Fitness Thread!

Joji

Επιφανές μέλος

Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.809 μηνύματα.
Λοιπόν σήμερα έκανα το δευτερό μου μάθημα. Bodypump αυτή τη φορά, και πήγα να πεθάνω εκεί. Νιώθω τόσο καλύτερα όμως που ξεκίνησα γυμναστική και ας τα περνάω δύσκολα τις πρώτες μέρες.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.786 μηνύματα.
Λοιπόν σήμερα έκανα το δευτερό μου μάθημα. Bodypump αυτή τη φορά, και πήγα να πεθάνω εκεί. Νιώθω τόσο καλύτερα όμως που ξεκίνησα γυμναστική και ας τα περνάω δύσκολα τις πρώτες μέρες.

Θα φτιαξει η διάθεση σου μην ανησυχείς και εγώ αυτή τη περιοδο που είμαι πολυ μέτρια με βοηθάει η γυμναστική.

Τουλάχιστον αν στις 10 μέρες τις 5 είμαι άσχημα... Τις υπόλοιπες ανεβαίνω κ είμαι καλυτερα.

Μπράβο να συνεχίσεις.

Joji

Επιφανές μέλος

Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.809 μηνύματα.
Θα φτιαξει η διάθεση σου μην ανησυχείς και εγώ αυτή τη περιοδο που είμαι πολυ μέτρια με βοηθάει η γυμναστική.

Τουλάχιστον αν στις 10 μέρες τις 5 είμαι άσχημα... Τις υπόλοιπες ανεβαίνω κ είμαι καλυτερα.

Μπράβο να συνεχίσεις.
Πάντως για αρχή πάω μόνο σε ομαδικά για να μάθω βασικές ασκήσεις. Θα χρειαστώ πολλή βοήθεια από εσάς.

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 6.606 μηνύματα.
spoiler : πάντα όταν πας θα πιάνεσαι :popeanim:

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.786 μηνύματα.
Πάντως για αρχή πάω μόνο σε ομαδικά για να μάθω βασικές ασκήσεις. Θα χρειαστώ πολλή βοήθεια από εσάς.

Ότι θες κ μπορουμε γράψε.... Καλά μόνος μ έχω μείνει εδώ μόνο εγώ ανεβάζω βίντεο με προπονησεις

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.894 μηνύματα.
spoiler : πάντα όταν πας θα πιάνεσαι :popeanim:
Εγώ είχα κάνει μία μικρή αποχή λόγω κρυώματος και μετά εορτών και έκανα comeback την Πέμπτη. Ξαναθυμήθηκα το πιάσιμο, δυσκολεύομαι σήμερα στα σκαλιά :upside:

Joji

Επιφανές μέλος

Ακόμα σκέφτομαι όταν κάνανε όλοι τα deadlifts λες και σήκωναν πούπουλα και εμένα μου έτρεμαν τα χέρια 😭

Χρήστες Βρείτε παρόμοια