Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.777 μηνύματα.
Guest 699855
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

14-02-21

17:24
Τι κάνεις εσύ βρε ψυχή;;;Xθες βράδυ
Εχω γινει μαγειρας κανονικος !
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.777 μηνύματα.

14-02-21

18:08
Τι κάνεις εσύ βρε ψυχή;;;
Εδω προπονησούλα και χαρά. Εσυ τι κάνεις ;
Guest 699855
Επισκέπτης

14-02-21

18:10
Καλά κι εγώ! Δεδομένων των συνθηκών του κορωνοϊού βεβαίως-βεβαίως!Εδω προπονησούλα και χαρά. Εσυ τι κάνεις ;
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

14-02-21

18:16
πάντα βρισκεται τροπος να κάνουμε τα βασικά πάντως. Ακομη και τωρα.... βλέπω τη κοπελα μου , κανω προπονηση , απλα δεν πάμε στα κλαμπς.
Guest 699855
Επισκέπτης

14-02-21

18:22
Αν δεν κάναμε και τα βασικά αγαπητέ, θα μαζευόμαστε να πηδήξουμε ομαδικά από την Ακρόπολη!πάντα βρισκεται τροπος να κάνουμε τα βασικά πάντως. Ακομη και τωρα.... βλέπω τη κοπελα μου , κανω προπονηση , απλα δεν πάμε στα κλαμπς.

Keep up the good work!
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

14-02-21

18:28
Αν δεν κάναμε και τα βασικά αγαπητέ, θα μαζευόμαστε να πηδήξουμε ομαδικά από την Ακρόπολη!
Keep up the good work!
haha πάντα

Kάτι για το δρομο , ανακαλυψα κάτι βιγκαν μπιφτέκια με τυρι απο του ΑΒ απο οσο κοιταξα ειχαν καλα μάκρος πισω ... τα βάζω εδω στη παρέα οποιος θέλει να τα δοκιμάσει. Γινονται γρηγορα.... μαζι με κοτοπουλο διπλα ή γιαουρτι ή ομελετα τρωγονται φοβερα.
Συνημμένα
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.871 μηνύματα.

14-02-21

18:28
Πφφφ τεεωσα εξεταστική και λέω θα είμαι χαλαρό από εβδομαδα να ξεκινήσω γυμναστική
Σχολη:nopeeeee..σερί μάθημα ξανα
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

14-02-21

18:29
Πφφφ τεεωσα εξεταστική και λέω θα είμαι χαλαρό από εβδομαδα να ξεκινήσω γυμναστική
Πάμε ρε γοριλα ! Ωρα να δαγκωσουμε καμια μπάρα !
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.871 μηνύματα.

14-02-21

18:30
Χωρίς να δω γνώσει ...τα έτοιμα λένε έχουν πολλά τρανςhaha πάντα
Kάτι για το δρομο , ανακαλυψα κάτι βιγκαν μπιφτέκια με τυρι απο του ΑΒ απο οσο κοιταξα ειχαν καλα μάκρος πισω ... τα βάζω εδω στη παρέα οποιος θέλει να τα δοκιμάσει. Γινονται γρηγορα.... μαζι με κοτοπουλο διπλα ή γιαουρτι ή ομελετα τρωγονται φοβερα.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

14-02-21

18:32
Χωρίς να δω γνώσει ...τα έτοιμα λένε έχουν πολλά τρανς
Τσεκαρε και πες μου τη γνωμη σου.
Nick890
Επιφανές μέλος

14-02-21

18:32
Από εβδομάδα κάνω μόνο bodyweight,τη μεθεπόμενη εβδομάδα με γυναικεία κιλά, και στην 3η εβδομαδα μπαίνω με τα κανονικά μου κιλά.Πάμε ρε γοριλα ! Ωρα να δαγκωσουμε καμια μπάρα !
Έχω ανεβει και λίγα κιλά οπότε κομπλε
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ετικετα έχει για θρεπτικα συστατικά?Τσεκαρε και πες μου τη γνωμη σου.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

14-02-21

19:24
Από εβδομάδα κάνω μόνο bodyweight,τη μεθεπόμενη εβδομάδα με γυναικεία κιλά, και στην 3η εβδομαδα μπαίνω με τα κανονικά μου κιλά.
Έχω ανεβει και λίγα κιλά οπότε κομπλε
Ετικετα έχει για θρεπτικα συστατικά?
Εχει ναι
Συνημμένα
Nelliel
Περιβόητο μέλος
Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.

14-02-21

20:37
Τι κάνουμε γυμναστική τόσο καιρό;Ωχχχ με τα αθλητικά δεν θα πέφτεις ?![]()

Πρωινό (αυγά, cottage cheese 2%, bacon, ένα μικρό γλυκό με μους σοκολάτας, pumpkin spice καφές):
Nick890
Επιφανές μέλος

14-02-21

21:13
Νταξ ,καλό φαίνεταιΕχει ναι
Αλλά ένας μάγειρας στο ξενοδοχείο μου είχε πει ότι τα ετοιματζιδικα είναι άστα να πάει .
Αυτά είναι έτοιμα με την έννοια ότι μόνο ζεσταμα θέλουν ? ή είναι ωμά
Nelliel
Περιβόητο μέλος
Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.

