57 09-05-25 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Α το δέχτηκε εν τέλει χαχαχα. Click για ανάπτυξη... Ναι έχασα... Δε πειραζει... στο παρατσακ Η Χριστίνα είναι ο λόγος που θα ήθελα να παω στο first dates... Θα έτρωγε κράξιμο με το γάντι. Και εννοείται δεν θα προτεινα ραντεβου. Ρε μαλακα σ λέει ότι έβαλε τους πρωην της να σφαχτούν με δικαστήρια και δικηγόρους. Σ λέει ότι είχε παραλληλη σχέση και εσυ τίποτα χαμπάρι... Και σε σενα τα ίδια θα κάνει.... Ακόμη κ αν σε γουστάρει. Ντυθηκε σαν να πηγαινει κ στα μπουζουκια να πουμε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.278 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:47 Η Grand Duchess: #58 09-05-25 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ρε μαλακα σ λέει ότι έβαλε τους πρωην της να σφαχτούν με δικαστήρια και δικηγόρους Click για ανάπτυξη... Φαντάσου με το σόι ανθρώπους πάει και μπλέκει δηλαδή, survival instinct 0. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:51 Ο Πάνθηρας!: #59 09-05-25 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Φαντάσου με το σόι ανθρώπους πάει και μπλέκει δηλαδή, survival instinct 0. Click για ανάπτυξη... Ε καλά συγγνώμη και αυτή δεν είναι Αγία... Θα μπορουσε να πει στο παιδι ότι δεν ενδιαφέρεται... Αντί αυτου... Τον άφησε... Τον παραπλανησε... Του έδειξε απατηλό ενδιαφέρον Για να ρουφήξει επιβεβαίωση και στο τέλος τον άδειασε κανονικά με ιδιαίτερα κυνικό τρόπο. Ε τυχερή ήταν γιατί αν είχε κανέναν πιο εμπειρο κ μεγαλυτερο θα την στριμωχνε κ στο τέλος θα την απέρριπτε κ πρωτος. Η Ευα πιο αγαθή κατά βάθος.... Περισσότερο από αυτήν... Πιο καλό βολή ψυχή. Ήμουν άδικος. Βιάστηκα να την κρίνω. Η δε άλλη η Ησαια νομίζω έχει μια καλυμμένη πονηρια κ εγωισμό... Αμα γνωριστούν καλυτερα γιατί οκ από ένα ραντεβου δεν μπορείς να ξέρεις... Θα το καταλάβει αυτιςφαινεται λίγο παρτακιας αυτή... Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.511 μηνύματα. 10 Μαΐου 2025 στις 13:48 Ο Paragontas7000: #60 10-05-25 13:48 Ελεγε τιποτα το επεισοδιακι? Ημουν εξω, θα το δω ή σημερα ή αυριο! Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 107 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ShadowSinger Scandal Libertus JokerXXX rafaela11 touvlo jina92 Giorgos777 Paragontas7000 Kate1914 Angelikaaa nimbus Mixalis! giannhs2001 еще один пророк р... evangelia_dim Kafkinos camil Sotiris 12 johnsala Ωρορα taketrance vas 78 charmander Memetchi thenutritionist Piskantrila American Economist Sosstoss fortheloveofshizaya Ilikntas Ilma souli2002 Αλκίμαχος aggelosst9 GeorgePap2003 χημεια4λαιφ globglogabgalab A350 ChristosM89 synopsis bibliofagos Dr. Gl. Luminous Demetrara Wonderkid ck_chrysiis Μήτσος10 Jack of Spades Luludaki Indecisive2 vasilis123321 jj! ROM32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εντάξει η Ησαια οκ... Παλευεται κάπως αυτή εδώ που ήρθε τώρα... Είναι για τραπερς. Σοβαρή προσωπικοτητα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Μαΐου 2025 Εχω ένα τεράστιο αστέρι στο μπαρ... Ήθελε να πει εχω μια τεράστια μαλακισμενη εκεί αντε καλή υπομονή
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.936 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:04 Η rafaela11: #42 09-05-25 22:04 Ε9 γιατί δεν ρώτησε μονότερμα τον πήρε Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:04 Ο Πάνθηρας!: #43 09-05-25 22:04 Πωπω άρχισε να του λέει για τους πρωην της η άλλη... Φιλεναδιτσος. Είχε παραλληλη σχέση.... Οκ. Καλά το είπα εγώ κάτσε να την δουμε κ αυτή. Τουλάχιστον στην ηλικία π χω φτάσει δεν μασάω ευκολα κουτόχορτο. Τσακωθηκαν λέει αυτοί οι δυο για μένα... Κ πηγαν στα δικαστήρια. Χαχαχα κ γελάει κιόλας. Το μπουμπουκι π λέγαμε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.278 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:07 Η Grand Duchess: #44 09-05-25 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Πωπω άρχισε να του λέει για τους πρωην της η άλλη... Φιλεναδιτσος. Click για ανάπτυξη... Ρε παιδιά ειλικρινά. Δεν σκέφτονται λίγο μερικοί πόσο άβολο είναι να ακούς σε πρώτο ραντεβού τις παλιές ιστορίες τους; Στην μονή περίπτωση που λέω οκ είναι αν έγινε κάτι τρομερό και κάνουν μόνο μια σύντομη αναφορά σε αυτό, όχι ολόκληρη διατριβή. Πχ αν μου έλεγε άντρας αααα εγώ χώρισα γιατί ζήλευε η άλλη κτλ τι ακριβώς θέλει να του πω; Δωρεάν ψυχοθεραπεία με έχεις περάσει; Δεν με νοιάζειιι Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:07 Ο Πάνθηρας!: #45 09-05-25 22:07 Α ζήτησε κ ραντεβου αυτός οκ. Μπουφος εντάξει. Ουτε καν. Αυτή φαίνεται γυναίκα αράχνη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Μαΐου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ρε παιδιά ειλικρινά. Δεν σκέφτονται λίγο μερικοί πόσο άβολο είναι να ακούς σε πρώτο ραντεβού τις παλιές ιστορίες τους; Στην μονή περίπτωση που λέω οκ είναι αν έγινε κάτι τρομερό και κάνουν μόνο μια σύντομη αναφορά σε αυτό, όχι ολόκληρη διατριβή. Πχ αν μου έλεγε άντρας αααα εγώ χώρισα γιατί ζήλευε η άλλη κτλ τι ακριβώς θέλει να του πω; Δωρεάν ψυχοθεραπεία με έχεις περάσει; Δεν με νοιάζειιι Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω χωρίσει πανω απο 1.5 χρόνο κ από τότε είμαι ελευθερος.... Ουτε θα το συζητουσα. Θα έλεγα έχει περασει πολυς καιρός δεν το συζητάω δεν έχει νόημα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Μαΐου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ρε παιδιά ειλικρινά. Δεν σκέφτονται λίγο μερικοί πόσο άβολο είναι να ακούς σε πρώτο ραντεβού τις παλιές ιστορίες τους; Click για ανάπτυξη... Σιγά το τρομερό μωρε αν δεν ήταν απιστία η κακοποίηση... Εντάξει τώρα απλά σε κάποιες δε γίνεται το δικό τους καιι επειδή ακόμη είναι νέες κ ωραίες κ έχουν επιλογές σε στέλνουν... Σιγά τώρα πυρηνικη φυσική είναι ; η αν εισαι έξυπνος στέλνεις εσυ πρωτος. Απλά εγώ πλεον δεν μπλέκω ευκολα... Αμα δεν νιωσω ασφάλεια. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.278 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:12 Η Grand Duchess: #46 09-05-25 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Εγώ έχω χωρίσει πανω απο 1.5 χρόνο κ από τότε είμαι ελευθερος.... Ουτε θα το συζητουσα. Θα έλεγα έχει περασει πολυς καιρός δεν το συζητάω δεν έχει νόημα. Click για ανάπτυξη... Ε ναι τι τώρα. Άνθρωποι που είναι πολύ κολλημένοι με το παρελθόν τους έχουν προβλήματα, πάντα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Μαΐου 2025 Τι λες μωρη δεν ξέρει τι είναι το περμαναν; Δεν έχω κάνει ποτέ αλλά πώς γίνεται να μην ξέρεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Μαΐου 2025 Πρέπει να φέρουν τα τρελοκομεία της πρώτης σεζόν μπας και γελάσει το χειλάκι μας πάλι. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:15 Ο Πάνθηρας!: #47 09-05-25 22:15 Βρίθει μικροβίων... Έχει πολλα μικρόβια το δείγμα... Ξυπνα μπουφέ. Σιγά το δυσκολο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Μαΐου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Πρέπει να φέρουν τα τρελοκομεία της πρώτης σεζόν μπας και γελάσει το χειλάκι μας πάλι. Click για ανάπτυξη... Ο φίλος της τι σχέση είχε τώρα με το ραντεβου ; Καλά αυτή ανακατευει κόσμο... της αρέσει η έριδα με κεντρο αυτήν. Για αυτό έβαλε κ τους άλλους να τσακωθουν κ να καταλήξουν στα δικαστήρια. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.278 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:18 Η Grand Duchess: #48 09-05-25 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ο φίλος της τι σχέση είχε τώρα με το ραντεβου ; Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι ο τυπάς ήταν ο κομμωτής του φίλου της και ξαφνικά ήταν σύμπτωση; Κάτι τέτοιο δεν το προσεξα Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:20 Ο Πάνθηρας!: #49 09-05-25 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Νομίζω ότι ο τυπάς ήταν ο κομμωτής του φίλου της και ξαφνικά ήταν σύμπτωση; Κάτι τέτοιο δεν το προσεξα Click για ανάπτυξη... Τον πηρε στο ψιλό.... Σεβασμός 0. Δεν ρωτάει πραγματα για αυτόν, παιρνει άλλους τηλ ενώ είναι μαζί... Ε δεν ει ναι τώρα σοβαρά πραγματα όλα αυτά. Η εγώ έχω γίνει ζόρικος... Μπορεί. Να χω γίνει αυστηρός. Πάντως στο τέλος σίγουρα θα την δίκαζα... Θα έλεγα ναι είναι ένα ωραίο κορίτσι αλλά όπως είπα εξαρχής... Ψάχνω έναν καλό χαρακτήρα. Και με αυτά που άκουσα προβληματιζομαι... Βασικά εξαρχής θα της τα έλεγα να δω κ τι θα απαντουσε... Πήγαν τώρα στα δικαστήρια οι άλλοι για αυτήν... Γυρευε με τι ζώα είχε μπλέξει η τι τυπακι ειναι. Τελευταία επεξεργασία: 9 Μαΐου 2025 Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.278 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:31 Η Grand Duchess: #50 09-05-25 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Δεν ρωτάει πραγματα για αυτόν, παιρνει άλλους τηλ ενώ είναι μαζί Click για ανάπτυξη... Αγένεια είναι εκτός αν υπάρχει σοβαρός λόγος να κάνεις τηλεφώνημα και σίγουρα δε θα το κάνεις μπροστά του/ης, πας λίγο πιο περα Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:37 Ο Πάνθηρας!: #51 09-05-25 22:37 Η Ευα ήρθε έτοιμη για Πρίαμο..... Μπράβο Ευα... Γλέντησε το. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.278 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:41 Η Grand Duchess: #52 09-05-25 22:41 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ η τραπου είναι όντως το στερεότυπο κλαιωωω Κορίτσι μου οι πατουσες μπροστά στο δικό του το φετιχ είναι αθώο (και τα δύο weird asf βέβαια) Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:41 Ο Πάνθηρας!: #53 09-05-25 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αγένεια είναι εκτός αν υπάρχει σοβαρός λόγος να κάνεις τηλεφώνημα και σίγουρα δε θα το κάνεις μπροστά του/ης, πας λίγο πιο περα Click για ανάπτυξη... Τον πιτωσε. Κλασσικά αναμενόμενο. Αυτή είναι γυναίκα αράχνη την κατάλαβα εξαρχης εγώ. Για αυτό σου ειπα ασε τα μπουμπουκια αμα δε τη ξέρεις την άλλη... σα νυφιτσα φαινοτανε. Η Ευα έτοιμη να πιτωσει και τον άλλον το βλακα... Που νομίζει ότι έχουν παει ήδη στο ξενοδοχείο κ πεταει σεξουαλικά υπονοουμενα. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.278 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:42 Η Grand Duchess: #54 09-05-25 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Η Ευα έτοιμη να πιτωσει και τον άλλον το βλακα... Που νομίζει ότι έχουν παει ήδη στο ξενοδοχείο κ πεταει σεξουαλικά υπονοουμενα. Click για ανάπτυξη... Ε είναι λίγο thirsty η κοπελιά Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:43 Ο Πάνθηρας!: #55 09-05-25 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ε είναι λίγο thirsty η κοπελιά Click για ανάπτυξη... Οχι θα του ρίξει άκυρο... Απλά ψοφάνε για επιβεβαίωση. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.278 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:44 Η Grand Duchess: #56 09-05-25 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Οχι θα του ρίξει άκυρο... Απλά ψοφάνε για επιβεβαίωση. Click για ανάπτυξη... Α το δέχτηκε εν τέλει χαχαχα. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:44 Ο Πάνθηρας!: #57 09-05-25 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Α το δέχτηκε εν τέλει χαχαχα. Click για ανάπτυξη... Ναι έχασα... Δε πειραζει... στο παρατσακ Η Χριστίνα είναι ο λόγος που θα ήθελα να παω στο first dates... Θα έτρωγε κράξιμο με το γάντι. Και εννοείται δεν θα προτεινα ραντεβου. Ρε μαλακα σ λέει ότι έβαλε τους πρωην της να σφαχτούν με δικαστήρια και δικηγόρους. Σ λέει ότι είχε παραλληλη σχέση και εσυ τίποτα χαμπάρι... Και σε σενα τα ίδια θα κάνει.... Ακόμη κ αν σε γουστάρει. Ντυθηκε σαν να πηγαινει κ στα μπουζουκια να πουμε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.278 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:47 Η Grand Duchess: #58 09-05-25 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ρε μαλακα σ λέει ότι έβαλε τους πρωην της να σφαχτούν με δικαστήρια και δικηγόρους Click για ανάπτυξη... Φαντάσου με το σόι ανθρώπους πάει και μπλέκει δηλαδή, survival instinct 0. