Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.732 μηνύματα.

02-04-22

21:26
Μια χαρά..Mi Fit έχεις και εσύ σωστά;Ναι κι εγώ αυτό κάνω δηλαδή σήμερα τα περισσότερα ήταν το πρωί που πήγα στο ωδείο στην άλλη άκρη της πόλης 3 χλμ και μια απλή βόλτα το απόγευμα.
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

02-04-22

21:28
Μου το άλλαξε σε zepp life για κάποιο λόγο . Έτσι λέγεται τώρα .Μια χαρά..Mi Fit έχεις και εσύ σωστά;
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.732 μηνύματα.

02-04-22

21:29
Ναι και εμέναΜου το άλλαξε σε zepp life για κάποιο λόγο . Έτσι λέγεται τώρα .
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος

03-04-22

17:42
Από τη σημερινή προπόνηση
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.565 μηνύματα.

04-04-22

09:17
σΗΜΕΡΑ στήθος - χέρια
3 ασκησεις στήθος
καμψεις με βάρος
επικληνης με αλτηρες
και ανοιγματα σε μηχανημα
για τα χερια
εκτασεις ωμων
εκτασεις τρικεφαλων πανω απο το κεφάλι.
καμψεις δικεφαλων
* θα βγαλω τους 2 παγκους σε καθε προπονηση στηθους δηλαδη 4 φορές μεσα στην εβδομάδα... θα το ριξω στους 2
ειναι επιβαρυντική ασκηση αν γινεται συνέχεια για τους ωμους.
3 ασκησεις στήθος
καμψεις με βάρος
επικληνης με αλτηρες
και ανοιγματα σε μηχανημα
για τα χερια
εκτασεις ωμων
εκτασεις τρικεφαλων πανω απο το κεφάλι.
καμψεις δικεφαλων
* θα βγαλω τους 2 παγκους σε καθε προπονηση στηθους δηλαδη 4 φορές μεσα στην εβδομάδα... θα το ριξω στους 2
ειναι επιβαρυντική ασκηση αν γινεται συνέχεια για τους ωμους.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.565 μηνύματα.

11-04-22

23:14
Σημερινη προπονηση απογευμα... οπου πραγματικά είχε παρα πολυ κόσμο. Τετοια εποχή τον Νοε΄μβριο ημουν εγω και τα μηχανήματα...
Ανυπομονώ να έρθει η Μεγάλη εβδομάδα (ελπιζω να μη κλεισουν μέχρι Μ.Παρασκευη τουλάχιστον) για να πηγαινω πρωινά που θα έχω άδεια απο τη δουλεια να προπονούμαι με την ησυχία μου.
Ανυπομονώ να έρθει η Μεγάλη εβδομάδα (ελπιζω να μη κλεισουν μέχρι Μ.Παρασκευη τουλάχιστον) για να πηγαινω πρωινά που θα έχω άδεια απο τη δουλεια να προπονούμαι με την ησυχία μου.
Giii
Δραστήριο μέλος
Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 751 μηνύματα.

11-04-22

23:30
Εγώ δεν μπορώ να βλέπω τόσο κόσμο μου την σπάει γιατί οι περισσότεροι απλά κάθονται στα μηχανήματα 

nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.634 μηνύματα.

12-04-22

02:35
Εγώ δεν μπορώ να βλέπω τόσο κόσμο μου την σπάει γιατί οι περισσότεροι απλά κάθονται στα μηχανήματα![]()
Ή να περνάνε μπροστά από καθρέφτη και να σφίγγονται και η μούρη από τη φουσκόνη να έχει γίνει σαν λυκάνθρωπου.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

12-04-22

09:04
Εγώ δεν μπορώ να βλέπω τόσο κόσμο μου την σπάει γιατί οι περισσότεροι απλά κάθονται στα μηχανήματα![]()
Ειναι πιο ηρεμα το πρωί... το απογευμα σκάει ο καθε πικραμενος και λεει την ιστορια του. Πανω απο τα μηχανηματα.
Giii
Δραστήριο μέλος
Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 751 μηνύματα.

