Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.664 μηνύματα.

18-12-20

01:30
Εδω λεμε να προλαβουμε. Πριν το χειρουργειο. Προληψις παιδι μου![]()
Δεν μπορεις να εισαι σε θέση να γνωριζεις την κατασταση της κοιλιας σου εσωτερικά για να προλάβεις μια κηλη εκεινο που κάνεις ειναι να γυμνάζεσαι αλλα μπορει πάνω στη γυμναστικη να την πάθεις. Απλα ακολουθεις βασικους κανονες και ευχεσαι για το καλυτερο. Σου εχουν πει ποτέ στο γυμναστηριο ποιοι ειναι οι βασικοι κανονες εκγυμνασης ;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Φαντάσου εγώ τώρα το ξανασκεφτομαι να μην ξανασηκωσω τα 40κιλα !
Όταν πρώτο μπήκα στα 40κγ ήμουν σε φάση ,ωχχ έχω κήλη τώρα ?
φιλε εγω γυμναζομουν με τενοντιτιδες... τι μου λες τωρα.
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.864 μηνύματα.

18-12-20

01:31
Ακούστε κατι πολυ κουλό.
Το σώμα μου δεν με ικανοποιεί θέλω κάθε φορά παραπάνω παραπάνω και παραπάνω .ΓΙΝΕΤΑΙ η αλλαγή και μετά ξανά το ίδιο ,θέλω να μπω σε παραπάνω κιλά να βάλω ογκο ξανά
*Απορώ πόσο καλό mindset έχω που δεν έχω μπει στα συμπλήρωματα
Το σώμα μου δεν με ικανοποιεί θέλω κάθε φορά παραπάνω παραπάνω και παραπάνω .ΓΙΝΕΤΑΙ η αλλαγή και μετά ξανά το ίδιο ,θέλω να μπω σε παραπάνω κιλά να βάλω ογκο ξανά
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

18-12-20

01:31
Εμενα ο γιατρος τοτε μου ειχε πει ειναι το κοιλιακο τοιχωμα ξερεις και απλα πεταγεται μετα απο έντονη πιεση απο βαρος, εδω και δυσκοιλιος να εισαι και να ζοριστεις μπορει να σου πεταχτει κηλη. Βεβαια παιζει ρολο το ποση γυμνασμενη κοιλια εχεις. Αν εχεις μυες γυμνασμενους δυσκολα αλλα και παλι θελει προσοχη γιατι ειναι η αποτομη εναλλαγη του βαρους καταλαβες. Οπως σε καθε τιΦαντάσου εγώ τώρα το ξανασκεφτομαι να μην ξανασηκωσω τα 40κιλα !
Όταν πρώτο μπήκα στα 40κγ ήμουν σε φάση ,ωχχ έχω κήλη τώρα ?
Εκανα πρωταθλητισμο λες να μη ξερω?Δεν μπορεις να εισαι σε θέση να γνωριζεις την κατασταση της κοιλιας σου εσωτερικά για να προλάβεις μια κηλη εκεινο που κάνεις ειναι να γυμνάζεσαι αλλα μπορει πάνω στη γυμναστικη να την πάθεις. Απλα ακολουθεις βασικους κανονες και ευχεσαι για το καλυτερο. Σου εχουν πει ποτέ στο γυμναστηριο ποιοι ειναι οι βασικοι κανονες εκγυμνασης ;
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.664 μηνύματα.

18-12-20

01:32
Γα να βάλεις ογκος θα πρέπει να ξεφυγεις απο τα 40αρια στο πάγκο... εγω εκανα περυσι 70-80.
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.864 μηνύματα.

18-12-20

01:33
Ε νταξ σιγά τιπτοα το σπουδαίοΔεν μπορεις να εισαι σε θέση να γνωριζεις την κατασταση της κοιλιας σου εσωτερικά για να προλάβεις μια κηλη εκεινο που κάνεις ειναι να γυμνάζεσαι αλλα μπορει πάνω στη γυμναστικη να την πάθεις. Απλα ακολουθεις βασικους κανονες και ευχεσαι για το καλυτερο. Σου εχουν πει ποτέ στο γυμναστηριο ποιοι ειναι οι βασικοι κανονες εκγυμνασης ;