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:51 Ο Πάνθηρας!: #59 09-05-25 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Φαντάσου με το σόι ανθρώπους πάει και μπλέκει δηλαδή, survival instinct 0. Click για ανάπτυξη... Ε καλά συγγνώμη και αυτή δεν είναι Αγία... Θα μπορουσε να πει στο παιδι ότι δεν ενδιαφέρεται... Αντί αυτου... Τον άφησε... Τον παραπλανησε... Του έδειξε απατηλό ενδιαφέρον Για να ρουφήξει επιβεβαίωση και στο τέλος τον άδειασε κανονικά με ιδιαίτερα κυνικό τρόπο. Ε τυχερή ήταν γιατί αν είχε κανέναν πιο εμπειρο κ μεγαλυτερο θα την στριμωχνε κ στο τέλος θα την απέρριπτε κ πρωτος. Η Ευα πιο αγαθή κατά βάθος.... Περισσότερο από αυτήν... Πιο καλό βολή ψυχή. Ήμουν άδικος. Βιάστηκα να την κρίνω. Η δε άλλη η Ησαια νομίζω έχει μια καλυμμένη πονηρια κ εγωισμό... Αμα γνωριστούν καλυτερα γιατί οκ από ένα ραντεβου δεν μπορείς να ξέρεις... Θα το καταλάβει αυτιςφαινεται λίγο παρτακιας αυτή... Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.511 μηνύματα. 10 Μαΐου 2025 στις 13:48 Ο Paragontas7000: #60 10-05-25 13:48 Ελεγε τιποτα το επεισοδιακι? Ημουν εξω, θα το δω ή σημερα ή αυριο! Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 107 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ShadowSinger Scandal Libertus JokerXXX rafaela11 touvlo jina92 Giorgos777 Paragontas7000 Kate1914 Angelikaaa nimbus Mixalis! giannhs2001 еще один пророк р... evangelia_dim Kafkinos camil Sotiris 12 johnsala Ωρορα taketrance vas 78 charmander Memetchi thenutritionist Piskantrila American Economist Sosstoss fortheloveofshizaya Ilikntas Ilma souli2002 Αλκίμαχος aggelosst9 GeorgePap2003 χημεια4λαιφ globglogabgalab A350 ChristosM89 synopsis bibliofagos Dr. Gl. Luminous Demetrara Wonderkid ck_chrysiis Μήτσος10 Jack of Spades Luludaki Indecisive2 vasilis123321 jj! ROM32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:04 Ο Πάνθηρας!: #43 09-05-25 22:04 Πωπω άρχισε να του λέει για τους πρωην της η άλλη... Φιλεναδιτσος. Είχε παραλληλη σχέση.... Οκ. Καλά το είπα εγώ κάτσε να την δουμε κ αυτή. Τουλάχιστον στην ηλικία π χω φτάσει δεν μασάω ευκολα κουτόχορτο. Τσακωθηκαν λέει αυτοί οι δυο για μένα... Κ πηγαν στα δικαστήρια. Χαχαχα κ γελάει κιόλας. Το μπουμπουκι π λέγαμε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.278 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:07 Η Grand Duchess: #44 09-05-25 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Πωπω άρχισε να του λέει για τους πρωην της η άλλη... Φιλεναδιτσος. Click για ανάπτυξη... Ρε παιδιά ειλικρινά. Δεν σκέφτονται λίγο μερικοί πόσο άβολο είναι να ακούς σε πρώτο ραντεβού τις παλιές ιστορίες τους; Στην μονή περίπτωση που λέω οκ είναι αν έγινε κάτι τρομερό και κάνουν μόνο μια σύντομη αναφορά σε αυτό, όχι ολόκληρη διατριβή. Πχ αν μου έλεγε άντρας αααα εγώ χώρισα γιατί ζήλευε η άλλη κτλ τι ακριβώς θέλει να του πω; Δωρεάν ψυχοθεραπεία με έχεις περάσει; Δεν με νοιάζειιι Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:07 Ο Πάνθηρας!: #45 09-05-25 22:07 Α ζήτησε κ ραντεβου αυτός οκ. Μπουφος εντάξει. Ουτε καν. Αυτή φαίνεται γυναίκα αράχνη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Μαΐου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ρε παιδιά ειλικρινά. Δεν σκέφτονται λίγο μερικοί πόσο άβολο είναι να ακούς σε πρώτο ραντεβού τις παλιές ιστορίες τους; Στην μονή περίπτωση που λέω οκ είναι αν έγινε κάτι τρομερό και κάνουν μόνο μια σύντομη αναφορά σε αυτό, όχι ολόκληρη διατριβή. Πχ αν μου έλεγε άντρας αααα εγώ χώρισα γιατί ζήλευε η άλλη κτλ τι ακριβώς θέλει να του πω; Δωρεάν ψυχοθεραπεία με έχεις περάσει; Δεν με νοιάζειιι Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω χωρίσει πανω απο 1.5 χρόνο κ από τότε είμαι ελευθερος.... Ουτε θα το συζητουσα. Θα έλεγα έχει περασει πολυς καιρός δεν το συζητάω δεν έχει νόημα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Μαΐου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ρε παιδιά ειλικρινά. Δεν σκέφτονται λίγο μερικοί πόσο άβολο είναι να ακούς σε πρώτο ραντεβού τις παλιές ιστορίες τους; Click για ανάπτυξη... Σιγά το τρομερό μωρε αν δεν ήταν απιστία η κακοποίηση... Εντάξει τώρα απλά σε κάποιες δε γίνεται το δικό τους καιι επειδή ακόμη είναι νέες κ ωραίες κ έχουν επιλογές σε στέλνουν... Σιγά τώρα πυρηνικη φυσική είναι ; η αν εισαι έξυπνος στέλνεις εσυ πρωτος. Απλά εγώ πλεον δεν μπλέκω ευκολα... Αμα δεν νιωσω ασφάλεια. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.278 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:12 Η Grand Duchess: #46 09-05-25 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Εγώ έχω χωρίσει πανω απο 1.5 χρόνο κ από τότε είμαι ελευθερος.... Ουτε θα το συζητουσα. Θα έλεγα έχει περασει πολυς καιρός δεν το συζητάω δεν έχει νόημα. Click για ανάπτυξη... Ε ναι τι τώρα. Άνθρωποι που είναι πολύ κολλημένοι με το παρελθόν τους έχουν προβλήματα, πάντα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Μαΐου 2025 Τι λες μωρη δεν ξέρει τι είναι το περμαναν; Δεν έχω κάνει ποτέ αλλά πώς γίνεται να μην ξέρεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Μαΐου 2025 Πρέπει να φέρουν τα τρελοκομεία της πρώτης σεζόν μπας και γελάσει το χειλάκι μας πάλι. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:15 Ο Πάνθηρας!: #47 09-05-25 22:15 Βρίθει μικροβίων... Έχει πολλα μικρόβια το δείγμα... Ξυπνα μπουφέ. Σιγά το δυσκολο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Μαΐου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Πρέπει να φέρουν τα τρελοκομεία της πρώτης σεζόν μπας και γελάσει το χειλάκι μας πάλι. Click για ανάπτυξη... Ο φίλος της τι σχέση είχε τώρα με το ραντεβου ; Καλά αυτή ανακατευει κόσμο... της αρέσει η έριδα με κεντρο αυτήν. Για αυτό έβαλε κ τους άλλους να τσακωθουν κ να καταλήξουν στα δικαστήρια. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.278 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:18 Η Grand Duchess: #48 09-05-25 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ο φίλος της τι σχέση είχε τώρα με το ραντεβου ; Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι ο τυπάς ήταν ο κομμωτής του φίλου της και ξαφνικά ήταν σύμπτωση; Κάτι τέτοιο δεν το προσεξα Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:20 Ο Πάνθηρας!: #49 09-05-25 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Νομίζω ότι ο τυπάς ήταν ο κομμωτής του φίλου της και ξαφνικά ήταν σύμπτωση; Κάτι τέτοιο δεν το προσεξα Click για ανάπτυξη... Τον πηρε στο ψιλό.... Σεβασμός 0. Δεν ρωτάει πραγματα για αυτόν, παιρνει άλλους τηλ ενώ είναι μαζί... Ε δεν ει ναι τώρα σοβαρά πραγματα όλα αυτά. Η εγώ έχω γίνει ζόρικος... Μπορεί. Να χω γίνει αυστηρός. Πάντως στο τέλος σίγουρα θα την δίκαζα... Θα έλεγα ναι είναι ένα ωραίο κορίτσι αλλά όπως είπα εξαρχής... Ψάχνω έναν καλό χαρακτήρα. Και με αυτά που άκουσα προβληματιζομαι... Βασικά εξαρχής θα της τα έλεγα να δω κ τι θα απαντουσε... Πήγαν τώρα στα δικαστήρια οι άλλοι για αυτήν... Γυρευε με τι ζώα είχε μπλέξει η τι τυπακι ειναι. Τελευταία επεξεργασία: 9 Μαΐου 2025 Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.278 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:31 Η Grand Duchess: #50 09-05-25 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Δεν ρωτάει πραγματα για αυτόν, παιρνει άλλους τηλ ενώ είναι μαζί Click για ανάπτυξη... Αγένεια είναι εκτός αν υπάρχει σοβαρός λόγος να κάνεις τηλεφώνημα και σίγουρα δε θα το κάνεις μπροστά του/ης, πας λίγο πιο περα Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:37 Ο Πάνθηρας!: #51 09-05-25 22:37 Η Ευα ήρθε έτοιμη για Πρίαμο..... Μπράβο Ευα... Γλέντησε το. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.278 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:41 Η Grand Duchess: #52 09-05-25 22:41 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ η τραπου είναι όντως το στερεότυπο κλαιωωω Κορίτσι μου οι πατουσες μπροστά στο δικό του το φετιχ είναι αθώο (και τα δύο weird asf βέβαια) Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:41 Ο Πάνθηρας!: #53 09-05-25 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αγένεια είναι εκτός αν υπάρχει σοβαρός λόγος να κάνεις τηλεφώνημα και σίγουρα δε θα το κάνεις μπροστά του/ης, πας λίγο πιο περα Click για ανάπτυξη... Τον πιτωσε. Κλασσικά αναμενόμενο. Αυτή είναι γυναίκα αράχνη την κατάλαβα εξαρχης εγώ. Για αυτό σου ειπα ασε τα μπουμπουκια αμα δε τη ξέρεις την άλλη... σα νυφιτσα φαινοτανε. Η Ευα έτοιμη να πιτωσει και τον άλλον το βλακα... Που νομίζει ότι έχουν παει ήδη στο ξενοδοχείο κ πεταει σεξουαλικά υπονοουμενα. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.278 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:42 Η Grand Duchess: #54 09-05-25 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Η Ευα έτοιμη να πιτωσει και τον άλλον το βλακα... Που νομίζει ότι έχουν παει ήδη στο ξενοδοχείο κ πεταει σεξουαλικά υπονοουμενα. Click για ανάπτυξη... Ε είναι λίγο thirsty η κοπελιά Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:43 Ο Πάνθηρας!: #55 09-05-25 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ε είναι λίγο thirsty η κοπελιά Click για ανάπτυξη... Οχι θα του ρίξει άκυρο... Απλά ψοφάνε για επιβεβαίωση. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.278 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:44 Η Grand Duchess: #56 09-05-25 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Οχι θα του ρίξει άκυρο... Απλά ψοφάνε για επιβεβαίωση. Click για ανάπτυξη... Α το δέχτηκε εν τέλει χαχαχα. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:44 Ο Πάνθηρας!: #57 09-05-25 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Α το δέχτηκε εν τέλει χαχαχα. Click για ανάπτυξη... Ναι έχασα... Δε πειραζει... στο παρατσακ Η Χριστίνα είναι ο λόγος που θα ήθελα να παω στο first dates... Θα έτρωγε κράξιμο με το γάντι. Και εννοείται δεν θα προτεινα ραντεβου. Ρε μαλακα σ λέει ότι έβαλε τους πρωην της να σφαχτούν με δικαστήρια και δικηγόρους. Σ λέει ότι είχε παραλληλη σχέση και εσυ τίποτα χαμπάρι... Και σε σενα τα ίδια θα κάνει.... Ακόμη κ αν σε γουστάρει. Ντυθηκε σαν να πηγαινει κ στα μπουζουκια να πουμε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.278 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:47 Η Grand Duchess: #58 09-05-25 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ρε μαλακα σ λέει ότι έβαλε τους πρωην της να σφαχτούν με δικαστήρια και δικηγόρους Click για ανάπτυξη... Φαντάσου με το σόι ανθρώπους πάει και μπλέκει δηλαδή, survival instinct 0. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:51 Ο Πάνθηρας!: #59 09-05-25 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Φαντάσου με το σόι ανθρώπους πάει και μπλέκει δηλαδή, survival instinct 0. Click για ανάπτυξη... Ε καλά συγγνώμη και αυτή δεν είναι Αγία... Θα μπορουσε να πει στο παιδι ότι δεν ενδιαφέρεται... Αντί αυτου... Τον άφησε... Τον παραπλανησε... Του έδειξε απατηλό ενδιαφέρον Για να ρουφήξει επιβεβαίωση και στο τέλος τον άδειασε κανονικά με ιδιαίτερα κυνικό τρόπο. Ε τυχερή ήταν γιατί αν είχε κανέναν πιο εμπειρο κ μεγαλυτερο θα την στριμωχνε κ στο τέλος θα την απέρριπτε κ πρωτος. Η Ευα πιο αγαθή κατά βάθος.... Περισσότερο από αυτήν... Πιο καλό βολή ψυχή. Ήμουν άδικος. Βιάστηκα να την κρίνω. Η δε άλλη η Ησαια νομίζω έχει μια καλυμμένη πονηρια κ εγωισμό... Αμα γνωριστούν καλυτερα γιατί οκ από ένα ραντεβου δεν μπορείς να ξέρεις... Θα το καταλάβει αυτιςφαινεται λίγο παρτακιας αυτή... Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.511 μηνύματα. 10 Μαΐου 2025 στις 13:48 Ο Paragontas7000: #60 10-05-25 13:48 Ελεγε τιποτα το επεισοδιακι? Ημουν εξω, θα το δω ή σημερα ή αυριο! Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 107 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ShadowSinger Scandal Libertus JokerXXX rafaela11 touvlo jina92 Giorgos777 Paragontas7000 Kate1914 Angelikaaa nimbus Mixalis! giannhs2001 еще один пророк р... evangelia_dim Kafkinos camil Sotiris 12 johnsala Ωρορα taketrance vas 78 charmander Memetchi thenutritionist Piskantrila American Economist Sosstoss fortheloveofshizaya Ilikntas Ilma souli2002 Αλκίμαχος aggelosst9 GeorgePap2003 χημεια4λαιφ globglogabgalab A350 ChristosM89 synopsis bibliofagos Dr. Gl. Luminous Demetrara Wonderkid ck_chrysiis Μήτσος10 Jack of Spades Luludaki Indecisive2 vasilis123321 jj! ROM32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πωπω άρχισε να του λέει για τους πρωην της η άλλη... Φιλεναδιτσος. Είχε παραλληλη σχέση.... Οκ. Καλά το είπα εγώ κάτσε να την δουμε κ αυτή. Τουλάχιστον στην ηλικία π χω φτάσει δεν μασάω ευκολα κουτόχορτο. Τσακωθηκαν λέει αυτοί οι δυο για μένα... Κ πηγαν στα δικαστήρια. Χαχαχα κ γελάει κιόλας. Το μπουμπουκι π λέγαμε.
