Επιστημονικά η ποσοτητα που προτεινεται για οσους ασχολουνται σοβαρά με το γυμναστηριο ειναι 1.5 με 2γρ πχ εσυ που εισαι 92 κιλά θα θές 138γρ με 184 μέγιστο.
Τα 138 γρ φαντασου ειναι 1 γιαουρτι τοταλ , 50γρ κουάκερ , 50γρ καρυδια στο πρωινο
μεσημερι 150γρ κοτοπουλο
βραδυ το ιδιο.
Και πινεις και 200μλ ασπραδι ή ενα συμπληρωμα πρωτεινης και εισαι οκ.
Στη θεση του κοτοπουλου μπορεις να βάλεις κάθε πηγη πρωτεινης που δινει 28γρ ανα 100γρ.
Αμα βαλεις και 100γρ κοτατζ μοιρασμενο σε κάθε γευμα απο 50γρ ειναι +12γρ πρωτεινη δηλαδη εφτασες τα 150γρ οχι δυσκολα.
Κατα τα αλλα ναι συμφωνω οποιαδηποτε υπερβολή μπορει να οδηγησει σε προβλημα , δεν θα φουσκώσουν οι μυς σου επειδη κάνεις υπερβολές σε διατροφη και προπονηση. Εγω πινω ενα σκουπ 30γρ την ημέρα περιπου.
@Aλκης
μιά και θέσαμε θεματάκι για διατροφή και ειδικά για
body recomposition θα παραθέσω την δική μου εμπειρια μέχρι τώρα , απο Ιούλιο μέχι και τωρα εδω και 3,5 μήνες ακολουθώ αυτο το πλάνο. Έχω δει βελτιώσεις σε ώμους και ειδικά στο στήθος το οποιο έχει κοψει απο πολλές πλευρές (κατω μοιρα) - στο χωρισμα και στο πάνω μέρος.
Πέρυσι (Δεκεμβριος 2019) απο τον Αύγουστο ήμουν σε φάση "ογκου" περιπου +1 κιλο τον μήνα , αν κ τα κιλά τα πηρα αργά πήρα και λίπος. (1η φωτογραφια) το συγκεκριμενο πλάνο πλέον το θεωρω μαλακία τουλάχιστον για τη κατασταση που ειμαι εγώ και δε προκειται να το κάνω για τα επομενα 2-3 χρονια. Για άλλους μπορει να δουλέψει καλύτερα.
Και στις επομενες 2 ειμαι τώρα μετά απο αυτο το πλάνο των 3,5 μηνών το οποίο θα συνεχίσω.
Στη 1η φώτο ειμαι 82 κιλά και στις επομενες 2 που ειναι τωρινές ειμαι στα 82.5 σχεδον τα ίδια κιλά! Τον Ιουλιο που ξεκινουσα το προγραμμα ήμουν 85 βέβαια. Καθάρισα αρκετό λίπος που ειχα πάρει απο την φάση "ογκου".
Θα επιδιώξω να γεμισω και άλλο το στήθος και τα χέρια μου και να κοψω στις γωνίες. Στους ώμους είμαι πολυ ευχαριστημένος. Παρά την μείωση -2.5 κιλά στη ζυγαριά δεν φαινεται να έχω χάσει μυική μάζα ίσα ίσα νομίζω ότι το στήθος φαίνεται πιο γεμάτο στις τελευταίες φωτο παρα στη 1η. Οποτε σε γενικές γραμμές προτείνεται το recomp.
Έβαλα κάμποσες φωτογραφιες τραβηγμένες μέρα αλλα και νύχτα και με γωνίες γιατι μονο έτσι φαινεται τι έχουμε τελικά κάνει.
Α! Το σημαντικοτερο ειμαι και λιγο τραυματισμένος