Fitness Thread!

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.664 μηνύματα.
Εδω λεμε να προλαβουμε. Πριν το χειρουργειο. Προληψις παιδι μου😂

Δεν μπορεις να εισαι σε θέση να γνωριζεις την κατασταση της κοιλιας σου εσωτερικά για να προλάβεις μια κηλη εκεινο που κάνεις ειναι να γυμνάζεσαι αλλα μπορει πάνω στη γυμναστικη να την πάθεις. Απλα ακολουθεις βασικους κανονες και ευχεσαι για το καλυτερο. Σου εχουν πει ποτέ στο γυμναστηριο ποιοι ειναι οι βασικοι κανονες εκγυμνασης ;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Φαντάσου εγώ τώρα το ξανασκεφτομαι να μην ξανασηκωσω τα 40κιλα !
Όταν πρώτο μπήκα στα 40κγ ήμουν σε φάση ,ωχχ έχω κήλη τώρα ?

φιλε εγω γυμναζομουν με τενοντιτιδες... τι μου λες τωρα.

Nick890

Επιφανές μέλος

Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.862 μηνύματα.
Ακούστε κατι πολυ κουλό.
Το σώμα μου δεν με ικανοποιεί θέλω κάθε φορά παραπάνω παραπάνω και παραπάνω .ΓΙΝΕΤΑΙ η αλλαγή και μετά ξανά το ίδιο ,θέλω να μπω σε παραπάνω κιλά να βάλω ογκο ξανά

*Απορώ πόσο καλό mindset έχω που δεν έχω μπει στα συμπλήρωματα

EvanescenceQ

Επιφανές μέλος

Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.
Φαντάσου εγώ τώρα το ξανασκεφτομαι να μην ξανασηκωσω τα 40κιλα !
Όταν πρώτο μπήκα στα 40κγ ήμουν σε φάση ,ωχχ έχω κήλη τώρα ?
Εμενα ο γιατρος τοτε μου ειχε πει ειναι το κοιλιακο τοιχωμα ξερεις και απλα πεταγεται μετα απο έντονη πιεση απο βαρος, εδω και δυσκοιλιος να εισαι και να ζοριστεις μπορει να σου πεταχτει κηλη. Βεβαια παιζει ρολο το ποση γυμνασμενη κοιλια εχεις. Αν εχεις μυες γυμνασμενους δυσκολα αλλα και παλι θελει προσοχη γιατι ειναι η αποτομη εναλλαγη του βαρους καταλαβες. Οπως σε καθε τι

Δεν μπορεις να εισαι σε θέση να γνωριζεις την κατασταση της κοιλιας σου εσωτερικά για να προλάβεις μια κηλη εκεινο που κάνεις ειναι να γυμνάζεσαι αλλα μπορει πάνω στη γυμναστικη να την πάθεις. Απλα ακολουθεις βασικους κανονες και ευχεσαι για το καλυτερο. Σου εχουν πει ποτέ στο γυμναστηριο ποιοι ειναι οι βασικοι κανονες εκγυμνασης ;

Εκανα πρωταθλητισμο λες να μη ξερω?

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.664 μηνύματα.
Γα να βάλεις ογκος θα πρέπει να ξεφυγεις απο τα 40αρια στο πάγκο... εγω εκανα περυσι 70-80.

Nick890

Επιφανές μέλος

Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.862 μηνύματα.

Ε νταξ σιγά τιπτοα το σπουδαίο 😂🙈🙈🙈🙈

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Εμενα ο γιατρος τοτε μου ειχε πει ειναι το κοιλιακο τοιχωμα ξερεις και απλα πεταγεται μετα απο έντονη πιεση απο βαρος, εδω και δυσκοιλιος να εισαι και να ζοριστεις μπορει να σου πεταχτει κηλη. Βεβαια παιζει ρολο το ποση γυμνασμενη κοιλια εχεις. Αν εχεις μυες γυμνασμενους δυσκολα αλλα και παλι θελει προσοχη γιατι ειναι η αποτομη εναλλαγη του βαρους καταλαβες. Οπως σε καθε τι

Εκανα πρωταθλητισμο λες να μη ξερω?

Σε τι έκανες πρωταθλητισμο ;

Nick890

Επιφανές μέλος

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ε νταξ σιγά τιπτοα το σπουδαίο 😂🙈🙈🙈🙈

Aπλές ήταν , απλα ηθελε αιματωση η περιοχη :P
Οι ορθοπεδικοι απλα σου λενε να κανεις κολυμπια και ζουμπες.

Εχω στοχο το 100αρι στο παγκο μακροπροθεσμα , αυτα που κανω τωρα ειναι μέν αλλα ντάξει. Δεν ειναι κ για μεγάλους ογκους. Μια γραμμωσουλα θα κάνουμε εκει αμα ανεβασουμε και κανα 1-2 εκατοστα το χέρι ως το καλοκαιρι θα ειμαστε καλά. Στα ιδια κιλά.