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.278 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:07 Η Grand Duchess: #44 09-05-25 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Πωπω άρχισε να του λέει για τους πρωην της η άλλη... Φιλεναδιτσος. Click για ανάπτυξη... Ρε παιδιά ειλικρινά. Δεν σκέφτονται λίγο μερικοί πόσο άβολο είναι να ακούς σε πρώτο ραντεβού τις παλιές ιστορίες τους; Στην μονή περίπτωση που λέω οκ είναι αν έγινε κάτι τρομερό και κάνουν μόνο μια σύντομη αναφορά σε αυτό, όχι ολόκληρη διατριβή. Πχ αν μου έλεγε άντρας αααα εγώ χώρισα γιατί ζήλευε η άλλη κτλ τι ακριβώς θέλει να του πω; Δωρεάν ψυχοθεραπεία με έχεις περάσει; Δεν με νοιάζειιι Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:07 Ο Πάνθηρας!: #45 09-05-25 22:07 Α ζήτησε κ ραντεβου αυτός οκ. Μπουφος εντάξει. Ουτε καν. Αυτή φαίνεται γυναίκα αράχνη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Μαΐου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ρε παιδιά ειλικρινά. Δεν σκέφτονται λίγο μερικοί πόσο άβολο είναι να ακούς σε πρώτο ραντεβού τις παλιές ιστορίες τους; Στην μονή περίπτωση που λέω οκ είναι αν έγινε κάτι τρομερό και κάνουν μόνο μια σύντομη αναφορά σε αυτό, όχι ολόκληρη διατριβή. Πχ αν μου έλεγε άντρας αααα εγώ χώρισα γιατί ζήλευε η άλλη κτλ τι ακριβώς θέλει να του πω; Δωρεάν ψυχοθεραπεία με έχεις περάσει; Δεν με νοιάζειιι Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω χωρίσει πανω απο 1.5 χρόνο κ από τότε είμαι ελευθερος.... Ουτε θα το συζητουσα. Θα έλεγα έχει περασει πολυς καιρός δεν το συζητάω δεν έχει νόημα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Μαΐου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ρε παιδιά ειλικρινά. Δεν σκέφτονται λίγο μερικοί πόσο άβολο είναι να ακούς σε πρώτο ραντεβού τις παλιές ιστορίες τους; Click για ανάπτυξη... Σιγά το τρομερό μωρε αν δεν ήταν απιστία η κακοποίηση... Εντάξει τώρα απλά σε κάποιες δε γίνεται το δικό τους καιι επειδή ακόμη είναι νέες κ ωραίες κ έχουν επιλογές σε στέλνουν... Σιγά τώρα πυρηνικη φυσική είναι ; η αν εισαι έξυπνος στέλνεις εσυ πρωτος. Απλά εγώ πλεον δεν μπλέκω ευκολα... Αμα δεν νιωσω ασφάλεια. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.278 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:12 Η Grand Duchess: #46 09-05-25 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Εγώ έχω χωρίσει πανω απο 1.5 χρόνο κ από τότε είμαι ελευθερος.... Ουτε θα το συζητουσα. Θα έλεγα έχει περασει πολυς καιρός δεν το συζητάω δεν έχει νόημα. Click για ανάπτυξη... Ε ναι τι τώρα. Άνθρωποι που είναι πολύ κολλημένοι με το παρελθόν τους έχουν προβλήματα, πάντα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Μαΐου 2025 Τι λες μωρη δεν ξέρει τι είναι το περμαναν; Δεν έχω κάνει ποτέ αλλά πώς γίνεται να μην ξέρεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Μαΐου 2025 Πρέπει να φέρουν τα τρελοκομεία της πρώτης σεζόν μπας και γελάσει το χειλάκι μας πάλι. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:15 Ο Πάνθηρας!: #47 09-05-25 22:15 Βρίθει μικροβίων... Έχει πολλα μικρόβια το δείγμα... Ξυπνα μπουφέ. Σιγά το δυσκολο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Μαΐου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Πρέπει να φέρουν τα τρελοκομεία της πρώτης σεζόν μπας και γελάσει το χειλάκι μας πάλι. Click για ανάπτυξη... Ο φίλος της τι σχέση είχε τώρα με το ραντεβου ; Καλά αυτή ανακατευει κόσμο... της αρέσει η έριδα με κεντρο αυτήν. Για αυτό έβαλε κ τους άλλους να τσακωθουν κ να καταλήξουν στα δικαστήρια. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.278 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:18 Η Grand Duchess: #48 09-05-25 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ο φίλος της τι σχέση είχε τώρα με το ραντεβου ; Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι ο τυπάς ήταν ο κομμωτής του φίλου της και ξαφνικά ήταν σύμπτωση; Κάτι τέτοιο δεν το προσεξα Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:20 Ο Πάνθηρας!: #49 09-05-25 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Νομίζω ότι ο τυπάς ήταν ο κομμωτής του φίλου της και ξαφνικά ήταν σύμπτωση; Κάτι τέτοιο δεν το προσεξα Click για ανάπτυξη... Τον πηρε στο ψιλό.... Σεβασμός 0. Δεν ρωτάει πραγματα για αυτόν, παιρνει άλλους τηλ ενώ είναι μαζί... Ε δεν ει ναι τώρα σοβαρά πραγματα όλα αυτά. Η εγώ έχω γίνει ζόρικος... Μπορεί. Να χω γίνει αυστηρός. Πάντως στο τέλος σίγουρα θα την δίκαζα... Θα έλεγα ναι είναι ένα ωραίο κορίτσι αλλά όπως είπα εξαρχής... Ψάχνω έναν καλό χαρακτήρα. Και με αυτά που άκουσα προβληματιζομαι... Βασικά εξαρχής θα της τα έλεγα να δω κ τι θα απαντουσε... Πήγαν τώρα στα δικαστήρια οι άλλοι για αυτήν... Γυρευε με τι ζώα είχε μπλέξει η τι τυπακι ειναι. Τελευταία επεξεργασία: 9 Μαΐου 2025 Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.278 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:31 Η Grand Duchess: #50 09-05-25 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Δεν ρωτάει πραγματα για αυτόν, παιρνει άλλους τηλ ενώ είναι μαζί Click για ανάπτυξη... Αγένεια είναι εκτός αν υπάρχει σοβαρός λόγος να κάνεις τηλεφώνημα και σίγουρα δε θα το κάνεις μπροστά του/ης, πας λίγο πιο περα Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:37 Ο Πάνθηρας!: #51 09-05-25 22:37 Η Ευα ήρθε έτοιμη για Πρίαμο..... Μπράβο Ευα... Γλέντησε το. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.278 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:41 Η Grand Duchess: #52 09-05-25 22:41 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ η τραπου είναι όντως το στερεότυπο κλαιωωω Κορίτσι μου οι πατουσες μπροστά στο δικό του το φετιχ είναι αθώο (και τα δύο weird asf βέβαια) Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:41 Ο Πάνθηρας!: #53 09-05-25 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αγένεια είναι εκτός αν υπάρχει σοβαρός λόγος να κάνεις τηλεφώνημα και σίγουρα δε θα το κάνεις μπροστά του/ης, πας λίγο πιο περα Click για ανάπτυξη... Τον πιτωσε. Κλασσικά αναμενόμενο. Αυτή είναι γυναίκα αράχνη την κατάλαβα εξαρχης εγώ. Για αυτό σου ειπα ασε τα μπουμπουκια αμα δε τη ξέρεις την άλλη... σα νυφιτσα φαινοτανε. Η Ευα έτοιμη να πιτωσει και τον άλλον το βλακα... Που νομίζει ότι έχουν παει ήδη στο ξενοδοχείο κ πεταει σεξουαλικά υπονοουμενα. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.278 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:42 Η Grand Duchess: #54 09-05-25 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Η Ευα έτοιμη να πιτωσει και τον άλλον το βλακα... Που νομίζει ότι έχουν παει ήδη στο ξενοδοχείο κ πεταει σεξουαλικά υπονοουμενα. Click για ανάπτυξη... Ε είναι λίγο thirsty η κοπελιά Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:43 Ο Πάνθηρας!: #55 09-05-25 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ε είναι λίγο thirsty η κοπελιά Click για ανάπτυξη... Οχι θα του ρίξει άκυρο... Απλά ψοφάνε για επιβεβαίωση. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.278 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:44 Η Grand Duchess: #56 09-05-25 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Οχι θα του ρίξει άκυρο... Απλά ψοφάνε για επιβεβαίωση. Click για ανάπτυξη... Α το δέχτηκε εν τέλει χαχαχα. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:44 Ο Πάνθηρας!: #57 09-05-25 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Α το δέχτηκε εν τέλει χαχαχα. Click για ανάπτυξη... Ναι έχασα... Δε πειραζει... στο παρατσακ Η Χριστίνα είναι ο λόγος που θα ήθελα να παω στο first dates... Θα έτρωγε κράξιμο με το γάντι. Και εννοείται δεν θα προτεινα ραντεβου. Ρε μαλακα σ λέει ότι έβαλε τους πρωην της να σφαχτούν με δικαστήρια και δικηγόρους. Σ λέει ότι είχε παραλληλη σχέση και εσυ τίποτα χαμπάρι... Και σε σενα τα ίδια θα κάνει.... Ακόμη κ αν σε γουστάρει. Ντυθηκε σαν να πηγαινει κ στα μπουζουκια να πουμε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.278 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:47 Η Grand Duchess: #58 09-05-25 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ρε μαλακα σ λέει ότι έβαλε τους πρωην της να σφαχτούν με δικαστήρια και δικηγόρους Click για ανάπτυξη... Φαντάσου με το σόι ανθρώπους πάει και μπλέκει δηλαδή, survival instinct 0. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:51 Ο Πάνθηρας!: #59 09-05-25 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Φαντάσου με το σόι ανθρώπους πάει και μπλέκει δηλαδή, survival instinct 0. Click για ανάπτυξη... Ε καλά συγγνώμη και αυτή δεν είναι Αγία... Θα μπορουσε να πει στο παιδι ότι δεν ενδιαφέρεται... Αντί αυτου... Τον άφησε... Τον παραπλανησε... Του έδειξε απατηλό ενδιαφέρον Για να ρουφήξει επιβεβαίωση και στο τέλος τον άδειασε κανονικά με ιδιαίτερα κυνικό τρόπο. Ε τυχερή ήταν γιατί αν είχε κανέναν πιο εμπειρο κ μεγαλυτερο θα την στριμωχνε κ στο τέλος θα την απέρριπτε κ πρωτος. Η Ευα πιο αγαθή κατά βάθος.... Περισσότερο από αυτήν... Πιο καλό βολή ψυχή. Ήμουν άδικος. Βιάστηκα να την κρίνω. Η δε άλλη η Ησαια νομίζω έχει μια καλυμμένη πονηρια κ εγωισμό... Αμα γνωριστούν καλυτερα γιατί οκ από ένα ραντεβου δεν μπορείς να ξέρεις... Θα το καταλάβει αυτιςφαινεται λίγο παρτακιας αυτή... Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.511 μηνύματα. 10 Μαΐου 2025 στις 13:48 Ο Paragontas7000: #60 10-05-25 13:48 Ελεγε τιποτα το επεισοδιακι? Ημουν εξω, θα το δω ή σημερα ή αυριο! Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 107 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ShadowSinger Scandal Libertus JokerXXX rafaela11 touvlo jina92 Giorgos777 Paragontas7000 Kate1914 Angelikaaa nimbus Mixalis! giannhs2001 еще один пророк р... evangelia_dim Kafkinos camil Sotiris 12 johnsala Ωρορα taketrance vas 78 charmander Memetchi thenutritionist Piskantrila American Economist Sosstoss fortheloveofshizaya Ilikntas Ilma souli2002 Αλκίμαχος aggelosst9 GeorgePap2003 χημεια4λαιφ globglogabgalab A350 ChristosM89 synopsis bibliofagos Dr. Gl. Luminous Demetrara Wonderkid ck_chrysiis Μήτσος10 Jack of Spades Luludaki Indecisive2 vasilis123321 jj! ROM32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Πωπω άρχισε να του λέει για τους πρωην της η άλλη... Φιλεναδιτσος. Click για ανάπτυξη... Ρε παιδιά ειλικρινά. Δεν σκέφτονται λίγο μερικοί πόσο άβολο είναι να ακούς σε πρώτο ραντεβού τις παλιές ιστορίες τους; Στην μονή περίπτωση που λέω οκ είναι αν έγινε κάτι τρομερό και κάνουν μόνο μια σύντομη αναφορά σε αυτό, όχι ολόκληρη διατριβή. Πχ αν μου έλεγε άντρας αααα εγώ χώρισα γιατί ζήλευε η άλλη κτλ τι ακριβώς θέλει να του πω; Δωρεάν ψυχοθεραπεία με έχεις περάσει; Δεν με νοιάζειιι
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:07 Ο Πάνθηρας!: #45 09-05-25 22:07 Α ζήτησε κ ραντεβου αυτός οκ. Μπουφος εντάξει. Ουτε καν. Αυτή φαίνεται γυναίκα αράχνη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Μαΐου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ρε παιδιά ειλικρινά. Δεν σκέφτονται λίγο μερικοί πόσο άβολο είναι να ακούς σε πρώτο ραντεβού τις παλιές ιστορίες τους; Στην μονή περίπτωση που λέω οκ είναι αν έγινε κάτι τρομερό και κάνουν μόνο μια σύντομη αναφορά σε αυτό, όχι ολόκληρη διατριβή. Πχ αν μου έλεγε άντρας αααα εγώ χώρισα γιατί ζήλευε η άλλη κτλ τι ακριβώς θέλει να του πω; Δωρεάν ψυχοθεραπεία με έχεις περάσει; Δεν με νοιάζειιι Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω χωρίσει πανω απο 1.5 χρόνο κ από τότε είμαι ελευθερος.... Ουτε θα το συζητουσα. Θα έλεγα έχει περασει πολυς καιρός δεν το συζητάω δεν έχει νόημα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Μαΐου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ρε παιδιά ειλικρινά. Δεν σκέφτονται λίγο μερικοί πόσο άβολο είναι να ακούς σε πρώτο ραντεβού τις παλιές ιστορίες τους; Click για ανάπτυξη... Σιγά το τρομερό μωρε αν δεν ήταν απιστία η κακοποίηση... Εντάξει τώρα απλά σε κάποιες δε γίνεται το δικό τους καιι επειδή ακόμη είναι νέες κ ωραίες κ έχουν επιλογές σε στέλνουν... Σιγά τώρα πυρηνικη φυσική είναι ; η αν εισαι έξυπνος στέλνεις εσυ πρωτος. Απλά εγώ πλεον δεν μπλέκω ευκολα... Αμα δεν νιωσω ασφάλεια. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.278 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:12 Η Grand Duchess: #46 09-05-25 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Εγώ έχω χωρίσει πανω απο 1.5 χρόνο κ από τότε είμαι ελευθερος.... Ουτε θα το συζητουσα. Θα έλεγα έχει περασει πολυς καιρός δεν το συζητάω δεν έχει νόημα. Click για ανάπτυξη... Ε ναι τι τώρα. Άνθρωποι που είναι πολύ κολλημένοι με το παρελθόν τους έχουν προβλήματα, πάντα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Μαΐου 2025 Τι λες μωρη δεν ξέρει τι είναι το περμαναν; Δεν έχω κάνει ποτέ αλλά πώς γίνεται να μην ξέρεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Μαΐου 2025 Πρέπει να φέρουν τα τρελοκομεία της πρώτης σεζόν μπας και γελάσει το χειλάκι μας πάλι. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:15 Ο Πάνθηρας!: #47 09-05-25 22:15 Βρίθει μικροβίων... Έχει πολλα μικρόβια το δείγμα... Ξυπνα μπουφέ. Σιγά το δυσκολο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Μαΐου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Πρέπει να φέρουν τα τρελοκομεία της πρώτης σεζόν μπας και γελάσει το χειλάκι μας πάλι. Click για ανάπτυξη... Ο φίλος της τι σχέση είχε τώρα με το ραντεβου ; Καλά αυτή ανακατευει κόσμο... της αρέσει η έριδα με κεντρο αυτήν. Για αυτό έβαλε κ τους άλλους να τσακωθουν κ να καταλήξουν στα δικαστήρια. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.278 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:18 Η Grand Duchess: #48 09-05-25 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ο φίλος της τι σχέση είχε τώρα με το ραντεβου ; Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι ο τυπάς ήταν ο κομμωτής του φίλου της και ξαφνικά ήταν σύμπτωση; Κάτι τέτοιο δεν το προσεξα Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:20 Ο Πάνθηρας!: #49 09-05-25 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Νομίζω ότι ο τυπάς ήταν ο κομμωτής του φίλου της και ξαφνικά ήταν σύμπτωση; Κάτι τέτοιο δεν το προσεξα Click για ανάπτυξη... Τον πηρε στο ψιλό.... Σεβασμός 0. Δεν ρωτάει πραγματα για αυτόν, παιρνει άλλους τηλ ενώ είναι μαζί... Ε δεν ει ναι τώρα σοβαρά πραγματα όλα αυτά. Η εγώ έχω γίνει ζόρικος... Μπορεί. Να χω γίνει αυστηρός. Πάντως στο τέλος σίγουρα θα την δίκαζα... Θα έλεγα ναι είναι ένα ωραίο κορίτσι αλλά όπως είπα εξαρχής... Ψάχνω έναν καλό χαρακτήρα. Και με αυτά που άκουσα προβληματιζομαι... Βασικά εξαρχής θα της τα έλεγα να δω κ τι θα απαντουσε... Πήγαν τώρα στα δικαστήρια οι άλλοι για αυτήν... Γυρευε με τι ζώα είχε μπλέξει η τι τυπακι ειναι. Τελευταία επεξεργασία: 9 Μαΐου 2025 Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.278 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:31 Η Grand Duchess: #50 09-05-25 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Δεν ρωτάει πραγματα για αυτόν, παιρνει άλλους τηλ ενώ είναι μαζί Click για ανάπτυξη... Αγένεια είναι εκτός αν υπάρχει σοβαρός λόγος να κάνεις τηλεφώνημα και σίγουρα δε θα το κάνεις μπροστά του/ης, πας λίγο πιο περα Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:37 Ο Πάνθηρας!: #51 09-05-25 22:37 Η Ευα ήρθε έτοιμη για Πρίαμο..... Μπράβο Ευα... Γλέντησε το. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.278 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:41 Η Grand Duchess: #52 09-05-25 22:41 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ η τραπου είναι όντως το στερεότυπο κλαιωωω Κορίτσι μου οι πατουσες μπροστά στο δικό του το φετιχ είναι αθώο (και τα δύο weird asf βέβαια) Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:41 Ο Πάνθηρας!: #53 09-05-25 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αγένεια είναι εκτός αν υπάρχει σοβαρός λόγος να κάνεις τηλεφώνημα και σίγουρα δε θα το κάνεις μπροστά του/ης, πας λίγο πιο περα Click για ανάπτυξη... Τον πιτωσε. Κλασσικά αναμενόμενο. Αυτή είναι γυναίκα αράχνη την κατάλαβα εξαρχης εγώ. Για αυτό σου ειπα ασε τα μπουμπουκια αμα δε τη ξέρεις την άλλη... σα νυφιτσα φαινοτανε. Η Ευα έτοιμη να πιτωσει και τον άλλον το βλακα... Που νομίζει ότι έχουν παει ήδη στο ξενοδοχείο κ πεταει σεξουαλικά υπονοουμενα. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.278 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:42 Η Grand Duchess: #54 09-05-25 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Η Ευα έτοιμη να πιτωσει και τον άλλον το βλακα... Που νομίζει ότι έχουν παει ήδη στο ξενοδοχείο κ πεταει σεξουαλικά υπονοουμενα. Click για ανάπτυξη... Ε είναι λίγο thirsty η κοπελιά Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:43 Ο Πάνθηρας!: #55 09-05-25 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ε είναι λίγο thirsty η κοπελιά Click για ανάπτυξη... Οχι θα του ρίξει άκυρο... Απλά ψοφάνε για επιβεβαίωση. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.278 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:44 Η Grand Duchess: #56 09-05-25 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Οχι θα του ρίξει άκυρο... Απλά ψοφάνε για επιβεβαίωση. Click για ανάπτυξη... Α το δέχτηκε εν τέλει χαχαχα. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:44 Ο Πάνθηρας!: #57 09-05-25 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Α το δέχτηκε εν τέλει χαχαχα. Click για ανάπτυξη... Ναι έχασα... Δε πειραζει... στο παρατσακ Η Χριστίνα είναι ο λόγος που θα ήθελα να παω στο first dates... Θα έτρωγε κράξιμο με το γάντι. Και εννοείται δεν θα προτεινα ραντεβου. Ρε μαλακα σ λέει ότι έβαλε τους πρωην της να σφαχτούν με δικαστήρια και δικηγόρους. Σ λέει ότι είχε παραλληλη σχέση και εσυ τίποτα χαμπάρι... Και σε σενα τα ίδια θα κάνει.... Ακόμη κ αν σε γουστάρει. Ντυθηκε σαν να πηγαινει κ στα μπουζουκια να πουμε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.278 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:47 Η Grand Duchess: #58 09-05-25 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ρε μαλακα σ λέει ότι έβαλε τους πρωην της να σφαχτούν με δικαστήρια και δικηγόρους Click για ανάπτυξη... Φαντάσου με το σόι ανθρώπους πάει και μπλέκει δηλαδή, survival instinct 0. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:51 Ο Πάνθηρας!: #59 09-05-25 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Φαντάσου με το σόι ανθρώπους πάει και μπλέκει δηλαδή, survival instinct 0. Click για ανάπτυξη... Ε καλά συγγνώμη και αυτή δεν είναι Αγία... Θα μπορουσε να πει στο παιδι ότι δεν ενδιαφέρεται... Αντί αυτου... Τον άφησε... Τον παραπλανησε... Του έδειξε απατηλό ενδιαφέρον Για να ρουφήξει επιβεβαίωση και στο τέλος τον άδειασε κανονικά με ιδιαίτερα κυνικό τρόπο. Ε τυχερή ήταν γιατί αν είχε κανέναν πιο εμπειρο κ μεγαλυτερο θα την στριμωχνε κ στο τέλος θα την απέρριπτε κ πρωτος. Η Ευα πιο αγαθή κατά βάθος.... Περισσότερο από αυτήν... Πιο καλό βολή ψυχή. Ήμουν άδικος. Βιάστηκα να την κρίνω. Η δε άλλη η Ησαια νομίζω έχει μια καλυμμένη πονηρια κ εγωισμό... Αμα γνωριστούν καλυτερα γιατί οκ από ένα ραντεβου δεν μπορείς να ξέρεις... Θα το καταλάβει αυτιςφαινεται λίγο παρτακιας αυτή... Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.511 μηνύματα. 10 Μαΐου 2025 στις 13:48 Ο Paragontas7000: #60 10-05-25 13:48 Ελεγε τιποτα το επεισοδιακι? Ημουν εξω, θα το δω ή σημερα ή αυριο! Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 107 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ShadowSinger Scandal Libertus JokerXXX rafaela11 touvlo jina92 Giorgos777 Paragontas7000 Kate1914 Angelikaaa nimbus Mixalis! giannhs2001 еще один пророк р... evangelia_dim Kafkinos camil Sotiris 12 johnsala Ωρορα taketrance vas 78 charmander Memetchi thenutritionist Piskantrila American Economist Sosstoss fortheloveofshizaya Ilikntas Ilma souli2002 Αλκίμαχος aggelosst9 GeorgePap2003 χημεια4λαιφ globglogabgalab A350 ChristosM89 synopsis bibliofagos Dr. Gl. Luminous Demetrara Wonderkid ck_chrysiis Μήτσος10 Jack of Spades Luludaki Indecisive2 vasilis123321 jj! ROM32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Α ζήτησε κ ραντεβου αυτός οκ. Μπουφος εντάξει. Ουτε καν. Αυτή φαίνεται γυναίκα αράχνη. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Μαΐου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ρε παιδιά ειλικρινά. Δεν σκέφτονται λίγο μερικοί πόσο άβολο είναι να ακούς σε πρώτο ραντεβού τις παλιές ιστορίες τους; Στην μονή περίπτωση που λέω οκ είναι αν έγινε κάτι τρομερό και κάνουν μόνο μια σύντομη αναφορά σε αυτό, όχι ολόκληρη διατριβή. Πχ αν μου έλεγε άντρας αααα εγώ χώρισα γιατί ζήλευε η άλλη κτλ τι ακριβώς θέλει να του πω; Δωρεάν ψυχοθεραπεία με έχεις περάσει; Δεν με νοιάζειιι Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω χωρίσει πανω απο 1.5 χρόνο κ από τότε είμαι ελευθερος.... Ουτε θα το συζητουσα. Θα έλεγα έχει περασει πολυς καιρός δεν το συζητάω δεν έχει νόημα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Μαΐου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ρε παιδιά ειλικρινά. Δεν σκέφτονται λίγο μερικοί πόσο άβολο είναι να ακούς σε πρώτο ραντεβού τις παλιές ιστορίες τους; Click για ανάπτυξη... Σιγά το τρομερό μωρε αν δεν ήταν απιστία η κακοποίηση... Εντάξει τώρα απλά σε κάποιες δε γίνεται το δικό τους καιι επειδή ακόμη είναι νέες κ ωραίες κ έχουν επιλογές σε στέλνουν... Σιγά τώρα πυρηνικη φυσική είναι ; η αν εισαι έξυπνος στέλνεις εσυ πρωτος. Απλά εγώ πλεον δεν μπλέκω ευκολα... Αμα δεν νιωσω ασφάλεια.