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

18-12-20

01:33
Εμενα ο γιατρος τοτε μου ειχε πει ειναι το κοιλιακο τοιχωμα ξερεις και απλα πεταγεται μετα απο έντονη πιεση απο βαρος, εδω και δυσκοιλιος να εισαι και να ζοριστεις μπορει να σου πεταχτει κηλη. Βεβαια παιζει ρολο το ποση γυμνασμενη κοιλια εχεις. Αν εχεις μυες γυμνασμενους δυσκολα αλλα και παλι θελει προσοχη γιατι ειναι η αποτομη εναλλαγη του βαρους καταλαβες. Οπως σε καθε τι
Εκανα πρωταθλητισμο λες να μη ξερω?
Σε τι έκανες πρωταθλητισμο ;
Nick890
Επιφανές μέλος

18-12-20

01:34
Όντως τώρα ?μην μου ενισχύσεις το εγώ μου και άλλοΓα να βάλεις ογκος θα πρέπει να ξεφυγεις απο τα 40αρια στο πάγκο... εγω εκανα περυσι 70-80.

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

18-12-20

01:36
Ε νταξ σιγά τιπτοα το σπουδαίο![]()
Aπλές ήταν , απλα ηθελε αιματωση η περιοχη

Οι ορθοπεδικοι απλα σου λενε να κανεις κολυμπια και ζουμπες.
Εχω στοχο το 100αρι στο παγκο μακροπροθεσμα , αυτα που κανω τωρα ειναι μέν αλλα ντάξει. Δεν ειναι κ για μεγάλους ογκους. Μια γραμμωσουλα θα κάνουμε εκει αμα ανεβασουμε και κανα 1-2 εκατοστα το χέρι ως το καλοκαιρι θα ειμαστε καλά. Στα ιδια κιλά.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

18-12-20

01:36
Εχεις δει ασκησεις που εχουν να κανουν με αυξηση μυικη καθαρα με βαρη αυτο που λεγεται καλλισθενικη αν δεν κανω λαθος, ας με διορθωσει καποιος.Ακούστε κατι πολυ κουλό.
Στην κολυμβηση. Ημουν σε ομαδα.Σε τι έκανες πρωταθλητισμο ;
Και στο στίβο. Τωρα no more

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

18-12-20

01:37
Όντως τώρα ?μην μου ενισχύσεις το εγώ μου και άλλο![]()
Τα 40 κιλα στο πάγκο δεν ειναι ουτε το μισο σου βάρος. Το μισο παιζει να ειναι βασικά.
Ενα καλο challenge ειναι να προπονηθεις ωστε να σπρωξεις το βάρος σου στο πάγκο ή καλυτερα να το πιέσεις.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

18-12-20

01:39
ΣυμφωνωΤα 40 κιλα στο πάγκο δεν ειναι ουτε το μισο σου βάρος. Το μισο παιζει να ειναι βασικά.
Ενα καλο challenge ειναι να προπονηθεις ωστε να σπρωξεις το βάρος σου στο πάγκο ή καλυτερα να το πιέσεις.

@Nick890 δεν στο ειπα εγω πριν?

Push on a wall

Nick890
Επιφανές μέλος

18-12-20

01:39
Έτσι έτσι μπράβο δώσε και άλλο πόνο.Τα 40 κιλα στο πάγκο δεν ειναι ουτε το μισο σου βάρος. Το μισο παιζει να ειναι βασικά.
Καλά δεν παίζει να ανέβω και άλλο κιλά τώρα .Ήλπιζα με καλή διατροφή και καθώς μεγαλώνω κι άλλο να βάλω και άλλο όγκο

EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

18-12-20

01:40
Θα βαλεις καλεΈτσι έτσι μπράβο δώσε και άλλο πόνο.
Καλά δεν παίζει να ανέβω και άλλο κιλά τώρα .Ήλπιζα με καλή διατροφή και καθώς μεγαλώνω κι άλλο να βάλω και άλλο όγκο![]()

Nick890
Επιφανές μέλος

18-12-20

01:40
Το έχω δοκιμάσει....όντως ήταν κουράστηκο ,προκάλεσε στρες στους μύες

Καλά και να μην βάλω δεν με πειράζει και τόσο .Μόνο αν είχα δουλειά με gym influencer και να ήμουν στο γραφείο (γυμναστήριο) θα μπορούσα να κάνω κάτι τρομερό που έχω στο νου μου ......αχχχ άπιαστα όνειραΘα βαλεις καλευγεια και ολα γινονται
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