EvanescenceQ

Επιφανές μέλος

Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.
Ακούστε κατι πολυ κουλό.
Το σώμα μου δεν με ικανοποιεί θέλω κάθε φορά παραπάνω παραπάνω και παραπάνω .ΓΙΝΕΤΑΙ η αλλαγή και μετά ξανά το ίδιο ,θέλω να μπω σε παραπάνω κιλά να βάλω ογκο ξανά

*Απορώ πόσο καλό mindset έχω που δεν έχω μπει στα συμπλήρωματα
Εχεις δει ασκησεις που εχουν να κανουν με αυξηση μυικη καθαρα με βαρη αυτο που λεγεται καλλισθενικη αν δεν κανω λαθος, ας με διορθωσει καποιος.
Σε τι έκανες πρωταθλητισμο ;
Στην κολυμβηση. Ημουν σε ομαδα.
Και στο στίβο. Τωρα no more 😂μονο εθελοντικα

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Όντως τώρα ?μην μου ενισχύσεις το εγώ μου και άλλο 😂

Τα 40 κιλα στο πάγκο δεν ειναι ουτε το μισο σου βάρος. Το μισο παιζει να ειναι βασικά.

Ενα καλο challenge ειναι να προπονηθεις ωστε να σπρωξεις το βάρος σου στο πάγκο ή καλυτερα να το πιέσεις.

EvanescenceQ

Επιφανές μέλος

Τα 40 κιλα στο πάγκο δεν ειναι ουτε το μισο σου βάρος. Το μισο παιζει να ειναι βασικά.

Ενα καλο challenge ειναι να προπονηθεις ωστε να σπρωξεις το βάρος σου στο πάγκο ή καλυτερα να το πιέσεις.
Συμφωνω👍
@Nick890 δεν στο ειπα εγω πριν? 😂
Push on a wall😂

Nick890

Επιφανές μέλος

Έτσι έτσι μπράβο δώσε και άλλο πόνο.

Καλά δεν παίζει να ανέβω και άλλο κιλά τώρα .Ήλπιζα με καλή διατροφή και καθώς μεγαλώνω κι άλλο να βάλω και άλλο όγκο 😂

EvanescenceQ

Επιφανές μέλος

Έτσι έτσι μπράβο δώσε και άλλο πόνο.

Καλά δεν παίζει να ανέβω και άλλο κιλά τώρα .Ήλπιζα με καλή διατροφή και καθώς μεγαλώνω κι άλλο να βάλω και άλλο όγκο 😂
Θα βαλεις καλε😜υγεια και ολα γινονται

Nick890

Επιφανές μέλος

Συμφωνω👍
@Nick890 δεν στο ειπα εγω πριν? 😂
Push on a wall😂
Το έχω δοκιμάσει....όντως ήταν κουράστηκο ,προκάλεσε στρες στους μύες 😂😂😂😂

Θα βαλεις καλε😜υγεια και ολα γινονται
Καλά και να μην βάλω δεν με πειράζει και τόσο .Μόνο αν είχα δουλειά με gym influencer και να ήμουν στο γραφείο (γυμναστήριο) θα μπορούσα να κάνω κάτι τρομερό που έχω στο νου μου ......αχχχ άπιαστα όνειρα

EvanescenceQ

Επιφανές μέλος

Το έχω δοκιμάσει....όντως ήταν κουράστηκο ,προκάλεσε στρες στους μύες 😂😂😂😂

Καλά και να μην βάλω δεν με πειράζει και τόσο .Μόνο αν είχα δουλειά με gym influencer και να ήμουν στο γραφείο (γυμναστήριο) θα μπορούσα να κάνω κάτι τρομερό που έχω στο νου μου ......αχχχ άπιαστα όνειρα
Ναι αλλα ειχε αμεσα αποτελεσματα! 😂
Effectiveness

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

ωραια αφου προπονειστε οπως λέτε αραξτε στο θρεντ να ανεβάζουμε καμια προπονηση.
Εγω αυριο έχω exams :P

Θα δω πως παει το challenge που χω βάλει για την καραντίνα !

Υπενθυμιζω 40 κάμψεις (με κανονικο τέμπο οχι γρηγορα) - 10 - 15 έλξεις σε μονοζυγο. Ειναι το Intermediate challenge του strength standards ! Για τις καλλισθενικές.

Αυριο δεν εχω προπονηση απλα θα κανω ενα ζεσταμα στους ωμους - στροφικα πέταλα κτλπ μετά 5-6 κάμψεις και θα μπώ.... λογικά πριν 2-3 εβδομάδες εκανα 26-27 αυριο θέλω να πιάσω τα 30. Σε κάμψεις.

EvanescenceQ

Επιφανές μέλος

eva_figo_20190928.jpg

:laugh:

ωραια αφου προπονειστε οπως λέτε αραξτε στο θρεντ να ανεβάζουμε καμια προπονηση.

Υπενθυμιζω 40 κάμψεις (με κανονικο τέμπο οχι γρηγορα) - 10 - 15 έλξεις σε μονοζυγο. Ειναι το Intermediate challenge του strength standards ! Για τις καλλισθενικές.

Αυριο δεν εχω προπονηση απλα θα κανω ενα ζεσταμα στους ωμους - στροφικα πέταλα κτλπ μετά 5-6 κάμψεις και θα μπώ.... λογικά πριν 2-3 εβδομάδες εκανα 26-27 αυριο θέλω να πιάσω τα 30. Σε κάμψεις.
Ωραια! 👍stay tuned λοιπον για ενημερώσεις ποιος κανει τι.
Εγω αυριο θα παω για ψωνια😂👍

Nick890

Επιφανές μέλος

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Εγω περιμένω κάτι λάστιχα σπιτι μια και ειπατε για ψώνια. Θα κάνουμε καλη δουλειτσα στηθος πέρα απο τις κάμψεις.

@Nick890 τι υψος εχεις κ ποσα κιλά ;

Nick890

Επιφανές μέλος

Kανε 20λετο HIIT

Χρήστες Βρείτε παρόμοια