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.278 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:12 Η Grand Duchess: #46 09-05-25 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Εγώ έχω χωρίσει πανω απο 1.5 χρόνο κ από τότε είμαι ελευθερος.... Ουτε θα το συζητουσα. Θα έλεγα έχει περασει πολυς καιρός δεν το συζητάω δεν έχει νόημα. Click για ανάπτυξη... Ε ναι τι τώρα. Άνθρωποι που είναι πολύ κολλημένοι με το παρελθόν τους έχουν προβλήματα, πάντα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Μαΐου 2025 Τι λες μωρη δεν ξέρει τι είναι το περμαναν; Δεν έχω κάνει ποτέ αλλά πώς γίνεται να μην ξέρεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Μαΐου 2025 Πρέπει να φέρουν τα τρελοκομεία της πρώτης σεζόν μπας και γελάσει το χειλάκι μας πάλι. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:15 Ο Πάνθηρας!: #47 09-05-25 22:15 Βρίθει μικροβίων... Έχει πολλα μικρόβια το δείγμα... Ξυπνα μπουφέ. Σιγά το δυσκολο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Μαΐου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Πρέπει να φέρουν τα τρελοκομεία της πρώτης σεζόν μπας και γελάσει το χειλάκι μας πάλι. Click για ανάπτυξη... Ο φίλος της τι σχέση είχε τώρα με το ραντεβου ; Καλά αυτή ανακατευει κόσμο... της αρέσει η έριδα με κεντρο αυτήν. Για αυτό έβαλε κ τους άλλους να τσακωθουν κ να καταλήξουν στα δικαστήρια. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.278 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:18 Η Grand Duchess: #48 09-05-25 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ο φίλος της τι σχέση είχε τώρα με το ραντεβου ; Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι ο τυπάς ήταν ο κομμωτής του φίλου της και ξαφνικά ήταν σύμπτωση; Κάτι τέτοιο δεν το προσεξα Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:20 Ο Πάνθηρας!: #49 09-05-25 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Νομίζω ότι ο τυπάς ήταν ο κομμωτής του φίλου της και ξαφνικά ήταν σύμπτωση; Κάτι τέτοιο δεν το προσεξα Click για ανάπτυξη... Τον πηρε στο ψιλό.... Σεβασμός 0. Δεν ρωτάει πραγματα για αυτόν, παιρνει άλλους τηλ ενώ είναι μαζί... Ε δεν ει ναι τώρα σοβαρά πραγματα όλα αυτά. Η εγώ έχω γίνει ζόρικος... Μπορεί. Να χω γίνει αυστηρός. Πάντως στο τέλος σίγουρα θα την δίκαζα... Θα έλεγα ναι είναι ένα ωραίο κορίτσι αλλά όπως είπα εξαρχής... Ψάχνω έναν καλό χαρακτήρα. Και με αυτά που άκουσα προβληματιζομαι... Βασικά εξαρχής θα της τα έλεγα να δω κ τι θα απαντουσε... Πήγαν τώρα στα δικαστήρια οι άλλοι για αυτήν... Γυρευε με τι ζώα είχε μπλέξει η τι τυπακι ειναι. Τελευταία επεξεργασία: 9 Μαΐου 2025 Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.278 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:31 Η Grand Duchess: #50 09-05-25 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Δεν ρωτάει πραγματα για αυτόν, παιρνει άλλους τηλ ενώ είναι μαζί Click για ανάπτυξη... Αγένεια είναι εκτός αν υπάρχει σοβαρός λόγος να κάνεις τηλεφώνημα και σίγουρα δε θα το κάνεις μπροστά του/ης, πας λίγο πιο περα Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:37 Ο Πάνθηρας!: #51 09-05-25 22:37 Η Ευα ήρθε έτοιμη για Πρίαμο..... Μπράβο Ευα... Γλέντησε το. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.278 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:41 Η Grand Duchess: #52 09-05-25 22:41 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ η τραπου είναι όντως το στερεότυπο κλαιωωω Κορίτσι μου οι πατουσες μπροστά στο δικό του το φετιχ είναι αθώο (και τα δύο weird asf βέβαια) Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:41 Ο Πάνθηρας!: #53 09-05-25 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αγένεια είναι εκτός αν υπάρχει σοβαρός λόγος να κάνεις τηλεφώνημα και σίγουρα δε θα το κάνεις μπροστά του/ης, πας λίγο πιο περα Click για ανάπτυξη... Τον πιτωσε. Κλασσικά αναμενόμενο. Αυτή είναι γυναίκα αράχνη την κατάλαβα εξαρχης εγώ. Για αυτό σου ειπα ασε τα μπουμπουκια αμα δε τη ξέρεις την άλλη... σα νυφιτσα φαινοτανε. Η Ευα έτοιμη να πιτωσει και τον άλλον το βλακα... Που νομίζει ότι έχουν παει ήδη στο ξενοδοχείο κ πεταει σεξουαλικά υπονοουμενα. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.278 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:42 Η Grand Duchess: #54 09-05-25 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Η Ευα έτοιμη να πιτωσει και τον άλλον το βλακα... Που νομίζει ότι έχουν παει ήδη στο ξενοδοχείο κ πεταει σεξουαλικά υπονοουμενα. Click για ανάπτυξη... Ε είναι λίγο thirsty η κοπελιά Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:43 Ο Πάνθηρας!: #55 09-05-25 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ε είναι λίγο thirsty η κοπελιά Click για ανάπτυξη... Οχι θα του ρίξει άκυρο... Απλά ψοφάνε για επιβεβαίωση. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.278 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:44 Η Grand Duchess: #56 09-05-25 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Οχι θα του ρίξει άκυρο... Απλά ψοφάνε για επιβεβαίωση. Click για ανάπτυξη... Α το δέχτηκε εν τέλει χαχαχα. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:44 Ο Πάνθηρας!: #57 09-05-25 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Α το δέχτηκε εν τέλει χαχαχα. Click για ανάπτυξη... Ναι έχασα... Δε πειραζει... στο παρατσακ Η Χριστίνα είναι ο λόγος που θα ήθελα να παω στο first dates... Θα έτρωγε κράξιμο με το γάντι. Και εννοείται δεν θα προτεινα ραντεβου. Ρε μαλακα σ λέει ότι έβαλε τους πρωην της να σφαχτούν με δικαστήρια και δικηγόρους. Σ λέει ότι είχε παραλληλη σχέση και εσυ τίποτα χαμπάρι... Και σε σενα τα ίδια θα κάνει.... Ακόμη κ αν σε γουστάρει. Ντυθηκε σαν να πηγαινει κ στα μπουζουκια να πουμε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.278 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:47 Η Grand Duchess: #58 09-05-25 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ρε μαλακα σ λέει ότι έβαλε τους πρωην της να σφαχτούν με δικαστήρια και δικηγόρους Click για ανάπτυξη... Φαντάσου με το σόι ανθρώπους πάει και μπλέκει δηλαδή, survival instinct 0. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:51 Ο Πάνθηρας!: #59 09-05-25 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Φαντάσου με το σόι ανθρώπους πάει και μπλέκει δηλαδή, survival instinct 0. Click για ανάπτυξη... Ε καλά συγγνώμη και αυτή δεν είναι Αγία... Θα μπορουσε να πει στο παιδι ότι δεν ενδιαφέρεται... Αντί αυτου... Τον άφησε... Τον παραπλανησε... Του έδειξε απατηλό ενδιαφέρον Για να ρουφήξει επιβεβαίωση και στο τέλος τον άδειασε κανονικά με ιδιαίτερα κυνικό τρόπο. Ε τυχερή ήταν γιατί αν είχε κανέναν πιο εμπειρο κ μεγαλυτερο θα την στριμωχνε κ στο τέλος θα την απέρριπτε κ πρωτος. Η Ευα πιο αγαθή κατά βάθος.... Περισσότερο από αυτήν... Πιο καλό βολή ψυχή. Ήμουν άδικος. Βιάστηκα να την κρίνω. Η δε άλλη η Ησαια νομίζω έχει μια καλυμμένη πονηρια κ εγωισμό... Αμα γνωριστούν καλυτερα γιατί οκ από ένα ραντεβου δεν μπορείς να ξέρεις... Θα το καταλάβει αυτιςφαινεται λίγο παρτακιας αυτή... Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.511 μηνύματα. 10 Μαΐου 2025 στις 13:48 Ο Paragontas7000: #60 10-05-25 13:48 Ελεγε τιποτα το επεισοδιακι? Ημουν εξω, θα το δω ή σημερα ή αυριο! Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 107 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ShadowSinger Scandal Libertus JokerXXX rafaela11 touvlo jina92 Giorgos777 Paragontas7000 Kate1914 Angelikaaa nimbus Mixalis! giannhs2001 еще один пророк р... evangelia_dim Kafkinos camil Sotiris 12 johnsala Ωρορα taketrance vas 78 charmander Memetchi thenutritionist Piskantrila American Economist Sosstoss fortheloveofshizaya Ilikntas Ilma souli2002 Αλκίμαχος aggelosst9 GeorgePap2003 χημεια4λαιφ globglogabgalab A350 ChristosM89 synopsis bibliofagos Dr. Gl. Luminous Demetrara Wonderkid ck_chrysiis Μήτσος10 Jack of Spades Luludaki Indecisive2 vasilis123321 jj! ROM32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Εγώ έχω χωρίσει πανω απο 1.5 χρόνο κ από τότε είμαι ελευθερος.... Ουτε θα το συζητουσα. Θα έλεγα έχει περασει πολυς καιρός δεν το συζητάω δεν έχει νόημα. Click για ανάπτυξη... Ε ναι τι τώρα. Άνθρωποι που είναι πολύ κολλημένοι με το παρελθόν τους έχουν προβλήματα, πάντα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Μαΐου 2025 Τι λες μωρη δεν ξέρει τι είναι το περμαναν; Δεν έχω κάνει ποτέ αλλά πώς γίνεται να μην ξέρεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Μαΐου 2025 Πρέπει να φέρουν τα τρελοκομεία της πρώτης σεζόν μπας και γελάσει το χειλάκι μας πάλι.