18-12-20

01:43
Ναι αλλα ειχε αμεσα αποτελεσματα!Το έχω δοκιμάσει....όντως ήταν κουράστηκο ,προκάλεσε στρες στους μύες
Καλά και να μην βάλω δεν με πειράζει και τόσο .Μόνο αν είχα δουλειά με gym influencer και να ήμουν στο γραφείο (γυμναστήριο) θα μπορούσα να κάνω κάτι τρομερό που έχω στο νου μου ......αχχχ άπιαστα όνειρα

Effectiveness
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

18-12-20

01:44
ωραια αφου προπονειστε οπως λέτε αραξτε στο θρεντ να ανεβάζουμε καμια προπονηση.
Εγω αυριο έχω exams
Θα δω πως παει το challenge που χω βάλει για την καραντίνα !
Υπενθυμιζω 40 κάμψεις (με κανονικο τέμπο οχι γρηγορα) - 10 - 15 έλξεις σε μονοζυγο. Ειναι το Intermediate challenge του strength standards ! Για τις καλλισθενικές.
Αυριο δεν εχω προπονηση απλα θα κανω ενα ζεσταμα στους ωμους - στροφικα πέταλα κτλπ μετά 5-6 κάμψεις και θα μπώ.... λογικά πριν 2-3 εβδομάδες εκανα 26-27 αυριο θέλω να πιάσω τα 30. Σε κάμψεις.
Εγω αυριο έχω exams

Υπενθυμιζω 40 κάμψεις (με κανονικο τέμπο οχι γρηγορα) - 10 - 15 έλξεις σε μονοζυγο. Ειναι το Intermediate challenge του strength standards ! Για τις καλλισθενικές.
Αυριο δεν εχω προπονηση απλα θα κανω ενα ζεσταμα στους ωμους - στροφικα πέταλα κτλπ μετά 5-6 κάμψεις και θα μπώ.... λογικά πριν 2-3 εβδομάδες εκανα 26-27 αυριο θέλω να πιάσω τα 30. Σε κάμψεις.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

18-12-20

01:44

Ωραια!ωραια αφου προπονειστε οπως λέτε αραξτε στο θρεντ να ανεβάζουμε καμια προπονηση.
Εγω αυριο έχω exams

Εγω αυριο θα παω για ψωνια

Nick890
Επιφανές μέλος

18-12-20

01:46
Είχε διπλό αποτέλεσμα ...win winΝαι αλλα ειχε αμεσα αποτελεσματα!
Effectiveness

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

18-12-20

01:46
Εγω περιμένω κάτι λάστιχα σπιτι μια και ειπατε για ψώνια. Θα κάνουμε καλη δουλειτσα στηθος πέρα απο τις κάμψεις.
@Nick890 τι υψος εχεις κ ποσα κιλά ;
@Nick890 τι υψος εχεις κ ποσα κιλά ;
Nick890
Επιφανές μέλος