14-02-21

21:31
έχω πάρει και εγώ κάτι τέτοια έτοιμα (κοτόπουλο όμως) και είναι μάπα. Τα δικά μου θέλουν ψήσιμο για 30 λεπτά. Ζεσταμα θέλουν γιατί είναι κατεψυγμένα. Τα πήρα για να φτιάχνω σάντουιτς και να αυξήσω την πρόσληψη πρωτεινης αλλά τελικά είναι χειρότερα γιατί δεν έχουν αρκετή πρωτεϊνη και έχουν άπειρες θερμίδες. Πρέπει να πάρω ηλεκτρικό μαχαίρι για αλλαντικά και να ψήνω 2-3 κιλά μοσχάρι και να το κόβω σε λεπτές φέτες για σάντουιτς. Δεν γίνεται αλλιώς. Είχα τέτοιο αλλά το πέταξα στην τελευταία μου μετακόμιση. Τραγικό λάθος.
Nick890
Επιφανές μέλος

14-02-21

21:31
Ελατε εδώ ,ελάτε εδώ να δείτε τι σας έχω
musclewiki.com
musclewiki.com
@Devil τσεκαρε μια αυτο ...ισχυουν αυτα που λεει ?
εχω βαλει 3000 θερμιδες για εμενα και μου βγαζει εξης αποτελεσματα για low carb .188 υδατανθρακες 338 πρωτεινη 100 λιπος ...περιεργο μου φαινεται παντως
MuscleWiki - Simplify your workout
MuscleWiki is a fitness app with a comprehensive exercise library that includes videos and written instructions for over 2000 exercises. With a simple and intuitive bodymap that guides you to exercises for a particular muscle, you can simplify your workout with exercises suitable for beginners...

MuscleWiki is a fitness app with a comprehensive exercise library that includes videos and written instructions for over 2000 exercises. With a simple and intuitive bodymap that guides you to exercises for a particular muscle, you can simplify your workout with exercises suitable for beginners...

εχω βαλει 3000 θερμιδες για εμενα και μου βγαζει εξης αποτελεσματα για low carb .188 υδατανθρακες 338 πρωτεινη 100 λιπος ...περιεργο μου φαινεται παντως
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

14-02-21

22:42
Ελατε εδώ ,ελάτε εδώ να δείτε τι σας έχω
MuscleWiki is a fitness app with a comprehensive exercise library that includes videos and written instructions for over 2000 exercises. With a simple and intuitive bodymap that guides you to exercises for a particular muscle, you can simplify your workout with exercises suitable for beginners...musclewiki.com
@Devil τσεκαρε μια αυτο ...ισχυουν αυτα που λεει ?MuscleWiki - Simplify your workout
MuscleWiki is a fitness app with a comprehensive exercise library that includes videos and written instructions for over 2000 exercises. With a simple and intuitive bodymap that guides you to exercises for a particular muscle, you can simplify your workout with exercises suitable for beginners...musclewiki.com
Εγω ρε συ παιρνω την ημερα το πολυ 240γρ υδατανθρακα

Nick890
Επιφανές μέλος

14-02-21

22:56
Στο νου μου πήγαινα με την εννοεια 150 πρωτεινης και υδατάνθρακες και 50 λίπος ξέρω εγώ .Εγω ρε συ παιρνω την ημερα το πολυ 240γρ υδατανθρακασυνηθως ειμαι 170-200.
Και λέω για κάτσε μήπως έχουν λάθος αλγόριθμο υπολογισμού.Αλλα και πάλι αμφιβάλλω αν αγγίζω αυτά τα νούμερα
Nelliel
Περιβόητο μέλος

14-02-21

23:29
Εγώ στις καλές μέρες πιάνω τα 150γρ υδατάνθρακα. Συνήθως είμαι κάτω από 100Εγω ρε συ παιρνω την ημερα το πολυ 240γρ υδατανθρακασυνηθως ειμαι 170-200.