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:15 Ο Πάνθηρας!: #47 09-05-25 22:15 Βρίθει μικροβίων... Έχει πολλα μικρόβια το δείγμα... Ξυπνα μπουφέ. Σιγά το δυσκολο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Μαΐου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Πρέπει να φέρουν τα τρελοκομεία της πρώτης σεζόν μπας και γελάσει το χειλάκι μας πάλι. Click για ανάπτυξη... Ο φίλος της τι σχέση είχε τώρα με το ραντεβου ; Καλά αυτή ανακατευει κόσμο... της αρέσει η έριδα με κεντρο αυτήν. Για αυτό έβαλε κ τους άλλους να τσακωθουν κ να καταλήξουν στα δικαστήρια. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.278 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:18 Η Grand Duchess: #48 09-05-25 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ο φίλος της τι σχέση είχε τώρα με το ραντεβου ; Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι ο τυπάς ήταν ο κομμωτής του φίλου της και ξαφνικά ήταν σύμπτωση; Κάτι τέτοιο δεν το προσεξα Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:20 Ο Πάνθηρας!: #49 09-05-25 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Νομίζω ότι ο τυπάς ήταν ο κομμωτής του φίλου της και ξαφνικά ήταν σύμπτωση; Κάτι τέτοιο δεν το προσεξα Click για ανάπτυξη... Τον πηρε στο ψιλό.... Σεβασμός 0. Δεν ρωτάει πραγματα για αυτόν, παιρνει άλλους τηλ ενώ είναι μαζί... Ε δεν ει ναι τώρα σοβαρά πραγματα όλα αυτά. Η εγώ έχω γίνει ζόρικος... Μπορεί. Να χω γίνει αυστηρός. Πάντως στο τέλος σίγουρα θα την δίκαζα... Θα έλεγα ναι είναι ένα ωραίο κορίτσι αλλά όπως είπα εξαρχής... Ψάχνω έναν καλό χαρακτήρα. Και με αυτά που άκουσα προβληματιζομαι... Βασικά εξαρχής θα της τα έλεγα να δω κ τι θα απαντουσε... Πήγαν τώρα στα δικαστήρια οι άλλοι για αυτήν... Γυρευε με τι ζώα είχε μπλέξει η τι τυπακι ειναι. Τελευταία επεξεργασία: 9 Μαΐου 2025 Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.278 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:31 Η Grand Duchess: #50 09-05-25 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Δεν ρωτάει πραγματα για αυτόν, παιρνει άλλους τηλ ενώ είναι μαζί Click για ανάπτυξη... Αγένεια είναι εκτός αν υπάρχει σοβαρός λόγος να κάνεις τηλεφώνημα και σίγουρα δε θα το κάνεις μπροστά του/ης, πας λίγο πιο περα Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:37 Ο Πάνθηρας!: #51 09-05-25 22:37 Η Ευα ήρθε έτοιμη για Πρίαμο..... Μπράβο Ευα... Γλέντησε το. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.278 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:41 Η Grand Duchess: #52 09-05-25 22:41 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ η τραπου είναι όντως το στερεότυπο κλαιωωω Κορίτσι μου οι πατουσες μπροστά στο δικό του το φετιχ είναι αθώο (και τα δύο weird asf βέβαια) Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:41 Ο Πάνθηρας!: #53 09-05-25 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αγένεια είναι εκτός αν υπάρχει σοβαρός λόγος να κάνεις τηλεφώνημα και σίγουρα δε θα το κάνεις μπροστά του/ης, πας λίγο πιο περα Click για ανάπτυξη... Τον πιτωσε. Κλασσικά αναμενόμενο. Αυτή είναι γυναίκα αράχνη την κατάλαβα εξαρχης εγώ. Για αυτό σου ειπα ασε τα μπουμπουκια αμα δε τη ξέρεις την άλλη... σα νυφιτσα φαινοτανε. Η Ευα έτοιμη να πιτωσει και τον άλλον το βλακα... Που νομίζει ότι έχουν παει ήδη στο ξενοδοχείο κ πεταει σεξουαλικά υπονοουμενα. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.278 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:42 Η Grand Duchess: #54 09-05-25 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Η Ευα έτοιμη να πιτωσει και τον άλλον το βλακα... Που νομίζει ότι έχουν παει ήδη στο ξενοδοχείο κ πεταει σεξουαλικά υπονοουμενα. Click για ανάπτυξη... Ε είναι λίγο thirsty η κοπελιά Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:43 Ο Πάνθηρας!: #55 09-05-25 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ε είναι λίγο thirsty η κοπελιά Click για ανάπτυξη... Οχι θα του ρίξει άκυρο... Απλά ψοφάνε για επιβεβαίωση. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.278 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:44 Η Grand Duchess: #56 09-05-25 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Οχι θα του ρίξει άκυρο... Απλά ψοφάνε για επιβεβαίωση. Click για ανάπτυξη... Α το δέχτηκε εν τέλει χαχαχα. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:44 Ο Πάνθηρας!: #57 09-05-25 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Α το δέχτηκε εν τέλει χαχαχα. Click για ανάπτυξη... Ναι έχασα... Δε πειραζει... στο παρατσακ Η Χριστίνα είναι ο λόγος που θα ήθελα να παω στο first dates... Θα έτρωγε κράξιμο με το γάντι. Και εννοείται δεν θα προτεινα ραντεβου. Ρε μαλακα σ λέει ότι έβαλε τους πρωην της να σφαχτούν με δικαστήρια και δικηγόρους. Σ λέει ότι είχε παραλληλη σχέση και εσυ τίποτα χαμπάρι... Και σε σενα τα ίδια θα κάνει.... Ακόμη κ αν σε γουστάρει. Ντυθηκε σαν να πηγαινει κ στα μπουζουκια να πουμε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.278 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:47 Η Grand Duchess: #58 09-05-25 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ρε μαλακα σ λέει ότι έβαλε τους πρωην της να σφαχτούν με δικαστήρια και δικηγόρους Click για ανάπτυξη... Φαντάσου με το σόι ανθρώπους πάει και μπλέκει δηλαδή, survival instinct 0. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:51 Ο Πάνθηρας!: #59 09-05-25 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Φαντάσου με το σόι ανθρώπους πάει και μπλέκει δηλαδή, survival instinct 0. Click για ανάπτυξη... Ε καλά συγγνώμη και αυτή δεν είναι Αγία... Θα μπορουσε να πει στο παιδι ότι δεν ενδιαφέρεται... Αντί αυτου... Τον άφησε... Τον παραπλανησε... Του έδειξε απατηλό ενδιαφέρον Για να ρουφήξει επιβεβαίωση και στο τέλος τον άδειασε κανονικά με ιδιαίτερα κυνικό τρόπο. Ε τυχερή ήταν γιατί αν είχε κανέναν πιο εμπειρο κ μεγαλυτερο θα την στριμωχνε κ στο τέλος θα την απέρριπτε κ πρωτος. Η Ευα πιο αγαθή κατά βάθος.... Περισσότερο από αυτήν... Πιο καλό βολή ψυχή. Ήμουν άδικος. Βιάστηκα να την κρίνω. Η δε άλλη η Ησαια νομίζω έχει μια καλυμμένη πονηρια κ εγωισμό... Αμα γνωριστούν καλυτερα γιατί οκ από ένα ραντεβου δεν μπορείς να ξέρεις... Θα το καταλάβει αυτιςφαινεται λίγο παρτακιας αυτή... Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.511 μηνύματα. 10 Μαΐου 2025 στις 13:48 Ο Paragontas7000: #60 10-05-25 13:48 Ελεγε τιποτα το επεισοδιακι? Ημουν εξω, θα το δω ή σημερα ή αυριο! Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 107 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ShadowSinger Scandal Libertus JokerXXX rafaela11 touvlo jina92 Giorgos777 Paragontas7000 Kate1914 Angelikaaa nimbus Mixalis! giannhs2001 еще один пророк р... evangelia_dim Kafkinos camil Sotiris 12 johnsala Ωρορα taketrance vas 78 charmander Memetchi thenutritionist Piskantrila American Economist Sosstoss fortheloveofshizaya Ilikntas Ilma souli2002 Αλκίμαχος aggelosst9 GeorgePap2003 χημεια4λαιφ globglogabgalab A350 ChristosM89 synopsis bibliofagos Dr. Gl. Luminous Demetrara Wonderkid ck_chrysiis Μήτσος10 Jack of Spades Luludaki Indecisive2 vasilis123321 jj! ROM32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βρίθει μικροβίων... Έχει πολλα μικρόβια το δείγμα... Ξυπνα μπουφέ. Σιγά το δυσκολο. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Μαΐου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Πρέπει να φέρουν τα τρελοκομεία της πρώτης σεζόν μπας και γελάσει το χειλάκι μας πάλι. Click για ανάπτυξη... Ο φίλος της τι σχέση είχε τώρα με το ραντεβου ; Καλά αυτή ανακατευει κόσμο... της αρέσει η έριδα με κεντρο αυτήν. Για αυτό έβαλε κ τους άλλους να τσακωθουν κ να καταλήξουν στα δικαστήρια.
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.278 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:18 Η Grand Duchess: #48 09-05-25 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ο φίλος της τι σχέση είχε τώρα με το ραντεβου ; Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι ο τυπάς ήταν ο κομμωτής του φίλου της και ξαφνικά ήταν σύμπτωση; Κάτι τέτοιο δεν το προσεξα Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:20 Ο Πάνθηρας!: #49 09-05-25 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Νομίζω ότι ο τυπάς ήταν ο κομμωτής του φίλου της και ξαφνικά ήταν σύμπτωση; Κάτι τέτοιο δεν το προσεξα Click για ανάπτυξη... Τον πηρε στο ψιλό.... Σεβασμός 0. Δεν ρωτάει πραγματα για αυτόν, παιρνει άλλους τηλ ενώ είναι μαζί... Ε δεν ει ναι τώρα σοβαρά πραγματα όλα αυτά. Η εγώ έχω γίνει ζόρικος... Μπορεί. Να χω γίνει αυστηρός. Πάντως στο τέλος σίγουρα θα την δίκαζα... Θα έλεγα ναι είναι ένα ωραίο κορίτσι αλλά όπως είπα εξαρχής... Ψάχνω έναν καλό χαρακτήρα. Και με αυτά που άκουσα προβληματιζομαι... Βασικά εξαρχής θα της τα έλεγα να δω κ τι θα απαντουσε... Πήγαν τώρα στα δικαστήρια οι άλλοι για αυτήν... Γυρευε με τι ζώα είχε μπλέξει η τι τυπακι ειναι. Τελευταία επεξεργασία: 9 Μαΐου 2025 Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.278 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:31 Η Grand Duchess: #50 09-05-25 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Δεν ρωτάει πραγματα για αυτόν, παιρνει άλλους τηλ ενώ είναι μαζί Click για ανάπτυξη... Αγένεια είναι εκτός αν υπάρχει σοβαρός λόγος να κάνεις τηλεφώνημα και σίγουρα δε θα το κάνεις μπροστά του/ης, πας λίγο πιο περα Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:37 Ο Πάνθηρας!: #51 09-05-25 22:37 Η Ευα ήρθε έτοιμη για Πρίαμο..... Μπράβο Ευα... Γλέντησε το. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.278 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:41 Η Grand Duchess: #52 09-05-25 22:41 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ η τραπου είναι όντως το στερεότυπο κλαιωωω Κορίτσι μου οι πατουσες μπροστά στο δικό του το φετιχ είναι αθώο (και τα δύο weird asf βέβαια) Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:41 Ο Πάνθηρας!: #53 09-05-25 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αγένεια είναι εκτός αν υπάρχει σοβαρός λόγος να κάνεις τηλεφώνημα και σίγουρα δε θα το κάνεις μπροστά του/ης, πας λίγο πιο περα Click για ανάπτυξη... Τον πιτωσε. Κλασσικά αναμενόμενο. Αυτή είναι γυναίκα αράχνη την κατάλαβα εξαρχης εγώ. Για αυτό σου ειπα ασε τα μπουμπουκια αμα δε τη ξέρεις την άλλη... σα νυφιτσα φαινοτανε. Η Ευα έτοιμη να πιτωσει και τον άλλον το βλακα... Που νομίζει ότι έχουν παει ήδη στο ξενοδοχείο κ πεταει σεξουαλικά υπονοουμενα. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.278 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:42 Η Grand Duchess: #54 09-05-25 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Η Ευα έτοιμη να πιτωσει και τον άλλον το βλακα... Που νομίζει ότι έχουν παει ήδη στο ξενοδοχείο κ πεταει σεξουαλικά υπονοουμενα. Click για ανάπτυξη... Ε είναι λίγο thirsty η κοπελιά Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:43 Ο Πάνθηρας!: #55 09-05-25 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ε είναι λίγο thirsty η κοπελιά Click για ανάπτυξη... Οχι θα του ρίξει άκυρο... Απλά ψοφάνε για επιβεβαίωση. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.278 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:44 Η Grand Duchess: #56 09-05-25 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Οχι θα του ρίξει άκυρο... Απλά ψοφάνε για επιβεβαίωση. Click για ανάπτυξη... Α το δέχτηκε εν τέλει χαχαχα. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:44 Ο Πάνθηρας!: #57 09-05-25 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Α το δέχτηκε εν τέλει χαχαχα. Click για ανάπτυξη... Ναι έχασα... Δε πειραζει... στο παρατσακ Η Χριστίνα είναι ο λόγος που θα ήθελα να παω στο first dates... Θα έτρωγε κράξιμο με το γάντι. Και εννοείται δεν θα προτεινα ραντεβου. Ρε μαλακα σ λέει ότι έβαλε τους πρωην της να σφαχτούν με δικαστήρια και δικηγόρους. Σ λέει ότι είχε παραλληλη σχέση και εσυ τίποτα χαμπάρι... Και σε σενα τα ίδια θα κάνει.... Ακόμη κ αν σε γουστάρει. Ντυθηκε σαν να πηγαινει κ στα μπουζουκια να πουμε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.278 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:47 Η Grand Duchess: #58 09-05-25 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ρε μαλακα σ λέει ότι έβαλε τους πρωην της να σφαχτούν με δικαστήρια και δικηγόρους Click για ανάπτυξη... Φαντάσου με το σόι ανθρώπους πάει και μπλέκει δηλαδή, survival instinct 0. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:51 Ο Πάνθηρας!: #59 09-05-25 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Φαντάσου με το σόι ανθρώπους πάει και μπλέκει δηλαδή, survival instinct 0. Click για ανάπτυξη... Ε καλά συγγνώμη και αυτή δεν είναι Αγία... Θα μπορουσε να πει στο παιδι ότι δεν ενδιαφέρεται... Αντί αυτου... Τον άφησε... Τον παραπλανησε... Του έδειξε απατηλό ενδιαφέρον Για να ρουφήξει επιβεβαίωση και στο τέλος τον άδειασε κανονικά με ιδιαίτερα κυνικό τρόπο. Ε τυχερή ήταν γιατί αν είχε κανέναν πιο εμπειρο κ μεγαλυτερο θα την στριμωχνε κ στο τέλος θα την απέρριπτε κ πρωτος. Η Ευα πιο αγαθή κατά βάθος.... Περισσότερο από αυτήν... Πιο καλό βολή ψυχή. Ήμουν άδικος. Βιάστηκα να την κρίνω. Η δε άλλη η Ησαια νομίζω έχει μια καλυμμένη πονηρια κ εγωισμό... Αμα γνωριστούν καλυτερα γιατί οκ από ένα ραντεβου δεν μπορείς να ξέρεις... Θα το καταλάβει αυτιςφαινεται λίγο παρτακιας αυτή... Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.511 μηνύματα. 10 Μαΐου 2025 στις 13:48 Ο Paragontas7000: #60 10-05-25 13:48 Ελεγε τιποτα το επεισοδιακι? Ημουν εξω, θα το δω ή σημερα ή αυριο! Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 107 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ShadowSinger Scandal Libertus JokerXXX rafaela11 touvlo jina92 Giorgos777 Paragontas7000 Kate1914 Angelikaaa nimbus Mixalis! giannhs2001 еще один пророк р... evangelia_dim Kafkinos camil Sotiris 12 johnsala Ωρορα taketrance vas 78 charmander Memetchi thenutritionist Piskantrila American Economist Sosstoss fortheloveofshizaya Ilikntas Ilma souli2002 Αλκίμαχος aggelosst9 GeorgePap2003 χημεια4λαιφ globglogabgalab A350 ChristosM89 synopsis bibliofagos Dr. Gl. Luminous Demetrara Wonderkid ck_chrysiis Μήτσος10 Jack of Spades Luludaki Indecisive2 vasilis123321 jj! ROM32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ο φίλος της τι σχέση είχε τώρα με το ραντεβου ; Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι ο τυπάς ήταν ο κομμωτής του φίλου της και ξαφνικά ήταν σύμπτωση; Κάτι τέτοιο δεν το προσεξα
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:20 Ο Πάνθηρας!: #49 09-05-25 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Νομίζω ότι ο τυπάς ήταν ο κομμωτής του φίλου της και ξαφνικά ήταν σύμπτωση; Κάτι τέτοιο δεν το προσεξα Click για ανάπτυξη... Τον πηρε στο ψιλό.... Σεβασμός 0. Δεν ρωτάει πραγματα για αυτόν, παιρνει άλλους τηλ ενώ είναι μαζί... Ε δεν ει ναι τώρα σοβαρά πραγματα όλα αυτά. Η εγώ έχω γίνει ζόρικος... Μπορεί. Να χω γίνει αυστηρός. Πάντως στο τέλος σίγουρα θα την δίκαζα... Θα έλεγα ναι είναι ένα ωραίο κορίτσι αλλά όπως είπα εξαρχής... Ψάχνω έναν καλό χαρακτήρα. Και με αυτά που άκουσα προβληματιζομαι... Βασικά εξαρχής θα της τα έλεγα να δω κ τι θα απαντουσε... Πήγαν τώρα στα δικαστήρια οι άλλοι για αυτήν... Γυρευε με τι ζώα είχε μπλέξει η τι τυπακι ειναι. Τελευταία επεξεργασία: 9 Μαΐου 2025 Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.278 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:31 Η Grand Duchess: #50 09-05-25 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Δεν ρωτάει πραγματα για αυτόν, παιρνει άλλους τηλ ενώ είναι μαζί Click για ανάπτυξη... Αγένεια είναι εκτός αν υπάρχει σοβαρός λόγος να κάνεις τηλεφώνημα και σίγουρα δε θα το κάνεις μπροστά του/ης, πας λίγο πιο περα Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:37 Ο Πάνθηρας!: #51 09-05-25 22:37 Η Ευα ήρθε έτοιμη για Πρίαμο..... Μπράβο Ευα... Γλέντησε το. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.278 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:41 Η Grand Duchess: #52 09-05-25 22:41 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ η τραπου είναι όντως το στερεότυπο κλαιωωω Κορίτσι μου οι πατουσες μπροστά στο δικό του το φετιχ είναι αθώο (και τα δύο weird asf βέβαια) Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:41 Ο Πάνθηρας!: #53 09-05-25 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αγένεια είναι εκτός αν υπάρχει σοβαρός λόγος να κάνεις τηλεφώνημα και σίγουρα δε θα το κάνεις μπροστά του/ης, πας λίγο πιο περα Click για ανάπτυξη... Τον πιτωσε. Κλασσικά αναμενόμενο. Αυτή είναι γυναίκα αράχνη την κατάλαβα εξαρχης εγώ. Για αυτό σου ειπα ασε τα μπουμπουκια αμα δε τη ξέρεις την άλλη... σα νυφιτσα φαινοτανε. Η Ευα έτοιμη να πιτωσει και τον άλλον το βλακα... Που νομίζει ότι έχουν παει ήδη στο ξενοδοχείο κ πεταει σεξουαλικά υπονοουμενα. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.278 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:42 Η Grand Duchess: #54 09-05-25 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Η Ευα έτοιμη να πιτωσει και τον άλλον το βλακα... Που νομίζει ότι έχουν παει ήδη στο ξενοδοχείο κ πεταει σεξουαλικά υπονοουμενα. Click για ανάπτυξη... Ε είναι λίγο thirsty η κοπελιά Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:43 Ο Πάνθηρας!: #55 09-05-25 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ε είναι λίγο thirsty η κοπελιά Click για ανάπτυξη... Οχι θα του ρίξει άκυρο... Απλά ψοφάνε για επιβεβαίωση. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.278 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:44 Η Grand Duchess: #56 09-05-25 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Οχι θα του ρίξει άκυρο... Απλά ψοφάνε για επιβεβαίωση. Click για ανάπτυξη... Α το δέχτηκε εν τέλει χαχαχα. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:44 Ο Πάνθηρας!: #57 09-05-25 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Α το δέχτηκε εν τέλει χαχαχα. Click για ανάπτυξη... Ναι έχασα... Δε πειραζει... στο παρατσακ Η Χριστίνα είναι ο λόγος που θα ήθελα να παω στο first dates... Θα έτρωγε κράξιμο με το γάντι. Και εννοείται δεν θα προτεινα ραντεβου. Ρε μαλακα σ λέει ότι έβαλε τους πρωην της να σφαχτούν με δικαστήρια και δικηγόρους. Σ λέει ότι είχε παραλληλη σχέση και εσυ τίποτα χαμπάρι... Και σε σενα τα ίδια θα κάνει.... Ακόμη κ αν σε γουστάρει. Ντυθηκε σαν να πηγαινει κ στα μπουζουκια να πουμε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.278 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:47 Η Grand Duchess: #58 09-05-25 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ρε μαλακα σ λέει ότι έβαλε τους πρωην της να σφαχτούν με δικαστήρια και δικηγόρους Click για ανάπτυξη... Φαντάσου με το σόι ανθρώπους πάει και μπλέκει δηλαδή, survival instinct 0. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:51 Ο Πάνθηρας!: #59 09-05-25 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Φαντάσου με το σόι ανθρώπους πάει και μπλέκει δηλαδή, survival instinct 0. Click για ανάπτυξη... Ε καλά συγγνώμη και αυτή δεν είναι Αγία... Θα μπορουσε να πει στο παιδι ότι δεν ενδιαφέρεται... Αντί αυτου... Τον άφησε... Τον παραπλανησε... Του έδειξε απατηλό ενδιαφέρον Για να ρουφήξει επιβεβαίωση και στο τέλος τον άδειασε κανονικά με ιδιαίτερα κυνικό τρόπο. Ε τυχερή ήταν γιατί αν είχε κανέναν πιο εμπειρο κ μεγαλυτερο θα την στριμωχνε κ στο τέλος θα την απέρριπτε κ πρωτος. Η Ευα πιο αγαθή κατά βάθος.... Περισσότερο από αυτήν... Πιο καλό βολή ψυχή. Ήμουν άδικος. Βιάστηκα να την κρίνω. Η δε άλλη η Ησαια νομίζω έχει μια καλυμμένη πονηρια κ εγωισμό... Αμα γνωριστούν καλυτερα γιατί οκ από ένα ραντεβου δεν μπορείς να ξέρεις... Θα το καταλάβει αυτιςφαινεται λίγο παρτακιας αυτή... Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.511 μηνύματα. 10 Μαΐου 2025 στις 13:48 Ο Paragontas7000: #60 10-05-25 13:48 Ελεγε τιποτα το επεισοδιακι? Ημουν εξω, θα το δω ή σημερα ή αυριο! Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 107 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ShadowSinger Scandal Libertus JokerXXX rafaela11 touvlo jina92 Giorgos777 Paragontas7000 Kate1914 Angelikaaa nimbus Mixalis! giannhs2001 еще один пророк р... evangelia_dim Kafkinos camil Sotiris 12 johnsala Ωρορα taketrance vas 78 charmander Memetchi thenutritionist Piskantrila American Economist Sosstoss fortheloveofshizaya Ilikntas Ilma souli2002 Αλκίμαχος aggelosst9 GeorgePap2003 χημεια4λαιφ globglogabgalab A350 ChristosM89 synopsis bibliofagos Dr. Gl. Luminous Demetrara Wonderkid ck_chrysiis Μήτσος10 Jack of Spades Luludaki Indecisive2 vasilis123321 jj! ROM32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Νομίζω ότι ο τυπάς ήταν ο κομμωτής του φίλου της και ξαφνικά ήταν σύμπτωση; Κάτι τέτοιο δεν το προσεξα Click για ανάπτυξη... Τον πηρε στο ψιλό.... Σεβασμός 0. Δεν ρωτάει πραγματα για αυτόν, παιρνει άλλους τηλ ενώ είναι μαζί... Ε δεν ει ναι τώρα σοβαρά πραγματα όλα αυτά. Η εγώ έχω γίνει ζόρικος... Μπορεί. Να χω γίνει αυστηρός. Πάντως στο τέλος σίγουρα θα την δίκαζα... Θα έλεγα ναι είναι ένα ωραίο κορίτσι αλλά όπως είπα εξαρχής... Ψάχνω έναν καλό χαρακτήρα. Και με αυτά που άκουσα προβληματιζομαι... Βασικά εξαρχής θα της τα έλεγα να δω κ τι θα απαντουσε... Πήγαν τώρα στα δικαστήρια οι άλλοι για αυτήν... Γυρευε με τι ζώα είχε μπλέξει η τι τυπακι ειναι.
