Guest 712911
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

22-08-20

23:35
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

23-08-20

01:12

The Progressive Overload Principle: Train For Continued Growth
To keep growing muscle means to push hypertrophy through the progressive overload principle. Continue making greater grains by forcing muscles to do more.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

23-08-20

15:45
Φλεξοπαραλλαγή 2
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

23-08-20

16:11
Εδώ είσαι!!!!
Δεμένο σε βλέπω. Ποσα κιλά εισαι;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Φλεξοπαραλλαγή 2
View attachment 70661
Συνημμένα
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Η meetmeinmontauk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11.796 μηνύματα.

23-08-20

16:35
Θα κάνω κι εγώ ένα (ακόμη) φλεξ των μαγειρικων μου ικανοτήτων. Βαριέμαι να γράψω όλα τα υλικά αλλά δεν υπάρχει ίχνος ζάχαρης μέσα εκτός από λίγο μέλι (ξέρω πως δεν υπάρχουν ουσιαστικές διάφορες με την κρυσταλλική ζάχαρη αλλά έπρεπε να χρησιμοποιηθεί κάποιο γλυκαντικό χάριν γεύσεως).
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

23-08-20

16:41
Πάντα παίζω ανάμεσα στα 95 με 100.Εδώ είσαι!!!!
Εδώ είμαι 5 χρόνια πριν...

Πόσα κιλά είστε;
Δεν είναι και θρησκεία ο ΔΜΣ, μην κάνετε έτσι. Δεν υπολογίζει ούτε μυϊκό ιστό ούτε μάζα λίπους ούτε τίποτα. 1.76 και 64 κιλά Ααα αυτά τα θέματα είναι λες και προκαλούν συζητήσεις με σεντόνια :hehe: Σωστο αυτο! Πχ ο φίλος μου ειναι ντούκι και τον βγαζει υπερβαρο, που ουτε καν :P εγω παλι που...
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

23-08-20

16:59
Πάντα παίζω ανάμεσα στα 95 με 100.
Εδώ είμαι 5 χρόνια πριν...
![]()
Πόσα κιλά είστε;
Δεν είναι και θρησκεία ο ΔΜΣ, μην κάνετε έτσι. Δεν υπολογίζει ούτε μυϊκό ιστό ούτε μάζα λίπους ούτε τίποτα. 1.76 και 64 κιλά Ααα αυτά τα θέματα είναι λες και προκαλούν συζητήσεις με σεντόνια :hehe: Σωστο αυτο! Πχ ο φίλος μου ειναι ντούκι και τον βγαζει υπερβαρο, που ουτε καν :P εγω παλι που...www.ischool.gr
Άντε ρε θηριο !

1.80 84.5kg εγω
Θα κάνω κι εγώ ένα (ακόμη) φλεξ των μαγειρικων μου ικανοτήτων. Βαριέμαι να γράψω όλα τα υλικά αλλά δεν υπάρχει ίχνος ζάχαρης μέσα εκτός από λίγο μέλι (ξέρω πως δεν υπάρχουν ουσιαστικές διάφορες με την κρυσταλλική ζάχαρη αλλά έπρεπε να χρησιμοποιηθεί κάποιο γλυκαντικό χάριν γεύσεως).
View attachment 70665
View attachment 70666
Αν πάρεις και ενα σιροπάκι σοκολατας 0% χωρις ζαχαρη θα ειναι ακομη καλυτερο !
juste un instant
Επιφανές μέλος

23-08-20

17:01
Σε πέντε χρόνια σε βλέπω στα κιλά μου ή και αρκετά περισσοτερα αφού τότε ήμουν 78 με 80.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

23-08-20

17:03
Σε πέντε χρόνια σε βλέπω στα κιλά μου ή και αρκετά περισσοτερα.
Μπά το 85 ειναι το ανώτατο οριο που μπορω να φτάσω. Απο εκει και έπειτα αν δεν παιρνεις ανοβολικα και δεν εισαι πιο ψηλος απο μενα , δεν αξιζει να πάς. Εγω παιζω εδω και 2 μηνες body recomp εχω δει αλλαγές. Πιστευω το καλυτερο βάρος για μενα θα ειναι 82-83 αλλα μυικά.
Στα 90 κιλά ειναι πολυ δυσκολο χωρις ουσιες να κρατησεις 12% λιπος.
juste un instant
Επιφανές μέλος

23-08-20

17:05
Και για μένα 90 με 95 το πολύ. Αλλά όσο πιο πολύ γυμναζομαι, τόσο πιο πολύ πεινάω...
1.83 με 1.84 ύψος.
1.83 με 1.84 ύψος.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