12-04-22

23:06
Άστα να πάνε μαθαίνεις ποιος παντρεύεται ποιος έχει χωρίσει τους μισθούς του καθενός και διάφορες απόψεις για το τι θα έκανε ο καθένας αν ήταν πρωθυπουργός για την πανδημίαΕιναι πιο ηρεμα το πρωί... το απογευμα σκάει ο καθε πικραμενος και λεει την ιστορια του. Πανω απο τα μηχανηματα.

juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

13-04-22

09:34
Κάνει κανείς μαθήματα αυτοάμυνας;
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

17-04-22

11:11
Καλημέρα ! Καλές γιορτές να έχετε αγορίνες μου.
Πολυ σημαντικη η αυτοαμυνα @juste un instant
πολυ καλη η προταση σου να πουμε κ για αυτά...
εγω βεβαια εκανα παλιά κράβ μαγκά και λιγο πυγμαχία... τωρα ασχολουμαι μονο με βάρη.
Πολυ σημαντικη η αυτοαμυνα @juste un instant
πολυ καλη η προταση σου να πουμε κ για αυτά...
εγω βεβαια εκανα παλιά κράβ μαγκά και λιγο πυγμαχία... τωρα ασχολουμαι μονο με βάρη.
Nelliel
Περιβόητο μέλος
Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.

20-04-22

09:39
Εγώ ξεκίνησα αποκλειστικά βάρη και έκοψα τα ΗΙΙΤ για ένα διάστημα. Θέλω να βάλω μυϊκή μάζα. Έχω πιαστεί όσο δεν πάει αυτές τις μέρες και χαίρομαι.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

20-04-22

11:14
Καλώς την.... πρόσεξε ποιον θα έχεις να σε συμβουλεύει.. προχθές μου έλεγε ένας πέρσοναλ πως για το στήθος χρειάζεσαι 5-6 ασκήσεις για να γεμισεις το στηθος απο όλες τις γωνιες. Του λέω εγω κάνω 3 το πολύ 3-4 σετ σε κάθε άσκηση. Λέει θες παραπάνω. Οκ του κάνω
Επειδη με τη μπλούζα δεν φαίνεσαι πάντα... μολις με ειδε άρχισε τα ωωω πολυ καλός φίλε !

To "κακο" με τα βαρη ειναι οτι σου ανεβάζουν πολύ τη λίμπιντο, και να σε διώξει ο δικος σου χαχα (αν ειναι ξενέρωτος).
Εγω γουστάρω βεβαια τη ζωή μου αλλα οκ δεν ειναι όλοι το ίδιο.
ΈΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΣΤΑ 45 ΤΟΥ! ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ !!!!!! Ι am not your LAZY daddy!!!!
Καλημέεεεερα μας...
η φωτο μετα τον ύπνο έχω να κάνω στήθος - χέρια 3-4 μέρες. Θα πάω σε λιγο για προπονησάρα !
Ειμαι στο πάγκο στα 75 κιλά για 8-10 επαναληψεις ! Τις κανω πολύ ωραια....
Σωματικό βάρος στα 83.5 κιλά με 1.80 ύψος.
Επειδη με τη μπλούζα δεν φαίνεσαι πάντα... μολις με ειδε άρχισε τα ωωω πολυ καλός φίλε !

To "κακο" με τα βαρη ειναι οτι σου ανεβάζουν πολύ τη λίμπιντο, και να σε διώξει ο δικος σου χαχα (αν ειναι ξενέρωτος).
Εγω γουστάρω βεβαια τη ζωή μου αλλα οκ δεν ειναι όλοι το ίδιο.
ΈΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΣΤΑ 45 ΤΟΥ! ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ !!!!!! Ι am not your LAZY daddy!!!!

Καλημέεεεερα μας...
η φωτο μετα τον ύπνο έχω να κάνω στήθος - χέρια 3-4 μέρες. Θα πάω σε λιγο για προπονησάρα !
Ειμαι στο πάγκο στα 75 κιλά για 8-10 επαναληψεις ! Τις κανω πολύ ωραια....
Σωματικό βάρος στα 83.5 κιλά με 1.80 ύψος.
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος

20-04-22

13:30
Επιτέλους ποδηλατάκι στο νησί μετά από καιρό...
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.857 μηνύματα.

