Θα περιμενω, δεν βιαζομαι. Θα μου κοστισουν πιο πολυ απο Ελλαδα μαζι με τα μεταφορικα. Ασε που ετσι οπως ειναι η κατασταση με τα μεταφορικα παιζει να τα παρω το καλοκαιρι
Ναι οντως αυτο σκεφτηκα κ εγω.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Δεκεμβρίου 2020
Οντως ηταν υπερβολη αυτο που ειπε. Και γενικα περα απο το σωμα του ο τζερεμυ κανει κατι πολυ πρωτοποριακο και σοβαρο με τα βιντεακια. Και φαινεται και απο την απηχηση που εχουν και απο την εκτιμηση του κοσμου. Γενικα και εγω τον συμβουλευομαι πολυ
Ο Τζερεμι πρεπει να ειναι κανονικος πέρσοναλ τρέινερ και να βοηθάει κοσμο και το τι λεει τωρα ο καθε επαγγελματιας μποντι μπίλντερ τα ακούει βερεσέ. Ετσι και αλλιως ο κοσμος ΠΑΝΤΑ θα βρει να πει κάτι για σενα , εσενα σε ενδιαφέρει η αποψη των ατομων που βοηθάς και έχουν κάτι σημαντικο να σου πούν και οχι η αποψη του καθενός.
Εμενα απλα μου φάνηκε μη αντικειμενικη άποψη και οταν του το ειπα η απαντηση ήταν αυτή. "Αφου εχεις αποψη τι με ρωτάς..." Σαν να σου λεει εισαι ξεροκέφαλος και σε γράφω στα @@ μου. Να με γράψεις στα @@ σου αλλα οχι οταν λέω κάτι που ισχύει.
Οι περισσοτεροι απο αυτους που κάνουν γιουτιούμπ μαζι και ο Ραφαήλ δεν τους ενδιαφέρει να βοηθησουν κοσμο ως περσοναλ τρέινερ. Απλα προβάλλουν τη δουλειά τους και αυτο που δουλευει σε ΑΥΤΟΥΣ.
Εσυ πιστευεις τωρα πως αν ξεκινησω εγω πχ να τρωω πρωινο με κυπριακη πιτα και μερέντα ολυμπος και μετά ψωμιά με τυρια ενταμ και ζαμπον και μακαρονια με κιμα και γενικά "βρωμικο" ογκο θα καταφερω κάτι ; τιποτα απολυτως απλα θα γινω ενας γυμνασμένος "χοντρος". Θα ειμαι σαν μπετατζης. Ο ραφαηλ ομως δεν ειναι σαν μπετατζής. Σε αυτον δουλεύει αυτο που κάνει εστω και κατα τύχη.
Επισης μη ξεχνάμε οτι ολοι αυτοι που βλέπουμε και γινονται 'γομάρια' παλευουν για το μεροκαματο τους εσυ κ εγω εχουμε και αλλες δουλειες να κα΄νουμε... αυτοι παιζουν σε πορτες κλαμπ , προστασια προσωπων , ξύλο , μπραβιλικια και γενικα τέτοιες βρωμο δουλειες. Οποτε παιρνουν φάρμακα για να φαινονται πολύ ογκωδεις να τους επιλέγουν και να βγάζουν 2000 χιλιαρικα το μήνα. Μπορει κ παραπάνω. Μη νομιζεις οτι το κάνουν στο έτσι. Δεν αξιζει να το κάνουν στο έτσι ειναι μεγάλη η ταλαιπωρια και το ρισκο. Εγω εχω γνωστο φιλο που ειχε εταιρεια σεκιουριτι στη Βουλγαρια , και ξέρει το κυκλο αυτόν.
Ο Μάγκος το ειχε πει ξεκάθαρα στον Σροιτερ ενα φεγγάρι δουλευε προστασια τοκογλύφων. Πηγαινε δηλαδη και "μιλουσε" σε άτομα που χρωστουσαν λεφτά σε τοκογλυφους και οπως ειχε πει "Κάποιες φορές ερχοταν σε πολυ δυσκολη θέση γιατι αυτοι που πηγαινε δεν ειχαν... και φαινοντουσαν κακομοιρηδες αλλα κάτι επρεπε κ να κανει να μη φυγει έτσι" καταλαβαινεις......