Επειδη πολλες φορες ειναι καλυτερα να μασας παρα να μιλας, οριστε η γαλοπουλα μου (ψητο στηθος ειναι, οχι αλλαντικο):
Πριν επιτεθεις για την κριτικη που στην ουσια την κανουμε για το καλο σου, τραβα ψαξε για το σκανδαλο μελαμινης απο Κινα στις βρεφικες τροφες και τις ζωοτροφες. Προσθεταν μελαμινη για να αυξησουν την περιεκτικοτητα της τροφης σε πρωτεινη και εσυ αγοραζεις πρωτεινη απο Κινα. Πιστευεις οτι εχει ελεγχθει εξονυχιστικα; Για Κινα μιλαμε. Προσωπικα ουτε κατεψυγμενα ψαρια και θαλασσινα δεν παιρνω αν εχουν προελευση Κινα. Απο Κινα δεν μπαινει τιποτα στο στομα μου.
Οσο για το πιατο με το ρυζι, τον εχω σχολιασει στο παρελθον, οπως και τον Devil που ποσταρε πιατα με ρυζι και κρεας ή αυγα χωρις ιχνος λαχανικων και του ειχα σχολιασει την ελλειψη λαχανικων.
Δεν τρωω καθημερινα ψωμι και δεν με φουσκωνει. Χθες που εφαγα μετα απο πολυ καιρο μπαγκετα, σημερα η ζυγαρια εδειξε μισο κιλο λιγοτερο. Αλλα σε γενικες γραμμες δεν τρωω συχνα ζυμαρικα, ψωμια, ρυζι και πατατα. Προσωπικα την πατατα την θεωρω χειροτερη απο ψωμι γιατι ειχει υψηλοτερο γλυκαιμικο δεικτη. Επισης δεν μου αρεσει ιδιαιτερα.
Δεν επεβαλε κανεις τα φυκια σαλατα και δεν ειναι υγιεινα γιατι περιεχουν πολυ νατριο και ζαχαρη, αλλα τα τρωω (1-2 πιρουνιες) γιατι ειναι πλουσια σε ιωδιο και φυσικα ειναι νοστιμα. Δεν ισχυριστηκα οτι η διατροφη μου ειναι υγιεινη. Αντιθετα, εσυ εισαι αυτος που το κανεις με αναφορα σε κανελλες κευλανης και βιολογικες πρωτεινες. Και εμεις τρωμε βιολογικα αλλα δεν το διαφημιζουμε.