20-04-22

23:21
Σταματησα το γυμναστηριο και ξαναξεκιναω σπιτι γυμναστικη .......2 μερες μετα απο 1 εβδομαδα rest εχω να πω οτι ειναι οτι νανε τα βαρη ,δεν πιανουν τιποτα ,,,,,λογικα συντηρηση μονο .Παιζει να βαλω 10x10 σουπερσετς μπας και αλλαξει κατι
Τωρα καταλαβαινω τον σοχ που εκανε τρισετ τετρασετ και εγω δεν ξερω τι στο σπιτι σε σχεση με το γυμναστηριο
Τωρα καταλαβαινω τον σοχ που εκανε τρισετ τετρασετ και εγω δεν ξερω τι στο σπιτι σε σχεση με το γυμναστηριο
Guest 881237
Επισκέπτης

20-04-22

23:28
Είχα σκεφτεί κι εγώ αυτό με το σπίτι αλλά δε πρέπει συνεχώς να αυξάνεις τα κιλά ??? Συνέχεια καινούργια θα αγοράζω, σκέφτηκα, και πήγα γυμναστήριο να ξεμπερδευωΣταματησα το γυμναστηριο και ξαναξεκιναω σπιτι γυμναστικη .......2 μερες μετα απο 1 εβδομαδα rest εχω να πω οτι ειναι οτι νανε τα βαρη ,δεν πιανουν τιποτα ,,,,,λογικα συντηρηση μονο .Παιζει να βαλω 10x10 σουπερσετς μπας και αλλαξει κατι
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.857 μηνύματα.

20-04-22

23:35
Ναι ,επίσης θα έχεις και λιγότερες ασκήσεις σε σχέση με το γυμναστήριο .Εκεί που έκανα 7 ασκήσεις για πλάτη ,έπεσα στις 3Είχα σκεφτεί κι εγώ αυτό με το σπίτι αλλά δε πρέπει συνεχώς να αυξάνεις τα κιλά ??? Συνέχεια καινούργια θα αγοράζω, σκέφτηκα, και πήγα γυμναστήριο να ξεμπερδευω
Για γλουτούς που έχω αύριο ,από 6 ασκήσεις πέφτω στις 3
.
.
.
Είτε να αλλάξεις προφίλ προπόνησης....αντί να ανεβάζεις κιλά ,να τα κάνεις πιο αργά ,να κάνεις δισετ ,τρισετ ,10χ10 (German Volume λέγεται νομίζω) ,σουπερσετ 10χ10
Guest 881237
Επισκέπτης

20-04-22

23:36
7 ασκήσεις ??? Εγώ για κάθε μυϊκή ομάδα κάνω 2 το πολύ 3 .Ναι ,επίσης θα έχεις και λιγότερες ασκήσεις σε σχέση με το γυμναστήριο .Εκεί που έκανα 7 ασκήσεις για πλάτη ,έπεσα στις 3
Για γλουτούς που έχω αύριο ,από 6 ασκήσεις πέφτω στις 3
.
.
.
Είτε να αλλάξεις προφίλ προπόνησης....αντί να ανεβάζεις κιλά ,να τα κάνεις πιο αργά ,να κάνεις δισετ ,τρισετ ,10χ10 (German Volume λέγεται νομίζω) ,σουπερσετ 10χ10
Nick890
Επιφανές μέλος

