Δεν έδειξαν κάποιο προγραμμα
ενα γευμα κοτοπουλο με σαλάτα δεν λέει κάτι. Και ουτε θα κάνει και κάτι χωρις ολοκληρωμενο πλάνο.
Δεν δειχνει σειρά γευμάτων , δεν δειχνει θερμιδες , δεν δειχνει μακροσυστατικά γενικα δεν δειχνει το πλάνο. Εντάξει δικαιωμα της μπορει να το αγορασε και να μη θέλει να το μοιραστει οκ.
Εκεινα που θα σχολιαζα εγω σε 2-3 σημεια ειναι
- Την 1η μέρα η εκτελεση που δειχνει στο κάθισμα ειναι άψογη. Αργά και η κινηση εκτελειται με το ισχιο. Ο κώλος πισω τούρλα οκ. Βάζεις 20-30 κιλά πλην της 1 REP MAX σου διοτι το καθισμα σαν ασκηση ειναι απαιτητικη και αν δεν έχεις την απαιτουμενη μυικη υποδομη στη πλάτη να συγκρατησεις το βάρος θα φυγεις γρηγορα και μπορει να τραυματισεις το χαμηλοτερο τμημα της Σπονδυλικής στήλης.
- Tα Hip thruster sto 6:40 τα εχω προτεινει και εγω στο παρελθον ως ασκηση για την μέση αντι των άρσεων θανάτου.
- Δεν κάνεις κάθε μέρα προπονηση , αν θες να αποφυγεις το OVERTRAINING για παράδειγμα χθές στο γυμναστηριο ηρθε ενας νεαρος με ενα φιλο του για να κάνει ώμους. Συμφωνα με αυτα που έλεγε την προηγουμενη ημέρα έκανε στήθος.
Οι βασικες ασκησεις για το στήθος ειναι οι πιέσεις, στις πιέσεις συμμετέχουν εκτος απο τον θωρακικο , ο προσθιος δελτοειδης η μπροστινη μοιρα του και ο τρικεφαλος. Οταν λοιπον χθες πιεσες στον πάγκο την μπροστινη μοιρα του δελτοειδη την επομενη δεν πάς να την ξαναπιεσεις με πιεσεις ώμων.... μπορεις μονο να δουλέψεις 2 ασκησεις για την πισω μοιρα των ώμων η οποια δεν δουλευει στο πάγκο.
- Στο 10:24 δεν μ αρεσει η εκτελεση της στον πάγκο με αλτηρες για πιέσεις στηθους. Ο λογος ειναι οτι κουνιεται αρκετά ο προσθιος δελτοειδης , με αυτο κάνεις λιγοτερη απομονωση στον μειζονα θωρακικο και σπρώχνεις και με τους ωμους ->
Σημειο τραυματισμου σε μεγάλα φορτια στον πάγκο.
Στον πάγκο το σημαντικοτερο απο ολα (εκτος απο το grib) ειναι το πώς θα ξαπλώσεις. Θέλει μια μικρη κουρβα στη μέση η οποια προκυπτει επειδη εχεις θέσει τους ώμους σου πισω και κάτω (ωμοπλάτες) και τους αγκώνες μέσα για να κάνεις την καλυτερη απομονωση στον θωρακικο που λέγαμε.
- Σωστο αυτο με το πρωινο αεροβιο με άδειο στομάχι. Αλλα για να μην κιλλάρεις τα μυικά σου gains δεν κάνεις τρέξιμο και σε υψηλές εντάσεις... κανεις ενα περπάτημα ειτε κανονικο ειτε σε κλιση 20-25 λεπτά και μετά κοιλιακους και τέλος.Δεν εισαι μαραθωνοδρομος να κανεις 1 ωρα διαδρομο τρεξιμο μετά.
Α! Σε 3-4 μέρες δεν υπάρχει αποτέλεσμα.... η κοπελιτσα μπορει να μην έφαγε κάτι το προηγουμενο βράδυ και να στηθηκε επιτηδευμενα για να μας δειξει οτι το στομάχι - κοιλια της ειναι πιο επιπεδη. Προσωπικα δεν ειδα κάποιο αποτέλεσμα. Το οποιο θέλει τουλάχιστον 3 μήνες για να φανεί.
Οποιος νομιζει οτι λέω μπουρδες κάπου να μου παραθέσει το σημειο με λογικα επιχειρηματα και μια έρευνα. Γιατι εχω διαβασει ερευνες για αυτα που γράφω.
Αυτα