23-08-20

17:21
Το ευρος 80-85 κιλών δεν ειναι καθολου άσχημο εάν εισαι σωστά φορτωμενος μυικά. Απο εκει και έπειτα ξεκινάνε οι υπερβολες και τα αναβολικά.
αυτος εδω ειναι 80.
Αντε να πηγαινα αλλα 3 -> 83 κιλά. Δε χρειάζεται να μεγαλωσεις παραπανω το σωμα σου ρε φιλε. Τα άλλα ειναι για αυτους που πάνε σε αγωνες σε μεγάλες κατηγοριες που εκει παιζει 100% φάρμακο και μετά οταν αποσυρονται πάνε για μπράβοι της νυχτας ή σεκιουριτάδες σε VIP προσωπα.
Στο μεταξυ τα φάρμακα σου αφήνουν στάνταρ κάποιο κουσουρι. Οσο τυχερος και αν εισαι οτι γιατρους και αν εχεις απο πισω απλα αυτοι ειναι τοσο ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΙ που το ρισκάρουν-δέχονται. Για να ειναι έτσι.
αυτος εδω ειναι 80.
Αντε να πηγαινα αλλα 3 -> 83 κιλά. Δε χρειάζεται να μεγαλωσεις παραπανω το σωμα σου ρε φιλε. Τα άλλα ειναι για αυτους που πάνε σε αγωνες σε μεγάλες κατηγοριες που εκει παιζει 100% φάρμακο και μετά οταν αποσυρονται πάνε για μπράβοι της νυχτας ή σεκιουριτάδες σε VIP προσωπα.
Στο μεταξυ τα φάρμακα σου αφήνουν στάνταρ κάποιο κουσουρι. Οσο τυχερος και αν εισαι οτι γιατρους και αν εχεις απο πισω απλα αυτοι ειναι τοσο ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΙ που το ρισκάρουν-δέχονται. Για να ειναι έτσι.
juste un instant
Επιφανές μέλος

23-08-20

21:08
Βασικα προσπαθώ να χάσω κάποια κιλά. Δεν με ενδιαφέρει να βάλω. Το ότι γυμναζομαι είναι για να έχω καλύτερη ποιότητα ζωής. Και να είμαι ευχαριστημένος με το σώμα μου. Όλα τα άλλα είναι εξτρέμ καταστάσεις που με αφήνουν απόλυτα παγερό και αδιάφορο.
Καλό φαι, καλη γυμναστική, νερο, ύπνος και ευχάριστες ενασχολήσεις.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

24-08-20

00:54
Βασικα προσπαθώ να χάσω κάποια κιλά. Δεν με ενδιαφέρει να βάλω. Το ότι γυμναζομαι είναι για να έχω καλύτερη ποιότητα ζωής. Και να είμαι ευχαριστημένος με το σώμα μου. Όλα τα άλλα είναι εξτρέμ καταστάσεις που με αφήνουν απόλυτα παγερό και αδιάφορο.
Το να χάσεις ειναι εύκολο. Το να φορτώσεις μυικά κιλά πανω σου ειναι πιο απαιτητικο. Θα με καταστρέψουν παντου πειρασμοι. Σημερα το βράδυ ειχε πιτσα σπιτι.... ενας συναδελφος μου εδωσε χαλβά φαρσάλων (τον τυλιξα για το σπιτι) να κεράσω τους δικους μου. Πιτσα ισα που αντισταθηκα και έφαγα 1 κοματι. Εφαγα κανονικα το βραδινο μου 2 μπιφτέκια + χορτα + λαχανο.
juste un instant
Επιφανές μέλος

24-08-20

17:14
Υπάρχουν και τα έτοιμα. Συγγνώμη αλλά οι τηγανιτές πατάτες ήταν δωρεάν και υπεκυψα...
Όπως βλέπετε υπάρχει και λεμονακι.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

25-08-20

13:24
View attachment 70676
Υπάρχουν και τα έτοιμα. Συγγνώμη αλλά οι τηγανιτές πατάτες ήταν δωρεάν και υπεκυψα...
Κατεψυγμένες φαινονται

meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Η meetmeinmontauk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11.796 μηνύματα.

25-08-20

13:26
Να μην ζητάς συγνώμη για τίποτα εφόσον το ευχαριστήθηκες.View attachment 70676
Πάντως εγώ το διευκρινίζω πάντα πως δεν θέλω πατάτες γιατι πολλοί όντως βάζουν.
juste un instant
Επιφανές μέλος

25-08-20

13:38
Όταν είναι δωρεάν είναι δύσκολο να πεις όχι και ειδικά όταν το ευχαριστιεσαι.
Γιατί, πού δεν είναι κατεψυγμένες στα ετοιματζιδικα;...Κατεψυγμένες φαινονται![]()
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

25-08-20

13:42
Όταν είναι δωρεάν είναι δύσκολο να πεις όχι και ειδικά όταν το ευχαριστιεσαι.
Γιατί, πού δεν είναι κατεψυγμένες στα ετοιματζιδικα;...
αυτος εδω πως σου φαινεται; πολυ ευέλικτη διατροφη.
juste un instant
Επιφανές μέλος

