Fitness Thread!

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.
Φλεξοπαραλλαγή 2
IMG_20200823_154338.jpg

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

Συνημμένα

• 15981449055734462695493371423150.jpg
    15981449055734462695493371423150.jpg
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 126
Τελευταία επεξεργασία:

meetmeinmontauk

Τιμώμενο Μέλος

Η meetmeinmontauk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11.796 μηνύματα.
Θα κάνω κι εγώ ένα (ακόμη) φλεξ των μαγειρικων μου ικανοτήτων. Βαριέμαι να γράψω όλα τα υλικά αλλά δεν υπάρχει ίχνος ζάχαρης μέσα εκτός από λίγο μέλι (ξέρω πως δεν υπάρχουν ουσιαστικές διάφορες με την κρυσταλλική ζάχαρη αλλά έπρεπε να χρησιμοποιηθεί κάποιο γλυκαντικό χάριν γεύσεως).
IMG_20200823_090116.jpg

IMG_20200823_085813.jpg

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.
Εδώ είσαι!!!!
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Δεμένο σε βλέπω. Ποσα κιλά εισαι;
Πάντα παίζω ανάμεσα στα 95 με 100.
Εδώ είμαι 5 χρόνια πριν...

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Πάντα παίζω ανάμεσα στα 95 με 100.
Εδώ είμαι 5 χρόνια πριν...

Άντε ρε θηριο ! :P

1.80 84.5kg εγω

Θα κάνω κι εγώ ένα (ακόμη) φλεξ των μαγειρικων μου ικανοτήτων. Βαριέμαι να γράψω όλα τα υλικά αλλά δεν υπάρχει ίχνος ζάχαρης μέσα εκτός από λίγο μέλι (ξέρω πως δεν υπάρχουν ουσιαστικές διάφορες με την κρυσταλλική ζάχαρη αλλά έπρεπε να χρησιμοποιηθεί κάποιο γλυκαντικό χάριν γεύσεως).
View attachment 70665
View attachment 70666

Αν πάρεις και ενα σιροπάκι σοκολατας 0% χωρις ζαχαρη θα ειναι ακομη καλυτερο !

juste un instant

Επιφανές μέλος

Σε πέντε χρόνια σε βλέπω στα κιλά μου ή και αρκετά περισσοτερα αφού τότε ήμουν 78 με 80.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Σε πέντε χρόνια σε βλέπω στα κιλά μου ή και αρκετά περισσοτερα.

Μπά το 85 ειναι το ανώτατο οριο που μπορω να φτάσω. Απο εκει και έπειτα αν δεν παιρνεις ανοβολικα και δεν εισαι πιο ψηλος απο μενα , δεν αξιζει να πάς. Εγω παιζω εδω και 2 μηνες body recomp εχω δει αλλαγές. Πιστευω το καλυτερο βάρος για μενα θα ειναι 82-83 αλλα μυικά.

Στα 90 κιλά ειναι πολυ δυσκολο χωρις ουσιες να κρατησεις 12% λιπος.

juste un instant

Επιφανές μέλος

Και για μένα 90 με 95 το πολύ. Αλλά όσο πιο πολύ γυμναζομαι, τόσο πιο πολύ πεινάω...
1.83 με 1.84 ύψος.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Το ευρος 80-85 κιλών δεν ειναι καθολου άσχημο εάν εισαι σωστά φορτωμενος μυικά. Απο εκει και έπειτα ξεκινάνε οι υπερβολες και τα αναβολικά.

αυτος εδω ειναι 80.

Αντε να πηγαινα αλλα 3 -> 83 κιλά. Δε χρειάζεται να μεγαλωσεις παραπανω το σωμα σου ρε φιλε. Τα άλλα ειναι για αυτους που πάνε σε αγωνες σε μεγάλες κατηγοριες που εκει παιζει 100% φάρμακο και μετά οταν αποσυρονται πάνε για μπράβοι της νυχτας ή σεκιουριτάδες σε VIP προσωπα.

Στο μεταξυ τα φάρμακα σου αφήνουν στάνταρ κάποιο κουσουρι. Οσο τυχερος και αν εισαι οτι γιατρους και αν εχεις απο πισω απλα αυτοι ειναι τοσο ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΙ που το ρισκάρουν-δέχονται. Για να ειναι έτσι.

Τελευταία επεξεργασία:

juste un instant

Επιφανές μέλος

Βασικα προσπαθώ να χάσω κάποια κιλά. Δεν με ενδιαφέρει να βάλω. Το ότι γυμναζομαι είναι για να έχω καλύτερη ποιότητα ζωής. Και να είμαι ευχαριστημένος με το σώμα μου. Όλα τα άλλα είναι εξτρέμ καταστάσεις που με αφήνουν απόλυτα παγερό και αδιάφορο.
Καλό φαι, καλη γυμναστική, νερο, ύπνος και ευχάριστες ενασχολήσεις.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Βασικα προσπαθώ να χάσω κάποια κιλά. Δεν με ενδιαφέρει να βάλω. Το ότι γυμναζομαι είναι για να έχω καλύτερη ποιότητα ζωής. Και να είμαι ευχαριστημένος με το σώμα μου. Όλα τα άλλα είναι εξτρέμ καταστάσεις που με αφήνουν απόλυτα παγερό και αδιάφορο.
Καλό φαι, καλη γυμναστική, νερο, ύπνος και ευχάριστες ενασχολήσεις.

Το να χάσεις ειναι εύκολο. Το να φορτώσεις μυικά κιλά πανω σου ειναι πιο απαιτητικο. Θα με καταστρέψουν παντου πειρασμοι. Σημερα το βράδυ ειχε πιτσα σπιτι.... ενας συναδελφος μου εδωσε χαλβά φαρσάλων (τον τυλιξα για το σπιτι) να κεράσω τους δικους μου. Πιτσα ισα που αντισταθηκα και έφαγα 1 κοματι. Εφαγα κανονικα το βραδινο μου 2 μπιφτέκια + χορτα + λαχανο.

juste un instant

Επιφανές μέλος

IMG_20200822_135548.jpg

Υπάρχουν και τα έτοιμα. Συγγνώμη αλλά οι τηγανιτές πατάτες ήταν δωρεάν και υπεκυψα...
Όπως βλέπετε υπάρχει και λεμονακι.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

meetmeinmontauk

Τιμώμενο Μέλος

Η meetmeinmontauk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11.796 μηνύματα.
View attachment 70676
Υπάρχουν και τα έτοιμα. Συγγνώμη αλλά οι τηγανιτές πατάτες ήταν δωρεάν και υπεκυψα...
Όπως βλέπετε υπάρχει και λεμονακι.
Να μην ζητάς συγνώμη για τίποτα εφόσον το ευχαριστήθηκες.
Πάντως εγώ το διευκρινίζω πάντα πως δεν θέλω πατάτες γιατι πολλοί όντως βάζουν.

juste un instant

Επιφανές μέλος

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

juste un instant

Επιφανές μέλος

Είναι πολλά τα λεπτά για βίντεο. Θα το δω αργότερα στο κομπιούτερ σε φαστ μοσιον.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Πρωινο αερόβιο 20 λεπτά περπατημα γρηγορο.

Κοιλιακους - Ραχιαιους. 30 λεπτά προπονησούλα στο ωραιο αυτό γηπεδάκι.

Συνημμένα

• IMG_20200825_021027.jpg
    IMG_20200825_021027.jpg
    6,3 MB · Εμφανίσεις: 139

Χρήστες Βρείτε παρόμοια