Μου φαίνεται λάθος το site. Καταρχήν μου βγάζει ότι πρέπει να τρώω 2600 θερμίδες. Μετά μου λέει ότι χρειάζομαι 280+ γρ πρωτεϊνη. Πώς θα πάρω τοση?! Με το ζόρι χτυπάω 120γρ! Έλεος! Θα πρέπει να παίρνω και από 1 scoop σε κάθε γεύμα για να χτυπήσω 280γρ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 19 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 447 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- johnsala
- Kate1914
- Scandal
- Ilma
- Wonderkid
- touvlo
- Joji
- rafaela11
- Unboxholics
- fourkaki
- bboys
- Paragontas7000
- iew
- Varus
- fockos
- Memetchi
- chester20080
- taketrance
- American Economist
- physicscrazy
- Jack of Spades
- fmarulezkd
- Whitesnake
- A350
- userguest
- Libertus
- bibliofagos
- giannhs2001
- NeosUser2023
- sunsetpp
- iminspain
- SlimShady
- charmander
- despoina13
- jj!
- Εριφύλη
- synthnightingale
- jellojina
- Dr. Gl. Luminous
- Hecticism
- vasilis123321
- Βασιλης1234
- alexis.patrinos
- Μήτσος10
- Luludaki
- Hased Babis
- phleidhs
- teacher_40
- gegeorgiou90
- Alessandra Eliza
- Maria23667
- Ωρορα
- BatGuin
- ROM32
- χημεια4λαιφ
- Ariana2018
- Annie
- Totreno
- epote
- Mitsaras23
- iiTzArismaltor_
- camil
- Thodoris95
- Dmzk
- thenutritionist
- J.Cameron
- Fernando_A
- Ellis
- Milko Protein
- ggl
- paolo1
- math2arch
- Wanda
- User2350
- marww
- Dark_kronos
- max tv
- Indiana Jones
- Abiogenesis
- despoinax
- Giii
- exotic xo
- Shadowban
- urbanfairy
- Δροσουλίτης
- QWERTY23
- GeorgePap2003
- Helen06
- yellow
- Johnny15
- ΘανάσοςG4
- Esperos1
- giannis256
- Natsuko
- AnnaVrt12
- Kitana
- eukleidhs1821
- Stelios725
- Ness
- Koninakon
- Εχέμυθη
- tsiobieman
- Lorraine1
- lepipini
- Μαυρίκιος
- snowy
- Nina.
- Στεφανος56
- Dimitris2001
- xristarac
- Metalhead_4_life
- Stres
- oups
- Αλκης Κ.
- Mexicanos
- louminis
- tslef8
- Dna7991
- ΔήμητραΘ
- Sosstoss
- Chicken nugget
- bruh_234
- Αναστασία197
- Cupid
- Αντικειμενικός
- Mt73
- Nikoleta93
- Αρίκος
- Kinan
- GeoCommand
- panamixagr97
- chris2799
- Appolon
- Eirinakiii8
- Nathanail
- mickey mouse
- Idontknoww
- _pathfinder_
- epan
- Meriii
- Ryuzaki
- Nickx
- George9989
- sofoula2430
- Dreamer_SW
- Viedo
- Mhtrogoal
- magdalicious
- L0st
- 1011
- Johnman97
- fretoe
- hirasawayui
- Meow
- manolisp
- Panos_02
- Ole Gunnar Solskjaer
- Isida
- Ace of Spades
- Helen93
- Citylights
- ιμοτζι
- CiNeFiL
- Sevasti
- kogba
- maeror
- Γλυκα
- Athens2002
- globglogabgalab
- Kyc
- 2Pac
- kauphy
- Ada ada
- powerpaf
- Ria99
- AaronStone
- Kassiopi
- Pasport
- Loozen
- spring day
- gwgw_5
- Insertcoin
- anastasis06
- Satan Claus
- Jim89
- Scott
- Τodoroki
- orchidea
- LivingInTheFuture
- Unckle
- Podiladim
- Eua5
- T C
- Slytherin
- το κοριτσι του μαη
- Luke.
- Selenium
- McManus
- Μιτοχονδριο
- Warzycha_13
- WhaleOilBeefHooked
- malenaaa
- TonyMontanaEse
- Tequila
- ag97
- φυσαλίς
- johnietraf
- harry akritas
- don_vito
- CoolCowboy
- Pharmacist01
- Giannis2307
- gademis
- me lene
- S¡mos
- LeoDel
- nucomer
- Chris Zach
- jimis2001
- panagiotis econ
- aye
- Erikaaa
- Kostas98
- Snoopy Doo
- Liza19
- edouardos
- skg2310
- Ermina's
- Maraki4you
- uni77
- Toumpa
- Lala_
- Clio MTX
- Χαρουβιάν
- MONTA
- pinkheart
- Γατόπαρδος.
- L_D
- Κλημεντίνη
- sokliap
- Μάρκος Βασίλης
- Konstantina G.
- Serotonin
- Leukosrinokeros
- Βλα
- Paul77
- Griff
- Kiki mat
- Stefanosxios
- dazed
- Rene2004
- den antexw allh apotyxia
- kaaaaate
- Superhuman
- element skate
- Μί–Κά-Ἔλ
- cortomaltese
- Έμμα
- itisjustme
- GiorgosAsi
- KaterinaL
- Dim1234
- Spooky29
- katelogic
- MarilynSt
- tomicrotroll
- Thoba19
- SweetGirl
- Tommy_civil
- Forgetit
- mrbench
- mallllias
- Alma Libre
- νικος ρεθυμνο
- Πανδεκτης
- edweimaste
- GoddamnRight
- Στελλα00
- SkyBlu
- "άσχημο_όνειρο"
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.