25-08-20

16:06
Είναι πολλά τα λεπτά για βίντεο. Θα το δω αργότερα στο κομπιούτερ σε φαστ μοσιον.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 447 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- johnsala
- Ilma
- fourkaki
- Kate1914
- bboys
- Paragontas7000
- iew
- Reader
- Scandal
- Varus
- fockos
- Unboxholics
- Wonderkid
- Joji
- Memetchi
- chester20080
- rafaela11
- taketrance
- American Economist
- physicscrazy
- Jack of Spades
- fmarulezkd
- Whitesnake
- A350
- userguest
- Libertus
- touvlo
- bibliofagos
- giannhs2001
- NeosUser2023
- sunsetpp
- iminspain
- SlimShady
- charmander
- despoina13
- jj!
- Εριφύλη
- synthnightingale
- jellojina
- Dr. Gl. Luminous
- Hecticism
- vasilis123321
- Βασιλης1234
- alexis.patrinos
- Μήτσος10
- Luludaki
- Hased Babis
- phleidhs
- teacher_40
- gegeorgiou90
- Alessandra Eliza
- Maria23667
- Ωρορα
- BatGuin
- ROM32
- χημεια4λαιφ
- Ariana2018
- Annie
- Totreno
- epote
- Mitsaras23
- iiTzArismaltor_
- camil
- Thodoris95
- Dmzk
- thenutritionist
- J.Cameron
- Fernando_A
- Ellis
- Milko Protein
- ggl
- paolo1
- math2arch
- Wanda
- User2350
- marww
- Dark_kronos
- max tv
- Indiana Jones
- Abiogenesis
- despoinax
- Giii
- exotic xo
- Shadowban
- urbanfairy
- Δροσουλίτης
- QWERTY23
- GeorgePap2003
- Helen06
- yellow
- Johnny15
- ΘανάσοςG4
- Esperos1
- giannis256
- Natsuko
- AnnaVrt12
- Kitana
- eukleidhs1821
- Stelios725
- Ness
- Koninakon
- Εχέμυθη
- tsiobieman
- Lorraine1
- lepipini
- Μαυρίκιος
- snowy
- Nina.
- Στεφανος56
- Dimitris2001
- xristarac
- Metalhead_4_life
- Stres
- oups
- Αλκης Κ.
- Mexicanos
- louminis
- tslef8
- Dna7991
- ΔήμητραΘ
- Sosstoss
- Chicken nugget
- bruh_234
- Αναστασία197
- Cupid
- Αντικειμενικός
- Mt73
- Nikoleta93
- Αρίκος
- Kinan
- GeoCommand
- panamixagr97
- chris2799
- Appolon
- Eirinakiii8
- Nathanail
- mickey mouse
- Idontknoww
- _pathfinder_
- epan
- Meriii
- Ryuzaki
- Nickx
- George9989
- sofoula2430
- Dreamer_SW
- Viedo
- Mhtrogoal
- magdalicious
- L0st
- 1011
- Johnman97
- fretoe
- hirasawayui
- Meow
- manolisp
- Panos_02
- Ole Gunnar Solskjaer
- Isida
- Ace of Spades
- Helen93
- Citylights
- ιμοτζι
- CiNeFiL
- Sevasti
- kogba
- maeror
- Γλυκα
- Athens2002
- globglogabgalab
- Kyc
- 2Pac
- kauphy
- Ada ada
- powerpaf
- Ria99
- AaronStone
- Kassiopi
- Pasport
- Loozen
- spring day
- gwgw_5
- Insertcoin
- anastasis06
- Satan Claus
- Jim89
- Scott
- Τodoroki
- orchidea
- LivingInTheFuture
- Unckle
- Podiladim
- Eua5
- T C
- Slytherin
- το κοριτσι του μαη
- Luke.
- Selenium
- McManus
- Μιτοχονδριο
- Warzycha_13
- WhaleOilBeefHooked
- malenaaa
- TonyMontanaEse
- Tequila
- ag97
- φυσαλίς
- johnietraf
- harry akritas
- don_vito
- CoolCowboy
- Pharmacist01
- Giannis2307
- gademis
- me lene
- S¡mos
- LeoDel
- nucomer
- Chris Zach
- jimis2001
- panagiotis econ
- aye
- Erikaaa
- Kostas98
- Snoopy Doo
- Liza19
- edouardos
- skg2310
- Ermina's
- Maraki4you
- uni77
- Toumpa
- Lala_
- Clio MTX
- Χαρουβιάν
- MONTA
- pinkheart
- Γατόπαρδος.
- L_D
- Κλημεντίνη
- sokliap
- Μάρκος Βασίλης
- Konstantina G.
- Serotonin
- Leukosrinokeros
- Βλα
- Paul77
- Griff
- Kiki mat
- Stefanosxios
- dazed
- Rene2004
- den antexw allh apotyxia
- kaaaaate
- Superhuman
- element skate
- Μί–Κά-Ἔλ
- cortomaltese
- Έμμα
- itisjustme
- GiorgosAsi
- KaterinaL
- Dim1234
- Spooky29
- katelogic
- MarilynSt
- tomicrotroll
- Thoba19
- SweetGirl
- Tommy_civil
- Forgetit
- mrbench
- mallllias
- Alma Libre
- νικος ρεθυμνο
- Πανδεκτης
- edweimaste
- GoddamnRight
- Στελλα00
- SkyBlu
- "άσχημο_όνειρο"
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.