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.278 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:31 Η Grand Duchess: #50 09-05-25 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Δεν ρωτάει πραγματα για αυτόν, παιρνει άλλους τηλ ενώ είναι μαζί Click για ανάπτυξη... Αγένεια είναι εκτός αν υπάρχει σοβαρός λόγος να κάνεις τηλεφώνημα και σίγουρα δε θα το κάνεις μπροστά του/ης, πας λίγο πιο περα Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:37 Ο Πάνθηρας!: #51 09-05-25 22:37 Η Ευα ήρθε έτοιμη για Πρίαμο..... Μπράβο Ευα... Γλέντησε το. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.278 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:41 Η Grand Duchess: #52 09-05-25 22:41 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ η τραπου είναι όντως το στερεότυπο κλαιωωω Κορίτσι μου οι πατουσες μπροστά στο δικό του το φετιχ είναι αθώο (και τα δύο weird asf βέβαια) Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:41 Ο Πάνθηρας!: #53 09-05-25 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αγένεια είναι εκτός αν υπάρχει σοβαρός λόγος να κάνεις τηλεφώνημα και σίγουρα δε θα το κάνεις μπροστά του/ης, πας λίγο πιο περα Click για ανάπτυξη... Τον πιτωσε. Κλασσικά αναμενόμενο. Αυτή είναι γυναίκα αράχνη την κατάλαβα εξαρχης εγώ. Για αυτό σου ειπα ασε τα μπουμπουκια αμα δε τη ξέρεις την άλλη... σα νυφιτσα φαινοτανε. Η Ευα έτοιμη να πιτωσει και τον άλλον το βλακα... Που νομίζει ότι έχουν παει ήδη στο ξενοδοχείο κ πεταει σεξουαλικά υπονοουμενα. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.278 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:42 Η Grand Duchess: #54 09-05-25 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Η Ευα έτοιμη να πιτωσει και τον άλλον το βλακα... Που νομίζει ότι έχουν παει ήδη στο ξενοδοχείο κ πεταει σεξουαλικά υπονοουμενα. Click για ανάπτυξη... Ε είναι λίγο thirsty η κοπελιά Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:43 Ο Πάνθηρας!: #55 09-05-25 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ε είναι λίγο thirsty η κοπελιά Click για ανάπτυξη... Οχι θα του ρίξει άκυρο... Απλά ψοφάνε για επιβεβαίωση. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.278 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:44 Η Grand Duchess: #56 09-05-25 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Οχι θα του ρίξει άκυρο... Απλά ψοφάνε για επιβεβαίωση. Click για ανάπτυξη... Α το δέχτηκε εν τέλει χαχαχα. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:44 Ο Πάνθηρας!: #57 09-05-25 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Α το δέχτηκε εν τέλει χαχαχα. Click για ανάπτυξη... Ναι έχασα... Δε πειραζει... στο παρατσακ Η Χριστίνα είναι ο λόγος που θα ήθελα να παω στο first dates... Θα έτρωγε κράξιμο με το γάντι. Και εννοείται δεν θα προτεινα ραντεβου. Ρε μαλακα σ λέει ότι έβαλε τους πρωην της να σφαχτούν με δικαστήρια και δικηγόρους. Σ λέει ότι είχε παραλληλη σχέση και εσυ τίποτα χαμπάρι... Και σε σενα τα ίδια θα κάνει.... Ακόμη κ αν σε γουστάρει. Ντυθηκε σαν να πηγαινει κ στα μπουζουκια να πουμε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.278 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:47 Η Grand Duchess: #58 09-05-25 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ρε μαλακα σ λέει ότι έβαλε τους πρωην της να σφαχτούν με δικαστήρια και δικηγόρους Click για ανάπτυξη... Φαντάσου με το σόι ανθρώπους πάει και μπλέκει δηλαδή, survival instinct 0. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:51 Ο Πάνθηρας!: #59 09-05-25 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Φαντάσου με το σόι ανθρώπους πάει και μπλέκει δηλαδή, survival instinct 0. Click για ανάπτυξη... Ε καλά συγγνώμη και αυτή δεν είναι Αγία... Θα μπορουσε να πει στο παιδι ότι δεν ενδιαφέρεται... Αντί αυτου... Τον άφησε... Τον παραπλανησε... Του έδειξε απατηλό ενδιαφέρον Για να ρουφήξει επιβεβαίωση και στο τέλος τον άδειασε κανονικά με ιδιαίτερα κυνικό τρόπο. Ε τυχερή ήταν γιατί αν είχε κανέναν πιο εμπειρο κ μεγαλυτερο θα την στριμωχνε κ στο τέλος θα την απέρριπτε κ πρωτος. Η Ευα πιο αγαθή κατά βάθος.... Περισσότερο από αυτήν... Πιο καλό βολή ψυχή. Ήμουν άδικος. Βιάστηκα να την κρίνω. Η δε άλλη η Ησαια νομίζω έχει μια καλυμμένη πονηρια κ εγωισμό... Αμα γνωριστούν καλυτερα γιατί οκ από ένα ραντεβου δεν μπορείς να ξέρεις... Θα το καταλάβει αυτιςφαινεται λίγο παρτακιας αυτή... Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.511 μηνύματα. 10 Μαΐου 2025 στις 13:48 Ο Paragontas7000: #60 10-05-25 13:48 Ελεγε τιποτα το επεισοδιακι? Ημουν εξω, θα το δω ή σημερα ή αυριο! Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 107 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ShadowSinger Scandal Libertus JokerXXX rafaela11 touvlo jina92 Giorgos777 Paragontas7000 Kate1914 Angelikaaa nimbus Mixalis! giannhs2001 еще один пророк р... evangelia_dim Kafkinos camil Sotiris 12 johnsala Ωρορα taketrance vas 78 charmander Memetchi thenutritionist Piskantrila American Economist Sosstoss fortheloveofshizaya Ilikntas Ilma souli2002 Αλκίμαχος aggelosst9 GeorgePap2003 χημεια4λαιφ globglogabgalab A350 ChristosM89 synopsis bibliofagos Dr. Gl. Luminous Demetrara Wonderkid ck_chrysiis Μήτσος10 Jack of Spades Luludaki Indecisive2 vasilis123321 jj! ROM32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Δεν ρωτάει πραγματα για αυτόν, παιρνει άλλους τηλ ενώ είναι μαζί Click για ανάπτυξη... Αγένεια είναι εκτός αν υπάρχει σοβαρός λόγος να κάνεις τηλεφώνημα και σίγουρα δε θα το κάνεις μπροστά του/ης, πας λίγο πιο περα
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:37 Ο Πάνθηρας!: #51 09-05-25 22:37 Η Ευα ήρθε έτοιμη για Πρίαμο..... Μπράβο Ευα... Γλέντησε το. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.278 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:41 Η Grand Duchess: #52 09-05-25 22:41 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ η τραπου είναι όντως το στερεότυπο κλαιωωω Κορίτσι μου οι πατουσες μπροστά στο δικό του το φετιχ είναι αθώο (και τα δύο weird asf βέβαια) Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:41 Ο Πάνθηρας!: #53 09-05-25 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αγένεια είναι εκτός αν υπάρχει σοβαρός λόγος να κάνεις τηλεφώνημα και σίγουρα δε θα το κάνεις μπροστά του/ης, πας λίγο πιο περα Click για ανάπτυξη... Τον πιτωσε. Κλασσικά αναμενόμενο. Αυτή είναι γυναίκα αράχνη την κατάλαβα εξαρχης εγώ. Για αυτό σου ειπα ασε τα μπουμπουκια αμα δε τη ξέρεις την άλλη... σα νυφιτσα φαινοτανε. Η Ευα έτοιμη να πιτωσει και τον άλλον το βλακα... Που νομίζει ότι έχουν παει ήδη στο ξενοδοχείο κ πεταει σεξουαλικά υπονοουμενα. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.278 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:42 Η Grand Duchess: #54 09-05-25 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Η Ευα έτοιμη να πιτωσει και τον άλλον το βλακα... Που νομίζει ότι έχουν παει ήδη στο ξενοδοχείο κ πεταει σεξουαλικά υπονοουμενα. Click για ανάπτυξη... Ε είναι λίγο thirsty η κοπελιά Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:43 Ο Πάνθηρας!: #55 09-05-25 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ε είναι λίγο thirsty η κοπελιά Click για ανάπτυξη... Οχι θα του ρίξει άκυρο... Απλά ψοφάνε για επιβεβαίωση. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.278 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:44 Η Grand Duchess: #56 09-05-25 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Οχι θα του ρίξει άκυρο... Απλά ψοφάνε για επιβεβαίωση. Click για ανάπτυξη... Α το δέχτηκε εν τέλει χαχαχα. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:44 Ο Πάνθηρας!: #57 09-05-25 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Α το δέχτηκε εν τέλει χαχαχα. Click για ανάπτυξη... Ναι έχασα... Δε πειραζει... στο παρατσακ Η Χριστίνα είναι ο λόγος που θα ήθελα να παω στο first dates... Θα έτρωγε κράξιμο με το γάντι. Και εννοείται δεν θα προτεινα ραντεβου. Ρε μαλακα σ λέει ότι έβαλε τους πρωην της να σφαχτούν με δικαστήρια και δικηγόρους. Σ λέει ότι είχε παραλληλη σχέση και εσυ τίποτα χαμπάρι... Και σε σενα τα ίδια θα κάνει.... Ακόμη κ αν σε γουστάρει. Ντυθηκε σαν να πηγαινει κ στα μπουζουκια να πουμε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.278 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:47 Η Grand Duchess: #58 09-05-25 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ρε μαλακα σ λέει ότι έβαλε τους πρωην της να σφαχτούν με δικαστήρια και δικηγόρους Click για ανάπτυξη... Φαντάσου με το σόι ανθρώπους πάει και μπλέκει δηλαδή, survival instinct 0. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:51 Ο Πάνθηρας!: #59 09-05-25 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Φαντάσου με το σόι ανθρώπους πάει και μπλέκει δηλαδή, survival instinct 0. Click για ανάπτυξη... Ε καλά συγγνώμη και αυτή δεν είναι Αγία... Θα μπορουσε να πει στο παιδι ότι δεν ενδιαφέρεται... Αντί αυτου... Τον άφησε... Τον παραπλανησε... Του έδειξε απατηλό ενδιαφέρον Για να ρουφήξει επιβεβαίωση και στο τέλος τον άδειασε κανονικά με ιδιαίτερα κυνικό τρόπο. Ε τυχερή ήταν γιατί αν είχε κανέναν πιο εμπειρο κ μεγαλυτερο θα την στριμωχνε κ στο τέλος θα την απέρριπτε κ πρωτος. Η Ευα πιο αγαθή κατά βάθος.... Περισσότερο από αυτήν... Πιο καλό βολή ψυχή. Ήμουν άδικος. Βιάστηκα να την κρίνω. Η δε άλλη η Ησαια νομίζω έχει μια καλυμμένη πονηρια κ εγωισμό... Αμα γνωριστούν καλυτερα γιατί οκ από ένα ραντεβου δεν μπορείς να ξέρεις... Θα το καταλάβει αυτιςφαινεται λίγο παρτακιας αυτή... Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.511 μηνύματα. 10 Μαΐου 2025 στις 13:48 Ο Paragontas7000: #60 10-05-25 13:48 Ελεγε τιποτα το επεισοδιακι? Ημουν εξω, θα το δω ή σημερα ή αυριο! Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 107 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ShadowSinger Scandal Libertus JokerXXX rafaela11 touvlo jina92 Giorgos777 Paragontas7000 Kate1914 Angelikaaa nimbus Mixalis! giannhs2001 еще один пророк р... evangelia_dim Kafkinos camil Sotiris 12 johnsala Ωρορα taketrance vas 78 charmander Memetchi thenutritionist Piskantrila American Economist Sosstoss fortheloveofshizaya Ilikntas Ilma souli2002 Αλκίμαχος aggelosst9 GeorgePap2003 χημεια4λαιφ globglogabgalab A350 ChristosM89 synopsis bibliofagos Dr. Gl. Luminous Demetrara Wonderkid ck_chrysiis Μήτσος10 Jack of Spades Luludaki Indecisive2 vasilis123321 jj! ROM32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.278 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:41 Η Grand Duchess: #52 09-05-25 22:41 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ η τραπου είναι όντως το στερεότυπο κλαιωωω Κορίτσι μου οι πατουσες μπροστά στο δικό του το φετιχ είναι αθώο (και τα δύο weird asf βέβαια) Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:41 Ο Πάνθηρας!: #53 09-05-25 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αγένεια είναι εκτός αν υπάρχει σοβαρός λόγος να κάνεις τηλεφώνημα και σίγουρα δε θα το κάνεις μπροστά του/ης, πας λίγο πιο περα Click για ανάπτυξη... Τον πιτωσε. Κλασσικά αναμενόμενο. Αυτή είναι γυναίκα αράχνη την κατάλαβα εξαρχης εγώ. Για αυτό σου ειπα ασε τα μπουμπουκια αμα δε τη ξέρεις την άλλη... σα νυφιτσα φαινοτανε. Η Ευα έτοιμη να πιτωσει και τον άλλον το βλακα... Που νομίζει ότι έχουν παει ήδη στο ξενοδοχείο κ πεταει σεξουαλικά υπονοουμενα. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.278 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:42 Η Grand Duchess: #54 09-05-25 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Η Ευα έτοιμη να πιτωσει και τον άλλον το βλακα... Που νομίζει ότι έχουν παει ήδη στο ξενοδοχείο κ πεταει σεξουαλικά υπονοουμενα. Click για ανάπτυξη... Ε είναι λίγο thirsty η κοπελιά Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:43 Ο Πάνθηρας!: #55 09-05-25 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ε είναι λίγο thirsty η κοπελιά Click για ανάπτυξη... Οχι θα του ρίξει άκυρο... Απλά ψοφάνε για επιβεβαίωση. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.278 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:44 Η Grand Duchess: #56 09-05-25 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Οχι θα του ρίξει άκυρο... Απλά ψοφάνε για επιβεβαίωση. Click για ανάπτυξη... Α το δέχτηκε εν τέλει χαχαχα. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:44 Ο Πάνθηρας!: #57 09-05-25 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Α το δέχτηκε εν τέλει χαχαχα. Click για ανάπτυξη... Ναι έχασα... Δε πειραζει... στο παρατσακ Η Χριστίνα είναι ο λόγος που θα ήθελα να παω στο first dates... Θα έτρωγε κράξιμο με το γάντι. Και εννοείται δεν θα προτεινα ραντεβου. Ρε μαλακα σ λέει ότι έβαλε τους πρωην της να σφαχτούν με δικαστήρια και δικηγόρους. Σ λέει ότι είχε παραλληλη σχέση και εσυ τίποτα χαμπάρι... Και σε σενα τα ίδια θα κάνει.... Ακόμη κ αν σε γουστάρει. Ντυθηκε σαν να πηγαινει κ στα μπουζουκια να πουμε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.278 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:47 Η Grand Duchess: #58 09-05-25 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ρε μαλακα σ λέει ότι έβαλε τους πρωην της να σφαχτούν με δικαστήρια και δικηγόρους Click για ανάπτυξη... Φαντάσου με το σόι ανθρώπους πάει και μπλέκει δηλαδή, survival instinct 0. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:51 Ο Πάνθηρας!: #59 09-05-25 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Φαντάσου με το σόι ανθρώπους πάει και μπλέκει δηλαδή, survival instinct 0. Click για ανάπτυξη... Ε καλά συγγνώμη και αυτή δεν είναι Αγία... Θα μπορουσε να πει στο παιδι ότι δεν ενδιαφέρεται... Αντί αυτου... Τον άφησε... Τον παραπλανησε... Του έδειξε απατηλό ενδιαφέρον Για να ρουφήξει επιβεβαίωση και στο τέλος τον άδειασε κανονικά με ιδιαίτερα κυνικό τρόπο. Ε τυχερή ήταν γιατί αν είχε κανέναν πιο εμπειρο κ μεγαλυτερο θα την στριμωχνε κ στο τέλος θα την απέρριπτε κ πρωτος. Η Ευα πιο αγαθή κατά βάθος.... Περισσότερο από αυτήν... Πιο καλό βολή ψυχή. Ήμουν άδικος. Βιάστηκα να την κρίνω. Η δε άλλη η Ησαια νομίζω έχει μια καλυμμένη πονηρια κ εγωισμό... Αμα γνωριστούν καλυτερα γιατί οκ από ένα ραντεβου δεν μπορείς να ξέρεις... Θα το καταλάβει αυτιςφαινεται λίγο παρτακιας αυτή... Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.511 μηνύματα. 10 Μαΐου 2025 στις 13:48 Ο Paragontas7000: #60 10-05-25 13:48 Ελεγε τιποτα το επεισοδιακι? Ημουν εξω, θα το δω ή σημερα ή αυριο! Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 107 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ShadowSinger Scandal Libertus JokerXXX rafaela11 touvlo jina92 Giorgos777 Paragontas7000 Kate1914 Angelikaaa nimbus Mixalis! giannhs2001 еще один пророк р... evangelia_dim Kafkinos camil Sotiris 12 johnsala Ωρορα taketrance vas 78 charmander Memetchi thenutritionist Piskantrila American Economist Sosstoss fortheloveofshizaya Ilikntas Ilma souli2002 Αλκίμαχος aggelosst9 GeorgePap2003 χημεια4λαιφ globglogabgalab A350 ChristosM89 synopsis bibliofagos Dr. Gl. Luminous Demetrara Wonderkid ck_chrysiis Μήτσος10 Jack of Spades Luludaki Indecisive2 vasilis123321 jj! ROM32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ η τραπου είναι όντως το στερεότυπο κλαιωωω Κορίτσι μου οι πατουσες μπροστά στο δικό του το φετιχ είναι αθώο (και τα δύο weird asf βέβαια)