18-12-20

01:49
Kανε 20λετο HIITωραια αφου προπονειστε οπως λέτε αραξτε στο θρεντ να ανεβάζουμε καμια προπονηση.
Εγω αυριο έχω exams
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 447 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- johnsala
- Kate1914
- Ilma
- Wonderkid
- Scandal
- Reader
- touvlo
- Joji
- rafaela11
- Unboxholics
- fourkaki
- bboys
- Paragontas7000
- iew
- Varus
- fockos
- Memetchi
- chester20080
- taketrance
- American Economist
- physicscrazy
- Jack of Spades
- fmarulezkd
- Whitesnake
- A350
- userguest
- Libertus
- bibliofagos
- giannhs2001
- NeosUser2023
- sunsetpp
- iminspain
- SlimShady
- charmander
- despoina13
- jj!
- Εριφύλη
- synthnightingale
- jellojina
- Dr. Gl. Luminous
- Hecticism
- vasilis123321
- Βασιλης1234
- alexis.patrinos
- Μήτσος10
- Luludaki
- Hased Babis
- phleidhs
- teacher_40
- gegeorgiou90
- Alessandra Eliza
- Maria23667
- Ωρορα
- BatGuin
- ROM32
- χημεια4λαιφ
- Ariana2018
- Annie
- Totreno
- epote
- Mitsaras23
- iiTzArismaltor_
- camil
- Thodoris95
- Dmzk
- thenutritionist
- J.Cameron
- Fernando_A
- Ellis
- Milko Protein
- ggl
- paolo1
- math2arch
- Wanda
- User2350
- marww
- Dark_kronos
- max tv
- Indiana Jones
- Abiogenesis
- despoinax
- Giii
- exotic xo
- Shadowban
- urbanfairy
- Δροσουλίτης
- QWERTY23
- GeorgePap2003
- Helen06
- yellow
- Johnny15
- ΘανάσοςG4
- Esperos1
- giannis256
- Natsuko
- AnnaVrt12
- Kitana
- eukleidhs1821
- Stelios725
- Ness
- Koninakon
- Εχέμυθη
- tsiobieman
- Lorraine1
- lepipini
- Μαυρίκιος
- snowy
- Nina.
- Στεφανος56
- Dimitris2001
- xristarac
- Metalhead_4_life
- Stres
- oups
- Αλκης Κ.
- Mexicanos
- louminis
- tslef8
- Dna7991
- ΔήμητραΘ
- Sosstoss
- Chicken nugget
- bruh_234
- Αναστασία197
- Cupid
- Αντικειμενικός
- Mt73
- Nikoleta93
- Αρίκος
- Kinan
- GeoCommand
- panamixagr97
- chris2799
- Appolon
- Eirinakiii8
- Nathanail
- mickey mouse
- Idontknoww
- _pathfinder_
- epan
- Meriii
- Ryuzaki
- Nickx
- George9989
- sofoula2430
- Dreamer_SW
- Viedo
- Mhtrogoal
- magdalicious
- L0st
- 1011
- Johnman97
- fretoe
- hirasawayui
- Meow
- manolisp
- Panos_02
- Ole Gunnar Solskjaer
- Isida
- Ace of Spades
- Helen93
- Citylights
- ιμοτζι
- CiNeFiL
- Sevasti
- kogba
- maeror
- Γλυκα
- Athens2002
- globglogabgalab
- Kyc
- 2Pac
- kauphy
- Ada ada
- powerpaf
- Ria99
- AaronStone
- Kassiopi
- Pasport
- Loozen
- spring day
- gwgw_5
- Insertcoin
- anastasis06
- Satan Claus
- Jim89
- Scott
- Τodoroki
- orchidea
- LivingInTheFuture
- Unckle
- Podiladim
- Eua5
- T C
- Slytherin
- το κοριτσι του μαη
- Luke.
- Selenium
- McManus
- Μιτοχονδριο
- Warzycha_13
- WhaleOilBeefHooked
- malenaaa
- TonyMontanaEse
- Tequila
- ag97
- φυσαλίς
- johnietraf
- harry akritas
- don_vito
- CoolCowboy
- Pharmacist01
- Giannis2307
- gademis
- me lene
- S¡mos
- LeoDel
- nucomer
- Chris Zach
- jimis2001
- panagiotis econ
- aye
- Erikaaa
- Kostas98
- Snoopy Doo
- Liza19
- edouardos
- skg2310
- Ermina's
- Maraki4you
- uni77
- Toumpa
- Lala_
- Clio MTX
- Χαρουβιάν
- MONTA
- pinkheart
- Γατόπαρδος.
- L_D
- Κλημεντίνη
- sokliap
- Μάρκος Βασίλης
- Konstantina G.
- Serotonin
- Leukosrinokeros
- Βλα
- Paul77
- Griff
- Kiki mat
- Stefanosxios
- dazed
- Rene2004
- den antexw allh apotyxia
- kaaaaate
- Superhuman
- element skate
- Μί–Κά-Ἔλ
- cortomaltese
- Έμμα
- itisjustme
- GiorgosAsi
- KaterinaL
- Dim1234
- Spooky29
- katelogic
- MarilynSt
- tomicrotroll
- Thoba19
- SweetGirl
- Tommy_civil
- Forgetit
- mrbench
- mallllias
- Alma Libre
- νικος ρεθυμνο
- Πανδεκτης
- edweimaste
- GoddamnRight
- Στελλα00
- SkyBlu
- "άσχημο_όνειρο"
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.