20-04-22

23:42
Μην κοιτάς πόσο κάνει ο καθένας ....η ένταση σε νοιάζει7 ασκήσεις ??? Εγώ για κάθε μυϊκή ομάδα κάνω 2 το πολύ 3 .
Μπορεί εσύ με τις 3 ασκήσεις να βγάζεις την ίδια ένταση με εμένα και να εισαι κομπλέ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 447 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- touvlo
- Scandal
- Kate1914
- Reader
- rafaela11
- johnsala
- Unboxholics
- Ilma
- fourkaki
- bboys
- Paragontas7000
- iew
- Varus
- fockos
- Joji
- Memetchi
- chester20080
- taketrance
- American Economist
- physicscrazy
- Jack of Spades
- fmarulezkd
- Whitesnake
- A350
- userguest
- Libertus
- bibliofagos
- giannhs2001
- NeosUser2023
- sunsetpp
- iminspain
- SlimShady
- charmander
- despoina13
- jj!
- Εριφύλη
- synthnightingale
- jellojina
- Dr. Gl. Luminous
- Hecticism
- vasilis123321
- Βασιλης1234
- alexis.patrinos
- Μήτσος10
- Luludaki
- Hased Babis
- phleidhs
- teacher_40
- gegeorgiou90
- Alessandra Eliza
- Maria23667
- Ωρορα
- BatGuin
- ROM32
- χημεια4λαιφ
- Ariana2018
- Annie
- Totreno
- epote
- Mitsaras23
- iiTzArismaltor_
- camil
- Thodoris95
- Dmzk
- thenutritionist
- J.Cameron
- Fernando_A
- Ellis
- Milko Protein
- ggl
- paolo1
- math2arch
- Wanda
- User2350
- marww
- Dark_kronos
- max tv
- Indiana Jones
- Abiogenesis
- despoinax
- Giii
- exotic xo
- Shadowban
- urbanfairy
- Δροσουλίτης
- QWERTY23
- GeorgePap2003
- Helen06
- yellow
- Johnny15
- ΘανάσοςG4
- Esperos1
- giannis256
- Natsuko
- AnnaVrt12
- Kitana
- eukleidhs1821
- Stelios725
- Ness
- Koninakon
- Εχέμυθη
- tsiobieman
- Lorraine1
- lepipini
- Μαυρίκιος
- snowy
- Nina.
- Στεφανος56
- Dimitris2001
- xristarac
- Metalhead_4_life
- Stres
- oups
- Αλκης Κ.
- Mexicanos
- louminis
- tslef8
- Dna7991
- ΔήμητραΘ
- Sosstoss
- Chicken nugget
- bruh_234
- Αναστασία197
- Cupid
- Αντικειμενικός
- Mt73
- Nikoleta93
- Αρίκος
- Kinan
- GeoCommand
- panamixagr97
- chris2799
- Appolon
- Eirinakiii8
- Nathanail
- mickey mouse
- Idontknoww
- _pathfinder_
- epan
- Meriii
- Ryuzaki
- Nickx
- George9989
- sofoula2430
- Dreamer_SW
- Viedo
- Mhtrogoal
- magdalicious
- L0st
- 1011
- Johnman97
- fretoe
- hirasawayui
- Meow
- manolisp
- Panos_02
- Ole Gunnar Solskjaer
- Isida
- Ace of Spades
- Helen93
- Citylights
- ιμοτζι
- CiNeFiL
- Sevasti
- kogba
- maeror
- Γλυκα
- Athens2002
- globglogabgalab
- Kyc
- 2Pac
- kauphy
- Ada ada
- powerpaf
- Ria99
- AaronStone
- Kassiopi
- Pasport
- Loozen
- spring day
- gwgw_5
- Insertcoin
- anastasis06
- Satan Claus
- Jim89
- Scott
- Τodoroki
- orchidea
- LivingInTheFuture
- Unckle
- Podiladim
- Eua5
- T C
- Slytherin
- το κοριτσι του μαη
- Luke.
- Selenium
- McManus
- Μιτοχονδριο
- Warzycha_13
- WhaleOilBeefHooked
- malenaaa
- TonyMontanaEse
- Tequila
- ag97
- φυσαλίς
- johnietraf
- harry akritas
- don_vito
- CoolCowboy
- Pharmacist01
- Giannis2307
- gademis
- me lene
- S¡mos
- LeoDel
- nucomer
- Chris Zach
- jimis2001
- panagiotis econ
- aye
- Erikaaa
- Kostas98
- Snoopy Doo
- Liza19
- edouardos
- skg2310
- Ermina's
- Maraki4you
- uni77
- Toumpa
- Lala_
- Clio MTX
- Χαρουβιάν
- MONTA
- pinkheart
- Γατόπαρδος.
- L_D
- Κλημεντίνη
- sokliap
- Μάρκος Βασίλης
- Konstantina G.
- Serotonin
- Leukosrinokeros
- Βλα
- Paul77
- Griff
- Kiki mat
- Stefanosxios
- dazed
- Rene2004
- den antexw allh apotyxia
- kaaaaate
- Superhuman
- element skate
- Μί–Κά-Ἔλ
- cortomaltese
- Έμμα
- itisjustme
- GiorgosAsi
- KaterinaL
- Dim1234
- Spooky29
- katelogic
- MarilynSt
- tomicrotroll
- Thoba19
- SweetGirl
- Tommy_civil
- Forgetit
- mrbench
- mallllias
- Alma Libre
- νικος ρεθυμνο
- Πανδεκτης
- edweimaste
- GoddamnRight
- Στελλα00
- SkyBlu
- "άσχημο_όνειρο"
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.