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:41 Ο Πάνθηρας!: #53 09-05-25 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αγένεια είναι εκτός αν υπάρχει σοβαρός λόγος να κάνεις τηλεφώνημα και σίγουρα δε θα το κάνεις μπροστά του/ης, πας λίγο πιο περα Click για ανάπτυξη... Τον πιτωσε. Κλασσικά αναμενόμενο. Αυτή είναι γυναίκα αράχνη την κατάλαβα εξαρχης εγώ. Για αυτό σου ειπα ασε τα μπουμπουκια αμα δε τη ξέρεις την άλλη... σα νυφιτσα φαινοτανε. Η Ευα έτοιμη να πιτωσει και τον άλλον το βλακα... Που νομίζει ότι έχουν παει ήδη στο ξενοδοχείο κ πεταει σεξουαλικά υπονοουμενα. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.278 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:42 Η Grand Duchess: #54 09-05-25 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Η Ευα έτοιμη να πιτωσει και τον άλλον το βλακα... Που νομίζει ότι έχουν παει ήδη στο ξενοδοχείο κ πεταει σεξουαλικά υπονοουμενα. Click για ανάπτυξη... Ε είναι λίγο thirsty η κοπελιά Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:43 Ο Πάνθηρας!: #55 09-05-25 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ε είναι λίγο thirsty η κοπελιά Click για ανάπτυξη... Οχι θα του ρίξει άκυρο... Απλά ψοφάνε για επιβεβαίωση. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.278 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:44 Η Grand Duchess: #56 09-05-25 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Οχι θα του ρίξει άκυρο... Απλά ψοφάνε για επιβεβαίωση. Click για ανάπτυξη... Α το δέχτηκε εν τέλει χαχαχα. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:44 Ο Πάνθηρας!: #57 09-05-25 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Α το δέχτηκε εν τέλει χαχαχα. Click για ανάπτυξη... Ναι έχασα... Δε πειραζει... στο παρατσακ Η Χριστίνα είναι ο λόγος που θα ήθελα να παω στο first dates... Θα έτρωγε κράξιμο με το γάντι. Και εννοείται δεν θα προτεινα ραντεβου. Ρε μαλακα σ λέει ότι έβαλε τους πρωην της να σφαχτούν με δικαστήρια και δικηγόρους. Σ λέει ότι είχε παραλληλη σχέση και εσυ τίποτα χαμπάρι... Και σε σενα τα ίδια θα κάνει.... Ακόμη κ αν σε γουστάρει. Ντυθηκε σαν να πηγαινει κ στα μπουζουκια να πουμε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.278 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:47 Η Grand Duchess: #58 09-05-25 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ρε μαλακα σ λέει ότι έβαλε τους πρωην της να σφαχτούν με δικαστήρια και δικηγόρους Click για ανάπτυξη... Φαντάσου με το σόι ανθρώπους πάει και μπλέκει δηλαδή, survival instinct 0. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:51 Ο Πάνθηρας!: #59 09-05-25 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Φαντάσου με το σόι ανθρώπους πάει και μπλέκει δηλαδή, survival instinct 0. Click για ανάπτυξη... Ε καλά συγγνώμη και αυτή δεν είναι Αγία... Θα μπορουσε να πει στο παιδι ότι δεν ενδιαφέρεται... Αντί αυτου... Τον άφησε... Τον παραπλανησε... Του έδειξε απατηλό ενδιαφέρον Για να ρουφήξει επιβεβαίωση και στο τέλος τον άδειασε κανονικά με ιδιαίτερα κυνικό τρόπο. Ε τυχερή ήταν γιατί αν είχε κανέναν πιο εμπειρο κ μεγαλυτερο θα την στριμωχνε κ στο τέλος θα την απέρριπτε κ πρωτος. Η Ευα πιο αγαθή κατά βάθος.... Περισσότερο από αυτήν... Πιο καλό βολή ψυχή. Ήμουν άδικος. Βιάστηκα να την κρίνω. Η δε άλλη η Ησαια νομίζω έχει μια καλυμμένη πονηρια κ εγωισμό... Αμα γνωριστούν καλυτερα γιατί οκ από ένα ραντεβου δεν μπορείς να ξέρεις... Θα το καταλάβει αυτιςφαινεται λίγο παρτακιας αυτή... Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.511 μηνύματα. 10 Μαΐου 2025 στις 13:48 Ο Paragontas7000: #60 10-05-25 13:48 Ελεγε τιποτα το επεισοδιακι? Ημουν εξω, θα το δω ή σημερα ή αυριο! Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 107 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ShadowSinger Scandal Libertus JokerXXX rafaela11 touvlo jina92 Giorgos777 Paragontas7000 Kate1914 Angelikaaa nimbus Mixalis! giannhs2001 еще один пророк р... evangelia_dim Kafkinos camil Sotiris 12 johnsala Ωρορα taketrance vas 78 charmander Memetchi thenutritionist Piskantrila American Economist Sosstoss fortheloveofshizaya Ilikntas Ilma souli2002 Αλκίμαχος aggelosst9 GeorgePap2003 χημεια4λαιφ globglogabgalab A350 ChristosM89 synopsis bibliofagos Dr. Gl. Luminous Demetrara Wonderkid ck_chrysiis Μήτσος10 Jack of Spades Luludaki Indecisive2 vasilis123321 jj! ROM32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Αγένεια είναι εκτός αν υπάρχει σοβαρός λόγος να κάνεις τηλεφώνημα και σίγουρα δε θα το κάνεις μπροστά του/ης, πας λίγο πιο περα Click για ανάπτυξη... Τον πιτωσε. Κλασσικά αναμενόμενο. Αυτή είναι γυναίκα αράχνη την κατάλαβα εξαρχης εγώ. Για αυτό σου ειπα ασε τα μπουμπουκια αμα δε τη ξέρεις την άλλη... σα νυφιτσα φαινοτανε. Η Ευα έτοιμη να πιτωσει και τον άλλον το βλακα... Που νομίζει ότι έχουν παει ήδη στο ξενοδοχείο κ πεταει σεξουαλικά υπονοουμενα.
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.278 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:42 Η Grand Duchess: #54 09-05-25 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Η Ευα έτοιμη να πιτωσει και τον άλλον το βλακα... Που νομίζει ότι έχουν παει ήδη στο ξενοδοχείο κ πεταει σεξουαλικά υπονοουμενα. Click για ανάπτυξη... Ε είναι λίγο thirsty η κοπελιά Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:43 Ο Πάνθηρας!: #55 09-05-25 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ε είναι λίγο thirsty η κοπελιά Click για ανάπτυξη... Οχι θα του ρίξει άκυρο... Απλά ψοφάνε για επιβεβαίωση. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.278 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:44 Η Grand Duchess: #56 09-05-25 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Οχι θα του ρίξει άκυρο... Απλά ψοφάνε για επιβεβαίωση. Click για ανάπτυξη... Α το δέχτηκε εν τέλει χαχαχα. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:44 Ο Πάνθηρας!: #57 09-05-25 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Α το δέχτηκε εν τέλει χαχαχα. Click για ανάπτυξη... Ναι έχασα... Δε πειραζει... στο παρατσακ Η Χριστίνα είναι ο λόγος που θα ήθελα να παω στο first dates... Θα έτρωγε κράξιμο με το γάντι. Και εννοείται δεν θα προτεινα ραντεβου. Ρε μαλακα σ λέει ότι έβαλε τους πρωην της να σφαχτούν με δικαστήρια και δικηγόρους. Σ λέει ότι είχε παραλληλη σχέση και εσυ τίποτα χαμπάρι... Και σε σενα τα ίδια θα κάνει.... Ακόμη κ αν σε γουστάρει. Ντυθηκε σαν να πηγαινει κ στα μπουζουκια να πουμε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.278 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:47 Η Grand Duchess: #58 09-05-25 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ρε μαλακα σ λέει ότι έβαλε τους πρωην της να σφαχτούν με δικαστήρια και δικηγόρους Click για ανάπτυξη... Φαντάσου με το σόι ανθρώπους πάει και μπλέκει δηλαδή, survival instinct 0. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:51 Ο Πάνθηρας!: #59 09-05-25 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Φαντάσου με το σόι ανθρώπους πάει και μπλέκει δηλαδή, survival instinct 0. Click για ανάπτυξη... Ε καλά συγγνώμη και αυτή δεν είναι Αγία... Θα μπορουσε να πει στο παιδι ότι δεν ενδιαφέρεται... Αντί αυτου... Τον άφησε... Τον παραπλανησε... Του έδειξε απατηλό ενδιαφέρον Για να ρουφήξει επιβεβαίωση και στο τέλος τον άδειασε κανονικά με ιδιαίτερα κυνικό τρόπο. Ε τυχερή ήταν γιατί αν είχε κανέναν πιο εμπειρο κ μεγαλυτερο θα την στριμωχνε κ στο τέλος θα την απέρριπτε κ πρωτος. Η Ευα πιο αγαθή κατά βάθος.... Περισσότερο από αυτήν... Πιο καλό βολή ψυχή. Ήμουν άδικος. Βιάστηκα να την κρίνω. Η δε άλλη η Ησαια νομίζω έχει μια καλυμμένη πονηρια κ εγωισμό... Αμα γνωριστούν καλυτερα γιατί οκ από ένα ραντεβου δεν μπορείς να ξέρεις... Θα το καταλάβει αυτιςφαινεται λίγο παρτακιας αυτή... Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.511 μηνύματα. 10 Μαΐου 2025 στις 13:48 Ο Paragontas7000: #60 10-05-25 13:48 Ελεγε τιποτα το επεισοδιακι? Ημουν εξω, θα το δω ή σημερα ή αυριο! Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 107 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ShadowSinger Scandal Libertus JokerXXX rafaela11 touvlo jina92 Giorgos777 Paragontas7000 Kate1914 Angelikaaa nimbus Mixalis! giannhs2001 еще один пророк р... evangelia_dim Kafkinos camil Sotiris 12 johnsala Ωρορα taketrance vas 78 charmander Memetchi thenutritionist Piskantrila American Economist Sosstoss fortheloveofshizaya Ilikntas Ilma souli2002 Αλκίμαχος aggelosst9 GeorgePap2003 χημεια4λαιφ globglogabgalab A350 ChristosM89 synopsis bibliofagos Dr. Gl. Luminous Demetrara Wonderkid ck_chrysiis Μήτσος10 Jack of Spades Luludaki Indecisive2 vasilis123321 jj! ROM32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Η Ευα έτοιμη να πιτωσει και τον άλλον το βλακα... Που νομίζει ότι έχουν παει ήδη στο ξενοδοχείο κ πεταει σεξουαλικά υπονοουμενα. Click για ανάπτυξη... Ε είναι λίγο thirsty η κοπελιά
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:43 Ο Πάνθηρας!: #55 09-05-25 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ε είναι λίγο thirsty η κοπελιά Click για ανάπτυξη... Οχι θα του ρίξει άκυρο... Απλά ψοφάνε για επιβεβαίωση. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.278 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:44 Η Grand Duchess: #56 09-05-25 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Οχι θα του ρίξει άκυρο... Απλά ψοφάνε για επιβεβαίωση. Click για ανάπτυξη... Α το δέχτηκε εν τέλει χαχαχα. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:44 Ο Πάνθηρας!: #57 09-05-25 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Α το δέχτηκε εν τέλει χαχαχα. Click για ανάπτυξη... Ναι έχασα... Δε πειραζει... στο παρατσακ Η Χριστίνα είναι ο λόγος που θα ήθελα να παω στο first dates... Θα έτρωγε κράξιμο με το γάντι. Και εννοείται δεν θα προτεινα ραντεβου. Ρε μαλακα σ λέει ότι έβαλε τους πρωην της να σφαχτούν με δικαστήρια και δικηγόρους. Σ λέει ότι είχε παραλληλη σχέση και εσυ τίποτα χαμπάρι... Και σε σενα τα ίδια θα κάνει.... Ακόμη κ αν σε γουστάρει. Ντυθηκε σαν να πηγαινει κ στα μπουζουκια να πουμε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.278 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:47 Η Grand Duchess: #58 09-05-25 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ρε μαλακα σ λέει ότι έβαλε τους πρωην της να σφαχτούν με δικαστήρια και δικηγόρους Click για ανάπτυξη... Φαντάσου με το σόι ανθρώπους πάει και μπλέκει δηλαδή, survival instinct 0. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:51 Ο Πάνθηρας!: #59 09-05-25 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Φαντάσου με το σόι ανθρώπους πάει και μπλέκει δηλαδή, survival instinct 0. Click για ανάπτυξη... Ε καλά συγγνώμη και αυτή δεν είναι Αγία... Θα μπορουσε να πει στο παιδι ότι δεν ενδιαφέρεται... Αντί αυτου... Τον άφησε... Τον παραπλανησε... Του έδειξε απατηλό ενδιαφέρον Για να ρουφήξει επιβεβαίωση και στο τέλος τον άδειασε κανονικά με ιδιαίτερα κυνικό τρόπο. Ε τυχερή ήταν γιατί αν είχε κανέναν πιο εμπειρο κ μεγαλυτερο θα την στριμωχνε κ στο τέλος θα την απέρριπτε κ πρωτος. Η Ευα πιο αγαθή κατά βάθος.... Περισσότερο από αυτήν... Πιο καλό βολή ψυχή. Ήμουν άδικος. Βιάστηκα να την κρίνω. Η δε άλλη η Ησαια νομίζω έχει μια καλυμμένη πονηρια κ εγωισμό... Αμα γνωριστούν καλυτερα γιατί οκ από ένα ραντεβου δεν μπορείς να ξέρεις... Θα το καταλάβει αυτιςφαινεται λίγο παρτακιας αυτή... Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.511 μηνύματα. 10 Μαΐου 2025 στις 13:48 Ο Paragontas7000: #60 10-05-25 13:48 Ελεγε τιποτα το επεισοδιακι? Ημουν εξω, θα το δω ή σημερα ή αυριο! Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 107 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ShadowSinger Scandal Libertus JokerXXX rafaela11 touvlo jina92 Giorgos777 Paragontas7000 Kate1914 Angelikaaa nimbus Mixalis! giannhs2001 еще один пророк р... evangelia_dim Kafkinos camil Sotiris 12 johnsala Ωρορα taketrance vas 78 charmander Memetchi thenutritionist Piskantrila American Economist Sosstoss fortheloveofshizaya Ilikntas Ilma souli2002 Αλκίμαχος aggelosst9 GeorgePap2003 χημεια4λαιφ globglogabgalab A350 ChristosM89 synopsis bibliofagos Dr. Gl. Luminous Demetrara Wonderkid ck_chrysiis Μήτσος10 Jack of Spades Luludaki Indecisive2 vasilis123321 jj! ROM32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ε είναι λίγο thirsty η κοπελιά Click για ανάπτυξη... Οχι θα του ρίξει άκυρο... Απλά ψοφάνε για επιβεβαίωση.
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.278 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:44 Η Grand Duchess: #56 09-05-25 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Οχι θα του ρίξει άκυρο... Απλά ψοφάνε για επιβεβαίωση. Click για ανάπτυξη... Α το δέχτηκε εν τέλει χαχαχα. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:44 Ο Πάνθηρας!: #57 09-05-25 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Α το δέχτηκε εν τέλει χαχαχα. Click για ανάπτυξη... Ναι έχασα... Δε πειραζει... στο παρατσακ Η Χριστίνα είναι ο λόγος που θα ήθελα να παω στο first dates... Θα έτρωγε κράξιμο με το γάντι. Και εννοείται δεν θα προτεινα ραντεβου. Ρε μαλακα σ λέει ότι έβαλε τους πρωην της να σφαχτούν με δικαστήρια και δικηγόρους. Σ λέει ότι είχε παραλληλη σχέση και εσυ τίποτα χαμπάρι... Και σε σενα τα ίδια θα κάνει.... Ακόμη κ αν σε γουστάρει. Ντυθηκε σαν να πηγαινει κ στα μπουζουκια να πουμε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.278 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:47 Η Grand Duchess: #58 09-05-25 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ρε μαλακα σ λέει ότι έβαλε τους πρωην της να σφαχτούν με δικαστήρια και δικηγόρους Click για ανάπτυξη... Φαντάσου με το σόι ανθρώπους πάει και μπλέκει δηλαδή, survival instinct 0. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:51 Ο Πάνθηρας!: #59 09-05-25 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Φαντάσου με το σόι ανθρώπους πάει και μπλέκει δηλαδή, survival instinct 0. Click για ανάπτυξη... Ε καλά συγγνώμη και αυτή δεν είναι Αγία... Θα μπορουσε να πει στο παιδι ότι δεν ενδιαφέρεται... Αντί αυτου... Τον άφησε... Τον παραπλανησε... Του έδειξε απατηλό ενδιαφέρον Για να ρουφήξει επιβεβαίωση και στο τέλος τον άδειασε κανονικά με ιδιαίτερα κυνικό τρόπο. Ε τυχερή ήταν γιατί αν είχε κανέναν πιο εμπειρο κ μεγαλυτερο θα την στριμωχνε κ στο τέλος θα την απέρριπτε κ πρωτος. Η Ευα πιο αγαθή κατά βάθος.... Περισσότερο από αυτήν... Πιο καλό βολή ψυχή. Ήμουν άδικος. Βιάστηκα να την κρίνω. Η δε άλλη η Ησαια νομίζω έχει μια καλυμμένη πονηρια κ εγωισμό... Αμα γνωριστούν καλυτερα γιατί οκ από ένα ραντεβου δεν μπορείς να ξέρεις... Θα το καταλάβει αυτιςφαινεται λίγο παρτακιας αυτή... Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.511 μηνύματα. 10 Μαΐου 2025 στις 13:48 Ο Paragontas7000: #60 10-05-25 13:48 Ελεγε τιποτα το επεισοδιακι? Ημουν εξω, θα το δω ή σημερα ή αυριο! Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 107 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ShadowSinger Scandal Libertus JokerXXX rafaela11 touvlo jina92 Giorgos777 Paragontas7000 Kate1914 Angelikaaa nimbus Mixalis! giannhs2001 еще один пророк р... evangelia_dim Kafkinos camil Sotiris 12 johnsala Ωρορα taketrance vas 78 charmander Memetchi thenutritionist Piskantrila American Economist Sosstoss fortheloveofshizaya Ilikntas Ilma souli2002 Αλκίμαχος aggelosst9 GeorgePap2003 χημεια4λαιφ globglogabgalab A350 ChristosM89 synopsis bibliofagos Dr. Gl. Luminous Demetrara Wonderkid ck_chrysiis Μήτσος10 Jack of Spades Luludaki Indecisive2 vasilis123321 jj! ROM32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Οχι θα του ρίξει άκυρο... Απλά ψοφάνε για επιβεβαίωση. Click για ανάπτυξη... Α το δέχτηκε εν τέλει χαχαχα.
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:44 Ο Πάνθηρας!: #57 09-05-25 22:44 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Α το δέχτηκε εν τέλει χαχαχα. Click για ανάπτυξη... Ναι έχασα... Δε πειραζει... στο παρατσακ Η Χριστίνα είναι ο λόγος που θα ήθελα να παω στο first dates... Θα έτρωγε κράξιμο με το γάντι. Και εννοείται δεν θα προτεινα ραντεβου. Ρε μαλακα σ λέει ότι έβαλε τους πρωην της να σφαχτούν με δικαστήρια και δικηγόρους. Σ λέει ότι είχε παραλληλη σχέση και εσυ τίποτα χαμπάρι... Και σε σενα τα ίδια θα κάνει.... Ακόμη κ αν σε γουστάρει. Ντυθηκε σαν να πηγαινει κ στα μπουζουκια να πουμε. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.278 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:47 Η Grand Duchess: #58 09-05-25 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ρε μαλακα σ λέει ότι έβαλε τους πρωην της να σφαχτούν με δικαστήρια και δικηγόρους Click για ανάπτυξη... Φαντάσου με το σόι ανθρώπους πάει και μπλέκει δηλαδή, survival instinct 0. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:51 Ο Πάνθηρας!: #59 09-05-25 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Φαντάσου με το σόι ανθρώπους πάει και μπλέκει δηλαδή, survival instinct 0. Click για ανάπτυξη... Ε καλά συγγνώμη και αυτή δεν είναι Αγία... Θα μπορουσε να πει στο παιδι ότι δεν ενδιαφέρεται... Αντί αυτου... Τον άφησε... Τον παραπλανησε... Του έδειξε απατηλό ενδιαφέρον Για να ρουφήξει επιβεβαίωση και στο τέλος τον άδειασε κανονικά με ιδιαίτερα κυνικό τρόπο. Ε τυχερή ήταν γιατί αν είχε κανέναν πιο εμπειρο κ μεγαλυτερο θα την στριμωχνε κ στο τέλος θα την απέρριπτε κ πρωτος. Η Ευα πιο αγαθή κατά βάθος.... Περισσότερο από αυτήν... Πιο καλό βολή ψυχή. Ήμουν άδικος. Βιάστηκα να την κρίνω. Η δε άλλη η Ησαια νομίζω έχει μια καλυμμένη πονηρια κ εγωισμό... Αμα γνωριστούν καλυτερα γιατί οκ από ένα ραντεβου δεν μπορείς να ξέρεις... Θα το καταλάβει αυτιςφαινεται λίγο παρτακιας αυτή... Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.511 μηνύματα. 10 Μαΐου 2025 στις 13:48 Ο Paragontas7000: #60 10-05-25 13:48 Ελεγε τιποτα το επεισοδιακι? Ημουν εξω, θα το δω ή σημερα ή αυριο! Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 107 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ShadowSinger Scandal Libertus JokerXXX rafaela11 touvlo jina92 Giorgos777 Paragontas7000 Kate1914 Angelikaaa nimbus Mixalis! giannhs2001 еще один пророк р... evangelia_dim Kafkinos camil Sotiris 12 johnsala Ωρορα taketrance vas 78 charmander Memetchi thenutritionist Piskantrila American Economist Sosstoss fortheloveofshizaya Ilikntas Ilma souli2002 Αλκίμαχος aggelosst9 GeorgePap2003 χημεια4λαιφ globglogabgalab A350 ChristosM89 synopsis bibliofagos Dr. Gl. Luminous Demetrara Wonderkid ck_chrysiis Μήτσος10 Jack of Spades Luludaki Indecisive2 vasilis123321 jj! ROM32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Α το δέχτηκε εν τέλει χαχαχα. Click για ανάπτυξη... Ναι έχασα... Δε πειραζει... στο παρατσακ Η Χριστίνα είναι ο λόγος που θα ήθελα να παω στο first dates... Θα έτρωγε κράξιμο με το γάντι. Και εννοείται δεν θα προτεινα ραντεβου. Ρε μαλακα σ λέει ότι έβαλε τους πρωην της να σφαχτούν με δικαστήρια και δικηγόρους. Σ λέει ότι είχε παραλληλη σχέση και εσυ τίποτα χαμπάρι... Και σε σενα τα ίδια θα κάνει.... Ακόμη κ αν σε γουστάρει. Ντυθηκε σαν να πηγαινει κ στα μπουζουκια να πουμε.
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.278 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:47 Η Grand Duchess: #58 09-05-25 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ρε μαλακα σ λέει ότι έβαλε τους πρωην της να σφαχτούν με δικαστήρια και δικηγόρους Click για ανάπτυξη... Φαντάσου με το σόι ανθρώπους πάει και μπλέκει δηλαδή, survival instinct 0. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:51 Ο Πάνθηρας!: #59 09-05-25 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Φαντάσου με το σόι ανθρώπους πάει και μπλέκει δηλαδή, survival instinct 0. Click για ανάπτυξη... Ε καλά συγγνώμη και αυτή δεν είναι Αγία... Θα μπορουσε να πει στο παιδι ότι δεν ενδιαφέρεται... Αντί αυτου... Τον άφησε... Τον παραπλανησε... Του έδειξε απατηλό ενδιαφέρον Για να ρουφήξει επιβεβαίωση και στο τέλος τον άδειασε κανονικά με ιδιαίτερα κυνικό τρόπο. Ε τυχερή ήταν γιατί αν είχε κανέναν πιο εμπειρο κ μεγαλυτερο θα την στριμωχνε κ στο τέλος θα την απέρριπτε κ πρωτος. Η Ευα πιο αγαθή κατά βάθος.... Περισσότερο από αυτήν... Πιο καλό βολή ψυχή. Ήμουν άδικος. Βιάστηκα να την κρίνω. Η δε άλλη η Ησαια νομίζω έχει μια καλυμμένη πονηρια κ εγωισμό... Αμα γνωριστούν καλυτερα γιατί οκ από ένα ραντεβου δεν μπορείς να ξέρεις... Θα το καταλάβει αυτιςφαινεται λίγο παρτακιας αυτή... Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.511 μηνύματα. 10 Μαΐου 2025 στις 13:48 Ο Paragontas7000: #60 10-05-25 13:48 Ελεγε τιποτα το επεισοδιακι? Ημουν εξω, θα το δω ή σημερα ή αυριο! Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 107 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ShadowSinger Scandal Libertus JokerXXX rafaela11 touvlo jina92 Giorgos777 Paragontas7000 Kate1914 Angelikaaa nimbus Mixalis! giannhs2001 еще один пророк р... evangelia_dim Kafkinos camil Sotiris 12 johnsala Ωρορα taketrance vas 78 charmander Memetchi thenutritionist Piskantrila American Economist Sosstoss fortheloveofshizaya Ilikntas Ilma souli2002 Αλκίμαχος aggelosst9 GeorgePap2003 χημεια4λαιφ globglogabgalab A350 ChristosM89 synopsis bibliofagos Dr. Gl. Luminous Demetrara Wonderkid ck_chrysiis Μήτσος10 Jack of Spades Luludaki Indecisive2 vasilis123321 jj! ROM32 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Ρε μαλακα σ λέει ότι έβαλε τους πρωην της να σφαχτούν με δικαστήρια και δικηγόρους Click για ανάπτυξη... Φαντάσου με το σόι ανθρώπους πάει και μπλέκει δηλαδή, survival instinct 0.
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.292 μηνύματα. 9 Μαΐου 2025 στις 22:51 Ο Πάνθηρας!: #59 09-05-25 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Φαντάσου με το σόι ανθρώπους πάει και μπλέκει δηλαδή, survival instinct 0. Click για ανάπτυξη... Ε καλά συγγνώμη και αυτή δεν είναι Αγία... Θα μπορουσε να πει στο παιδι ότι δεν ενδιαφέρεται... Αντί αυτου... Τον άφησε... Τον παραπλανησε... Του έδειξε απατηλό ενδιαφέρον Για να ρουφήξει επιβεβαίωση και στο τέλος τον άδειασε κανονικά με ιδιαίτερα κυνικό τρόπο. Ε τυχερή ήταν γιατί αν είχε κανέναν πιο εμπειρο κ μεγαλυτερο θα την στριμωχνε κ στο τέλος θα την απέρριπτε κ πρωτος. Η Ευα πιο αγαθή κατά βάθος.... Περισσότερο από αυτήν... Πιο καλό βολή ψυχή. Ήμουν άδικος. Βιάστηκα να την κρίνω. Η δε άλλη η Ησαια νομίζω έχει μια καλυμμένη πονηρια κ εγωισμό... Αμα γνωριστούν καλυτερα γιατί οκ από ένα ραντεβου δεν μπορείς να ξέρεις... Θα το καταλάβει αυτιςφαινεται λίγο παρτακιας αυτή... Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.511 μηνύματα. 10 Μαΐου 2025 στις 13:48 Ο Paragontas7000: #60 10-05-25 13:48 Ελεγε τιποτα το επεισοδιακι? Ημουν εξω, θα το δω ή σημερα ή αυριο! Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Φαντάσου με το σόι ανθρώπους πάει και μπλέκει δηλαδή, survival instinct 0. Click για ανάπτυξη... Ε καλά συγγνώμη και αυτή δεν είναι Αγία... Θα μπορουσε να πει στο παιδι ότι δεν ενδιαφέρεται... Αντί αυτου... Τον άφησε... Τον παραπλανησε... Του έδειξε απατηλό ενδιαφέρον Για να ρουφήξει επιβεβαίωση και στο τέλος τον άδειασε κανονικά με ιδιαίτερα κυνικό τρόπο. Ε τυχερή ήταν γιατί αν είχε κανέναν πιο εμπειρο κ μεγαλυτερο θα την στριμωχνε κ στο τέλος θα την απέρριπτε κ πρωτος. Η Ευα πιο αγαθή κατά βάθος.... Περισσότερο από αυτήν... Πιο καλό βολή ψυχή. Ήμουν άδικος. Βιάστηκα να την κρίνω. Η δε άλλη η Ησαια νομίζω έχει μια καλυμμένη πονηρια κ εγωισμό... Αμα γνωριστούν καλυτερα γιατί οκ από ένα ραντεβου δεν μπορείς να ξέρεις... Θα το καταλάβει αυτιςφαινεται λίγο παρτακιας αυτή...
Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.511 μηνύματα. 10 Μαΐου 2025 στις 13:48 Ο Paragontas7000: #60 10-05-25 13:48 Ελεγε τιποτα το επεισοδιακι? Ημουν εξω, θα το δω ή σημερα ή αυριο!